back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa spunem - "iarta-ma "-celor care le-am gresit ! ! !

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:34

De la: Merry, la data 2010-04-26 17:31:28e valabil si pentru tine....

normal ca si eu ma distrez cu tine

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 18:41

De la: Merry, la data 2010-04-26 17:22:46Nu inteleg de ce trebuie sa vi tu cu precizari dupa mine intotdeauna...chiar nu te poti abtine...parca spuneai ca eu te urmaresc pr forum ..na'sa?...poate te abtii sa mai dai raspunsuri dupa mine...

Chiar cauti acul in carul cu fan! Eu postasem mai sus si tu ai venit cu trei cuvinte insinuante: LA FEL SI XZY special. Am continuat ideea si mi-am spus punctul de vedere. In general nu ma uit la avatre ci la text si numai dupa ce citesc ceva care aduce cu raia, ma uit. Asa cum mi s-a intamplat acum. Eu voiam sa vad ce zic ceilalti, de unde dracu sa tin seama ca daca doua avatare se intercaleaza cu mine pica si meri? Chiar incepe sa ma sacaie prostia si acum imi dau seama de ce Pyk_nyk nu o accepta si va vorbeste asa: pentru ca meritati! Aruncati cate-o flegma si stati deoparte sa vedeti cine-o calca! Mai abjecta decat esti nu cred ca poti deveni. Ma urmaresti si la urma cauti galceava! Voi posta oriunde am chef de scris ceva sau chiar am ceva de spus. Astept o trimitere youtube! Am citit azi din arhiva messengerului meu si am vazut cat de prefacuta ai fost chiar de la inceput. Nu suporti ideea ca nu poti sa-i stapanesti pe toti. Se intampla, consoleaza-te cu ideea. Unde dracu s-a aciuit credinta despre care ai facut atata parada? Unde sunt rugaciunile evlavioase pentru o anume persoana? Poate daca nu o rosteai si tu efectul rugii noastre ar fi avut un beneficiu! Mai poate avea cineva incredere daca insusi Dumnezeu nu te-a luat in serios? Pa, meri si s-ar putea sa ne mai intersectam, ce sa facem, asta-i forumul si pe el stam noi: avatarele! Uite iti scriu ceva in latina: Age quod agis. Si ca sa nu intelegi ca ar fi o pupatura iti traduc: vezi-ti de treaba ta! Nu voi mai interveni la dejectiile tale dar nu voi tine seama ca esti dedesubt sau deasupra cand voi vrea sa scriu ceva!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 18:50

De la: 9am045616, la data 2010-04-26 13:42:59Merry stii ceva de Rodi???

i-ti spune ceva intrebarea...se referea la tine? mi-e mila rau de tine...prea multa carte ,of,of,of!!!

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 18:52

norisor, daca nu "i-ti" spune nimic, un pumn in barba, ura si la gara, sa para si merycica "na'sa" mai imbujorata, ca tare verde-galbui coclit am vazut-o azi

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 18:58

De la: pik_nik, la data 2010-04-26 18:52:28norisor, daca nu "i-ti" spune nimic, un pumn in barba, ura si la gara, sa para si merycica "na'sa" mai imbujorata, ca tare verde-galbui coclit am vazut-o azi

Asa mi s-a parut si mie de pe cand imi scria in messenger ca ar fi vrut sa-i fiu sora iar intr-un topic isi varsa fierea! Cred ca de acolo i se trage si culoarea care nu a mai revenit!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 03:15

spurcaciunilor,a-ti inflamat forumul cu fierea pe care o varsati...
www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 06:30

De la: Merry, la data 2010-04-28 03:15:04spurcaciunilor,a-ti inflamat forumul cu fierea pe care o varsati...
www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY[/quote]

merycioaico, primesti exact hrana cu care esti tu obisnuita, "distinsa coonitza"

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:18

De la: pik_nik, la data 2010-04-28 06:30:40
De la: Merry, la data 2010-04-28 03:15:04spurcaciunilor,a-ti inflamat forumul cu fierea pe care o varsati...

merycioaico, primesti exact hrana cu care esti tu obisnuita, "distinsa coonitza"

SIGUR DE LA SPITALE
ATI FOST INFESTATI

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 09:50

De la: 9am045616, la data 2010-04-28 09:18:35
De la: pik_nik, la data 2010-04-28 06:30:40

SIGUR DE LA SPITALE
ATI FOST INFESTATI

puisor de bihor, sa nu-mi spui ca te doare capul pentru ca e imposibil asa ceva!

Mara_54

219 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 12:39

De la: dordedor, la data 2010-04-17 07:03:03
De la: super_green_frog, la data 2010-04-16 22:52:15Un "Iarta-ma" e important dar sa indrepti raul facut este esentialul. Sapte vorbe doi bani nu fac pana la urma daca nu iti schimbi atitudinea in a face sau a nu face ceva.

Aici poti spune "Iarta-ma" pentru greselile ce le comitem adesea prin interveniile nu totdeauna corespunzatoare se neofensive pe forum. In realitate, intotdeauna e bine ca mai intai sa indrepti raul facut si pe urma sa revii cu impaciuitoarea adresa "Iarta-ma" care e esentiala. Multi folosesc "scuza-ma" care nu are o conotatie sufleteasca si uneori pare a fi doar o ironie. Trebuie sa scriu si eu cuiva "Iarta-ma" dar inca nu am curaj si nici nu stiu daca ar mai folosi pentru o indreptare reala a greselii.

Buna Norisor, pentru a cere iertare nu e nevoie de curaj, e nevoie de recunoastere a capacitatilor tale sufletesti , emotionale si spirituale, adica atunci cand spui iarta-ma, iti recunosti tie ca esti puternica si ca esti corecta in primul rand cu tine, cerandu-ti iertare poti ierta celor care iti gresesc si obligi bunatatea din sufletul celui caruia ii ceri iertare sa iasa la lumina .

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 12:48

De la: Mara_54, la data 2010-04-28 12:39:22
De la: super_green_frog, la data 2010-04-16 22:52:15Un "Iarta-ma" e important dar sa indrepti raul facut este esentialul. Sapte vorbe doi bani nu fac pana la urma daca nu iti schimbi atitudinea in a face sau a nu face ceva.

Aici poti spune "Iarta-ma" pentru greselile ce le comitem adesea prin interveniile nu totdeauna corespunzatoare se neofensive pe forum. In realitate, intotdeauna e bine ca mai intai sa indrepti raul facut si pe urma sa revii cu impaciuitoarea adresa "Iarta-ma" care e esentiala. Multi folosesc "scuza-ma" care nu are o conotatie sufleteasca si uneori pare a fi doar o ironie. Trebuie sa scriu si eu cuiva "Iarta-ma" dar inca nu am curaj si nici nu stiu daca ar mai folosi pentru o indreptare reala a greselii.

Buna Norisor, pentru a cere iertare nu e nevoie de curaj, e nevoie de recunoastere a capacitatilor tale sufletesti , emotionale si spirituale, adica atunci cand spui iarta-ma, iti recunosti tie ca esti puternica si ca esti corecta in primul rand cu tine, cerandu-ti iertare poti ierta celor care iti gresesc si obligi bunatatea din sufletul celui caruia ii ceri iertare sa iasa la lumina .

Doamna scumpa ,va citesc mesajele pline de intelepciune,de bunatate si se vede ca aveti un caracter si o educatie pe care nu o putem pretinde tuturor....chiar daca dati sfaturi bune sa nu va asteptati sa fie si urmate ,pentru ca nu toti oamenii sint ca dumneavoastra...d-zeu sa va ocroteasca

Mara_54

219 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 12:58

De la: Merry, la data 2010-04-28 12:48:43

Doamna scumpa ,va citesc mesajele pline de intelepciune,de bunatate si se vede ca aveti un caracter si o educatie pe care nu o putem pretinde tuturor....chiar daca dati sfaturi bune sa nu va asteptati sa fie si urmate ,pentru ca nu toti oamenii sint ca dumneavoastra...d-zeu sa va ocroteasca

Stimata doamna, va multumesc pentru cuvintele frumoase, sfaturile sunt facute sa fie date, de urmat le urmeaza doar cei ce rezoneaza cu ceea ce spun eu, iar daca toti am fi la fel,credeti-ma , viata ar fi foarte monotona, asa ca e perfect asa cum suntem, Dumnezeu intodeauna, in absolut orice situatie se scrie cu LITERA MARE, va doresc armonie in suflet si in viata, cu respect, Mara.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:06

De la: Mara_54, la data 2010-04-28 12:58:58
De la: Merry, la data 2010-04-28 12:48:43

Stimata doamna, va multumesc pentru cuvintele frumoase, sfaturile sunt facute sa fie date, de urmat le urmeaza doar cei ce rezoneaza cu ceea ce spun eu, iar daca toti am fi la fel,credeti-ma , viata ar fi foarte monotona, asa ca e perfect asa cum suntem, Dumnezeu intodeauna, in absolut orice situatie se scrie cu LITERA MARE, va doresc armonie in suflet si in viata, cu respect, Mara.
MULTUMESC O SA TIN MINTE....DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA DUPA FAPTE SI GINDURILE CE LE NUTRITI SEMENILOR....

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 16:12

Dupa ce-ai facut un rau cuiva,dupa ce i-ai provovcat suferinta,scuzele sunt de prisos.Faptul ca-ti recunosti gresala nu presupune automat ca nu vei mai cadea in ea.Important este sa te opresti inainte de a comite "eroarea".Insa suntem oameni si deci supus greselilor.Ranim uneori fara sa vrem.Eecunosc ca foarte greu imi cer iertare si o fac in momentul in care stiu ca nu voi mai repeta acel lucru,vreodata.Ranesc pentru ca-mi lipseste diplomatia si cand ma deranjeaza ceva le "trantesc "fara prea mult tact .Spunand lucrurilor pe nume nu mi se pare ca gresesc si nici c-o fac cu intentia de a rani.Dar stiu ca am gresit si eu si atunci,cand constientizez spun"imi pare rau" fara multe alte explicatii si cuvinte.Sunt convinsa ca cei care ma cunosc suficient,apreciaza faptul ca-mi recunosc gresala.

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 20:09

e usor sa spui , iarta-ma celor carora le-am gresit, te simti asa de usor incit zbori. Mai greu e sa constientizezi motivul pentru care ei ne-au gresit si sa spunem din tot sufletul:
-Iarta-ma pentru ca te-am determinat sa-mi gresesti,din diferite motive, nepasare, dragoste, indulgenta, cruzime, ura, etc.......

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:33

De la: 9am064173, la data 2010-05-19 20:09:21e usor sa spui , iarta-ma celor carora le-am gresit, te simti asa de usor incit zbori. Mai greu e sa constientizezi motivul pentru care ei ne-au gresit si sa spunem din tot sufletul:
-Iarta-ma pentru ca te-am determinat sa-mi gresesti,din diferite motive, nepasare, dragoste, indulgenta, cruzime, ura, etc.......

Ignoranta,perfidie , prostie , incompetenta , lauda ........................inchizi contul si dispari

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:49

Mai Mytcor,ia sa faci bine sa-ti ceri scuze aici,public.M-ai enervat aseara pe topicul Basescu ,nu gluma.Sa-ti ceri deci scuze si sa nu se mai repete.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:53

De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 11:49:07Mai Mytcor,ia sa faci bine sa-ti ceri scuze aici,public.M-ai enervat aseara pe topicul Basescu ,nu gluma.Sa-ti ceri deci scuze si sa nu se mai repete.

Pai, ar trebui toti cei de la politice sa treceti pe aici...dar, nici Mos Craciun nu exista...

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 13:30

De la: yxz, la data 2010-05-21 11:53:18
De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 11:49:07Mai Mytcor,ia sa faci bine sa-ti ceri scuze aici,public.M-ai enervat aseara pe topicul Basescu ,nu gluma.Sa-ti ceri deci scuze si sa nu se mai repete.

Pai, ar trebui toti cei de la politice sa treceti pe aici...dar, nici Mos Craciun nu exista...

Draga XZY, acum ce facem? Asteptam sa vina cei de la politica sau ne cerem noi iertare in locul lor!? Eu as avea cui sa cer iertare dar n-o fac nici de-al dracu`!

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 13:36

De la: yxz, la data 2010-05-21 11:53:18

Cuuum? Nu? Nu te cred!!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 13:41

Dacia, Allianz si Citi!!!! si voi, cereti iertare, va urasc sincer si patimas, nu pot posta din cauza voastra!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:20

De la: norinmunti, la data 2010-05-21 13:30:51br />

Draga XZY, acum ce facem? Asteptam sa vina cei de la politica sau ne cerem noi iertare in locul lor!? Eu as avea cui sa cer iertare dar n-o fac nici de-al dracu`!

Vai de mine, pai daca ne cerem iertare in locul lor nu ne ajunge o viata de om...
Deci, nici de-al dracu'...hai, mai Norisor, doar esti deasupra tuturor, ca un norisor serios ce esti...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:21

De la: Ingrid, la data 2010-05-21 13:41:17Dacia, Allianz si Citi!!!! si voi, cereti iertare, va urasc sincer si patimas, nu pot posta din cauza voastra!!!

Si eu turbez din cauza reclamelor...da' sa stii ca nici nu am vazut la ce se face reclama...

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:25

De la: yxz, la data 2010-05-21 14:21:15
De la: Ingrid, la data 2010-05-21 13:41:17Dacia, Allianz si Citi!!!! si voi, cereti iertare, va urasc sincer si patimas, nu pot posta din cauza voastra!!!

Si eu turbez din cauza reclamelor...da' sa stii ca nici nu am vazut la ce se face reclama...

Un antirabic.............................este clar asta este primul simtom! ramai in ceata

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:29

Am gasit zilele trecute, pe-un alt forum , un interviu, de fapt o parabola care mi-a placut si are legatura si cu iertarea...

Ai vrea sã-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.

- Dacã ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.

- Timpul meu este eternitatea... Ce întrebãri ai vrea sã-mi pui?

- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu mi-a rãspuns:

- Faptul cã se plictisesc de copilãrie, se grãbesc sã creascã...., iar apoi tânjesc iar sã fie copii; cã îºi pierd sãnãtatea pentru a face bani......iar apoi îºi pierd banii pentru a-ºi recãpãta sãnãtatea

Faptul cã se gândesc cu teama la viitor ºi uitã prezentul, iar astfel nu trãiesc nici prezentul nici viitorul;cã trãiesc ca ºi cum nu ar muri
niciodatã ºi mor ca ºi cum nu ar fi trãit.

Dumnezeu mi-a luat mâna ºi am stat tãcuþi un timp.

Apoi am întrebat:

- Ca pãrinte, care ar fi câteva dintre lecþiile de viaþã pe care ai dori sã le înveþe copiii tãi?

- Sã înveþe cã dureazã doar câteva secunde sã deschidã rãni profunde în inima celor pe care îi iubesc.....ºi cã dureazã mai mulþi ani pentru ca acestea sã se vindece; sã înveþe cã un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puþin; sã înveþe cã existã oameni care îi iubesc, dar pur ºi simplu încã nu ºtiu sã-ºi exprime sentimentele; sã înveþe cã doi oameni se pot uita la acelaºi lucru ºi ca pot sã-l vadã în mod diferit; sã înveþe cã nu este suficient sã-i ierte pe ceilalþi ºi cã, de asemenea, trebuie sã se ierte pe ei înºiºi.

- Mulþumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sã ºtie?

Dumnezeu m-a privit zâmbind ºi a spus:

- Doar faptul cã sunt aici, intotdeauna.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:31

De la: Denis, la data 2010-05-21 14:25:54br />
Un antirabic.............................este clar asta este primul simtom! ramai in ceata

Denis, dar sa stii: inainte de antirabic am de gand sa-mi musc dusmanii!
Cat de bine ne intelegem noi, Denis??? Ca sa stiu cum actionez...

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

De la: M_Elody, la data 2010-05-21 14:29:16Am gasit zilele trecute, pe-un alt forum , un interviu, de fapt o parabola care mi-a placut si are legatura si cu iertarea...

Dumnezeu mi-a rãspuns:

- Faptul cã se plictisesc de copilãrie, se grãbesc sã creascã...., iar apoi tânjesc iar sã fie copii; cã îºi pierd sãnãtatea pentru a face bani......iar apoi îºi pierd banii pentru a-ºi recãpãta sãnãtatea

Faptul cã se gândesc cu teama la viitor ºi uitã prezentul, iar astfel nu trãiesc nici prezentul nici viitorul;cã trãiesc ca ºi cum nu ar muri

Apoi am întrebat:

- Ca pãrinte, care ar fi câteva dintre lecþiile de viaþã pe care ai dori sã le înveþe copiii tãi?

- Sã înveþe cã dureazã doar câteva secunde sã deschidã rãni profunde în inima celor pe care îi iubesc.....ºi cã dureazã mai mulþi ani pentru ca acestea sã se vindece; sã înveþe cã un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puþin; sã înveþe cã existã oameni care îi iubesc, dar pur ºi simplu încã nu ºtiu sã-ºi exprime sentimentele; sã înveþe cã doi oameni se pot uita la acelaºi lucru ºi ca pot sã-l vadã în mod diferit; sã înveþe cã nu este suficient sã-i ierte pe ceilalþi ºi cã, de asemenea, trebuie sã se ierte pe ei înºiºi.

- Mulþumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sã ºtie?

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Frumos, Rodik!

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:33

De la: M_Elody, la data 2010-05-21 14:29:16Am gasit zilele trecute, pe-un alt forum , un interviu, de fapt o parabola care mi-a placut si are legatura si cu iertarea...

Dumnezeu mi-a rãspuns:

Apoi am întrebat:

Numai ca a fost un pic smecher doamne doamne ca nu a ingradit pomul cu fructul cunoasterii

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 14:34

... ai stat mult prea mult, în poziþia celui de la Hamangia !...ºi tot degeaba.

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum sa spunem - "IARTA-MA "-celor care le-am gresit ! ! !
Mergi la: