back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >> Sari la pagina:

moiselilia

2 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:29

ROMANIA IN ANUL

www_meryflorydelcea

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:29

Cred ca declinul Romaniei va fi mai mare daca criza politica nu inceteaza. Am fost foarte afectata de aceasta criza pe plan profesional deoarece am ramas fara loc de munca si nu am reusit sa-mi gasesc alt job.Problemele financiare au aparut,banca bate la usa in fiecare luna, copii cer si lipsurile se inmultesc pe zi ce trece. Sper ca in anul care va incepe sa-mi pot gasi un loc de munca si atunci o parte din probleme se vor rezolva; dar o vacanta la Viena cred ca ar ajuta din punct de vedere psihic pe mine si familia mea sa trecem mai usor peste lipsurile care cresc cu fiecare zi. Laudabila sansa pentru cititorii dvs Va multumesc ca imi dati sansa sa mai visez la o vacanta pe care nu am avut-o in ultimii 5 ani

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:30

Ar fi bine daca a-ai cunoaste viitorul,singurul care p oate este Dumnezeu!

9am152174

1 mesaj

Anul 2010 v-a fi un an mult mai greu ca2009 ,salarii mici, locuri de munca putine, mai multi someri. Economia Romaniei in scadere. Dar totusi avem o crestere la certurile din PARLAMENT! va multumesc.

hulutarazvan

1 mesaj

situatie albastra in prima jumatate a anului si bleu in cea de-a doua

mielu_tz

2 mesaje
Oras: Tg Mures

DIN PACATE NU PREA BINE CU ASA CONDUCATOR ASA GUVERN NU STIU ZAU DACA O SA IESIM LA LIMAN .NE-AR TREBUI O MINA DE FIER O MINTE SCLIPITOARE DAR NU O DICTATURA .AVEM O TARA MINUNATA DAR DIN PACATE NIMENI NU FACE CEVA PENTRU A IESI DIN ACEASTA CRIZA, DIN CONTRA UNII O ADINCESC SI MAI TARE . VA DORESC SARBATORI FERICITE MULTA SANATATE SI SPERAM CA TOTUSI MINUNATA NOASTRA TARA VA IESI DIN IMPAS.

bebytza4ever

1 mesaj

2010 - un an greu, dificil din toate punctele de vedere. Putem spera la mai bine ca, nu-i asa..speranta moare ultima.. ?! Dar cred ca se va acutiza criza si implicit lipsa locurilor de munca, se va continua in sistemul sunt bou trag dar pt mine doar ca nu-s prost .. in concluzie cred ca se va imprima un aspect mai saracacios fata de 2009.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Resita

Se zice c�. prim�vara ies regii la r�zboi... poate c�, va fi s� fie un * r�zboi * cu noi �n�ine �i se va tres�ri Lumina Treziei Na�ionale... Firesc, fr�m�nt�rile sociale vor degenera, Speran�a mea e c� rom�nii vor �n�elege c� doar �ntoarcerea la Cele Dint�i, unitatea, p�strarea identit��ii noastre ca neam de Daci Liberi, sunt Calea spre rena�tere, spre Devenire a Rom�niei, p�m�nt Sacru. Desigur c�, ne va fi extrem de greu, dar... nu e imposibil �i numai renun��nd la renun�are! Rom�nia anului 2010... un Lic�r de Bine ! Suntem popor cre�tin ortodox, ne vom reg�sii... �i tot ce va fi s� fie, mai ales greut��ile, au un rost anume �i-un t�lc, la-ndem�na noastr� a tuturor! Ca s� �n�elegem c� Dumnezeu e Iubire �i e pretutindeni unde-l c�ut�m, cum s� nu fie, dar�-n Leag�nul copil�riei noastre, Rom�nia ? Patriotismul nu este numai iubirea p�m�ntului �n care te-ai n�scut ci, mai ales, iubirea trecutului, f�r� de care nu exist� iubire de �ar�. ( Mihai Eminescu ) �i vom redescoperii �mpreun� trecutul ce ne leag�, pe noi, rom�nii de pretutindeni, trebuie ! Rom�nia anului 2010, un nou �nceput... al unui drum poate c� anevoios, lung, dar un pas �nainte! Sibilla

Flori de st�nc� iubirea ta, e cum �ncr�ncenarea vie-n st�nc�, m� izvor�ti s� curg c�nd lin�, c�nd fecund� albastre-�i �oapte m� ridic� ori m�-nfrunt�; iubesc c� �mi iube�ti iubind iubirea, m� s�rut� cu flori de col�, a * roua mun�ilor * m� c�nt� �i, las�-m� s�-�i d�ruiesc senin pe cerul sufletului �nc�, �nc� iube�te-m�, m� rou� , tu, poesia ce m� are �i m� urc�.. Sibilla
miaolaru

1 mesaj

Am citit cateva raspunsuri ,si am constatat ca sint scrise doar de pesimisti.Eu doresc o Romanie frumoasa cu oameni veseli si sanatosi care sa aiba unde sa munceasca . Acest raspuns este(nu este)relevant .Sper ca vom gasii solutii la toate problemele care se vor ivi .M.O

9am079784

1 mesaj
Oras: Caransebes

Este blestemul nostru de veacuri al rom�nilor "s� moar� capra vecinului".Nici anul 2010 nu va face excep�ie . D-nul B�sescu este cu caii �n c�ru��, iar "cei mai cura�i guvernan�i " trebuie s�-�i recupereze "investi�iile" din campania electoral�. Noi muritorii de r�nd vom avea praful de pe tob� (�omaj, c�te 8-10 zile/ lun� f�r� plat�, infla�ie �i toate bun�t��ile). Un an teribil de terifiant �i greu de suportat pentru majoritatea rom�nilor.Dumnezeu fie cu noi! Cu stima Traian

alina_arhir

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Foarte �n negru, mult mai r�u dec�t �n 2009.

flturcanu

1 mesaj

Instabilitatea politica va continua iar efectele crizei economice vor persista mai mult decat in majoritatea tarilor comunitare. Posibil in Q4 sa apara semne de revigorare economica.

dinulescu_veronica

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:31

Romania in 2010????? PROSPERA.....

rogovex

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:31

basescu a kistigat, deoarece a fost voia lui dumnezeu, asadar rominia a fost, este si va fi o tara binecuvintata de dumnezeu, voia DOMNULUI sa se faca AMIN.

9am038805

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:32

Mai rau decat a fost acum 20 de ani nu poate fi..... eu cred ca toate lucrurile merg catre mai bine...si din toata criza asta, iesim cu ceva de invatat; cumpatarea si economisirea unui banut la banca sa fie pe primul loc.Consumul exagerat (ca orice lucru facut cu risipa) nu este bun. Trebuie sa fim optimisti. numai asa o scoatem la capat.Guvernul trebuie sa reformeze statul, dar si noi trebuie sa ne "reformam" in mentalitati.Chiar daca somajul va creste putin la inceputul anului...totul se va redresa spre final. Nimic nu tine la nesfarsit.....

vrcbota

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:32

Fara prea mari imbunatatiri atat in plan politic cat si economic,aceasta ar fii varianta optimista...cat despre cea pesimista nu cred ca are sens sa povestim desi s-ar putea ca aceasta sa fie mai aproape de realitate.

daniela_melinte

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:33

Inceputul anului va fi foarte dificil din punct de vedere economic si politic dar sper ca in a doua jumatate a anului lucrurile se vor redresa,cursul Euro se va stabiliza,se va debloca si piata imobiliara incet incet Ronania va iesi din criza,cred.....

dexterutz

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:34

Salut, O sa avem bineinteles un inceput cam "trist" dar prin ascensiunea multor natiuni ne este asigurat un "crescendo" in toate domeniile afectate de criza. O sa biruim, incet dar sigur. Iubesc Romania. Florin Cristea

dana_31ji

1 mesaj

Daca e sa luam in calcul situatia in care ne aflam in momentul de fata, eu personal tiind sa cred ca 2010 se anunta a fi un an si mai dezastrous decat 2009. Probabil ca vom ajunge sa ingrosam si mai mult liniile somerilor, lucru datorat acelui impozit forfetar care a dus la radierea a mii de firme si la lasarea fara loc de munca a sute de mii de oameni. Bineinteles ca nu numai acel impozit forfetar este de vina pentru situatia in acre ne aflam. O alta mare vina o are intreaga "clasa politica" care in loc sa gaseasca solutii pentru aceasta tara, ei se cearta intre ei, timp in care noi nu avem de pe urma a ce sa mai traim. Bineinteles ca si in 2010 se va intampla la fel, probabil ca si in anii ce vor urma dupa 2010. Acum nu vreau sa fiu atat de drastica, dar cine stie daca vom mai fi la fel de multi in anul ce urmeaza, deoarece dupa parerea mea, acel vaciin antigripal A1Hn1 probabil ne va injumatatii, asta daca suntem de acord sa-l facem. Deci, pe langa un sistem politic de 2 lei, o gripa care face victime pe capete, someri din ce in ce mai multi, utilitati din ce in ce mai scumpe, impozite care apar din senin.... Prevad un an 2010 plin de suspans, un an in care vom dovedii inca o data ca suntem destul de descurcareti si rezistenti.

ema_florin

1 mesaj

Sa speram ca anul ce o sa vina o sa fie un an mai prosper ,ca de promisiuni si laudari suntem satui!!! va doresc SARBATORI FERICITE SI UN AN MAI BUN!!

marian_manolache

1 mesaj

mult mai afectatata atat de criza economica cat si de cea politica.

gizeh_65

1 mesaj

Sunr intr-o incertitudine ce va fi la anul dar cum speranta moare ultima sper si cred ca va fi mai bine si inca mai cred in Basescu ca va incerca sa faca o schimbare in bine pt Romania si nu ne va insela asteptarile,stie ca romanii care au crezut in el si au mai acordat o sansa au astepari mari de la el.

decos62

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:35

Cred ca, din pacate,criza se va acutiza ,in Romania, in 2010.Somajul va creste, saracia va atinge o patura cat mai mare a populatiei.Romania anului 2010 va semana, in mare parte cu Romania anilor '90.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:36

De la: star_ligya, la data 2009-12-18 21:27:08Romania in 2010 ? Lasam orgoliile , ne "inhamam" cu totii la ...treaba , gandim si actionam ! Avem la bunici / parinti ...un teren la tara ? Putem cultiva ...orice , putem construi o cabanuta , inchiria o camera ...si intra intr-un program ..."Vacante la bunici ", inscriindu-ne ca persoana fizica ...in circuitul turistic romanesc ! Camera va fi decorata cu felinare vechi , lada de zestre a bunicii , iia tesuta cu fir de borangic...si inchiriind o zi sau o saptamana camera , servind produse ecologice , facandu-ne reclama , ...demaram o afacere pe cont propriu. Daca nu , cautam pe internet firme ale UE care achizitioneaza produse ecologice ! Le contactam , facem contracte de colaborare ca si persoana fizica pt. achizitii , eliminam intermediarii ,punem taranii la treaba , vor avea si ei un banut ...si noi un venit ! De ce sa nu exportam miere de albine , fructe de padure , miei si magarusi ...ca persoane fizice autorizate , rugand copiii sa caute pe net pe cei interesati sa achizitioneze direct de la sursa ? As creste cateva nutrii , familiile fiind puse gratuit la dispozitia ingrijitorilor , hrana de asemenea , custile , etc..., neinvestind mai nimic ! As face o tabara in padurea ...primariei ! Cu corturi , pt. copii ai UE iubitori de natura , orientare ,aer curat si virginitatea mediului natural (in colaborare cu primaria ). As deshide un atelier de cusaturi sau tesaturi traditionale romanesti , dand de lucru femeilor acasa , in timpul liber , in colaborare cu primaria si Ministerul Culturii ...cei din UE achizitionand la pret de zeci de ori mai mare produsele noastre ...si daca primarul n-ar vrea sa ma sprijine , as apela la o primarie din Belgia sau Franta pentru o colaborare. As cultiva tutun daca este cea mai cautata cultura , renuntand la porumbul care nu se mai cauta ! Asa vad eu Romania anului 2010 ...plina de optimism , idei si apicarea acestora ...fara sprijinul altora. Ar fi de ajuns ca cineva sa dea tonul ...sa se faca putina reclama a reusitei ...si sa nu mai stam cu mana intinsa , asteptand ... Curaj si initiativa ! Atata timp cat am un cap si doua brate , mintea inca limpede ...libertate in decizii , as gasi ceva . Nu concep sa astept ceva de la Guvern ! Mi-a demonstrat ca interesele nu sunt pt. cetateni. O singura idee din cele mentionate ar fi putut optimiza ...Romania. Avem inca o tara frumoasa si foarte bogata ! Avem imaginatie , forta si puterea de a incerca ...chiar si fara investitii minime !Avem optimism si speranta de mai bine. Energia pozitiva s-ar putea degaja si lucra benefic. Personal , cred ca voi merge spre mai bine. Cand te ajuti singur si vorbesti cu Dumnezeu , rugandu-l sa te sprijine , cu siguranta vei reusi. Doresc sa optimizam romanii . Pentru fiecare ar fi ceva de facut !Este de ajuns un imbold ! Cand altii nu mai au ce-ti oferi , cauta-ti singur ! Vei gasi cu siguranta ! Romania va deveni cat de curand ce a fost odinioara ...Granarul Europei , O tara turistica de vis ...!

SE POT FACE MULTE, INSA, CU UN POPOR BOLNAV DE NEGATIVISM SE VA FACE TOTUL CEVA MAI GREU. EU CRED CA SINGURA LUPTA CARE AR TREBUI SA O DEA OMUL DE RAND AR FI ACEEA SA NU MAI FIE NEGATIVIST, SA FRIVEASCA CU INCREDERE IN VIITOR SI SA PUNA MANA SA FACA CEVA NU SA ASTEPTE SA FACA CEILALTI.

ghermanbianca

1 mesaj
Oras: Arad

Singurul lucru care ne invata istoria este faptul ca istoria nu ne invata nimic. Ideea ii apartine lui Nicoloae Iorga si m-am gandit la ea pentru ca se pare ca vom retraii anul 1990. Sigur sub alte auspicii economice, sub o alta axa de subordonare a Bucurestiului, dar cu aceeasi speranta de mai bine si sete de democratie. Poate actorii de astazi sunt mai eleganti decat cei de ieri, lucrurile importante au ramas insa tot in mana lor. Nu-mi ramane decat sa sper la un 2010 unde eu si cu voi putem fi actori, ridicandu-ne, defapt, de pe scaunele de spectatori.

rus_david1970

3 mesaje
Oras: Tg Mures

din pacate nu stiu ce sa zic au fost sau nu " fraudate alegerile "de fapt nu conteaza deja se vede ce se intampla cam toate firmele de dezapezire au facut contracte pe vremea psd acuma nu ies ca sa dea lumea vina pe , pd se poate vedea clar 2010 va vii un an greu pentru romana din cauza luptelor politice , vom suferii noi cei mici asta e vom traii si vom vedea ce va fii ne vom adapta

black_kat83

2 mesaje

Cum vad Romania? Oamenii de rand vor avea salarii de mizerie (nu ca pana acum ar fi fost altfel, dar situatia va fi si mai grava, avand in vedere zilele de concediu fara plata pe care bugetarii sunt nevoiti sa le "inghita" si salariie diminuate ale celor care lucreaza in mediul privat), hotii de la conducerea tarii vor avea grija in continuare de propriile buzunare si de cele ale colegilor de gasca dar pe seama banilor platitorilor de taxe si impozite, va exista, cu siguranta, un exod al romanilor satui de ore interminabile de munca si remunerate cu un superb praf de pe toba.......pe scurt, lucrurile vor sta mult mai rau decat in anii de pana acum.

gmadalina19

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Consider ca situatia Romaniei se va inrautati in anul 2010, in comparatie cu anul 2009.

cojanu_daniel

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:37

In Rommania 2010 sper sa fie mai bine ca in 2009 cu toate ca eu cred ca o sa fie mai rau dar noi o sa mergem inainte nu ne dam batuti la multi ani tuturor si un 2010 mai bun ca 2009

9am091972

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:37

Vad o Romanie in care ,,apocalipsa'' isi va face tot mai tare simtita prezenta.AMiN!

Pagini: << 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: