Info
x
Lacrimi...deznadejde...speranta
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 12:51
De la: mcherciu, la data 2010-02-21 12:47:04 Mai bine , săru'-mâna !!! . Ați văzut voi buldozer ...mort ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 13:41
FRATILOR DE PE GARBO AU MAI VENI NISTE SUGESTII..
bine ai venit!cazul acesta ca si alte cazuri sunt f tragice.scuza pe unii vizitatori ai acestui topic,care ti-au raspuns prin bunatatea lor ,ca prefera sa isi bea cafelutele.eu ti-as da un sfat in legatura cu anuntul tau.banuiesc ca deja e deschis un cont in banci.mai poti face o incercare cu romtelecomul .adica un teledon.acolo suna cine doreste sa ajute aceste cazuri disperate,si prin apelurile date ,contra -cost,banii se indreapta catre aceste persoane care sunt in impas.te felicit pt.sufletul sensibil si pt initiativa.astept teledonul.sanatate multa tuturor celor atat de incercati. Exista sanse!!!!... CINE ARE RELATIII ?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 21:20
daca i-mi ajuta d-zeu poate obtin o campanie de sponsorizare
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:47
JUSTIȚIE SAU INJUSTIȚIE?
În data de 15-02-2010, eu și soțul meu, Mihalcea Olavi, am primit câte o comunicare fiecare: ,,ROMANIA Alba Iulia, 04.02.2010 CURTEA DE APEL ALBA IULIA DOSAR NR.606-57-2009 CĂTRE, MIHALCEA CĂTĂLINA loc. Petroșani, str. Aviatorilor, bl. 66, ap.25, Județ HUNEDOARA Vă facem cunoscut că sentința penală nr. 122-13.10.2009 a Cu.ții de Apel Alba Iulia, ramasă definitivă prin decizia penală nr. 234/25.01.2010 a ÎCCJ, ați fost obligat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Vă punem în vedere să faceți dovada plății acestei sume, prin depunerea ricipisei de plată integrală a acesteia la Cu.tea de Apel Alba Iulia. Plata cheltuielilor judiciare către stat se face în numerar sau cu ordin de plată în contul bugetului de stat nr. RO80TREZ00220330125XXXXX deschis la Trezoreria Alba. Judecător delegat Grefier executări penale, Ștefan Făț Florina Boțan,, Raporteaza abuz de limbaj toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! florinpreda999 Avatarul lui florinpreda999 6639 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:37 Modifica Citeaza Raspunde RĂSPUNSUL ÎNALTEI CU.ȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Stimată doamnă Mihalcea Cătălina, Urmare cererii dumneavoastră prin e-mail Înaltei Cu.ți de Casație și Justiție la data de 19 februarie 2010, vă comunicăm următoarele: Dosarul nr. 606/57/2009 al Înaltei Cu.ți de Casație și Justiție - Secția Penală a fost soluționat prin decizia nr. 234/25.01.2010, cu următoarul cuprins:"Respinge ca nefondate recursurile declarate de petiționarii Mihalcea Olavi și Mihalcea Cătălina. Obligă rec. pet. la plata sumelor de căte 100 lei cheltuieli judiciare statului." Decizia sus-menționată este în curs de redactare - dosarul în integralitatea sa aflându-se la magistratul redactor în vederea redactării deciziei - , după redactarea, tehnoredactarea și semnarea deciziei de către membrii completului de judecată dosarul va fi înaintat Cu.ții de Apel Alba Iulia. Cu stima Grefier, S. Bodeanu ÎNALTA CU.TE DE CASATIE SI JUSTITIE Biroul de Informare si Relatii Publice Str. Batistei nr.25 Sector 2 Bucuresti Tel./Fax: 021-313.76.55, 021-315.17.87 Centrala: 021-310.39.08, 021-310.39.09, 021-310.39.12, int.126 e-mail: relatii.publice@scj.ro, www.scj.ro Cum poate Cu.tea de Apel Alba Iulia să ne oblige pe mine și pe soțul meu la plata sumei de 200 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat, fără a respecta ce au hotârât judecătorii prin Sentința penală nr. 122 din 13-10-2009 și prin Decizia nr. 234 din 25-01-2010? Să fie o greșeală? Cam multe greșeli s-au făcut și se tot fac în cazul Mihalcea! Ele vin să confirme modul defectuos în care s-a desfășurat cercetarea penală și judecarea tuturor dosarelor cazului Mihalcea și atestă că oamenii legii pot comite nenumărate greșeli , pot consemna în documente fapte și date ireale, știind că nimeni nu-i va trage la răspundere. O greșeală foarte gravă este tocmai faptul că fiul meu, Mihalcea Andrei Iulian, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de 6 ani de pentru o infracțiune pe care nu a săvarșit-o, o infracțiune fabricată de polițiștii Todor Vasile, Balint Ernest și procurorul Nicodim Ioan. Datorită acestor persoane necinstite nu am putut să scoatem la lumină adevărul cazului Mihalcea în toate cauzele înaintate instanțelor din Romania. Aceste persoane dețin funcții care le permit să aplice legea dupa bunul lor plac, făra să țină cont că distrug vieți nevinovate. O altă greșeală gravă a fost consemnată în sentința Cu.ții de Apel Alba Iulia dată în dosarul nr. 928/57/2006 în care s-a consemnat faptul că fiul meu e recidivist, cănd de fapt el nu avea antecedente penale, recidiviști fiind cei trei infractori care ne-au agresat pe toți membrii familiei. Liderul grupului infracțional, Argeșeanu Valeriu Cosmin, a declarat mincinos, în scris, în faza de urmărire penală, că nu are antecedente penale, iar oamenii legii l-au crezut pe cuvânt, dar l-au făcut infractor recidivist pe fiul meu. Voi face o cronologie a tuturor minciunilor și greșelilor consemnate în dosarele cazului Mihalcea, demonstrând cu probe legale tot ce voi afirma, să vadă românii cum justiția și poliția mi-au distrus familia pentru a apăra interesele adevăraților infractori și ale celor care i-au favorizat. Pentru că nu am fost implicați niciodată în vreun conflict, eram convinși că poliția și justiția sunt în slujba cetățeanului, a adevărului și a dreptăți. Cât de mult ne-am înșelat! În zadar ne-am plâns de modul defectuos în care s-a desfășurat cercetarea penală și judecarea dosarelor, pentru că nimeni nu a dorit să efectueze o cercetare cinstită și legală. Am dovedit întodeauna cu probe legale, de necontestat, toate acuzațiile aduse infractorilor, politiștilor, medicilor legiști, procurorilor și judecătorilor. Greșelile și ilegalitățile oamenilor legii ne-au costat sute de milioane de lei în cei 5 ani de procese, de am ajuns datori la bănci. De ce să plătim noi greșelile lor? Ce șanse de a-și câștiga dreptatea au cei care nu au bani, nu au acces la credite și nici minime cunoștințe juridice? Noi, cetățenii obișnuiți, suntem obligați să plătim când comitem o greșeală, oricât de mică ar fi aceasta, dar când oamenii legii greșesc, frângând destine, distrugând vieți, nu dau socoteală nimănui. Unde-i dreptatea? ,,Nimeni nu e mai presus de lege. Așa spune cel de-al doilea alineat al art. 16 din Constituția României. De ce nu se aplică? Cum să mai aibă românul curaj să sesizeze un act de corupție organelor competente, când constată că chiar cei cărora se adresează nu respectă legea? Oricare cetățean pare a fi apărat de o mulțime de legi, dar cănd ajunge în fața judecătorilor descoperă că se află singur și că, fără bani și relații, încrezându-se doar în legi, poate ajunge oricănd în postura de infractor chiar și fără să fie vinovat. pic6.piczo.com/aparatidreptur...2&vsrc=preview aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6 "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:52
Florine,acesta nu este cumva cazul lui @Lili ?
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:06
De la: mcherciu, la data 2010-02-22 14:52:08Florine,acesta nu este cumva cazul lui @Lili ? Ba da. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:11
De la: xzy, la data 2010-02-22 15:06:40da dar nu am inteles ce legatura are cu cazul nostruDe la: mcherciu, la data 2010-02-22 14:52:08Florine,acesta nu este cumva cazul lui @Lili ?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:35
INCET DAR SIGUR INCEP SA VINA MESAJE DE SUSTINERE, CHIAR SI MORAL DE LA ANTENA:
aditza_tl Subiectul mesajului: Re: LACRIMI... DEZNADEJDE...SPERANTAScris: Lun Feb 22, 2010 6:14 pm Membru din: Dum Feb 21, 2010 11:07 am Mesaje: 2 Dragii mei,va doresc din suflet multa putere, sa puteti depasii aceste clipe grele,ma rog la Dumnezeu pt Elena,Imi pare rau ca nu am posibilitate, sa va ajut financiar,dar stiu cum este sa ai pe cineva drag,suferind.Am si eu un baietel de 3ani si 4luni,autist.stiu ce este suferinta,stiu cum este ,cand te simti neputiincios.Sunt cu sufletul alaturi de voi,Elena iti doresc multa,multa sanatate si putere.Va imbratisez cu drag,Adriana,Tulcea. SI ALTUL DE PE GARBO: Alexxandra 543 mesaje Membru din: 31/05/2009 Oras: Brasov Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:39 Citeaza Raspunde De la: mcherciu, la data 2010-02-21 14:11:45 ALEXANDRA I-TI MULTUMESC PT SFATURI...AM INCERCAT SI LA ANTENA1 SI AU ZIS CA NU POT FACE ANUNTUL PUBLIC PENTRU CA NU ESTE IN CAMPANIA ANTENEI imi pare rau ce aud,dar cu un comision la suma acumulata prin teledon,sunt sigura ca romtelecomul se implica.uite promit ca maine iti dau adss unor fundatii care ,chiar se implica.trebuie sa existe o sansa.si o vom gasi.sanatate multa.mai vb.nu uit ce promit SI UITE CA MAI SANT OAMENI, CARE NU AU UITAT CE INSEAMNA OMENIA...CINSTE LOR Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:23
Acum am venit de la echografie.
E mai rau. Are lichid, abdomenul i s-a marit. Nu stiu incotro s-o mai apuc. Nici daca as avea bani. Toti banii din lume ... Multumesc pentru gandurile bune ! Multumesc. Aveti grija de voi. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:31
Sincer , imi pare rau Silviu pentru vestile proaste.
Ma rog pentru voi sa fie bine..... Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:33
........te putem ajuta cu ceva?
multa sanatate din imima iti doresc!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:35
Silviu, exista ceva ce-am putea face pentru Elena?
Desigur , in afara de a fi sufleteste alaturi de voi, asa cum suntem? Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:26
Suntem alaturi de tine Silviu,Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti trece prin aceasta incercare....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:34
De la: Silviu, la data 2010-02-22 21:23:02Acum am venit de la echografie.multa sanatate
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:42
Silviu, iti inteleg suferinta, stiu ca e cumplit dar nu-ti pierde increderea , cu siguranta va rasari soarele si pe strada voastra, intotdeauna dupa ploaie, vine vreme buna.Multa sanatate si bunul Dumnezeu sa va intareasca!
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:02
De la: gabico, la data 2010-02-22 21:33:30........te putem ajuta cu ceva? Multumesc. N-am reusit sa va raspund in privat. S-a programat si la un RMN. La robotii aia de spun ei ca elimina celulele canceroase prin ultrasunete, mi-au raspuns ca n-o accepta ! E o chestie cu acceptatul asta. Nu te primeste nimeni daca nu crede ca o sa aiba succes. El in primul rand.... Nici macar n-au motivat de ce ... Nu stim ce sa mai facem ... Deocamdata facem investigatii sa vedem exact cum stam. Are lichid ascetic si toti fug de chestia asta. Tumorile nu numai ca nu au stationat ci s-au extins ... O sa mergem joi la Dr. Cristian Boerescu in Bucuresti sa vedem ce se mai poate face. Nu stim nici in ce masura calea traditionala mai poate fi reluata ... in acest moment. Va rog sa nu mai incercati sa-mi trimiteti bani, nu pentru ca nu mi-ar trebui, dar deocamdata n-am gasit calea ... Va multumesc pentru mesajele de sustinere ... Bun ar fi Aloe Vera ala din Canada despre care am inteles ca Emil ar fi vrut sa ni-l trimita ... dar n-a sosit ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:05
De la: Silviu, la data 2010-02-23 09:02:41De la: gabico, la data 2010-02-22 21:33:30........te putem ajuta cu ceva? Aloe se gaseste si in Bucuresti ( exact acelasi, a spus si Emil), pe str. Aviatorilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:29
Dacă este aloe-vera extract , detoxifiant , l-a folosit și soția mea în Italia , când după naștere a avut o problemă la stomac ! Pot lua legătura cu sora mea care este și acum acolo , să se intereseze ce și cum !
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 12:53
De la: xzy, la data 2010-02-23 09:05:30De la: Silviu, la data 2010-02-23 09:02:41De la: gabico, la data 2010-02-22 21:33:30........te putem ajuta cu ceva? La ce numar pe str. Aviatorilor? Sau cum se mai numeste magazinul ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:02
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar
Cine doreste sa ma ajute cu adevarat s-o faca cum trebuie. de exemplu: Chestia cu Aloe Vera. Nu ma intrebati pe mine de care e ca nu stiu. Cine stie sa-mi spuna tot despre chestia asta, de care a folosit, de unde l-a procurat, toate detaliile. Pentru ca, altminteri nu ajuta la nimic. Nu pot sa umblu in necunoscut intreband din casa-n casa dupa o fantoma. Nu ma trimiteti dupa cai verzi pe pereti... Sunt si asa destul de inghesuit si suparat.... Ca sa nu mai spun ca am capul varza si din alte motive atat de binecunoscute ... Multumesc pentru bunele intentii, dar pentru ca ele sa devina lucruri concrete trebuie ceva mult mai clar ... mai aplicabil, mai pragmatic.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:15
De la: Silviu, la data 2010-02-23 12:53:47 Scuze! Bd. Aviatorilor 3, sector 1 021 / 222.89.23 021 / 222.89.24 Luni: 12 - 20 Marți, Joi, Vineri: 9 - 17 Miercuri: 9-19 Prima zi lucrătoare a lunii - inventar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:20
De la: Silviu, la data 2010-02-23 13:02:07Nu vreau sa supar pe nimeni, dar O sa revin diseara cu mai multe amanunte, sunt la servici, am documentele acasa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:26
De la: xzy, la data 2010-02-23 13:15:03De la: Silviu, la data 2010-02-23 12:53:47 Multumesc, am notat. Joi ne ducem la un RMN si o sa o rezolvam si pe asta. Daca stie cineva si de care Aloe Vera e mai bun, gel . ... sau cum se cheama, de care a folosit el, pentru ca s-ar putea sa fie de nu stiu cate feluri. Daca stie si vreo marca, firma, ... bine ar fi ... Multumesc ! Asa, da ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:28
De la: Silviu, la data 2010-02-23 16:26:16 Diseara, va spun de care tip de aloe, imi spusese si Emil...n-am informatiile la mine. Firma Forever Living Products.(americana) distrib.foreverliving.com/marketing/pageDisplay.do?page=aboutAlo... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:41
Silviu,
in primul rand e indicat sa dai maine un telefon la firma asta, pt. a afla daca poti cumpara direct, personal. Au multe produse, toate contin Aloe. Cel de care spunea Emil (cu capac albastru) este produsul lor de baza: Aloe Vera Gel (96,2% gel pur). Are cea mai mare concentratie de aloe, cu multiple efecte: detoxifiant, refacerea sistemului imunitar, regenerarea celulelor, incetineste inmultirea celulelor canceroase. Contine: - 96,2% gel aloe pur stabilizat; - 3,8% vitamine A,C,E,B12+antioxidante. Flaconul este galben-mustar, cu capac albastru, de 1 litru. Pt. maladia canceroasa, ei recomanda 100 ml. de 3 ori pe zi, pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masa, timp de minim 6 luni. Cura cu acest gel nu contravine altor tratamente. Pt. efect maxim se reduce consumul de sare, se evita bauturile acidulate. Dupa deschidere, se pastreaza doar la frigider. Cred ca mai multe informatii obtii chiar la firma, au si medici pe-acolo, daca imi amintesc bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 03:45
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 07:06
va multumesc tuturor ...
Elena a inceput sa inteleaga care e starea ei ... Nu vrea sa mai sufere ... Si nici nu mai crede ca exista ceva ce ar putea sa o ajute. Nu vrea chimio pentru ca a vazut in spital oameni in situatia in care se afla ea acum, trecand prin chinuri groaznice pentru nimic ... Vrea sa isi petreaca timpul ramas, cat o mai fi, impacata cu Dumnezeu si sa sufere cat mai putin... Azi noapte am plans amandoi. Eu n-am mai plans de zeci de ani si am tinut totul in mine, dar am plans atat de tare incat a venit ... Elena sa ma imbarbateze ... M-am eliberat de o tona de venin ... Va rog sa nu mai incercati sa trimiteti bani sau alte ajutoare. E cineva din Bucuresti care mi-a trims 500 lei, dar care nu si-a dat decat numele, fara adresa ... o doamna. Ne-au prins tare bine acesti bani, dar as vrea sa-i returnez peste ceva timp, dupa ce se va termina totul ... pentru ca am impresia ca femeia respectiva ar putea fi mai saraca decat mine ... V-am mai spus ca eu castig destul de bine si nu am motive sa ma plang de bani in conditii normale, doar ca, din cauza acestei boli din ultima jumatate de an cat a urmat terapia gerson, am acumulat luna de luna datorii ca sa pot sustine terapia asta, care n-a dat rezultatele dorite, din pacate. As vrea sa returnez banii celor doua persoane de pe net care m-au ajutat fara sa ma cunoasca, pentru ca ele sunt mai sarace decat mine, dar mai simtitoare ... Pe una o cunosc (n-o s-o numaesc aici pentru ca asa vrea ea) dar pe cealalta nu. Amandoua sunt din Bucuresti. Adresa mea a devenit publica. Oricand sunt binevenite in casa mea. Va multumesc. Va mai tin la curent. Vedeti-va de vietile voastre si bucurati-va de ele. De partea plina a paharului. Si mai spuneti celor pe care-i iubiti, ca-i iubiti, din cand in cand. Nu asteptati sa se afle in pragul mortii ca sa spuneti asta .... S-ar putea sa nu aveti nici sansa asta. Noi am avut-o macar pe asta.... Doamne' Ajuta ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 11:17
Silviu....Dumnezeu sa va ajute in orce decizie veti lua.Important sa fiti impreuna pana la sfarsit..!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 11:25
CAND UN OM VREA CEVA ,SE POATE REALIZA-NUMAI SA VREA ............................................................. MARIANA CHERCIU VA CERE AJUTORUL PENTRU UN SEMEN DE-AL NOSTRU
Wed, February 24, 2010 11:18:18 AM From: "office@fudv.ro" View Contact To: mcherciu@yahoo.com Va multumim pentru interesul acordat proiectelor noastre. Veti primi un raspuns la solicitarea dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt. Echipa Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei ........................................................................................................................... EU NU MI-AM PIERDUT SPERANTA SI UITE CA AM REUSIT SA-I CONTACTEZ DOAMNE AJUTA! SILVIU CAPUL SUS! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 11:38
Albert Einstein
|
|
|
|

TE PUPA MAMA! CE-TI FACE PICIORUL?
. Ați văzut voi buldozer ...mort ???