back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 >> Sari la pagina:

ovidiu_metes

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:01

daca nu ar fi atat de multe interese il vad foarte bine ar trebui lasat in pace basescu pt.ca va face multe lucruri bune dar pina nu va face dreptate in sensul arestari acestor oameni din psd care au vrut intradevar sa fraudeze alegerile nu va fi bine binenteles ca sint foarte multe de discutat dar in primul rind trebuie sa dispara clica iliescu

vesa_adi

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:02

2010 :Va fi un dezastru , social , economic etc.

amoisoiu

1 mesaj

O tara incremnita, in care politicienii se lupta pentru ciolan, iar cei ce muncesc sunt tot mai saraci si impovarati de datorii. O tara in care educatia nu conteaza, sanatatea este inexistenta, iar Basescu, Boc si Udrea ne rad in nas pentru ca au reusit sa ne mai pacaleasca pentru inca 4-5 ani.

teodora_gosa

1 mesaj

Anul 2010 va fi mai greu decat 2009 deoarece criza economica va fi si mai accentuata,speram ca lucrurile sa se indrepte spre bine la finele anului .Dar sa fim increzatori si sa pasim cu dreptul in noul an!

9am178920

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:03

Intelepciunea oamenilor politici va lipsi in totalitate deci ,solutia va fi fiecare prin si pentru sine,si daca este posibil sa depindem cit mai putin de sistem.Consider ca unirea ideilor celor care intr-un fel sau altul au acumulat sume mari de bani in cei 20 de ani prin a spune destul pentru "noi"(adica ei)hai sa facem ceva si pentru acest popor .Mai cred ca dupa 10 ani ca presedinte si 8 ani ca premier va reusi sa se maturizeze si va lua decizia pe care o asteapta toata lumea .2010 va fi anul cind vom merge din nou la urne,vom avea alegeri anticipate, cei care produc vor fi nevoiti sa se descurce singuri ,politicul si legislatia nu ii va ajuta mai mult ca in ultimii 20 de ani.

datdor

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Din pacate traind in Romania,eu nu pot sa vad tara noastra decat prin vointa politicienilor. Asa ca,sigur ea va arata intr-un singur fel:asa cum le va dicta interesul.

9am103905

1 mesaj

O tara care a inceput sa-si gaseasca echilibrul economic si care ar trebui sa inceapa o crestere reala si sanatoasa. Cred ca aceasta criza ne va face sa posnim de la nivelul la care ne aflam de fapt. In plan politic exista o sansa sa reintram in normalitate. Dar nu in modul in care s-a inceput in acest moment. Ci prin alegeri parlamentaree anticipate. Care nu ar trebui sa sperie pe nimeni. Acestea nu ar face decat sa limpezeasca intradevar apele, sa arate adevarat si reala optiune a romanilor. In sensul de a adopta optiunea reala a poporului - spre dreapta sau spre stanga.Si cred ca la sfarsitul anului viitor vom sta pe picioarele noastre, putand sa ne gestionam "saracia si nevoile si neamul"

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

o vad iesita din criza, probabil pana la sfarsit de 2010.

eufimia_eu

1 mesaj
Oras: Alba-Iulia

Nu prea bine, aceasta e parerea mea si a multora dintre romani, sunt disperata ca nu am reusit sa-mi gasesc un job , avem 2 copii si dupa cum se pare anul viitor o sa fie si mai greu. Raman cu speranta ca poate ceva bun se intrevede in viitor. Va doresc sarbatori fricite si sa ne vedem cu bine la anul LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUTUROR CITITORILOR 9 AM SI UN CRACIUN FERICIT

ciusnel

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:04

in 2010 vad o Romanie in continuare in criza economica, dar din fericire cel putin pentru 2ani(pana la urmatoarele alegeri) iesita din criza politica care cred ca ne afecteaza mult mai grav. vad un an 2010 incarcat de tensiuni sociale cu foarte multe concedieri in randul bugetarilor ,iar din pacate luminita de la capatull tunelului nu o sa o vedem nici in 2010. Stiu ca par pesimista dar da Domane sa ma insel!

9am067807

2 mesaje

Iesind din criza economica, cel putin, daca nu chiar si din cea morala, cu ajutorul lui Dumnezeu.

nico387

2 mesaje

Nivelul de trai mai prost ca in 2009 si mai multa cearta si minciuna ca in toti anii precedenti

dinescu2006

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:05

2010 cred ca va fi un an greu pentru romani(majoritatea lor),dar cel putin eu am speranta unui nou inceput, dupa cei 20 de ani de la Revolutie.Cred ca romanii au potential ca oameni, dar au mare nevoie de cineva care sa le castige increderea prin fapte si rezultate.Sper sa nu am aceeasi dezamagire ca dupe Revolutie.

casteluldelahunedoara

3 mesaje

Buna ziua !Ma numesc Oprisa Monica din Deva si ma bucur ca pot sa particip la concurs , desii nu imi fac mari sperante ca voi castiga, dar macar ca pot sa imi exprim parerea. Tare imi este frica ca anul 2010 va fii un an nu greu foarte greu, ca de fapt ultimii zeci de ani in Romania . Multe locuri de munca pierdute si de aici drame sociale in conditiile in care ceea mai mare parte a fortei de munca ( chiar si calificata si supracalificata) sa traiasca cu 150 -200 de euro / luna iar preturile la bunurile de larg consum (alimente medicamente) sunt la aceeasi preturi sau mai mari cu 20 25 % mai scumpe ca in alte tari comunitare. As fii curioasa daca in 2010 se va rezolva sau macar ameliora un aspect mult dezbatut dar ramas in acest stadiu. Timp de 1an si 6 luni am lucrat in compartimentul trezor la Real Hypermarket Deva , sunt economista cu 5 ani de facultate si am plecat de la acest loc de munca cu un venit de 930 lei / luna pe cartea de munca din care se retineau darile catre stat . Intrebare oare in Germania sau in alta oricare tara comunitatra in care activeaza acest mare hypermarket si oricare altul asemenea giganti dau asemenea salarii ? Oare stimatii parlamentari si mai ales europarlamentari care sunt platiti cu 7000 de euro / luna + inca odata atata " cheltuieli de functionare " de ce nu ridica aceasta problema acolo unde funcitoneaza ? Probabil ca prea putin intereseaza de fraierii care le platesc " salarelele" pe care le au prin impozitele care le platesc . Tot in 2010 macar ca sper sa inceapa sa se rezolve problema produselor si a producatorilor romani . Tot acest giganti (hypermarketurile) prefera sa isi comercializeze propriile produse din tarile de origine aduse de la mii de km cu preturi = sau mai mici decat cele romanesti iar aotoritatile romane sunt inextente . Va doresc Sarbatori Fericite ! La multi Ani ! Si sa incercam in 2010 sa nu ne mai lasam calcati in picioare de nimeni ca prea suntem saraci.

daniel24_alex

1 mesaj
Oras: Medias

Tot as de orece toti care cred ca ei for face multe promisiuni nu pot rezova ca rezolvarea e la Dumnezeu el poate rezolva situate finaceara poporul trebuie sal caute sa se roage cu credinta si sa posteasca El are totul el conduce nu lumea ci El

socrates742000

9 mesaje

Romania in 2010 o vad prin ochii ingerasului meu de 3 anisori..daca el este fericit si nu stie ca este criza atunci este bine,daca el simte saracia din garsoniera noastra atunci este un an nenorocit D-zeu sa il ajute sa fie fericit

petrebanciu

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:06

CEVA MAI BINE. INCURAJATOR!

rzmrdbrcn

1 mesaj

Neschimbata, asa o vad. Criza se va adinci, scandalurile se vor tine lant ( avand in vedere ca vom avea Guvernul Boc IV ). Crestere economica nu va fi pentru ca nu mai producem nimic, va creste numarul somerilor, etc. Imi pare rau ca am aceasta viziune sumbra dar in momentul de fata si in actuala conjunctura nu cred ca se va intampla ceva bun. Poate sunt prea pesimista, imi doresc sa ma insel, dar nu cred ca va fi mai bine ca anul acesta.

9am059059

1 mesaj

In prima parte a anului 2010 faera guvernare, iar cealalta parte a aceluiasi an Basescu si PD-L se vor pieptana.

viorelbv

2 mesaje

mai bine nu ,dar sigur vor ancerca ceva politicieni sa isi salveze averile,si asa vom avea noroc si noi cei de rand sa ne revenim din criza .dar va fi ceva de tatonare. SARBATORI FERICITE!!

viorelbv

2 mesaje

mai bine nu ,dar sigur vor ancerca ceva politicieni sa isi salveze averile,si asa vom avea noroc si noi cei de rand sa ne revenim din criza .dar va fi ceva de tatonare. SARBATORI FERICITE!!

florentina_nasha

1 mesaj

Cum va fi Romania in 2010? Buna intrebare, greu raspuns...Cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi: imprevizibila. Poate mai trista, poate mai vesela, cine stie? Un lucru este clar: eu personal o voi vedea asa cum vreau eu: fara politicieni care se cearta non stop, fara emisiuni Tv pline de non valori, fara criza economica, fara..., fara... Stiu ca imi va fi greu dar vreau sa vad jumatatea plina a paharului, sunt convinsa ca exista si o voi cauta pana o voi gasi. In rest...toate bune la toti!

doinamaster

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:07

Romania va trece pe o linie dreapta, ca urmare a maturitatii gandirii populatiei si intelegerii de catre aceasta ca numai ce face fiecare in parte este inca o caramida anexata temeliei. Nu mai asteptem nimic de la nimeni ci numai de la noi, suntem buni, destepti, sanatosi si cu simt de raspundere. Mai avem de lucrat doar la increderea in noi si corectitudinea in afaceri. Suntem foarte buni, sunt sigura ca 2010 va fi un nou inceput a socitatii romanesti oriunde s-ar afla ea.

tudose_cristian2000

1 mesaj

Probabil ca nu o sa ne fie prea bine,dar speranta moare ultima.

gagiuirinalina

1 mesaj

In 2010, Romania va fi o tara saraca, umila, extrem de influentabila de alte state mai puterncie decat ea, asemanatoare cu o salcie care se pleaca in fata vantului. Nu cred ca va fi un an nici macar modest pt toti romanii, din contra, sunt de parere ca lucrurile vor merge din ce in ce mai rau. Singura solutie ar fi sa ne mutam cu totii intr-un tinut pe care sa-l numim Romania dar o Romanie a tuturor romanilor si un paradis al oamenilor simpli, fara relatii, fara diferentieri sociale extreme- pentru a putea in liniste si intr-o societate egala, corecta si nepartinitoare. ASA VAD eu ROMANIA ANULUI 2010.

marius_knz

1 mesaj

Eu vad Romania in situatia de fatza intr-un moment foarte prost din mai multe motive care le stim cu totii (politic ..economic..etc ) da sper ca guvernul care va fi va face ceva ca tara noastra sa isi revina si sper pentru ca fara sperantza nu potzi avea nici o asteptare.

alinush30

1 mesaj
Oras: Satu Mare

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:08

saraca ca si in momentul de fata

cecilone_2003

1 mesaj

ne asteapta un an greu din punct de vedere economic, dar am incredere in guvernul care tocmai se contureaza , ca va avea capacitatea de a diminua efectele crezei.

iacris69

1 mesaj

Buna ziua, bineinteles ca speranta moare ultima. La fiecare sfarsit de an ne dorim ca anul care vine sa fie mai bun. Sunt foarte dezamagita de circul care a iesit cu alegerile care tocmai s-au incheiat, stiti vorba aceea, "pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem.........". Sper sa fie mai bine, sa nu mai fie nevoie sa se stea acasa in concediu fara plata tocmai in perioada sarbatorilor, cand fiecare dintre noi are nevoie de bani mai multi. Sper sa se inteleaga si clasa noastra politica, sa nu se mai certe intre ei pe spinarea noastra si sa nu-si mai faca ambitiile care nu duc nicaieri. Avand in vedere ca tocmai se implinesc 20 de ani de la Revolutie le doresc celor care au pierdut pe cineva drag in acea perioada sa-si gaseasca linistea sufleteasca si sa nu aiba impresia ca totul a fost in zadar. Romania, pentru anul 2010 iti doresc sa-ti gasesti drumul drept, multa liniste si seninatate. La multi ani!

kemi

5 mesaje
Oras: Cluj

Daca reusim sa ne desteptam macar acum,o sa fie un an mai bun.Lectia urata pe care ne-a oferit-o campania eletorala care tocmai s-a terminat,ar trebui sa ne dea serios de gandit.Nu neaparat guvernele si presedintii sunt vinovati pentru toate - noi ce facem sa ne fie mai bine? Intai trebuie sa dam ceva pentru a primi.Sa nu uitam ca in perioadele de criza ies in evidenta multe valente ascunse,apar oportunitati,creste creativitatea.Nu ramane decat "sa punem osul" Cu stima,Doru Culisir.

Pagini: << 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: