back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 >> Sari la pagina:

9am053762

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:19

In ceea ce priveste opinia mea despre Romania anului 2010 pot afirma ca nu este una tocmai pozitiva.Asa cum au aratat si anii precedenti situatia tarii este una clar nefavorabila.Sistemul nostru de invataman este unul rudimentar si acest lucru cu certitudine va continua intrucat noile reglementari nu fac altceva decat sa impinga tineretul tarii spre o indobitocire lenta.De asemenea pe plan economic lucrurile nu vor fi roz deloc.Este drept ca euro a avut o depreciere considerabila in aceasta perioada dar nu trebuie uitat ca o scadere brusca duce la o crestere la fel de brusca. In plus gaurile aflate in buget trebuie acoperite intr-un fel sau altul si cine sa faca acest lucru daca nu tot bugetarii cu salarii mici sau medii care traiesc de pe azi pe maine. Este trist ce se intampla cu tara noastra insa este si mai trist ca noi acceptam acest lucru. Viitorul ni-l facem singuri insa din moment ce noi nu am invatat din trecut in mod cert nici un 2010 si nici in anii urmatori nu ni-l vom schimba.

sandu_alina79

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:20

SINCERA SA FIU NU VAD NIMIC POZITIV,INSA TREBUIE SA FIM OPTIMISTI SI SA SPERAM CA SE VA INDREPTA SITUATIA .SARBATORI FERICITE

9am178951

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:20

tot la fel ca si anul 2009 ...doar cu multe promisiuni...

9am135624

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:21

Trebuie sa privim inainte indiferent cat de departe va fi luminita care ne da speranta ca in urmatoarea perioada ne va fi mai bine ; Eu cred ca daca fiecare dintre noi contribuim ca persoanele dragi noua copii,parinti ,rude,prieteni ,sa duca o viata normala.... si nu sa traim pe fericirea sau nefericirea lor , eu cred ca Romania lui 2010 va fi o Romanie in care se va vedea si crestere economica, cu siguranta cu sacrificii nu cu mariri salariale de peste 20% (nu ca cineva ar refuza o astfel de oferta dar nu trebuie sa ne gandim doar la noi ca sunt multe alte persoane care si-ar dori sa aiba statusul nostru ) intr-o perioada cand in orice colt de pe mapamond se resimte aceasta criza . Eu cred ca Romania nu isi va vinde valorile si suntem obligati sa mergem inainte cu speranta ca ziua de maine va fi mai buna decat ziua de astazi.

9am170630

1 mesaj

Romania anului 2010 ..... greu de spus Parca aud jurnalul orelor 19:00: "Nu vor mai fi bani de salarii, pensionarii vor muri de foame, medici nu mai avem, alinierea planetelor, topirea ghetarilor....." Din aceste cauze mi-e greu sa vad Romania cu ochi buni incepand cu anul 2010. Traim intr-o tara in care D-l Berceanu spune ca ne inzapezim din cauza ca nu stam acasa la caldura, cand cu totii alergam pentru un banut in plus, dar ei daca au sutele de milioane in conturi..... Spun ca este vina noastra ca nu avem masinile echipate, cu lanturi, cauciucuri de iarna, nu ca este vina lor ca nu sunt pregatiti si ca la prima ninsoare e haos peste tot.... Traim intr-o tara in care in anul 2009 pe sfarsit, si inceputul anului 2010, mai sunt copii care inca mai invata la lumanare, care merg 20 km ca sa ajunga la scoli, si acolo, stupoare: ori le cad tavanele in cap, ori ingheata de frig, etc.. Va dati seama???? Sincer, nici nu stiu de ce am votat, nu s-a schimbat nimic..... D-l Boc se contrazice singur, ba ca am iesit din criza, ba ca nu sunt probleme in acordarea salariilor etc... Iubesc tara mea, avem o Romanie frumoasa, cu toate formele de relief, dar parca daca as avea o oferta pentru a pleca intr-o alta tara, in care nu-ti toci nervii cu atat birocratie, nu iti faci grija zilei de maine, sa am satisfactia muncii, nu stiu daca as mai refuza, cum as fi facut-o cu ceva timp in urma..... In 2010, vad o Romanie trista, vlaguita de orice speranta ca va fi mai bine, vad parinti care isi pierd serviciile, vad profesori care nu se vor mai prezenta la cursuri, vad spitale fara medici, vad o Romanie in care daca ai doua silicoane si mai esti si "blonda" ai succesul garantat.... As vrea sa cred ca nu va fi asa, dar....

armenean_mircea_viorel

1 mesaj

Evolutia omenirii spre noua dimensiune.Schimbarea planetei si a umanitatii spre IUBIRE.si LUMINA.

anielag2002

1 mesaj

diversa si diversificata..colorata..impartita..in categorii, in feluri, in oameni, in posibilitati.sau..in oameni care vor si in oameni care pot..e posibil sa existe si o categorie mixta..ceea ce urez tuturor

dan_micu85

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:22

Romania in 2010 o vad mult mai datoare decat in momentul de fata, mai plina de someri ;i de oameni saraci. Dumnezeu sa aiba grija de noi!

strafarazvan

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

In cateva cuvinte, multe datorii ,si vom fii din ce in ce mai saraci....

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

CREU F.F. GREU DACA NU SA SCHIMBAT MAI NIMIC �N TOTI ANI ASTIA CAM CE SAR SCHIMBA ACUM SAU CE IDEI AR AVEA �N URMATORII ANI AVEM NEVOIE DE MUNCA SI DE SALARII MULT MAI SERIOASE PT. CEI DE RAND

sorinuly

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:23

Dupa un an plin de criza,concedieri in masa si sinucideri din cauza banilor inexistenti,sunt optimist si cred ca in 2010 ne vom reveni incet si vom iesi din criza,iar turismul si viata buna va reinflori in viata romanilor si a Romaniei.

silviuc34

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:24

Romania in 2010 o vad foarte rau, mult prea rau, desi mi-as dori din toata inima sa ma insel. Vad in 2010 o Romanie in care criza se va adanci si mai mult, iar cei aflati la guvernare nu vor fi capabili sa ia masuri eficiente pentru stoparea acesteia. Vad oamenii fiind din ce in ce mai rai si mai "neoameni". Asta e o parte din cum vad eu Romania in 2010 si nu mai vreau sa privesc prea departe, ma concentrez asupra sfarsitului lui 2009, cu speranta unui 2010 mai bun si cu speranta ca viziunea mea despre Romania anului 2010 e gresita. La multi ani!

9am095592

1 mesaj

In anul 2010 Romania o sa fie aproape la fel ca si acu.Din pacate situtia in care ne aflam nu se remediaza asa de repede in tara noastra pentru ca pentru fiecare persoaa care ar putea face o schimbare primeaza interesul personal.Sper ca lucrurile sa se indrepte cat mai repede si aceasta criza financiara despre care se tot vorbeste si pe care tot mai multi cetateni romani au simtit-o din plin sa se disperseze.Imi doresc un 2010 cu cat mai multe realizari

asmyra18

1 mesaj

Sincer cred ca anul 2010 va fi un an mult mai ingrijorator din punct de vedere financiar pentru toata lumea.Traim intr-o tara fara prea multe prioritati,intr-o tara care nu ajuta tinerii din ziua de azi,intr-o tara cu oameni in varsta si cu multe problema de sanatate care nu isi mai pot permite sa-si cumpere cele necesare(alimente si medicamente) cu o pensie atat de mica...insa omul si in general e optimist si traieste cu speranta si cred ca acest lucru il face sa " mearga" mai departe. Va multumesc pt aceasta intrebare si pentru multele stiri pe care dumneavoastra mi le trimite-ti..din pacate datorita job-ului meu nu pot sa imi citesc e-mailul d fiecare data de aceea va trimit nr meu de telefon pentru mai multe detali : 0730267198 La intreaga echipa va doresc numai bine si sarbatori fericite!!

ioana_yam

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:25

2010 va fi o provocare pentru romani, care au vazut in anul trecut realitatile recesiunii economice. Din pacate, vor rezista doar cei realmente puternici, cel mai probabil cu sustinere internationala. Poate e momentul in care se vor trezi si romanii si vor incepe sa fie preocupati de dezvoltarea personala, deoarece economia de piata isi va spune cuvantul. Sunt optimista ca ne vom satura de superficialitate pe toate planurile si Romania se vor vedea zorii unei ere in care vom promova valorile.

9am043695

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:26

Cred ca va urma o perioada foarte grea pentru Romania, in special in primele 6 luni ale noului an. Am pierdut foarte mult din cauza acestor "certuri politice", orgolii, interese personale etc. si avem de recuperat...Iar cei care vor avea de suferit sunt tot bugetarii...Asta-i Romania

9am073712

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:26

2010???! Grea intrebare. Eu mi-as dorii sa fie cat mai bine pentru Romania, dar cred ca o sa fie putin mai rau ca in 2009, in sensul ca rata somajului o sa creasca si mai mult, agricultura tot rau o sa mearga si cei de la conducerea tarii tot asa o sa se certe, acum depinde si de politicienii care urmeaza sa ne conduca.

marcelmarcauetc

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:28

cu siguranta va fi o Romanie mai buna din toate pdv.

9am174898

1 mesaj

Eu vad Romania in 2010 m-ai rau ca in anul 2009!

eugen_mercea

1 mesaj

Foarte putin schimbata. Aceleasi obiceiuri, comportamente, aceaasi viata monotona, fara mari perspective. Ba mai mult, criza economica se va adanci si isi va arata efectele intr-un mod mult mai pregnant.

aura197804

1 mesaj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:29

mizeri,minciuna si coruptie.

todymaxim

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:30

2010 va fi un an mult mai greu ca 2009, privind toate planurile, cel putin primele 6 luni, dupa care ne vom obisnui si o sa ni se para ceva mai bine .exista si o parte buna in sensul ca tot acest greu va duce la o purificare in plan spiritual evitindu-se alte neplaceri. La multi ani!

laurentiu_stanila

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:31

Nu prea o vad bine...e greu de crezut ca in 2010 va fi numai lapte si miere in Romania,mai ales ca se anunta scumpiri peste scumpiri,lipsa locurilor de munca se va accentua ..

9am043868

1 mesaj

Conform noilor condiitii si tensiuni apatute dupa alegerile prezidentiale,situatia Romaniei in 2010 va fi aproape dezastruasa,cu majorarea numarului de someri,cu cresterea taxelor si impozitelor,cu marirea t.v.aului,cu inghetarea salariilor si chiar diminuarea acestora,toate acestea ducind la miscari de strada,dupa parerea mea destul de puternice.Mai mult,vad o Romanie izolata in plan extern,o Romanie fara nici o orientare,cu un guvern pe muche de cutit,care poate fi demis oricind.Drumul spre care se merge este spre o vale cu o panta mai mare de 30* dar si cu denivelari mari,o vale desfundata,uitata de regii asfaltului,unde te poti rasturna oricind.Credeti ca cei din diaspora care ne-au impus presedintele ne vor ajuta cumva?In orice caz,situatia nu va fi deloc roza iar stabilitatea tarii va fi in pericol!

mgeorgescu2000

3 mesaje

Aceeasi tara minunata lasata de stramosi, inzestrata de Dumnezeu cu tot ce trebuie pentru asi ferici locuitorii. Pacat ca acestia nu mai au nimic asemanator cu stramosii. Au uitat de eroi, nu mai stiu ce este patria si patriotismul, nu mai au crezuri si idealuri ci numai scopuri: de a jecmani, de a jefui , de a vinde , de a trada, de a insela , de a muri si capra vecinului ... Ne pleaca tinerii din tara pentru a munci afara , ramanind parinti si rude trudind pentru o paine amara. Ramane o clica de lingai-vampiri sa intareasca mitul lui Dracula si care n-au nici tara nici popor ci doar un singur dor :"sa stoarca de sange o inima romana , fara viitor". Romania in 2010 : - tara cu un presedinte "glorios" dar mai tradator decat Iuda si cu maini "mai spalate" decat ale lui Pilat din Pont; - tara cu un guvern demis renascut ca pasarea Pheonix din ..."cenusa imperiului" ; - tara cu cele mai mari datorii de cand este in aceste granite; - tara care va pierde cat mai multe bogatii naturale; - tara scoasa la mezat pe taraba globalizarii; - tara cu tot mai putine locuri de munca; - tara cu natalitatea tot in scadere si cu mortalitate marita; - tara cu tot mai putine paturi de spital si cu tot mai multi oamei fara casa; - tara cu populatia in cea mai mare parte a ei datoare pe viata la banci; - tara cu cele mai mari, luminoase si lungi vise de libertate si mai bine (de 20 de ani) si care se trezeste in intunericul opaitului, disparandu-i si bruma de cultura prin care reusise sa nu mai aiba analfabeti dar pe care ii scoate an de an la iveala dupa "Marea Re..(nu se stie ce)" din anul de gratie 1989 harazita ca dar de Craciun, dar furata de lotri la drum si lasata in DECEPTII acum. Ar fi multe de spus ce nu vom avea in 2010. NU STIU SA SPUN MACAR UN SINGUR LUCRU SIGUR PE CARE IL VOM AVEA SI CARE SA IL ARAT SI SA MA MANDRESC CA SUNT ROMAN !!!?

9am075123

1 mesaj

Cu siguranta mult mai bine decat pana acum sau decat daca am fi condusi de psd-isti .;)

vali7000

1 mesaj

O tara care va incepe sa se apropie de tarile membre UE, iar 2010 va fi anul in care se vor aseza multe intr-un fagas normal

vlase_gaby

1 mesaj

Vad o Romanie in 2010 recladindu-se dupa o perioada mai nefasta. Vad in 2010 o tara care are puterea de a reveni la normal, acest lucru pentru ca avem potential si pentru ca facem orice cu suflet. Mai sper ca 2010 sa fie macar o raza din luminita aceea de la capatul tunelului, tunel care pare ca nu se mai sfarseste. Ca o ultima dorinta, mi-as dori ca 2010 sa fie un inceput pentru orice cuplu de tineri casatoriti de a i se oferi sansa de a-si putea achizitiona o casa. Astfel mi-as dori sa vad Romania in anul care vine!

rosergiu

1 mesaj

s-au cheltuit multi bani in aceasta campanie electorala, in conditiile in care situatia economica este la pamant, iar mogulii trebuie sa-si recupereze finantele. deci... multi bani ce vor intra in romania nu vor merge spre sectorul economic, pentru a relansa economia si deci... pentru a aduce cat mai multe locuri de munca, vor merge in buzunarele unui grup restrans de persoane. asta este naspa, deci... Romania va avea un an deosebit de greu. nu cred ca va muri cineva de foame, dar va fi greu.cei mai multi oameni vor fi multumiti sa poata sa-si acopere nevoile primare, se vor aduna multe datorii, la utilitati.

9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:32

In anul 2010 Romania va trece printr-o perioada dificila si asta datotita lipsei de pregatire in materie de economie si de profesinalism al politicienilor care ocupa diferite functi de conducere si asta si datorita credibilitati fata de tariile din UE ca sa nu mai amintesc ca asazisa clasa politica este total lipsita de patriotism punand pe prim plan interesul propriu si dorinta de imbopgatire rapida ( a se vedea averile politicenilor zsi m ai ales ale parlamentarilor).La acestea de mentionat justitia corupta in intregime din Romania, mai ales magistrati total n epregatiti profesional si cu c aractere josnice fata de justitiabili.

Pagini: << 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: