back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 19:16

De la: _gal_ina, la data 2012-02-13 19:10:09
De la: gabigabi2, la data 2012-02-13 18:05:40
De la: _gal_ina, la data 2012-02-13 17:46:57
De la: gabigabi2, la data 2012-02-09 16:58:23
De la: lilu_67, la data 2012-02-08 20:21:58
De la: _KARPOV, la data 2012-02-07 18:38:45

RUGACIUNE…..

Doamne ,
mi l-ai luat ….pe cantaretul meu preferat Michael Jackson….
Pe actorul preferat Patrick Swayze
Iti reamintesc,ca politicianul meu favorit….este Traian Basescu….

da' stii ceva ? pacatosul asta mic de karpov, NU crede in Dumnezeu! deci Rugaciunea lui se cam pierde undeva pe drum....sau, se duce oricum ?

Cred ca m-a plagiat! Doar stii cat de credincioasa sunt ca mi-am arogat pe Dumnezeul tuturor intr-o schema particulara! Ce sa fac, egoismul m-a tradat! (Aceasta rugaciune este scrisa pe 'cine cunoaste glume...' sau asa ceva!) Oo! Nu stii ca te poti ruga si in ultima clipa si gata ti se deschide usa raiului!

ei, da, asa-i, Galina ! dar rugaciunea aia trebuie sa fie toata numai Suflet ca sa se deschida poarta ! ...daca nu se ajunge la un nivel inalt de vibratie sufleteasca, mecanismul portii nu se deblocheaza !
ti-am vazut pozele puse pe forum ! imi place casuta ta vopsita cu albastru,catre care am o chemare deosebita !

Casuta mea cu cerdacul albastru e o casa mare iar in curtea din spate am alta casa, initial a fost magazie dar cu timpul am ridicat-o la rang de locuinta. Cat priveste chemarea... o sa ne unim fortele sa o ia din loc (chemarea!!!)! Sa vedem cat voi sta in Italia si daca plec inainte de cirese. mai vorbim!
In privinta rugaciunii, eu zic sa ne unim energiile in acelasi timp sa vedem unde plesneste...

ahaaa si sera cu flori unde e , in "casuta" albastra sau in cealalta casa ? da' tu in care stai, ca doar n'oi incalzi ambele case ?

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 20:03

De la: gabigabi2, la data 2012-02-13 19:16:34

RUGACIUNE…..

Doamne ,

da' stii ceva ? pacatosul asta mic de karpov, NU crede in Dumnezeu! deci Rugaciunea lui se cam pierde undeva pe drum....sau, se duce oricum ?

Cred ca m-a plagiat! Doar stii cat de credincioasa sunt ca mi-am arogat pe Dumnezeul tuturor intr-o schema particulara! Ce sa fac, egoismul m-a tradat! (Aceasta rugaciune este scrisa pe 'cine cunoaste glume...' sau asa ceva!) Oo! Nu stii ca te poti ruga si in ultima clipa si gata ti se deschide usa raiului!

ei, da, asa-i, Galina ! dar rugaciunea aia trebuie sa fie toata numai Suflet ca sa se deschida poarta ! ...daca nu se ajunge la un nivel inalt de vibratie sufleteasca, mecanismul portii nu se deblocheaza !
ti-am vazut pozele puse pe forum ! imi place casuta ta vopsita cu albastru,catre care am o chemare deosebita !

Casuta mea cu cerdacul albastru e o casa mare iar in curtea din spate am alta casa, initial a fost magazie dar cu timpul am ridicat-o la rang de locuinta. Cat priveste chemarea... o sa ne unim fortele sa o ia din loc (chemarea!!!)! Sa vedem cat voi sta in Italia si daca plec inainte de cirese. mai vorbim!
In privinta rugaciunii, eu zic sa ne unim energiile in acelasi timp sa vedem unde plesneste...

ahaaa si sera cu flori unde e , in "casuta" albastra sau in cealalta casa ? da' tu in care stai, ca doar n'oi incalzi ambele case ?

Acum florile le am in anexa unde incalzesc cu un convector si cu 'aerul cald' care se duce prin geamul de la baie.(Am poza cu intrarea in anexa si poza cu florile!). Totdeauna am locuit in casa mare: am camera de zi cu soba, in dormitoar se incalzeste tot cu soba iar in bucataria mare fac foc pentru ca in cea mica a inghetat butelia. Toate usile le tin deschise, inclusiv de la sufragerie si ma plimb precum Voda prin.... In casuta din spate nu locuiesc dar o folosesc atunci cand am mai multi oaspeti (in general vara).

Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 20:15

De la: _gal_ina, la data 2012-02-13 20:03:56

RUGACIUNE…..

Doamne ,

Acum florile le am in anexa unde incalzesc cu un convector si cu 'aerul cald' care se duce prin geamul de la baie.(Am poza cu intrarea in anexa si poza cu florile!). Totdeauna am locuit in casa mare: am camera de zi cu soba, in dormitoar se incalzeste tot cu soba iar in bucataria mare fac foc pentru ca in cea mica a inghetat butelia. Toate usile le tin deschise, inclusiv de la sufragerie si ma plimb precum Voda prin.... In casuta din spate nu locuiesc dar o folosesc atunci cand am mai multi oaspeti (in general vara).

maaaama, ce boierie ! de cind ma stiu imi doresc o casa la "tara", dar chiar comentam cu sotul meu despre inzepezire si miine trebuie sa se duca la control medical ,anual si -mi zice : vezi, mai Gabisor ? ce ne faceam acum de eram prinsi in zapada ? ei da !
si, apropo de inghetat : varza , castravetii, gogosarii si muraturile sunt bocna....si cartofii si ceapa, desi balconul e inchis si ele - borcanele cu alea-alea, au fost bine infofolite, dar uite ca la -15 grade, nu suficient ! dar, le las in pace si or sa se dezgete incet-incet si voi vedea ce-a mai ramas de ele....asta e !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 22:04

De la: gabigabi2, la data 2012-02-13 20:15:26

RUGACIUNE…..

Doamne ,

maaaama, ce boierie ! de cind ma stiu imi doresc o casa la "tara", dar chiar comentam cu sotul meu despre inzepezire si miine trebuie sa se duca la control medical ,anual si -mi zice : vezi, mai Gabisor ? ce ne faceam acum de eram prinsi in zapada ? ei da !
si, apropo de inghetat : varza , castravetii, gogosarii si muraturile sunt bocna....si cartofii si ceapa, desi balconul e inchis si ele - borcanele cu alea-alea, au fost bine infofolite, dar uite ca la -15 grade, nu suficient ! dar, le las in pace si or sa se dezgete incet-incet si voi vedea ce-a mai ramas de ele....asta e !

Gabita, hai sa ne mutam pe alt topic cum ar fi "Ce e in sufletul tau" ca aici s-ar putea sa-l deranjam pe Dumnezeu desi nu stim cine este!!(conform intrebarii reticente din titlu).

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 03:12

dumnezeu din intamplare nu exista....
Daca ar fi....ca eu sa fiu dumnezeu....cred ca nu mi-as gasi rostul....prin univers....
Asa ca as cauta....sa creez ceva....ca sa mai scap....de plictiseala....miliardelor de ani...
As crea o lume....un joc....si m-as amuza.....
Nu as vrea sa-mi "pedepsesc"....creatia....si nu as lasa sa se creada....povesti....despre mine....
As socializa....as ajuta....si mi-as indrepta greselile....chiar si greseala ....pacatului....originar....care de fapt...mi-ar apartine....fiind urmarea creatiei mele....defecte.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 03:19

posse pecare

posse non pecare

non posse non pecare

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 09:54

De la: _gal_ina, la data 2012-02-13 22:04:58
De la: gabigabi2, la data 2012-02-13 20:15:26

RUGACIUNE…..

Doamne ,

Gabita, hai sa ne mutam pe alt topic cum ar fi "Ce e in sufletul tau" ca aici s-ar putea sa-l deranjam pe Dumnezeu desi nu stim cine este!!(conform intrebarii reticente din titlu).

ba stim, Galina, dar refuzam sa intelegem : esti tu, sunt eu, karpov, yorick, cronos....noi toti , Multimea umana , inclusiv Multimea a tot ce-i Viu si Neviu , adica CREEATIA in totalitatea ei, este Dumnezeu ! suntem parte componenta a unui mare TOT ce i se poate da numele de Dumnezeu !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 10:04

EU....sunt dumnezeul vostru........
EU....sunt....cel ce sunt....
Voi vreti....doar....ceea ce eu va permit...sa vreti....

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 17:57

Sau o iarna mai blanda ca de obicei (cineva afirma la un moment dat ca iarna de acum e calduroasa pentru ca asa l-a rugat ea pe D-zeu... intre timp a venit un ger napraznic ceea ce ma face sa ma intreb daca d-na respectiva o fi incetat sa se mai roage).
---------------
Bine v-am gasit.Am fost 18 zile in spital sa-mi reglez glicemia.Da, eu sant cea care s-a rugat lui Dumnezeu sa-mi dea o iarna blanda si mi-a dat,iar cat timp am stat in spital a dat zapada,inghetul dar si dezghetul tocmai cand am venit acasa.In concluzie ,Dumnezeu mi-a implinit rugaciunea si m-a salvat,aparandu-ma de un asemenea ger.Ma bucur ca v-am gasit pe toti bine,cu comentarii pro si contra.Nu uitati ca Dumnezeu asteapta sa va intoarce-ti la El prin credinta.Pace tuturor.Cei care ati inghetat.......TREZITI-VA.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 18:11

Yorick,ti-am citit comentariile si am ajuns la concluzia ca esti dotat cu o inteligenta pamanteasca,data de Dumnezeu,ca nimic nu vine de la noi.Totusi Gabigabi2 te depaseste ,ea are pe primul loc intelepciunea duhovniceasca a divinitatii,si apoi are si inteligenta pamanteasca plina de modestie pentru ca recunoaste inteligenta ta.Dumnezeu ne cere sa vedem pe aproapele nostru mai destept decat noi.Tu poti face aceasta? Multa pace si credinciosie,la toti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 05:39

De la: 9am121159, la data 2012-02-17 18:11:55Yorick,ti-am citit comentariile si am ajuns la concluzia ca esti dotat cu o inteligenta pamanteasca,data de Dumnezeu,ca nimic nu vine de la noi.Totusi Gabigabi2 te depaseste ,ea are pe primul loc intelepciunea duhovniceasca a divinitatii,si apoi are si inteligenta pamanteasca plina de modestie pentru ca recunoaste inteligenta ta.Dumnezeu ne cere sa vedem pe aproapele nostru mai destept decat noi.Tu poti face aceasta? Multa pace si credinciosie,la toti.

Sanatate, Valerica , multa sanatate dar, te rog, nu ma mai lauda asa ca mi-e rusine ! cind eram de virsta lui yorick si eu eram fudula tare ....toate la timpul lor, Valerica ....cam pe la 40 ani incepe sa se schimbe ceva in om,se aseaza alea-alea din viata lui si incepe sa-si reconsidere parerile ! rabdare !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 14:10

De la: 9am121159, la data 2012-02-17 17:57:11Sau o iarna mai blanda ca de obicei (cineva afirma la un moment dat ca iarna de acum e calduroasa pentru ca asa l-a rugat ea pe D-zeu... intre timp a venit un ger napraznic ceea ce ma face sa ma intreb daca d-na respectiva o fi incetat sa se mai roage).
---------------
Bine v-am gasit.Am fost 18 zile in spital sa-mi reglez glicemia.Da, eu sant cea care s-a rugat lui Dumnezeu sa-mi dea o iarna blanda si mi-a dat,iar cat timp am stat in spital a dat zapada,inghetul dar si dezghetul tocmai cand am venit acasa.In concluzie ,Dumnezeu mi-a implinit rugaciunea si m-a salvat,aparandu-ma de un asemenea ger.Ma bucur ca v-am gasit pe toti bine,cu comentarii pro si contra.Nu uitati ca Dumnezeu asteapta sa va intoarce-ti la El prin credinta.Pace tuturor.Cei care ati inghetat.......TREZITI-VA.

Nu e o blasfemie sa-ti arogi binecuvantarea lui Dumnezeu nu numai scriind dar chiar crezand ca s-a ocupat numai de tine si ca pe restul noroadelor le-a pedepsit cu zapezi si ger? Una e sa crezi in intimitate si alta e sa spui ceva ca si cand comunicati! Parca imi aduci aminte de credinciosul becali care nu poate sa faca semnul crucii sau sa pupe o icoana daca nu are in spate un convoi de jurnalisti si fotografi! Eu, spre ex. m-am rugat sa ninga indiferent cat pentru ca toamna a fost secetoasa dar nu-mi permit sa cred ca mi-a indeplinit rugaciunea pentru ca sunt sigura ca nu am fost numai eu. Cred ca ar trebui sa te rogi mai insistent la Dumnezeu sa-ti aranjeze glicemia ca sa nu te mai internezi la spital pentru ca te poti ruga si in dormitor! Daca ne gandim la 'istoria sacra', gasim multe persoane care s-au crezut favorite si pentru ca unii n-au cercetat povestile lor, le-au consemnat si azi e plin calendarul cu sfinti si sfinte; ba in unele zile sunt si cate doi-trei numiti si noi trebuie sa le trimitem bezele ca sa ne deschida usa la cine stie ce for! Poate e normal sa gandim si ca raul sau binele sunt consecinte ale faptelor noastre si ca nu trebuie sa-l asuprim toata ziua pe Dumnezeu cu dorinti si osanale.
Apropo: Cand ai venit acasa pentru ca inca mai este ger (la mine a fost temp. de -20 grade C. azi-noapte, ori a venit dezghetul numai asa pe cativa metri patrati care ii ai cu acte? De glicemia mare cine e vinovat? Sau si pentru asta te-ai rugat si ti s-a indeplinit!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 14:19

De la: _KARPOV, la data 2012-02-14 10:04:19

EU....sunt dumnezeul vostru........
EU....sunt....cel ce sunt....
Voi vreti....doar....ceea ce eu va permit...sa vreti....

Ceea ce ai scris cred ca e pentru 'fata din vis' si nu pentru cei ce citesc!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 15:55

Yorick,ti-am citit comentariile si am ajuns la concluzia ca esti dotat cu o inteligenta pamanteasca,data de Dumnezeu,ca nimic nu vine de la noi.Totusi Gabigabi2 te depaseste ,ea are pe primul loc intelepciunea duhovniceasca a divinitatii,si apoi are si inteligenta pamanteasca plina de modestie pentru ca recunoaste inteligenta ta.Dumnezeu ne cere sa vedem pe aproapele nostru mai destept decat noi.Tu poti face aceasta? Multa pace si credinciosie,la toti.

Sanatate, Valerica , multa sanatate dar, te rog, nu ma mai lauda asa ca mi-e rusine ! cind eram de virsta lui yorick si eu eram fudula tare ....toate la timpul lor, Valerica ....cam pe la 40 ani incepe sa se schimbe ceva in om,se aseaza alea-alea din viata lui si incepe sa-si reconsidere parerile ! rabdare !
--------------
Draga Gabigabi,multumesc pentru urare si sa sti ca lauda mea este facuta cu sinceritate.Domnul sa fie cu tine in tot ce intreprinzi,sa-ti dea pace si lumina,ca sa poti lumina si pe altii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 16:33

De la: 9am121159, la data 2012-02-18 15:55:26 Yorick,ti-am citit comentariile si am ajuns la concluzia ca esti dotat cu o inteligenta pamanteasca,data de Dumnezeu,ca nimic nu vine de la noi.Totusi Gabigabi2 te depaseste ,ea are pe primul loc intelepciunea duhovniceasca a divinitatii,si apoi are si inteligenta pamanteasca plina de modestie pentru ca recunoaste inteligenta ta.Dumnezeu ne cere sa vedem pe aproapele nostru mai destept decat noi.Tu poti face aceasta? Multa pace si credinciosie,la toti.

--------------
Draga Gabigabi,multumesc pentru urare si sa sti ca lauda mea este facuta cu sinceritate.Domnul sa fie cu tine in tot ce intreprinzi,sa-ti dea pace si lumina,ca sa poti lumina si pe altii.

multumesc, Sanatate iti doresc !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 16:35

Sau o iarna mai blanda ca de obicei (cineva afirma la un moment dat ca iarna de acum e calduroasa pentru ca asa l-a rugat ea pe D-zeu... intre timp a venit un ger napraznic ceea ce ma face sa ma intreb daca d-na respectiva o fi incetat sa se mai roage).
---------------

Nu e o blasfemie sa-ti arogi binecuvantarea lui Dumnezeu nu numai scriind dar chiar crezand ca s-a ocupat numai de tine si ca pe restul noroadelor le-a pedepsit cu zapezi si ger? Una e sa crezi in intimitate si alta e sa spui ceva ca si cand comunicati! Parca imi aduci aminte de credinciosul becali care nu poate sa faca semnul crucii sau sa pupe o icoana daca nu are in spate un convoi de jurnalisti si fotografi! Eu, spre ex. m-am rugat sa ninga indiferent cat pentru ca toamna a fost secetoasa dar nu-mi permit sa cred ca mi-a indeplinit rugaciunea pentru ca sunt sigura ca nu am fost numai eu. Cred ca ar trebui sa te rogi mai insistent la Dumnezeu sa-ti aranjeze glicemia ca sa nu te mai internezi la spital pentru ca te poti ruga si in dormitor! Daca ne gandim la 'istoria sacra', gasim multe persoane care s-au crezut favorite si pentru ca unii n-au cercetat povestile lor, le-au consemnat si azi e plin calendarul cu sfinti si sfinte; ba in unele zile sunt si cate doi-trei numiti si noi trebuie sa le trimitem bezele ca sa ne deschida usa la cine stie ce for! Poate e normal sa gandim si ca raul sau binele sunt consecinte ale faptelor noastre si ca nu trebuie sa-l asuprim toata ziua pe Dumnezeu cu dorinti si osanale.
Apropo: Cand ai venit acasa pentru ca inca mai este ger (la mine a fost temp. de -20 grade C. azi-noapte, ori a venit dezghetul numai asa pe cativa metri patrati care ii ai cu acte? De glicemia mare cine e vinovat? Sau si pentru asta te-ai rugat si ti s-a indeplinit!
------------------
Draga galina,sa sti ca te iubesc,chiar daca te impotrivesti comentariilor mele,poate ca acesta este felul tau de a raspunde.Sa sti ca la Craiova unde locuiesc eu sant minus 2 grade,chiar daca ar fi minus 5 grade tot nu se echivaleaza cu 20 ca la tine.Ca sa te documentezi ,poti sa te uiti pe harta Romaniei la TV.cand anunta vremea si nu mai fi suspicioasa.De glicemie mare sant vinovati semenii cei potrivnici care au ales calea diavolului.Din neamul meu nimeni nu a avut diabet,si daca nu stiai,in zilele noastre diabetul se da prin substante.Daca nu crezi in puterea rugaciuni,de ce zici sa ma rog mai des pentru glicemii??.Sa stii ca rugaciunea este comunicare cu Dumnezeu,si eu intradevar comunic cu Dumnezeu pentru ca Ma cunoaste si il cunosc.
Ioan 17/3Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.
Galateni 7/8Odinioară, când nu cunoșteați pe Dumnezeu, erați robiți celor ce din firea lor, nu sunt dumnezei.
9Dar acum, după ce ați cunoscut pe Dumnezeu, sau mai bine zis, după ce ați fost cunoscuți de Dumnezeu.................
Tu deocamdata esti la invataturile incepatoare de aceia gandesti pamanteste,cand vei trece la adevar,ve-i gandi si tu duhovniceste...........daca vei trece vreodata.
1 Ioan 2/3Și prin aceasta știm că Îl cunoaștem, dacă păzim poruncile Lui.
4Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
5Dar cine păzește Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârșită; prin aceasta știm că suntem în El.
6Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus.
Implinesti tu aceste versete la biserica ta?..........daca nu ,treci la adevar si Dumnezeu va comunica cu tine si tu cu El.Sa mai sti un lucru,Judecatorul nostru al tuturor este Dumnezeu,cauta sa te cercetezi pe tine si sa nu mai judeci pe altul.Pace si lumina de la Dumnezeu.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 04:47

ATEUL

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
"Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!".
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate.
Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios.
Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade.
Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
"Doamneeee!!!". In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla,
padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer.Tipul, socat, auzi o voce:
"Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit,
ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez?
Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?".
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
"As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?".
"Foarte bine" raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni.
Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuneaza labele din fata si spuse:
" Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 07:13

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 08:23

De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 07:13:48

Valerica, nu comentez starea vremii si nici starea de sanatate, inseamna ca nu ai inteles ce am scris. Era vorba de minunile care ti s-au intamplat si pe care ti le arogi! Eu pot sa cred ca ai profitat de starea vremii cand te-ai internat si ca ea, vremea a evoluat asa cum ai scris. Dar de aici si pana la grija lui Dumnezeu de a-ti indeplini numai tie rugile ma sperie putin. Imagineaza-ti ca te aflai pe un drum spre unul din satele din Vrancea si ca te rugai sa stea viscolul! Crezi ca in satele acelea nu se rugau batranii troieniti? Acum pot sa vin si sa zic: i-au pedepsit pentru pacatele lor? Daca Dumnezeu ne iarta pacatele si acei oamenii merg mereu la biserica, unde e taina? Poate nu stii pentru ca eu aici scriu asa, ca sa mai lamuresc unele licruri cu ajutorul prietenilor de pe forum, dar in intimitate sunt si simt cu totul altceva! Nu sunt nici ursul si nici ateul. Cred mai degraba ca iubindu-l pe Dumnezeu, nu il sacai cu dorinte pe care astept cu ochii pe ceas sa mi le indeplineasca ci ma feresc a-i aduce injurii. Nu ce scriem aici e vibrant in firea lucrurilor ci ceea ce facem efectiv. Iti doresc din suflet sanatate si sa stii ca eu nu urasc pe nimeni de pe forum si nici de aiurea, ci doar imi permit sa-mi exprim unele pareri.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 08:49

De la: _gal_ina, la data 2012-02-19 08:23:53

Valerica, nu comentez starea vremii si nici starea de sanatate, inseamna ca nu ai inteles ce am scris. Era vorba de minunile care ti s-au intamplat si pe care ti le arogi! Eu pot sa cred ca ai profitat de starea vremii cand te-ai internat si ca ea, vremea a evoluat asa cum ai scris. Dar de aici si pana la grija lui Dumnezeu de a-ti indeplini numai tie rugile ma sperie putin. Imagineaza-ti ca te aflai pe un drum spre unul din satele din Vrancea si ca te rugai sa stea viscolul! Crezi ca in satele acelea nu se rugau batranii troieniti? Acum pot sa vin si sa zic: i-au pedepsit pentru pacatele lor? Daca Dumnezeu ne iarta pacatele si acei oamenii merg mereu la biserica, unde e taina? Poate nu stii pentru ca eu aici scriu asa, ca sa mai lamuresc unele licruri cu ajutorul prietenilor de pe forum, dar in intimitate sunt si simt cu totul altceva! Nu sunt nici ursul si nici ateul. Cred mai degraba ca iubindu-l pe Dumnezeu, nu il sacai cu dorinte pe care astept cu ochii pe ceas sa mi le indeplineasca ci ma feresc a-i aduce injurii. Nu ce scriem aici e vibrant in firea lucrurilor ci ceea ce facem efectiv. Iti doresc din suflet sanatate si sa stii ca eu nu urasc pe nimeni de pe forum si nici de aiurea, ci doar imi permit sa-mi exprim unele pareri.

stai putin : cum adica in intimitate simti CU TOTUL ALTCEVA ? pai, atunci , parerile pe care le exprimi sunt Altceva decit ceea ce simti in forul tau interior ? de ce asa ? nu inteleg !

P.S.
apropo de troienele de zapada: poate vi se va parea o aberatie ce spun dar, ca o constatare : MULT ALB ne mai trebuie ca sa se mai spele cite ceva din negreala gindurilor, mintilor si faptelor noastre !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 09:11

De la: gabigabi2, la data 2012-02-19 08:49:48
De la: _gal_ina, la data 2012-02-19 08:23:53

Valerica, nu comentez starea vremii si nici starea de sanatate, inseamna ca nu ai inteles ce am scris. Era vorba de minunile care ti s-au intamplat si pe care ti le arogi! Eu pot sa cred ca ai profitat de starea vremii cand te-ai internat si ca ea, vremea a evoluat asa cum ai scris. Dar de aici si pana la grija lui Dumnezeu de a-ti indeplini numai tie rugile ma sperie putin. Imagineaza-ti ca te aflai pe un drum spre unul din satele din Vrancea si ca te rugai sa stea viscolul! Crezi ca in satele acelea nu se rugau batranii troieniti? Acum pot sa vin si sa zic: i-au pedepsit pentru pacatele lor? Daca Dumnezeu ne iarta pacatele si acei oamenii merg mereu la biserica, unde e taina? Poate nu stii pentru ca eu aici scriu asa, ca sa mai lamuresc unele lucruri cu ajutorul prietenilor de pe forum, dar in intimitate sunt si simt cu totul altceva! Nu sunt nici ursul si nici ateul. Cred mai degraba ca iubindu-l pe Dumnezeu, nu il sacai cu dorinte pe care astept cu ochii pe ceas sa mi le indeplineasca ci ma feresc a-i aduce injurii. Nu ce scriem aici e vibrant in firea lucrurilor ci ceea ce facem efectiv. Iti doresc din suflet sanatate si sa stii ca eu nu urasc pe nimeni de pe forum si nici de aiurea, ci doar imi permit sa-mi exprim unele pareri.

stai putin : cum adica in intimitate simti CU TOTUL ALTCEVA ? pai, atunci , parerile pe care le exprimi sunt Altceva decit ceea ce simti in forul tau interior ? de ce asa ? nu inteleg !

P.S.
apropo de troienele de zapada: poate vi se va parea o aberatie ce spun dar, ca o constatare : MULT ALB ne mai trebuie ca sa se mai spele cite ceva din negreala gindurilor, mintilor si faptelor noastre !

"..........Poate nu stii pentru ca eu aici scriu asa ca sa lamuresc unele lucruri cu ajutorul prietenilor de pe Forum...." un pic din textul pentru Valerica! Cat priveste albul zapezii... cred ca e o metafora pentru ca ea, zapada, nu ne spala negreala gandurilor, actiunilor cu consecintele lor!
In intimitate? Vrei chiar sa scriu aici! Atunci nu mai e intimitate!
In alta ordine de idei: Are Coradu un topic cu "galceava buburuzei...." Am citit o poezie care m-a cutremurat nu numai prin talentul cu care a fost scrisa dar si prin adevarul din fiecare strofa! Acum sunt sub imperiul emotiei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 16:47

nu Zapada in sine ,ci Puritatea ALBULUI ce vine sa contracareze NEGRUL gindului ....

MARIANBUZNA

4 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 18:31

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

roxanaiordache.wordpress.com/

CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:47

In mod normal,in sec.XXI,religiile urmau sa dispara !

Insa s-a ajuns la un acord international,avandu-se in vedere ca religia e cea mai buna modalitate de testare a prostiei,iar costurile sunt relativ mici .
Se admite o exceptie ,in ceea ce priveste costurile,tara noastra,unde prostia a ajuns la apogeu si ca urmare e nevoie de o Catedrala a Mantuirii PROSTILOR.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:49

Biserica-magnet pentru prosti.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:50

dumnezeu este un ......mai sofisticat

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:52

basescu se crede dumnezeu,insa e doar un parlit de matelot,cu creier si minte de broasca raioasa

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 20:57

-------
Draga Galina,despre starea vremi am scris pe scurt,si ti-am raspuns ca ai pus si aceasta probleme.Cea mai mare parte a comentariului insa este raspunsul meu religios,pe care vad ca nu prea l-ai inteles,deaceia iti mai scriu inca odata,ca sa recitesti poate intelegi.
"Daca nu crezi in puterea rugaciuni,de ce zici sa ma rog mai des pentru glicemii??.Sa stii ca rugaciunea este comunicare cu Dumnezeu,si eu intradevar comunic cu Dumnezeu pentru ca Ma cunoaste si il cunosc.
Ioan 17/3Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.
Galateni 7/8Odinioară, când nu cunoșteați pe Dumnezeu, erați robiți celor ce din firea lor, nu sunt dumnezei.
9Dar acum, după ce ați cunoscut pe Dumnezeu, sau mai bine zis, după ce ați fost cunoscuți de Dumnezeu.................
Tu deocamdata esti la invataturile incepatoare de aceia gandesti pamanteste,cand vei trece la adevar,ve-i gandi si tu duhovniceste...........daca vei trece vreodata.
1 Ioan 2/3Și prin aceasta știm că Îl cunoaștem, dacă păzim poruncile Lui.
4Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
5Dar cine păzește Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârșită; prin aceasta știm că suntem în El.
6Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus.
Implinesti tu aceste versete la biserica ta?..........daca nu ,treci la adevar si Dumnezeu va comunica cu tine si tu cu El.Sa mai sti un lucru,Judecatorul nostru al tuturor este Dumnezeu,cauta sa te cercetezi pe tine si sa nu mai judeci pe altul.Pace si lumina de la Dumnezeu"
Iti scriu si un Psalm,ca sa vezi cum apara Domnul pe cei ce sant ai Lui si ce le ofera celor rai.Asta pentru ca ai scris "Poate nu stii pentru ca eu aici scriu asa, ca sa mai lamuresc unele licruri cu ajutorul prietenilor de pe forum"
Psalm 34/1Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.
2Să mi se laude sufletul în Domnul! Să asculte cei nenorociți și să se bucure.
3Înălțați pe Domnul, împreună cu mine. Să lăudăm cu toții Numele Lui! -
4Eu am căutat pe Domnul, și mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele.
5Când îți întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, și nu ți se umple fața de rușine.
6Când strigă un nenorocit, Domnul aude, și-l scapă din toate necazurile lui.
7Îngerul Domnului tăbărăște în jurul celor ce se tem de El, și-i scapă din primejdie.
8Gustați și vedeți ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!
9Temeți-vă de Domnul, voi, sfinții Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El!
10Puii de leu duc lipsă, și li-i foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de nici un bine.
11Veniți, fiilor, și ascultați-mă, căci vă voi învăța frica Domnului.
12Cine este omul, care dorește viața, și vrea să aibă parte de zile fericite?
13Ferește-ți limba de rău, și buzele de cuvinte înșelătoare!
14Depărtează-te de rău, și fă binele; caută pacea, și aleargă după ea!
15Ochii Domnului sunt peste cei fără prihană, și urechile Lui iau aminte la strigătele lor.
16Domnul Își întoarce Fața împotriva celor răi, ca să le șteargă pomenirea de pe pământ.
17Când strigă cei fără prihană, Domnul aude, și-i scapă din toate necazurile lor.
18Domnul este aproape de cei cu inima înfrântă, și mântuiește pe cei cu duhul zdrobit.
19De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă totdeauna din ea.
20Toate oasele i le păzește, ca nici unul din ele să nu i se sfărâme.
21Pe cel rău îl omoară nenorocirea, dar vrăjmașii celui fără prihană sunt pedepsiți.
22Domnul scapă sufletul robilor Săi, și nici unul din cei ce se încred în El, nu este osândit.
Cei rai sant cei ce nu pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.Iar iertarea o primesc dupa ce incheie legamant cu Dumnezeu.....nu oricum.Sper sa intelegi,caci Cuvantul lui Dumnezeu este etalonul pentru cei neprihaniti.......restu sant basme care nu au temei Biblic.Multa pace si lumina iti doresc.

9am244168

10 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 23:00

...dumnezeu E TOTUL NE LUMINEAZA PETOTI NE HRANESTE PE TOTI NE ADAPA PE TOTI SI CIND NE DA LATOTI ATIT BIMNE CIT SI RAU EL NU FACE DEOSEBIRE INTRE NOI FIE CA SUNTEM IN VRANCEA SAU IN CONSTANTA PENTRU EL NOI SUNTEM DOAR O GRAMADA DE ...POT SA-I SPUN ASA (NISTE VALATUCI )CA, NE DUCE ACOLO UNDE BATE VINTUL MAI TARE PE UNII SI ALTII CAD PE MOALE UNDE E CEVA ,CEVA MAI MULTA CREDINTA ASTA CHIAR S-O STII SI S-O CREZICA NU MINT DELOC CAUTA SI AI SA VEZI!...DAR SA STII UN LUCRRU NUMAI RUGINDUTE , SI PE DE ALTA PARTE SA ZICI ...DOAR NUMAI DACA II EUTANASSSIEZI SCAPAM DE EI ...AI INTELES CE VREA SA-TI SPUN?CA SI CIINI SUNT TOT LASATI DE DUMNEZEU CA TU CA OM ITI SCOTI PIINEA CEA DE TOATE ZILELE TIE SI COPIILOR TAI PENTRU CA DUMNEZEU TI-A DAT DOUA MIINI SI DOUA PICIOARE SI UN CAP CA -SA JUDECI CU EL SI AVIND GRIJA FAMILIEI TALE SA AI SI GRIJA AMARITULUI ALA. CARE CA SI TINE ARE MATE SI DACA NU MANINCA MOARE DE FOAME LA FEL CA SI UN OM SI ARE ACELAS SINGE CA SI TINE DACA VEZI ASTEA AI CURAJUL SI CERE DELA DUMNEZEU CIND ESTI INPOVARAT CIND AI O SUPARARE CARE ,CHIAR DAC NU ESTI AJUTAT INTRUN FEL ,TOTUSI ITI DA PUTERE SA POTI DUCE GREUTEA SI NEVOIA (PUNTEA DIN FATA TA SA S-O POTI TRECE ...PENTRCA TOATA VIATA NOASTRA E NUMAI O PUNTE PE CARE TREBUE S-O TRECEM VIATA OMULUI E DOAR O MISIUNE PE CARE TREBUIE S-O DUCI LA INDEPLINIRE SI TOATA VIATA NU FACI DECIT SA TE INTREBI ...CE VOI FACE MIINE?DAR NU ZICI (MAI APUC SI ZIUA DE MIINE?PENTRU CA ASTA-I OMUL TRAIESTE CU SPERANTA ZILEI DE MIINE PINA CIND...TE TREZESTI I FATA LUI SI NAI UNDE SA TE MAI ASUNZI DE ACEEA SA CAUTI FRATELE MEU SA FACI CIT POTI BINE CA RAU FACEM LA FIECARE PAS ...CA SA ZICA DUMNEZEU TRECI LA DREAPTA MEA , ELENO !ITI INCHIPUI CE MARE MA-S DA ?HM! SI CE FERICIRE , PE CEL CARE ..CADE ASA O MARE FRUMUSETE ?SA TE TREZESTI DEODATA IN RAI?STII TU CE ESTE IN RAI ?EU AM VAZUT RAIUL SI DE ACEEA ITI SPUN...E NUMAI LUMINA SI VERDE CIT CUPRINDE ...ASA AM VAZUT EU ODATA CIND AM LESINAT SI O PUNTE DELA CARE UN MOSNEAG MA INTORS PINA SA PUN PICIORUL PE EA ...AM SCRIS UNDEVA UN ARTICOL DAR NU STIU UNDE SI NU-L MAI GASESC ...SCUZE POATE CA VAM PLICTISIT DAR CE AM S CRIS E NUMAI SI NUMAI ADEVAR ....PA MA NUMESC ELENA....

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 19 Februarie 2012, ora 23:44

De la: 9am244168, la data 2012-02-19 23:00:37...dumnezeu E TOTUL NE LUMINEAZA PETOTI NE HRANESTE PE TOTI NE ADAPA PE TOTI SI CIND NE DA LATOTI ATIT BIMNE CIT SI RAU EL NU FACE DEOSEBIRE INTRE NOI FIE CA SUNTEM IN VRANCEA SAU IN CONSTANTA PENTRU EL NOI SUNTEM DOAR O GRAMADA DE ...POT SA-I SPUN ASA (NISTE VALATUCI )CA, NE DUCE ACOLO UNDE BATE VINTUL MAI TARE PE UNII SI ALTII CAD PE MOALE UNDE E CEVA ,CEVA MAI MULTA CREDINTA ASTA CHIAR S-O STII SI S-O CREZICA NU MINT DELOC CAUTA SI AI SA VEZI!...DAR SA STII UN LUCRRU NUMAI RUGINDUTE , SI PE DE ALTA PARTE SA ZICI ...DOAR NUMAI DACA II EUTANASSSIEZI SCAPAM DE EI ...AI INTELES CE VREA SA-TI SPUN?CA SI CIINI SUNT TOT LASATI DE DUMNEZEU CA TU CA OM ITI SCOTI PIINEA CEA DE TOATE ZILELE TIE SI COPIILOR TAI PENTRU CA DUMNEZEU TI-A DAT DOUA MIINI SI DOUA PICIOARE SI UN CAP CA -SA JUDECI CU EL SI AVIND GRIJA FAMILIEI TALE SA AI SI GRIJA AMARITULUI ALA. CARE CA SI TINE ARE MATE SI DACA NU MANINCA MOARE DE FOAME LA FEL CA SI UN OM SI ARE ACELAS SINGE CA SI TINE DACA VEZI ASTEA AI CURAJUL SI CERE DELA DUMNEZEU CIND ESTI INPOVARAT CIND AI O SUPARARE CARE ,CHIAR DAC NU ESTI AJUTAT INTRUN FEL ,TOTUSI ITI DA PUTERE SA POTI DUCE GREUTEA SI NEVOIA (PUNTEA DIN FATA TA SA S-O POTI TRECE ...PENTRCA TOATA VIATA NOASTRA E NUMAI O PUNTE PE CARE TREBUE S-O TRECEM VIATA OMULUI E DOAR O MISIUNE PE CARE TREBUIE S-O DUCI LA INDEPLINIRE SI TOATA VIATA NU FACI DECIT SA TE INTREBI ...CE VOI FACE MIINE?DAR NU ZICI (MAI APUC SI ZIUA DE MIINE?PENTRU CA ASTA-I OMUL TRAIESTE CU SPERANTA ZILEI DE MIINE PINA CIND...TE TREZESTI I FATA LUI SI NAI UNDE SA TE MAI ASUNZI DE ACEEA SA CAUTI FRATELE MEU SA FACI CIT POTI BINE CA RAU FACEM LA FIECARE PAS ...CA SA ZICA DUMNEZEU TRECI LA DREAPTA MEA , ELENO !ITI INCHIPUI CE MARE MA-S DA ?HM! SI CE FERICIRE , PE CEL CARE ..CADE ASA O MARE FRUMUSETE ?SA TE TREZESTI DEODATA IN RAI?STII TU CE ESTE IN RAI ?EU AM VAZUT RAIUL SI DE ACEEA ITI SPUN...E NUMAI LUMINA SI VERDE CIT CUPRINDE ...ASA AM VAZUT EU ODATA CIND AM LESINAT SI O PUNTE DELA CARE UN MOSNEAG MA INTORS PINA SA PUN PICIORUL PE EA ...AM SCRIS UNDEVA UN ARTICOL DAR NU STIU UNDE SI NU-L MAI GASESC ...SCUZE POATE CA VAM PLICTISIT DAR CE AM S CRIS E NUMAI SI NUMAI ADEVAR ....PA MA NUMESC ELENA....

mai Elena,cred ca dumnezeu se va supara pe tine,ca nu ai invatat gramatica lasata de domnia sa pe aceste meleaguri. Eu zic sa te mai gandesti,lumea nu se termina cu ceea ce stii tu,...In univers,altfel sta treaba,dumnezeul tau,nu are niciun amestec,el daca exista,trebuia sa-si dea demisia,din cauza lipsei de competenta. Tu crezi intr-un dumnezeu,incompetent,in univers trebuie sa stii mult mai mult ca sa intelegi,iar dumnezeul tau nu te-a dotat cu puterea de intelegere necesara.
Lasa-l bre,pe dumnezeul biblic,acolo unde ii este locul,in biblie si in tara ovreilor.
Mai bine tii cont de traditia noastra milenara,e mai sanatoasa si Zalmoxe te poate ajuta mai mult decat zeii adusi din jerusalem.

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: