back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 >> Sari la pagina:

lidiutza_20

2 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:33

cat timp ti-a luat sa scrii? o zi buna

9am178926

1 mesaj

romania are un mare potential, v-a iesi din criza iar oamenii politici i-si vor da seama ca a venit timpul sa puna si umarul la treba asa cum au facut-o intotdeun la greu . mai trebuie putina rabdare de vre-o doua luni de zile si sper ca avem oammeni capabili sa intaleaga acest lucru MA REFER LA POLITICIENI . FRUNTEA SUS SI HAI ODATA LA DRUM.........

cristinasendroiu

1 mesaj

anul 2010 va fi un an greu pentru majoritatea romanilor.salariile sunt mici,creste numarul somerilor.....se inchid multe firme,cresc preturile.Cu toate acestea suntem mandrii ca suntem romani,vom trece peste toate incercarile,sanatosi sa fim

elanul

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:34

O tara de milogi, flamanzi si bolnavi, sclavi ai celor care au dorit sa ajungem aici. Oare nimeni nu are ochi pentru a vedea ce sa intampla si urechi de auzit adevarul?

m_zsofi

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:34

Eu vad la fel ca in 2009 sau chiar mai rau

vanatoru

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:35

nu o vad mai schimbata in bine fata de 2009 in rau poate

pusycat3100

1 mesaj

........zeci de mii de locuri de munca noi, salariul mediu de 800E, pensionari fara grija zilei de maine, drumuri asfaltate, canalizare in mediul rural, locuri de parcare pentru toata lumea, mai putin beton si mai multi pomi, mai multe WCuri ecologice pe strazi sa nu mai injuram oamenii care isi fac nevoile..de nevoie.......etc etc. Asa vad Romania in 2010! M-a luat somnul,ma duc sa dorm.

cosma_elis

2 mesaje

Speran�a moare ultima. Vad �n prima parte a anului 2010 lumea agitat�, speriat� pentru ziua de maine, poate �i revolte sociale, poporul sup�rat c� nu a votat pe cine trebuia. �n partea a doua politicenii vor realiza c� nu mai e loc pentru �pag� �i conrup�ie, institu�iile publice vor fi conduse de func�ionari publici competen�i far� �nregimentare politic�, justi�ia va face dreptate....,iar eu nu voi mai fi stresat� c� nu primesc salariul �ntrg s� mi pl�tesc ratele �i voi putea pleca la Viena �ntr o vacan�� mai lung� din banii de vacan��. P�na atunci m� mu�umesc cu o mini vacan�� oferit� de Europa Travel. V� mul�umesc!

9am094392

1 mesaj

pai ca si pana acum.Si dk vor continua certurile si instabilitatea guvernului nu va fi bine,ma refer din punct de vedere economic referitor la a treia transa de bani de la fmi

cosma_elis

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:36

Speran�a moare ultima. Vad �n prima parte a anului 2010 lumea agitat�, speriat� pentru ziua de maine, poate �i revolte sociale, poporul sup�rat c� nu a votat pe cine trebuia. �n partea a doua politicenii vor realiza c� nu mai e loc pentru �pag� �i conrup�ie, institu�iile publice vor fi conduse de func�ionari publici competen�i far� �nregimentare politic�, justi�ia va face dreptate....,iar eu nu voi mai fi stresat� c� nu primesc salariul �ntrg s� mi pl�tesc ratele �i voi putea pleca la Viena �ntr o vacan�� mai lung� din banii de vacan��. P�na atunci m� mu�umesc cu o mini vacan�� oferit� de Europa Travel. V� mul�umesc!

laurentiuizvoare

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:36

SARACA,SARACA,SARACA,SI TARE NEPUTINCIOASA DIN CAUZA GUVERNANTILOR NESIMTITI!!!!!!!!!!

rigopiro

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:37

Eu vad un an mai bun, din punct de vedere economic si politic decat 2009. Sunt optimista. Sper ca dupa alegeri se va stabili viata politica intr-un fel sau altul, si cred ca aceasta stabilitate va transmite tuturora mai multa incredere, efectul careia se va reflecta si pe plan economic. Noi facem lucrurile sa se intample.

elenabombonel

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:37

ROMANIA IN 2010 ce pot sa zik saraca si cu datorii,cu somerii ,mai macabra de atat nu se poate vedea mai ales ca suntem condusi de persoane care au aptitutini si sunt oameni cu suflet insa pe noi sa ne fereasca Dumnezeu ..............

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:38

Romania in 2010 va fi o tara in care va curge lapte si miere ( dar rationalizat si numai pentru cei de pe anumite liste -prietenii stiu de ce si care ) !

9am060709

1 mesaj

Pentru locuitorii Romaniei , anul 2010 va fi un an foarte greu. Indiferent cine guverneaza tara , pentru noi oamenii de rand orizontul este cenusiu.

florin_dache

1 mesaj
Oras: Braila

Prima parte a anului va fi la fel ca in 2009 din punct de vedere economic. Din trimestrul trei cred ca lucrurile vor intra pe un fagas pozitiv si vom avea crestere economica. Daca ne referim la politic, instabilitatea va fi cuvantul de ordine pentru 2010.

adriaslex

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:39

Vad o Romanie zbuciumata, care va simti din plin adevaratele efecte ale crizei economice, dar si politice. O Romanie cu conflicte sindicale, cu mai multi someri, cu oameni debusolati. Din a doua jumatate a anului se vor vedea primele raze de speranta. Dumnezeu sa ne ajute!

mirela_rotaru

2 mesaje

2010 va fi un an crucial pentru Romania, constrans de acordul de finantare cu FMI, Guvernul va trebui sa taie si spanzure in tentativa de a reduce deficitul bugetar in 2009, Altfel nu isi va primi transele din imprumutul extern, iar cum bancile si asa isi pun problema daca mai merita sa investeasca in Romania, alta sursa de finantare va fi dificil de gasit. De la disponibilizari la reduceri masive de cheltuieli, inclusiv la capitolul investitii, guvernul va trebui sa foloseasca din plin creionul rosu. Pe acest fond, avand in vedere influenta sectorului de stat in economie, Romania va inregistra un avans economic mult mai mic decat al celorlalte tari. Romania ar putea avea sanse sa iasa din criza in trimestrul al II-lea. . Daca ar fi fost luate din timp masurile anti-criza, de la restructurarea aparatului de stat, la corectiile pe sectorul fiscal, aveam sanse sa iesim mult mai bine din aceasta criza. Asa, ne vom reveni cu greu, cu un leu tinut in pioneze de BNR, cu un numar in crestere de someri si cu speranta ca investitorii straini vor investi cu bataie lunga. Romania are in primul rand nevoie de un cadrul fiscal predictibil si atractiv avem nevoie in primul rand de stabilitate. S-a ajuns in situatia in care Romania este privita drept exemplu negativ, dovada faptul ca inregistram cel mai scazut nivel al increderii in economie din Uniunea Europeana. Nici macar managerii romani nu par foarte convinsi ca viitorul va fi ceva mai bun, dovada fiind ca, potrivit anchetei de conjunctura a INS, acestia se asteapta ca cel putin urmatoarele 3 luni sa aduca o continuare a trendului negativ din economie, asezonat cu disponibilizari de personal si preturi in crestere. Potrivit unei statistici intocmita zilele trecute de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, marile probleme ale Romaniei nu sunt in prezent cheltuielile din domeniul bugetar si criza de pe scena politica, ci mai degraba blocajul financiar si inghetarea finantarilor bancare. Trebuie luate masuri urgente pentru deblocarea mecanismului economic, grav afectat de blocajul financiar. Degeaba reducem cheltuielile daca nu ajutam mediul de afaceri sa isi incaseze facturile, daca nu stimulam relansarea creditarii. Fara finantare, nu avem cum sa iesim din criza. Zona euro a iesit din recesiune. In conditiile in care UE este principalul nostru partener de comert exterior, este absolut necesar sa stimulam acest sector

mirela_rotaru

2 mesaje

2010 va fi un an crucial pentru Romania, constrans de acordul de finantare cu FMI, Guvernul va trebui sa taie si spanzure in tentativa de a reduce deficitul bugetar in 2009, Altfel nu isi va primi transele din imprumutul extern, iar cum bancile si asa isi pun problema daca mai merita sa investeasca in Romania, alta sursa de finantare va fi dificil de gasit. De la disponibilizari la reduceri masive de cheltuieli, inclusiv la capitolul investitii, guvernul va trebui sa foloseasca din plin creionul rosu. Pe acest fond, avand in vedere influenta sectorului de stat in economie, Romania va inregistra un avans economic mult mai mic decat al celorlalte tari. Romania ar putea avea sanse sa iasa din criza in trimestrul al II-lea. . Daca ar fi fost luate din timp masurile anti-criza, de la restructurarea aparatului de stat, la corectiile pe sectorul fiscal, aveam sanse sa iesim mult mai bine din aceasta criza. Asa, ne vom reveni cu greu, cu un leu tinut in pioneze de BNR, cu un numar in crestere de someri si cu speranta ca investitorii straini vor investi cu bataie lunga. Romania are in primul rand nevoie de un cadrul fiscal predictibil si atractiv avem nevoie in primul rand de stabilitate. S-a ajuns in situatia in care Romania este privita drept exemplu negativ, dovada faptul ca inregistram cel mai scazut nivel al increderii in economie din Uniunea Europeana. Nici macar managerii romani nu par foarte convinsi ca viitorul va fi ceva mai bun, dovada fiind ca, potrivit anchetei de conjunctura a INS, acestia se asteapta ca cel putin urmatoarele 3 luni sa aduca o continuare a trendului negativ din economie, asezonat cu disponibilizari de personal si preturi in crestere. Potrivit unei statistici intocmita zilele trecute de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, marile probleme ale Romaniei nu sunt in prezent cheltuielile din domeniul bugetar si criza de pe scena politica, ci mai degraba blocajul financiar si inghetarea finantarilor bancare. Trebuie luate masuri urgente pentru deblocarea mecanismului economic, grav afectat de blocajul financiar. Degeaba reducem cheltuielile daca nu ajutam mediul de afaceri sa isi incaseze facturile, daca nu stimulam relansarea creditarii. Fara finantare, nu avem cum sa iesim din criza. Zona euro a iesit din recesiune. In conditiile in care UE este principalul nostru partener de comert exterior, este absolut necesar sa stimulam acest sector

fofiucecilia

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:40

Din ceea ce am constatat in semestrul II 2009, din punct de vedere economic, rezulta cert o regresie. Cu toate acestea am convingerea ca Romania se va relansa si cred ca sansa tarii noastre este in mod deosebit turismul si agroturismul. Sunt optimista si asta deoarece consider ca suntem o natiune cu un specific aparte : renastem. Probabil "murim " usor ( un soi de moarte clinica) , dar stim renaste.

9am035896

1 mesaj

Incercari de redresare econoica mai mult sau mai putin reusite.

9am080412

1 mesaj

Prima jum�tate a anului 2010 v-a fi anul r�zbun�rilor politice,dup� care �n a doua jum�tate al anului,dup� cristalizarea orient�rilor politice ale partidelor,ar putea incepe o redresare politic� financiar� �i economic�.

Jofa_Codrin

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:41

Romania in 2010... Cred ca ne asteapta un an deosebit de greu in care problemele economice vor genera ample miscari sociale. Guvernul ce va fi numit acum in Decembrie 2009 va avea o sarcina foarte grea. Desi sunt sceptic in privinta acestui guvern Boc 2 sau 4 sau cum s-o mai numi el, sper din tot sufletul sa faca fata presiunilor enorme ce vor fi exercitate, sa iesim din criza si in Decembrie 2010 sa tragem linie si sa constatam ca a fost un an prosper.

9am126775

1 mesaj

NU PREA BINE.VA FI FOARTE GREU.

pitzike_2006

1 mesaj

ROMANIA??? o vad scufundata in bezna si saracie,,cu lustru,,.nicidecum altfel!!! o vedeam usper bine acum 20 de ani ...in 1989 dupa Revolutie, cand am luptat sa salvez vieti omenesti alaturi de colegii mei zi si noapte ...vieti omenesti care ar fi vrut sa fie luate de unii...dar nu au reusit poate multumita si noua...am stat pe baricade o saptamana aproape....nestiind decat munca si am si uitat de familie si copii...si cu o saptamana dupa Revolutie am dat viata ,,unui erou,,...adica fiului meu...dar Revolutionari fruntasi au devenit totusi altii...nu eu cu baiatul meu....altii care poate atunci stateau ascunsi si la caldura , nu tremurau si munceau ca noi...urmarind cum trec tunurile si salvand vieti omenesti!!! as dori macar ca in 2010 sa ne luam totusi salariile, pt ca noi muncim si altii ,,castiga,,...mai rau ca negrii...munca..munca si iar munca...dar totul pt nimic sau mai nimic...am ajuns sa nu avem posibilitatea de a trai decent...majoritatea oamenilor...JALNIC!!! JALNIC!!! JALNIC!!! dar asta nu o vede si nu o aude nimeni....nu are timp de asa ceva....degeaba ai zece facultati si tot atatea licente...castiga tupeul si nesimtirea , nu experienta si diplomele...poate totusi va veni o zi in care vom fi si noi ascultati...IMI DORESC UN 2010 PLIN DE BUN SIMT SI POSIBILITATEA UNI TRAI DECENT DUPA ATATA MUNCA...OARE CHIAR ASA DE MARI PRETENTII AM???

ma50va

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:42

Sa speram ca in anul ce va veni vom scapa de criza financiara si ne vom indrepta spre puterea U.E , de asta ne-am si integrat parerea mea...dar se pare ca nu a fost si parerea politicienilor nostri.Rezultatele le vom vedea in continuare si asta doar cu vorba accea "Speranta moare ultima".Voi citi in continuare stirile 9am pentru a ramane la curent cu toate evenimentele, cel mai " dotat " cotidian online.

cstanescu2001

5 mesaje

Va fi un an greu pentru ca guvernul care ne conduce este focusat pe binele partidului STAT/PD?L, a�a cum este focusat �i pre�edintele care i-a adus la putere. Dup� ce a tr�mbi�at despre o nou� clas� politic� care s� urm�reasc� binele rom�nilor, ne trezim cu un nou guvern cu aceia�i vechi politicieni: Blaga, Videanu, Udrea, Berceanu etc.

florenta_mioara

1 mesaj

Eu?Cum vad ROMANIA,nu foarte bine,dar sper ca cei care ne conduc sa isi faca datoria asa cum si noi ROMANII muncim si platim toate taxele de care ei se folosesc si sa nu uite ca noi cei mici ii tinem acolo unde sunt.ROMANIA va arata ca o tara democrata poate dupa doua sau trei generatii pentru ca acum nu suntem.

9am174875

1 mesaj

Romania anului 2010 cred ca va fi mai buna daca noi, romanii o vom face sa fie mai buna. Daca vom fi mai concilianti ,daca vom fi mai uniti,daca vom depune toti eforturi prin ceea ce facem sa fie mai bine , cred ca vom putea sa depasim momentele critice ,oricare ar fi ele.Nu trebuie sa fim ROMANIA lui Basescu sau ROMANIA lui Geoana ,in functie de cum a votat fiecare , trebuie sa fim un popor al ROMANIEI noastre ,pentru ca noi suntem cei care o putem face mai frumoasa si mai buna.

9am121640

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:43

2010 o sa fie un an mai rau decat 2009 , mult mai rau atat pe plan economic cat si pe plan politic. Parerea mea!

Pagini: << 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: