back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:

magda_dobrin

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:53

Din pacate vad o Romanie resemnata, prea obosita ca sa mai poata lupta cu coruptia si proasta educatie, prea infometata si umilita pentru a-si gasi drumul.

codrutflorindragan

1 mesaj

Intr-o criza profunda, marcata de scandaluri politice

Marchizul_ingerilor1

1 mesaj
Oras: Deva

Acum,in Romania si in viitor,se vor baga bete in roate,aproape in toate domenile,de catre opozitie,suntem in stare de orice,ca natiune.DACA GANDUL AR UCIDE NU AR MAI RAMANEA NIMIC PE LUME.

marchizul ingerilor
9am134131

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:54

Romania anului 2010...va incepe cu zapada...si se va termina la fel...daca acolo sus ,cineva, inca,ii mai iubeste pe romani... Vor fi patru anotimpuri,va rasari soarele, vor fi ploi, vanturi, canicula, si va rasari si luna,si stelele ne vor calauzi sperantele ca va fi mai bine, ca va fi liniste, ca ne vom intelege , ca binele va invinge raul, ca ne vom putea creste copiii in liniste si pace si bunastare... Vom spera intr-o Romanie a bunului simt, a valorilor,a constiintei si responsabilitatii...ne vom intoarce fata catre cei saraci, bolnavi sau oropsiti de soarta... Vom zambi mai mult, vom plange mai putin, si vom crede ca va fi bine, ca impreuna vom invinge pana si criza mondiala... Vom munci in speranta ca vom avea mereu un loc de munca, vom invata sa pretuim ce avem, ne vom bucura mai mult de familie, de ceea ce realizam... Vom fi si vom ramane in Romania si in 2010, si in 2011...si cate zile vom mai avea...pentru ca e o tara frumoasa, bogata,si e a noastra, cu bune si rele la un loc....

lucian_nechitelea

1 mesaj
Oras: Tg Jiu

Romania 2010 , sper ca realitatile anului de gratie 2010 vor scutura puternic clasa politica si sper din suflet sa scoata romanii din amorteala in care traiesc .Bineinteles ca cei ce ne conduc vor face ce stiu ei mai bine ,se vor imbogatii mai mult ,se vor ataca in direct la TV spre deliciul unui segment masiv de populatie(spre regretul meu)in numele unei democratii si a unor ideologii politice in care nici ei nu cred ,bineanteles in numele poporului. Pe plan financiar Romania se va imprumuta tot mai mult, sectorul privat va fi in cadere libere,somajul va exploda adica va fi ''bine'' Tin sa apreciez ca nu fac politica nu am alta culoare decat bunul simt,cred in cinste ,onoare si alte concepte ''perimate'',circul mult in Europa cu afaceri si stiu sa fac diferenta intre ei si noi.Consider ca nu suntem in Europa din multe puncte de vedere si nu cred in politicianul roman si in nici o institutie a statului , totul este sufocat de coruptie, personaje slab pregatite profesional cu o moralitate indoielnica majoritatea inchinandu-se la zeul ''euro''. Incerc sa supravietuiesc in aceasta Romanie pentru ca este a mea in egala masura ca si a lor.Nu cred ca ne va fi bine ca natiune nici in 2010 nici mai tarziu dar sper ca undeva in viitor se vor indrepta multe treburi. Atat am avut de spus,va urez un an nou fericit si sa reusim sa supravietuim acestor vremuri ''grele'' ! Continuati tot asa fiti obiectivi si cat mai multe stiri si informatii de buna calitate. Cu respect Lucian !

balanta82

1 mesaj

Romania anului 2010 va fi o tara care se va confrunta cu grija zilei de maine, pe fondul crizei economice si al unui somaj accentuat, iar cireasa de pe tort va fi pusa de confruntarile derizorii ale alesilor tarii., care in loc sa se gandeasca la binele tarii , nu fac altceva decat sa agraveze cat mai mult situatia deja precara. Nimic mai frumos!

adytano

1 mesaj

putin schimbata in bine

Aura_09

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:55

Nu cred ca sunt singura care nu vede cu ochi buni Romania in anul 2010 si nici pe cei care traiesc, muncesc, intr-un cuvant supravietuiesc in dansa. Nu stiu unde o sa ajungem (mai ales cei disponibilizati) cu toate reducerile de cheltuieli bugetare prognozate pentru bugetul anului urmator si tot ce va rezulta din aceasta. Nu inteleg cum se poate ca statul roman sa se astepte la o stabilizare pe pia�a na�ional� a muncii �i chiar la o reducere a ratei �omajului din a doua parte a anului viitor, in ciuda faptului ca Uniunea Europeana semnalizeaza un ritm semnificativ de crestere a somajului?! Oare autoritatile vor prin aceste estimari sa ne tina sub control sau nu traiesc tot aici?! Ma rog, cert este ca pe piata muncii va fi un haos, vor fi foarte multi oamenii (mai ales din sectorul de stat/public, dar si din cel privat) care vor ramane pe drumuri si in imposibilitati de plata catre banci. Nu sunt o persoana pesimista (doar realista), si de aceea parerea mea este ca daca exista o posibilitate ca in urmatorul an sa reusim sa vedem ~luminita de la capatul tunelului~ aceasta se va intampla spre sfarsitul anului 2010, respectiv in trimestrul 3 sau 4. In ansamblul ei, daca Romania nu va fi ridicata (de catre guvernanti competenti) din ~mocirla economica~ in care se afla, atunci in urmatorul an si ceilalti care vor venii, ne vom afla intr-un mare colaps. Romania este o tara comunitara cu foarte multe probleme in acest moment, probleme care o vor ~urmarii~ si la anul; spun acest lucru din experienta, confruntandu-ma cu foarte multe din aceste disfunctionalitati ale sistemului de sanatate, de aparare si protectie (pentru cetateni), problema taxelor si impozitelor care de foarte multe ori sunt mai mari decat veniturile oamenilor, problema locuintelor (care nu se va rezolva in veci, cu toate programele ex si actualului prim-ministru) si altele. Sunt foarte multe de comentat ca raspuns la intrebarea dumneavoastra, in linii mari eu incerc sa inchei aici cu speranta (ca atat a mai ramas) ca Romania sa treaca in noul an 2010, de la tendinta de ~gri complet~ la nuante mai optiminte.

maria_lazar1

1 mesaj

Anul 2010 va fi asa cum il va vrea presedintele Romaniei Traian Basescu si cei din guvernul lui. Va fi un an greu pentru toti oamenii,atat bugetari, pensionari dar si pentru cei angajati in mediul privat.Va trebuii sa strangem cureaua si mai tare, sa renuntam la multe lucruri la care nu ne-am fi gandit niciodata ca putem renunta, doar ca vom supravietuii. Nu vad nici un viitor mai bun cu acest guvern de neprofesionisti si care sunt pusi pe capatuiala.Maria

mir_peace_mg

1 mesaj

La inceput va fi un haos total (premierul cred ca se va alege in primele doua luni), iar mai apoi ne vom intoarce la aceeasi viata ca si in 2009, doar ca vom duce in spate si bagajul acestui an deja vechi. Singurul lucru la care putem spera este sa fim sanatosi, pentru ca bucuriile ni le facem singuri.

burlacu_anca

1 mesaj

In prima jumatate a anului 2010 nu cred ca vor fi schimbari spectaculoase in plan economic, social sau politic. Vom avea parte de o revenire a economiei abia in a doua jumatate a anului, cu conditia sa nu mai fim atat de pesimisti si de rai si sa ne dorim cu adevarat sa facem ceva cu aceasta tara! La Multi Ani cu sanatate ! Anca

9am050838

1 mesaj

Poate un pic mai bine.Iesiti din criza in orice caz. Stiti vorba ,,Speranta moare ultima'' asta aud cel mai des in ultimul timp. Cu drag ALEXA.

9am164734

12 mesaje

Nu prea bine.Nivelul de trai al populatiei va continua sa scada.Cei mai multi romani cu credite nu le vor mai putea achita si bunurile le vor fi confiscate.Va fi din ce in ce mai greu sa-ti gasesti sau sa-ti pastrezi locul de munca.Drept urmare,starea de sanatate a oamenilor de toate varstele se va inrautati si mortalitatea va creste.Bugetarii se vor vedea nevoiti sa munceasca,cel putin pentru urmatoarele sase luni,pentru un salariu redus.Multi patroni lipsiti de scrupule vor profita de situatie pentru a reduce,la randul lor,salariile angajatilor sau ii vor obliga sa presteze ore suplimentare pentru aceeasi retributie. In concluzie,va fi un an negru pentru noi toti.Macar de-ar fi singurul de aceasta culoare.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje

somaj, greve, schimbari de guverne, poate chiar inflatie.....oricum o Romanie ciufulita....!

adrian_florea28

1 mesaj

Anul 2010 va fi, in general, mai dificil, dar il vom trece mai usor intrucat vor aparea mai multe perspective pozitive, care ne vor mobiliza.

ilomarius

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:59

la fel de izolata pe plan extern ca si pana acum. Cu un somaj in crestere si o situatie economica mai grava decat in anul care se incheie. Stiu ca sunt pareri pesimiste ( si de fel o persoana optimista ) dar vazand "ranjetul" autoritatilor asta imi inspira. Sper sa ma insel dar nu prea cred....

vesaflorin

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Buna ziua. Referitor la intrebarea dvs din pacate am un raspuns negativ,adica o Romanie inglodata in datorii,cu un somaj foarte ridicat,cu salarii mici pt majoritatea angajatilor,cu un nivel al coruptiei ridicat , o instabilitate politica mare,posibile alegeri anticipate ,in concluzie o Romanie confruntata cu o criza economica adanca.

dan_bossul

1 mesaj

in romania din puctul meu de vedere va fi din ce in ce mai greu in urmatorii ani,iar anul 2010 va fii un an si mai greu fata de cel anterior cu toate ca toti politicienii au iesit pe la diferite emisiuni si s au laudat ca vor face o multime de lucruri pentru aceasta tara dar concluzia care eu am putut sa o trag este ca toti sunt niste mincinosi si nu vor realiza nimik decat conturile lor care se vor mai mari cu cateva sute de mii (sau milioane depinde cat e de destept) de euro si salariile, pensiile si celelalte cheltuieli care trebuiesc supoortate de stat sa fie date cu o intarziere destul de mare, si acest lucru va duce la foarte multe iesiri in strada ale muncitorilor.in rest nu cred ca se poate discuta despre traiul care va fi in romania in urmatorii ani pentru ca va fi din ce in ce mai greu.

drn_cyrus

1 mesaj
Oras: Iasi

Romania in 2010: pe deoparte e greu de spus ce se va intampla anul viitor avand la baza cele intamplate in anul care se sfarseste, dar pe de alta parte se poate spune ca va fi unul ingrozitor pentru oamenii de rand si cand spun oameni de rand ma refer si la omul de la tara - taranul - kt si omul de la oras, muncitorul sau patronul. Va fi unul in care politiciei vor continua sa-si arunce cu namol in fata ca si pana acum. Dar cum speranta romanului, as putea spune, nu moare niciodata, eu sper sa fie totul bine, sa fie tot omul implinit si fericit de la cel mai mare pana la cel mai mic, dar pana atunci vin sarbatorile care ne fac viata mai fericita si care ne aduc aminte de copilarie. Va doresc voua si tuturor romanilor multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa devina realitate. Sarbatori Fericite si La Multi Ani ! Cu respect, Adrian Duca

allyd77

1 mesaj

O tara care se chinuie sa nu dispara de pe harta lumii, fara principii morale, unde triumfa lacomia de putere si setea dupa avutie si unde adevaratele valori se pierd in banalism, iar traditionalismul se risipeste in neant. O tara in care ne-am pierdut identitatea si idealismul.

feldmanz

1 mesaj

Buna ziua , eu vad anul viitor un an foarte greu din toate punctele de vedere. Romania are foarte multe datorii externe , numarul somerilor este in crestere , statul Roman nu ajuta deloc producatorii , din contra inca ne ia si banii pe care nu-i avem , atuncia cum sa ne asteptam la mai bine............................... e......... naspa. Cu respect , Zoli Feldman .

9am156213

1 mesaj

criza economica se va regasi in primul semestru...criza politica va continua...sperm ca totul sa fie bine....speram de 20 ani...pacat...ca avem o tara minunata...dar reminiscentele comunismului persista din pacate...suntem de ras si in parlamentul euorpean...unde avem un cioban...un fanatic nationaliat....fata lui tata...acest premiu de va fii sal castig il ofer cu draga inima la doi tineri buni la invatatura...atat nea ramas bun in tara...din italia...sarb fericitela multi ani ...romania....succes in 2010...

mocanucarmen21

1 mesaj
Oras: Barlad

ROMANIA a fost o tara puternica, si va fi in continuare, vom reusi sa ne mentinem in rindul tarilor civilizate stringind din dinti, facind compromisuri, cersind, plecind capul, totul ca in final sa triumfam.

9am153531

1 mesaj

Sincer mi-as dori din tot sufletul sa vad o schimbare, cat de mica, dar nu prea cred ca o sa se imbunatateasca ceva in tara noastra.Totul a mers prost de cand ma stiu eu si acum merge din ce in ce mai prost...Poate daca noi am fi facut o schimbare...;))Dar totusi trebuie sa traim cu speranta ca anul 2010 o sa fie mult mai bun si aici trebuie sa contribuim si noi cu multe lucruri...sa fim mai buni, mai intelegatori, sa stim sa iertam, sa stim sa ajutam neconditionat...doar noi putem schimba lumea in care traim...SA FIM OAMENI...

crysy_tyna

1 mesaj
Oras: Suceava

Fiindca ati fost primul site de stiri accesat de mine ever, am devenit dependenta de 9am si sper ca anul 2010 sa mi se dezvaluie tot cu ajutorul vostru. V-am popularizat si in randul colegilor mei, astfel incat pe rand, zilnic, spicuiam pt. toti, ultimele stiri sau bancul zilei - in functie de cine era mai liber pe moment. Anul 2010 il vad jumi-juma: jumatate destul de trist si jumatate mai insorit de speranta iesirii din acest labirint numit CRIZA. Principalul e sa ne vedem si peste un an , raspunzand, poate, la aceeasi intrebare referitoare la 2011. Va doresc sarbatori cu bine si cu cei dragi alaturi si sa ne "vedem" si in 2010. Cu drag, Cris D

martin_blondu

1 mesaj

Nu o vad prea bine! pentru ca legile care sunt date, nu sunt aplicate. iar politia din romania nu are ''mana libera'' asa cum ar trebuii.Romania este o tara frumoasa si, de aceea ar trebuii sa avem grija de ea. In cativa ani Romania nu cred ca v-a mai avea Romani! Romania ar trebuii sa se gandeasca bine la asta! Multumesc!

popescuteodor2000

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:00

la fel

9am091860

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

In viziunea mea Romania poate deveni o tara prospera in anul 2010.Lucrul esential pe care trebuie sa-l indeplineasca este o stabilitate politica.Consider ca acest factor va ajuta nu doar Romania sa prospere,dar si sa avanseze pe plan economic.

9am092141

7 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Rom�nia �n 2010!? Primele dou� luni-groaznic pentru popor �i vise de�arte pentru Boc cel mic �i guvernul s�u, pardon, al lui R�su-pl�nsu-B�se! Continuarea-tot de groaz�! Poporul dezam�git va ie�i �n strad�...Va c�dea guvernul Boc VI, apoi va continua exodul rom�nilor c�tre Europa. B�se va fi suspendat, din nou �i ,�ntre timp, va veni decizia CCR. Cum c�, alegerile preziden�iale au fost fraudate. Nu �tiu dac� R�su-pl�nsu se va cosidera �nvins, dar penibil va fi. Poporul va suferi �i nu-i �tiu reac�iile...

Doru
inaioja

1 mesaj
Oras: Tg Mures

In 2010 vad o Romanie cu oameni tristi, cu fete ingandurate pe care prea rar se va strecura un zambet. Nu credeam ca se poate sa ne intoarcem asa de mult in timp...

Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: