back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:08

N-am venit să Mi se slujească Mie, ci ca să slujesc multora să se mântuiasc㔠(Ioan 4, 34). Slugă S-a făcut Dumnezeu Cuvântul și Părintelui Său și neamului omenesc, din iubirea Sa de oameni cea negrăită și ascultător S-a făcut Părintelui Său până la moarte și încă moarte pe Cruce. „Pentru aceasta Dumnezeu L-a proslăvit pe Dânsul și I-a dat Lui nume care este mai presus de tot numele, ca în numele lui Iisus Hristos tot genunchiul să se plece și al celor cerești și al celor pământești și al celor de dedesubt” (Filipeni 2, 8-9). Pentru negrăita Sa smerenie L-a înălțat Părintele Său ca să stea de-a dreapta slavei și ca om, să fie de un scaun, de o fire și de o putere cu El.

Și ce a făcut sluga? S-a dus să cheme la cină, chiar în ceasul ei. În Legea Veche era obiceiul ca, atunci când făcea cineva praznic la amiază sau seara, să trimită mai înainte cu câteva ceasuri, sau cu o zi chiar, oameni care să poftească pe invitați. Dar aici, de când trimite el să cheme pe oameni? De când începe masa, în ceasul cinei. Întâi spune că a chemat pe mulți. Cine au fost aceștia? Tot neamul omenesc. După cum s-a scris, Dumnezeu voiește ca toți oamenii să se mântuiască (Isaia 45, 22; Matei 18, 24; Ioan 3, 16; I Timotei 4, 4). Când a venit Mântuitorul să slujească neamului omenesc, ca o slugă a Părintelui ceresc, întâi a chemat neamul evreiesc, căci spune: „Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel” (Matei 15, 24).

Mai întâi S-a dus la ei, ca să nu aibă cuvânt în ziua Judecății, că Iisus, Care după firea omenească se trage din Avraam, din David, din neamul evreiesc, a chemat mai întâi pe păgâni. Nu! Mai întâi a venit să cheme oile cele pierdute ale casei lui Israel. Și pentru ei a venit întâi. Dar cum știm că pe ei i-a chemat întâi? Apostolul Petru, în Ierusalim, predică în ziua întâi și cred Treimii, iar în ziua a doua, se adaugă încă cinci mii. Dar cine erau aceștia care au crezut primii în Evanghelie? Evreii.

Biserica din Ierusalim, întemeiată de Apostoli, de Iacov, de Petru și de Ioan, stâlpii Evangheliei, a avut ca pe cei dintâi credincioși, mai mult evrei. În Proschimentarul Ierusalimului se scrie: „...am avut în Ierusalim 15 arhierei, 15 patriarhi tăiați împrejur”. De la Iacov, fratele Domnului și până aproape de marele Constantin, au fost în Biserica din Ierusalim arhierei tăiați împrejur, adică din neamul evreilor, care mai țineau încă tăierea-împrejur. Deci, într-o perioadă de circa 300 de ani au fost în Ierusalim numai patriarhi și arhierei evrei, iar Biserica din Ierusalim era alcătuită mai mult din evrei. După aceea a trimis Dumnezeu pe Pavel la neamuri, departe de Ierusalim. De aceea spune că i-a chemat întâi pe evrei, ca să nu aibă răspuns în ziua Judecății că nu i-a chemat.

Iar mai apoi, zice Dumnezeiasca Evanghelie, a trimis, în ceasul cinei, să cheme și pe alții. Cel dintâi chemat a zis: „Țarină mi-am cumpărat, mă duc s-o văd, rogu-te să mă ierți!”. Ce este țarina? De vrem să știm ce este țarina, să-L întrebăm pe Hristos și El ne va spune. Căci ne-a spus-o pentru totdeauna în pilda cu semănătorul din țarină, pe care le-a tâlcuit-o ucenicilor, atunci când L-au rugat: „Spune-ne, Doamne, care este înțelesul pildei cu semănătorul țarinei?”. Și El le-a spus: „Cel care seamănă sămânța cea bună este Fiul Omului. Țarina este lumea; sămânța cea bună sunt fiii Împărăției; iar neghina sunt fiii celui rău” (Matei 13, 37-38).

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:11

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 12:56:33si totusi nu poti enumera nici una ,,decat ca am scris gresit ortodoxi,,,jalnic,,,culca te florinele

gicule...nu ma provoca...te rog io....tu esti unul dintre multii tampiti de-aici care aveti idei putine, fixe si obsesive....daca-mi provoci scarba prin insistenta , poti fi sigur ca scot la lumina toate cretinismele tale...si crede-ma ca nu-s putine....

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:12

cui le a tinut predici florine nu israelitilor?oilor pierdute ale lui israel?,,si dupa cu i ia trimis pe apostoli florine sa le spuna vestea cea noua?la toate neamurileeeeeeeee,,,deci eu am raspuns ca de obicei voi deloc,ca nu ave ti ce

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:16

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:08:41N-am venit să Mi se slujească Mie, ci ca să slujesc multora să se mântuiasc㔠(Ioan 4, 34). Slugă S-a făcut Dumnezeu Cuvântul și Părintelui Său și neamului omenesc, din iubirea Sa de oameni cea negrăită și ascultător S-a făcut Părintelui Său până la moarte și încă moarte pe Cruce. „Pentru aceasta Dumnezeu L-a proslăvit pe Dânsul și I-a dat Lui nume care este mai presus de tot numele, ca în numele lui Iisus Hristos tot genunchiul să se plece și al celor cerești și al celor pământești și al celor de dedesubt” (Filipeni 2, 8-9). Pentru negrăita Sa smerenie L-a înălțat Părintele Său ca să stea de-a dreapta slavei și ca om, să fie de un scaun, de o fire și de o putere cu El.

Și ce a făcut sluga? S-a dus să cheme la cină, chiar în ceasul ei. În Legea Veche era obiceiul ca, atunci când făcea cineva praznic la amiază sau seara, să trimită mai înainte cu câteva ceasuri, sau cu o zi chiar, oameni care să poftească pe invitați. Dar aici, de când trimite el să cheme pe oameni? De când începe masa, în ceasul cinei. Întâi spune că a chemat pe mulți. Cine au fost aceștia? Tot neamul omenesc. După cum s-a scris, Dumnezeu voiește ca toți oamenii să se mântuiască (Isaia 45, 22; Matei 18, 24; Ioan 3, 16; I Timotei 4, 4). Când a venit Mântuitorul să slujească neamului omenesc, ca o slugă a Părintelui ceresc, întâi a chemat neamul evreiesc, căci spune: „Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel” (Matei 15, 24).

Mai întâi S-a dus la ei, ca să nu aibă cuvânt în ziua Judecății, că Iisus, Care după firea omenească se trage din Avraam, din David, din neamul evreiesc, a chemat mai întâi pe păgâni. Nu! Mai întâi a venit să cheme oile cele pierdute ale casei lui Israel. Și pentru ei a venit întâi. Dar cum știm că pe ei i-a chemat întâi? Apostolul Petru, în Ierusalim, predică în ziua întâi și cred Treimii, iar în ziua a doua, se adaugă încă cinci mii. Dar cine erau aceștia care au crezut primii în Evanghelie? Evreii.

Biserica din Ierusalim, întemeiată de Apostoli, de Iacov, de Petru și de Ioan, stâlpii Evangheliei, a avut ca pe cei dintâi credincioși, mai mult evrei. În Proschimentarul Ierusalimului se scrie: „...am avut în Ierusalim 15 arhierei, 15 patriarhi tăiați împrejur”. De la Iacov, fratele Domnului și până aproape de marele Constantin, au fost în Biserica din Ierusalim arhierei tăiați împrejur, adică din neamul evreilor, care mai țineau încă tăierea-împrejur. Deci, într-o perioadă de circa 300 de ani au fost în Ierusalim numai patriarhi și arhierei evrei, iar Biserica din Ierusalim era alcătuită mai mult din evrei. După aceea a trimis Dumnezeu pe Pavel la neamuri, departe de Ierusalim. De aceea spune că i-a chemat întâi pe evrei, ca să nu aibă răspuns în ziua Judecății că nu i-a chemat.

Iar mai apoi, zice Dumnezeiasca Evanghelie, a trimis, în ceasul cinei, să cheme și pe alții. Cel dintâi chemat a zis: „Țarină mi-am cumpărat, mă duc s-o văd, rogu-te să mă ierți!”. Ce este țarina? De vrem să știm ce este țarina, să-L întrebăm pe Hristos și El ne va spune. Căci ne-a spus-o pentru totdeauna în pilda cu semănătorul din țarină, pe care le-a tâlcuit-o ucenicilor, atunci când L-au rugat: „Spune-ne, Doamne, care este înțelesul pildei cu semănătorul țarinei?”. Și El le-a spus: „Cel care seamănă sămânța cea bună este Fiul Omului. Țarina este lumea; sămânța cea bună sunt fiii Împărăției; iar neghina sunt fiii celui rău” (Matei 13, 37-38).

exact ce vorbeam despre putinatatea ideilor tale si obsesiva si bolnavicioasa ta punere in scena a ceva ce nu-ti apartine dar in care te-ai obligat sa crezi si sa propovaduiesti....in loc sa ne vorbesti despre cum putem deveni mai buni, mai bogati, mai iubitori, mai prosperi si mai fericiti...bati campiile desertificate despre aiurelile altora care beneficiaza de alt statut decat tine...mare dobi poti fi...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:19

ti am aratat ca hrihtos nu a fost trimis la toate neamurile dragutule ci el ia trimis pe apostoli la toate neamurile calauziti de duhul sfant adica de hristos care e una cu tatal si duhul sfant

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:20

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:12:49cui le a tinut predici florine nu israelitilor?oilor pierdute ale lui israel?,,si dupa cu i ia trimis pe apostoli florine sa le spuna vestea cea noua?la toate neamurileeeeeeeee,,,deci eu am raspuns ca de obicei voi deloc,ca nu ave ti ce

da' tu , vreodata in toata existenta asta chinuita a ta...te-ai intrebat daca nu cumva de-a lungul a mii de traduceri interesate nu au fost schimbate sute de propozitii, expresii si cuvinte...dupa pohta ce-au pohtit....???
istoria reala nu confirma mai mult de 1% din zicerile biblice....si-atunci de unde atata adevar pe capu' tau....bai, paru' destept paraseste capu' prost...ai grija....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:20

deci exact ce vorbeam,,,ia de te culca ca spui prostii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:22

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-12 13:20:27
De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:12:49cui le a tinut predici florine nu israelitilor?oilor pierdute ale lui israel?,,si dupa cu i ia trimis pe apostoli florine sa le spuna vestea cea noua?la toate neamurileeeeeeeee,,,deci eu am raspuns ca de obicei voi deloc,ca nu ave ti ce

da' tu , vreodata in toata existenta asta chinuita a ta...te-ai intrebat daca nu cumva de-a lungul a mii de traduceri interesate nu au fost schimbate sute de propozitii, expresii si cuvinte...dupa pohta ce-au pohtit....???
istoria reala nu confirma mai mult de 1% din zicerile biblice....si-atunci de unde atata adevar pe capu' tau....bai paru' destept paraseste capu' prost...ai grija....

care istorie din imaginatia ta?toata istoria confirma textele biblie si exista copii identice cu cele de azi dragutule

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:27

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:19:50ti am aratat ca hrihtos nu a fost trimis la toate neamurile dragutule ci el ia trimis pe apostoli la toate neamurile calauziti de duhul sfant adica de hristos care e una cu tatal si duhul sfant

unde e gicule...ceea ce VROIAI sa-mi arati...da' intrucat asa ceva nu se poate , tot ce spui sunt simple vorbe ale unui aiurit care bate campii cu gratie si care calca pe mine ca pe frunze de loboda sau stevie....dupa care le baga-n gura nespalate ...tu nu vrei sa intelegi ca doar reproducand vorbe goale si neaducand nimic spre argumentarea acestor ziceri, pe langa faptul ca esti luat in tarbaca de cei care mai gandesc cat de cat...da' devii suspicios de bolnav, astfel incat oricine sa sune la 112 si sa ceara ajutor de specialitate pt. persoana ta....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:32

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:22:25
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-12 13:20:27

istoria reala nu confirma mai mult de 1% din zicerile biblice....si-atunci de unde atata adevar pe capu' tau....bai paru' destept paraseste capu' prost...ai grija....

care istorie din imaginatia ta?toata istoria confirma textele biblie si exista copii identice cu cele de azi dragutule

gicule...nu dramatizam aici agramatismul care te caracterizeaza...asa e si normal....cei mai prosti vor fi cei mai manipulati si usor de prostit...da' zi-mi manca-ti-as si mie despre care istorie vorbesti, a cui istorie si scrisa de cine....???zi-mi un istoric din acele timpuri care-ti confirma vorbele-ti golite de orice continut, sens sau inteles...???

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:36

ma,,tu cu hacon carpov si unu cu avatar de femeie nu face ti nimic altceva aici decat sa va jigniti intre voi toata ziua,,,cica unde e ce vroia i sa mi arati ca eu sunt florin si n am ochelari la mn si procesez greu,

pai ma florinele asta ti am si spus isus pe pamant omul a fost trimis la oile ratacite ale lui israel insa el ia trimis pe apostoli in toate colturile lumii la toate neamurile PRICEPIIIIII dragutule?

Toată puterea Mi-a fost dată în cer și pe pământ", a zis El. "Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile." "Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură." Marcu 16,15.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:44

pai tu ai zis ma de istorici,tu crezi in imaginatia unor asa zisi istorici nu eu,,tu esti cel credul,,ai papirusul p52 din secolul 2 ai nenumarate manuscrise ce atesta ca cuvintele si intelesul bibliei nu au fost schimbate niciodata

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:46

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:36:02ma,,tu cu hacon carpov si unu cu avatar de femeie nu face ti nimic altceva aici decat sa va jigniti intre voi toata ziua,,,cica unde e ce vroia i sa mi arati ca eu sunt florin si n am ochelari la mn si procesez greu,

pai ma florinele asta ti am si spus isus pe pamant omul a fost trimis la oile ratacite ale lui israel insa el ia trimis pe apostoli in toate colturile lumii la toate neamurile PRICEPIIIIII dragutule?

Toată puterea Mi-a fost dată în cer și pe pământ", a zis El. "Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile." "Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură." Marcu 16,15.

n-a trimis pe nimeni, nicaieri, intrucat nu aveau harti, mancare si bani sau cel putin biciclete, nemaivorbind de avioane sau barci.... totul este o mare si grosolana minciuna falsificata pt.prosti ca tine...intelege gicule ca nu-i normal sa te crezi tampitu' satului cand tu nu esti in stare nici macar sa silabisesti sau sa vorbesti pe litere....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 13:48

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:44:47pai tu ai zis ma de istorici,tu crezi in imaginatia unor asa zisi istorici nu eu,,tu esti cel credul,,ai papirusul p52 din secolul 2 ai nenumarate manuscrise ce atesta ca cuvintele si intelesul bibliei nu au fost schimbate niciodata

ia vezi ce energii iti rezulta daca amesteci si combini toate aiurelile de le-ai insirat pe-aici....???

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 14:32

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-12 13:46:02
De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:36:02ma,,tu cu hacon carpov si unu cu avatar de femeie nu face ti nimic altceva aici decat sa va jigniti intre voi toata ziua,,,cica unde e ce vroia i sa mi arati ca eu sunt florin si n am ochelari la mn si procesez greu,

n-a trimis pe nimeni, nicaieri, intrucat nu aveau harti, mancare si bani sau cel putin biciclete, nemaivorbind de avioane sau barci.... totul este o mare si grosolana minciuna falsificata pt.prosti ca tine...intelege gicule ca nu-i normal sa te crezi tampitu' satului cand tu nu esti in stare nici macar sa silabisesti sau sa vorbesti pe litere....

deci tu esti incoorent dragutule si te contrazici,,cand citezi din aceiasi biblie ca isus a fost trimis la oile ratacite ale lui israel dar cand in aceiasi biblie ti se spune,,,,,

18. Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: "Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant.
19. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.
20. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin.

nu mai e bn ca nu intelege imaginatia ta,,mijloace de transport au existat mereu simpaticule ca de aia erau pescari iar mersul pe jos e tot un mijloc de transport simpaticule ca sa ajungi la neamuri adica la cei ce nu au auzit vestea,,deci din nou dreptatea te ocoleste

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 14:35

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-12 13:48:06
De la: 9am_750, la data 2015-07-12 13:44:47pai tu ai zis ma de istorici,tu crezi in imaginatia unor asa zisi istorici nu eu,,tu esti cel credul,,ai papirusul p52 din secolul 2 ai nenumarate manuscrise ce atesta ca cuvintele si intelesul bibliei nu au fost schimbate niciodata

ia vezi ce energii iti rezulta daca amesteci si combini toate aiurelile de le-ai insirat pe-aici....???

pai vezi ca habar n ai florinut despte ce vorbesti,,nenumarata manuscrise ale timpului atesta autenticitatea scrierilor biblice,,tu esti cel ce amesteca lucruri nicidecum eu

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 14:50

De la: 9am_750, la data 2015-07-12 14:35:55

pai vezi ca habar n ai florinut despte ce vorbesti,,nenumarata manuscrise ale timpului atesta autenticitatea scrierilor biblice,,tu esti cel ce amesteca lucruri nicidecum eu

in ce poveste ai citit....capra cu trei iezi sau scufita cu ea rosie ....???

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 16:58

"Fabulele ar trebui să fie predate copiilor ca fabule, miturile ca mituri, iar miracolele ca reprezentări literare. A preda copiilor superstițiile ca adevăruri este unul dintre cele mai îngrozitoare lucruri. Mintea copilului le acceptă și le crede, iar doar printr-o mare suferință, ce durează ani, va scăpa de această credință. De fapt, oamenii vor lupta în numele unei superstiții la fel de repede ca în numele unui adevăr - uneori chiar mai repede, deoarece o superstiție este intangibilă, astfel că nu poate fi demonstrată a fi falsă, iar adevărul este un punct de vedere, deci poate fi schimbat".(Hypatia sec.IV).

Baaaaa! Acum suntem in sec. XXI..............Trezeste-te............

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:17

Adevaruri.....

"ucide-i pe toti cei ai lui Amalec, barbati, femei, copiii si pruncii si toate animalele lor"...."Nu este alt Dumnezeu afara de Mine, ma voi razbuna pe vrajmasii Mei, adapa-voi sagetile Mele cu sânge si sabia Mea se va satura de carnea si sângele celor ucisi si robiti"

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:18

Moise:“Ucideti dar toti copiii de parte barbateasca si toate femeile ce au cunoscut barbat, ucideti-le…” Moise le porunceste parintilor sa isi omoare copiii cu pietre daca sunt indisciplinati….Insa in alt capitol aflam ca… “Moise era omul cel mai bland dintre toti oamenii de pe pamant”?!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:19

Se stie(din biblie) ca Moise a fost un criminal, a ucis un egiptean si a ordonat asasinarea a mii de evrei care nu credeau in dumnezeul lui. Moise a fost un paranoic si un schizofrenic(vorbea cu tufele).

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:20

Vechiul Testament (Geneza): "Dumnezeu s-a uitat la tot ce facuse; si iata ca erau foarte bune". Totul ar fi OK, inclusiv crearea Omului. Nu peste mult timp situatia se schimba radical: "I-a parut rau Domnului ca a facut pe Om pe pamânt si s-a mâhnit in inima lui". "Errare humanum (et deum) est" ?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:21

Copilul nu se naste nici moral, nici imoral, el este amoral.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:23

Acum inteleg de ce ai probleme cu sorcova...................

Nu poti ca la ora 10 sa înveti despre mosul supranatural care a fabricat vietuitoarele din nimic acum 6 mii de ani, la ora 11 sa înveti despre roci cu vechimi de miliarde de ani si la ora 12 despre modul în care structurile genetice de acum cateva miliarde de ani confirma procesele evolutioniste … si dupa toate astea sa poti sa-ti dezvolti o minte organizata si sanatoasa.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:24

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-12 14:50:33

in ce poveste ai citit....capra cu trei iezi sau scufita cu ea rosie ....???

Adevaruri biblice...........

Dumnezeu nu este omnipotent. Chiar in biblie scrie clar ca dumnezeu se bazeaza pe zvonuri :  ‘’de aceea ma voi pogori acum sa vad daca in adevar au lucrat in totul dupa ZVONUL venit pana la mine si daca nu va fi asa voi sti’’. Asta ii spune dumnezeu lui Avram inainte de a « ataca » Sodoma si Gomora.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:25

adventistul e dusmanul, martorul lui Iehova e dusmanul, evreul este vinovat de ‘’asasinarea’’lui Isus, ateul la fel este un dusman

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:27

BEI....750.......de neuroni............

Religia crestina este plagiatul unui plagiat al unei erezii inspirate dintr-o erezie, nascuta din iluzia unei iluzii, totul avand la baza nascocirea unor false evenimente.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:29

Adevaruri nebiblice...........dintr-o alta sfanta Scriptura.....

In micul regat Buthan, este incetatenit din vremuri vechi cultul falusului. Conform traditiei, falusul, pictat si ornamentat cu panglici, constituie mandria de pe fatada caselor, palatelor si chiar a institutiilor, fiind considerat ‘’protector in fata tuturor relelor’’. 

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:30

‘’Va veni ziua in care nasterea mistica a lui Isus, avand fiinta suprema ca tata, din pantecul unei virgine, va fi asezata alaturi de povestirea nasterii Minervei din creierul lui Jupiter’’. Thomas Jefferson.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 17:32

Treziti-va...........daca puteti

Sa ne imaginam ce ar fi insemnat o lume fara religie. Ar fi fost o lume fara atentate sinucigase, fara atentatele din 11 Septembrie, fara cruciade si vanatori de vrajitoare, fara inchizitie, fara comploturi, razboaie si separatisti, fara razboaiele israeliano-palestiniene, fara masacre intre sarbi, croati, bosniaci si musulmani, fara persecutii ale evreilor pe motiv ca l-au ucis pe Iisus, fara atacuri nord-irlandeze, fara mii de preoti pedofili. (din putzul gandirii mele)...................

Pagini: << 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: