Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 00:10
De la: triplepoints, la data 2012-11-23 16:13:19De la: _KARPOV, la data 2012-11-22 23:49:27 Eu am inteles altceva din postarea lui. Cred ca papa si-a dat seama ca nici ei,crestinii,nu stiu ce e real si ce nu este - in basmul intitulat "Biblia" Pai daca ei nu cred anumite "chestii" atunci eu de ce as crede ca cei 4 apostoli care de fapt sunt 3...........Luca si Matei nu au "gresit" si ei atunci cand au depanat sau impanat amintiri din timpul nasterii celui care de fapt nu se nascuse dar care avea deja vreo cativa anisori. Mare e gradina lu' matale,doamne
|
|
PEDELISTUL 255 mesaje Membru din: 30/09/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 28 Noiembrie 2012, ora 06:59
De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund. LA MINE ,TINE,HOTEL CALUGARITE brunete fugite de la manastire si scapate in patima sexului incendiar, te asteapta sa incerce orice pozitie, orice fantezie, alaturi de tine. Pupic dulce, zona Burebista, 28 Nov 03:38 0760.427.732/ 0734192971 Raporteaza abuz de limbaj
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2012, ora 16:56
De la: The_Mummy, la data 2012-11-20 23:40:22De la: triplepoints, la data 2012-11-20 11:35:17..Mummy ,exista mai , exista !... tocmai este ocupat sa-i asculte rugaciunile lui Gabigabi , in functie de: (...) ...o sa-i stabileasca diagnosticul ortodoxo-karmic corespunzator pacatelor gastronomice comise pe timpul posturilor de peste anul religios si-o sa-i prescrierea o medicamentatie variata din gamma clopotomicinelor-tamaiogene .administrate in doze zilnice insotite de incantatii astrologico-yoghine. las' Mumy , ca l-am inteles eu....adica : destinatarul si ma distreaza ca de obicei !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2012, ora 17:14
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2012, ora 17:14
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 01:23
De la: ana__totir, la data 2012-11-30 17:14:55www.newway.terra-lucida.com/romanianversion.htm Pentru a intelege adevarul.realitatea, trebuie ca sa dorim cu adevarat aceste lucruri. Din materialul expus reiese ca autorul nu a fost prea preucupat de adevar,realitae,.... Ma rezum doar la doua exemple: Unul legat de copii din capitolul1si INTERPRETAREA AUTORULUI DIN pLALMUL 2, CAPITOLUL1 LEGEA ""Cine nu va fi ca un copil, nu va vedea Împaratia lui Dumnezeu" [Luca: 18-17]." MANTUIREA ESTE PRIN CREDINTA IN ISUS CHRISTOS "Și credința este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd." Extras din Biblie Cine crede in Isus Christos devine un copil a lui Dumnezeu. --Ne intrebam: Cum este un copil?: -Cand un parinte natural promite ceva copilului sau,acesta crede imediat,caci isi spune in sine:A promis mama ca-mi va da o masinuta noua si imediat crede aceasta promisiunesi . (La fel Dummnezeu doreste ca credinciosii sai se asemene cu copii in cea ce priveste promisiunile Sale:Ajutor la nevoia,imparatia cerurilor.... Deci sa creada ca un copil). -In viata de zi cu zi observam ca copii nostri in timp ce se joaca uneori se cearta,chiar se iau la bataie intre ei,dar imediat la scurt timp se impaca reluindu-si jocul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat . Nu tin suparare,se iarta,se ingaduie,nu tin manie unul pe celalalt. (La fel si noi oamenii mari ce suntem crestin trebuie ca sa procedam precum copii daca s-ar intampla ca sa fie litigii in Biserica) -Copii de obicei isi impart jucariile,bunurile lor intre ei. (La fel trebuie ca sa faca si maturii credinciosi) Se mai pot da exemple despre copii in cea ce priveste credinta,ascultarea lor dar cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Capitolul II Religiile Epocilor Sclavagiste ""Cere de la Mine si-ti voi da neamurile mostenirea ta si stapânirea ta, marginile Pamântului" [Psalmii: 2-8] ". Aceasta religie a fost impusa de Moise prin violenta si genocid" Interpretarea Psalmului 2,8 nu este corecta. Aici in acest Psalm 2 este vorba de Fiul Lui Dumnezeu si nu de Moise. Acest text profetic se va transpune in viata la timplul viitor de catre Isus. Voi copia din Psalmi capoitolul 2 si versetul 7 ca sa vedeti ca am dreptate: 7 "Domnul a zis către Mine: "Fiul Meu ești Tu, Eu astăzi Te-am născut! 8. Cere de la Mine și-Ți voi da neamurile moștenirea Ta și stăpânirea Ta marginile pământului. Cand citim Biblia trebuie sa citim totul in context:Versetul in intelesul capitolului,capitolul in intelesul cartii respective,cartea respectiva in intelesul celorlalte 65 de carti ale Bibliei. Procedand astfel Biblia se interpreteaza pe sine,si astfel putem intelege corect un anume subiect. De asemeni trebuie sa fim sinceri si sa nu avem prejudecati. www.gotquestions.org/romana/Exista-Dumnezeu.html www.youtube.com/watch?v=WvveaNGJGkY Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 10:53
" Ucideti vrajitoarele"
"Sa-i ucizi pe toti cei ai lui Amalec-barbati,femei,copiii si pruncii si toate animalele lor" De la dumnezeu-citire
|
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 10:57
Moartea nu exista ! "Nemurirea nu înseamnă existență perpetuă într-un timp nesfârșit, ci locuiește, mai degrabă, în afara timpului cu totul."
|
|
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 12:33
De la: CR0N0S, la data 2012-12-01 10:57:10 Ce mare descoperire ai facut...dupa 50ani(?!)
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 12:54
De la: symy1, la data 2012-12-01 12:33:19De la: CR0N0S, la data 2012-12-01 10:57:10 Tu de ce nu ne-ai spus asta pina acum? E notiunea inafaratimpuluisispatiului. Experimentarea acestei stari poate fi facuta doar dupa. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2012, ora 21:08
De la: CR0N0S, la data 2012-12-01 10:53:31" Ucideti vrajitoarele" www.scribd.com/doc/35107232/Ocultism-superstitie-vrajitorie Nu stiu daca realizati,cat de mult rau poate face un vrajitor oamenilor din jurul sau (Nu putem nega inexistenta vrajitorilor chiar azi in mileniul 3,caci diavolul lucreaza si azi ca intodeauna de fapt prin lucratorii lui). Imi amintesc ca citeam cindva intr-o lucrare respectabile o stire in care un barbat tanar si-a pus capat zilelor deoarece vrajitorul pe care-l consultase ii spusese ca in viitorul f aprpiat va trece printr-un necaz cumplit. Daca oricine dintre noi s-ar informa dat de cat despre vrajitorie si-ar schimba in mod sigur optica sa. www.youtube.com/watch?v=olASBijHYRk Au fost razboaie intre amaleciti si intre israeliti. Consultati va rog izvoarele Biblice, istorice si veti vedea ca amalecitii au inceput razboiul. Evreii abia iesisera din robia egipteana ce durase 430 de ani,vazusera minuni din partea singurului Dumnezeu adevarat care ii conducea spre Tara Fagaduintei si fiind atacati de amaleciti acestia riposteaza pentru a se apara. Cred ca trebuie sa mentionam cateva motive pentru care Dumnezeu a luat atitudine fata de unele popoare antice:Se incepea aducerea la o normalitate a starilor de lucruri extrem de decazute moral ----- " Domnul a vorbit lui Moise, și a zis: . Vorbește copiilor lui Israel și spune-le: ,Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru. . Să nu faceți ce se face în țara Egiptului unde ați locuit, și să nu faceți ce se face în țara Canaanului unde vă duc Eu: să nu vă luați după obiceiurile lor. . Să împliniți poruncile Mele, și să țineți legile Mele: să le urmați. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru. . Să păziți legile și poruncile Mele: omul care le va împlini, va trăi prin ele. Eu sunt Domnul! . Nici unul din voi să nu se apropie de ruda lui de sânge, ca să-i descopere goliciunea. Eu sunt Domnul. . Să nu descoperi goliciunea tatălui tău, nici goliciunea mamei tale. Ți-este mamă: să nu-i descoperi goliciunea. . Să nu descoperi goliciunea nevestei tatălui tău. Este goliciunea tatălui tău. . Să nu descoperi goliciunea surorii tale, fata tatălui tău, sau fata mamei tale, născută în casă sau afară din casă. . Să nu descoperi goliciunea fetei fiului tău sau a fetei tale. Căci este goliciunea ta. . Să nu descoperi goliciunea fetei nevestei tatălui tău, născută din tatăl tău. Ți-este soră. . Să nu descoperi goliciunea surorii tatălui tău. Este rudă de aproape cu tatăl tău. . Să nu descoperi goliciunea surorii mamei tale. Este rudă de aproape cu mama ta. . Să nu descoperi goliciunea fratelui tatălui tău. Să nu te apropii de nevasta lui. Ți-este mătușă. . Să nu descoperi goliciunea nurorii tale. Este nevasta fiului tău: să nu-i descoperi goliciunea. . Să nu descoperi goliciunea nevestei fratelui tău. Este goliciunea fratelui tău. . Să nu descoperi goliciunea unei femei și a fetei ei. Să nu iei pe fata fiului ei, nici pe fata fetei ei, ca să le descoperi goliciunea. Îți sunt rude de aproape: este o nelegiuire. . Să nu iei pe sora nevestei tale, ca să-i faci în necaz, descoperindu-i goliciunea alături de nevasta ta, cât timp ea este încă în viață. . Să nu te apropii de o femeie în timpul necurăției ei, când este la soroc, ca să-i descoperi goliciunea. . Să nu te împreuni cu nevasta semenului tău, ca să te pângărești cu ea. . Să nu dai pe nici unul din copiii tăi ca să fie adus jertfă lui Moloh, și să nu pângărești Numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul. . Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune. . Să nu te culci cu o vită, ca să te pângărești cu ea. Femeia să nu se apropie de o vită, ca să curvească cu ea. Este o mare mișelie. . Să nu vă spurcați cu nici unul din aceste lucruri, căci prin toate aceste lucruri s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastră. . Țara a fost spurcată prin ele; Eu îi voi pedepsi fărădelegea, și pământul va vărsa din gura lui pe locuitorii lui. . Păziți dar legile și poruncile Mele, și nu faceți nici una din aceste spurcăciuni, nici băștinașul, nici străinul care locuiește în mijlocul vostru. . Căci toate aceste spurcăciuni le-au făcut oamenii din țara aceasta, care au fost înaintea voastră în ea; și astfel țara a fost pângărită. . Luați seama ca nu cumva să vă verse și pe voi țara din gura ei, dacă o spurcați, cum a vărsat pe neamurile care erau în ea înaintea voastră. . Căci toți cei ce vor face vreuna din aceste spurcăciuni, vor fi nimiciți din mijlocul poporului lor. . Păziți poruncile Mele, și nu faceți nici unul din obiceiurile urâte care se făceau înaintea voastră, ca să nu vă spurcați cu ele. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. (Extras din Biblie) "După ce vei intra în țara pe care ți-o dă Domnul, Dumnezeul tău, să nu te înveți să faci după urâciunile neamurilor acelora. . Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, . de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți. . Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; și din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta. . Tu să te ții în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. . Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele și de ghicitori; dar ție, Domnul, Dumnezeul tău, nu-ți îngăduie lucrul acesta. (Extras din Biblie) Vatra,leaganul omenirii este considerat Nordul Africii unde au locuit primii oameni de pe Pamant. De aici s-au raspandit pe intregul pamant ajungand si pe pamantul american prin stramtoarea Bering probabil. Si asa cum afirma Biblia printere alte mari nelegiuiri s-a practicat si sacrificiul uman. Nu trebuia ca Dumnezeu sa elimine inca din start asemenea practice oribile? Ba da, caci Dumnezeu care este drept, sfant,plin de dragoste pt oameni a intervanit intr-un mod pe care noi nu-l putem percepe de multe ori.: SA NU UCIZI (legea Talionului) Cred ca Dumnezeu daca nu ar fi intervenit, noi astazi nu am mai fi existat si nu am mai fi discutat pe 9 AM. octogonarii.ro/forum/viewthread.php?thread_id=91 www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/amerindienii-se-juc... stirileprotv.ro/stiri/international/sacrificii-umane-si-canibali... www.descopera.org/religia-druidica-la-celti/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 14:34
Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni.
Oare nu-si mai aminteste ca tot el a dat porunca: "Sa nu ucizi!"!? Prima problema: sa ceri unor oameni sa nu asculte de o porunca pe care tot tu ai dat-o. A doua problema: de ce sa pui niste oameni sa omoare alti oameni cand ai putea s-o faci chiar tu (fiinta suprema fiind)? Ultima problema: cum poate cineva care afirma ca "D-zeu m-a pus sa fac lucrul X" sa dovedeasca ca intr-adevar a primit o cerinta/ordin de la "cel de sus"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 16:32
De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. pai, n-are cum sa dovedeasca, dar asta nu va impiedica pe voi s-o credeti si sa o reprosati credinciosilor obisnuiti, desi ar trebui sa va dati seama ca asa s-a scris si istoria: un scrib lauda luptele pe care un conducator le-a dus cu nush cine si ce mare invingator a fost ,caci asa a visat el in noaptea aia ! ca Dumnezeu il trimite la lupta sub semnul Crucii , de ex.! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 21:23
De la: ion00, la data 2012-12-02 21:08:04De la: CR0N0S, la data 2012-12-01 10:53:31" Ucideti vrajitoarele" Cine oare a facut omul ?.......defect......
|
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 21:24
Universul este guvernat de legi........ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 21:25
Care este originea legilor care guverneaza universul....?
|
Postat pe: 4 Decembrie 2012, ora 21:29
Crestinii si .....altii.....cred ca exista si miracole(exceptii de la legile universului) . Daca Dumnezeu a facut universul si a hotarat niste legi ....de functionare .....de ce oare uneori le incalca......prin miracole....? Nu este mai simplu sa mai dea niste legi....?
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 00:41
Azi la ora 10 am invatat ca dumnezeul cu barba a fabricat totul , acum vreo 6000 de ani......la ora 11 am invatat ca s-au descoperit niste roci de acum 3,5 miliarde de ani.....la ora 12 am invatat despre evolutie......avand in vedere dreptul meu la o cunoastere ......in disonanta cognitiva....
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 00:41
Este prosti,bre......dar prea multi.....
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 11/11/2012 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 01:38
Minoru,
Biblia nu se contrazice! AU FOST MAI MULTE CIVILIZATII PE PAMINT Cititi mai atenti!
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 10:28
De la: Charmant, la data 2012-12-05 01:38:07Minoru, Nu te stresa,membri de partid nu aveau voie la Biserica... si cred ca se ingropau intre ei,cand mureau
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 14:39
De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. Eu am aruncat mingea la fileu si se pare ca nimeni n-a prins-o. Raspunsul tau, Gabi, e legat doar de ultimul punct. De ce nu te-ai pronuntat si in privinta celorlate doua? Subiectul e destul de complex si s-ar putea discuta la nesfarsit. Prima problema arata o "oarecare inconsistenta" a unui personaj "sus pus". Oare cand a vorbit serios? A doua problema ridica cateva semne de intrebare referitoare la motivatia pentru care ii ceri altcuiva sa faca ceva ce ai putea sa faci chiar tu (in contextul discutiei sa ucida alti oamni). La ce ma pot gandi eu: nu poti s-o faci chiar tu (ceea ce ridica problema atotputerniciei cand vine vorba de D-zeu), nu vrei s-o faci tu (oare de ce? vrei sa-i inveti pe oameni sa ucida? de ce?) sau ai o alta motivatie (care mie imi scapa... are cineva alte idei?). In fine, ultima problema e legata de dovezi. De vreme ce nimeni nu poate prezenta o dovada obiectiva ca a primit ordine, indicatii sau porunci "de sus" atunci oricine poate sustine ca ceea ce spune e de inspiratie divina. De ce ar trebui sa credem pe oricine "pe cuvant"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 15:11
De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. zi-i mersi si ptr.raspunsul la a treia intrebare., desi contine raspunsul si la celelalte doua, dar cred ca nu l-ai inteles tu ...de obicei sunt cam singura care-ti raspunde ! deci : reiau si spun ca cei ce-au comandat scrierea bibliei au pus in ea TOT ce le-a convenit Conducatorilor ptr. a Justifica multe....multe ! DAR, asta NU are legatura cu CREDINTA din inima unui om care, nu merge la biserica neaparat, nu se sparge-n figuri pe coate si pe genunchi in jurul bisericilor in zile de mare sarbatoare , dar care CREDE si STIE din toata fiinta lui ca el e CREEATIE si-n adincul fiintei sale arde o flacaruie Divina ce-i anima trupul sau de carne, atit de iute trecator ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 15:11:26De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni.
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 15:18
De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33Fratele meu,am ceva si pentru tine;''2Corinteni3/vs6....De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. God bless you...
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 15:55
De la: symy1, la data 2012-12-05 15:18:09De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33Fratele meu,am ceva si pentru tine;''2Corinteni3/vs6....De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. Se intampla sa nu am Biblia la indemana... nu poti sa-mi spui tu (cu cuvintele tale) ce-i cu corintenii aia? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 16:06
De la: symy1, la data 2012-12-05 15:14:09De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 15:11:26De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni. Da, tre' sa recunosc ca de cele mai multe ori primesc raspunsuri de la tine... Mi-ar placea totusi daca ai intra mai in profunzime. De exemplu cum ti s-ar parea, tie personal, daca D-zeu ti-ar cere ceva extrem cum ar fi sa ucizi pe cineva? Ai socoti o astfel de "cerere" normala avand in vedere ca vine "de sus"? Ai incerca sa negociezi? Te-ai face ca nu ai inteles ce ti se cere? Cum ai reactiona? I-ai atrage atentia ca totusi a dat o porunca care interzice asta? Dupa cum vezi sunt curios... si sper ca nu-ti fortez imaginatia prea tare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 16:29
este IMPOSIBILA oasemenea cerere, din pctul meu de vedere ! si dat fiindca eu cred intr-un Dumnezeu al Vietii si nu al Mortii, as considera ca o asemenea cerere- hai sa accept si presupunerea ta, ca o supozitie de lucru- vine de la Altcineva !
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 16:35
aaaa si inca ceva : cind am intrat mai in profunzime, nu m-ai inteles ; m-ai luat peste picior cum e cu yoga, cu revelatia si am renuntat ! ti-aduci aminte ca te-am intrebat , minunindu-ma, ce-ti veni de parca ne cunosteam doar de ieri si nu discutasem si explicasem pe pagini intregi, vreo 2 ani sau de cind e topicul asta ?
dupa cum am mai spus si altadata , Nu suntem de aceeasi virsta spirituala si ca atare, intelegerea noastra nu poate fi la fel, la toti ! cind va veni rindul sa intelegeti, veti fi voi in situatia de a va da de ceasul mortii ptr. a explica si ailalti, neam ! te pup !
|
Postat pe: 5 Decembrie 2012, ora 16:37
aha : 28 ian. 2010 - asta-i data de inaugurare a acestui topic si-n curind va implini 3 ani de cind ne discutam pe aici....cu vreun rezultat ? nu !
|
|
|

promo unui imbecil care a indobitocit ~35%din populatia planetei !?...Karpov !
nu au "gresit" si ei atunci cand au depanat sau impanat
amintiri din timpul nasterii celui care de fapt nu se nascuse dar care avea deja vreo cativa anisori.
Cititi mai atenti!
si cred ca se ingropau intre ei,cand mureau