back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2448 2449 2450 2451 2452 2453 2454 2455 2456 2457 >> Sari la pagina:

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 17:24

Suav don Neloo, cu ochisorii aceia nevinovati

Sa va fie de bine!!!
...mi-e si rusine sa va spun, simteam eu ca lipseste ceva...carnatii! Am uitat total sa am carnati la masa de Craciun, acum m-am prins . Iti dai seama ca au fost de toate daca nimeni nu s-a sesizat, dar acum mi-ai facut pofta!

Uite aici ramane afumatul liber, facem legile noastre proprii, dar in Italia sau Elvetia, nu mai stiu exact, chiar se aplica interdictia. Am colega care fumeaza si in timpul mesei, iar cand a fost acolo era nevoita sa iasa din restaurant sa-si traga tigarusca pe sub stresini!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 19:43

De la: Musetel, la data 2015-12-24 13:44:16
De la: zenitt, la data 2015-12-24 12:09:03M-am intrus pentru a ura Sãrbãtori fericite tuturor, casã îmbelºugatã, sãnãtate ºi numai bucurii!
Toate astea fãrã ipocrizie.
Cer scuze proprietarului pentru violare de domeniu.

www.youtube.com/watch?v=ESmwy0DUB7I

Mi-am permis sa scot http-u' din link-ul dat de dumneata, ca sa il poata accede toti!

Imi permit sa iti soptesc ca stapanu' istei cafenele ne iubeste pe toti si se bucura sa ne aiba sub acoperisul sau. Te rog sa revii cu incredere!

Gata sunt sarmele cu carne de miel si vita! Se incumeta careva sa le guste sau mans singura?

Numa' cozonac nu facui veci singura, da' am incredere ca din noi toti, macar una singura daraba/bucata de om stie a face cozonaci, ca sa fie CRACIUN ADEVARAT !

N-am vrut sã-ti raspund in privat, mai bine s-o fac public; Imi pare rãu cã ai interpretat replica mea(parodie) la o poezie ca un afront. Departe de mine aceastã intenþie. Speram la o urmãtoare replicã, fie ºi in versuri albe. Dacã aºa ai înþeles te rog sã mã ierþi, cu atât mai mult cu cât am avut intotdeauna respect ºi consideraþie. O sã mã abþin sã mai comentez versuri si alte postãri pentru a nu cãdea în rcidivã. Mã bucur de faptul cã s-a instaurat pacea in cafenea ºi vã doresc din suflet sã fiþi iubite/iubiþi!

Raporteaza abuz de limbaj
zenitt

349 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 20:13

De la: lngrid, la data 2015-12-25 15:52:43va pup mai!

Mi-este dor de voi si nu puteam sa nu va urez!

...si oricum aici se serveste cea mai buna cafea,din galaxie!

Scotocind prin alte pãrþi
parcã am zãrit pe Ingrid,
pisicuþa cu mustãþi.
Suflu, verv, animatoare
ºi-ndrãgitã mai de toþi.
Gabi spune cã-i Minune,
eu aº crede, ba chiar spun;
a venit cu Moº Crãciun.
Bine-ai revenit Minune!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 21:06

Multumesc, draga Zenitt!
Ma bucur ca v-am gasit
calzi si buni, cum va stiam,
Si cu versuri in program!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 21:12

...si domnul Zenitt este primul sevit cu un vin fiert rosu spre negru, cu aroma puternica de scortisoara si cuisoare, dintr-o cana mare te moi la picioare

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 07:37

...neata!
...am incercat sa mai dorm, e ultima zi de vacanta de Craciun, e duminica, dar bioritmul nu si nu!

Incerc sa zdroncanesc pe aici, macar sa deranjez si pe altii cat fac cafeaua.

Dau din cadoul meu de la mosu si niste picaturi fermecate de Disaronno. - sper ca nu sunt singura care n-a mai auzit de asa ceva, e un lichior de migdale fooooarte aromat.
Disaronno face bine la cafea, ii da o aroma nemaipomenita si nu ii strica gustul, bun-bun, dau cu drag

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 09:23

De la: lngrid, la data 2015-12-27 07:37:15

...neata!
...am incercat sa mai dorm, e ultima zi de vacanta de Craciun, e duminica, dar bioritmul nu si nu!

Dau din cadoul meu de la mosu si niste picaturi fermecate de Disaronno. - sper ca nu sunt singura care n-a mai auzit de asa ceva, e un lichior de migdale fooooarte aromat.
Disaronno face bine la cafea, ii da o aroma nemaipomenita si nu ii strica gustul, bun-bun, dau cu drag

Buna dimineata!

Te inteleg in ceea ce priveste bioritmul. Si mie mi se intampla la fel. Dupa atatia ani de trezit si plecat la munca foarte devreme, ma trezesc si in vacanta tot in jur de 5.30.

Mai ales acum de sabatori imi prinde foarte bine trezitul devreme. Plec la cumparaturi ca sa fiu primul in hypermarket, cu lista de la doamna Black. Alerg cu cosul printre rafturi, il umplu repede si apoi calc acceleratia la blana ca sa trec intr-un timp rezonabil de gaura neagra de la Big.
Daca intarzii, ala sunt. In zona pietei Sudului timpul se dilata ca intr-un SF.Incepi sa te misti in reluare, inaintezi cate o jumatate de metru pe minut, semafoarele devin relative, fiecare se baga cu tupeu in intersectie si la un moment dat nu se mai misca nimic.
A, ba nu. Se mai misca pietonii care traverseaza in toate directiile si pe orice culoare, intr-o miscare browniana de zici ca vor sa se sinucida fix de sarbatori.

Si inca un avantaj al trezitului devreme: scade riscul de infarct. Una e sa fii treaz, cu o cafea in fata atunci cand vin colindatorii printre blocuri si alta e sa te prinda in pat, dormind. De vreo trei saptamani, in fiecare dimineata vin cetele de "crestini" tuciurii, cu capre, cu ursi, cu steaua, cu tobe, petarde, tromboane, trompete, clarinete....Vibreaza geamurile, rasuna betoanele, urla alarmele la masini si Sara mea innebuneste, sare peste motanii care se imparastie in toate directiile ca sa se ascunda, pleaca cu perdeaua dupa ea si se repede pe balcon sa rupa bucati din termopan.
E foarte frumos si spiritul Craciunului ma loveste in moalele capului in timp ce mestec printre dinti niste urari de bine si sanatate adresate scumpilor colindatori.
Ieri dimineata au fost parca mai potoliti. Au fost doar cu o capra si o trupa de suflatori. Cred ca erau mai puternic imbibati de spirtul Craciunului si au abordat niste partituri mai linistite, ceva intre mars funebru si manele cu accente de jazz.
Dar e frumos de sarbatori...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 09:48

De la: gabigabi2, la data 2015-12-26 15:32:46aoleu si vai de mine ce de bunataturi....mi-a lasa gura apa doar citind la ceha aia, Musetelule ....buuuuna si greaaaa, valeu mama !
da' voi sa nu ma luati prea in serios la faza asta mai ales dupa ce-am vorbit despre friptura tiganeasca si ce-am sa-i fac eu ei
si, ca sa-l mai zgindar un pic pe Blacku' , o sa-i spun ca abia astept anul nou ca sa fac un fel de scordolea cu o maioneza de usturoi .....crima si aia, nu zic nu !

vreau si eu o cafeluta, este ?
Ingriiid, nu mi-am aprins tigarusca....poti sa ma pupi ca nu put a mahorca !

Scordolea?!! Ai facut rost de peste sarat si uscat? Scordoleaua nu m-a dat pe spate. Eu as face de rebelion un storceag, ceva de degresare dupa mancarurile grele de Craciun. Dar storceagul adevarat se face cu sturion si parca nu imi vine sa dau 66 de lei pe kg, asa cum am vazut sturion la vanzare in Carrefour. Mi se pare o fita la banii astia.
Se mai face storceag si cu burta de somn, sau alt peste cu carnea alba si cu mai putine oase, dar nu e chiar storceag.

Pentru cei interesati, asta e retata:

STORCEAG(reteta Radu Anton Roman)

• 200 g cartofi * 1 ceapã * 1 morcov;
* 100 g smântânã subþire * 1 ou * 1 linguriþã sare;
* 1 legãturã mãrar * 1 vârf cuþit piper pisat;

• 1 kg carne de sturion — morun, nisetru, pãstrugã, cegã (sau orice alt peºte mare alb);
* Se pun 2 litri apã cu sarea ºi piperul la fiert;
* Se taie în bucãþele cât mai mãrunte morcovul, cartofii, ceapa (dar nicicum nu se rad ºi nici prin mixer nu se trec, cã nu facem cremã);
Se taie Carnea de peºte (dezosatã!) în cuburi de aproximativ 2 cm latura;
Când apa dã în clocot se pun toate astea la fiert;
Se bate smântânã cu oul ºi cu o canã de apã;
Se toacã mãrarul;

* Dupã douãzeci de minute de fiert se adaugã ciorbei noastre smântânã ºi mãrarul, se
amestecã puþin ºi se dã întrun clocot.

Storceagul se mãnâncã întrun singur loc din România — la Sf, Gheorghe — Delta Dunãrii.
E un amestec de bucãtãrie ucraineanã ºi româneascã, o reþetã un pic pestriþã — ºi
continentalã ºi pescãreascã totodatã — dar lejerã. Se poate face ºi cu ºalãu, ºi cu ºtiueã, ºi cu somon sau alt peºte alb de mare (nu merge însã, zic eu, cu somn sau crap, care-s graºi ºi întorc gustul).

Tãria nu se leagã cu ciorba uºoarã ci un vinuþ mic ºi poznaº, un Sauvignon adolescent de pe dealurile Tulcei, alb la piele ºi mai mult decât fraged, infantil, Se poate bea si un vin usor sampanizat roze ,specific zonei deltei ,produs pe Grindurile Letea si Caraorman.

gastronomiedeltaica56.blogspot.ro/2011/03/regina-ciorbelor-pesca...

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 09:51

E clar, traim pe aceeasi planeta!

Vezi ca azi vin colindatorii cu forte sporite, cred ca s-au reunit mai multe formatii de tobosari si trompetisti, pe la pranz sper ca totusi pisica noastra sa apara din fundul pamantului, macar de foame!

Gaura neagra de la Big buna incadrarea!
Mi-a facut probleme in casnicie, discutiile pe stomacul gol despre cum faci sa ajungi intr-o ora de la Geamuri multe la Aparatori strica armonia in familie, asa ca am o ruta ocolitoare perfecta prin Brancoveanu. In 10 minute ma spal pe maini pentru masa!

Dar deja ai facut cumparaturile? credeam ca se deschide la 10 - acusi fug si eu!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 10:13

De la: lngrid, la data 2015-12-27 09:51:29 E clar, traim pe aceeasi planeta!

Vezi ca azi vin colindatorii cu forte sporite, cred ca s-au reunit mai multe formatii de tobosari si trompetisti, pe la pranz sper ca totusi pisica noastra sa apara din fundul pamantului, macar de foame!

Gaura neagra de la Big buna incadrarea!
Mi-a facut probleme in casnicie, discutiile pe stomacul gol despre cum faci sa ajungi intr-o ora de la Geamuri multe la Aparatori strica armonia in familie, asa ca am o ruta ocolitoare perfecta prin Brancoveanu. In 10 minute ma spal pe maini pentru masa!

Dar deja ai facut cumparaturile? credeam ca se deschide la 10 - acusi fug si eu!

Daca se concentreaza colindatori in zona ta, anunta-ma si pe mine pentru ca mai mult ca sigur ca o sa ajunga si pe la mine. Dupa atatea episoade din "Singur acasa", repetate obsesiv pe toate posturile posibile zilele astea, imi trec niste ideii nu prea crestinesti prin scafarlie. Imi tot imaginez ce capcane sa le intind prin jurul blocului....

Astazi a fost fara cumparaturi, pentru ca inainte de Craciun am facut provizii ca pentru o iarna nucleara. O sa ma duc doar pe la piata, cu "Pejos-ul". Lui madam Black o sa ii spun ca ma duc sa iau niste verdeata, flori si fructe, desi nu ne trebuie. Realitatea este ca de ieri simt o chemare interioara...ceva ma atrage acolo ca o vraja, in zona tarabelor din spatele pietei, unde se vand momeli. Ma duc sa vad daca gasesc niste viermusi proaspeti.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 10:49

N-au ajuns inca? gata, poti sa torni ciment, sa arunci cu pioneze, sa pui lamai la geamuri pentru vocalisti, se apropie de tine!!! la mine deja a trecut si o replica mai slaba!

Unde mai sunt tarabele tale preferate, tot la capatul platoului? ..sa stiu sa vin prin cealalta parte, ca mereu ma iau prin surprindere si mi se moaie picioarele cand vad misuneala aceea...noroc c in timp am invatat sa nu ma apropii daca vad bete si plase, nu de alta dar risc sa mai dau ceva momeala gata mestecata.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 11:01

De la: lngrid, la data 2015-12-27 10:49:54N-au ajuns inca? gata, poti sa torni ciment, sa arunci cu pioneze, sa pui lamai la geamuri pentru vocalisti, se apropie de tine!!! la mine deja a trecut si o replica mai slaba!

Unde mai sunt tarabele tale preferate, tot la capatul platoului? ..sa stiu sa vin prin cealalta parte, ca mereu ma iau prin surprindere si mi se moaie picioarele cand vad misuneala aceea...noroc c in timp am invatat sa nu ma apropii daca vad bete si plase, nu de alta dar risc sa mai dau ceva momeala gata mestecata.

Inseamna ca sunt oameni mai cu dare de mana in zona ta, pentru ca pe la mine nu le da nimeni nimic.
Asta cu lamaia, e o idee buna. Cand mai vin suflatorii o sa ies din bloc si o sa ma protapesc in fata lor in timp ce o sa infulec o lamaie. Sa vezi atunci cum o sa li se infunde instumentele! Bulbuci o sa scoata in loc de colinde.

Coltul magic al pietei sper sa fi ramas la locul lui, in capatul dinspre Incurca Drumuri, langa gardul cimitirului.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 11:03

De la: lngrid, la data 2015-12-27 10:49:54N-au ajuns inca? gata, poti sa torni ciment, sa arunci cu pioneze, sa pui lamai la geamuri pentru vocalisti, se apropie de tine!!! la mine deja a trecut si o replica mai slaba!

Replica de colindatori???? Ce magnitudine a avut?

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 13:27

De la: lngrid, la data 2015-12-26 21:12:36 ...si domnul Zenitt este primul sevit cu un vin fiert rosu spre negru, cu aroma puternica de scortisoara si cuisoare, dintr-o cana mare te moi la picioare

O, mulþumesc frumos, sãru' mâna!
Sã tot bei pe gratis!

Bun îi vinu' pregatit,
preparat cu cuiºoare
care te-nþeapã în gât
când il bei c-un om urât,
dar te arde la picioare
când il bei c-un om frumos,
(preparat cu scorþiºoare)
n-ai mai pune cana jos!,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 14:53

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-27 09:23:00
De la: lngrid, la data 2015-12-27 07:37:15

...neata!

Buna dimineata!

Te inteleg in ceea ce priveste bioritmul. Si mie mi se intampla la fel. Dupa atatia ani de trezit si plecat la munca foarte devreme, ma trezesc si in vacanta tot in jur de 5.30.

Mai ales acum de sabatori imi prinde foarte bine trezitul devreme. Plec la cumparaturi ca sa fiu primul in hypermarket, cu lista de la doamna Black. Alerg cu cosul printre rafturi, il umplu repede si apoi calc acceleratia la blana ca sa trec intr-un timp rezonabil de gaura neagra de la Big.
Daca intarzii, ala sunt. In zona pietei Sudului timpul se dilata ca intr-un SF.Incepi sa te misti in reluare, inaintezi cate o jumatate de metru pe minut, semafoarele devin relative, fiecare se baga cu tupeu in intersectie si la un moment dat nu se mai misca nimic.
A, ba nu. Se mai misca pietonii care traverseaza in toate directiile si pe orice culoare, intr-o miscare browniana de zici ca vor sa se sinucida fix de sarbatori.

Si inca un avantaj al trezitului devreme: scade riscul de infarct. Una e sa fii treaz, cu o cafea in fata atunci cand vin colindatorii printre blocuri si alta e sa te prinda in pat, dormind. De vreo trei saptamani, in fiecare dimineata vin cetele de "crestini" tuciurii, cu capre, cu ursi, cu steaua, cu tobe, petarde, tromboane, trompete, clarinete....Vibreaza geamurile, rasuna betoanele, urla alarmele la masini si Sara mea innebuneste, sare peste motanii care se imparastie in toate directiile ca sa se ascunda, pleaca cu perdeaua dupa ea si se repede pe balcon sa rupa bucati din termopan.
E foarte frumos si spiritul Craciunului ma loveste in moalele capului in timp ce mestec printre dinti niste urari de bine si sanatate adresate scumpilor colindatori.
Ieri dimineata au fost parca mai potoliti. Au fost doar cu o capra si o trupa de suflatori. Cred ca erau mai puternic imbibati de spirtul Craciunului si au abordat niste partituri mai linistite, ceva intre mars funebru si manele cu accente de jazz.
Dar e frumos de sarbatori...

hai ca-i frumos si tu ai povestit minunat si-mi vine sa te-ntreb : tu nu stai , cumva, prin Militari, ca se-ntimpla la fel ? ....plus ceea ce se cheama udubasi ....astia-s cu tobele si mai e un trombon, ceva, de-i zice si el bum-bum la batutul tobelor si toaaaate spiritele rele se sperie si fug care-ncotro !
da-i frumos, zau asa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 15:01

De la: Black_Friday_, la data 2015-12-27 09:48:26
De la: gabigabi2, la data 2015-12-26 15:32:46aoleu si vai de mine ce de bunataturi....mi-a lasa gura apa doar citind la ceha aia, Musetelule ....buuuuna si greaaaa, valeu mama !
da' voi sa nu ma luati prea in serios la faza asta mai ales dupa ce-am vorbit despre friptura tiganeasca si ce-am sa-i fac eu ei
si, ca sa-l mai zgindar un pic pe Blacku' , o sa-i spun ca abia astept anul nou ca sa fac un fel de scordolea cu o maioneza de usturoi .....crima si aia, nu zic nu !

vreau si eu o cafeluta, este ?
Ingriiid, nu mi-am aprins tigarusca....poti sa ma pupi ca nu put a mahorca !

Scordolea?!! Ai facut rost de peste sarat si uscat? Scordoleaua nu m-a dat pe spate. Eu as face de rebelion un storceag, ceva de degresare dupa mancarurile grele de Craciun. Dar storceagul adevarat se face cu sturion si parca nu imi vine sa dau 66 de lei pe kg, asa cum am vazut sturion la vanzare in Carrefour. Mi se pare o fita la banii astia.
Se mai face storceag si cu burta de somn, sau alt peste cu carnea alba si cu mai putine oase, dar nu e chiar storceag.

Pentru cei interesati, asta e retata:

STORCEAG(reteta Radu Anton Roman)

• 200 g cartofi * 1 ceapã * 1 morcov;
* 100 g smântânã subþire * 1 ou * 1 linguriþã sare;
* 1 legãturã mãrar * 1 vârf cuþit piper pisat;

• 1 kg carne de sturion — morun, nisetru, pãstrugã, cegã (sau orice alt peºte mare alb);
* Se pun 2 litri apã cu sarea ºi piperul la fiert;
* Se taie în bucãþele cât mai mãrunte morcovul, cartofii, ceapa (dar nicicum nu se rad ºi nici prin mixer nu se trec, cã nu facem cremã);
Se taie Carnea de peºte (dezosatã!) în cuburi de aproximativ 2 cm latura;
Când apa dã în clocot se pun toate astea la fiert;
Se bate smântânã cu oul ºi cu o canã de apã;
Se toacã mãrarul;

* Dupã douãzeci de minute de fiert se adaugã ciorbei noastre smântânã ºi mãrarul, se
amestecã puþin ºi se dã întrun clocot.

Storceagul se mãnâncã întrun singur loc din România — la Sf, Gheorghe — Delta Dunãrii.
E un amestec de bucãtãrie ucraineanã ºi româneascã, o reþetã un pic pestriþã — ºi
continentalã ºi pescãreascã totodatã — dar lejerã. Se poate face ºi cu ºalãu, ºi cu ºtiueã, ºi cu somon sau alt peºte alb de mare (nu merge însã, zic eu, cu somn sau crap, care-s graºi ºi întorc gustul).

Tãria nu se leagã cu ciorba uºoarã ci un vinuþ mic ºi poznaº, un Sauvignon adolescent de pe dealurile Tulcei, alb la piele ºi mai mult decât fraged, infantil, Se poate bea si un vin usor sampanizat roze ,specific zonei deltei ,produs pe Grindurile Letea si Caraorman.

gastronomiedeltaica56.blogspot.ro/2011/03/regina-ciorbelor-pesca...

ohoho, da' ce-n verva esti matale, sa nu-ti fie de deochi...ptiu,ptiu !
am zis" un fel de scordolea" , ca nu-i ca la carte....e o adaptare mai dimboviteana, dar suficient de buna si festiva ca s-o fac numai de Anul Nou !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 15:11

m-am luat cu vorba, moi si am uitat sa pun pe masa salata de fructe ....Ingrid, ia-i picura tu d'un dej't din sticloanta aia primita-n dar, ca i- ar merge o aroma de migdale ! ce zici, ar merge ? cred ca da !
si cafeluta de dupa masa va asteapta, cu poezii cu tot !
io-s prin bucatarie la o

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 16:16

Gata, am pus si picaturile, pica bine salata asta dupa asa zile grele

Te-am avut in gand mai devreme prin mall, ca am vazut iarasi pizza aia regala sau coroana, nu mai stiu exact cum au botezat-o...poate o hacuim acum, in ianuarie.

...ahh ca bine pica o cafea la ora asta, !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 16:52

De la: lngrid, la data 2015-12-27 16:16:13Gata, am pus si picaturile, pica bine salata asta dupa asa zile grele

Te-am avut in gand mai devreme prin mall, ca am vazut iarasi pizza aia regala sau coroana, nu mai stiu exact cum au botezat-o...poate o hacuim acum, in ianuarie.

...ahh ca bine pica o cafea la ora asta, !

sa stii ca abia astept si poate, cine stie, il convingem si pe Black sa ni se alature ...ca Florin si Camy stiu ca s-au inscris deja la o bucla d'aia, din coroana !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 17:18

gaaata, mi s-au terminat bateriile si ma retrag pina miine de dimineata !
o seara buna si o saptamina si mai buna !

dar , cred c-am uitat sa le urez celor cu numele de Stefan, La Multi Ani !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 11:09

Namaste, Suflete dragi lui Dumnezeu !

Laptopu' mi-i la incarcat flux continuu, am o hiba la capul de alimentare side il misc pe 'mnealui laptopu', pica cu otu', niema energie, nixt comunicare cu lumea nevazuta si misterioasa!

No,bun asa! Am avut o surpiza placuta azi,taman cand ma asteptal la cu totul altceva. Ce vreau a va spune io? Ca va iubesc si imisunteti dragi si ....

1. Iubesc brundrusii aia pe care voi ii hulitisi mi-e chiar dor sa ii ascult zdrongonond din conservele atarnate pe ei si puscand din bice: Hai, hai,ia manati din zurgalai....Si cuvantu'-miascultati!

2. De cand sunt plecata din tara, din 2002,am cunoscut locuri publice imbacsite de fum si curate de asemenea. De prin 2006....cred....s-a interzis si in Belgia fumatul in locuri acoperite. Idem in Franta. Germania si Austria sunt si ele cu legea la zi, aplicabilitatea o gasesc perfect atinsa si practicata! Nu uitati ca sunt un fost fumator si daca io si sotul meu, imediat dupa ce ne-am cunoscut, am reusit a ne lasa de dohanit, apoi toti puteti! Sa reiau previzionalul, estimarea veniturilor reciperate din eliminarea cheltuielilor aferente dohanitului,sau.... (trecem la punctul 3!)

3. Sfantul Apostol Pavel spunea catre oamenii iubiti lui si lui Dumnezeu,printre care ne numaram si noi toti, fara exceptie:
"Dragostea îndelung rabdã; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieºte, nu se laudã, nu se trufeºte. Dragostea nu se poartã cu necuviinþã, nu cautã ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeºte rãul. Nu se bucurã de nedreptate, ci se bucurã de adevãr. Toate le suferã, toate le crede, toate le nãdãjduieºte, toate le rabdã. Dragostea nu cade niciodatã."

4. Sfantul Apostol Iacov ne-aspus la randu-i : "Dar va zice cineva: Tu ai credinþã, iar eu am fapte; aratã-mi credinþa ta fãrã fapte, ºi eu din faptele mele îþi voi arãta credinþa mea. Tu crezi cã unul este Dumnezeu?: Bine faci; dar ºi demonii cred ºi se cutremurã... Dar vrei tu sã'nþelegi, omule uºuratic, cã credinþa fãrã fapte este moartã?"

5. Hrana mea de toate zilele este Cuvantul lui Dumnezeu pe care cu drag il scriu si voua, stiu ca Il iubiti : "Scris este cã nu numai cu pâine va trãi omul, ci cu orice cuvânt al lui Dumnezeu." Isus Cristos

6.Viata este frumoasa! Omul este cea mai frumoasa creatie a lui Dumnezeu. In orice creatie , orice Creator,pune o parte din el insusi. Namaste, suflete dragi!

7. Iubirea este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a dat. Iubirea este continuta in ADN-ul nostru de la inceput si pana ajungem inapoi la Dumnezeu.

8. Zenitt... oricand iti replic chiar si in versuri albe la miezul noptii de nu ma ia cu somn, DAR nu imi mai parafrazezi parodiac niciun cuvant, te rog! Simai ales cand scriu inspirata de Duhul sfant, Zenitt, te rog sa imi respecti cuvintele scrise. Iti multumesc! Pace noua tuturor!

Va imbratisez cu drag, oameni dragi!

.... oare cum m-as face io brundrusar .... sa va arat ce face un brundrus adevarat, ca sa va schimb ideiile fixe ....hmm....

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 15:32

No, ia, o brundrushitza adevarata, nu 'ceeaia ce va trezesc pa la obloace!

www.youtube.com/watch?v=aslnzcmbZ0E

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 15:42

himmmm " ideile fixe " ....himm vezi cu provoci reactii negative, mai fetita draga ?!
si apropo de ideile fixe ale noastre, bineinteles : tot ceea ce ai scris in postarea ta isi avea locul pe celalalt topic , dedicat exact acestui gen , in nici un caz aici ....
Iubirea , printre multe alte daruri facute oamenilor ar fi si Inspiratia Unde, Cind si Cit trebuie sau Poate sa le vorbeasca celorlalti despre lucrurile sfinte !....
folosite si cind tre' si cind nu, prin repetarea exagerata , le demonetizeaza pur si simplu !

P.S
ce-am spus acum , chiar din iubire a venit !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 15:48

Daniel Avram Femeie inger rãzvrãtit, versuri Pavel Coruþ

https://www.youtube.com/watch?v=BmaE449hgZ0

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 15:56

De la: gabigabi2, la data 2015-12-28 15:42:42himmmm " ideile fixe " ....himm vezi cu provoci reactii negative, mai fetita draga ?!
si apropo de ideile fixe ale noastre, bineinteles : tot ceea ce ai scris in postarea ta isi avea locul pe celalalt topic , dedicat exact acestui gen , in nici un caz aici ....
Iubirea , printre multe alte daruri facute oamenilor ar fi si Inspiratia Unde, Cind si Cit trebuie sau Poate sa le vorbeasca celorlalti despre lucrurile sfinte !....
folosite si cind tre' si cind nu, prin repetarea exagerata , le demonetizeaza pur si simplu !

P.S

Adevarul mereu va starni reactii pozitive si negative! Depinde de persoana abordata si de pozitia pe care aceasta o ocupa!

Gabriela.... unde am zis de ideile fixe ale tale? Si daca ma refeream la ideile fixe ale blacului sau ale Cameliei, hmmm? Te-ai gandit la aceasta realitate? Doar daca.... Sau lasa!

Te deranjeaza Cuvantul Cartii Sfinte? Asta te deranjeaza? Asta VA deranjeaza? OK ! Voi continua a-l scrie unde voi simti EU de cuviinta, indiferent ca va place ori ba! PUNCT!

Cuvantul lui Dumnezeu transforma prieteni in dusmani, nu-i asa? Ce ai TU, Gabriela, impotriva Sa? (a cuvantului, evident...)

Ce ai sa imi spui de IUBIRE, de RABDARE, de COMPREHENSIUNE RECIPROCA, draga mea Gabriela?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 15:59

De la: zenitt, la data 2015-12-28 15:48:42Daniel Avram Femeie inger rãzvrãtit, versuri Pavel Coruþ

www.youtube.com/watch?v=BmaE449hgZ0

Uitasi a scoate http'u'!

Adevar sau pozie... Ce alegi, Zenitt?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 16:14

Cum de nu ma gandisem ca exista unii oameni care tre' sa pipaie ca sa creada ceva?! Exact: La Toma ma refeream, ce credeati altceva?

Din pacate viata nu se cramponeaza doar la ceea ce putem atinge cu cele doua maini!

De multe ori prinde bine o secunda de razboi urmata de o vesnicie de pace, nu-i asa?

Dar ce ar costa o vesnicie de pace , efectiv eliminand acea secunda de razboi, hmm?

La fel de bine exista unii oameni care cred pur si simplu. Fara a vrea sa fi atins ceea in ce ei cred! Pentru ca exista atatea alte simturi care ne orienteaza in lumea asta...

Asta ne deosebeste unii de altii.Asta ne determina sa ne respingem oare unii pe altii?

De ce nu am putea invata cate o lectie de la orice om, intamplare, samd?

A fost doar o cugetare a imperfectiunii mele scriptice in organele voastre olfactive, stimati oameni dragi...

www.youtube.com/watch?v=itrt_xS8JLI

Numai BINE ! La re!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 16:16

Or fi ideile mele fixe, dar sunt ale mele, exprimate intr-o discutie la care tu mai planta medicinala nu ai fost invitata sa participi, asa ca nu te mai chinui sa mi le schimbi pentru ca nu ai nicio sansa.
Si apoi, de ce sa mi le schimbi? Crezi ca am nevoie, mai ales cand e vorba de tine?

P.S. Nu imi mai trimite cereri de prietenie. Nu caut scandal, nu te atac, nu incerc sa-ti schimb ideile, nu ma intereseaa ce scrii, nu am chef de conflicte sau discutii in contradictoriu. Te ignor, ceea ce iti recomand sa faci si tu in ceea ce ma priveste.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 16:20

De la: Musetel, la data 2015-12-28 15:56:22
De la: gabigabi2, la data 2015-12-28 15:42:42himmmm " ideile fixe " ....himm vezi cu provoci reactii negative, mai fetita draga ?!

P.S

Adevarul mereu va starni reactii pozitive si negative! Depinde de persoana abordata si de pozitia pe care aceasta o ocupa!

Gabriela.... unde am zis de ideile fixe ale tale? Si daca ma refeream la ideile fixe ale blacului sau ale Cameliei, hmmm? Te-ai gandit la aceasta realitate? Doar daca.... Sau lasa!

Te deranjeaza Cuvantul Cartii Sfinte? Asta te deranjeaza? Asta VA deranjeaza? OK ! Voi continua a-l scrie unde voi simti EU de cuviinta, indiferent ca va place ori ba! PUNCT!

Cuvantul lui Dumnezeu transforma prieteni in dusmani, nu-i asa? Ce ai TU, Gabriela, impotriva Sa? (a cuvantului, evident...)

Ce ai sa imi spui de IUBIRE, de RABDARE, de COMPREHENSIUNE RECIPROCA, draga mea Gabriela?

chiar nu ai inteles ce ti-am spus ? chiar nu intelegi cit de Important e Locul si Momentul in care vrei tu sa-ti strigi Adevarul , altfel e ca nuca-n perete si il DEMONETIZEZI ? pacat ca NU vrei sa intelegi....pacat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2015, ora 16:28

De la: Musetel, la data 2015-12-28 16:14:43Cum de nu ma gandisem ca exista unii oameni care tre' sa pipaie ca sa creada ceva?! Exact: La Toma ma refeream, ce credeati altceva?

Din pacate viata nu se cramponeaza doar la ceea ce putem atinge cu cele doua maini!

De multe ori prinde bine o secunda de razboi urmata de o vesnicie de pace, nu-i asa?

Dar ce ar costa o vesnicie de pace , efectiv eliminand acea secunda de razboi, hmm?

La fel de bine exista unii oameni care cred pur si simplu. Fara a vrea sa fi atins ceea in ce ei cred! Pentru ca exista atatea alte simturi care ne orienteaza in lumea asta...

Asta ne deosebeste unii de altii.Asta ne determina sa ne respingem oare unii pe altii?

De ce nu am putea invata cate o lectie de la orice om, intamplare, samd?

A fost doar o cugetare a imperfectiunii mele scriptice in organele voastre olfactive, stimati oameni dragi...

www.youtube.com/watch?v=itrt_xS8JLI

Numai BINE ! La re!

Musetelule, parca acum ai fi intrat pe forum si n-ai stii ce s-a discutat pe topicul " Cine e Dumnezeu? ", acolo unde acest fel de postari sunt la ele acasa ! nu te-ai multumit cu acele discutii si ai mai deschis un topic cu tema Cartii sfinte ! a intrat cineva pe el ? nu stii de ce ? pentru ca ceea ce ti se-ntimpla tie de o vreme-ncoace seamana cu o indoctrinare de tip adventist sau pocait ; ca femeile alea de umbla din usa-n usa sau opresc oamenii pe strada ! ....si tocmai ce ne spuneai ca in Franta este Interzisa o asemenea indoctrinare ....

Pagini: << 2448 2449 2450 2451 2452 2453 2454 2455 2456 2457 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: