back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 >> Sari la pagina:

ynad200

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:52

cred ca va fi un an mai greu decat 2009

hamsystyle

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:52

Vad o tara care in prima jumatate a anului va fii foarte greu de traint, deoarece dupa cum gandesc, bugetul nu va fii facut repede, asta insemnad ca nu vor fi impartiti banii spre pensii, salarii, somaj, asigurari de sanate.Toate astea ducand intr-o oare care masura la haos, doar din cauza luptelor politice pentru suprematie.In a doua parte lucrurile vor incepe sa mearga pe calea cea buna, dar mult in spate decat am fost inainte de criza economica.Ar trebuii ca politicienii sa nu se mai gandeasca la suprematie, ci la populatie, la nevoile lor, ar putea relansa economia prin multe metode, ar putea face o tara prospera (asa cum a fost dupa Revolutie, cand era printre primele singurele tari fara datorii externe, bineinteles cu anumite sacrificii si chinuri a populatie). Se pot face multe lucruri bune pentru tara, politicienii nostrii se gandesc binele lor, nu a poporului care i-a ales. Pacat, pentru ca e o tara frumoasa, cu multa istorie si frumuseti, care nu sunt exploatate. Sa aveti "Sarbatori Fericite!!" toate cele bune cele bune.....si anul care vine sa fie mai prosper si roditor! Cu resprect, Alexandru-Bogdan Ivas

ctudor

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:53

Dreagii mei, cu regret pot sa spun ca vad Romania in 2010 destul de sumbru.Lupta pt ciolan si putere va continua din umbra, Opozitia va inventa greseli ale guvernului pt ai bombarda cu motiuni de cenzura.Si acum se face caz de debarcarea premirului Boc prin vot in parlament, care nu a fost altceva decat un aranjament pt a scoate din functie un premier incomod, care taie salarii si pensii mari.Pacart ca si uni ziaristi care sunt baieti destepti fac jocul celor care nu vor sa-si piarda privilegiile, pt a profita si ei cat de cat. Vor creste preturile pt ca este singura sursa de venit.Pacat ca avem o tara frumoasa , de care s-a ales praful si pulberea, cum zice un proverb.Alt pacat este ca cei alesi sa ne conduca se gandesc intai la buzunarul lor si pe urma la starea poporului. Va multumesc pt informatiile primite zilnic, va doresc un CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI CAT MAI MULTE BUCURII DACA SE PAOTE . Cu stima MS

mihaela_angheluta

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:53

Ratacita in noaptea

sorinadancuta

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:54

Romania? Posibil, putin mai evoluat�, in bine, comparativ cu 2009. Aceasta, din 2 motive: fie ca deja criza nu va mai fi asa de acuta, fie ca deja ne-am obi�nuit... Ca in bancul cu m�garul, pe cand s-a obi�nuit s� m�n�nce h�rtie, a murit. Se intoxicase de prea mult plumb... Vreau s� cred ca Dumnezeu le va da �n�elepciune celor afla�i la putere, �i-�i vor pleca privirile �i spre noi p�m�ntenii... Oricum, vreau s� v�d partea plin� a paharului �i nu cea goal�. Vreau s� g�ndesc optimist. Altfel, ne vom duce la fund. Noi, cei mul�i, c�ci cei ale�i (vezi doamne) �i vor vedea pe mai departe de ale lor.

9am077695

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:55

Dupa mine o sa fie foarte greu sa iesim din criza deoarece politicienii nu inteleg ca trebuie sa se uneasca sa scoata tara din criza,ci ii intereseaza numai ciolanul.Ei uita ca sunt platiti de noi ca sa rezolve problema tarii si nu problemele lor personale.Pacat de tara noastra ca este frumoasa si bogata,deoarece pe majoritatea politicienilor nu-i intereseaza situatia tarii.

9am091403

3 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:55

Regret si-mi cer scuze pentru pesimismul meu.Simt prin toti porii,ca anul 2010,va fi unul extrem de greu,Instabilitatea economica,somajul,saracia,revindecarile sindicale ,grija zilei de maine ,toate se vor acutiza .Personal,trebuie sa-mi platesc la timp si in totalitate furnizorii si salariatii,asa cum o fac din 1993,nu am intarziat o zi.Doresc din suflet ca anul 2010 sa ma puna in ipostaza unui alarmist caraghios.Sunt cititorul vostru pe viata. VA MULTUMESC PENTRU TOT!

catalinamariapopa

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:56

O tara in care fiecare va fi impotriva celorlalti, in care frica va exacerba toate ale egoismului. Un prilej de cunoastere si autocunoastere.

panaitcristian1

1 mesaj

Sper ca Romania va reusi sa iasa din caderea accelerata in care se afla, sper ca romanii, atat cei de la putere, cat si cei care tin economia acestei tari in brate (si aici ma refer la talpasi, la omul simplu de pe camp, din banca, din fabrica, din orice loc ce face sa se invarta rotitele economiei) sa realizeze ca ca un viitor mai bun depinde de noi toti, de implicarea fiecaruia in bucatica aia mica, pe care trebuie sa o gestioneze... si de data asta, chiar sa o gestioneze responsabil... Vad o Romanie care, sprijinita, va ajunge la mal.. dar asta nu inseamna ca s-a terminat.... malul e de fapt o faleza, pe care va trebui sa o urcam fiecare... si cand vom ajunge sus, vom vedea ce ne asteapta acolo, sus... Pana atunci, mult succes, romani!

symboro

1 mesaj

Va fi un an fff dificil din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere economic si social ,,datorita'' noului (sau vechiului) guvern Boc manipulat evident de noul (sau vechiul) presedinte ales de romanii din strainatate care oricum nu au de suferit pt ceea ce se intampla in tara.Eu ca bugetar nu am motive sa fiu linistit, mai ales din cauza masurilor care se vor lua si care vor viza in special aceasta categorie sociala.

tina_allexa

1 mesaj
Oras: Timisoara

Alexandru Ioan Cuza spunea la abdigarea lui, sa dea Dumnezeu sa ii fie mai bine Romaniei fara mine decat cu mine, asta doresc si eu tarii mele sa ii fie mai bine desi ma tem ca nu va fi asa, dar totusi sa nu ne pierdem speranta, ea moare ultima.

scripca_viorel

6 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:57

Buna seara ! Este o intrebare extraordinara ! Lasand glumele si pamfletele celorlalti utilizatori , din punctul meu de vedere Romania in 2010 va avea foarte mult de suferit. Sper ca noul Guvern si Pim Ministrul sa ia masurile necesare pentru a ajunge la o linie de plutire. Speranta moare ultima insa si ea moare odata (speram cu totii sa nu fie asa).

ctinadr

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:58

Pentru 2010 nu vad schimbari majore pentru Romania. Sunt destul de sceptic, deoarece totul depinde de clasa politica, care momentan nu prea are timp de tara noastra.

madiruand

1 mesaj

Romania in 2010 va fi ca un om in desert fara apa. Ce n-as da sa pot spune ca Romania va fi ca un rai, dar din pacate dupa atatea hotii si mizerii aproape ca nu mai are suflu... Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta...

marian_1960

4 mesaje

ca pe un boxer knock-out.

aitencismi

1 mesaj
Oras: Constanta

O Romanie in 2010 scapata de recesiune si someri mai putini......ca totzi avem rate!!!

inaudroiu

4 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:59

Regret ca trebuie sa va spun, ca am o previziune sumbra, pentru noul an ce va veni. Ma afecteaza emotional tot ce vad ca se intimpla la noi in tara, atit pe plan politic si economic. Nu am incredere ca noul guvern va reusi nici macar sa diminueze, nu sa elimine criza, in care ne aflam.Cred ca ne vor astepta "vremuri grele" pe plan economic: cresterea TVA-ului, cresterea numarului de someri, disparitia ultimelor ramasite din ceea ce a fost industrie, diminuarea veniturilor la marea masa de oameni, fie ei salariati, ori pensionari. Vad cum va disparea si sentimentul de patriotism, romanii cautand sa fuga cat mai departe de tara, pentru a-si putea realiza un trai cat de cat decent, uitand apoi de Romania.

mihaiacul

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:00

Rau,ca sa nu zic prost.

azr_0609

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:00

sunt multe de spus ....dar daca luam in calcul criza economica, noua putere care guverneaza tara.va fii un an greu pentru clasa mica si mijlocie, va fii un an greu pentru bugetari si un an dificil pentru cei care vor vrea sa investeasca.dar ce vorbim noi aici, asa a fost mereu.pe buna dreptate, in romania daca vrei sa mearga afacerea bine ..., dai spaga si nu ai cum sa ratezi extinderea si dezvoltarea.vom vedea ce schimbari vor avea loc , referitor la putere, schimbari care ne vor afecta.prea multe nu se vor intampla , ma refer pe o scara larga , dar ce este mult strica.vor fii schimbari, va trece criza, dar va aparea ''criza'' celor ramasi fara loc de munca.dar unul cade , altul se ridica ...si tot asa.Poate ca va fii un an bun , cel putin mai bun ca 2009, pe plan financiar si social.cel putin asta spera romanul.Sa trecem cu bine de toate si vom vedea in noul an daca am ales bine.va urez un an mai bun si sarabatori pline de magie!

9am082052

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:01

Buna ,sunt Niko De felul meu sunt optimista dar ce traiesc acum ,nu am trait niciodata! Problemele se inmultesc si financiar si emotional,dar tot cred ca v-a fii bine! Si acum raspuns:Vad Romania usor redresandu-se dar spre sfarsitul anului 2010! Va multumesc si va doresc un an cu multe satisfactii! Cu drag NIKO

monica_grancea82

1 mesaj

Buna, sunt Monica. Desi, in general sunt o fire optimista, din pacate nu cred ca anul 2010 aduce imbunatatiri fata de 2009. Nu mai cred in politicieni, in conducere, in cei care ar trebui sa faca tot posibilul sa ne fie, noua romanilor mai bine. Cu toate astea, o sa raman in Romania, in tara asta doresc sa-mi intemeiez o familie, in tara asta vreau sa fie casa mea!!!

doriflori

1 mesaj

Se vor simti in continuare efectele crizei economice in primele 8 luni ale anului 2010.

ancabalcu

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:02

Mi-as dori ca in noul an, care bate acum la poarta noastra, sa avem o Romanie cu oameni mai buni, mai civilizati si mai muncitori. Bunul simt sa ia locul tupeului si nesimtirii. Mi-as dori o Romanie cu oameni mai bogati si mai intelepti. O tara in care politicienii sa-i reprezinte cu adevarat pe cei care i-au votat si sa lupte pentru interesele acestora. O tara care sa scape de Minciuna, Demagogie si Birocratie. Mi-as dori sa vad zambetul pe fata romanilor, sa-i vad sanatosi si puternici. Mi-as dori ca romanii de pretutindeni sa se mandreasca cu numele lor si sa faca cinste acestuia oriunde si oricand. Sa nu uitam niciodata de unde am plecat si sa ne intoarcem mereu la origini. La Multi Ani Romania in 2010!

dana77mirea

2 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:02

catastrofal ! mult mai rau ca-n 2009 !

dodonab

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:03

Romania va fi in continuare o tara unde cei ce mucesc vor fi intr-o criza continua iar cei care conduc tara vor trai ca in sinul lui Adam . Ipocrizia , minciuna si toate viciile vor prima in timp ce oameni care muncesc vor duce o viata din ce in ce mai grea . Nimic nou fata de ceea ce am trait pina acum .

9am030008

5 mesaje

Bine ....

cnn_cretzu

2 mesaje
Oras: Cluj

Buna! Sincer sa va spun, nu o vad prea bine si cred ca nu o voi vedea bine nici dupa "tratament", prin urmare va necesita o "operatie". Si asta nu din cauza organului meu vizual, ci din cauza imaginii neclare ce o reflecta imprejurul ei. Oricat ai vedea de bine, oricat de sanatos este ochiul, aceasta imagine, a Romaniei, ti se pare neclara. Deci va trebui o schimbare majora, altfel poate nu o mai vedem deloc. Cu respect, Cristi Nandra

9am178929

2 mesaje

Romania nu se va schimba nici in 2011 pentru ca nu are ce schimba, asa a fost mereu numai ca avem motiv acum "CRIZA" hahaha Romania este intr-o situatie grea de 20 ani, ar fi mai bn sa lasam toate prostiile si sa punem mana pe munk O tara tanara care mai are de invatat, vrem sa ajungem la un nivel care nu l-am descoperit inca

9am053747

1 mesaj

Incepand cu a doua parte a anului 2010 , Romania va intra intr-un usor proces de redresare economica. Va fi greu , dar masurile care se vor lua vor fi benefice cu rezultate vizibile .

ioancurteanu

1 mesaj
Oras: Iasi

Romania a inceput usor sa-si revina economic,dar putin curaj si putine investitii in ceea ce ne-ar faca viata mai usoara si daca am cumpara si utiliza doar lucruri care ne-ar mentine sanatosi,am reusi cat de cat sa ne simtim "EUROPENI".Romani fruntea sus

Pagini: << 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: