back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

441 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 10:21

De la: Black_Friday, la data 2013-02-13 05:38:49
De la: 9am_1527, la data 2013-02-13 01:42:46
De la: nastasemihail, la data 2013-02-13 01:31:35
De la: 9am_1527, la data 2013-02-13 00:46:56
Prostul cu cel mai low level este prostul alterat de filosofie!

Bine filozofule.

nu te-au rugat niciodată părinții să fugi de acasă?

Pe tine cred ca te-au obligat.

Tu stii de ce au prostii gura mare?

Selena
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 14:51

Fiecare pupa ce-l duce mintea sau citeste doar o singura carte intr-o viata de om.
----------
Daca o persoana scrie pe net,inseamna ca a citit muuuuulte carti........daca nu scrie inseamna ca nu a citit nici una.

Raporteaza abuz de limbaj
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 11:18

Mare-i grădina ta, Doamne!

Cu omul neșcolit și prost,
Nu lupt, că n-are niciun rost;
Dar duc o luptă infernală
Cu prostul care are școală.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 12:23

"""Ataci o părere a unui prost și te trezești cu prostul întreg în discuție."""

Nicolae Iorga

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 12:43

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

REALITATEA
www.youtube.com/watch?v=WjF2txHliKg

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 13:39

Se va naste un mesia de fapt doi: 9am_1555 si 9am_1666. Tineti aproape. 9am_1543 deja s-a nascut azi si a murit in minutul trei dupa scripturi. Si va invia a treia zi dupa scripete.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 18:29

Scriitorul și regizorul Dan Stoica se retrage din rândurile Bisericii Ortodoxe Române

Am hotarât să mă retrag din rândurile Bisericii Ortodoxe Române

1) Patriarhul Daniel nu a luat atitudine atunci când un oarecare enoriaș, Traian Băsescu, a vorbit românilor fără nici un drept în ziua de Paști. Este o rușine ca unuia care nu are nici o funcție bisericească să i se permită așa ceva.
2) Circul cu lumina sfântă de la Ierusalim este dezgustător. Biserica ortodoxa română este autocefală și singura lumină de Paști ar trebui să plece din Mitropolia Bucureștiului. Mormântul Domnului din Ierusalim e o simpla atractie pentru turisti si nu are nici o prerogrativa sfântă care să îndreptățească gestul.
3) Credința ortodoxa este acaparată în acest moment de saltimbancii de la P.D.L (partidul delicvenților liberi) și faptul că Biserica nu încearcă să se separe de această apropiere mai mult decât discutabilă arată ca ea actționează fără respect în Credință și Dumnezeu.
4) De ani de zile biserica este cumpărată, tace și încurajează circul verbal și mediatic al unuia pe nume Becali care a făcut din religie ultima slujnică a nebuniei sale. Credința este murdărită de fiecare vorba a acestui individ cu care refuz să mai împărtășesc aceiași confesiune.
Dumnezeu e mare și e loc destul pentru fiecare din noi.
Doamne ajută.
Dan Stoica

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 18:53

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 18:29:56Scriitorul și regizorul Dan Stoica se retrage din rândurile Bisericii Ortodoxe Române

1) Patriarhul Daniel nu a luat atitudine atunci când un oarecare enoriaș, Traian Băsescu, a vorbit românilor fără nici un drept în ziua de Paști. Este o rușine ca unuia care nu are nici o funcție bisericească să i se permită așa ceva.
2) Circul cu lumina sfântă de la Ierusalim este dezgustător. Biserica ortodoxa română este autocefală și singura lumină de Paști ar trebui să plece din Mitropolia Bucureștiului. Mormântul Domnului din Ierusalim e o simpla atractie pentru turisti si nu are nici o prerogrativa sfântă care să îndreptățească gestul.
3) Credința ortodoxa este acaparată în acest moment de saltimbancii de la P.D.L (partidul delicvenților liberi) și faptul că Biserica nu încearcă să se separe de această apropiere mai mult decât discutabilă arată ca ea actționează fără respect în Credință și Dumnezeu.
4) De ani de zile biserica este cumpărată, tace și încurajează circul verbal și mediatic al unuia pe nume Becali care a făcut din religie ultima slujnică a nebuniei sale. Credința este murdărită de fiecare vorba a acestui individ cu care refuz să mai împărtășesc aceiași confesiune.
Doamne ajută.
Dan Stoica
Decizie inteleapta.

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 19:29

...decizie inteleapta, sperante absurde!...o sa-l ajute dumnezeu tot attat cat ii ajuta si pe acesti enoriasi naivi si blegi.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 19:41

De la: 9am_1535, la data 2013-02-14 19:29:35...decizie inteleapta, sperante absurde!...o sa-l ajute dumnezeu tot attat cat ii ajuta si pe acesti enoriasi naivi si blegi.

Il cunosti? Am inteles ca e prin Austria.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 21:07

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 11:18:43Mare-i grădina ta, Doamne!

„Nu cunosc sforțări mai penibile decât ale celui care vrea să arate că nu e prost.” (Victor Eftimiu).

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 21:43

De la: Black_Friday, la data 2013-02-14 21:07:50

„Nu cunosc sforțări mai penibile decât ale celui care vrea să arate că nu e prost.” (Victor Eftimiu).

Nicolae Iorga

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 21:52

De cate ori trebuie sa trag apa, ca sa dispari?

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 21:54

'As vr"ea sa vad si eu lucrurile din punctul tau de vedere, dar nu pot sa imi intorc capul pana la fundul meu.
Barbu Stefanescu Delavrancea

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 21:54

Miliarde de oameni sunt credinciosi. Ei nu au voie sa gandeasca liber si ca atare nu contribuie decat foarte putin la dezvoltarea unei societati. Ei sunt usor de manipulat, sunt folositi de catre politicieni si se lasa manevrati de publicitatea marilor corporatii. Multi se indatoreaza pe viata la banci sperand ca un dumnezeu le va rezolva problemele in viitor. Si urmeaza dezastrul pe care niciun dumnezeu nu l-ar mai putea impiedica.

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 22:04

.""..ma,nu stiu dar de cate ori apare cacatul asta comunist de Filfinger Second Handsimt ca m-apuca asa sa ma pish sa ma cac in fatza lui de uraangutan sodomizat.Mie si mila ,mie si sila,ba i-as da un material fecalos pa gura,ba ma gandesc ca merita mai mult ce drequ
Acest sodomizat urangutan rejectat de famila lui,ar accepta orice tratament de drgul socializarii oricum ar fi ea..Inghite orice,raspunde la orice,nu lasa nimic pa masa ...baiat ascultator ar face orice pt 5 euro.Atat merita pt o sodomie si-o shaorma cu de toate+un ayran gratis."
Copy-paste dupa Eusebiu Ilarian

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 22:09

De la: 9am_1544, la data 2013-02-14 22:04:35

.""..ma,nu stiu dar de cate ori apare cacatul asta comunist de Filfinger Second Handsimt ca m-apuca asa sa ma pish sa ma cac in fatza lui de uraangutan sodomizat.Mie si mila ,mie si sila,ba i-as da un material fecalos pa gura,ba ma gandesc ca merita mai mult ce drequ
Acest sodomizat urangutan rejectat de famila lui,ar accepta orice tratament de drgul socializarii oricum ar fi ea..Inghite orice,raspunde la orice,nu lasa nimic pa masa ...baiat ascultator ar face orice pt 5 euro.Atat merita pt o sodomie si-o shaorma cu de toate+un ayran gratis."
Copy-paste dupa Eusebiu Ilarian

O sa vina doamna 159 si-o sa-ti dea cu teoriile peste cap si-o biblie de nu o s-o poti duce

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 22:43

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 18:29:56Scriitorul și regizorul Dan Stoica se retrage din rândurile Bisericii Ortodoxe Române

Doamne ajută.
Dan Stoica

Traian Basescu este scula celor care distru Romania www.youtube.com/watch?v=WjF2txHliKg

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 23:30

Opriți finanțarea de către Stat a cultelor religioase și redirecționati aceste fonduricătre Educație, Cercetare și Sănătate!

Azi, 5 februarie, am semnat o scrisoare deschisă prin care am solicitat decidenților politici să revină asupra deciziei de a aloca, prin bugetul de stat, 0,4% din PIB către cultele religioase.

Domnului Crin Antonescu, președintele Senatului României, co-președinte al USL
Domnului Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților
Domnului Victor Ponta, prim-ministrul Guvernului României, co-președinte al USL
Domnului Nicolae Idu, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România
Domnului Erik de Vrijer, seful misiunii FMI în România
Domnului François Rantrua, directorul biroului Băncii Mondiale în România

Apel către Parlament:
Opriți finanțarea de către Stat a cultelor religioase și
redirecționati aceste fonduri către Educație, Cercetare și Sănătate!

Domnului Crin Antonescu, președintele Senatului României, co-președinte al USL
Domnului Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților
Domnului Victor Ponta, prim-ministrul Guvernului României, co-președinte al USL
Domnului Nicolae Idu, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România
Domnului Erik de Vrijer, seful misiunii FMI în România
Domnului François Rantrua, directorul biroului Băncii Mondiale în România

Anual, cultele religioase primesc din partea Statului aproximativ 540 de milioane de euro, sumă echivalentă cu 0,4% din PIB-ul României, valoare anunțată de însăși Patriarhia BOR.
Asociațiile semnatare fac un apel către toți membrii legislativului, indiferent de partidul din care fac parte, să stopeze finanțarea de către stat a cultelor religioase și să redirecționeze către Educație, Cercetare și Sănătate aceste fonduri.
Pentru comparație, reamintim că nivelul arieratelor la plata medicamentelor este de doar 0,4% din PIB.
Dincolo de această alocare inoportună per se, având în vedere actualul context socio-economic, considerăm că o abordare rațională, în acord cu nevoile imediate și reale ale cetățenilor este absolut necesară, iar Sănătatea, Educația și Cercetarea sunt domenii prioritare.
Este anormal ca într-un stat laic sute de milioane de euro din bugetele autorităților de stat, centrale și locale, să fie deturnate de la nevoile reale ale țării spre beneficiul cultelor religioase. Acestea sunt organizații private și trebuie să se autofinanțeze din contribuțiile voluntare ale credincioșilor.

Semnatari:

1. Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)
2. ActiveWatch
3. Expediție în Cultură
4. Asociația Mișcarea Civică Miliția Spirituală
5. Centrul de Resurse pentru participare public㠖 CeRe
6. Fundația Population Services International in Romania
7. Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis
8. Asociația Start Focus
9. Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics
10. Asociatia REPER21
11. Asociația EPAS
12. Fundația Alături de Voi
13. Fundația PACT
14. Asociația Salvați Dunărea și Delta
15. Green Hours & Teatrul LUNI
16. "Împreună" Agency for Community Development
17. Asociația Edusfera
18. Centrul pentru Acțiune și Responsabilitate în Educație
19. Grupul h.arta
20. Asociația Solidaritatea pentru Libertatea de Conștiință
21. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki (APADOR-CH)

NOTA ActiveWatch : mentionăm că în proiectul de buget de stat 2013, la capitolul culte, sunt propuse a fi alocate aproximativ 70 milioane de euro. Această sumă nu reprezintă decât alocarea explicităcătre culte, prin Ministerul Culturii. În afară de aceste fonduri, cultele beneficiază de o multitudine de alte surse - fondul de rezervă, alocări din bugete locale și linii bugetare de la alte ministere (ex. Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului) etc. - care, împreună, constituie ansamblul veniturilor din bani publici destinați cultelor, totalizând valoarea confirmată de BOR de 0,4% din PIB.

Pasted from

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 23:38

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 19:41:36
De la: 9am_1535, la data 2013-02-14 19:29:35...decizie inteleapta, sperante absurde!...o sa-l ajute dumnezeu tot attat cat ii ajuta si pe acesti enoriasi naivi si blegi.

Il cunosti? Am inteles ca e prin Austria.

...nu, personal.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 23:50

De la BOR,citire:

"Din cei 14.231 de preoti si diaconi ai Bisericii Ortodoxe Romane, peste 1.000 sunt salarizati exclusiv din fondurile proprii ale unitatilor bisericesti, iar aproape 1.500 din cei aproximativ 17.000 de salarizati neclericali sunt platiti integral de Biserica.
- Referitor la personalul monahal, precizam ca Statul nu plateste integral salariile a 10.000 de calugari si calugarite. Din cei aproximativ 8. 500 de calugari si calugarite ortodocsi, numai staretul/stareta si preotul slujitor din manastiri primesc contributie de la bugetul de Stat la salariu, adica doar cateva sute de persoane.
- In ceea ce priveste cei aproape 7.700 profesori de religie, mentionam faptul ca acestia au acelasi statut cu celelalte cadre didactice din invatamantul romanesc si sunt salarizati de Ministerul Educatiei"

Deci aproape 40.000 de capuse. Daca am alege 5000 de oameni,cei mai isteti din romania si din cei plecati pe alte meleaguri si le-am da toti banii celor de mai sus ar avea un venit in jur de 1000 de euro pe luna.Conditia ar fi sa stea acasa si sa gandeasca. Sunt convinsa ca in 40 de ani ar crea mult mai mult decat creeaza popii de 2000 de ani.As prefera sa platim bani unor inteligenti care sa stea acasa decat unor oameni care vand iluzii.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 00:10

Si se mai dau si zeci de milioane de euro anual de la buget pentru construirea si repararea bisericilor. Plus bani de la bugetele locale si sponsorizari de la cei saraci, cu duh. Pentru ce? Pentru niste iluzii despre care nici dumnezeu nu are habar.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 00:51

Am constatat la unii oameni care au ajuns la o vârstă înaintată că dintr-odată au devenit credincioși. și țin neapărat să arate că ei cred. Dar predicile lor sună atât de fals! Vobesc pe nas, cum se spune, o trăcăneală. Credința asta a lor, vânturată ca o rufă pusă la uscat, seamănă cu o manevră de a se pune bine. Cu Dumnezeu. Pentru că asta au învățat o viață întreagă, să se pună bine: cu șeful de birou, cu inginerul-șef, cu șeful de sindicat ca să obțină niște bilete la Saturn, cu secretarul de partid să capete o butelie, să se pună bine cu gestionarul de la alimentară pentru o bucată de brânză. și după o viață întreagă de „pus bine“ cu șefii și de pupat funduri, iată că a venit vremea bătrânilor să se pună bine și cu Dumnezeu! Pentru că cine știe cum o fi dincolo, nu-i așa? Dar nu-i de-ajuns să se „pună bine“! Trebuie să dea lecții, să facă morală celor tineri, să arate că s-au pus bine, pentru că ei au ajuns înțelepți. Bătrânețea unor astfel de oameni nu echivalează neapărat cu înțelepciunea.

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 01:47

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 13:39:36Se va naste un mesia de fapt doi: 9am_1555 si 9am_1666. Tineti aproape. 9am_1543 deja s-a nascut azi si a murit in minutul trei dupa scripturi. Si va invia a treia zi dupa scripete.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 08:34

De la: 9am_1551, la data 2013-02-15 00:51:30Am constatat la unii oameni care au ajuns la o vârstă înaintată că dintr-odată au devenit credincioși. și țin neapărat să arate că ei cred. Dar predicile lor sună atât de fals! Vobesc pe nas, cum se spune, o trăcăneală. Credința asta a lor, vânturată ca o rufă pusă la uscat, seamănă cu o manevră de a se pune bine. Cu Dumnezeu. Pentru că asta au învățat o viață întreagă, să se pună bine: cu șeful de birou, cu inginerul-șef, cu șeful de sindicat ca să obțină niște bilete la Saturn, cu secretarul de partid să capete o butelie, să se pună bine cu gestionarul de la alimentară pentru o bucată de brânză. și după o viață întreagă de „pus bine“ cu șefii și de pupat funduri, iată că a venit vremea bătrânilor să se pună bine și cu Dumnezeu! Pentru că cine știe cum o fi dincolo, nu-i așa? Dar nu-i de-ajuns să se „pună bine“! Trebuie să dea lecții, să facă morală celor tineri, să arate că s-au pus bine, pentru că ei au ajuns înțelepți. Bătrânețea unor astfel de oameni nu echivalează neapărat cu înțelepciunea.
Ce faci?ati judeci parintii?..Nu stiu cati ani ai ,dar sper ca la batranete sa te intrebi, cum se maturizeaza omul si la batranete devine intelept...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 08:47

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 13:39:36Se va naste un mesia de fapt doi: 9am_1555 si 9am_1666. Tineti aproape. 9am_1543 deja s-a nascut azi si a murit in minutul trei dupa scripturi. Si va invia a treia zi dupa scripete.

mama Omida a lovit inca o data , STIIND ca SARA va deveni 1555 ....Doamneee, ce-mi plac glumitele voastre :

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 08:53

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 21:43:55

Nicolae Iorga

hai, taci, ca la citat se raspunde cu citat si al lui @black vi se aplica , explicind foarte bine de unde vi se trag sfortarile inutile, caci efectul e taman invers : va afundati tot mai mult !
da' nu va intimidati : dati-i inainte, ca -i distractiv !

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 11:31

De la: gabigabi2, la data 2013-02-15 08:47:24

mama Omida a lovit inca o data , STIIND ca SARA va deveni 1555 ....Doamneee, ce-mi plac glumitele voastre :

Si nu te mira revelatia mea? Am stiut cu 24 de ore inainte sa apara ca va apare si stiu ca va apare si 1666 peste 2 saptamani caci acum numerele 9am abia au ajuns la 1557. Cred ca ma inspira Zalmoxe!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 11:33

De la: gabigabi2, la data 2013-02-15 08:53:21
De la: Polixenia, la data 2013-02-14 21:43:55

Nicolae Iorga

hai, taci, ca la citat se raspunde cu citat si al lui @black vi se aplica , explicind foarte bine de unde vi se trag sfortarile inutile, caci efectul e taman invers : va afundati tot mai mult !
da' nu va intimidati : dati-i inainte, ca -i distractiv !

Mai bine remarcai altceva, ce altii au remarcat, ca de cate ori apare Black este scandal pe forum. Si uneori si cand apari tu.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2013, ora 11:35

De la: 9am_1555, la data 2013-02-15 01:47:22

Mai Gabi puteai sa remarci ca eu din data de 14 stiam ca in data de 15 va apare 1555.

Pagini: << 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: