back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 >> Sari la pagina:

Sil100

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:31

De la: symy1, la data 2012-12-05 17:44:24
De la: Sil100, la data 2012-12-05 15:55:04
De la: symy1, la data 2012-12-05 15:18:09
De la: Sil100, la data 2012-12-05 14:39:33
De la: gabigabi2, la data 2012-12-04 16:32:05
De la: Sil100, la data 2012-12-04 14:34:59Mie mi se pare dubios ca D-zeu cere in anumite contexte unor oameni sa ucida alti oameni.
Oare nu-si mai aminteste ca tot el a dat porunca: "Sa nu ucizi!"!?

Prima problema: sa ceri unor oameni sa nu asculte de o porunca pe care tot tu ai dat-o.
A doua problema: de ce sa pui niste oameni sa omoare alti oameni cand ai putea s-o faci chiar tu (fiinta suprema fiind)?
Ultima problema: cum poate cineva care afirma ca "D-zeu m-a pus sa fac lucrul X" sa dovedeasca ca intr-adevar a primit o cerinta/ordin de la "cel de sus"?

pai, n-are cum sa dovedeasca, dar asta nu va impiedica pe voi s-o credeti si sa o reprosati credinciosilor obisnuiti, desi ar trebui sa va dati seama ca asa s-a scris si istoria: un scrib lauda luptele pe care un conducator le-a dus cu nush cine si ce mare invingator a fost ,caci asa a visat el in noaptea aia ! ca Dumnezeu il trimite la lupta sub semnul Crucii , de ex.!

Eu am aruncat mingea la fileu si se pare ca nimeni n-a prins-o. Raspunsul tau, Gabi, e legat doar de ultimul punct. De ce nu te-ai pronuntat si in privinta celorlate doua? Subiectul e destul de complex si s-ar putea discuta la nesfarsit.

Prima problema arata o "oarecare inconsistenta" a unui personaj "sus pus". Oare cand a vorbit serios?

A doua problema ridica cateva semne de intrebare referitoare la motivatia pentru care ii ceri altcuiva sa faca ceva ce ai putea sa faci chiar tu (in contextul discutiei sa ucida alti oamni). La ce ma pot gandi eu: nu poti s-o faci chiar tu (ceea ce ridica problema atotputerniciei cand vine vorba de D-zeu), nu vrei s-o faci tu (oare de ce? vrei sa-i inveti pe oameni sa ucida? de ce?) sau ai o alta motivatie (care mie imi scapa... are cineva alte idei?).

In fine, ultima problema e legata de dovezi. De vreme ce nimeni nu poate prezenta o dovada obiectiva ca a primit ordine, indicatii sau porunci "de sus" atunci oricine poate sustine ca ceea ce spune e de inspiratie divina. De ce ar trebui sa credem pe oricine "pe cuvant"?
Fratele meu,am ceva si pentru tine;''2Corinteni3/vs6.... God bless you...

Se intampla sa nu am Biblia la indemana... nu poti sa-mi spui tu (cu cuvintele tale) ce-i cu corintenii aia?
Dar calculatorul sti sa-l folosesti??? Pasul 1tasteaza pe googal...BIBLIA ON-LINE...2.tasteaza 2corinteni3/6... bate si ti se va deschide....cere si ti se va da....

Intamplator stiu sa folosesc calulatorul, dar, fiind pe un forum, ma astept ca cei cu care dialoghez sa-si foloseasca propriile cuvinte cand au ceva de spus. Isi poate sustine spusele folosind citate, n-am nimic impotiva atata timp cat nu le arunca pur si simplu doar ca sa se afle in treaba.

Cum ar fi daca un profesor i-ar raspunde la o intrebare unui elev: Du-te la pag. 107 al treilea paragraf?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:43

poporul piere din lipsa de cunostinta! ai citit si asta?

Raporteaza abuz de limbaj
Sil100

250 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:45

De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 16:35:06aaaa si inca ceva : cind am intrat mai in profunzime, nu m-ai inteles ; m-ai luat peste picior cum e cu yoga, cu revelatia si am renuntat ! ti-aduci aminte ca te-am intrebat , minunindu-ma, ce-ti veni de parca ne cunosteam doar de ieri si nu discutasem si explicasem pe pagini intregi, vreo 2 ani sau de cind e topicul asta ?
dupa cum am mai spus si altadata , Nu suntem de aceeasi virsta spirituala si ca atare, intelegerea noastra nu poate fi la fel, la toti ! cind va veni rindul sa intelegeti, veti fi voi in situatia de a va da de ceasul mortii ptr. a explica si ailalti, neam !
te pup !

Cred ca avem o intelegere diferita asupra a ceea ce inseamna profunzime. Daca pentru tine profunzimea implica latura spirituala pentru mine asta inseamna de fapt superficialitate. Iata de ce: dupa parerea mea spiritualitatea inseamna o incercare de a explica ceva facand apel la tot felul de forte supranaturale in loc de a cauta adevarate natura a fenomenelor ce se doresc explicate. E usor sa citesti carti si sa compilezi tot felul de idei de la altii, dar adevarata cercetare presupune cu totul altceva: sa-ti pui mintea la contributie, sa emiti ipoteze pe care apoi sa le experimentezi pentru a le valida sau nu.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:46

Prima batalie grea a poporului Israel, a fost cu fii lui Anac, adica, uriasii.Continuam? Cu motive si fapte?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:52

Cine i-a pus sa se imperecheze cu extraterestrii?
Fetele lui Israel cu aia ai lui cum ii zicea celui ce conducea grupul de extraterestrii. Nu mai stiu cum il chema.
Spus clar.

In timpul asta in Hiperboreea era o viata boema. Parca pe la noi sau in Scandinavia era Hiperboreea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 17:56

Mihaileee!
Ai facut ciorba de cunostinta Poporul Israel nici nu exista pe vremea aia, de din-nainte de potop

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 18:00

Unii, spun, ca Biblia zice sa stai cu capu-n traista. Nu-i de loc adevarat Apostolul Pavel zice, sa cercetam totul si sa luam ce-i bun. La mine pe raft, in biblioteca, am Biblia, Coranul si Tora una linga alta, si, nu se ciarta.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 18:06

Cartea lui Enoch spune ca erau 200 de capetenii, care aveau misiunea sa supravegheze dezvoltarea omenirii, iar capetenia lor era Azazel. Astia au invatat oamenii sa faca arme, si pe femei sa se sulemeneasca, adica, sa se infrumuseteze cu vopsele si alte alea. Clar?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 18:08

Aloooo! Eu vorbesc cu peretii!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 18:46

Eu am Bazele electrotehnicii, Matematici speciale si Fizica speciala. Si chiar se impaca f bine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 19:00

De la: nastasemihail, la data 2012-12-06 18:46:00Eu am Bazele electrotehnicii, Matematici speciale si Fizica speciala. Si chiar se impaca f bine.

Cum adica bazele....?.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 20:20

De la: giovausaro, la data 2012-12-06 19:00:07
De la: nastasemihail, la data 2012-12-06 18:46:00Eu am Bazele electrotehnicii, Matematici speciale si Fizica speciala. Si chiar se impaca f bine.

Cum adica bazele....?.

Manualul de baza in electrotehnica. Nu il stii?
Iti detaliaza despre toata teoria electrotehnicii.
Trebuie sa stii ceva matematica, geometria in spatiu, ceva cunostinte de matematici speciale si fizica speciala. ptr a-l intelege.
Cimpurile de energie acolo sint explicate.
Nu e niciodata prea tirziu sa il abordezi.
Posibil sa reiau si eu. de pe alte baze. Acum stiu ca electromagnetismul este doar prima parte a energiilor.

Eu am uitat multe din ce spun acolo, dar am dorinta de a relua acea teorie.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 23:10

De la: gabigabi2, la data 2012-12-06 08:52:59
De la: Yorick, la data 2012-12-05 22:08:45
De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 16:37:57aha : 28 ian. 2010 - asta-i data de inaugurare a acestui topic si-n curind va implini 3 ani de cind ne discutam pe aici....cu vreun rezultat ? nu !

hmm.... depinde ce rezultat avem in vedere...

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/236594/numarul-ateilor-s-...

heiiii, saluut !
poi, Yorick draga : esti tu c'un milimetru mai credincios ca acu' 3 ani ? tu sau cronos sau SIL ?
sunt eu sau Symy sau Ion mai putin credincios ca acu' 3 ani ? a reusit vreunul din noi sa disloce in celalalt macar o farima din convingerea lui ? NU !
doar un lucru s-a-ntimplat, intr-adevar, asa cum a remarcat Symy si nu-i de trecut cu vederea : Iubirea ....caci eu si el, chiar va iubim ,cu toate discitiile noastre contradictorii ! dar, eu personal, tot recunosc in voi saminta divina si va iubesc din toata inima !

Am mai spus in alte ocazii: nu consider ca ma adresez doar tie. Daca ar fi asa , as putea simplu sa trimit mesaj privat. Insa aici suntem pe un forum public, unde au si altii ocazia sa arunce un ochi. Iar eu nu ignor majoritatea tacuta. E posibil ca vreunii sa isi formeze o anumita opinie citind. Cu alte cuvinte, are relevanta pentru mine si un altfel de rezultat decat cel descris de tine.

Da' acu ... ce sa ne mai ascundem dupa deget, iaca cine este dumnezeu:

www.theonion.com/articles/pope-tweets-picture-of-self-with-god,30624/

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:29

De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 01:27:24
De la: Musetel, la data 2012-12-06 00:39:53
De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 00:28:17
De la: Musetel, la data 2012-12-05 23:44:32
De la: _KARPOV, la data 2012-12-05 23:33:28

Avand in vedere cele de mai sus putem sa tragem o concluzie. Corpul uman este atat de complicat si poate avea o multime de variabile , avand in vedere complexitatea sa,asa incat e putin probabil ca cineva sa vrea sau sa poata ......sa controleze comportamentul uman.
Pentru a putea "prezice" ceva ar trebui sa cunoastem tot ce este in "mintea" fiecarei molecule din gashka celor cateva bilioane de bilioane de molecule si sa rezolvam bilioanele de ecuatii .....ceea ce ar fi posibil....in cateva miliarde de ani. De ce si-ar bate "capul".....dumnezeu....cu asa ceva......infaptuind un miracol....cand e mai simplu sa ne lase ....in pace.....sa traim cu legile deja existente.....

Constiinta nu i-ar permite. .... lui Dumnezeu sa nu intervina macar in momentele in care si-ar bate totusi capul cum sa impiedice un dezastru, de exemplu.Ne permite sa ne descurcam cu ceea ce exista, conform legilor creeate, existente. Noi le incalcam precum niste copii uneori ignoranti ori uneori cu buna cunostiinta de cauza. Doar tre' sa si avansam, nu? Cum putem daca nu testam ce poate fi si dincolo de ceea ce putem palpa?

Pai dezastrele le produce "dumnezeul" tau si s-ar intelege ca se lupta cu el ...."cel ce este" ... ceea ce nu prea pare verosimil....Nu ar fi mai simplu sa renunte la....dezastre...? .....caz in care interventia sa pe acest taram nu ar mai fi necesara..... ....si nu ar mai fi cazul sa incalce legile....fizicii.....producand miracole la tot pasul.....din an in pasti......

Dezastrele le produc oamenii.
Vreau sa imi dai un exemplu de dezastru produs de catre Dumnezeul meu. Si te mai rog, da-mi un exemplu de miracol produs de cine stii tu. Confirma-mi ca esti ateu si ca stiinta te satisface azi! Ca nu vezi mai departe de ....corpul fizic, ca ar exista ceva....

Dezastre fictive.....Sodoma si Gomora.....Potopul lui Noe

Dezastre produse inainte de aparitia omului.....

În timpul extincþiilor în masã, 75% din speciile de pe Pãmânt au dispãrut într-o perioadã geologicã scurtã, adicã între sute de mii de ani ºi milioane de ani. De-a lungul istoriei de 540 de milioane de ani a organismelor multicelulare de pe Terra, s-au înregistrat 5 mari astfel de evenimente. Noul studiu aratã cã, dacã ritmul actual al extincþiilor se menþine, Pãmântul va trece prin cea de-a ºasea extincþie în masã în urmãtorii 300 pânã la 2000 de ani.

Dovada ca au fost produse de catre Dumnezeu ai?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:35

De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 01:43:13

Teoriile actuale ma satisfac pana la un punct......ma ajuta sa cunosc universul in care traiesc.....eu insa as vrea sa stiu ce a fost si....inainte desi poate ca nu m-ar ajuta....avand in vedere ca nu ar avea consecinte observabile in universul....meu....
Ma multumesc cu o teorie simpla dar nu mai simpla decat cea a creatiei divine. Creatia divina este un mod simplist de a rezolva ecuatia inceputurilor si nu poate fi realista deoarece contine multe elemente arbitrare si ajustabile ceea ce ma face sa cred ca nu poate fi "comestibila"

Intr-adevar sunt multe contradictii si neconcordante in biblie.
Referitor la capetele bisericesti, doar stim ce facea inchizitia....
Si totusi Dumnezeu exista. Insa este interpretat gresit.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:45

De la: gabigabi2, la data 2012-12-06 15:30:55
De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 12:46:23
De la: symy1, la data 2012-12-06 12:36:23
De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 12:21:15

Crestinii cred in fizica lui Newton pe care o mai ajusteaza din cand in cand cu cate un miracol....
Insa crestinii nu stiu ca mai exista si fizica ......cuantica......dumnezeul lor o tine inca la...."secret"....
Realitatea este alta.....cea crestina sau cea newtoniana poate fi sau pot fi valabile in modelul pe care noi il acceptam in viata de zi cu zi....Insa e posibil ca la nivel cuantic noi sa fim....altceva....sa fim in acest colt de univers dar si in orice alt colt de univers.....simultan.....Suntem si nu suntem....putem fi aici sau intr-un alt univers dintr-o infinitate de universuri....unde traim o infinitate de posibilitati....suntem poate aproape de nemurire , poate ne indreptam spre locul de unde am venit si unde am "locuit".....inainte de a ne naste....undeva unde timpul nu exista....si de aceea nu constientizam ca traim o infinitate in care timpul nu se mai masoara.....
Ce rost sa-mi stric orzul pe gaste???

Tot mai crezi in Mos Nicolae....?

de ce nu, daca intelegi ca Mos Niculae inseamna dragostea fata de copii si bucuria de a-i face fericiti ? de ce nu ?

Referitor la multiexistenta entitatii noastre simultan in mai multe universuri, as zice si da si as ramane oarecum si sceptica
Da, daca asta ar presupune existenta noastra concomitent insa doar a unei parti din noi, nu in totalitate. Dovada ar putea fi acceptata viata din timpul somnului, o posibila poarta de comunicare cu noi cei de dincolo de terra. Apoi moartea fizica sa puna capat doar existentei noastre terestre.
Scepticismul se arata in momentul de fata, cel mai concret: daca eu acum tastez aici, de la mine de acasa , oare ce fac in alta existenta in acest momsunt destul de evoluat? Sau aici doar imi completez existenta generala, totalul tuturor existentelor mele simultane?ent? Pot io sa percep asa ceva? Aici, in aceasta existenta, sunt eu la puterea mea maxima?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:49

Da.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:49

De la: Charmant, la data 2012-12-06 18:08:37Aloooo! Eu vorbesc cu peretii!

Am spart peretele.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:50

De la: nastasemihail, la data 2012-12-07 00:49:33Da.

Mihaitza Da la care dintre intrebari?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 00:54

De la: Musetel, la data 2012-12-07 00:50:57

Sintem centrati in acest univers fizic. Dar cind gindim si nu numai, ne descentram din el si ne ducem in alte universuri.
Unii sint atit de centrati pe acesta fizic, incit nu pot concepe nimic inafara a ce le arata simturile. deci nici nu pot gindi la altceva.

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 01:05

De la: nastasemihail, la data 2012-12-07 00:54:00

Sintem centrati in acest univers fizic. Dar cind gindim si nu numai, ne descentram din el si ne ducem in alte universuri.
Unii sint atit de centrati pe acesta fizic, incit nu pot concepe nimic inafara a ce le arata simturile. deci nici nu pot gindi la altceva.

originala ...nu-mi plac copiile .
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 01:07

Mie imi e relativ usor sa concep structuri de dimensiunea universului/rilor.
Fiindca am in cap de cind eram mic, scara cifrelor, ca un melc, sau o cheie muzicala.
Se modifica putin de la o treapta la alta, sau in functie de destinatie. Socoteli matematice, bani, scari ale numerelor mari. Toate se aseamana, cu mici diferente.
sI STRUCTURILE UNIVERSULUI LE vad cam la fel. Asemanatoare galaxiilor elicoidale, sau sferice..
Dar e doar un inceput in reprezentari.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 01:09

De la: ana__totir, la data 2012-12-07 01:05:34

Cel ceu nu bea alcool si refuza anestezia si medicamentele far gandeste si are unele capacitati iesite din ordinar, unde se situeaza?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 01:16

De la: Musetel, la data 2012-12-07 01:09:39

Cel ceu nu bea alcool si refuza anestezia si medicamentele far gandeste si are unele capacitati iesite din ordinar, unde se situeaza?

sint din astia?
Se autosugestioneaza f puternic.
Substantele din anestezie sint alergice puternic si probabil de asta.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 01:22

De la: nastasemihail, la data 2012-12-07 01:16:31
De la: Musetel, la data 2012-12-07 01:09:39

sint din astia?
Se autosugestioneaza f puternic.
Substantele din anestezie sint alergice puternic si probabil de asta.

Alcoolul si anesteiile le anihileaza simturile.
Dar ei SI gandesc.
Exista. Unuliti scrie acum.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 08:16

De la: Yorick, la data 2012-12-06 23:10:03
De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 16:37:57aha : 28 ian. 2010 - asta-i data de inaugurare a acestui topic si-n curind va implini 3 ani de cind ne discutam pe aici....cu vreun rezultat ? nu !

heiiii, saluut !
poi, Yorick draga : esti tu c'un milimetru mai credincios ca acu' 3 ani ? tu sau cronos sau SIL ?
sunt eu sau Symy sau Ion mai putin credincios ca acu' 3 ani ? a reusit vreunul din noi sa disloce in celalalt macar o farima din convingerea lui ? NU !
doar un lucru s-a-ntimplat, intr-adevar, asa cum a remarcat Symy si nu-i de trecut cu vederea : Iubirea ....caci eu si el, chiar va iubim ,cu toate discitiile noastre contradictorii ! dar, eu personal, tot recunosc in voi saminta divina si va iubesc din toata inima !

Am mai spus in alte ocazii: nu consider ca ma adresez doar tie. Daca ar fi asa , as putea simplu sa trimit mesaj privat. Insa aici suntem pe un forum public, unde au si altii ocazia sa arunce un ochi. Iar eu nu ignor majoritatea tacuta. E posibil ca vreunii sa isi formeze o anumita opinie citind. Cu alte cuvinte, are relevanta pentru mine si un altfel de rezultat decat cel descris de tine.

ti-a parut ca spunind despre Voi, m-am adresat tie personal ? him....si eu am vorbit cu cei care Participa cu scrisul ....si aici, ca si la referendum, cel care e mut si nu se exprima NU Exista !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 11:03

De la: gabigabi2, la data 2012-12-07 08:16:17

heiiii, saluut !

ti-a parut ca spunind despre Voi, m-am adresat tie personal ? him....si eu am vorbit cu cei care Participa cu scrisul ....si aici, ca si la referendum, cel care e mut si nu se exprima NU Exista !

Ufffffffffffff.......in sfarsit te-ai trezit !
Ai dreptate ........cel care e mut si nu se exprima NU Exista !
Dumnezeu e mut si nu se exprima........deci NU Exista !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 15:17

De la: _KARPOV, la data 2012-12-07 11:03:50
De la: gabigabi2, la data 2012-12-07 08:16:17

heiiii, saluut !

Ufffffffffffff.......in sfarsit te-ai trezit !
Ai dreptate ........cel care e mut si nu se exprima NU Exista !
Dumnezeu e mut si nu se exprima........deci NU Exista !

se exprima , karpoave, dar nu intelegi tu !
Tu insuti esti expresia manifestata a Gindului sau....

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 15:56

Minoru, si-a pus eticheta-n piept: NU EXISTA! Cititi Cartea lui Enoch! Caci de fapt, aceasta a fost Biblia primilor crestini, pentru prima 100 de ani.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 16:27

De la: Charmant, la data 2012-12-07 15:56:20Minoru, si-a pus eticheta-n piept: NU EXISTA! Cititi Cartea lui Enoch! Caci de fapt, aceasta a fost Biblia primilor crestini, pentru prima 100 de ani.
O am in bibloteca,dar nu in ...suflet

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Pagini: << 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: