back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 10:13

De la: IonOOO, la data 2015-04-19 21:37:57
HAAKOON! Biblia are fundament. Se poate si verifica,observa,justifica. Dumnezeu dorind de la noi credinta mai intai. Dupa ce vom crede in EL,se va lasa descoperit noua dupa voia Sa,dupa masura credintei noastre,dupa cat vom putea intelege si duce noi.

Ioan, nu incerca sa te imbeti cu apa rece!

As putea sa-ti demonstrez foarte usor si simplu ca, afirmatiile pe care le emiti si textele religioase pe care le vehiculezi aici, pe cat sunt de aberante si lipsite de un fundament real, sunt tot pe atat de utopice si infantile, dar n-am s-o fac deoarece consider ca nu am cui sa expun/prezint o asemenea demonstratie.

Insa, Ioan, am sa te invit sa-ti auto-demonstrezi, daca afirmatiile pe care le emiti si textele religiose pe care le vehiculezi, se sprijina pe un fundament real sau fals.

Ioan, inca din clasele primare, orice elev invata la scoala o metoda prin intermediul careia poate demonstra logic daca o afirmatie este adevarata sau falsa.

Prin intermediul metodei respective, Ioan, poti afla si singur daca afirmatiile pe care le emiti sau textele religioase pe care le vehiculezi sunt adevarate sau false.

Prin urmare, Ioan, te invit sa demonstrezi prin METODA REDUCERII LA ABSURD veridicitatea sau falsitatea celor doua afirmatii pe care le-ai emis:

1-Biblia are fundament.
2-Dumnezeu doreste de la noi credinta mai intai.
3-Dupa ce vom crede in EL,se va lasa descoperit.

Astept ,aplicarea rationamentului prin supunerea celor 3 afirmatii metodei reducerii la absurd, iti doresc SUCCES deplin si obtinerea unor rezultate/concluzii CORECTE, Ioan !

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 10:53

bravo ioane,perfecta intrebare

daca ioane nu aveam interactiuni cu altii si deci nu mi puteam da seama de unele lucruri adica nu puteam sa pun in balanta adevarul crezului meu probabil ramaneam baptist pana la sfarsitul viettii ioane ,,,,,,,insa nu exista intamplare ioane nu vorbesti cu mn la voia intamplarii,iata dumnezeu ti a adus aceste argumente nu eu de tn depinde daca vrei sa deschizi ochii sa le vezi sau nu,,dumnezeu sa te ajute

In locul dvs,n-as mai fi ramas pina la sfarsitul vietii baptist,daca nu l-as fi gasit acolo pe Dumnezeu,cum si eu n-am ramas in ortodoxie pentru-ca nu L-am gasit pe Dumnezeu. De ce? Pentru-ca omul,in strafundul inimii sale isi simte starea de pacat, simte ca este despartit de Dumnezeu.
Daca omul cauta indreptarea (impacarea lui cu Dumnezeu),va cauta cu inima sincera pe Creatorul sau iar Dumnezeu i se va descoperi. Acest act se face prin intoarcerea omului la Dumnezeu prin credinta lui in Isus Hristos. Nici un om,Biserica,nu poate pune monopol pe credinta cuiva,caci Isusi Isus ne cheama la El: "veniti la Mine toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna",--"Eu sunt Usa". Deci nu apartenenta noastra la o Biserica ne face crestini,ci primirea noastra personala a lui Hristos Isus.

Raporteaza abuz de limbaj
IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:32

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-20 10:13:38
HAAKOON! Biblia are fundament. Se poate si verifica,observa,justifica. Dumnezeu dorind de la noi credinta mai intai. Dupa ce vom crede in EL,se va lasa descoperit noua dupa voia Sa,dupa masura credintei noastre,dupa cat vom putea intelege si duce noi.

As putea sa-ti demonstrez foarte usor si simplu ca, afirmatiile pe care le emiti si textele religioase pe care le vehiculezi aici, pe cat sunt de aberante si lipsite de un fundament real, sunt tot pe atat de utopice si infantile, dar n-am s-o fac deoarece consider ca nu am cui sa expun/prezint o asemenea demonstratie.

Insa, Ioan, am sa te invit sa-ti auto-demonstrezi, daca afirmatiile pe care le emiti si textele religiose pe care le vehiculezi, se sprijina pe un fundament real sau fals.

Ioan, inca din clasele primare, orice elev invata la scoala o metoda prin intermediul careia poate demonstra logic daca o afirmatie este adevarata sau falsa.

Prin intermediul metodei respective, Ioan, poti afla si singur daca afirmatiile pe care le emiti sau textele religioase pe care le vehiculezi sunt adevarate sau false.

Prin urmare, Ioan, te invit sa demonstrezi prin METODA REDUCERII LA ABSURD veridicitatea sau falsitatea celor doua afirmatii pe care le-ai emis:

1-Biblia are fundament.

Astept ,aplicarea rationamentului prin supunerea celor 3 afirmatii metodei reducerii la absurd, iti doresc SUCCES deplin si obtinerea unor rezultate/concluzii CORECTE, Ioan !

Domnule,din pacate,nu am nici dispozitia nici timpul ca alti forumisti pentru dialoguri.. Intrebare: Dvs ati citit Biblia fara prejudecati si in mod serios? personal va inteleg pentru-ca cu mult timp in urma gandeam cam ca dvs,citind carti scrise de atei. Ma iertati ca voi fi laconic in "dialog",acum.

1)-- " In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;" (extras biblic)
In contextul celor de mai sus,uitati-va va rog,la stele de pe cer intr-o seara,noapte senina,oare nu va spun nimic?
Urmariti la TV Discaveri,Animal planet sau in natura un timp mai lung si urmariti regnul animal,vegeta. Vedeti,urmariti de ex munca,sistemul de organizare al albinelor,furnicilor. Puneti in pamant o samanta de crin imperial ce este f mica dar care va da viata unui crin mare de tot cu o masa de cateva mii de ori mai mare decat samanta....

2) Dumnezeu ca si Creator,Suveran al omului,poate si are si dreptul sa ne pretinda noua oamenilor credinta mai intai..

3) Imi cer scuze ca la acest punct,voi folosi doua linckuri,pe care le puteti citi punandu-le in browser,si dand motor cautare:

www.scribd.com/doc/245962088/Biblia-Este-Totusi-Adevarata#scribd

www.scribd.com/doc/57256637/Esti-Sigur-de-Petru-Popovici#scribd

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:33

Metoda reducerii la absurd isi gaseste aplicabilitate in oglinda mintii, mai exact in compartimentul captusit de compasiune?

Ipoteza: Profesorul compatimeste elevul.

Concluzie: Profesorul nu simte compasiune pentru elev.

Demonstratie: Considerand toate trairile ce le-ar putea resimti profesorul, conectand imaginatia elevului la toate elementele prezentate, rezulta, conform principiului sinceritatii , ca profesorul este incapabil sa simta compasiune pentru elevul sau.

Demonstreaza cineva contrariul?

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:35

Ioane, Ioane, ....

www.youtube.com/watch?v=33z_q927hzM

In gradina lu' Ion,toate pasarile dorm, numa' una n-are somn si zboara.....

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:41

Daca dormiti mai mult d'un ceas, nu va treziti bine:

www.youtube.com/watch?v=wk-HQhxGldE

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:43

Ce s-o zisu' in asta prezentare ?

''Prin urmare, Ioan, te invit sa demonstrezi prin METODA REDUCERII LA ABSURD veridicitatea sau falsitatea celor doua afirmatii pe care le-ai emis:

1-Biblia are fundament.

Astept ,aplicarea rationamentului prin supunerea celor 3 afirmatii metodei reducerii la absurd, iti doresc SUCCES deplin si obtinerea unor rezultate/concluzii CORECTE, Ioan !''

Profesoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Unde este prezentarea ideala ?

IPOTEZA

CONCLUZIA

DEMONSTRATIA..... aici presupun ca intervenim noi, ELEVII matale !

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:47

De parca viata asta ar fi doar MATEMATICI si rationamente palpabile/ideale/perfecte, ptiu !

Inshepim cu insheputu'?

Care se presupune muey ca ar fi ADEVARUL de demonstrat a fi fals ?

Profesoru' isi scarpina absent barba cu primele doua degete ale manii stangi ignorand efectiv durerea ce il stapanea de doua zile de cand si le accidentase in incercarea de a sculpta barbia din oglinda.

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 11:54

Ei, oglinda sparta aduce sapte ani de .....

GHINION, ati ghicit!

Na, sa va spele de hire si de nervi:

www.youtube.com/watch?v=1NbwwG1Pd5c

Nu pot muey fara voi, recunosc!

Nici voi fara noi, stiu ! Sa fiti iubiti ! O zi faina, mno !

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 12:55

De la: gabigabi2, la data 2015-04-18 17:17:23
De la: 9am_750, la data 2015-04-18 17:00:38chiar daca te-ai retras de pe forum , eu tot am sa spun ca nu asta-i motivul ptr. care Isus n-a fost lasat sa traiasca pe pamint, asa cum spui tu, Musetelule !
motivul e clar si e spus de catre El insusi, in acea noapte de veghe, cind carnea lui de om stie ca va fi indurerata , dar Divinul din el STIA ce trebuie sa faca si zice : ....."dar nu voia mea sa se faca ci, Voia TA " !
si Astfel i se-mplineste Rostul de a deveni pentru noi, cei intrupati aici, Calea , Adevarul si Viata ....intr-un cuvint : MINTUITORUL nostru, cel ce ne Elibereaza de roata karmica ! totul este Logic si frumos...>Splendid de frumos !

iata gabriela cum ii pui in carca lui hristos imaginatia ta,

sa intrupat pentru a trai ca om adevarat sa ne arate calea adevarul si viata,daca omul se reintrupa de n ori cum zici tu el se reintrupa de m ori aia insemna in contextul tau om adevarat pricepi?

nu exista reintrupare ca si alta persoana ca sa o ei de la capat ,altfel nu ai fi decat o marioneta iar atatea nenorociri nu sar mai intampla,pentru ca o mana scoate pe alta,,sufletul e vesnic corpul tau de acum timpuriu si trecator

nu te mai amagii

acele cuvinte inseamna cu totul altceva cauta unde trebui si o sa gasesti nu in imaginatie

deci , recunosti ca EL a venit pe Pamint cu un SCOP , ANUNTAT inca de la BUNA VESTIRE , da sau nu ?
si scopul era sa ne arate CALEA MINTUIRII , da sau nu ?
ti- e clar ca TOATE trebuiau sa se-ntimple ASA CUM s-au intimplat si nu putea ramine pina la adinci batrineti , traitor pe pamint , caci atunci NU ar mai fi existat nici INVIEREA, nici Schimbarea la fata si nici Inaltarea ?
chiar nu vezi ca Dumnezeu s-a Daruit pe Sine prin Fiul Sau , pentru a intelege ca doreste sa ne vada intorsi Acasa, Purificati , dar si " Scoliti", devreme ce Caderea din Rai a fost provocata de dorinta Cunoasterii ? si ce crezi tu ca este acest spatiu material , numit Terra , daruit oamenilor, tocmai ptr. a dobindi acea Cunoastere ? nu-i o Scoala ? nu Trebuie sa parcurgi toate ciclurile scolare ptr. a mintui scoala si a putea pleca Acasa ?

De unde se deduce ca caderea din rai a fost provocata de dorinta cunoasterii? Eu stiu ca NEASCULTAREA, PACATUL a fost elementul ce a declansat ruptura, despartirea, omului de Dumnezeu,caci omul a ales deliberat sa asculte de Satan,schimbandu-si astfel domnul. Noul domn al lui Adam si al Evei,al urmasilor lor, avea de acum inainte sa fie Satan. Mai tarziu, ' Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului." (citat biblic). Cine crede in Fiul are iertarea de pacate,are totul caci:

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. " (citat biblic)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 13:44

De la: IonOOO, la data 2015-04-20 12:55:09
De la: gabigabi2, la data 2015-04-18 17:17:23
De la: 9am_750, la data 2015-04-18 17:00:38chiar daca te-ai retras de pe forum , eu tot am sa spun ca nu asta-i motivul ptr. care Isus n-a fost lasat sa traiasca pe pamint, asa cum spui tu, Musetelule !
motivul e clar si e spus de catre El insusi, in acea noapte de veghe, cind carnea lui de om stie ca va fi indurerata , dar Divinul din el STIA ce trebuie sa faca si zice : ....."dar nu voia mea sa se faca ci, Voia TA " !
si Astfel i se-mplineste Rostul de a deveni pentru noi, cei intrupati aici, Calea , Adevarul si Viata ....intr-un cuvint : MINTUITORUL nostru, cel ce ne Elibereaza de roata karmica ! totul este Logic si frumos...>Splendid de frumos !

iata gabriela cum ii pui in carca lui hristos imaginatia ta,

sa intrupat pentru a trai ca om adevarat sa ne arate calea adevarul si viata,daca omul se reintrupa de n ori cum zici tu el se reintrupa de m ori aia insemna in contextul tau om adevarat pricepi?

nu exista reintrupare ca si alta persoana ca sa o ei de la capat ,altfel nu ai fi decat o marioneta iar atatea nenorociri nu sar mai intampla,pentru ca o mana scoate pe alta,,sufletul e vesnic corpul tau de acum timpuriu si trecator

nu te mai amagii

acele cuvinte inseamna cu totul altceva cauta unde trebui si o sa gasesti nu in imaginatie

deci , recunosti ca EL a venit pe Pamint cu un SCOP , ANUNTAT inca de la BUNA VESTIRE , da sau nu ?
si scopul era sa ne arate CALEA MINTUIRII , da sau nu ?
ti- e clar ca TOATE trebuiau sa se-ntimple ASA CUM s-au intimplat si nu putea ramine pina la adinci batrineti , traitor pe pamint , caci atunci NU ar mai fi existat nici INVIEREA, nici Schimbarea la fata si nici Inaltarea ?
chiar nu vezi ca Dumnezeu s-a Daruit pe Sine prin Fiul Sau , pentru a intelege ca doreste sa ne vada intorsi Acasa, Purificati , dar si " Scoliti", devreme ce Caderea din Rai a fost provocata de dorinta Cunoasterii ? si ce crezi tu ca este acest spatiu material , numit Terra , daruit oamenilor, tocmai ptr. a dobindi acea Cunoastere ? nu-i o Scoala ? nu Trebuie sa parcurgi toate ciclurile scolare ptr. a mintui scoala si a putea pleca Acasa ?

De unde se deduce ca caderea din rai a fost provocata de dorinta cunoasterii? Eu stiu ca NEASCULTAREA, PACATUL a fost elementul ce a declansat ruptura, despartirea, omului de Dumnezeu,caci omul a ales deliberat sa asculte de Satan,schimbandu-si astfel domnul. Noul domn al lui Adam si al Evei,al urmasilor lor, avea de acum inainte sa fie Satan. Mai tarziu, ' Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului." (citat biblic). Cine crede in Fiul are iertarea de pacate,are totul caci:

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. " (citat biblic)

mda, nu numai ca se subintelege ci si am spus ca Dorinta de Cunoastere a fost atit de mare, incit a Incalcat Porunca Tatalui, devenind astfel, neascultator ! si da, acesta este un Pacat ,dar imi pare rau ca reiau Logica discursului meu : DACA Dumnezeu NU dorea ca toate acestea sa se-ntimple , nu punea acel copac acolo sau nu dadea interdictia, STIIND precis ca atita-i trebuie copilului : sa-i atragi atentia ca acolo NU si el se va duce fix acolo ! ....si, tot in logica discursului meu cu care NU vreau nici sa va smintesc si nici sa va indepartez de pe drumul vostru - al fiecaruia- mai spun o data : Dumnezeu nu ne vrea orbi si surzi , acceptind orice si oricum ci, ne doreste Constienti de noi si Iubirea noastra catre El sa fie Deplina si in Cunostinta de Cauza si asta nu se poate intimpla decit prin Cunoastere !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 14:33

De la: IonOOO, la data 2015-04-20 11:32:38
De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-20 10:13:38

1-Biblia are fundament.

Domnule,din pacate,nu am nici dispozitia nici timpul ca alti forumisti pentru dialoguri.. Intrebare: Dvs ati citit Biblia fara prejudecati si in mod serios? personal va inteleg pentru-ca cu mult timp in urma gandeam cam ca dvs,citind carti scrise de atei. Ma iertati ca voi fi laconic in "dialog",acum.

1)-- " In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;" (extras biblic)
In contextul celor de mai sus,uitati-va va rog,la stele de pe cer intr-o seara,noapte senina,oare nu va spun nimic?
Urmariti la TV Discaveri,Animal planet sau in natura un timp mai lung si urmariti regnul animal,vegeta. Vedeti,urmariti de ex munca,sistemul de organizare al albinelor,furnicilor. Puneti in pamant o samanta de crin imperial ce este f mica dar care va da viata unui crin mare de tot cu o masa de cateva mii de ori mai mare decat samanta....

2) Dumnezeu ca si Creator,Suveran al omului,poate si are si dreptul sa ne pretinda noua oamenilor credinta mai intai..

3) Imi cer scuze ca la acest punct,voi folosi doua linckuri,pe care le puteti citi punandu-le in browser,si dand motor cautare:

www.scribd.com/doc/245962088/Biblia-Este-Totusi-Adevarata#scribd

www.scribd.com/doc/57256637/Esti-Sigur-de-Petru-Popovici#scribd

....

Ioan, Ioan, dupa ce ti-am citit obositul raspuns pe care ai inceract sa-l insailezi, pot constata cu deosebit regret si prfunda compasiune ca esti o persoana MANTUITA INTELECTUAL.
Daca nu intelegi termenul, MANTUIT, o sa ii gasesti defitita in DEX.ro.

In concluzie Ioan:
1 Atat timp cat esti incapabil sa-ti auto-verifici veridicitatea sau falsitatea afirmatiilor pe care le emiti si vehiculezi, prin intermediul unei metode logice pe care o poate aplica pana si un elev mediocru din gimnasium, nu poti avea pretentia sa fii considerat o persoana rationala, responsabila, educata si instruita.
De altfel, RELIGIILE nu au nevoie de enoriasi scoliti/instruiti, realisti, sceptici si critici.
Religiile au nevoie de ROBI si ROABE (SCLAVI ai unui Zeu inexstent si ai CLER hulpav, oneros si mincinos)

2 Ioan, dreptul tau la libera exprimare este si dreptul meu de a-mi exprima liber concluziile sau opiniile raportate la afirmatiile pe care le emiti si la textele religioase pe care le vehiculezi si pot afirma ca, afirmatiile tale, Ioan, sunt aberante, iar textele religioase pe care le vehiculzi, Ioan, sunt lipsite de un real fundament.

3 In sfarsit, precedentele afirmatii citez:

"Trezese-te Ioane !... din acest delirium pe care il reversi nonsalant si inconstiant pe acest topic si despre care habar n-ai cum l-ai dobandit.

Nu ai de prezentat nici un contraargument rezonabil, debitezi numai lozinci utopice rezultate dintr-o gandire a ignorantului stupid, naiv si lesne de manipulat."

SUNT: reale, justificate si demonstrate la modul absolut chiar de catre tine, Ioan, iar EXERCITAREA DREPTULUI MEU LA LIBERA EXPRIMARE, este garantat CONSTITUTONAL si nu poate fi OBSTRUCTIONAT, INGRADIT sau ANULAT de nimeni, nici chiar de DUMNEZEUL tau UTOPIC, Ioan.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 14:46

nimeni nu ingradeste nimanui dreptul la exprimare, dar ai grija cum o faci !
daca vrei sa te faci citit si inteles , atunci foloseste cuvinte ce pot fi citite si nu care injosesc ...intii pe cel care le foloseste si apoi, pe toti ceilalti participanti la discutie !
si, apropo : regula forumului NU interzice interventia altui forumist intr-o discutie pe vreun topic , daca are ceva de spus pe acea tema !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:08

In continuare, ai sa primesti exact ceea ce meriti!

Imi respect promisiunea de-acum 2 ani si continui sa va achit toate politele, indiferent de situatie sau de cate incercari disperate de-a elimina replicile pe care le foarte bine meriti la modul absolut si intr-un limbaj caruia ii intelegeti sensul real, l-ati initiat, promovat si consacrat pe acest forum.

Si, retine: intodeauna, ultimul cuvant mi va apartine !

Repet: prostia, minciuna, ipocrizia, nesimtirea, fariseismul si meschinariile nu pot invinge ADEVARUL.

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:11

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:13

ACTUL DOI,PUBLICITATE :

drepturi.md/ro/discriminare

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:18

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:22

ACTUL PATRU,PUBLICITATE :

7. Libertatea constiintei
CONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 29 - Libertatea constiintei
(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.
(2) Libertatea constiintei este garantata; ea trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc.

legislatie.resurse-pentru-democratie.org/legea/decret-177-1948.php

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:23

De la: _Haak0n_, la data 2015-04-20 15:08:33In continuare, ai sa primesti exact ceea ce meriti!

Imi respect promisiunea de-acum 2 ani si continui sa va achit toate politele, indiferent de situatie sau de cate incercari disperate de-a elimina replicile pe care le foarte bine meriti la modul absolut si intr-un limbaj caruia ii intelegeti sensul real, l-ati initiat, promovat si consacrat pe acest forum.

Repet: prostia, minciuna, ipocrizia, nesimtirea, fariseismul si meschinariile nu pot invinge ADEVARUL.

pffff... esti tot o Minciuna si un Fals !
asadar, esti exact ca un afis electoral, cu tot atita credibilitate si adevar in el !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2015-04-20 15:23:05
De la: _Haak0n_, la data 2015-04-20 15:08:33In continuare, ai sa primesti exact ceea ce meriti!

asadar, esti exact ca un afis electoral, cu tot atita credibilitate si adevar in el !

siktir !

De la: _HAAKOON_, la data 2015-04-19 15:04:21insistentilor guitasi grohaitori nesimtiti, recititi-va textele postate pe acest topic, observati cu atentie si incercati sa intelegeti atat textele pe care le-ati postat cat si raspunsurile pe care le-ati primit !

infectilor paraziti sociali, este tot ceea ce puteti prezenta si in acelsi timp o baza de date, atat esentiala cat si necesara, oricarei persoane responsabile si realiste, pentru a-si fundamenta o convingere indubitabila sau pentru a-si extrage o concuzie corecta si edificatoare in ceea ce va priveste, distrusilor infecti !

lichea ingalata, LASA si nesimtita , SIKTIR

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:27

ACTUL CINCI, PUBLICITATE:

8. Libertatea de exprimare
CONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

legislatie.resurse-pentru-democratie.org/legea/CNA-80-2002.php

Din care SUBLINIEZ: ''....libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine, ....''

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:40

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-20 15:27:52ACTUL CINCI, PUBLICITATE:

CONSTITUTIA ROMANIEI
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

Din care SUBLINIEZ: ''....libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine, ....''

MULTUMESTE-LE SI INCLINA-TE CU DEOSEBIT RESPECT SI CONSIDERATIE IN AMINTIREA ILUMINISTILR !

EI SUNT CEI CARE AU REUSIT SECULARIZAREA DIFERITELOR COMUNITATI EUROPENE!
Progresul stiintifico-tehnologic, prosperitatea si confortul fiecarui cetatean european este direct proportional cu nivelul de secularizare atins de statul in care isi petrece existenta.

Priveste spre ISLAM, SECULARIZAREA ISLAMULUI a ESUAT iar tu, poti observa si constata in fiecare zi , barbarismele si macelul saneros care este in plina desfasurare in acele AREALE geografice.

Trezeste-te si tu, MUSHETEAOOO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:42

De la: gabigabi2, la data 2015-04-20 15:23:05

mai ia un Repetir !

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 15:58

De la: _Haak0n_, la data 2015-04-20 15:40:51

CONSTITUTIA ROMANIEI

MULTUMESTE-LE SI INCLINA-TE CU DEOSEBIT RESPECT SI CONSIDERATIE IN AMINTIREA ILUMINISTILR !

Progresul stiintifico-tehnologic, prosperitatea si confortul fiecarui cetatean european este direct proportional cu nivelul de secularizare atins de statul in care isi petrece existenta.

Priveste spre ISLAM, SECULARIZAREA ISLAMULUI a ESUAT iar tu, poti observa si constata in fiecare zi , barbarismele si macelul saneros care este in plina desfasurare in acele AREALE geografice.

....se auzeau gandurile luminate de Soarele Primaverii care se incapatana sa reziste, dominand bolta cereasca, ofensivei norilor pufosi meniti parca sa tulbure perfectul azurului deplin.

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:05

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-20 15:58:21

CONSTITUTIA ROMANIEI

....se auzeau gandurile luminate de Soarele Primaverii care se incapatana sa reziste, dominand bolta cereasca, ofensivei norilor pufosi meniti parca sa tulbure perfectul azurului deplin.

AZURULUI SUBLIM....
nu copia sau reinterpreta aiuristic expresiile altora, Mushetzeaooooo!

asemenea gablonturi le poti comercializa numai pentru cei de teapa lui Ioan, 750 sau a partonetei ramolite, ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:09

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-20 15:58:21

CONSTITUTIA ROMANIEI

...azurului deplin, desavarsit, inegalabil.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:12

Eu fac mincarime de piele daca nu vorbesc ce am pe suflet.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:14

In timp ce elevul alegea sa ramana cufundat in albele-i ganduri enigmatice, contempland la senzatia de azur deplin, desavarsit, inegalabil, profesorul isi deplasa corpul fizic dincolo de catedra din lemn masiv ce umplea imensitatea salii de curs. Indreptandu-se usor de spate, lua creta alba ce statea perfect pe marginea de lemn a tablei negre de sticla.

cristina_4158

79 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:16

De la: nastasemihail, la data 2015-04-20 16:12:39Eu fac mincarime de piele daca nu vorbesc ce am pe suflet.

Fugi tataie la deratizare!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2015, ora 16:20

De la: cristina_4158, la data 2015-04-20 16:16:17
De la: nastasemihail, la data 2015-04-20 16:12:39Eu fac mincarime de piele daca nu vorbesc ce am pe suflet.

Fugi tataie la deratizare!

Tataie e mata si tactu.
Ai chef de scandal cu mine.

SCANDALAGIOAICA FORUMULUI.

TU ESTI CEA CARE AI GENERAT ACESTE SCANDALURI FARA SFIRSIT, MAI PUTIN HARACHIRI.
I-AI IRITAT PE TOTI. DIN ANUL 2012 AI INCEPUT.
NU M-AM LEGAT DE TINE DAR E EPOSIBIL SA TE RAPORTEZ PTR IDEI XENOFOBE IMPOTRIVA TUTUROR.

VEZI CA MI-A MURIT TATAL SI SINT CHIAR PORNIT PE O NENOROCITA CA TINE.
CE PROMOVEZI MOARTEA TUTUROR CE ITI STAU TIE INAINTE.
ESTI FEMEIE. SI DESTUL DE TINARA.

NU M-AM LEGAT DE TINE SI TOT TE LEGI DE MINE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: