Info
x
Cum sa spunem - "iarta-ma "-celor care le-am gresit ! ! !
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 03:08
urasem si dincolo, da' niciodata nu-i prea mult sa-i spui cuiva "noapte buna"!
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:13
De la: bad, la data 2010-03-13 03:08:25urasem si dincolo, da' niciodata nu-i prea mult sa-i spui cuiva "noapte buna"! buna bad cum sa fac sa scap de o paranoia care ma agaseaza? tu ai mai multa experienta si poate ma ajuti...ei uite ca am ajuns sa cer si eu ajutor....
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:38
De la: mcherciu, la data 2010-03-16 01:13:10De la: bad, la data 2010-03-13 03:08:25urasem si dincolo, da' niciodata nu-i prea mult sa-i spui cuiva "noapte buna"! Chiar ai avut paranoia Bad? Sa sper ca o poti ajuta in asa fel ca sa n-o starnesti pentru ca risti sa-ti dea pantalonii jos pentru o bataita. Dar nu de asta am intrat aici ci pentru a scrie si o s-o fac si pe alte topicuri sa afle ca nenorocita care mi-a scris porcarii sub poze si nu incapea din cauza varstei mele acum din nou nu mai incape de mine. Deci eu am avut 68 ani, ma chema in avatar maibine 41 si semnam galina dar nenorocita a vrut sa dispar cum a incercat si cu gigi dupa ce a revenit. Pentru ca am fost doi prosti (eu si gigi ) si am insistat sa ramana acum iat-o e grozava si se vrea desteapta fara sa tina seama ca habar nu are de cea mai elementara gramatica pentru a nu ne scrijali privirile cand intervine. Iata, ma destept acum ca anuntarea plecarii ei a fost doar o farsa la care numai noi doi am picat in plasa. Nu voi mai pleca pentru ca nu a devenit 9am proprietatea nimanui. Bad, nu te iau ca aparator si nici ca martor ci ca sa am doar o adresa. Madam e mandra de realizarea ei privind educatia care ti-a dat-o, dar nu-i place sa fii persoana libera publica. Eu nu voi mai interveni in discutii cu tine, pierd o personalitate la care tineam ca la alti multi avatari dar nu vreau sa ma mai spurce madam pe vreun topic din cauza ta. Iti port un gand bun si iti urez numai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:44
Pfff...cine cu cine se ceartã p'aci??? Vã rog eu frumos...rufele se spalã în familie...nu pe forum!!!! Fãrã mahalgisme!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:55
De la: Dorulet, la data 2010-03-16 01:44:16 ce are doamna de deasupra? vrea s-o puna de un scandal cu cineva? pt mine este persona non grata de cind am dat in vileag mai sus ce zice si ce face
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:28
De la: Dorulet, la data 2010-03-16 01:44:16 Nu te supara dar cand o ispiteai pe Mariana si nu a intervenit nimeni ce faceai? Dar daca vrei sa afli citeste ce am postat eu si nu mai trebuie sa afli niste minciuni de la aceea care se tine batoasa si n-a mintit absolut nicodata. (Expresia ii apartine intotalitate, eu am rabatut-o doar.) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:34
: :
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:35
De la: norinmunti, la data 2010-03-16 02:28:46De la: Dorulet, la data 2010-03-16 01:44:16
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:35
De la: karpov, la data 2010-03-16 02:34:31
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:40
De la: bad, la data 2010-03-13 02:19:08norisor, tu chiar esti o persoana deosebita! Nu vreau sa te implici absolut cu nimic pentru ca din atacator, iata a devenit victima. M-a obligat odata sa plec pentru ca nu aveam cum sa sterg niste mizerii pe care le-a scris dar am revenit cu alt avatar si alta varsta ca sa nu ma recunoasca pentru a se lua din nou de mine. Eu am explicat la multi cine sunt pentru ca nu ma simteam in apele mele, am impresia ca si tie. Nu te voi mai interpela pentru ca lui madam ii e frica sa nu cumva sa-mi arog o "Parte din educatia ta!" Iti scriu ultima data tie ca te respect dintotdeauna si ca iti voi pastra un gand frumos. Sincer imi pare rau pentru ca esti un om inteligent si totdeauna ne-am respectat cum doi oamei sanatosi o pot face. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:48
De la: norinmunti, la data 2010-03-16 02:40:02De la: bad, la data 2010-03-13 02:19:08norisor, tu chiar esti o persoana deosebita!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 05:41
Am sa raspund acestei persoane,o singura data si sper ca va da dovada de putin respect fata de toti forumistii care citesc acest topic si nu numai:
1-nu eu sint persoana care i-a facut necazuri cind si-a sters contul ; 2-nu eu o urmaresc prin topicuri; 3-nu eu provoc scandal; 4-nu eu am jignit-o;-ea da;pt jignire i-am dat raspuns deja mai sus cu citate; 5-nu imi poate interzice unde sa postez si nu ma poate obliga sa fiu deacord cu opinia ei; 6-apreciez ce scrie, chiar daca demulte ori nu inteleg,dar nu pot tolera lipsa de bun simt si acuzele nefondate; 7-nu sint singura persoana apostrofata si jignita; Am sa citez un forumist care exprima definitia PRIETENIEI mult mai bine decit as scrie eu acum la nervi: "O prietenie se bazeaza mai intai pe comunicare, pe foarte multa sinceritate, pe incredere si spirit de altruism. Prietenia se leaga mai ales atunci cand intre doua persoane de acelasi sex sau sex diferit, se constata respect, intelegere, ganduri si dorinti comune, aproximativ acelasi grad de cultura(sau nu) dar se simte aceeasi rezonanta in gandire, o nazuinta mereu spre frumos: dragoste de natura, sensibilitate, toleranta in opinii, dorinta de a-l inalta pe celalalt, schimb de idei si informatii, tactul de a intinde o mana, arta de a se cobori la nivelul celuilalt mai de jos fara a ofensa. Prietenia este cel mai frumos si mai nobil sentiment al omului. El nu costa nimic, e oferit de suflet, care atunci cand este deschis poate deveni un ocean de iubire neconditionata. Oricine simte in suflet asa ceva poate solicita si primi prietenia. Doresc tuturor celor de pe acest forum mult senin in suflet, pace sufleteasca, armonie si dragoste pentru tot ce va inconjoara astfel ca traditionalele Sarbatori sa va aduca FERICIRE! de Emil Pislaru " Doresc ca aceasta mascarada sa inceteze pt linistea forumului si a celor ce vor mai veni in forum...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:19
frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia...
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:24
Doar ploaia????
Bad, la inceput fugea lumea de tine, acum bag seama ca este bataie pt. atentia ta...Bafta.
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:25
De la: xzy, la data 2010-03-16 06:24:11Doar ploaia???? asta e incurajare sa raman? fug sa ma uit in oglinda
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:31
Nu numai eu te incurajez sa ramai....
Oglinda iti va reda caracterul si sentimentele??? Cum iti spuneam: in fiecare om salasluieste un soare...
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:34
De la: xzy, la data 2010-03-16 06:31:00Nu numai eu te incurajez sa ramai.... oglinda imi arata, sper eu, indicii de recunoastere a naivitatii si soarele, da il astept si eu la coltul strazii
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 09:29
De la: bad, la data 2010-03-16 06:34:04br /> La coltul strazii sa te joci cu domnisoara.... Soarele exista...
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 18:34
Orice buna sau nobila intentie ajunge sa fie calcata in picioare din pacate aici.Sunt cateva personaje cu care degeaba se incearca o discutie civilizata,ei nu stiu ce-i aia toleranta,ei doar pun mana pe par si ....intra in stadion.Da,viata pt ei este doar un meci,pe care trebuie sa-l castige ORICUM,sa calce pe cadavre,sa mictioneze pe cel ce are o conduita diferita,este manifestarea tipica a omului frustrat.Acest topic,are nu numai un titlu minunat,era o ocazie unica de impacare,de ....unire in divergente daca vreti,pe scurt invita la toleranta,dar se pare ca unii ori duc DORUL sistemului anterevolutionar cand aveam toti pumnul in gura,ori acum sloboda fiind gura nu le mai tace.....Si daca indraznesti sa postezi un raspuns legitim unei contre argotice,apare si o amenintare fizica din partea unui "sustinator neconditionat" ce are-il citez-1,96m si 120kg....carte multa nu se cere....restul il stiti.Pacat,dar naravul din fire nu are lecuire.Am sa postez niste maxime care spun mai"destept"ceea ce am incercat si eu aici.
"Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost" Invatati sa va iubiti mai crestinilor,vine Pastele,El trebuie sa ne lumineze si sa ne aduca pacea,impacarea si TOLERANTA.Numai bine la toti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:37
De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... Ai grija sa nu te plua in...cap ! Sa iei umbrela cu tine ! Sa nu uiti aragazul deschis ,ca nu-ti mai gasesti apartamentul unde l-ai lasat si te trezesti si cu doamna Istrate peste tine !
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:49
De la: Horus, la data 2010-03-16 19:37:27De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... gresesc eu sau observ la tine o neasteptata grija materna? multumesc!
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:53
De la: Horus, la data 2010-03-16 19:37:27De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... D-NA ISTRATE?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:54
De la: bad, la data 2010-03-16 19:49:25De la: Horus, la data 2010-03-16 19:37:27De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... BAD, INVIDIA!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:57
De la: mcherciu, la data 2010-03-16 19:53:27De la: Horus, la data 2010-03-16 19:37:27De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... Da ! E vecina lui ,de la etajul superior !
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:59
De la: Horus, la data 2010-03-16 19:57:39De la: mcherciu, la data 2010-03-16 19:53:27De la: Horus, la data 2010-03-16 19:37:27De la: bad, la data 2010-03-16 06:19:25frig dom'le, si se pare ca vine si ploaia... TOT INVIDIA!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:01
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-16 18:34:24Orice buna sau nobila intentie ajunge sa fie calcata in picioare din pacate aici.Sunt cateva personaje cu care degeaba se incearca o discutie civilizata,ei nu stiu ce-i aia toleranta,ei doar pun mana pe par si ....intra in stadion.Da,viata pt ei este doar un meci,pe care trebuie sa-l castige ORICUM,sa calce pe cadavre,sa mictioneze pe cel ce are o conduita diferita,este manifestarea tipica a omului frustrat.Acest topic,are nu numai un titlu minunat,era o ocazie unica de impacare,de ....unire in divergente daca vreti,pe scurt invita la toleranta,dar se pare ca unii ori duc DORUL sistemului anterevolutionar cand aveam toti pumnul in gura,ori acum sloboda fiind gura nu le mai tace.....Si daca indraznesti sa postezi un raspuns legitim unei contre argotice,apare si o amenintare fizica din partea unui "sustinator neconditionat" ce are-il citez-1,96m si 120kg....carte multa nu se cere....restul il stiti.Pacat,dar naravul din fire nu are lecuire.Am sa postez niste maxime care spun mai"destept"ceea ce am incercat si eu aici. Am mai postat odata interventia, nu ca s-o aprob sau s-o agresez cu cine stie ce idei proprii care nu s-ar putea sa nu se suprapuna sau din contra. Am citit textul cu multa atentie si daca l-ar citi toti care am postat aici ultimile "doua pagini" ne-am regasi in el cand intr-o postura cand in alta. Dar daca am recunoaste in sine fiecare poate indemnul de la sfarsit ne-ar impune respect pentru aproapele nostru si am ierta si am fi iertati. Nu se va intampla asa pentru ca nu ne putem aplatiza nici firea nici simtamintele. Am tolerat o "gluma nevinovata" dar nu a fost nimeni satisfacut: nu era lovitura care urneste subconstientul pentru a-l pune la treaba cu un raspuns si apoi intr-o perpetua razvratire, un fel de perpetum mobile, vine a doua lovitura dar se preface ca nu a existat. Iat-o: "pls iarta-i ca nu au vrut!" Scoasa din context nu inseamna nimic dar urmarind dialogul dintre mine si Gigi asemenea interventie care nici nu avea ce cauta vine cu un substract jignitor. Eu credeam ca vom gasi alte minuni de descifrat, fiecare vazand din unchiul lui de privire, pentru ca ce vad eu ar putea sa fie doar umbre pe cand altcineva vede originalul. Si eu ce trebuie sa fac? Sa contrazic sau sa analizez cu bun simt si sa intrevin: Cred ca de acolo asa se vede dar eu nu observ decat umbrele. S-ar mai fi simtit cineva lezat in propria-i parere? Nu a incaput si parerea mea? Proverbele sunt bune daca le-ai intelege filozofia si nu ar ramane o simpla lectura pe care dupa doua minute nici nu-ti mai aduci aminte ca le-ai fi citit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:08
prea multa pasiune, prea mari orgolii pentru o lume ce nu exista
nu impartim nimic aici, iar gloria de o clipa a unei postari mai atractive valoreaza exact cat praful de pe toba. cred ca cei cu probleme punctuale, serioase, isi primesc oricum opiniile celor dispusi sa-si imparta experientzele, in rest...te simti bine, ii faci pe altii sa se simta bine sau sa-si sparga PC-ul, apoi un clic si totul dispare sigur, discutiile contradictorii sunt condimentele forumului - paine si circ- dar abilitatile de dialog sunt cele care sunt, si daca nu le admitem si pe ale celorlalti, chiar stralucite dar inexistente, mai bine ne-am ocupa de florile din gradina
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:17
PFOAI... mai bad..... ai semanat pana ai cules...... linistes-te doamnele, ca nu-ti sta bine la siviu....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:19
De la: herra, la data 2010-03-16 20:17:14 Lasã cã nu stricã din când-în-când câte o clipã de luciditate!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 20:25
De la: Dorulet, la data 2010-03-16 20:19:57De la: herra, la data 2010-03-16 20:17:14 asta asteptam de la voi!
|
|
|

D-NA ISTRATE?