back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Concurs: in vacanta pe cont propriu sau cu o agentie de turism?

 


 
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
 
pnicoleta

2 mesaje
Membru din: 14/02/2010
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:58

Vacanta printr-o agentie de turism mi se pare mult mai safe, Eu asa imi petrec concediile. Agentiile ofera promotii, variante de calatorii, pachete de calatorie si garanteaza seriozitatea transportului, cazarii. Deasemenea, propune modalitati de petrecerea timpului liber. Agentiile au personal calificat si pot propune unui turist nehotarat mai multe variantede concediu.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:02

De la: pnicoleta, la data 2010-02-14 01:58:47Vacanta printr-o agentie de turism mi se pare mult mai safe, Eu asa imi petrec concediile. Agentiile ofera promotii, variante de calatorii, pachete de calatorie si garanteaza seriozitatea transportului, cazarii. Deasemenea, propune modalitati de petrecerea timpului liber. Agentiile au personal calificat si pot propune unui turist nehotarat mai multe variantede concediu.
da' p de l ce vine???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
lilipruna

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 05:01


Vacanta organizata printr-o agentie de turism este mai sigura , daca agentia este una care se respecta , si are deja un nume recunosct pentru calitatea serviciilor oferite .
In orice caz ... vacantele inseamna incarcarea bateriilor si un prilej de noi experiente .

Raporteaza abuz de limbaj
9am176225

1 mesaj
Membru din: 7/12/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 08:27

Romanii au inteles avantajele rezervarii timpurii a unei vacante (early booking):

* tarifele sunt mai mici;

* beneficiaza de reduceri pentru early booking;

* au libertatea alegerii locurilor de cazare (nu in functie de disponibilitate);

* au garantia ca pleaca in concediu conform planului;

* sunt scutiti de stresul dinaintea plecarii cu rezervarile si confirmarile.


Turistilor le ramane doar grija bagajelor pe ultima suta de metri.

Raporteaza abuz de limbaj
A_Emil

1 mesaj
Membru din: 8/10/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 08:35

Votez pentru o vacanta organizata printr-o agentie de turism.

Raporteaza abuz de limbaj
flavianadany

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 09:59

daca iti permiti es ok prin agentie de turism. am fost anul trecut si am fost fffff multumita

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Membru din: 30/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 10:03

De la: flavianadany, la data 2010-02-14 09:59:53daca iti permiti es ok prin agentie de turism. am fost anul trecut si am fost fffff multumita


fff

Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
ady_do

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 10:32

Servus,

Pana acum am fost in vacante pe cont propriu deoarece nu am gasit la agentii oferete (pentru destinatia dorita) care sa ma multumeasca. Dar daca voi gasi o oferta foarte ok la o agentie nu voi rata sa apelez la acea agentie.

zi faina
Adriana

Raporteaza abuz de limbaj
leul

3 mesaje
Membru din: 10/11/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:05

In mod sigur cu o agentie de turism, mai ales daca ai trecut de 40 deani. Ai nevoie de confort si siguranta sejurului

Raporteaza abuz de limbaj
9am180349

4 mesaje
Membru din: 13/01/2010
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:13

In vacanta prefer serviciile unei agentii de turism. De ce? Pentru ca ei sunt expertii in calatorii. Platesc pretul si eu doar imi fac bagajele si imi procur hartile de care am nevoie. Pentru ca timpul este cel mai important factor pentru mine. Si eu vreau sa ma bucur de fiecare clipa. Mai ales in vacantele mele organizate super de agentii de turism cu care colaborez.

Raporteaza abuz de limbaj
eugeniancu

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:39

Noi de cativa ani mergem cu o agentie din Arad si asta pentru ca au un ghid deosebit, s-a format o echipa de gasca si totul e ok.
Pe langa aceste vacante incercam ( si de cele mai multe ori reusim) organizam cu un grup restrans de prieteni excapade de la 2-3 zile pana la maxim 1 saptamana pe cont propriu.De exemplu anul trecut am fost pe cont propriu o saptamana la Paris, a fost super; am rezervat biletele de avion din timp la o companie low cost, ne-am rezervat camere la Ibis hotel ne-am documentat despre obiective si cum se ajunge la ele. Am facut cateva intalniri "la o bere" unde am stabilit traseul si a iesit suuuuuper;
Va recomand sa optati pentru abonamentul pe mijloacele in comun este foarte avantajos ( este valabil pe majoritatea mijloacelor de transport in zona 1-3 ( recomandat) sau 1-6 care cuprinde tot Parisul.
Cu o harta te descurci chiar daca nu vorbesti franceza!
Micul dejun la hotel este 8 euro (bufet suedez) si se merita.
Un alt abonament rentabil este cel de intrare la obiective turistice, poate fi pentru 2, 4 sau zece zile, in el fiind incluse multe obiective( in plus te scuteste de statul la cozi!)
Turnul Eiffel merita vazut (ziua sa te urci in el iar seara e un joc superb de lumini pe durata a 10 min. in fiecare ora; de la fara 10 pana la fix).Noi am prins o coada de cateva sute de metri la biletele pentru turn dar s-au miscat foarte repede, se pot cumpara bilete si pe net(salvezi cam o ora din timp).

Raporteaza abuz de limbaj
ov_ovidiu

2 mesaje
Membru din: 18/11/2008
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 13:50

de aproape 3 ani numai cu agentie de turism ,pentru ca operatiunea e foarte simpla atunci cand lucrezi cu specialistii(PERFECT TOUR GALATI);intri ,spui ce doresti sa obtii, pentru cati bani dispui.

Raporteaza abuz de limbaj
paulgh

2 mesaje
Membru din: 13/02/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:01

Inca de anul trecut, „anul crizei financiare”, marcat de dificultati pentru „jucatorii” din piata turismului, atat agentiile, cat si marii tour operatori sau hotelurile, au fost nevoiti sa-si reconsidere din mers strategiile, tarifele si estimarile de profit, intrucat dupa avalansa ofertelor de tip “early booking”, acestia au inceput sa se confrunte cu tot mai multe cereri de vacante de tip “last minute”.
Nevoia unei vacante, fie ea de lux sau nu, repezinta o necesitate, care nu poate fi ignorata nici de persoanele cu bugete reduse, nici de afaceristii de milioane de euro, ce isi permit sa cheltuiasca intr-o calatorie, spre exemplu, o suma, ajungand sa echivaleze cu costul unei garsoniere, situata la margine de Bucuresti.
Un "must do" al agentiilor este ca, in aceasta perioada de criza, sa reuseasca sa-si pastreze si chiar sa-si largeasca portofoliul de clienti; sa caute sa-si cresca cota de piata, dar, ne facand, in nici un caz, rabat de la calitate. „Un client multumit este mai important decat zece clienti, care te considera doar acceptabil, iar un client nemultumit inseamna mai mult decat un semnal de alarma, o serie de alti posibili clienti, pierduti in directia concurentei”, declara, in momente de sinceritate, unii dintre reprezentantii unor agentii romanesti de marca.
Un vis frumos a fost, parca, din totdeauna, pentru mine, acela de a vizita Tarile Nordice, considerate printre cele mai avansate societati din lume. Chiar dacã vacanþele în Norvegia, Suedia, Danemarca, Marea Britanie sau Elveþia nu sunt deloc ieftine, operatorii de turism indigeni spun cã cererea este foarte mare, iar locurile în circuitele, care includ aceste þãri „cu vreme ceva mai racoroasa”, se epuizeazã rapid (un adevarat „boom” in ultimii 3-4 ani). IPentru vizitarea þãrilor nordice, se poate opta fie pentru un circuit, fie pentru o excursie pe cont propriu. Un circuit prin cele trei þãri, incluzand transportul, nouã nopþi de cazare cu mic-dejun ºi alte diverse facilitãþi, conform programului, costã între 1.400 ºi 1.560 de euro, în funcþie de perioada în care se efectueaza deplasarea. Dacã se merge pe cont propriu, trebuie spus cã un drum dus-întors pânã la Copenhaga costã în jur de 400 de euro, iar cazarea într-un hotel de trei stele costã 100-120 de euro/camerã/noapte. Pentru Stockholm, biletul de avion costã în jur de 330 de euro, iar cazarea într-un hotel de 3 stele - 80 de euro/camerã dublã/noapte. Un bilet de avion dus-întors pânã la Oslo ajunge la suma de 360 de euro, iar cazarea, în aceleaºi condiþii, costã 110 euro.
Norvegia este o þarã superbã, în care peisajele ºi obiectivele istorice asigurã o vacanþã de excepþie. Oslo ofera turiºtilor « a lot of things », astfel, se poate vizita Muzeul corãbiilor vikinge (The Viking Ship Museum), unde sunt expuse ºi douã dintre cele mai bine pãstrate nave de acest tip, construite în secolul al IX-lea, dar, ºi nave descoperite în fiordurile Norvegiei sau în mormintele vikinge din zona fiordului Oslo. Muzeul Kon-Tiki reprezinta un alt obiectiv turistic foarte popular, unde, se afla expuse ambarcaþiunea Kon-Tiki, precum ºi o serie de obiecte descoperite de Thor Heyerdahl în Insula Paºtelui, Polinezia sau Galapagos. Obiectivul turistic nr.1 din capitala norvegiana este, insa, Castelul Akershus. Lucrãrile de construcþie au început în 1299, în timpul domniei lui Hakon al V-lea, ºi au fost finalizate în secolul al XIV-lea. Regele Christian al IV-lea l-a modernizat în secolul al XVII-lea, transformandu-l în reºedinþã regalã. A fost restaurat, magistral, la începutul secolului al XX-lea.
O alta destinatie, in egala masura, interesanta si atractiva, este reprezentata de Bergen. În partea veche a oraºului, se pot vizita clãdiri vechi, chiar ºi case din lemn. De asemenea, meritã vizitatã, cu prisosinta, Biserica Sfinta Maria, construitã în secolul al XII-lea. Alte obiective, pe care imi propun sa le vad, sunt reprezentate de Muzeul Hanseatic ºi Muzeul Maritim. Printre peisajele superbe, oferite de Norvegia, se situeaza cele noua cascade, aflate printre cele mai mari 20 din lume. Mardalsfossen este cea mai mare cãdere de apã din nordul Europei, cu o înãlþime de 297 de metri. O experienþã interesantã poate fi consideratã ºi traversarea celui mai îngust fiord, Naeroy.
Printre obiectivele turistice din capitala Danemarcei, Copenhaga, se numãrã Palatul Amalienborg (reºedinþa de iarnã a familiei regale), Parlamentul danez, vechiul port Nyhavn, Mica Sirenã, dar, ºi grãdinile Tivoli. La Jelling, se aflã unul dintre cele mai importante monumente daneze, uriaºele pietre inscripþionate cu rune, prin care regele Harold « Dinte Albastru « a lãsat un mesaj, anunþand unirea întregul regat ºi convertirea danezilor la creºtinism (monumentul a fost ridicat în cinstea pãrinþilor sãi). Pot fi vizitate ºi fortãreþe daneze, cum ar fi cele de la Trelleborg ºi Fyrkat.
În Suedia, voi face o oprire obligatorie în Stockholm, unde, voi merge la Skansen, muzeu în aer liber de unde se poate admira ºi cea mai frumoasã panoramã a oraºului. De asemenea, imi propun sa vizitez cea mai veche catedralã din oraº, Storkyrkan. Tot aici se aflã ºi Palatul Regal, Drottningholm, construit în secolul al XVII-lea ºi inclus în patrimoniul UNESCO. De altfel, Suedia detine peste 3.500 de castele, multe dintre ele constituind adevãrate bijuterii arhitectonice
V-ati intrebat vreodata ce face Rudolf, faimosul ren, atunci cand nu este Craciunul? Ei bine nici gand sa se odihneasca, cum spun povestile. El se ocupa de copiii cuminti, dar nu chiar atat de fericiti… Cum? Alearga de colo colo si ii pune la treaba pe cei din atelierul de decoratiuni, „dandu-le bice" (astfel, se razbuna un pic pentru bicele primite de la Mos Craciun), le spune ultimele noutati de la si despre copii, asa, incat, de Craciun, si copiii, fara parinti, sa primeasca darurile dorite, la fel ca toti ceilalti, iar, in restul anului, diverse lucruri de care au nevoie.





danyella_dragoi

1 mesaj
Membru din: 8/01/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:27

Din punctul meu de vedere, prefer sa merg in excursii prin agentii. Daca iti faci si rezervare din timp, cu atat mai bine deoarece biletele nu sunt atat de scumpe. Este destul de aiurea sa te pornesti la drum si sa te trezesti ca umbli cateva ore pana gasesti cazare si, in cele din urma, nici sa nu fie pe placul tau.

Raporteaza abuz de limbaj
9am137621

1 mesaj
Membru din: 17/09/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:42

Doar pe cont propriu.

Raporteaza abuz de limbaj
cornelia_hr

2 mesaje
Membru din: 6/12/2008
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:35


Cred ca cu o agentie de turism e mai bine sa-ti alegi o destinatie de vacanta.Dar daca esti foarte bine informat, faci cum vrei.

Raporteaza abuz de limbaj
adide69

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:50

Noi mergem de 10 ani in vacanta si o sa mai mergem in continuare prin agentie de turism. Luam biletele din timp si e mult mai ieftin.

Raporteaza abuz de limbaj
9am140293

3 mesaje
Membru din: 22/09/2009
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:57

De la: 9am_admin, la data 2010-02-12 14:04:09Spune-ne parerea ta pe tema: "In vacanta pe cont propriu sau cu o agentie de turism?" si poti castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 50 euro oferite de Perfect Tour. La acest concurs pot participa utilizatorii inregistrati pe 9AM.ro.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unuia din cele 10 vouchere in valoare de 50 euro oferite de Perfect Tour. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa raspunda la intrebarea: “In vacanta pe cont propriu sau cu o agentie de turism?”. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.


Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Perfect Tour. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.


Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 12 – 25 februarie 2010.


Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Concurs: In vacanta pe cont propriu sau cu o agentie de turism?" deschis pe forumul 9am un comentariu in care sa iti spui parerea pe aceasta tema.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.


Premii

10 vouchere in valoare de 50 euro oferite de Perfect Tour. Atentie: Voucherele sunt supuse unor conditii: pachetul turistic trebuie sa depaseasca suma de 500 euro pentru a se aplica reducerea de 50 de euro (insa pachetul poate fi facturat pentru mai multi membri ai familiei castigatorului de ex).


Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai minim 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.


Validarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 27 februarie 2010. Ulterior, castigatorii vor fi anuntat prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.


Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.


Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.


9am009488

2 mesaje
Membru din: 10/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:20

Eu prefer sa merg printr-o agentie de turism,mi se pare mai sigur si mai comod pt mine

Raporteaza abuz de limbaj
loredanamarin

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:08

E mult mai usor sa pleci printr-o agentie, pentru ca ai posibilitatea de a alege oferte variate, la preturi care iti convin...castigi, timp, efortul e minim...MERITA!Calitatea e cuvantul de baza!

Raporteaza abuz de limbaj
isabelabotez

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:31

Ar fi excelent de plecat printr-o agentie, dar inca nu am vazut circuite bine realizate, care sa cuprinda ceea ce ar fi cu adevarat interesant. Dupa experienta neplacuta cu Omnia Turism, mi-am jurat ca nu voi mai merge prin agentii.
Si varianta rezervarilor prin agentie a biletelor low-cost si a cazarilor ar fi avantajoasa, ca economie de timp, dar agentia negociaza si obtine preturi mai mici la cazare, insa diferenta o considera profitul ei, am tot citit relatarile unor persoane care au ajuns la receptia hotelului si au constatat ca preturile afisate acolo erau exact cele obtinute de ei "la reducere", prin early booking, cu discount... :))

Astept cu interes sa apara agentii de turism serioase. Intre timp, sper sa capat experienta in varianta "pe cont propriu".

Raporteaza abuz de limbaj
DIANA_STANESCU

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:58



Avand in vedere ca am un copil, este exclus sa merg pe cont propriu.Prefer siguranta pe care mi-o ofera o agentie de turism.Eu aleg doar destinatia ( aceasta si in functie de obiectivele turistice), agentia se ocupa de restul.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:06

Totdeauna pe cont propriu. Asta imi permite sa fac schimbari oricand in functie de dispozitie si a ceea ce mi se ofera: peisaj, manifestari sociale sau culturale, cunostinte noi etc.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Membru din: 31/05/2009
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:25

Si pe cont propriu si prin agentie de turism, depinde de destinatie si multe altele.

Raporteaza abuz de limbaj
aryana29

1 mesaj
Membru din: 15/02/2010
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 01:22

daca stiu din timp in ce perioada voi avea concediul atunci prefer agentiile iar daca se petrece totul pe fuga aleg sa merg pe cont propriu oferte bune nu gasesti chiar tot timpul

Raporteaza abuz de limbaj
9am181783

2 mesaje
Membru din: 15/02/2010
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 01:57

Depinde unde alegi sa mergi . Daca mergi intr-o tara straina unde nu ai prieteni , ideal e sa mergi printr-o agentie ,***dar aceea sa fie una cunoscuta sau recomandata de cineva. Nu recomand sa se ia la intamplare orice agentie .
Daca de exemplu faci turul Romaniei ....nu cred ca e nevoie de o agentie. Cortul e la indemana oricui ,iar un pic de aventura nu strica nimanui. Dar daca vrei sa mergi la un hotel intr-o statiune de pe litoral sau de la munte ,cred ca tot prin agentie este cel mai bine ....oricum internetul e la indemana oricui si un pic de informare cu privire la hotelul care urmeaza sa mergem in concediu gasim . (forumuri destule ) .
Mi-am facut in ultimii 5 ani vacanta doar prin agentii de turism (in strainatate) .
Deci le recomand!!! dar aveti grija ***!!!

Raporteaza abuz de limbaj
utagabitibi

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 07:26

EU CRED CA CEL MAI BINE ESTE FACUTA VACANTA PRIN FISRMA DEOARECE TE FERESTE DE ANUMITE RISCURI SI NEPLACERI. AM FOST MEREU PRIN FIRMA SI AM FOST FOARTE MULTUMIT!

Raporteaza abuz de limbaj
elena_olteanu9

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 07:59

De fiecare data am mers pe cont propriu. Nu mi-am permis din salariul de bugetar sa platesc costuri suplimentare.

Raporteaza abuz de limbaj
puiu_buclea

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 08:44

Prefer vacantele pe cont propriu , in agentii nu am incredere deoarece una iti prezinta si alta gasesti la fata locului

Raporteaza abuz de limbaj
Edmond_Dantes

2 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 09:42

Vacanta inseamna libertate, sa ai diversitate de oportunitati.
Libertatea insa se capata numai fiind degrevat de anumite griji.
Trebuie sa fii protejat, sa ai anumite garantii pentru locul pe care l-ai ales, servicii, transport. Trebuie sa stii cui sa te adresezi in caz de nevoie, reclamatii, multumiri, sugestii... Dar trebuie sa alegi un program flexibil, sa te simti liber ca de aia e concediu.
Prefer sa-mi organizez concediul in colaborare cu o agentie de turism care sa aiba un pachet flexibil, (nu all inclusive), transport sigur, optiuni libere la fata locului.

Edmond Dantes


Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Concurs: In vacanta pe cont propriu sau cu o agentie de turism?
Mergi la: