back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 >> Sari la pagina:

mariana_irimia1412

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:48

INCEPUTUL ANULUI PE LANGA TULBURENTEL POLITICE EMISE DE LUPTA PENTRU PUTERE,VA MAI AVEA DE CORECTAT MULTE LEGI DEFICITARE IN DOMENIUL FISCAL ,DACA PARLAMENTUIL NU VA GASI O BULA DE AER PENTRU REVIGORAREA INDUSTRIEI SI AGRICULTURII,VA SUGRUMA SI PUTINELE FIRME CARE AU MAI RAMAS IN AFRA DE MAMUTI DIN MULTINATIONALE CE INCEP SASI CONTUREZE STATUTUL DE FIRME CU MONOPOL ABSOLUT PE DOMENIILE IN CARE ACTIVEAZA ,ELIMINAD CONCURENTA MICA CE DE BINE DE RAU COTIZA LA BUGET DE BINE DE RAU ,ASIGURA LA PRAGUL DE SUBZISTENTA NECESARUL ZILNIC ANGAJATILOR,TRRECAN PESTE ASTA SPRE SFARSITUL LUI 2010DUPA MINE LEUL SE VA DEVAORIZA IN CONTECTUL POLITIC CARE SE PREFIGUREAZA,NE TREBUIE MULT MAI MULTA STABILITATE POLITICA ,ELIMIND INFLUENTELE EXTERNE ,ASTEPTAM ATAT DE MULT DE LA ALTII ,DAR NU VOR ALTII SA VEDEM CE PUTEM SA FACEM SAU SA REALIZAM

eleniselenis

1 mesaj

As vrea sa fiu optimista si sa va spun ca vad in anul 2010 un an si cu rele,dar si cu bune in ceea ce priveste criza economica de care sufera tara noastra in acest moment.Primele 3-4 luni ale anului vor fi mai grele ,dupa care va rasari soarele,sa spunem.Asadar Dumnezeu isi va indrepta privirea asupra noastra si ne vom reveni incet-incet.

9am178954

1 mesaj

daca se merge pe actuala propunere de guvern cu un ungur la cultura si PATRIMONIU! , cu o elena udrea corupta dar fidela presedintelui ,cu niste dosare nesolutionate de coruptie nu avem sansa de redresare in 2010. trebuie sa se puna o data baza pe agricultura,turism, cai de comunicatie-drumuri,dar nu cu aceeasi ministrii care nu au facut nimic-trebuie sa se implice mai mult oameni capabili- nesupusi unor interese meschine politice-e usor de facut analize-sa ne maturizam odata si sa intelegem ca putem reusi prin forte proprii ,fara a mai cere parerea tatucilor de la rasarit sau apus-de-abia atunci se va putea vorbi de redresare-in nici -un caz in2010!

adi_stan80

8 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:49

Nu prevad nici o modificare. Posibil sa apara o diversificare si o usoara animare a pietei, insa fara modificari semnificative, nici macar in rau

madalin_2002ro

1 mesaj

eu vad Romania in 2010 in 2 ipostaze: 1. acoperita de zapada, 2. tot in criza. si sa speram ca guvernul Boc 2 ne va oferi o sansa sa scapam de toate greutatile din tara noastra,pt noi cetatenii care avem salarii minime pe ec... nu pt cei care au salarii de pete zeci de mii lei noi.

feriktm

1 mesaj
Oras: Petrosani

In 2010 prevad liniste la nivel politic, framantari in interiorul PSD, iar pe plan economic am incredere in institutiile financiare care prevad o oarecare revigorare a economiei. Sper sa nu fiu considerat un optimist ci din potriva la finele anului urmator sa fiu considerat un realist. La multi ani tuturor romanilor si un an 2010 mai bun decat 2009.

nitu_sabina

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:50

Romania in 2010 va arata asa cum romanii au votat. Sincer cred ca ne meritam soarta, Asa cum in ultimii 5 ani de zile nu s-a intamplat mai nimic bun pt tara noastra, cu parere de rau cred ca nici in urmatorii anii nu o sa se intample nimic spectaculos.

andrew_mc_kruger

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:52

La fel de interesanta, fascinanta pe alocuri, cu oameni calzi, primitori, optimisti!

flm1005

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:53

Sincer, eu sunt un optimist incurabil, dar cu toate acestea, in 2010 vad o Romanie secatuita de resurse, in care saracia, foamea si neputinta vor fi la ele acasa. Cred ca in anul 2010 se va simti in Romania adevarata criza, economica, dar si morala. Imi pare rau, si pentru ca sunt un optimist incurabil, sper din tot sufletul ca nu se va intampla asa. Important este, sa fim noi sanatosi, ca le-om scoate la capat pe toate. Sanatate si multa minte in anul 2010, va doresc. Florian

helenis99

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:53

NU FOARTE BINE. RATA SOMAJULUI CRESTE IN CONTINUARE, NU AVEM O PERSPECTIVA, CE SA CREDEM???

kandy_srk

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:54

cu siguranta va creste rata somajului,economia fiind intr-un mic declin,fiin revizuite, tot �n sc�dere, �i proiec�iile privind deficitul de cont curent.probabil din aprile cand vor fi puse in aplicare planurile de redresare a economiei romania va avea o usoara majorare a pib-ului care va scadea spre inceputul acestui an

mircea34

1 mesaj

sper intro crestere economica

marianbr

2 mesaje
Oras: Braila

Roz!Acum ca avem un nou presedinte tanar,cinstit,destept si inteligent,totul va fi bine.Impreuna cu noul guvern compus din oameni noi,corecti si dornici sa slujeasca poporul,totul se va derula ca un mecanism bine uns si e inposibil sa nu mearga bine.Incepand din2010 tara va scapa de moguli,de mafioti,de corupti.Va avea cea mai mare crestere economica din Europa si pentu nivelul de trai ne vor invidia toate tarile din comunitate.Va fi foarte bine!

mirceapopa2002

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Anul 2010 va fii un an greu, dificil in primul rand din p.d.v. economic si , implicit, si in celelalte planuri : social, sanatate, cultural, familial . Vor creste taxele si impozitele in vigoare si sigur vor fi introduse si altele noi : taxa pt randamentul energetic al imobilelor, cresterea valorii asigurarilor auto, imobile sau de alt tip . Nu stiu cate persoane isi vor mai putea permite sa isi cumpere/ schimbe bunuri de folosinta indelungata, autoturisme sau sa mearga in concedii sau in vacante.

mrsn_alexandra

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:55

..Intr-adevar, anul 2009 nu a fost un an bun pentru Romania, si cu atat mai putin pentru romani, ma refer atat la cei de acasa cat si la cei plecati in tarile "cainilor cu covrigi in coada". Reflectand un pic in fata calculatorului, incercam sa identific totusi un lucru bun care s-a intamplat in tarisoara aceasta de-a lungul celor 12 luni, dar chiar nu-mi vine nimic semnificativ in minte. Nici macar alegerile de pe sfarsit de an nu au fost o bulina alba pentru Romania. Dar sa trecem peste toate acestea (sau cel putin sa incercam), si sa privim increzatori catre viitor. Anul ce vine va fi un an muuult mai greu chiar si decat 2009 care a fost "anul negru" anul cufundat si scufundat in criza. Eu vad 2010 intr-o tenta de gri, un gri care se straduieste sa ajunga alb. Daca nici in 2010 nu vom reusi sa iesim la suprafata cumva........atunci o sa pierim cu totii mancati de criza (sau de cei care vor muri de foame:). Cred ca e timpul ca anul viitor sa fie un an hotarator pentru noi, sa fie un an care sa merite sa ramana in istorie ca un an deosebit pentru poporul roman, meritam ceva maret, meritam ceva care sa ne faca sa ridicam capul din pamant. Am incredere si inca mai sper ca se poate schimba ceva. Agricultura, sanatatea, invatamantul, industria, etc, macar 2 dintre acestea trebuie ridicate, trebuie invatate sa functioneze. va- fi greu intr-adevar, dar merita si trebuie incercat. E vorba de viitorul nostru. Asadar, in 2010, Romania va lupta, pentru ca e timpul sa iesim din coada Europei, sa renuntam la statutul de codasi. Imi asum riscul de a numi anul 2010, anul renasterii pentru Romania, imi asum riscul sa CRED ca pentru tinerii ca mine(22-26), generatia mea, va incepe sa se prevada un viitor si ne vom putem permite sa ramanem aici sa muncim, sa ne creem viitorul aici. E ciudat ca am ajuns iar sa spun acest lucru, dupa ce, nu cu mult timp in urma resimteam neajunsurile crizei din Romania, cand faptul ca am fost atinsa de somaj, m-a facut sa-mi pierd increderea in tot ce inseamna statul roman care nu m-a ajutat cu nimic, care nu are programe de sprijinire a tinerilor. Nu stiu de unde imi vine acum puterea sa cred ca totusi se mai poate, poate de vina este perioada aceasta a sarbatorilor care ne cuprinde pe toti. Sper sa nu fiu dezamagita din nou sau cel putin sa raman o vreme cu optimismul acesta care ma va impiedica sa vad starea din ce in ce mai mizera in care ne aflam. In 2010, ceata se va ridica de pe ochii romanilor, de pe ochii parlamentarilor de "carton" isi vor alunga somnul si vor incerca sa recupereze timpul pierdut. AM INCREDERE! ASA VA FI ANUL 2010, AVEM NEVOIE DE CEVA MARET CA SA PUTEM SA LE SPUNEM COPIILOR NOSTRI CAT DE GRANDIOS A FOST ACEST AN!

nicunica57

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:56

Daca nu mai rau cel putin la fel ca in 2009,cu prelungirera crizei economice probabil si politice si ca drept urmare, alegeri parlamentare anticipate, cresterea ratei somajului, cu alte cuvinte destul de rau si asta datorita lipsei de responsabilitate a stimabililor nosti alesi.

9am178955

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:57

Politic: se va iesi din criza destil de rapid. Economic, Romania va avea o directia generala corecta. Dar in privinta vitezei cu care se va misca Romania, inca e greu de spus ceva... Social: aceeasi oameni de pe strazi, cu aceeasi mentalitate, caci e nevoie de vreo cateva zeci de ani ca sa se schimbe ....

9am174554

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:58

Din pacate Romania va fi mai saraca in 2010...si odata cu ea si noi cetatenii ei! Nesiguranta locului de munca, capacitatea tot mai scazuta de adaptare a romanilor la noile cerinte din comunitatea europeana, faptul ca nu se vad perspective concrete de iesire din criza economica si financiara mai ales in conditiile in care investitiile straine se indreapta spre alte zari..Asia, America de Sud, Africa de Nord. Doar cei cu un optimism incurabil si cu un pronuntat simt de aventura, care isi vor lua destinul in propriile maini si vor incerca sa-si faca un rost, undeva aiurea in alta tara, pot avea speranta unui viitor mai bun. Noi cei din Romania-gri, cei ce locuim in orase fara locuri de munca, care privim cu groaza sfarsitul lunii, atunci cand se adun facturile ce trebuiesc platite, impozitele si darile tot mai mari "ajustate" la inflatia in crestere am ajuns cetatenii second-hand ai Europei...Probabil ca in 2010 obiectivul meu nr.1 va fi sa ...fiu sanatos!

abranga

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:58

Cum vad eu Romania in 2010?!Hm, ma straduiesc sa imi repet ca va fi cat de cat bine, ca vom fi pe curba ascendenta a recesiunii, ca cei care pot si trebuie sa hotarasca soarta acestei tari vor avea intelepciunea de a lua deciziile potrivite situatiei in care ne aflam.Oare sunt o optimista?Poate ca da, sau poate ca sunt un cetatean al acestei tari care VREA sa sper ca anul 2010 va fi un pic mai bun decat cel care-l incheiem.

braboss35

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:59

plin de surprize dar si de indatorare a statului incat sa fim sclavi cu acte in regula,datorita celor ce au furat si ne-au vandut (POLITICIENII), acum sa-i verifice pe toti si sa le fie confiscate fara mila averile ne justificate

9am125915

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:01

Daca guvernul isi va face treaba si opozitia nu il va boicota, ci il va ajuta, prefer sa fie greu cateva luni dar sa ne revenim, Daca vor incepe iarasi sa se lupte pentru ciolanul care e gol de tot, va trebui sa ne castigam painea cea de toate zilele prin alte parti. Sigur vor fi concedieri in prima parte a anului, dar ...cum am mai spus, tot raul va duce in cele din urma si spre un inceput de bine. Politicienii sa puna umarul la treaba si sa lase circul si balciul jalnic de care am avut parte pana acum.

juliya

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:02

Din pacate, situatia Romaniei va ramane tensionata in plan politic, economic si social. Tensiunile vor creste in toate planurile, iar populatia majoritara o va duce tot mai greu. Daca nu se va separa politicul (care este invechit si trage totul in jos) de economic, lucrurile pot degenera. Imi doresc sa nu fie o premonitie, dar cum merg lucrurile nu ne putem astepta la ceva mai bun, in cel mai bun caz la o stagnare.

crisemi

4 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:03

Cu BASESCU presedinte,in 2010 vom fi cu totii in DOLIU

ionel_b

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:03

O Romanie a deceptiilor politice duse la extrem,plina de disperarea ca nu poate face nimic, caci s-a vandut la mezat ,o tarisoara plina de contradictii,dar ,care in gloria spiritului latin mai pastreaza , ascunsa intr-un colt uitat speranta.Vreau sa o vad bogata si inplinita ,dornica de adevar si dreptate.Vreau ca fiecare minut in care respira aer sa zimbeasca multumita ca e libera!DAR SA NU UITAM CA ARE DOAR 20 DE ANI SI E INCA PREA TANARA SA LUPTE CU TRECUTUL! LA MULTI ANI REDACTIEI D-VOASTRA, SI VA MULTUMESC CA SUNTETI TINERI SI PLINI DE SPERANTA!

valentina_dinu

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:04

Anul 2010 va aduce cu sine continuarea inceputului transformarii inimilor romanilor din suflete chinuite de criza in suflete initiate in tainele esoterismului.Romania va trece si in acest an prin transformari,dar la final,datorita puterii interioare a oamenilor va fi un popor invingator.

angy_dory2006

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:04

Romania in 2010 nu va fi prea mult diferita de Romania lui 2009,criza va continua,someri vor exista, absolventii de facultate vor avea in continuare probleme in gasirea unui loc de munca.

vallyrugina

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:06

pe un trend ascendent

nicsahcom

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:07

in prima jumatate intro criza mare, iar a doua jumatate incrpem sa ne retresam,si abia in 2o11poate sa fie mai bine

nebunyka4u

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:08

acasa :)

tiberiumalciu

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:08

Prima parte a anului se anunta foarte dificila,dar incepand cu luna aprilie ne revenim la normal.

Pagini: << 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: