back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:05

De la: _2148_, la data 2013-10-13 20:44:00
De la: 9am_750, la data 2013-10-13 20:00:10
De la: _2148_, la data 2013-10-13 19:19:00
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 16:24:00
De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:14:11
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 15:57:38
De la: _2148_, la data 2013-10-13 15:35:15
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 15:20:47
De la: _2148_, la data 2013-10-13 15:01:36
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 14:38:53
De la: _2148_, la data 2013-10-13 12:37:39
De la: 9am_750, la data 2013-10-13 12:10:43
De la: _2148_, la data 2013-10-13 12:01:58Observ , domnule 750 , ca tot bati moneda pe tabloul care nu se picteaza singur .
Ai vazut dumneata ca tabloul e pictat de Dumnezeu ? Daca nu il picteaza omul , il picteaza Dumnezeu ?
fara doar si poate,,dumnezeu a creat tot ce vezi,,inclusiv pe tn sau mai ales pe tine,,de aia are si cea mai mare pretentie la tine

Pe mine m-au creat mama cu tata , domnule 750 ! Daca dumneata iti renegi parintii , e problema dumitale !

Bibila spune ca Adam si Eva au avut initial 2 fii (baieti ) , Cain si Abel . Ia sa-mi spui preafericitule , cum s-a marit dinastia , daca singura femeie era Eva ? Cica a plecat Cain in tara lui Nod sa-si caute nevasta .
Unde era bre , tara lui Nod ? Pe planeta maimutelor ?

am constatat ca pe tine NU te intereseaza niciun raspuns ,decit in masura in care poti sa-ti mai "faci numarul " putin !
ti-am raspuns cum e cu Chipul dupa care am fost facuti- nu te-a interesat !
ti-am raspuns cum e cu Apele si Duhul ce mergea pe deasupra lor - nici asta nu te-a interesat !
sa-ti mai spun ca Biblia este cartea sfinta a evreilor prin care ei isi explica aparitia lumii si a oamenilor, in timp ce de jur - imprejurul lor EXISTAU alte popoare mai vechi decit ei ? deci Tara lui Nod era un spatiu in care un popor mai vechi traia deja si-si avea si el propriile scrieri, filosofii si zei si pe care, in mod evident , i-au INCLUS si evreii in religia lor ?

DAR Ramine Intrebarea : daca Nu Dumnezeu a creeat aceasta lume, atunci cine si cum ?
nu intelegi ca datele ramin aceleasi, doar Numele Fortei creeatoare se schimba, ceea ce inseamna ca toti Cautam acelasi lucru ?

Pai raspunsurile pe care le dai , madam sunt puerile , aberante si fara logica !
Datele raman aceleasi pana cand STIINTA va descoperi . Daca vei cauta raspunsul in biserica si-n Biblie , nu-l vei gasi niciodata !
Esecul in explicarea fortelor naturii , i-au determinat pe unii sa creada intr-un Dumnezeu atotputernic , stagnandu-le evolutia .
Mai degraba cred ca Universul insusi este acea forta creatoare , decat ca exista cineva care ne-a creat si ne monitorizeaza .
Daca incepi sa spui ca "EXISTAU alte popoare mai vechi " , nu faci decat sa-ti demonstrezi singura ca biblia e o poveste pentru copilasi creduli si ATAT !

si nu existau populatii mai vechi decit evreii sau habar n-ai de ei ?
si chiar nu intelegi ce-am spus ? BIBLIA este cartea evreilor....nu a babilonienilor, persilor sau a egiptenilor, dar noi am adoptat-o pe asta si nu alta scriere si de aici referirile la ea !
dar, chiar asa ti s-a parut ca eu fac trimitere la ea, cind, unde ? eu doar ti-am raspuns strict la Apele tale, la Duhul care te deranjeaza, desi nici nu vrei sa te GINDESTI la ce-ar vrea sa fie el, de fapt ?!
si, iti mai spun o data : daca-i spun UNIVERSULUI - ca forta creeatoare - DUMNEZEU, ce are ? care-i Diferenta ?

Diferenta este , madam , ca UNIVERSUL s-a creat el pe el din nimic si nu a existat un alt Dumnezeu care sa-l creeze !
Intelegi aceasta diferenta ?

NU, nu inteleg , caci raspunsul e Absurd !
adica accepti ca Universul s-a creeat pe el din nimic, dar cind vine vorba- aceeasi vorba , nu alta , ca Dumnezeu s-a creeat din sine insusi ,va apuca strechea ! De ce ?

Deoarece ipotetica afirmatie:"Dumnezeu s-a creeat din sine insusi" este absurda atat timp cat nu este obsevatbila , testabila, demonstrabila etc, ramane doar o ipoteza aberanta, falsa, Madam Tigaie, d'aia !

vax albina, este exact la fel : ca-i spui Univers sau Dumnezeu , este acelasi lucru si, in sfirsit , ca sa-si justifice existenta si banii pe care-i incaseaza, au dat si oamenii de stiinta niste explicatii "stiintifice " a unui EFECT ce are o CAUZA de voi ignorata !
dar, dupa cum am postat pe cealalta pagina , trebuia si asta sa se-ntimple , caci face parte din Programul pe care-l rulam noi , ca civilizatie !

Cum poti sa afirmi asa ceva ? Cum poti avea tupeul sa afirmi ca oamenii de stiinta nu-si justifica existenta si banii pe care ii incaseaza ??? Oamenii de stiinta au lasat omenirii CEVA de-a lungul timpului-de care dumneata te bucuri in fiecare zi !
Da' spune-mi , cum isi justifica popii existenta si banii negri pe care ii incaseaza ?
eronat,,nu te bucuri de stele si planete de la ooamenii de stiinta ci de la dumnezeu si prin oamenii de stiinta iar crdinta iti oofera vesnicia,,mult mai mult

Ia zi , domnu' 750 , cum te bucuri dumneata de stele si planete ?

Acasa ai curent electric ?Ai frigider acasa ? Ti-ai facut vreodata vreo operatie , crestinule ?Dar vreo radiografie , ceva ?
Circuli cu pejo(s)u' , nu-i asa ?Sunt sigura ca suferi de claustrofobie in lift , metrou sau avion , este ?
Nici la telefon nu vorbesti ca domnu' n-are telefon ! Cum draq se face ca ai computer si internet , crestinule ?
totul se intampla cu voia lui dumnezeu crestinoo,,,deci din nou,,cu vooia lui dumnezeu prin oameni spitalele au luat fiinta datorita vintei lui dumnezeu pprin sfantul vasile

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:27

Daca toti am fi fost popi si preotese de vreo 2000 de ani incoace , crezi ca am fi benefeciat de lucrurile astea , crestinule , prin voia domnului ??

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:30

De la: _2148_, la data 2013-10-13 21:27:24Daca toti am fi fost popi si preotese de vreo 2000 de ani incoace , crezi ca am fi benefeciat de lucrurile astea , crestinule , prin voia domnului ??
nu,,cred ca am fi beneficiat de mult mai mult,,si anume de imparatia cerurilor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:31

De la: _2148_, la data 2013-10-13 21:27:24Daca toti am fi fost popi si preotese de vreo 2000 de ani incoace , crezi ca am fi benefeciat de lucrurile astea , crestinule , prin voia domnului ??

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:45

De la: 9am_750, la data 2013-10-13 21:31:00

Imi cer scuze anticipat ca ti-o spun direct : esti un CREsTIN PATENTAT !
Este prima data cand jignesc pe cineva in acest mod , mai idiot ca dumneata, nu mi-a fost dat sa intalnesc !
Ai merita sa fii scuipat de toti oamenii de stiinta care si-au dedicat ani de studiu si cercetare (unii intreaga viata ) pentru ca dumneata si omenirea intreaga sa beneficieze de confortul minim pe care il ai acasa (presupun ca nu locuiesti in pestera ).De ce ai fi meritat asta ?
Raspunde-ti singur ! Daca te ajuta domnu' sa descoperi , of course !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 21:52

De la: _2148_, la data 2013-10-13 21:45:22
De la: 9am_750, la data 2013-10-13 21:31:00

Imi cer scuze anticipat ca ti-o spun direct : esti un CREsTIN PATENTAT !
Este prima data cand jignesc pe cineva in acest mod , mai idiot ca dumneata, nu mi-a fost dat sa intalnesc !
Ai merita sa fii scuipat de toti oamenii de stiinta care si-au dedicat ani de studiu si cercetare (unii intreaga viata ) pentru ca dumneata si omenirea intreaga sa beneficieze de confortul minim pe care il ai acasa (presupun ca nu locuiesti in pestera ).De ce ai fi meritat asta ?
Raspunde-ti singur ! Daca te ajuta domnu' sa descoperi , of course !
eu stiu ca esti o persoana cu credinta si suflet bun eu daca construiesc ceva nu spun ca l am facut eu de la mine ca daca nu vroia dumnezeu nu puteam sa fac nimic asa si cu oamenii de stiinta sau orice alta meserie

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 10:48

De la: _2148_, la data 2013-10-13 20:44:00
De la: 9am_750, la data 2013-10-13 20:00:10
De la: _2148_, la data 2013-10-13 19:19:00
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 16:24:00
De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:14:11
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 15:57:38
De la: _2148_, la data 2013-10-13 15:35:15
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 15:20:47
De la: _2148_, la data 2013-10-13 15:01:36
De la: gabigabi2, la data 2013-10-13 14:38:53
De la: _2148_, la data 2013-10-13 12:37:39
De la: 9am_750, la data 2013-10-13 12:10:43
De la: _2148_, la data 2013-10-13 12:01:58Observ , domnule 750 , ca tot bati moneda pe tabloul care nu se picteaza singur .
Ai vazut dumneata ca tabloul e pictat de Dumnezeu ? Daca nu il picteaza omul , il picteaza Dumnezeu ?
fara doar si poate,,dumnezeu a creat tot ce vezi,,inclusiv pe tn sau mai ales pe tine,,de aia are si cea mai mare pretentie la tine

Pe mine m-au creat mama cu tata , domnule 750 ! Daca dumneata iti renegi parintii , e problema dumitale !

Bibila spune ca Adam si Eva au avut initial 2 fii (baieti ) , Cain si Abel . Ia sa-mi spui preafericitule , cum s-a marit dinastia , daca singura femeie era Eva ? Cica a plecat Cain in tara lui Nod sa-si caute nevasta .
Unde era bre , tara lui Nod ? Pe planeta maimutelor ?

am constatat ca pe tine NU te intereseaza niciun raspuns ,decit in masura in care poti sa-ti mai "faci numarul " putin !
ti-am raspuns cum e cu Chipul dupa care am fost facuti- nu te-a interesat !
ti-am raspuns cum e cu Apele si Duhul ce mergea pe deasupra lor - nici asta nu te-a interesat !
sa-ti mai spun ca Biblia este cartea sfinta a evreilor prin care ei isi explica aparitia lumii si a oamenilor, in timp ce de jur - imprejurul lor EXISTAU alte popoare mai vechi decit ei ? deci Tara lui Nod era un spatiu in care un popor mai vechi traia deja si-si avea si el propriile scrieri, filosofii si zei si pe care, in mod evident , i-au INCLUS si evreii in religia lor ?

DAR Ramine Intrebarea : daca Nu Dumnezeu a creeat aceasta lume, atunci cine si cum ?
nu intelegi ca datele ramin aceleasi, doar Numele Fortei creeatoare se schimba, ceea ce inseamna ca toti Cautam acelasi lucru ?

Pai raspunsurile pe care le dai , madam sunt puerile , aberante si fara logica !
Datele raman aceleasi pana cand STIINTA va descoperi . Daca vei cauta raspunsul in biserica si-n Biblie , nu-l vei gasi niciodata !
Esecul in explicarea fortelor naturii , i-au determinat pe unii sa creada intr-un Dumnezeu atotputernic , stagnandu-le evolutia .
Mai degraba cred ca Universul insusi este acea forta creatoare , decat ca exista cineva care ne-a creat si ne monitorizeaza .
Daca incepi sa spui ca "EXISTAU alte popoare mai vechi " , nu faci decat sa-ti demonstrezi singura ca biblia e o poveste pentru copilasi creduli si ATAT !

si nu existau populatii mai vechi decit evreii sau habar n-ai de ei ?
si chiar nu intelegi ce-am spus ? BIBLIA este cartea evreilor....nu a babilonienilor, persilor sau a egiptenilor, dar noi am adoptat-o pe asta si nu alta scriere si de aici referirile la ea !
dar, chiar asa ti s-a parut ca eu fac trimitere la ea, cind, unde ? eu doar ti-am raspuns strict la Apele tale, la Duhul care te deranjeaza, desi nici nu vrei sa te GINDESTI la ce-ar vrea sa fie el, de fapt ?!
si, iti mai spun o data : daca-i spun UNIVERSULUI - ca forta creeatoare - DUMNEZEU, ce are ? care-i Diferenta ?

Diferenta este , madam , ca UNIVERSUL s-a creat el pe el din nimic si nu a existat un alt Dumnezeu care sa-l creeze !
Intelegi aceasta diferenta ?

NU, nu inteleg , caci raspunsul e Absurd !
adica accepti ca Universul s-a creeat pe el din nimic, dar cind vine vorba- aceeasi vorba , nu alta , ca Dumnezeu s-a creeat din sine insusi ,va apuca strechea ! De ce ?

Deoarece ipotetica afirmatie:"Dumnezeu s-a creeat din sine insusi" este absurda atat timp cat nu este obsevatbila , testabila, demonstrabila etc, ramane doar o ipoteza aberanta, falsa, Madam Tigaie, d'aia !

vax albina, este exact la fel : ca-i spui Univers sau Dumnezeu , este acelasi lucru si, in sfirsit , ca sa-si justifice existenta si banii pe care-i incaseaza, au dat si oamenii de stiinta niste explicatii "stiintifice " a unui EFECT ce are o CAUZA de voi ignorata !
dar, dupa cum am postat pe cealalta pagina , trebuia si asta sa se-ntimple , caci face parte din Programul pe care-l rulam noi , ca civilizatie !

Cum poti sa afirmi asa ceva ? Cum poti avea tupeul sa afirmi ca oamenii de stiinta nu-si justifica existenta si banii pe care ii incaseaza ??? Oamenii de stiinta au lasat omenirii CEVA de-a lungul timpului-de care dumneata te bucuri in fiecare zi !
Da' spune-mi , cum isi justifica popii existenta si banii negri pe care ii incaseaza ?
eronat,,nu te bucuri de stele si planete de la ooamenii de stiinta ci de la dumnezeu si prin oamenii de stiinta iar crdinta iti oofera vesnicia,,mult mai mult

Ia zi , domnu' 750 , cum te bucuri dumneata de stele si planete ?

Acasa ai curent electric ?Ai frigider acasa ? Ti-ai facut vreodata vreo operatie , crestinule ?Dar vreo radiografie , ceva ?
Circuli cu pejo(s)u' , nu-i asa ?Sunt sigura ca suferi de claustrofobie in lift , metrou sau avion , este ?
Nici la telefon nu vorbesti ca domnu' n-are telefon ! Cum draq se face ca ai computer si internet , crestinule ?

draga mea doamna, mai spun o data, dar incerc altfel, ca poate s'o intelege :
suntem niste suflete - diferentiate intre ele ca "virsta ", unele fiind mai tinere ,altele mai batrine - intrupate intr-un spatiu material ! fiecare isi are locul si rostul sau pamintesc ptr. care munceste, gindeste sau creeaza lucruri frumoase ,dar noi, ultimii sositi pe scara istoriei si ma refer la rasa alba, avem o misiune mai deosebita si Ultima ca evolutie umana : cunoasterea, intelegerea si luarea-n stapinire a MATERIEI ! ca atare , Stiinta a luat avint si ce s-a realizat in ultimii 200 ani a fost mai mult decit in primii 1800 ani !
dar toate astea fac parte dintr-un Proiect Gindit de acea Inteligenta Universala ( aia careia voi nu vreti sa-i spuneti Dumnezeu ) si Pus in practica prin START PROGRAM, ce are derulare automata , avind inclus in el si Evolutia ca Efect vazut si cercetat de oamenii de stiinta !
deci, din pctul meu de vedere, oamenii de stiinta nu fac decit sa-si sparga capetele cercetind Efectul ce poate fi perceput de noi , in starea in care suntem , prin cele 5 simturi avute-n dotare ,in timp ce CAUZA provocatoare a acestui Efect le da dureri de cap si cauta explicatii .....sa le caute , ca asta le este rostul !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 11:47

Mishtok poveste , Madam Tigaie, insa, nu poti sa vii cu povestioare hilare si sa incerci sa le promovezi teza ridicandu-le conceptul/e la rang de judecata/ti de valoare sau adevar, fie el si relativ.

Te rog, Madam Tigaie, violeaza-ne inteligenta cu altceva, poate cu o fabula, un myth, un catren sau eprigrama, dar sa stii c-ar merge si-o poezie, acum, in acest "ceas" matinal...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 15:33

De la: _1075_, la data 2013-10-14 11:47:34Mishtok poveste , Madam Tigaie, insa, nu poti sa vii cu povestioare hilare si sa incerci sa le promovezi teza ridicandu-le conceptul/e la rang de judecata/ti de valoare sau adevar, fie el si relativ.

Te rog, Madam Tigaie, violeaza-ne inteligenta cu altceva, poate cu o fabula, un myth, un catren sau eprigrama, dar sa stii c-ar merge si-o poezie, acum, in acest "ceas" matinal...

te spargi in figuri , Jupine, dar nu prea am ce sa-ti mai spun , caci daca Pina si Legea Gravitatiei are la baza o Poveste cu un MAR cazut in capul lui Newton ....meiiii, nu cu o para, nuca sau gutuie, mei ....ci, cu un MAR- SIMBOL al CUNOASTERII ptr. care perechea primordiala a renuntat la un trai imbelsugat si fara griji, in Rai , atunci, Jupine ,ramine cum am spus : este rindul oamenilor de stiinta sa explice aparitia si functionarea noastra si a lumii in care traim, explicatii care Ajung, in final , tot la o particula a lui Dumnezeu !
si ma gindesc cu incintare la mutrele voastre uluite si debusolate ca, dupa o viata in care ati scuipat in sus, va trebui sa recunoasteti ca v-ati inselat si, vorba altui savant si a carui idee suna cam asa : daca Nu exista si eu cred in el, nu-i nimic; dar si daca nu cred si el exista.....

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 15:33:41
De la: _1075_, la data 2013-10-14 11:47:34Mishtok poveste , Madam Tigaie, insa, nu poti sa vii cu povestioare hilare si sa incerci sa le promovezi teza ridicandu-le conceptul/e la rang de judecata/ti de valoare sau adevar, fie el si relativ.

te spargi in figuri , Jupine, dar nu prea am ce sa-ti mai spun , caci daca Pina si Legea Gravitatiei are la baza o Poveste cu un MAR cazut in capul lui Newton ....meiiii, nu cu o para, nuca sau gutuie, mei ....ci, cu un MAR- SIMBOL al CUNOASTERII ptr. care perechea primordiala a renuntat la un trai imbelsugat si fara griji, in Rai , atunci, Jupine ,ramine cum am spus : este rindul oamenilor de stiinta sa explice aparitia si functionarea noastra si a lumii in care traim, explicatii care Ajung, in final , tot la o particula a lui Dumnezeu !
si ma gindesc cu incintare la mutrele voastre uluite si debusolate ca, dupa o viata in care ati scuipat in sus, va trebui sa recunoasteti ca v-ati inselat si, vorba altui savant si a carui idee suna cam asa : daca Nu exista si eu cred in el, nu-i nimic; dar si daca nu cred si el exista.....

phoi, ca oricare batut in cap,iar fabulezi Madam Tigaie!
Pe Sir Issac Newton nu l-a batut si nici nu i-a picat in cap vreun mar, legendara intamplare dintre mar si Newoton , contine un cu totul al adevar, esential!
Ia sa viudem noi, il stii sau iti place sa fabulezi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 16:09

ce spui, Frantz ? nu de la caderea Marului ...nu parului, i-a venit ideea Legii gravitationale ?
ia zi-o tu , ca vad ca nu esti simtitor la Simboluri , fie ele religioase sau stiintifice si, inca o data dai dovada ca Nu reusesti nicum sa-ntelegi sensul " non-sensurilor "....e prea greu ,prea abscons si tie / voua va trebe ' demonstratiune ....

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 16:59

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 16:09:37ce spui, Frantz ? nu de la caderea Marului ...nu parului, i-a venit ideea Legii gravitationale ?
ia zi-o tu , ca vad ca nu esti simtitor la Simboluri , fie ele religioase sau stiintifice si, inca o data dai dovada ca Nu reusesti nicum sa-ntelegi sensul " non-sensurilor "....e prea greu ,prea abscons si tie / voua va trebe ' demonstratiune ....

Esapt, o relatare exacta a legendei cu impricinatul mar, nu blabauri, altfel, Madam Tigaie, stau pe cuci si socot ca, nici macar un eveniment legendar nu stii sa-l redai intocmai, concordant cu adevarul pe care-l contine.....ha-ha-ha si ho-ho ho !

Madam Tigaie, mana pe carte si studiu de voie , sau de nevoie !
ete:
www.newtonproject.sussex.ac.uk/prism.php?id=147

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 17:49

De la: _1075_, la data 2013-10-14 16:59:30
De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 16:09:37ce spui, Frantz ? nu de la caderea Marului ...nu parului, i-a venit ideea Legii gravitationale ?

Esapt, o relatare exacta a legendei cu impricinatul mar, nu blabauri, altfel, Madam Tigaie, stau pe cuci si socot ca, nici macar un eveniment legendar nu stii sa-l redai intocmai, concordant cu adevarul pe care-l contine.....ha-ha-ha si ho-ho ho !

ete:

esti pe dinafara Complet, mai Neghinita, ca esti asa de mic in a te prinde de nuante si bibiluri cu scirtz, ca -mi sugerezi o boaba de Neghina !
bai, Sufflete pierdut, DACA pina si Stiinta Recunoaste ca are Nevoie de Marul Cunoasterii si face apel la Simbolistica crestina , maiiii, de ce te pui de'a curmezisul , mai , numa asa de Ghita Contra?
pfiii, da' cita lipsa de imaginatie ai, ceva de speriat !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 18:13

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 17:49:01

ete:

esti pe dinafara Complet, mai Neghinita, ca esti asa de mic in a te prinde de nuante si bibiluri cu scirtz, ca -mi sugerezi o boaba de Neghina !
bai, Sufflete pierdut, DACA pina si Stiinta Recunoaste ca are Nevoie de Marul Cunoasterii si face apel la Simbolistica crestina , maiiii, de ce te pui de'a curmezisul , mai , numa asa de Ghita Contra?

Nustii, Madam Tigaie, nu stii !...dar ai dat-o prin balarii....

Madam Tigaie, KKre-i pe dinafara se observa din proxima galaxie, Madam Tigaie, n-am ce sa-ti fac, nu te pot instrui virtual ca'cum sa-ti introduci in UC informatii reale despre una-alta, daca o sa continui a-ti introduce pe HDD-ul UC-ului numai informatii eronare, tot asa o sa-ti raspunda : error 6566, tracking error, fille not found, index not found, stop computer!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 18:31

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 17:49:01

ete:

De unde ai scos-o p'asta ? ..ca stiinta recunoaste ca are "Nevoie de Marul Cunoasterii " ?
Povestea cu marul nu se stie daca este adevarata . Dar nu inteleg ce relevanta are ? putea foarte bine sa-i vina ideea , cazandu-i o para (malaiata ).Bine ca nu i-a cazut o caramida in cap , ca cine stie ce simboluri mai scoteai din Pomul Cunoasterii

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 18:50

pai tocmai asta am Subliniat, doamna care cred ca citeste-n diagonala sau pe sarite si- i scapa esentialul ....ca din toate fructele ce puteau Oricind sa-i cada-n cap ca sa- i provoace REVELATIA legii gravitatiei, maiiii nu stiu cum se facu ,dar ii pica un MAR - taman marul din pomul Cunoasterii si poooooc, INSPIRATIA Divina sosi lumindu-i neuronii si , desi a vazut in toata viata lui cum cad poamele din pom, atunci i s-a Aprins beculetul !
si, reiau : Nimic nu-i Intimplator si totul are un sens ....unii il vad, altii doar il banuiesc si doar Ateii , neam ! ferice de voi ca nu va-ncarcati mintile cu asemenea farafasticuri si vi le pastrati odihnite !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 19:10

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 18:50:47pai tocmai asta am Subliniat, doamna care cred ca citeste-n diagonala sau pe sarite si- i scapa esentialul ....ca din toate fructele ce puteau Oricind sa-i cada-n cap ca sa- i provoace REVELATIA legii gravitatiei, maiiii nu stiu cum se facu ,dar ii pica un MAR - taman marul din pomul Cunoasterii si poooooc, INSPIRATIA Divina sosi lumindu-i neuronii si , desi a vazut in toata viata lui cum cad poamele din pom, atunci i s-a Aprins beculetul !
si, reiau : Nimic nu-i Intimplator si totul are un sens ....unii il vad, altii doar il banuiesc si doar Ateii , neam ! ferice de voi ca nu va-ncarcati mintile cu asemenea farafasticuri si vi le pastrati odihnite !

Madam Tigaie, in balbalbibile nu scrie nimic despre vreun mar al cunoasterii, acolo zice despe un pom al cunoasterii Bn-lui si R-ului, phai de unde stii Madam Tigaie ca acel pom al cunoasterii era un pom fructifer, recte-te MAR ?
Vezi, aci ai introdus in UC o informatie mithologica eronata.
Corecteaza-ti eroarea de pe HDD-ul zgariat si imbacsit numai cu scame si napadit de tot felul de balarii.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:10

De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 15:33:41

nu marul este simbolul cunoasteri gabi,,nu stiu cine a facut asoocierea cu marul ,,dupa cate stiu eu era un gutui insa nu stiu sigur sar putea sa ma insel insa nu asta este important oricum acel ppoom dadea rooade frumoase ca de altfel tooti pomii dar nu asta este ideea ca nu pomul a facut diferenta ci neascultarea ,,neincrederea in cuvantul lui dumnezeu ca daca mancai din acel fruct nu ti se releva vreo cunoastere ci inseamna cu totul altceva,,si anume,,,pomul cunostintei binelui si raului adica,,cat de bine ii era lui adam daca nu manca pentru ca ramanea in rai si probabil dobandea mai mult trecand de ispita ,,,si al raului,,adica cat de rau ii este ca a mancat pentru ca iata ca ne chinuim o viata sa redobandim raiul pierdut si trebui sa trecem prin moarte,,,,,adam a plans 40 de zile dupa izgonire la portile raiului,,totul se trecea cu vederea spun sfinti parinti daca ziceau iartama,,insa nici unul nu a zis ci au aruncat vina unu pe altu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:26

Daca ajung la porrtile raiului trebuie sa spun sa ma ierte?
Si cui sa spun....asa oricui de acolo?

dar faptul ca Isus aduce dovada ca se poate trai in corp, trecind peste moarte, de ce nu spuneti?
El a trecut prin moarte clinica.
Se omit toate astea si o tot dati cu invinovatirea tuturor si a fiecarui om in parte.
de aceea oamenii moderni deabia au inceput negarea tuturor religiilor ce aduc numai astfel de ....capete plecate.
Li se cere nu stiu ce smerenie, ptr a avea niste himere.
Si de fapt s-a ajuns la puparea de oase, si gasirea de vini imaginare oricarui om.
In trecut erau si omoriti ptr astfel de vini.
Sa stiti ca nu sint in necunostinta de cauza cu fenomenologia religiilor.
de la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns.

S-a plecat de la necesitatea unor reguli ptr ingrijirea corpului, reguli morale si mentale.
Identic cu ce e in yoga.
Si s-a ajuns la mortificari si idei fixe. Nu de acum, ci chiar atunci acum 2000 de ani, deja erau astfel de deraieri.
Nu sint probleme ca si in yoga sint astfel de deraieri si mortificari.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:27

Daca maninci multe mere devii mai inteligent.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:31

De la: nastasemihail, la data 2013-10-14 23:27:22Daca maninci multe mere devii mai inteligent.

Numai cele care-ti cad in cap...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:31

De la: nastasemihail, la data 2013-10-14 23:26:17Daca ajung la porrtile raiului trebuie sa spun sa ma ierte?

dar faptul ca Isus aduce dovada ca se poate trai in corp, trecind peste moarte, de ce nu spuneti?
Se omit toate astea si o tot dati cu invinovatirea tuturor si a fiecarui om in parte.
de aceea oamenii moderni deabia au inceput negarea tuturor religiilor ce aduc numai astfel de ....capete plecate.
Si de fapt s-a ajuns la puparea de oase, si gasirea de vini imaginare oricarui om.

S-a plecat de la necesitatea unor reguli ptr ingrijirea corpului, reguli morale si mentale.
Identic cu ce e in yoga.
Si s-a ajuns la mortificari si idei fixe. Nu de acum, ci chiar atunci acum 2000 de ani, deja erau astfel de deraieri.
prietene hristos nu se innaltase inca la cer cand a revenit in trup

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:38

iar adam a plans la portile raiului pamantesc,care dupa sa innaltat la cer iar el este sanul lui avraam raiul unde stau sufletele dreptilor pana la judecata de apoi,,iar inparatia cerurilr este cea de dupa judecata unde este fericirea vesnica

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:47

De la: 9am_750, la data 2013-10-14 23:38:00iar adam a plans la portile raiului pamantesc,care dupa sa innaltat la cer iar el este sanul lui avraam raiul unde stau sufletele dreptilor pana la judecata de apoi,,iar inparatia cerurilr este cea de dupa judecata unde este fericirea vesnica

Poftim?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:49

De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 23:31:29
De la: nastasemihail, la data 2013-10-14 23:27:22Daca maninci multe mere devii mai inteligent.

Numai cele care-ti cad in cap...

Tu asa stii?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:50

ce nu intelegi,,n ai auzit de sanul lui avraam,,neamurile,,sau ce?/

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:50

ce nu intelegi,,n ai auzit de sanul lui avraam,,neamurile,,sau ce?/

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:51

De la: 9am_750, la data 2013-10-14 23:31:57
De la: nastasemihail, la data 2013-10-14 23:26:17Daca ajung la porrtile raiului trebuie sa spun sa ma ierte?

Identic cu ce e in yoga.
prietene hristos nu se innaltase inca la cer cand a revenit in trup

L-au dus pe o nava spatiala, l-au reparat si i-au dat drumul la loc.
Ca nu i se terminase viata.

oRICUM A-I DA-O AU APARUT ACELE FIINTE CE L-AU LUAT PE SUS.

Poti sa dai definitia cerurilor, a divinitatii?
ca folosesti termeni pe care nu le explici.
Daca poti, daca nu lasa-ne sa CREDEM CE CONSIDERAM FIECARE.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:53

De la: 9am_750, la data 2013-10-14 23:50:00ce nu intelegi,,n ai auzit de sanul lui avraam,,neamurile,,sau ce?/
Subiectul si predicatul

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:53

De la: 9am_750, la data 2013-10-14 23:50:00ce nu intelegi,,n ai auzit de sanul lui avraam,,neamurile,,sau ce?/

Nu stiu de sinul lui Avraam.
Stiu de sinul femeilor.
Si cind nu e sinul lor, parca e mai bine sa nu visezi cai verzi pe pereti.
Mai ales ca nici nu se mai picteaza peretii cu acei cai.

Pagini: << 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: