back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 >> Sari la pagina:

nadiabarkoczi

2 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:14

Anul 2010 va fi la fel ca si anul 2009 pentru ca romanul tot raman ramane. Bani multi conteaza calitate nu.

dobre004

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:14

Un an in care criza economica o sa continue si chiar o sa fie mai mult simtita decat in 2009. Un an plin de nemultumiri, greve si oameni si mai speriati de ziua de maine decat pana acum. Un an in care tristetea si disperarea o sa se vada sfasietor in ochii oamenilor obisnuiti, care probabil nici nu-si vor mai aminti ce este speranta.

9am178870

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:15

Criza adancita, in 2009 situatia fiind tinuta aparent sub control din cauza campaniei electorale continue. In 2010 va iesi tot gunoiul la suprafata.

ltoma

1 mesaj
Oras: Galati

Anul 2010 va fi cu siguranta unul mult mai stabil, in pofida tuturor previziunilor pesimiste ale analistilor "clasici" si ale carcotasilor. Capacitatea noastra de supravietuire si renastere, de multe ori puse la incercare in decursul istorie s-au dovedit in momentele cele mai grele din existenta noastra, a fi "inventivitatea si umorul romanului", mereu, rampa de lansare catre progres si civilizatie. Eu am speranta, deci, ca Romania anului 2010 sa-si recapete putin cate putin valentele ei traditionale. Fie ca aceasta aura de zapada care s-a asezat de sarbatori peste noi toti sa fie chintesenta stabilitatii si a intelegerii generale. Sa ne de Dumnezeu Minte! La Multi Ani Buni Romania !

comsa_otilia

1 mesaj

Parerea mea este ca anul 2010 nu va fi un bun pt Romania, avand in vedere conducerea tarii.Cred ca va fi un an mai prost decat 2009.Vad ca tot se fac restructurari la bugetari, se micsoreaza salarii si tot din rau in mai rau.

adrianavarovici

1 mesaj

Fara viitor.

josanualex29

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

O tara in care bunastarea cetateanului sa fie prioritatea statului. O rara cu lideri autentici care stiu sa foloseasca politica externa pentru a solutiona probleme interne. O Romanie care sa acorde o atentie sporita R. Moldova, politic, economic si cultural.

iulia_valic

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:16

Situatia din Romania in 2010 nu va fi imbunatatita, deoarece inca nu avem guvern, FMI nu ne priveste cu ochi buni, europa e reticienta in privinta noastra; preturile la alimente se vor mari, accizele pentru alcool, tigari....se vor mari, locuri de munca din ce in ce mai putine, oameni someri cati mai multi..o situatie urata...pesimism pe fetele tuturor

hombre290357

1 mesaj

Romania va fi tot asa cum este de cativa ani (zeci de ani) incoace. Nu are ce sa se schimbe acum, atata timp cit nu va interveni o schimbare majora in constiinta romanilor, in felul nostru de a fi; suntem un neam de amarati condusi de cei pe care ii meritam; singura speranta este de la Dumnezeu. Succese! Gh

mircea2410

1 mesaj

Cred ca va fi un an foarte greu, cu o minima relansare economica; va fi greu dpdv financiar, deasemenea, in special pentru omul de rand.

popey_2008

1 mesaj
Oras: Petrosani

Eu nu cred ca va fi mai bine in anul ce vine..dar de ce nu pot SPERA ...si as puteaa spera ca va fi mai bine daca voi pleca in aceasta vacanta!!!!!

9am178871

1 mesaj

Personal cred ca Romania nu se-ndreapta spre ceva bun, cum nici pana acum nu se vede sa fi fost bunastare.Spun asta , deoarece cand vad atata durere , suferinta si ura in achii celor care n-au :alimente , medicamente, serviciu , frig in case si multa saracie (uitati-va pe chipul oricarora din cei descrisi si puteti observa lipsa de speranta pe chip) , astfel ca daca Romania s-anpartit in doua si mergem asa in continuare este GRAV..... Pana la urma : ZIDURI , FIARE , LEMNE nu conteaza ci"OAMENII" si sper sa nu fie adevarat ce cred ca "Frumoasa tara ,pacat ca-i locuita". felicia

spicar03

1 mesaj

Anul 2010 va fi un an greu pentru romanii "de rand". Guvernul va fi nevoit sa ia masuri nepopulare- pentru a-si putea indeplinii obligatiile asumate fata de Banca Mondiala..., un an dur pentru noi toti cei care muncim!

9am132121

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:17

salut 9AM NEWS! As dori sa spun ca va fi bine ,dar nu prea cred.Cred ca vor fi mai multi someri nivelul de trai tot mai scazut , preturile vor creste ca sa ne aliniem la nivelul "EUROPEAN" . Politicienii vor face averi si mai mari , vor da legi si vor modifica constitutia doar in favoarea lor, numai la noi se poate intampla asa ceva .As spune mai multe dar parerea mea sau a noastra nu conteaza , nu ne asculta nimeni si nu ne ia nimeni in seama , (pardon , ni se vorbeste si ni se promite mare cu sarea doar cand sunt alegeri tot pe banii nostri) Sincer as vrea sa sper la mai bine, dar la noi este criza , CARE CRIZA ?

amaliarosoiu

1 mesaj

Cred ca lucrurile vor sta si mai rau in 2010, vom avea tot mai multi oameni care sa nu aiba ce manca, cred ca numai de la Dumnezeu mai putem astepta minuni.

lorelay_alsacia

1 mesaj
Oras: Satu Mare

Ce pot sa spun decat ca vad o Romanie neagra...cel putin in perioada ianuarie-martie 2010. Am 22 de ani si ma gandesc ca am toata viata inainte dar in Romania nu poti sa faci prea multe. E prea grea viata aici...totusi nu vreau sa aleg strainatatea...nu neaparat din marele patriotism dar vreau ca viitorii mei copii sa creasca aici...sa invete aici...sa respire aerul poluat de aici...nu de altundeva...Speranta e ultima care moare si sper ca totul sa-si revina la normal cel putin pana la vara.....atat pe plan economic cat si politic pentru ca eu una m-am saturat de mizeria pe care o vedem zilnic...peste tot..Va multumesc pentru ca sunteti mereu aproape de cititorii vostri, in sensul ca desi nu sunteti o televiziune transmiteti informatiile in tim real si chiar curate...

nicoleta_b

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Romania in 2010, dupa cum vad eu situatia, va fi inca in criza financiara, poate din 2011 sa speram la o ameliorare a crizei, situatia somajului nu va fi nici pe departe rezolvata, acesta ramanand la aceleasi cote ridicate (din pacate), majoritatea tinerilor plus o parte considerabila din persoanele trecute de 30 -35 ani vor continua sa isi caute de lucru in afara tarii pentru ca aici salariile sunt total nesatisfacatoare pentru a putea duce o viata (macar) decenta, pensiile vor continua sa fie extrem de mici, alocatiile copiilor sunt o gluma, o bataie de joc si nici in 2010 nu vor creste prea mult, poate sa mai mareasca acolo 2 -3 lei ca sa ne scoata ochii cu o "marire". Este si va fi JALE MARE!

climainstal_construct

1 mesaj
Oras: Suceava

Posibil ca Romania sa se indrepte pe un drum usor pozitiv. Din pacate, cresterea depinde foarte mult de clasa politica, care este net depasita de situatie, indiferent de numele partidului sau al politicianului. Daca acestia vor continua sa-si bata joc de noi, sa ne trateze de sus si sa nu tina cont de dorintele si nevoile noastre, le transmit din toata inima " REVOLUTIE USOARA ! ".

laurentiu_cazacu2004

13 mesaje
Oras: Braila

Romania in 2010 este la fel ca in 2009 .O tara frumoasa dar atit.

bally_kyss_angel

3 mesaje

sunt exagerat de pesimista in legatura cu viitorul Romaniei in 2010, sunt incredibil de indignata de cata prostie(din partea populatiei) si cata marsavie(din partea guvernantilor) poate fi adunata la un loc in tara asta. aveam ocazia sa avem un pemier neamt, capabil sa scoata tara asta din criza, dar se pare k meritam tot ce ne asteapta.

crinasandu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:18

disperata

mirela_alexandra

1 mesaj
Oras: Braila

Cum vad eu Romania in 2010? Ce sa zic, o vad la fel cum este si acum, nu vad nimic schimbat pentru anu viitor. Vad la fel de multi oameni someri, altii care au terminat facultati si degeaba, ca si-asa nu sunt bagati in seama . Toti angajatorii vor experienta, da de unde daca studentii constiinciosi nu au fost destul de "inteligenti" sa munceasca si in timpul facultatii, sa capete si ei experienta . Vad politicieni care vorbesc si nu realizeaza absolut nimic pentru populatie, ci doar pentru ei, ca de uinde bani si penteru populatie, mai bine isi iau ei toti banii si se fac ca dau si la lume ceva. Batrani care se chinuie sa traiasca din pensiile lor mizere, ca de, daca n-au fost parlamentari nici n-au cum sa aibe pensii mari , sau macar pensii care sa le ajunga sa-si plateasca datoriile din fiecare luna. Nu cred ca vor exista schimbari majore in anul ce urmeaza. Sincer sper ca lucrurile sa fie mult mai bune anul viitor , dar cum se zice , speranta moare ultima.

casian_dan_55

9 mesaje

In gri, cu oameni tristi, bolnavi, cu revolte populare, cu multa tristete, cu multi datornici, cu interminabile jocuri politice, cu plecarea investitorilor, cu preturi mari si saracie multa, cu salarii mici, din care nu se pot achita facturile lunare, cu tineri care termina scoli si nu-i angajeaza nimeni, cu marirea numarului celor apti de munca si care nu-si vor gasi in tara lor un rost, cu batrini care nu mai vor avea din ce sa-si cumpere medicamente, cu televiziuni si mijloace media, care vor impinzi audio vizualul cu parerile celor cu bani, cu parerile trusturilor care ii conduc, cu tot mai putine fete care vor dori sa munceasca, si vor cocheta cu locurile cu cistiguri mari dar moralitate scazuta. Imi pare rau, dar inclusiv natura, pe care am distrus-o, se intoarce impotriva noastra, deci cu buna stiinta ne-am distrus mediul nostru in care am trait.De acum, vom avea dusmani din toate partile, vor fi din ce in ce mai multi, si vor zice ca sintem prea multi, ca nu mai e de unde, ca trierea naturala nu mai satisface, si trebuie de ajutat in acest sens. Bine ar fi sa nu fie asa, dar.......

9am045021

2 mesaje

PE UN DRUM SI O CALE MAI BUNA FATA DIN URMA

valeria_cupa

1 mesaj

V�d Rom�nia ie�it� din criz�. Situa�ia va fi tot albastr�, dar are ceva tente de roz....

nicmisi23

1 mesaj

din pacate, opinia mea referitoare la romania in 2010 este cam sumbra, probabil ca va fi mult mai dificil decat in 2009, dar avem experienta acestui an si probabil ca vom reusi sa ne adaptam si la conditii mai vitrege. in orice caz, as dori sa va felicit pentru site, activitate, dar si pentru acest concurs, pentru ca anul 2010 va debuta foarte frumos pentru cel care va castiga aceeasta mini vacanta. sarbatori fericite tuturor si un an nou plin de impliniri si bucurii !

briceagm

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:19

ROMANIA IN 2010??? Nu sunt deloc optimista!!! aceiasi politicieni care vor face totul pentru ei...vor uita de noi ceilalti...vom mai trai alti 5 ani de cosmar!!! *ce am scimbat cu aceste alegeri??? absolut nimic,ne-am intors de unde am plecat.... MARIANA

maricribur

8 mesaje

anul 2010 o sa fie un an foarte greu!

9am178872

1 mesaj

Slaba ca Basescu,mica ca BOCulescu,naiva ca GIOANAfletcu,saraca ca ILIESCU,adormita ca IORGOVANescu,si-cu duhul la sfantul FEMEI.Asa sa ne ajute dumnezeu!!

paserotto69

1 mesaj

Pe ansamblu, deloc roz. Economic, nu cred ca ne vom redresa decat foarte putin, daca se va intampla ceva si de bine - Euro, conform analistilor, va creste pana la 5 Ron, iar in conditiile unui Leu devalorizat nu vad cine ar duce-o mai bine in afara doar poate de exportatori. Social, desi se zvoneste ca numarul de locuri de munca va creste in 2010, pe de o parte salariile oferite de angajatori in aceasta perioada sunt mizere, iar pe de alta parte chiar daca se vor mai face angajari, rata somajului va ramane in continuare ridicata. Cred ca prapastia dintre diferitele paturi sociale va continua sa se adanceasca, si din ce in ce mai putini vor putea sa sustina costurile traiului. Cei care pleaca din tara de disperare cred ca vor fi din ce in ce mai multi, din pacate majoritatea necalificati. Cam atat - exista ceva de bine in ce-am scris mai sus? :D Multumesc. Iuliana

Pagini: << 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: