gica_tagarici
1 mesaj
Oras: Ramnicu Sarat
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:48
NU SUNT PESIMISTA,CRED CA VOM AVEA UN AN MAI BUN DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC,CHIAR SI POLITIC,MAI MULTA LINISTE,VA TREBUI SA MUNCIM MULT CA SA AVEM REZULTATE.
|
|
|
dani_danielito
1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:48
Anul Domnului 2010 va fi dupa parerea mea anul in care frumoasa nostra tara Romania NU va iesi din criza, ci va cunoaste cea mai una dintre cele mai aprige lovituri ale "ei",urmand ca in ani urmatori anului 2010 vor urma si celelalte lovituri. Binele nu va mai veni pe acest pamant binecuvantat de Dumnezeu, in mod direct datorita noua locuitori ai acesti tari care ne indepartam tot mai mult de Dumnezeu si de menirea nostra, a fiecaruia in aceasta viata, a conducatorilor ei care inlocuiesc conducerea dupa principile etici si moralei crestin ortodoxe cu cea a intereselor lor meschine si a celor din spatele lor. Sa ne rugam cu toti pentru mai bine! Doamne ajuta! .
|
andrei_holca
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:49
Romania din 2010 o vad cu ochi mai putini buni. Cred ca vor continua binecunoscutele criza: politice, financiare etc. Sper totusi, sa ma insel
|
gianichiriac
1 mesaj
|
|
|
|
9am081788
1 mesaj
|
Va fi oricum mai bine decat cu "gasca" din coalitia psd-pnl-pc-udmr etc.parca aici sunt prea multi.......in rest va urez multa sanatate .Nu vine nimeni sa munceasca in locul nostru ,hai sa facem si noi mai mult pentru tara noastra.sa muncimm mai mult si sa furam mai putin
|
9am136549
1 mesaj
|
Este cam greu sa fac previziuni , are cine se ocupa de aceasta , sunt destui analisti care ''cotcodacesc'' toata ziua ! Cred si sper ca 2010 va fi un an mai bun din toate punctele de vedere daca vom munci si nu daca ne ''crizam'' . Pentru Romania va fi crestere economica , nu foarte mare , dar suficienta ca sa ne redresam . Am incredere in Basescu si Boc . Va doresc un 2010 plin de realizari si impliniri !
|
vprs98
1 mesaj
|
O Romanie gri-cenusie, fara idealuri, fara realizari.
|
|
|
9am153079__maria
2 mesaje
|
IN PRIMUL RIND,MERCI pentru ca ma informati zilnic,este un mare cistig pentru mine sa stiu ce se intimpla in tara,dar mai ales corectitudinea informatiilor dvs si faptul ca nu sunteti partinitori,ramainind neutrii,dar corecti,acest lucru e foarte important pentru noi. Nu , NU VA FI SIMPLU.ceea ce ne asteapta, mai ales pe pensionari,pe unii bugetari.Sincer ,nu vad ceva bun-foarte curind.Iertati-mi sinceritatea,dar vedeam un alt prim ministru- poate mai vertical,mai bun meneger,dar, n-a fost cum am sperat.DACA cutitul va ajunge la os,adica multi dintre noi vor fi napastuiti ,lipsiti de cele ce li se cuvin lunar,fiti siguri ca vor iesi in strada,disperarea isi va spune cuvintul.Sincer, nu vad o iesire- din criza,desi unii au spus ca am si depasit-o.O ALIANTA MAJORITARA ar fi putut vedea pentru toti ce e bine si ce e rau,dar daca exista o ambitionare pe linie politica -atunci nu se mai gindeste nimeni la cei de rind.Eu am vazut- un alt prim ministru- cu sustinere majoritara,ar fi putut face ceva mai bun pt. noi.Acum,ramane de vazut- cum se vor aseza lucrurile.Daca erau ascultati si cei din opozitie,daca li s-ar fi dat o sansa-cred ca era benefic- pentru tara.OAMENII BATRINI,cei cu venituri mici si copii .ce vor face?CUI II PASA? DIN CE SA-SI CUMPERE MEDICAMENTELE? Va urez un an nou mai putin dureros,nu indraznesc sa mai folosesc cuvintul- bun,sau altul,sanatate si sa continuati sa ne informati. Nu v-am scris pentru premiu- ci ptca meritati.merci
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:50
un an greu cu o coruptie mult mai mare . pentru oamenii de rind nu se intrezareste o salvare. iar in plan politic cum este de asteptat la unii este foarte bine, iar la altii foarte greu. tot omul de rind simte greul politicieni sunt bine mersi in palatul parlamentului si oamenii mor de foame. salariile sunt mizerabile iar ei iau mii de euro. cam asta este romania anului 2010. sunteti un site obiectiv nam ce sa va reprosez.va doresc un sincer la multii anii.si so tineti tot asa.va multumesc.
rtr
|
dany_paula2001
1 mesaj
Oras: Galati
|
Vad dezamagire, tristete si suferinta in randul oamenilor de rand! Vad trufie si impertinenta in randul "marilor" "oameni" ce ne conduc! Insa, pentru ca sunt optimista si idealista.....VAD ca: perseverentza in seriozitate si refuzul de a ceda influentelor negative care ne sufoca viata sunt singurul mod de a evolua pentru a indrazni sa visam la mai bine!
|
turnavitu_luci
1 mesaj
|
Din punct de vedere economic va fi o perioada foarte grea in prima jumatate a anului,dupa care incet,incet vom incepe sa ne redresam si sa ne aliniem si noi cu tarile din Europa (cel putin asa spera marea majoritate a romanilor).Trebuie sa fim optimisti !
|
9am104536
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:51
NU FOARTE DEPARTE,DIN MOMENT CE NU MAI EXISTA BANI
|
dragnea_mioara
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:51
In Romania , anul 2010 cred ca domina criza economica cu care de altfel ne confruntam dar cred ca se va resimti mai mult , dupa cum stim , se preconizeaza cresterea preturilor , se scumpeste viata domnilor...iar locurile de munca sunt tot mai putine. Chiar daca vrei sa realizezi....sa muncesti...ti se ia si acest drept....dreptul de a duce un trai decent. Mioara Coticeru
|
9am115037
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:52
nu prea vad solutiilecare ar scoate tara din situatia actuala.Toata noutatile ,legile sint inpotriva omului de rind,care traiesc de la o zi la alta.Abia poate sa fie la zi cu cheltuieli.Dar de inaintat,in nici un caz.Sa nu vorbim de tineri." prima casa"?!Pentru cine?
|
9am061230
1 mesaj
|
Eu vreau sa vad Romania in 2010 ...stabila economic , cu multe locuri de munca dar in special , mai buna , mai curata , cu sosele europene si cu mai putine datorii.
|
radusab
3 mesaje
Oras: Tg Mures
|
Romania in "mini-vacanta" - asta avand in vedere ultimele zvonuri conform carora in fiecare luna din 2010, bugetarii vor avea 6 zile pe luna de concediu fara plata. Va fi un an foarte greu, probabil cel mai greu an prin care am trecut pana acuma dupa Revolutia din 1989.
|
mitib21
1 mesaj
Oras: Braila
|
d.p.d.v. politic va fi un an cu multe convulsii politica d.p.d.v. economic va fi un an in care economia isi va continua trendul din 2009 , adica negativ d.p.d.v. social va fi un an in care puterea de cumparare a populatiei va scadea in continuare iar numarul somerilor va creste
|
platon
1 mesaj
Oras: Cluj
|
cred ca in 2010, in romania va fi destul de greu pentru noi, cum de altfel am inceput sa ne obisnuim
|
adinami2003
1 mesaj
|
O Romania instabila din pct de vedere politic.
|
Fosta membra 9am.ro
10 mesaje
|
Dupa parerea mea, situatia Romaniei in 2010 va fi marcata de framantari sociale, urmarea pe de o parte de concedierile masive care se prefigureaza iar pe de alta parte de situatia economica care nu se va indrepta in ritmul optimist pe care-l prezinta guvernul si pe care l-au accteptat delegatii FMI-ului. De asemenea va fi un an greu pentru economie datorita lipsei unei strategii coerente a guvernului in acest sens, dar si a crizei financiare care nu s-a incheiat inca. Scandalurile politice nu vor inceta ba dimpotriva se vor intensifica pe masura ce criza se va adanci. Este o viziune trista si-mi doresc sa nu am dreptate. Va multumesc pentru modul in care ne informati zilnic asupra realitatilor vietii cotidiene. Cu stima, Oliviu Mereuta.
|
9am175054
12 mesaje
|
In primul rand doresc sa va spun buna ziua si sa va multumesc pentru sansa de a-mi exprima opiniile in legatura cu sansele Romaniei de a avea o soarta mai buna in anul ce va veni peste mai putin de 2 saptamani.Personal, consider ca aceste sanse nu sunt minime dar durerea este alta si anume ca ai nostri politicieni nu sunt interesati de nici un fel de efort in aceasta directie si deci sansele de a ne redresa in plan economic din situatia in care ne aflam sunt diminuate mult.Poate ca in ultimul ceas ne vom trezi din aceasta letargie care este nepasarea generala si vom reusi sa depasim situatia in care ne-a impins actuala criza si sa pasim spre un viitor mai bun,spre fericirea copiilor si nepotilor nostri. Alt fel va trebui sa mai asteptam mult si bine pana sa vina cineva sa ne scoata din marasmul economic in care ne aflam.Deie Dumnezeu sa avem mai multa intelegere de la politicieni si sa scapam de necazuri cat mai repede posibil.Acesta este mesajul meu, chiar daca este exprimat in cuvinte simple;Astept sa vina si vremuri mai bune pentru acest popor napastuit de soarta vreme de atatea secole. Cu multa stima, in speranta de mai bine.
|
c_badea54
1 mesaj
|
Pentru tara noastra situatia va fi in continuare dificila,recesiunea economica va continua cel putin trim I,somajul va fi in crestere mai ales in sistemul bugetar,deoarece statul a fost incapabil sa faca restructurare.Cu toate ca prevad o usoara crestere economica incepind cu semestrul II,nivelul de trai se va inrautatii cel putin un an Salutari, Constantin Badea
|
slavyk
1 mesaj
Oras: Sighetu Marmatiei
|
Romania in 2010?! imi pare rau... dupa chipul si asemanarea lu' Basescu!!!
|
9am095918
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:53
Rom�nia �n 2010... Grea sarcin�, c�ci nim�nui nu-i place s� pun� r�ul �n fa��! Iar eu a�a v�d Rom�nia anului ce vine: cu mai multe probleme dec�t poate face fa��, cu oameni �n posturi care cer competen�� muuuult mai mare dec�t o au cei pu�i la conducere. Pe scurt, nu ne facem bine (noi, poporul �i deci �ara) nici anul urm�tor! Dar ca s� nu fie numai vorbe rele, �n anul viitor o s� vin� din nou s�rb�tori �i din nou ne vom distra cum �tim tare bine a o face �i... precis o s� vin� c�ldura!
|
tibbbcsi
1 mesaj
|
Romania este intr-o mare dificultate,nu stiu cand o sa iesim din toata dificultatea asta financiara.Singura problema este ca nu avem un guvern cu oameni cu responsabilitate fata de tara,fata de popor.
|
diana_sachelarie_yahoo_com
1 mesaj
|
Fiind o persoana mai pesimista din caracter nu cred ca in anul ce va urma se vor inbunatatii lucrurile. Mie personal si familiei mele finele anului 2009 s-a dovedit a fii mult mai prost decat ne asteptam si nu cred ca inceputul lui 2010 va fi altfel. Sa speram ca a doua jumatate a anului va fii mai bine.
|
luminitza27
1 mesaj
|
In anul 2010 incerc sa vad Romania stabila din punct de vedere economico-financiar, cu politicieni cinstiti si corecti, ce duc la indeplinire promisiunile electorale, intr-un an in care va fi eradicata coruptia, iar pe romani avand posibilitatea sa-si atinga cel putin un scop din cele multe pe care si le-au propus la cumpana dintre ani. In concluzie incerc ca in anul 2010 sa vad o Romanie cu romani fericiti. Va multumesc
|
tinteacristina
1 mesaj
|
Cred ca nimic deosebit, politica la fel iar economic mai slab
|
daniell
8 mesaje
Oras: Constanta
|
Din pacate nu mai pot avea o parere despre Romania anului 2010.Oricum, situatia nu va fi foarte roz din toate punctele de vedere.Ramane de vazut ce vor face noii alesi si ce vor face in relatia cu FMI.Mult noroc tuturor!Daniel Ilie
|
9am178865
1 mesaj
|
Eu sunt o optimist�, dar asta nu m� ajut� s� v�d Rom�nia dec�t �n culori sumbre, adic� �omaj, �nt�rzieri de plat� la salarii, b�ncile probabil c� unele vor falimenta. De asemenea sistemul de s�n�tate va fi puternic zdruncinat prin lipsa mendicamentelor, a personalului medical, bolile psihice vor lua amploare. Iresponsabilitatea politicienilor care ne conduc �i care ne reprezint� vor duce �ara spre un posibil dezastru spre care deja �naint�m cu pa�i repezi.
|
|
|