Info
x
Lacrimi...deznadejde...speranta
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 11:40
De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote] IAR TREBUIE SA-TI DAU DREPTATE
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 11:44
De la: mcherciu, la data 2010-02-24 11:40:50De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote] IAR TREBUIE SA-TI DAU DREPTATEe vorba de autoprogramare mentala combinata cu imagerie mentala Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:20
De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:30
De la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]ramai unde esti,da' te rog nu-ti bate joc,daca tu prinzi molii,lasa-i si pe altii sa caute regina noptii Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:55
De la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]te rog sa ma scuzi dar pe tine nu te doare ????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:03
De la: mcherciu, la data 2010-02-24 12:55:42De la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15Din contra..!!!Dar cand am auzit afirmatiile lui pavel corut(pe care Florin al idoalizeaza)cum ca Domnul ISUS...NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU....cred ca are probleme de comportament,sa nu zic cuvinte mai grele..!!!!De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]te rog sa ma scuzi dar pe tine nu te doare ????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:56
De la: symy1, la data 2010-02-24 13:03:24De la: mcherciu, la data 2010-02-24 12:55:42De la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15Din contra..!!!Dar cand am auzit afirmatiile lui pavel corut(pe care Florin al idoalizeaza)cum ca Domnul ISUS...NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU....cred ca are probleme de comportament,sa nu zic cuvinte mai grele..!!!!De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]te rog sa ma scuzi dar pe tine nu te doare ????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:59
Silviu,
nu prea sunt multe de spus in astfel de situatii...eu chair nu stiu ce sa spun... Ma voi ruga in continuare si imi pastrez speranta in mila lui Dumnezeu...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:03
De la: xzy, la data 2010-02-24 13:59:26Silviu,
Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:05
De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 14:03:40De la: xzy, la data 2010-02-24 13:59:26Silviu, Florine, spun exact ceea ce simt acum...
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:06
De la: xzy, la data 2010-02-24 13:56:55De la: symy1, la data 2010-02-24 13:03:24De la: mcherciu, la data 2010-02-24 12:55:42De la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15Din contra..!!!Dar cand am auzit afirmatiile lui pavel corut(pe care Florin al idoalizeaza)cum ca Domnul ISUS...NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU....cred ca are probleme de comportament,sa nu zic cuvinte mai grele..!!!!De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]te rog sa ma scuzi dar pe tine nu te doare ????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:10
De la: symy1, la data 2010-02-24 14:06:44 Stai linistit. Eu as vrea sa il sustinem pe Silviu, indiferent de perceptiile noastre despre viata, divinitate...
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:30
De la: xzy, la data 2010-02-24 14:10:37De la: symy1, la data 2010-02-24 14:06:44 De acord
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:06
Vad ca incet-incet se revine la conflicte.
Parca vad ca, pe masura ce subiectul se va invechi, o sa ma aleg si injurat ... Eu sunt sceptic la treaba asta ... cu banii. E o poveste complicata. Am mai scris cu alte prilejuri ca suntem preocupati mai mult de imaginea noastra de milosi decat sa facem ceva concret in sensul celor declarate .... Cand sa facem, mereu "intervine ceva" sau ne aducem aminte de rata de la banca, de facturi, de toate cele. De aceea v-am cerut sa renuntati. O clipa am crezut ca este posibil ... datorita lui Gigi si a lui Emil din Canada ... V-am spus si ca cineva mi-a si trimis niste bani. 500 lei. Dar ... atat. Cum sa ma mai uit eu pe linkuri de prin Germania de la clinici care trateaza cancerul, unde se intra daca ai zeci de mii de euro ? In Romania sunt tot felul de fundatii "umanitare" la acre pretind ca nu te costra absolut nimic, dar, dupa ce te pun sa semnezi tot felul de declaratii care-i absolva de orice raspundere ( eu nu m-am gandit nicodata sa trag pe cineva la raspundere pentru un eventual esec ... pentru ca stiu ca nu exista un remediu sigur impotriva cancerului) incepi deja sa te gandesti ca nu e a buna, pe urma trebuie sa depui "o suma" in chip de "donatie" ca sa fi admis, si n-o afli niciodata dinainte decat acolo ... cand ai si datorii acumulate de vreo 300 mil cum am eu acum (si la care nici nu pot sa ma gandesc cum si cand le voi plati) dupa o jumatate de an de Gerson ... e foarte greu sa iti mai faci planuri marete si pline de speranta. Gandirea pozitiva si chestii de genul asta sunt lucruri bune in esenta lor, dar, pe lumea asta totul e pe bani ... Numai Isus a vindecat fara bani. N-a cerut nimic orbilor, leprosilor, lui Lazar. In rest ... in viata reala, nu poti sa faci un pas fara sa ti se ceara bani. Am un sentiment placut sa vad atata lume impresionata de necazul nevestei mele si al meu ... Dar dupa ce inchid netul, trebuie sa vad de unde il platesc maine pe doctorul la care ne ducem cu speranta ca vom primi o alternativa aplicabila, ceva care sa aiba efecte benefice ... pentru ea. Multumesc inca odata celor doua femei bucurestence care n-au scris, n-a stat pe ganduri si au facut, fara vorba multa, atat cat au putut ele. Sper sa le multumesc candva pentru gestul lor, astfel incat multumirea pe care au simtit-o sa aiba o implinire, chiar daca sunt sigur ca nu doresc sa le sarut mainile. As vrea doar sa le strang in brate pentru cateva clipe. In sufletul meu le am aproape desi nu le vizualizez. Ca si pe Dumnezeu. Nici el n-are un chip anume. E doar un salas al sufletului meu ... Sper ca n-am suparat pe nimeni ... si daca am facut-o si vorbele mele pot parea mai nevolnice, sa ma ierte cei care s-ar putea considera lezati ... Iertare ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:09
Silviu,
nu superi pe nimeni. Ne bucuram enorm cand ne mai dai vesti... speram bune...
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:25
Silviu, deja ati devenit parte din viata celor carora le pasa, iar intr-un fel ciudat suntem solidari in aceasta tristete a neputintei...Emil are o incredere teribila in puterea sustinerii sufletesti si a rugaciunilor pentru Elena. Asta aveti, si eu si altii va avem in suflet in permanenta si vorbim despre situatia in care sunteti in toate locurile care ne indrituiesc la o speranta...si incercam dezamagirile cu care tu esti deja ,,familiarizat''. Stim foarte bine ca ai nevoie de real ajutor nu de miorlaieli de compasiune contextuala...de aceea ne abtinem de la acestea din urma.
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:49
De la: symy1, la data 2010-02-24 13:03:24De la: mcherciu, la data 2010-02-24 12:55:42SYMY CE LEGATURA ARE S..A CU PREFECTURA..NUMAI CITI PRINTRE RINDURI PT CA AICI ESTE VORBA DE AUTOSUGESTIEDe la: symy1, la data 2010-02-24 12:20:15Din contra..!!!Dar cand am auzit afirmatiile lui pavel corut(pe care Florin al idoalizeaza)cum ca Domnul ISUS...NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU....cred ca are probleme de comportament,sa nu zic cuvinte mai grele..!!!!De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 11:38:35www.youtube.com/watch?v=uk8xtaK14bQ[/quote]te rog sa ma scuzi dar pe tine nu te doare ????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:51
De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 14:03:40VA PUPA MAMA PE TOTIDe la: xzy, la data 2010-02-24 13:59:26Silviu,
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:52
De la: symy1, la data 2010-02-24 14:30:22De la: xzy, la data 2010-02-24 14:10:37De la: symy1, la data 2010-02-24 14:06:44
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:10
SI ACUM PENTRU SILVIU :ca sa salvezi o viata nu trebuie sa faci jonglerii...eu am contactat FUNDATIA DAN VOICULESCU ,am expus boala de care sufera Elena si unde se poate trata si in nici o jumatate de ora am primit raspuns ca a intrat cazul in atentia fundatiei....ce dar poate fi mai frumos in aceasta zi ca acest raspuns....toti care aveti probleme de sanatate nu va descurajati,luptati ca aveti pentru cine....sa fi-ti iubitiwww.youtube.com/watch?v=5K6fESuNivo&feature=player_embedded# Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 07:41
De la: mcherciu, la data 2010-02-25 00:10:05 silviuvaleni@yahoo.com Sa-mi scrie aici cine are ceva concret. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 09:37
Nu pot Silviule ,s citesc vreun mesaj de-al tu i s nu m bueasc plnsul ca pe copii ia mici....
Dar mereu , mi terg lacrimile i trec mai departe , pe de-o parte cu viaa de zi cu zi , pe de alta cu micile mele demersuri n ai putea fi de folos cu ceva , cu orice !!! Nu am mai vrut s postez aici ,pe topicul dedicat ie dintr-un singur motiv : vreau s ajut fr s fac valuri !! Postez acum doar pentru a te ncuraja nc o dat : NU TE LSA , NU DISPERA I CT AI PENTRU CE NU PRECUPEI NICI UN EFORT !!!! VEI VEDEA C SE POATE !!! Eu sunt cu voi permanent !!! Chiar dac la deprtatre , crede-m , sunt cu voi !!! Sntate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 11:29
De la: camioneros70, la data 2010-02-25 09:37:41Nu pot Silviule ,s citesc vreun mesaj de-al tu i s nu m bueasc plnsul ca pe copii ia mici.... Am primit mesajul tau, mi-am notat, azi mergem la RMN in Bucuresti si la dr. Cristian Boerescu. Vedem ce aflam acolo. Nu ne lasam ! Multumim.... Si pentru ca starea noastra psihica oscileaza, cand suntem cuprinsi de disperare si nu mai stim ce sa facem, incotro s-o apucam, cand ne revenim un pic si mai intrezarim o speranta, mai ales cand vedem reactiile voastre, azi sunt mai increzator si o sa postez contul IBAN al Elenei, pentru cazul in care cineva va materializa dorinta declarata de a o ajuta, de a ne ajuta cu bani. Bucur Elena IBAN RO84RNCB0318011846600001 BCR Sucursala Vlenii de Munte. Asta este. Va multumesc inca odata si cu Dumnezeu inainte ! Doamne' Ajuta ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 11:42
Da, Sliviu, fiti increzatori...
Sa auzim vesti bune!
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 12:10
Silviu, gandirea unor oameni este ingusta! Azi in Romania este un lux; sa fii bolnav, sa te operezi, sa te tratezi si chiar si sa mori! N u te considera nimeni, milog la poarta nimanui! Numai cel care are bolnavi in casa poate intelege durerea si spaima prin care treci.Am in familie o persoana draga mie pe 3 martioe face 67ani a suferit 2 infarcturi cerebrale cu sechele.Mai am un nepot (de var)are 8ani este ;retardat psihicf grav si autist, Nu vorbeste nu gandeste este , un infern viata parintilor alaturi de el! Au posibilitati materiale ff, modeste locuiesc la tara asa ca acest copil este condamnat pe vecie la nebunie.Am scris la Kudika, sa l ajute cineva si,,,, am primit reprosuri!Asta este lumea ns, moderna azi! Sa fii tare ,oamenii si bunul Dumnezeu, o sa te ajute sa iesi cu bine din aceasta grea dilema.
-
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 23:29
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 08:50
Am facut ieri RMN-ul.
Dupa aia ne-am dus la dr. Boerescu. Fara sa-i cerem, ne-a introdus inaintea unui alt cuplu. Probabil ca era foarte obosit, stresat. N-a prea vrut sa ne asculte, ne-a intrerupt, ne-a umplut de reprosuri, ca de ce am facut asa si n-am facut altfel ... foarte dificil. N-am mai intalnit asa ceva. A devenit clar ca n-ai voie sa deschizi gura. N-ea trimis la oncologie pentru lichidul ascetic, care reprezinta o mare problema si a ramas ca sa ma duc eu cu rezultatul de la RMN saptamana viitoare pentru tratament. Un gust amar. Alte lucruri de cumparat, nimic din ce avem nu e bun, tot ce am facut e gresit ... nu am luat-o pe drumul care trebuia ... Sa fie asta calea ? Sa fie medicul asta repezit si cam zurliu, calea cea buna ? Te pomenesti ... Azi dimineata am dus-o pe Elena la spital, cum ne-a invatat Boerescu, dar doctora de acolo a zis ca ea nu face internari decat dupa ora 12, c-asa vrea ea... La serviciu, nimeni nu vrea sa faca un tabel cat de mic in locul meu. Toti se declara solidari, milosi, vai ce rau imi pare, iar dupa 10 minute imi cer situatia despre ceva fara sa clipeasca ... Acum incepe alta sarabanda inclusiv cu banii... Care o fi drumul cel bun ? Pe cel vechi ne-am dedicat trup si suflet. Pentru ca am crezut in el. Am crezut in cei care ne spuneau: Faceti asa si o sa fie bine ! Si n-a fost. Am asteptat binele si nu am mai facut decat acele controale indicate. Disciplinati. Acum, la controale, totul pare in colaps. Si cei care vad rezultatele spun ca de ce am stat pana acum. Pai, n-am stat, am facut terapia Gerson... Ce Gerson domn'le, aia e o tampenie ! poate ca v-o fi facut bine, numai Dumnezeu stie, dar nu trebuia sa .... aia si ailalta ..... Care o fi calea ? Mai exista minuni ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 09:51
Silviu,
inghititi amarul si asta e...ma refer la atitudinea medicului. Si eu ma enervez cu ei, dar sunt stresati, uneori e greu sa lucrezi cu oamenii, iar ei asta fac toata ziua. Oamenii sunt diferiti, cu caractere diferite, iar tu ca medic trebuie sa o scoti la capat cu toti. E posibil, asa dificil cum este, ca acest medic sa va ajute, sa va ofere o sansa. Cu lichidul de ascita...s-ar putea sa trebuiasca paracenteza (evacuare), va spune medicul dupa ce are rezultatele. Ganditi-va si la chimioterapie, mai ales daca sunt deja metastaze. Am pe cineva in familie, care s-a trezit cu tumora grad 3 (a aflat intr-o zi cand s-a dus la spital sa afle de ce are dureri abdominale...), operatie urgenta, chimioterapie (a slabit excesiv, i-a cazut tot parul etc.), dar a trecut cu bine...A fost cumplit de greu...dar nu imposibil... Eu cred ca mai exista minuni...
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 23:27
De la: xzy, la data 2010-02-24 13:59:26Silviu,www.youtube.com/watch?v=vq0U9ePtq7g Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 00:11
Foarte frumos, Florin.
Astept vesti de la Silviu...
|
|
|

daca mai pui ceva...sigur ajungi la ''credinta''New Age..
Imi cer scuze....
De acord
SI ACUM PENTRU SILVIU :ca sa salvezi o viata nu trebuie sa faci jonglerii...eu am contactat FUNDATIA DAN VOICULESCU ,am expus boala de care sufera Elena si unde se poate trata si in nici o jumatate de ora am primit raspuns ca a intrat cazul in atentia fundatiei....ce dar poate fi mai frumos in aceasta zi ca acest raspuns....toti care aveti probleme de sanatate nu va descurajati,luptati ca aveti pentru cine....sa fi-ti iubiti