lcn_alecu
1 mesaj
Oras: Braila
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:09
|
|
|
theosimmons
1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:09
Sunt sigur ca va face pasi hotarati spre progres, findca am invatat, sper, din greselile trecutului, si sunt sigur ca nu le vom repeta ! Imi amintesc cum m'am despartit de fostul meu Inginer Sef, in 1974, care mi-a pus atunci aceias intrebare, iar cand i-am dat acelas raspuns ca mai sus, iar el m-a intrebat : - Ce te face sa crezi ca viitorul va fi mai bun ? la care i-am ripostat : - Findca maii rau decat este acum (1974), nu cred ca se poate !
|
i_oani
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:10
2010...pot parea mult prea optimista, poate chiar naiva ...dar eu vad o Romanie ceva mai echilibrata din punct de vedere financiar si nu numai...vad o Romanie ce tinde spre o dezvoltare durabila .
|
sanko
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:11
|
|
|
9am079951
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:12
Ceata totala e pe creierul multora care din pacate sunt si in pozitii cheie, iar noi pleaba asistam de douazeci de ani la o lupta a celor care sunt in acel moment la carma tarii.Multi au venit cu putin si au plecat de la putere cu foarte mult neobrazat de mult . In 20 de ani nu au reusit sa lege capitala Romaniei cu o autostrada ,cu nici o tara din Europa ,ma gandesc la acele tari carenr inconjoara geografic dar si tara noastra se afla in Europa in ghilimele spus.Innascut sunt o fire optimista si vesela dar situatia tarii in viitorul apropiat si cel indepartat ma dispera si tot ma intreb ce putem arata din acesti doua zeci de ani ceva pozitiv ceva important : dupa parerea mea trebuie sa recunosc cu foarte mare tristete"" NIMIC "" Motivul ? unde nu e unitate nu e NIMIC ,ma aud cateodat o vorba ""frumoasa e tara asta doar pacat ca e locuita ,stiu suna cam dur ,si nu ar trebui sa se mai gandeasca unii?
|
spprometeu
24 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:12
1. Din punct de vedere economic si financiar, mai rau decat in 2009. Abia in 2010 criza va atinge apogeul. 2. Cand desemnezi un guvern care a fost demis pentru incompetenta si care in 2009 nu a fost in stare sa ia nicio masura anticriza, inseamna ca esti un presedinte depasit de realitate.
|
olandezurobert
1 mesaj
Oras: Bacau
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:13
o tara a nimanui!!! o tara care expluateza propiile forte de munca ,o tara care isi vede propiile interese! o tara in care tinerii nu au prioritate .
|
|
|
vladionmarian
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:14
in cel mai bun caz, ca si anul 2009 adica ma astept la adancirea crizei, cresterea somajului anuntarea de cresteri ale preturilor la energie si la carburanti vor duce cu siguranta la explozia preturilor tuturor produselor, mai ales ale celor alimentare poate o usoara revigorare daca economia europeana si mondiala va iesi din recesiune cu propriile noastre puteri, adica strategii de revigorare luate de guvern, nicio sansa
|
|
|
9am067004
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:15
Romania v-a trece printr-o perioada grea,atit economic,cit si socio-politic.Vor fi multe convulsii economice si politice.Cauza principala este situatia politica.Peste criza economica am trece mai usor,daca nu ar fi lupta pt.putere.
|
ch1do_no1
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:15
Oare va mai vedea cineva Romania?
|
9am152423
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:17
eu vad partea plina a paharului: mai jos de atat nu avem unde sa mai mergem, nu ne ramane decat sa incepem sa urcam!
|
9am142453
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:18
Nu cred ca e un raspuns neobisnuit :la fel ca in 2009
|
mateilucia
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:20
Vad o tara care orbecaie intre vechi si nou, care nu-si gaseste drumul spre lumina, prinsa in confuzii intretinute in mod mestesugit de asa zisii politicieni care au interse de partid, nu si ideologii politice. Ce sa mai vad? Politicieni care au pretentii sa conduca o tara, insa nu sunt capabili sa faca doi pasi, fara sa le invarta cineva "cheita" si, apoi, se trezesc si plag ca seara s-au culcat presedinti si a doua zi s-au trezit prostanaci. Mai vad pe altii care comenteaza ca unii stau prea mult la Cotroceni, de parca a avut cineva posibilitatea sa aleaga si pe altul care a stat mai putin. Mai vad romani care se duc la servici, dar isi amintesc pe drum ca acesta nu mai exista. Sa nu-i uitam pe miile de absolventi de facultati, stand bcu bagajele in Gara de Nord, pregatiti de plecare din Capitala Sperantelor, dar care nu stiu catre ce destinatie sa-si cupere biletul. Sunt optimista, plina de speranta si ma voi ruga in fiecare seara la FMI!
|
9am178798
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:21
Va fi mai greu ca in 2009.Acelasi presedinte,aceleasi scandaluri,sau mai multe,iar noi ca tara ne vom duce tot mai mult in jos.Dumnezeu sa ne ajute si sa faca in asa fel incit sa ma insel.Dumnezeu sa ne ajute pe noi toti.Vanitatea,nemernicia si prostia guverneaza Romania noastra.Oare copii nostri se vor transforma si ei la fel ca noi in generatie de sacrificiu?Oare vor avea ei puterea de a indrepta "nemernicia" noastra si a aduce la acelasi numitor comun "Romania noastra" linga "Romania lor"(a guvernantilor)?Stind cu capul in pamint nu am idee cum arata Romania in 2010.
|
zass
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:21
DUPA ATITA CEARTA INTRE POLITICIENI FIE CA ESTE VORBA DE CRIZA SAU DE ALEGERI NU STIU DACA POLITICIENII NOSTRI S-AU REEZIT LAREALITATE, DAR DACA VOR DORI SA AIBA BANI DE SALARII SI PENSII VOR TREBUI SA IA NISTE MASURI FOARTE NEPOPULARE INCEPIND CU ANUL VIITOR. ASTA PENTRU CA FMI-UL STA LAUSA SI II PRESEAZA PE GUVERNANANTI SA FACA CE N-AU FACUT IN TREI LUNI CIT S-AU CERTAT IAR FMI-UL NU A AVUT CU CINE DISCUTA. SI GREUL CINE IL VA DUCE?. TOT NOI POPULATIA PENTRU CA PRIM-MINISRTUL VA VENI IN FATA NOASTRA SI VA SPUNE CA TREBUIE SA IA ACESTE MASURI CA SA ASIGURE BANII DE SALARII SI PENSII DAR NU S-AU GINDIT TREI LUNI CUM SA REZOLVE CRIZA .
|
bardeanuc
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:22
Probabil ca pana in vara vom atinge pragul de jos al crizei economice iar dupa aceea vom incepe, la sfarsitul anului sa crestem putin.
|
Fosta membra 9am.ro
1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:22
De la: olandezurobert, la data 2009-12-19 00:13:27o tara a nimanui!!! o tara care expluateza propiile forte de munca ,o tara care isi vede propiile interese! o tara in care tinerii nu au prioritate .
..mare vizionar esti mata' !!!
|
v_monica
4 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:23
Vad o Romanie puternica. La fel de puternica pe cat m-a facut pe mine anul acesta plin de greutati si de lipsuri. Pentru ca se spune ca tot ce nu te omoara, te face mai puternic... Deci ii doresc si Romaniei noastre sa ramana puternica si sa aiba incredere in viitor. Mai prost decat pana acum nu poate fi, asa ca... Oricum speranta moare ultima. Monica Vizonie
|
precup_ma
2 mesaje
Oras: Bistrita
|
Anul viitor va fi marcat in plan economic de masuri dure care nu sufera amanare in domeniul economic si social si care va acutiza lupta atat sindicala cat si lupta politica.Va fi un haos in primul semestru al anului viitor dupa care cred ca usor economia va creste cu toate implicatiile pozitive.Este imperios ca statul sa dea drumul la investitii bine gandite care sa creeze locuri de munca si la fel pentru sectorul privat sa ia masuri de stimulare a pastrarii locurilor de munca dar si a creerii lor.Mai putine momente fericite pentru persoane,stres,somaj,dar sanatosi sa fim ca le-om duce pe toate si promit sa folosesc fiecare prilej ,fiecare data care sa aiba o semnificatie ca sa ma simt bine,eu si familia mea si prietenii. Doamne ajuta romanii in anul viitor.
|
precup_ma
2 mesaje
Oras: Bistrita
|
Anul viitor va fi marcat in plan economic de masuri dure care nu sufera amanare in domeniul economic si social si care va acutiza lupta atat sindicala cat si lupta politica.Va fi un haos in primul semestru al anului viitor dupa care cred ca usor economia va creste cu toate implicatiile pozitive.Este imperios ca statul sa dea drumul la investitii bine gandite care sa creeze locuri de munca si la fel pentru sectorul privat sa ia masuri de stimulare a pastrarii locurilor de munca dar si a creerii lor.Mai putine momente fericite pentru persoane,stres,somaj,dar sanatosi sa fim ca le-om duce pe toate si promit sa folosesc fiecare prilej ,fiecare data care sa aiba o semnificatie ca sa ma simt bine,eu si familia mea si prietenii. Doamne ajuta romanii in anul viitor.
|
mr_dbr
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:24
Sunt optimista, prea multe previziuni sumbre, sa speram ca nu va fi chiar asa ! Noi stim sa muncim chiar si-n conditii grele, ne vom descurca chiar daca guvernantii noi vor cheltuii fara rost in continuare...
|
9am036578
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:24
Anul 2010 nu va fi la fel de rau ca 2009, insa nici sa nu ne asteptam sa revenim la confortul economic din anul trecut. Din cauza supraindatorarii si "dezmatului" financiar din sectorul bugetar, Romania va trebui sa stranga puternic cureaua, iar cresterea economica va fi sub cea a tarilor din jur.
|
9am086436
2 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:25
sper sa avem o crestere economica ,o stabilitate politica,locuri de munca pt. cat mai multi cetateni.sa fie apreciati cei care muncesc. toate cele bune !
|
luciangongola
2 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:26
sper in ceva mult mai mult decat in ultimii 20 de ani!
|
manea_nicu
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:27
ROMANIA IN 2010 CRED CA VA MERGE PE DRUMUL CEL BUN, ATAT ECONOMIC CAT SI POLITIC.
|
9am145307
1 mesaj
|
Romania o vad incepand cu 1 ianuarie si terminand cu 31 decembrie dar nimeni nu stie cate zile avem dar sa nu mai dramatizam si sa nu ne mai plangem de mila ptr ca noi putem si avem speranta cu noi chiar daca nu recunoastem ea speranta moare ultima la noi,deci eu o vad mai prospera cu noi proiecte mai greu la inceput de an dar usor usor o sa ne revenim din soc si neajunsuri o sa primim in plus banii de la stat indiferent ca sunt pensii salarii sau alocatii.Romania va inflorii incet incet si o sa ne crestem copii si pe urma nepotii dupa voia domnului.O sa ajungem si noi candva o tara mai educata mental cu bun simt si respect nu dobitoci cum sunt unii dar multi ,ne trebuie rabdare si credinta. Matei Viorica Doina sunt si am 36 de ani va doresc Craciun Fericit ,Noroc ,Sanatate si LA MULTI ANI !!!
|
phoenix_gelu
1 mesaj
|
o tara in care fiecare dintre noi va regreta ca s-a nascut in aceasta tara . Imi pare rau sa zic asta dar la cum arata acum clasa politica datoriile pe care le facem la F.M.I. pe care acum ne bucuram cand primim bani dar pe care va fi foarte greu sa ii mai dam inapoi.O tara in care nici macar sportul ultima noastra alinare nu va mai fi la fel ca in anii precedenti mai plini de glorie in care nu se investeste deloc si se cere mult fara a da la fel. O tara in care domnul Traian Basescu va instaura acel circ pe care numai dumnealui stie sa il faca . O tara in care guvernul Boc isi va arata limitele nefiind capabila sa guverneze cum ar trebui aceasta tara O tara in care cel care fura e cel respectat iar cel care e cinstit e aratat cu degetul O tara care isi va arata adevarata valoare in Parlamentul European adica cea foarte slaba cu exceptia domnului comisar european care pare a fi capabil o tara in care haosul va fi la el acasa Imi pare rau sa zic aceste lucruri dar asa cred eu ca va arata Romania anului 2010 un an plin de deceptii pe plan politic si sportiv
Harhata Gelu 21 ani Navodari Constanta Romania
|
liliana152008
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:28
cu un picior in groapa....
|
borzmirel
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:30
Eu vad anul 2010 sa fie unul mai roz fata de anul acesta care a fost putin maroniu.Dar prevederile sunt sumbre.
|
gab_sp66
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:30
incercari disperate de a iesii din criza ,cu influiente devastatoare asupra romanilor de rand, dar care spre final se vor materializa in "ceva" fapte concrete.
|
|
|