back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 >> Sari la pagina:

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2015, ora 11:31

Nici sa mai scrie nu stie, of, of, of! O fi o biata clona a vechiului Karpov!

Lasati fluturii sa zboare!
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2015, ora 16:24

De la: RATAVA, la data 2015-05-28 11:31:00Nici sa mai scrie nu stie, of, of, of! O fi o biata clona a vechiului Karpov!

Poate nu ai inteles tu cat de....des viola duhu' sfant pamantencele din lut.............

Raporteaza abuz de limbaj
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2015, ora 17:44

Nu cobor in mintea ta, astept sa te ridici tu!

Lasati fluturii sa zboare!
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2015, ora 09:54

De la: KARP0V_, la data 2015-05-26 21:00:17'' Dumnezeu a murit " !

doar ptr tine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2015, ora 09:55

De la: KARP0V_, la data 2015-05-28 10:53:22Iisus nu s-a nascut..................

erai plecat si n-ai aflat, probabil !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2015, ora 09:58

De la: KARP0V_, la data 2015-05-28 11:22:50Maria nu a fost fecioara deoarece in biblie nu se mentioneaza ca duhu' sfant a des - virginat ceva.........

dar nici ca a afirmat cineva, vreodata, ca s-a penetrat ceva , asa ca nu avea cum sa apara in biblie ce spui tu !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2015, ora 12:28

De la: RATAVA, la data 2015-05-28 17:44:14Nu cobor in mintea ta, astept sa te ridici tu!

nimeni nu a reusit sa coboare spre y atat tinp cat a fost incapabil sa urce inspre y'.

traiesti o iluzie si ai senzatia sau doresti sa pari smekera, nu esti smekera, dimpotriva !

replica pe care ai postat-o si prin care doresti sa pari interesanta, este replica prostului, invatata/plagiata / mot a mot /mecanic , de la o persona desteapta si inteligenta.

iar ca un argument extrem de simplu, pentru afirmatiile de mai sus, este inasi prezenta singulara a sintagmei respective in postarea ta.

vrei sa fii dar nu poti fi, iar atunci cand nu poti fi si totusi incerci, ajungi un/o ignorant/a snob/a !

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Mai 2015, ora 19:41

ultimul debate Sam Shamoun
www.youtube.com/watch?v=m1Foo4pRnxs

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2015, ora 21:24

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 11:34

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 10:41

9am_4469

71 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 16:23

Buna Gabita
Pe-a mea o sti,pe-a mea o sti, dar fac o completare. Dumnezeul Cel Adevarat are un SEMN intre El si poporul Sau si acesta este sfiintirea Sambetei. Ezechel 20/20. Deci daca vrei sa faci parte din Poporul lui Dumnezeu, il gasesti dupa semn......nu este greu.
Si da HRISTOS s'a inaltat, El vine iar pentru cei ce-L asteapta.Numai bine iti doresc.

Valerica ?
si tu o stii pe'a mea : pentru cei ce-l tin pe El in inima, Fiecare zi data de Dumnezeu e Sfinta ! si mai cred din toata inima ca , si de faci ce poate ca -ti interzice canonul zilei, dar faci ptr. ca trebuie facut si -l faci cu dragoste si recunostinta, nu -i pacat !
---------
Gabita eu am scris si un verset Biblic ca support ca este un semn adevarat.Te rog sa dai un verset Biblic ca semnul este pastrarea in inima a Domnului.Trebuie sa ne luam dupa ce este scris.

9am_4469

71 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 16:39

Buna Gabita
Pe-a mea o sti,pe-a mea o sti, dar fac o completare. Dumnezeul Cel Adevarat are un SEMN intre El si poporul Sau si acesta este sfiintirea Sambetei. Ezechel 20/20. Deci daca vrei sa faci parte din Poporul lui Dumnezeu, il gasesti dupa semn......nu este greu.
Si da HRISTOS s'a inaltat, El vine iar pentru cei ce-L asteapta.Numai bine iti doresc.

habar n ai ce vorbesti din pacate pentru tn de aia ai devenit sectara valerica pentru ca habar nu ai avut de scripturi cum nu ai nici acum

acel semn intre ,,atentie ,dumnezeu si poporul sau ,evreiiiii ,,ca alti nu erau chemati la credinta atunci decat in mintea ta,a fost ca ei sa si aduca aminte cn ia scos din robie ca sa nu cada iar in idolatrie cum au facuto deja cand moise postea 40 de zile si ei se inchinau lui baal si alti luciferi,pentru aia a fost acea zi ca ei sa nu uite iar acea zi e vesnica pentru ei ,si mult mai vesnica era legea noua daca o acceptau adica hristos crucea ,,,,nu pentru tn tn ca tu nu aveai nici o treaba,ai fost chemata cu toate popoarele la cincizecime cand hristos lea spus apostolilor sa raspandeasca vestea tuturor popoarelor
------------
750, in loc sa ma saluti, te-i pus pe criticat.Te-am gasit tot in intuneric, pentru ca lumina nu poate patrunde in tine.De la Domnul Isus incoace, este noul Ierusalim ceresc in care intra toate popoarele, fie Iudei, fie Grec....Sabatul nu mai este numai pentru Evrei ci pentru toate popoarele. Domnul Isus este Domn al Sabatului, tu cu care domn te intalnesti la biserica ta? Spuneai ca tu crezi in stramosi. Afla ca stramosii nostril au pazit Sambata pana in anul 321 dupa Hristos.....sau vrei sa spui ca stramosii nostril au fost Evrei?De la sectanti inveti multe dar de la voi nuj se poate invata nimic.Cel mai mult ma mira ca nu-ti dai seama deloc in ce intuneric innoti..

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 18:40

De la: 9am_4469, la data 2015-06-01 16:39:32Buna Gabita

habar n ai ce vorbesti din pacate pentru tn de aia ai devenit sectara valerica pentru ca habar nu ai avut de scripturi cum nu ai nici acum

acel semn intre ,,atentie ,dumnezeu si poporul sau ,evreiiiii ,,ca alti nu erau chemati la credinta atunci decat in mintea ta,a fost ca ei sa si aduca aminte cn ia scos din robie ca sa nu cada iar in idolatrie cum au facuto deja cand moise postea 40 de zile si ei se inchinau lui baal si alti luciferi,pentru aia a fost acea zi ca ei sa nu uite iar acea zi e vesnica pentru ei ,si mult mai vesnica era legea noua daca o acceptau adica hristos crucea ,,,,nu pentru tn tn ca tu nu aveai nici o treaba,ai fost chemata cu toate popoarele la cincizecime cand hristos lea spus apostolilor sa raspandeasca vestea tuturor popoarelor
------------
750, in loc sa ma saluti, te-i pus pe criticat.Te-am gasit tot in intuneric, pentru ca lumina nu poate patrunde in tine.De la Domnul Isus incoace, este noul Ierusalim ceresc in care intra toate popoarele, fie Iudei, fie Grec....Sabatul nu mai este numai pentru Evrei ci pentru toate popoarele. Domnul Isus este Domn al Sabatului, tu cu care domn te intalnesti la biserica ta? Spuneai ca tu crezi in stramosi. Afla ca stramosii nostril au pazit Sambata pana in anul 321 dupa Hristos.....sau vrei sa spui ca stramosii nostril au fost Evrei?De la sectanti inveti multe dar de la voi nuj se poate invata nimic.Cel mai mult ma mira ca nu-ti dai seama deloc in ce intuneric innoti..

ti ai schimbat profilul ,dc?naravul din pacate pentru tn tot nu l ai schimbat dar e logic ti am mai zis tot timpul te vei lovii de sfarsitul dialogului cu un sectar atata timp cat vei fi sectara nici nu mai poti vedea adevarul chiar daca e in fata ta

obiectivitatea ta e inexistenta,nici o noutate valerica asa vei face mereu cat vei fi sectara,,,
texul este ca ,,,,,isus este SI domn si al sabatului ,,nu doar al sabatului adica sambetei si era vorba de munca in acea zi,,,,deci falsa afirmatia ta plus ca crezi intru n dumnezeu guvernat de o zi afirmand ca este domn al sabatului

pentru toate popoarele este legea noua jertfa lui hristos ,crezand in el,,in adevaratul el(ca el este adevarul)vei face parte din poporul lui,nu crezand intro zi caruia crezi ca i e dumnezeu stapan ,,ii este stapan dumnezeu tuturor zilelor,tu trebui sa serbezi dumineca invierea lui prin care toti venim la viata inclusiv tu aceasta zi a pregatito dumnezeu pentru tn nu ca cea de pe munte cu moise care a fost pentru israel, si e si azi,dar mai mare era ziua daca l acceptau pe hristos si iinvierea lui dumineca

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 18:47

iar ziua de azi e cea care a raspandit vestea valerica cand duhul sfant sa pogorat in chip de limbi de foc ca toate popoarele sa auda vestea in limba lor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 18:53

se pare ca tu te intalnesti cu un domn limitat al sambetei,,,in biserica ortodoxa pe care nu ai cunoscuto de aia ai parasito te intalnesti cu un dumnezeu atot puternic al tuturor zilelor,si serbezi invierea sa prin care toti oamenii inviem,dumineca

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 18:54

eiiii, George , George , eu ti-am mai spus ca esti Habotnic si Daca si in Inima ta salasluieste EL, atunci trebuie sa-i fi inteles "porunca" si o vei aplica , indiferent ca vorbesti cu un " sectar " , c'un "yoghin" ca mine , musulman, practicant zen sau ateu : " IUBESTE- TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI " , caci TOTI suntem COPIII Tatalui !
si, apropo de copii : la multi ani de ziua copiilor !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 18:56

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:03

unde vezi tu ca nu mi iubesc aproapele?in multa ta imaginatie?
nu am nimic cu tn sau valerica si nici altcineva,,,ci cu tampeniile in care crede ti

si incearca sa gandesti,,daca si un sectar si un budist si un musulman ssmd ar avea dreptate dumnezeu sar contrazice ca asta fac toate religiile ,se contrazic,deci dumnezeu ar fi in contradictie totala,,,,,,,daca sa fi habotnic inseamna sa spui adevarul si tie ti displace e problema ta doamna yoghinuta

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:32

De la: 9am_750, la data 2015-06-01 19:03:26unde vezi tu ca nu mi iubesc aproapele?in multa ta imaginatie?
nu am nimic cu tn sau valerica si nici altcineva,,,ci cu tampeniile in care crede ti

si incearca sa gandesti,,daca si un sectar si un budist si un musulman ssmd ar avea dreptate dumnezeu sar contrazice ca asta fac toate religiile ,se contrazic,deci dumnezeu ar fi in contradictie totala,,,,,,,daca sa fi habotnic inseamna sa spui adevarul si tie ti displace e problema ta doamna yoghinuta

George, George CE PUTIN Intelegi , ca daca ai intelege cu adevarat , ai STI ca NU DUMNEZEU e-n contradictie , ci oamenii care-l Slujesc si care, din interes sau habotnici ca si tine Cred ca Numai Ce Spun ei e Adevarat !
Dumnezeu este UNUL SINGUR si-i prezent in TOATE !
este in Toate religiile si filozofiile Lumii de cind e ea Lume , dar intotdeauna s-au gasit - ca si in politica , de altfel - oameni buni de gura, sforari, sarlatani sau demagogi ,care au pretins , rastalmacind , ca vorbesc in numele lui Dumnezeu, a Democratiei sau a Poporului si asa au aparut religii sau schisme si partidele politice ptr. care se urasc si se omoara oamenii-ntre ei !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:43

gabita gabita ,habar nu ai de ce spui ,daca dumnezeu ar fi in ,,,toate,,religiile ar fi un dumnezeu limitat contradictoriu,,asta face yoghinismul tau e in contradictie cu ce ti spune hristos ADEVARUL,,acei oameni de care vorbesti esti tu din pacate

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:44

uite valerica,

În Deuteronom 5, Moise readuce cele 10 porunci pentru urmãtoarea generaþie de israeliþi. Aici, dupã prezentarea poruncii referitoare la þinerea Sabatului în versetele 12–14, Moise prezintã ºi motivul pentru care Sabatul a fost dat în mod specific poporului Israel: "Adu-þi aminte cã ºi tu ai fost rob în þara Egiptului, ºi Domnul, Dumnezeul tãu, te-a scos din ea cu mânã tare ºi cu braþ întins: de aceea þi-a poruncit Domnul, Dumnezeul tãu, sã þii ziua de odihnã" (Deuteronom 5:15).

esti cumva evreica ?asa scrie in buletinul tau?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:50

Aceastã idee este repetatã de mai multe ori în Noul Testament, unul din pasajele relevante fiind: "Unul socoteºte o zi mai pe sus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare sã fie deplin încredinþat în mintea lui. Cine face deosebire între zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire între zile, pentru Domnul n-o face..." (Romani 14:5–6a). De asemenea, Galateni 4:9-10 spune: "Dar acum, dupã ce aþi cunoscut pe Dumnezeu, sau mai bine zis, dupã ce aþi fost cunoscuþi de Dumnezeu, cum vã mai întoarceþi iarãºi la acele învãþãturi începãtoare, slabe ºi sãrãcãcioase, cãrora vreþi sã vã supuneþi din nou? Voi pãziþi zile, luni, vremi ºi ani".

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 19:51

Însã unele persoane spun cã prin porunca lui Constantin în anul 321 d.Hr., a fost “schimbatã” ziua de Sabat din Sâmbãtã în Duminicã. În ce zi se întâlnea biserica pentru închinare? Scriptura nu menþioneazã nicãieri strângerea credincioºilor pentru comuniune sau închinare în ziua de Sabat evreiesc (Sâmbãtã). Pe de altã parte, existã o serie de pasaje care menþioneazã foarte clar prima zi a sãptãmânii ca zi de închinare ºi comuniune a creºtinilor. De exemplu, Faptele Apostolilor 20:7 aratã cã "În ziua dintâi a sãptãmânii, eram adunaþi laolaltã ca sã frângem pâinea". În 1 Corinteni 16:2 Paul îi îndeamnã pe credincioºii din Corint ca "În ziua dintâi a sãptãmânii, fiecare din voi sã punã deoparte acasã ce va putea, dupã câºtigul lui". Întrucât Pavel catalogheazã în 2 Corinteni 9:12 acest fel de daruri drept una dintre modalitãþile de închinare cãtre Dumnezeu, colecta trebuie sã fi fost legatã de un serviciu de închinare al creºtinilor în ziua de Duminicã. Din punct de vedere al relatãrilor istorice Duminica ºi nu Sâmbãta a fost ziua normalã de adunare a creºtinilor încã din perioada de început a bisericii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 20:00

De la: 9am_750, la data 2015-06-01 19:43:08 gabita gabita ,habar nu ai de ce spui ,daca dumnezeu ar fi in ,,,toate,,religiile ar fi un dumnezeu limitat contradictoriu,,asta face yoghinismul tau e in contradictie cu ce ti spune hristos ADEVARUL,,acei oameni de care vorbesti esti tu din pacate

n-ai inteles nimic din ce-am spus si dezvolt, ca poate ...poate si sa presupunem ca suntem la-nceputul omenirii si ce avem ?
il avem pe George care sustine un lucru
dar si pe Valerica care spune si ea ceva ,ptr. ca ea priveste lucrurile din alt unghi de vedere
si eu vin si spun ca Si tu, George ai dreptate
si tu, Valerica , ai dreptate, incercind sa sterg diferentele de intelegere intre o teorie si cealalta ....

pe linga noi mai sunt si altii care citesc si, dupa firea fiecaruia , i se va parea ca tu, George , ai dreptate si gata, pui de'o religie impreuna cu adeptii tai ...

si Valerica isi poate cistiga niste adepti si pune si ea de o religie ....

dar, se vor gasi si unii care vor spune ca eu, Gabi , am dreptate si-mi cistig si eu niste adepti si iacata cum ne facuram cu 2-3 religii sau filozofii si ajungem sa ne certam si , desi suntem Toti CREEATIA LUI , se poate ajunge la absurdul- absurdului sa credem ca exista toti atitia dumnezei cite curente religioase , culte, biserici nationale si oficiale sunt in lumea asta !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 20:05

pai tu esti cea care nu a inteles nimic,,eu am argumente si le am pus pe tava mereu,,le vezi si mai sus,,tu si valerica nu ai nici un argument ci imaginatie si influenta altora

deci ,,religiile,,voastre sunt false si nu releva nici un adevar,,iar adevarul e unul singur,hristos

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 14:49

De la: 9am_750, la data 2015-06-01 20:05:27pai tu esti cea care nu a inteles nimic,,eu am argumente si le am pus pe tava mereu,,le vezi si mai sus,,tu si valerica nu ai nici un argument ci imaginatie si influenta altora

deci ,,religiile,,voastre sunt false si nu releva nici un adevar,,iar adevarul e unul singur,hristos

si Cine l-a Negat pe Hristos ? eu sau Valerica sau Symy sau Musetica ?
nicigind !
ai aici 4 oameni care tin de biserici diferite, dar TOTI il au pe Isus Cristos in Inima, considerind ca El e drumul si calea !
deci: despre ce vorbesti tu ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 17:00

in mintea ta logic ca nu la negat nimeni de aia spui prostii si intelegi foarte greu lucruri

hristos este unul singur si este ADEVARUL,valerica crede intrun hristos ireal care nu a existat niciodata pe fata pamantului care a avut frati surori si ia zis sa tina sambete,la fel si musulmani care il cred doar un profet la fel si tu daca religia ta e yoghinismul si alte prosti,,,pentru ca el ti a zis ca doar prin el ajungi la tatal si nu altcumva,,,,,deci isus in care crede ti voi nu a pasit niciodata pe fata pamantului

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 17:12

De la: 9am_750, la data 2015-06-02 17:00:10in mintea ta logic ca nu la negat nimeni de aia spui prostii si intelegi foarte greu lucruri

hristos este unul singur si este ADEVARUL,valerica crede intrun hristos ireal care nu a existat niciodata pe fata pamantului care a avut frati surori si ia zis sa tina sambete,la fel si musulmani care il cred doar un profet la fel si tu daca religia ta e yoghinismul si alte prosti,,,pentru ca el ti a zis ca doar prin el ajungi la tatal si nu altcumva,,,,,deci isus in care crede ti voi nu a pasit niciodata pe fata pamantului

aiurezi , George, nu stii ce spui si daca asta-i tot ce-ai inteles , e tragic si nu ma mai mir de unde-ti vine habotnicia si confirmi , astfel , de ce exista atita schisma-n lume , ura si razboaie : marea Problema nu e la Dumnezeu , UNICUL ci, la oamenii care pretind ca-l slujesc !

dar, ca urmare a ceea ce ai spus tu la sfirsitul postarii tale, te-ntreb , totusi :

Cine
Unde
Cind
a facut o asemenea afirmatie, George draga ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 17:40

chiar atat de greu pricepi?sau nu vrei sa pricepi?

cine a zis ca are dumnezeu o problema?imaginatia mintii tale?
tu esti cea care zice ca dumnezeu are o problema dar nu ti dai seama ca din pacate nu gandesti,,,

dc?simplu pentru ca tu esti cea care zice ca si eu si un yoghin si un sectar avem dreptate,,daca ar fi asa dumnezeul tau e in contradictie totala pentru ca toate religiile se resping una pe alta

deci,nu poate sa existe decat un singur adevar adica o singura religie care releva adevaratul dumnezeu,iar eu am prezentat aici nenumarate probe ca aceasta e ortodoxia,voi ati prezentat doar imaginatie si influenta altora,si nu mi vorbii mie despre catolici vorbeste le lor,ei sunt cei ce sau indepartat de adevar si din ei a aparut toate sectele

Pagini: << 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: