Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 15:58
De la: lngrid, la data 2015-12-25 15:52:43va pup mai! ...si la pizza hut.....a a a a ? dupa Anul Nou o incercam ? |
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:02
Wow, cum ar fi, sa ne adunam iar sa radem ca pe vremuri!!!
Emilescu din pacate nu e bine, fiicele lui nu spun decat sa ne rugam pentru ei in continuare... Si nu accept nici un tiramisu daca nu-mi dai si reteta!!! Te imbratisez cu drag Gabi, Craciun fericit cu sanatate tie si domnului precum si celor pe care ii iubesti! :
Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:04
Pizza hut clar, neaparat vreau sa vad cum sunt gogoloaiele alea de pe margine!
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:12
De la: lngrid, la data 2015-12-25 16:04:42Pizza hut clar, neaparat vreau sa vad cum sunt gogoloaiele alea de pe margine! exact ! am mai dovedit noi doua o pizza regala , ii zicea....aia de avea niste ochisori plini cu brinza buuuunaaaa, pe margini, chiar daca, initial, ni s-a parut cam multa ! si ce buna a fost ! deci : Emilescului nu e bine ! ma-ntristeaza vestea asta ! Dumnezeu sa-i fie pavaza ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:18
de ris ca pe vremuri , nu prea mai e rost ! ne-au cam imbatrinit....ne-au cam acrit .....ba, chiar ingrijorat si pus pe ginduri .....dar, noi nu ne lasam coplesiti si incercam sa rezistam valului ! oricum, am remarcat ca in anul asta, Craciunul a declansat un iures colosal prin magazine , oamenii cumparind ca disperatii , de parca venea sfirsitul lumii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:22
Da, parca anul acesta s-a simtit mai adevarat bucuria Craciunului, oamenii chiar si-au dorit sa faca daruri si sa faca atmosfera deosebita.
Si la mine la lucru, am avut Secret Santa, si toti au daruit cu bucurie, a fost foarte simpatic ...interesant, la profilul meu scrie ca as fi prietena cu adminul ...sunt foarte magulita ca mi-a acordat prietenia din oficiu, o fi un nou obicei de bun venit?
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:38
cred ca da ! am mai vazut formula asta si banuiesc ca-i corecta, pe undeva , devreme ce ne accepta sa intram pe site.le lui s-ar zice ca suntem prietenasi !
da' mie mi-a sugerat iuresul din acest an, asa un fel de : hai acum sa ne bucuram , ca nu se stie ce' o mai fi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 16:53
Eeei, nu...ce idei sunt astea! De ce n-ar fi ,,hai sa ne intoarcem la ce incepeam sa uitam, la mancaruri de casa si cadouri potrivite"?
Cum vad eu, criza ne-a scuturat zdravan dar ne-a si ajutat sa pretuim ce avem, lucrurile importante din viata fiecaruia - familia, locul de munca, traditiile mai mult sau mai putin comercializate. Sau poate asa o fi numai la mine? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 17:15
De la: lngrid, la data 2015-12-25 16:53:00Eeei, nu...ce idei sunt astea! De ce n-ar fi ,,hai sa ne intoarcem la ce incepeam sa uitam, la mancaruri de casa si cadouri potrivite"? sigur ca fiecare om isi are propriul mod de a vedea lucrurile si a le interpreta....sigur ca e asa si pe mine m-au cam ravasit evenimentele din ultima vreme ! dar, o sa-mi treaca cu o pizza cu buclisoare !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 17:40
iti multumesc de revenire si de conversatie , dar ies de pe forum acum , iar miine e o noua zi !
sa ai o seara frumoasa ....cit se poate de frumoasa !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 20:59
De la: lngrid, la data 2015-12-25 10:27:13Craciun fericit dragii mei, cu bucurie in suflet pentru fiecare! Minune de Craciun! Stimata doamna, stiu ca suna cam a mitocan, dar va rog sa nu ma banuiti de intentii rele...pot sa va pipai sa ma conving ca sunteti reala? Craciun fericit, dvs, domnului Ingrid si copiilor!!!!
|
Postat pe: 25 Decembrie 2015, ora 22:46
Pai nu-i nevoie sa ma pipai Blakule, n-am promis ca vin cu usturoiul? doar adulmeca spre mine
Craciun fericit si tie alaturi de cele dragi, sunt sigura ca doamna Black e la inaltime, ca de obicei
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 08:19
De la: lngrid, la data 2015-12-25 22:46:11Pai nu-i nevoie sa ma pipai Blakule, n-am promis ca vin cu usturoiul? doar adulmeca spre mine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 08:23
A, buna dimineata, mi-ai luat-o inainte!
Ma gandeam ca sunt prima pe aici, sa pun de cafea, sa golesc scrumiera, sa vad daca e frisca pentru motul Gabitei...ca-n vremurile bune de alta data! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 08:28
Ia zi, cum e prin parcul lui Piedone fara Piedone?
Asta chiar a facut un lucru foarte bun pentru sudul capitalei cu amenajarea parcului. Pacat ca nu ii aresteaza si pe ceilalti primari pentru acelasi cap de acuzare, sunt sigura ca si ei au dat autorizatii similare dar poate au facut mai putina treaba. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 08:33
Cafeaua e gata, dau aroma catre voi, sa va aduca inapoi ca pe Mos Craciun
Am pus si o tava mare de mere coapte cu nuca in mijloc si scortisoara, sa fie si ceva mai usor dupa atatea preparate savante, iar pe seara facem vin fiert, cu scortisoara si cuisoare Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 08:56
De la: lngrid, la data 2015-12-26 08:33:16Cafeaua e gata, dau aroma catre voi, sa va aduca inapoi ca pe Mos Craciun aaaaaa....asta era plinsul meu ca v-am ratat la ora diminetii ! nici acum nu-i tirziu, dar voiam sa-mi sorb cafeluta si sa ma delectez cu frisca, impreuna cu voi, dar avui ceva treaba ! da' stiti voi ce treaba ? am pigulit la un usturoi mic s'al naibii , ptr. un mujdei !.....ca are dreptate Ingrid : nu prea exista preparat porcesc fara usturoi ! slanina e cu usturoi, cirnatii - idem ....piftia, la fel, iar sarmalele daca n-am usturoiul linga mine sa-l musc pe catzel , parca n-au gust ! si azi voi face o friptura tziganeasca din carne prajita , o lingura de bulion si mujdeiul peste ! oauuu si merge cu o mamaliga intinsa-n sosuletul alaaaaa vai de mine si de colebilul meu....iar castronul cu alea- alea : conopida, gogonele, castraveti si gogosari acri, nu trebuie sa lipseasca de pe masa ! ..... hai, ca mi-am facut singura pofta, povestind !Ingrid, ideea cu merele coapte e exceptionala !
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 10:12
Aaa, bun, sper ca nu ai finalizat cu tigarusca, sa te pup si eu asa, de dor!
Gata friptura s-a furat, fac si eu identica si la fel astazi, si cu nitel sange de taur pe langa, chair daca e cam dulce, mie asa imi place! Cat despre usturoi, ma autoinvitasem cu el la pestele urias al lui Black, care cred ca a gasit jurasic parkul crapilor
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 11:01
De la: lngrid, la data 2015-12-26 08:28:44Ia zi, cum e prin parcul lui Piedone fara Piedone? Buna dimineata! Mda, Piedone a facut si lucruri bune, cum ar fi parcul (partial, dupa parerea mea), parcarile si spatiile verzi dintre blocuri, serviciul de salubritate si deszapezirea atunci cand ninge. Toate astea mi se par mult mai bune decat acum cativa ani. Parcul Tineretului arata mai bine decat in trecut, insa nu imi place in totalitate pentru ca mi se pare ca l-a impopotonat prea tare cu o gramada de chestii kitschoase. Chestie de gust, s-ar putea ca doar mie sa mi se para asa . Nu imi place zona aia unde a sapat putul lui Arghezi, redenumit apoi al Mariei Tanase (nu sunt sigur). Mi se par de prost gust stancile alea de butaforie pe care stau cocotati un lup si un cerb...Si miile de gardulete. La altii poti sa calci pe iarba, sa iti asezi chiar o patura si sa te bucuri de soare, nu sa ocolesti prin labirintul de garduri. Dar poate ca aici intervine si lipsa noastra de civilizatie, faptul ca ne aruncam gunoaiele pe unde ne vine si gardurile asigura totusi curatenie zonelor cu iarba. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 11:09
De la: gabigabi2, la data 2015-12-26 08:56:42De la: lngrid, la data 2015-12-26 08:33:16Cafeaua e gata, dau aroma catre voi, sa va aduca inapoi ca pe Mos Craciun Moaaaama, m-ai omorat cu "porcariile" si mai ales cu usturoiul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 11:24
Neatza buna!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 11:34
Am adus sampanie de la mama ei de acasa. Cupele tre' sa fie si ele pe undeva... E rece, e la temperatura perfecta! Cin!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 12:22
De la: Black_Friday_, la data 2015-12-26 11:01:34De la: lngrid, la data 2015-12-26 08:28:44Ia zi, cum e prin parcul lui Piedone fara Piedone? A, evident ca a umplut tot sectorul cu kitsch-uri, asta e ideea lui de frumos si probabil ca au fost si niste comisioane frumoase pentru ele, dar eu apreciez mult ca poti sa-ti plimbi copii fara frica de a fi talhariti sau violati, sunt multe locuri de joaca si de plimbare. pentru toate varstele. ...plus ca pe strada mea au inceput sa intre oamenii de la ADPP 4, ce crezi?! chiar pentru curatenie si spatiul verde. Neata Musetico, sarbatori fericite! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 13:00
De la: lngrid, la data 2015-12-26 12:22:52 Sa fii binecuvantata, draga mea Cami! Te tzuc cu drag, te imbratisez tare, tare, tare, sa nu mai poti pleca vreodata ! Nicio clipa nu am vrut sa pleci, asa sa stii,asa sa ma crezi, asa sa ma ajute bunul Dumnezeu... Se fac 4 ani mintenash ca mi-ai intins mana ta. Iti multumesc, Cami! Te iubesc! Sa fiti binecuvantati cu totii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 13:15
Anul 2016 se apropie cert ! Ii auziti pasii fermi si impregnati in fereastra timpului?
Pacea si Iubirea sa fie cu noi toti ! Sa o acceptam si sa o impartim la randul nostru tuturor celor cu care interactionam. Se spune ca un picior in fund ne ajuta sa avansam... Cu certitudine inaintam cu fiecare picior in fund capatat din toate incaperile pe unde am indraznit a ne itzi capshorul rotund si blond. Cert este inclusiv faptul ca Iubirea sparge toate lacatele, drept va spui io voua, cu mare drag! Si acum, de vreti, va spui cum facui io ceha! Se bat 6 galbenusuri cu 140 g zahar. Io pun si vanilia si astfel bat totul cu mixerul pana se albeste maglavaisul si face bule. Se adauga albusurile, tot 6, batute de tre' sa stea drepti si nemiscat daca intoarcem vasul cu gura in jos. Seadauga 140 g nuca prajita putin si macinata bine, 2 linguri de faina de patiserie,1 praf de copt. Secoace intr-o tava dreptunghiulara mica-medie. Ca sa fie destul de inalta coca....blatul dupa coacere. Crema: Se freaca 200 g unt cu 150 gzahar, nu musai pudra. Se adauga 2 galbenusuri si se incorporeaza perfect. Adaugati 50 g nuca prajita si macinata, 2 vanilii, 2-3 linguri de cafea fiarta de Gabitza, de Ingrid sau de Florin,musai cafea neagra si delicioasa,nu altfel!!! Se pune crema pe deasupra blatului. PEste se face glazura de ciocolata din : 150 g zahar, 100 ml apa, 2-3 linguri cocoa si 50 g unt. Pofta buna! De cate ori mancati din ea, sa va ganditi ca va pup cu drag si va urez numai bine! La re! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 15:32
aoleu si vai de mine ce de bunataturi....mi-a lasa gura apa doar citind la ceha aia, Musetelule ....buuuuna si greaaaa, valeu mama !
da' voi sa nu ma luati prea in serios la faza asta mai ales dupa ce-am vorbit despre friptura tiganeasca si ce-am sa-i fac eu ei ![]() si, ca sa-l mai zgindar un pic pe Blacku' , o sa-i spun ca abia astept anul nou ca sa fac un fel de scordolea cu o maioneza de usturoi .....crima si aia, nu zic nu ! vreau si eu o cafeluta, este ? Ingriiid, nu mi-am aprins tigarusca....poti sa ma pupi ca nu put a mahorca !
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 16:25
Sper ca mai sunteti!
Gabi te pup si daca te-ai mahorcat, nu-i problema, dar ce te faci cu legile astea antifumat? Ma scuzati dar mesele acestea de Craciun sunt extenuante, am venit cu o cafea strong sa ne tina pleoapele - mi-a adus mosul o rasnita noua pentru viciul meu la ibric - deci am fost cuminte! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 17:03
De la: lngrid, la data 2015-12-26 16:25:24Sper ca mai sunteti! ei, da, asta cu interdictia de a fuma in spatiile inchise, e o problema ptr. foarte multi , dar cred ca nu se va aplica ! si mi-aduc aminte ca si francezii, dar si grecii au refuzat-o, protestind vehement, intrucit chiar dauneaza- in primul rind- comertului, hotelurilor, barurilor, cafenelelor si tot ce tine de farmecul unei cafenele unde-ti poti fuma tihnit cafeluta de dupa- masa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 17:09
extenuante- neextenuante, io tocmai ce-am prajit niste cirnati si don Neloo m-a-ntrebat suav : imi pui si 2 oute la prajit in tigaia aia ? ei, zi si tu, cum sa-l refuzi taman intro zi de Craciun ? aaaaa, am si eu o risnita de cafea batrina ca mine si din cind in cind ma mai joc de'a risnitul cafelei dar, drept sa-ti spui : n-am mai gasit o cafea boabe care sa justifice troncaneala cu risnita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 17:12
va sarut pe toti
sa aveti o seara frumoasa si o mincare gustoasa si un vin bun pe masa ! ![]() mai vorbim si miine !
|
|
|

dupa Anul Nou o incercam ?
de ris ca pe vremuri , nu prea mai e rost !
ne-au cam imbatrinit....ne-au cam acrit .....ba, chiar ingrijorat si pus pe ginduri .....dar, noi nu ne lasam coplesiti si incercam sa rezistam valului !
Minune de Craciun!
vai de mine si de colebilul meu....iar castronul cu alea- alea : conopida, gogonele, castraveti si gogosari acri, nu trebuie sa lipseasca de pe masa ! .....