elenaneli
1 mesaj
Oras: Galati
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:27
In 2010 in Romania situatia economica si probabil nici cea politica nu se va redresa si din acest motiv pot sa apara grave tulburari sociale. Biserica va avea un rol important caci va crea multe centre pentru a-i putea hrani pe cei a caror situatie materiala va fi sub limita subzistentei. Sunt nenumarate solutii pentru a iesi din criza dar din nefericire cei care detin puterea sunt mai interesati de propriul lor orgoliu decat de a crea o uniune de criza fara culoare politica. Pentru mine si cei care au avut frati apropiati ca varsta un lucru ne e clar. Cand ne bateam sau ne certan intre noi era ce era dar cand aparea vreun strain eram atat de uniti ca ne luam apararea asa ca fratii buni. Depaseam pericolul si pe urma ramaneam cu probemele noastre. Acum e momentul ca �fratii� din tara noastra sa vada ca mai presus de propriile lor orgolii e dusmanul din exterior, criza mondiala. Si sa nu uite ca starea materiala a stat la baza marilor conflicte, ca mi-e si teama sa spun razboaie. Elena-Neli
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:29
De la: Ebony, la data 2009-12-19 01:24:25In 2010 eu nu vad Romania ,Vad Anglia......o diferenta de la cer ...la pamant........
|
lxndr_daniel
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:31
Ca o prostituata ramasa fara client ... Ca inca pata neagra a Europei ... Ca un wc infundat ... ca-ci toate voturile romanilor care l-au votat pe domnul Basescu nu or sa fie nimic altceva decat hartie de toaleta pentru acesta mai ales la cat de des cineaza dansul la "golden shpritz" pe buzunarul nostru si ce sa mai vorbim de criza ... (sper sa-l usture fiecare vot atunci cand il va folosi , mai ales cele pe care le-a manevrat) ce-ti doresc din suflet, domnule Basescu, e sa traiesti cu banii mei ... un tanar de 23 ani fara servici care inca sta cu parinti intr-o casa cu 3 camere (sunt un fericit, ce pot sa zic) , cu tata pensionar pe caz de boala si mama muncitoare cu un credit la banca pe 10 ani. sa traiti bine Domnule Basescu ... la fel de bine ca mine ! ca de ... doar dvs. a-ti spus : "la bine si la greu " ...
|
f_56
7 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:32
In negru , nici macar in gri , cel putin 4 ani de acum inainte ! SELECTIE NATURALA PRIN EXTERMINARE A MASELOR LARGI ...
|
|
|
brotacelverzuliu
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:34
Anul 2010 nu va aduce mari schimbari din nici un punct de vedere; acelasi presedinte, aceeasi parlamentari care erau si pe vremea comunismului (in cea mai mare parte). Lucrurile cu adevarat importante cum ar fi invatamantul sau mediul sunt luate mai degraba in gluma si nu se face nimic pentru a le imbunatati. In aceasta tara fiecare trage pentru el. Din pacate suntem si un popor care isi "murdareste" din ce in ce mai tare imaginea in fata tarilor membre ale Uniunii Europene si nu numai, iar acest lucru nu ne aduce nimic bun; din contra, ne ingroapa si mai tare in datorii.
|
ilieonceanu
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:36
La �nceput de an o v�d zbuciumat�, din punct de vedere politic mai ales, �ns� dup�, cred c� se vor a�eza apele �i lucrurile �n �ar� vor �ncepe �ncet, �ncet a func�iona.
|
oanaa85
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:37
Mult mai rau decat o vad si acum.....De aceea am plecat din tara.Sarbatori fericite!
|
|
|
DRCIP20
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:37
anul 2010 va fi un an de cumpana pentru romania. daca politicienii se vor certa in continuare va fi un an foarte greu pentru omul de rand. daca se vor pune de acord atunci eu am incredere si speranta totodata ca ne vom revenii din criza si va fi mai bine.
|
|
|
sercaianumihai
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:38
|
onghen_theone
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:38
Asa cum a fost si pana acum va ramane si de acum inainte inclusiv si-n anul 2010 tara TUTUROR POSIBILITATILOR.
|
9am178959
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:44
buna seara eu personal cred ca 2010 va fi un an bun pt toata lumea nu vreau sa vorbesc despre politica acest subiect nu ma interseaza si acest subiect trebuie lasat pt cei care au aceasta meserie care se numeste politica. revin la subiectul principal cum va fi anul 2010 dupa parerea mea va fi un an bun cu crestere economica buna si criza economica se va termina in adoua parte a anului pt ca mai rau nu cred ca se mai intampla si acceasta criza a fost prea dura dar iesim din aceasta criza la anul.
|
9am142082
21 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:45
In 2010, Romania se va obisnui cu o alta directie de evolutie, va exersa democratizarea reala si va incepe sa valorifice ceea ce poseda. Sper...
|
ROBY
2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:45
EU VAD ROMANIA IN ANUL 2010 M-AI SARACA CA ACUMA,CU SCUMPIRI DE PRETURI LA ALIMENTELE DE BAZA,LA TIGARI,LIPSA LOCURILOR DE MUNCA(PREA MULTI SOMERI).POLITICIENII ASTEA CARE I-AM ALES AR TREBUI SA FACA CEVA CA TINERETUL SA AIBA FIECARE UN LOC DE MUNCA CA SA I-SI POATA INTRETINE FAMILIA.CEI DIN PARLAMENT(SENATORI SI DEPUTATI DIN TOATE PARTIDELE POLITICE NU AR TREBUI SA SE CERTE INTRE EI ACOLO LA BUCURESTI CI AR TREBUI SA FACA CE AM MENTIONAT EU M-AI SUS).MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI SARBATORI FERICITE TUTUROR POLITICIENILOR DIN ROMANIA DE ALTFEL SI CETATENILOR.DOMNULUI TRAIAN BASESCU SARBATORI FERICITE SI DOMNULUI MIRCEA GIOANA DE ASEMENEA SARBATORI FERICITE>CRACIUN FERICIT SI .
szilvszter
|
zanoaga_ciprian
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:48
Nu vreau sa par pesimist, dar cred ca o mare parte a anului 2010 va fi ceva mai rea decat sfarsitul lui 2009 din cauza ca "oamenii" (maimutoii) care ne conduc inca se mai cearta pentru interesele lor personale si va dura pana cand lumea va iesi in strada in ultima instanta, iar daca nu va iesi in strada se vor manca intre ei. Sper ca spre sfarsitul lui 2010 lucrurile sa fie macar de 2 ori mai bine decat sfarsitul acestui an.
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:52
Eu nu stiu cum si de ce partid sau orientare apartineti voi. Dar daca mai este ceva adevarat in tara asta, tot respectul. Oamenii simpli s-au saturat de baliverne si concursuri cu premii s.a.m.d.(chiar nu va dati seama ca e prea mult?) Oricat a-ti rade voi , oamenii mai si gandesc...Si au nevoie de multe lucruri, unele foarte banale, ca de exemplu mancare pt. copii, sau lapte matern... De atatea secole oamenii nu invata nimic din istorie si asta mi se pare foarte grav, se persista in aceleasi greseli, in mod voit sau indus,trebuie sa intelegeti ca sunt si oameni simpli ,care nu fura sau nu inteleg legea junglei impusa de forte oculte, dornice doar de putere.Ce este asa greu de inteles?Oamenii sunt fire de nisip trecatoare, iar puterea la care viseaza este desertaciune... Multumesc si va doresc: Sarbatori Fericite!
...
|
neo_fet_yahoo_com
12 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:56
fotografii cred[si femeile] ca daca fotografiezi la o femeie numai un ochi cu putin pomete si nas,cu putin par la tampla[si la sprancene]dar cu gene bogate,ea devine mai misterioasa!Dar daca devine inexpresiva ca acele din vitrina???{nu-i raspuns la itrebare} nu gasesc raspunsurile mele[2]scrisepe18-19/12/09.eu nu scriu ganduri aflate intr-un creer insangerat
amscris chiar prea mult
|
alexmartini1960
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:56
ROMANIA -ANUL 2010 Ce am vrut NOI nu s-a VAZUT la VOT!!! Ce au vrut EI s-a infaptuit MISELESTE!!!SALARII mici!!!si CONCEDIERI!!!si MULTA LEHAMITE!!!din cauza MITEI ELECTORALE a ;presedintelui;BASESCU TRAIAN nume predestinat DEZASTRULUI ECONOMIC!!!OM TRAI SI-OM MAI VEDEA?poate o ALTA ROMANIA ,peste alti 20 de ANI ,DACA NE-O MAI DA DUMNEZEU ZILE DE TRAIT!!!
|
adina_obe
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:01
EU CRED SAU ASA SPER CA IN 2010, ROMANIA SA IASA DIN CRIZA ECONOMOCASI SA INTRAM SI NOI IN NORMALITATE, DESI NICI INAINTE NU ERA PREA BINE, DAR ERA TOTUSI MULT MAI BINE DECAT ACUM, IAR INPLAN POLITIC NU-MI DAU CU PAREREA PT CA NU MA PRICEP DELOC LA POLITICA
|
gygykgygyk
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:02
nu cred ca o sa iasa din nimic ci din ce in ce o sa fie mai rau pentru tineret.daca era sa fie mai bine era de acum. nu mai era oameni fara loc de munca si asa de multi cersatori. nu au stiut sa mentina ceea ce era important adica ca oameni sa aibe loc de munca. ca si cersatori sunt unii din ei daca nimeni nu ii angazeaza ce sa faca si ei cersesc decat sa dea in cap mai bine cersesc. trebuia imbunatatite combinatele fabricile daca ei le-a lasat asa cum si cat sa reziste este si normal ca acum sa nu mai fie nimic.
|
calota_romica
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:12
Cum vad eu Romania in 2010..hmmm sa ma gandesc ...Daca am inceta cu certurile inutile pentru putere si am incerca sa respectam putin ceea ce numin ROMANIA. Cred ca Romania ar avea o sansa de reusita in ceea ce numim criza economica daca am pune in valoare ceea ce putem oferi si sa nu ne mai furam unul altuia caciula. Sa punem osul la munca cum spunea romanul de altadata si sa nu ne mai vaitam atat ca nu stim decat sa facem scadal.....
|
975
3 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:24
In anul 2010 Romania,din pacate nu cred ca va fi cu nimic mai buna,decat anul acesta.Ne va fi mult mai greu,vom fi tot asa fara locuri de munca si fara o stabilitate.Pentru ca sant doar promisiuni si nimeni nu face nimic.Incepand de la presedinte pana la cea mai mica persoana di parlament,la ce conducere avem nu ne putem astepta la mai bine,cu parere de rau.Oameni buni trezitiva la realitate,nu vom fi niciodata ca si cei din europa cu adevarat pentru ca vom ajunge la sapa de lemn,o sa ajungem sa ne dam in cap pe strada pentru o bucata de paine,Am umblat prin strainatate si am vazut mentalitate lor,organizarea lor si altele,noi nici peste 200 de ani nu ii vom ajunge.
|
elenutaus
2 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:27
cum o vad sau cum mi-o doresc...? pai o vad destul de tulbure dar incercand sa se dezmeticeasca ...iar de dorit mi-o vreau sa razbata si sa ne fie iar bine!
|
munteanu_petre2005
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:29
Romania nu isi va gasi linisea din punct de vedere politic, din punct de vedere economic sper la o imbunatatire. Sper ca anul acesta sa se scoata mai multe posturi pentru tinerii absolventi, pentru ca in aceste vremuri doar noi cei tineri putm sa ajutam la reconstructia Romaniei. As vrea sa vad o Romanie mai curata, mai bine organizata, cu oameni buni si harnici asa cum vedem si noi prin occident.
|
mailat11
2 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:34
dragi mei sa stiti ca anul care vine nu o sa fie deloc simplu pt. romania ,aceasta criza o se simta din plin si la anul ,dar am toata increderea ca presedintele traian basescu si cu al asau guvern o sa razbata ,sa le ajute dumnezeu si lor si noua si voua. salurae si la mai mare
|
9am172953
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:36
Romania e doar un copil rasfatat ce are foarte multa nevoie de o educatie
|
alinstelistul1986
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:38
Buna dimineata va spun,"Romania cum o vad eu in 2010 "hmm mie foarte greu sa spun pt ca anul 2009 nu a fost un an foarte stralucit , poate si din cauza crizei sa zicem, dar la noi romani a fost tot timpul aceasta criza .Sper din tot sufletul sa avem si noi un trai mai bun in 2010, sper ,sper , ca doar speranta moare ultima.La revedere.
|
illym
27 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:43
... "Mun�ii no�tri aur poart�, noi cer�im din poart�-n poart�" .................................................... atat de "contemporane" aceste "simple cuvinte"...atat de invechite.... alta descriere pt Romania anului 2010....:(...poate peste alti 10,20 de ani...asa cum speram si la revolutie...asa cum au sperat "ai nostri" si in razboaie si in comunism....e bine ca stim "inca" sa speram!
|
szabo_tibor_68
3 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:44
In primele 5 luni de zile, austeritate si regres economic dupa care incepe o usoara stabilizare economica si poate o usoara crestere incepind cu toamna 2010. Politic,e posibil sa fie o remaniere, inaintea vacantei de vara. Cu stima SZABO Tibor, Timisoara
|
mirceatomus
3 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 02:48
Romania este o tara frumoasa si plina de atractii din cele mai diverse.Poporul roman si-a pus si inca isi mai pune toate sperantele in talentul membrilor societatii romanesti de a pune in valoare aceste facilitati naturale prin talent si imaginatie constructiva,intr-o ade- varata libertate garantata de un aparat de stat intinerit si avand o viziune creatoare,de sprijin neingradit a initiativei private care sa aibe in vedere o legatura stransa atat cu consumatorii interni cat si cu cei externi,cu deosebire cu cei din Uniunea Europeana,SUA si Canada.O vad ,asadar,integrata deplin in efortul uman comun,fara efuziuni patriotarde si excese laudative,cu modestie si abnegatie tacuta.
|
dr_lecter8606
13 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 03:00
In 2010, vad Roamnia la fel. Totusi, politicienii vor consuma mai mult material pentru perdelele scenei politice(din bugetul statului), unii compatrioti se vor lasa la fel de usor dusi de valul mediatic, de prost gust si de larg consum, iar altii vor face tara de rusine la fel de bine ca si pana acum. Totusi, presimt ca nu ne vom pierde bunul-simt, in general, ci, dimpotriva vom realiza ca datorita greutatilor prin care am trecut, reusim sa evoluam, sa fim romani verzi, sa ne fie DOR de casa, sa ne imbratisam tara care ne-a crescut cu atat drag, prietenii, casa, iubita la metrou sau la usa trenului care da sa plece. Vom fi mai NOI. Romani de pretutindeni.
|
|
|