Info
x
Poezii religioase
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:13
Stropi de pace se răsfiră, Printre flori și osanale, Măgărușul blând, se miră De stâpan și de urale ! Vine Domnul.... uite-L, intră În cetate! E-Împărat! Lumea părea părăsită, Până când El S-a-ntrupat. Iar cetatea Îl primește Ca pe-un Domn neînțeles, Ce moartea nu ocolește, Fiindca e un dar ales... Și azi lumea e uimită De un așa mare Domn, Ce ne scoate din ispită, Ca dintr-un nevrednic somn! |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:14
Numele tau
Numele tău e mesager divin, Un nume ce-n suflet eu îl țin, Mi-aduce întreaga-mpărăție Eternei tale gingășie. Las totul, doar numele tău opresc, El vine ca un mesager ceresc, Tristețile să mi le-alunge Acum, când la mine-ajunge. Un nume ce dăinuiește mereu Veacuri la rând în sufletul meu. Aripi de zei al tău nume poartă Dăinuind veșnicia în soartă. Aripi de zei spre mine-l aduce Iar gându-mi spre tine se duce. Numele tău în primăvară Un vânt adie într-o seară, Iar veacul hotaru-și deschide, Mările zac sub zile toride. E numele-n tainica zare Răsfrânt în aripi ce-au să zboare Etern, din toată gingășia ta, Un nume ce nicicând nu-l voi uita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:15
SĂ-MI SPUI TU, DOAMNE...
Să-mi spui Tu, Doamne, cine sunt Ce rost am eu în lume? Căci Tu m-ai făcut din pământ Părinții mi-au pus nume. În somn am fost acolo, sus Și Te-am văzut o dată. M-ai strigat după numele pus Și-am tresărit îndată. Eram fericită de tot, Iar împrejur doar stele; Știam că-s viu, știam că pot Să mă confund cu ele. Pentru că suntem făcuți din lut, Ne-ai dat ca pază, îngeri Și-n visul meu, eu am trecut Prin Valea cea de plângeri! Cu timpu-am aflat cine sunt, Sunt trecător prin lume. Sunt simplu om, azi, pe pământ, Da-n cer, eu am un nume. (Georgeta - Craiova, 23, februarie, 2009) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:16
Ideal pierdut în noaptea unei lumi ce nu mai este,
Lume ce gândea în basme si vorbea în poezii, O! te vad, te-aud, te cuget, tânara si dulce veste Dintr-un cer cu alte stele, cu-alte raiuri, cu alti zei. Venere, marmura calda, ochi de piatra ce scânteie, Brat molatic ca gândirea unui împarat poet, Tu ai fost divinizarea frumusetii de femeie, A femeiei, ce si astazi tot frumoasa o revad. Rafael, pierdut în visuri ca-ntr-o noapte înstelata, Sufletu-mbatat de raze si d-eterne primaveri, Te-a vazut si-a visat raiul cu gradini îmbalsamate, Te-a vazut plutind regina pintre îngerii din cer Si-a creat pe pânza goala pe Madona Dumnezeie, Cu diadema de stele, cu surâsul blând, vergin, Fata pala-n raze blonde, chip de înger, dar femeie, Caci femeia-i prototipul îngerilor din senin. Astfel eu, pierdut în noaptea unei vieti de poezie, Te-am vazut, femeie stearpa, fara suflet, fara foc, Si-am facut din tine-un înger, blând ca ziua de magie, Când în viata pustiita râde-o raza de noroc. Am vazut fata ta pala de o bolnava betie, Buza ta învinetita de-al coruptiei muscat, S-am zvârlit asupra-ti, crudo, valul alb de poezie Si paloarei tale raza inocentei eu i-am dat. Ti-am dat palidele raze ce-nconjoara cu magie Fruntea îngerului-geniu, îngerului-ideal, Din demon facui o sânta, dintr-un chicot, simfonie, Din ochirile-ti murdare, ochiu-aurorei matinal. Dar azi valul cade, crudo! dismetit din visuri sece, Fruntea mea este trezita de al buzei tale-nghet. Si privesc la tine, demon, si amoru-mi stins si rece, Ma învata cum asupra-ti eu sa caut cu dispret! Tu îmi pari ca o bacanta, ce-a luat cu-nselaciune De pe-o frunte de fecioara mirtul verde de martir, O fecioar-a carei suflet era sânt ca rugaciunea, Pe când inima bacantei e spasmodic, lung delir. O, cum Rafael creat-a pe Madona Dumnezeie, Cu diadema-i de stele, cu surâsul blând, vergin, Eu facut-am zeitate dintr-o palida femeie, Cu inima stearpa, rece si cu suflet de venin! Plângi, copila? - C-o privire umeda si rugatoare Poti din nou zdrobi si frânge apostat-inima mea? La picioare-ti cad si-ti caut în ochi negri-adânci ca marea, Si sarut a tale mâne, si-i întreb de poti ierta. Sterge-ti ochii, nu mai plânge!... A fost cruda-nvinuirea, A fost cruda si nedreapta, fara razim, fara fond. Suflete! de-ai fi chiar demon, tu esti sânta prin iubire, Si ador pe acest demon cu ochi mari, cu parul blond. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:18
Când sufletu-mi noaptea veghea în estaze,
Vedeam ca în vis pe-al meu înger de paza, Încins cu o haina de umbre si raze, C-asupra-mi c-un zâmbet aripile-a-ntins; Dar cum te vazui într-o palida haina, Copila cuprinsa de dor si de taina, Fugi acel înger de ochiu-ti învins. Esti demon, copila, ca numai c-o zare Din genele-ti lunge, din ochiul tau mare Facusi pe-al meu înger cu spaima sa zboare, El, veghea mea sfânta, amicul fidel? Ori poate!... O,-nchide lungi genele tale, Sa pot recunoaste trasurile-ti pale, Caci tu - tu esti el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:18
APA CRISTALINA
Apa cristalina din izvor curat. Fara pretuire,curge ne-ncetat.... Prin campii si dealuri,plina de mister, ea aduce viata,dor de-albastrul cer. Fructe si legume apa o iubesc, Mii de flori frumoase,tot in apa cresc..... Ea inveseleste vaile pustii Si aduce-n suflet cantarii si bucurii. Creatorul lumii apa a creat Ca sa stinga setea celui insetat; Noi bem numai apa din curat izvor Darul sanatatii,darul tuturor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:20
CREDINTA MEA
Credinta mea? Nimic de n-as avea, Iisuse Sfinte, sa raman cu Tine, Ruina de as fi, intre ruine Sa ma cuprinda doar iubirea Ta - Fara nimic, nadejde sau speranta, Doar Tie, Doamne Sfinte, sa ma darui, In Viata Ta cea sfanta sa ma narui, Chiar daca sunt o pacatoasa zdreanta - Flamand si gol, impuns de tot si toate, Din Evanghelia Ta sa tot citesc, Aievea-n gand mereu sa te-ntalnesc, Si-n Duhul Sfant, sa nu te pot socoate Atat de bun, in tainul ingeresc - Mortii sa las doar post si rugaciune, Biserica, si blande fapte bune, Din Sufletu-Ti, cu dragoste, sa rup Cuvintele-Ti, eterna Lor minune, Sa fiu in trupul Tau, mai micul trup Pe care-l chemi Iisus Iisus, Stapane Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:21
De-atatia ani
De-atatia ani a stat Iisus In pragul casei tale, Dar tu zavorul greu i-ai pus Cu multele-ti gresale. Tu azi te-mpotrivesti mereu, Dar nu ti-e teama oare, Ca s-a sfarsit si Harul Sau, Si lunga Lui rabdare? Cand glasul Lui te cheama iar, Iubitul meu, asculta, Primeste al iertarii har, Caci vina ta e multa. Si va veni un ceas amar, O vreme de obida, Cand vremea Sfantului Sau Har Pe veci o sa se-nchida. Iar tu vei ramanea pe veci In focul de afara, In nesfarsit amar sa treci A iadului povara. Dar chinul cel mai greu si-amar Va fi incredintarea, C-a fost si pentru tine-un har, Dar i-ai respins iertarea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:21
Doamne, Tu știi, Tu vezi oricare drum -
Condu-mă Tu! Cum aș putea eu singur să mă-ndrum? Condu-mă Tu! Dă-mi Tu povața blândului Tău glas, condu-mă Tu la fiecare pas! Doamne, Tu știi cărarea pentru crini - Condu-mă Tu! Nu mă lăsa să-ntârzii prin străini! Condu-mă Tu! Nu vreau zadarnic pașii să-mi opresc; Condu-mă Tu, Păstorul meu ceresc! Doamne, Tu știi, Tu vezi orice ungher - Condu-mă Tu! Vreau să mă-nalț cu Tine către Cer; Condu-mă Tu! Tu-mi dai seninul florilor de mai, iubirea Ta e calea catre Rai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:23
Am vrut sa pling la pieptul tau,
Adinc sub coasta am infipt sulita eu . Am vrut mila sa iti arat in curtile romane, Pe cap cununa de spini ti-am pus sarmane . Eram convins de nevinovatia ta, Nimic n-am zis cind biciul te lovea .. Stiam précis ca tu esti Cel Sfint, Dar n-am crezut ca nu esti in mormint . Si ai venit in casa mea Mina mi-am pus in rana ta .. Unde era credinta mea? O,Doamne ,iarta nebunia mea! Te-am cautat la margine de stele, Dar nicicum nu erai printre ele .. La usa inimii discret sta cel pierdut Bate incet si sa-i deschid El ar fi vrut. Pling azi la pieptul Tau Te recunosc ca Dumnezeu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:24
de EMINESCU
La-nceput, pe când fiinta nu era, nici nefiinta, Pe când totul era lipsa de viata si vointa, Când nu s-ascundea nimica, desi tot era ascuns, Când patruns de sine însusi odihnea cel nepatruns; Fu prapastie? Genuna? Fu noian întins de apa? N-a fost lume priceputa si nici minte s-o priceapa, Caci era un întuneric ca o mare far-o raza, Dar nici de vazut nu fuse si nici ochi care s-o vaza, Umbra celor nefacute nu-ncepuse a se desface, Si în sine împacata stapânea eterna pace. Dar deodat-un punct se misca... cel întâi si singur! Iata-l Cum din haos face muma, iara el devine tatal! Punctu-acela de miscare, mult mai slab ca boala spumii, E stapânul fara margini peste marginile lumii, De-atunci negura eterna se desface în fasii, De atunci rasare lumea, luna, soare si stihii, De atunci si pana astazi colonii de lumi pierdute Vin din sure vai de haos pe carari necunoscute Si, în roiuri luminoase izvorând din infinit, Sunt atrase în viata de un dor nemarginit. Iar în lumea asta mare noi, copii ai lumii mici, Facem pe pamântul nostru musuroaie de furnici: Microscopice popoare, regi, osteni si învatati. Ne succedem generatii si ne credem minunati. Musti de-o zi pe-o lume mica de se masura cu cotul; În acea nemarginire ne-nvelim, uitând cu totul Cum ca lumea asta-ntreaga e o clipa suspendata, Ca-ndaratu-i si nainte-i întuneric se arata. Precum pulbere se joaca imperiul unei raza, Mii de fire viorie ce cu raza înceteaza, Astfel într-a vesniciei noapte pururea adânca Avem clipa, avem raza, care tot mai tine înca, Cum s-o stinge, totul piere ca o umbra-n întuneric; Caci e vis al nefiintei universul cel himeric. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:26
1950_2006 Intrebari,cautari,framantari In noapte vin fara visari... Cine sunt eu,si ce rol am In al vietii amalgam? Sunt o furnica pe trotuar, Intr.un oras ce.i furnicar.. Atunci de ce nu sunt strivita, Ci.n mare grija ocrotita?! Cine sunt eu in miliarde Ce alearga jalnic spre departe? Sunt doar un firicel de praf, Ce.i vulnerabil la perdaf! Privind in noapte atatea stele, Cine sunt eu fata ... Intrebari,cautari,framantari
In noapte vin fara visari... Cine sunt eu,si ce rol am In al vietii amalgam? Sunt o furnica pe trotuar, Intr.un oras ce.i furnicar.. Atunci de ce nu sunt strivita, Ci.n mare grija ocrotita?! Cine sunt eu in miliarde Ce alearga jalnic spre departe? Sunt doar un firicel de praf, Ce.i vulnerabil la perdaf! Privind in noapte atatea stele, Cine sunt eu fata de ele? De.as fi macar un meteor Sa luminez pana ce mor... Dar nu pot sti ce o sa ramana, Din dara ce coboara spre tarana.! Viata mea ca o naframa, Care din colturi se destrama, Ramane.n hau ca un clipit! O urma de meteorit.. Ce sunt?Privesc print.o fereastra, O floare ce se stinge intr.o glastra.. Tarziu ma plec in rugaciune Atunci imi vin doar ganduri bune, Simtind o mana ce m.alina, O voce calda si divina; ,,Depinde cum te raportezi! Fata de cine?Poti sa crezi? De EU am pogorat sa te rascumpar, Si am dat tot ca sa te cumpar, Inseamna ca esti CINEVA Atunci cand stai in mana Mea''! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:27
1950_2006 Cu sufletul curat Ca florile de crin In fata Ta,vin Doamne Si vreau sa ma inchin. Priveste Tu spre mine, Caci inima-mi deschid Cum se deschid bobocii De trandafir splendid. Eu vin in rugaciune Doamne Si Tie-ti multumesc Ca m-ai pazit,atatia ani Si-ai fost pastorul meu ceresc. De sus,din cerul Tau vegheai Asupra mea mereu Si-n fiecare zi-imi dadeai Cadou,o zi prin harul Tau.... Cu sufletul curat
Ca florile de crin In fata Ta,vin Doamne Si vreau sa ma inchin. Priveste Tu spre mine, Caci inima-mi deschid Cum se deschid bobocii De trandafir splendid. Eu vin in rugaciune Doamne Si Tie-ti multumesc Ca m-ai pazit,atatia ani Si-ai fost pastorul meu ceresc. De sus,din cerul Tau vegheai Asupra mea mereu Si-n fiecare zi-imi dadeai Cadou,o zi prin harul Tau. I-ti multumesc si te iubesc Isuse salvator Te rog ramai in viata mea Al meu ocrotitor.Amin Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:28
1950_2006 Te uiti si suspini la propria oglinda: Un chip amarat, lovit de furtuni, Te stingi tot mai mult, nu-i cine s-aprinda In tine credinta ce face minuni. Fiinta ta slaba, ranita, murinda, In noapte inalta plangand rugaciuni Sa stinga amarul si raii-i taciuni, S-alunge tot raul ce ades se perinda. Esti prins intr-un colt de grea disperare, Dar tot nu esti singur, iubirea de sus, Trim...
Te uiti si suspini la propria oglinda: Un chip amarat, lovit de furtuni, Te stingi tot mai mult, nu-i cine s-aprinda In tine credinta ce face minuni. Fiinta ta slaba, ranita, murinda, In noapte inalta plangand rugaciuni Sa stinga amarul si raii-i taciuni, S-alunge tot raul ce ades se perinda. Esti prins intr-un colt de grea disperare, Dar tot nu esti singur, iubirea de sus, Trimite-ajutor, se-aud niste care Si-n unul o mana cu grija te-a pus, De-acum sa traiesti oferind adorare, Iubirea e totul , iubirea-i Isus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:29
Eu sunt un bulgare de tina
Tu esti o raza de lumina, Eu sunt un gand, un singur vers Tu esti intreg, esti univers ! Eu sunt un om care-am sa mor.... Tu vii in slava pe-al Tau nor. Eu sunt o simpla amagire Tu esti prezent, nu amintire...... Tu ma iubesti si azi si-acum, Dar eu traiesc in praf si scrum. Eu nu-s decat un simplu pai..... Dar si asa ma vrei in RAI..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:30
Pe drumul vietii mergin sus
Si sint alaturi de ISUS Cind El soptit mi-a zis asa Fiule da-mi inima ta Din drum eu trist m-am oprit Si i-am raspuns cu glas pierit O!Doamne cere-mi orice altceva Numai nu inima mea Voi merge Doamne sa vestesc Cuvitul tau si sa slujesc La toti acei ce nu te stiu Si om la toate pot sa-ti fiu Cutine Doamne vreau sa fiu Dar lasa-ma sa fiu cum stiu Nu vreau acuma eu sa mor Caci sii si Tu ca nu-i usor Fiule da-Mi inima ta Caci numai asa te pot salva Numai de mori poti sa traiesti Si dragoste sa-mpertasesti. gyorgyo_za Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:32
În Așteptarea Pruncului Iisus
Acum, mai des urc ochii mei în Sus Și-aștept sosirea Pruncului Iisus. L-aștept ca pe-o ultimă speranță, S-aprindă El lumina în negurata ceață. Privind cum anul vechi se scurge spre apus, Iar sufletu-mi nostalgic se lasă tainic, dus În vremuri, care au rămas în urmă Și cum într-un sărac staul de turmă, Măicuța Sfântă, acolo L-a născut, Pe Fiul Celui fără de-nceput. Fiu Scump, al Domnului Preasfânt, Salvarea de-ntinați, de pe acest pământ. Atunci ni S-a născut și ne-a adus iubire Și din adâncul de păcat a noastră izbăvire. Ne-a dăruit o cale nouă-n lume, Fiind trimis de Tatăl întru Slăvitu-i nume. Să vindece o turmă de haos născătoare, Ce-și otrăvește viața, atât de trecătoare. Căci Dumnezeu e Tatăl și Maica este Una, Iar Fiul e făclia, din veacuri pân-acuma. Azi sufletul ne e cu purități de crin, Iar trupul templu sfânt, de rugăciune plin. Lumina lui Hristos, cu licăr de mister, Ni-s căi sfințite, deschise către Cer. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:33
Cuteaza! Chiar in ceasul greu,
Cand te infrunta lumea toata Si-n aer suiera sageata, Nu sovai, cu tine-s Eu! In calea ta lumina sunt! Indura, crede si cuteaza, Asupra-ti ochiul Meu vegheaza, Cu Mine nu vei fi infrant! Paseste dar increzator, Fii neclintit ca stanca tare Si vei razbi si prin dogoarea Parjolului mistuitor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 05:34
Ce mult se-ndreptățește omul ca n-a ucis și n-a furat
Că n-a aprins la nimeni casa, că strâmb spre nimeni n-a jurat Că n-a nedreptățit pe nimeni luând ce nu era al lui. Oricând s-ar măsura cu alții, ca el pe lume nimeni nu-i. Se poate n-a ucis cu parul, se poate n-a furat comori, Dar cu cuvântul și cu ura el n-a ucis, de-atâtea ori? Se poate n-a prădat avutul cel pământesc al nimănui, Dar n-a furat el de la Domnul când dezbina lucrarea Lui? Se poate n-a făcut păcate cum face orice vinovat Dar când putea să facă-un bine și nu-l făcea, n-a fost păcat? Când el vedea că alții sufăr bolnavi și singuri și trecea Și-ar fi putut să facă-un bine dar n-a făcut, el ce făcea? Când va veni Hristos în slavă la judecata Lui Atunci nu de păcate-o să ne-ntrebe, ci de-ale dragostei porunci Nu pentru rele-o să ne-alunge, ci pentru binele știut Putând la semeni a le face, dar noi trecând, nu l-am făcut. O, nu te-ndreptăți pe tine că n-ai aprins și n-ai furat Că este decât toate-acestea un mai amar și greu păcat: Acela de-a nu face bine când știi și poți trăind mereu Mulți credincioși o să-i alunge, pentru aceasta, Dumnezeu. Traian Dorz Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:09
Va rog ca la acest topic sa postati numai poezii religioase , fara comentarii.Spor la treaba.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:13
De la: 9am121159, la data 2010-02-07 23:09:35Va rog ca la acest topic sa postati numai poezii religioase , fara comentarii.Spor la treaba. Pentru a fi lucru de calitate, sugerez sa le postati in ordine cronologica, sa incepeti cel putin cu clasicii
Nu trageti in pianist!
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:16
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-07 23:13:42De la: 9am121159, la data 2010-02-07 23:09:35Va rog ca la acest topic sa postati numai poezii religioase , fara comentarii.Spor la treaba. Tu chiar le vrei in alta ordine???
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:20
De ce bruiati?
Lasa sa scrie! Anti religiosii afara! Aici nu e democratie, e teocratie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 05:00
Bine spus. Deci teocratie....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 05:03
Poeziile si muzica linistitoare sint bune ptr cei cu "dar halatul, cit e halatul". Si cind te gindesti ca eu am aruncat halatele....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 20:36
Intr-o zi
''Intr-o zi, un om, a sprijinit o scara, de cer. -Ce vrei sa faci? il intreaba vecinul. -Vreau sa ajung la Dumnezeu. -In cazul asta ai gresit: ai nevoie de doua scari. -Ce sa fac cu a doua? -Sa o sprijini in tine.''
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 22:10
Doar xzy a scris o poezie.Nici poezii religioase nu cunoasteti ca sa postati? De la clasici sant doar 3 poezii,o sa le deosebiti repede. Spor la treaba.
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 22:16
De la: xzy, la data 2010-02-08 20:36:04Intr-o zi autoare: Dadi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 19:21
De la: 9am121159, la data 2010-02-07 05:13:44e cumva vorba de domnul nostru traian basescu sau de nicolae ceausescu??? Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 19:23
De la: 9am121159, la data 2010-02-08 22:10:14Doar xzy a scris o poezie.Nici poezii religioase nu cunoasteti ca sa postati? De la clasici sant doar 3 poezii,o sa le deosebiti repede. Spor la treaba.pai doamna ulato si cu trei necunoscute este de-a dumneavostra,un porumbel,io sunt cam cioroi de fel,asa ca nu-mi permit sa va murdaresc aripioarele
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|