back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 >> Sari la pagina:

dan_prodav

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:13

Din pacata nu cred ca 2010 va aduce ceva bun pentru tara noastra , clasa politica nu pare capabila sa inteleaga faptul ca pe primul loc trebuie sa stea interesul national indiferent ca il privim din stinga , din dreapta sau din centru .Mentalitatea asa-zisului "interes national" privit prin prisma interesului de partid care de cele multe ori este confundat cu interesul personal nu va duce la nimic bun . Refuz sa cred ca in patria mea nu mai exista oameni capabili ,oameni cu "coloana vertebrala" care sa poata lasa deoparte totul pentru a face ceva util celor 22 de milioane de romani.Spre regretul meu s-ar putea ca o schimbare in bine sa dureze mult , mult prea mult .Atit timp cit vom trai in minciuna , coruptie si promovarea unor indivizi de o calitate cel putin indoielnica nu vom fi altceva decit niste "straini"in propria noastra tara.

alina_22roum

1 mesaj

Avand in vedere rezultatul proaspetelor alegeri, -nesperat pentru unii, nedorit pentru altii-, cred ca 2010 va fi un an in care se vor continua "reformele" incepute, al caror final nu astept sa fie unul pozitiv, in special pentru educatie, domeniu in care lucrez. In opinia mea, -pesimista de altfel-, iesirea din criza nu va fi una usoara, si s-ar putea ca lucrurile chiar sa se inrautateasca. In ciuda "eforturilor' pe care ar putea sa le faca guvernul Boc, nu cred ca acesta va reusi sa aduca o rezolvare a problemelor-financiare in primul rand-, la fel cum nici celelalte guverne dinaintea lui nu au reusit.

9am076655

1 mesaj

Eu cred ca v-a fi un an destul de rau, tot in criza finaciara vom fi, iar in ceea ce priverste politicul, suntem dinou de unde am plecat!.

carmen_premix

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Buna, imi pare foarte bine ca am ocazia sa va felicit si sa va multumesc pentru 9AM! Raspuns: dincolo de exercitiile de imaginatie privitoare la viitorul nostru din 2010, pentru mine este mai important sa ma concentrez asupra calitatii vietii mele si asupra obiectivelor unice ale unei vieti bogate: imi doresc mie si va urez si voua sa traim, sa iubim, sa invatam si sa lasam ceva in urma noastra! Daca vom reusi sa ne fixam prioritatile, principiile si valorile si sa evitam obstacolele in calea unei vieti implinite si fericite, atunci, da, anii viitori vor fi din ce in ce mai buni. Cu drag, Carmen Prodan

erikah_kiss

1 mesaj

Eu il vad foarte trist. Criza abea acum o sa se simta cu adevaratelea, bugetarii o sa mai primesca concediu fara plata obligatorii. se vor inchide multe firme mici si mijlocii, care cu greu au supravietuit anul asta. multi romani o sa incerce sa emigreze dincolo in speranta unui trai mai bun. romanii o sa isi doreasca sa fii ramas in comunism. greul abea acum incepe.

kupidana

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

ROMANIA in anul 2010 va incepe sa iasa din criza economica, dar pe la jumatatea anului.Cred ca ne vom mobiliza cu totii si nu vom astepta sa se rezolve problemele de la sine.Vom realiza singuri ca nu mai e timp de vegetat si nu ne va ajuta nimeni mai mult ca noi.In momentul cind cazi jos nu mai alta optiune decit sa te ridici-mai jos de jos nu exista.

roxana_barbu2002

1 mesaj
Oras: Targoviste

Buna ziua, Sincera sa fiu, nu vad o Romanie prea frumoasa in anul 2010, tot ce vad acum este ca totul se duce din ce in ce mai jos, a devenit o tara care pentru unii este una fara solutie. Cel putin jumatate din populatia acestei tari vede un viitor cu foarte putine sperante de progres. Multumesc, Cu respect, Roxana Barbu

9am041444

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:14

Eu sunt optimista din fire, insa vremurile imi impun sa am o atitudine sa-i spunem "mai realista". Eu nu cred ca lucrurile se vor imbunatatii, cel putin nu pentru majoritatea oamenilor, insa cred ca macar vor stagna. Mi-e teama insa de "forfota" politica ce va fi in continuare "marea atractie"...din pacate in sens negativ.

cstoian2005

1 mesaj

SARACA SI SINISTRA

9am155043

1 mesaj

Hi,sunt Razvan si desi in general am o gandire pozitiva nu pot afirma ca ma uit cu o privire pozitiva la anul 2010 si la Romania dar avand in vedere situatia tarilor vecine,asta nu inseamna ca de obicei ma intereseaza ''capra vecinului'',si situatia internationala nu cred ca e prea rau,daca m-am facut mai greu inteles imi cer scuze poate ca urmatorul exemplu o sa va ajute:cineva odata a spus ca este o diferenta proportionala intre asteptari si dezamagiri adica cu cat te astepti mai mult la ceva cu atat vei fi mai dezamagit cand nu se va intampla,asa ca propun daca m-ie permis sa dam o sansa cu adevarat acestei tari chiar daca asta inseamna sa dam mai mult de la noi si sa ne asteptam mai putin de la altii.La revedere,sarbatori fericite!

lauramatache

1 mesaj
Oras: Calarasi

Buna, Eu cred ca romanii vor simti criza abia de la sfarsitul lui ianuarie, cand se vor termina banii si proviziile pentru sarbatori. Stim cu totii ca romanii intotdeauna au ceva pus de o parte si se descurca cumva, de sarbatori au ce pune pe masa. Dar in conditiile in care rata somajului e in crestere si solutii de angajare si chiar de recalificare sunt minime pentru majoritatea, va fi foarte greu. Poate primavara sa vina cu ceva sperante. Ma rog ca firma la care lucrez sa reziste pana atunci. Probabil ca daca va exista stabilitate in tara si asta incepand de la nivel politic se va intampla ceva bun si cu Romania. Avantajul nostru e ca suntem optimisti( ca natie vorbesc) si reusim sa facem haz de necaz. Sarbatori fericite si un An nou mai bun! Laura Matache

Laura Matache
ane_mona10

2 mesaje

Romania, o �ar� a �n�elep�ilor batrani, o �ar� a tradi�iilor, a frumuse�ilor naturale, a oamenilor primitori �i buni....Mi-a� fi dorit s� fie la fel... V�d o �ar� acoperit� de sudoarea unora �i nesimtirea altora, o �ar� care ar avea �anse s� se dezvolte, dac�....si dac�....si dac�.... Rom�nia seam�n� acum cu Fram, Ursule�ul Polar, care a descoperit c� e singur pe un mare continent inghe�at, unde doar albul e predominant, ca un lin�ou ce se a�terne dezolant peste ochii frumosi a unei tinere...Rom�nia, �ara noastra....

stephanya_ionela

1 mesaj

Sper sa fie un an mai bun, sa iesim odata din criza asta........dar sincer nu cred.

sorin51

3 mesaje
Oras: Barlad

Romania anului 2010 va fi, poate,putin alfel fata de anul acesa.Speram ca va fi mai bine.

ninel_apostolache

1 mesaj
Oras: Brasov

In 2010,Romania va ajunge sa stopeze caderea economica dar nu cred ca va reusi sa aibe crestere economica.

raluci84

1 mesaj

Eu vad Romania mai rau decat a fost in anul 2009 , daca presedintele nostru reales nu se tine de promisiuni.Romania este una din tarile din lume care are cele mai mari taxe....fata de venitul minim.Eu am impresia ca noi suntem niste marionete si o bataie de joc. Si se mira parlamentarii de ce pleaca romanii inafara............

deliapetrovai

1 mesaj

cum vad eu 2010? asta cred ca este o intrebare care si-o pune fiecare roman....este cam greu sa poti raspunde la aceasta intrebare, tinand cont ca in tara aceasta se schimba foarte multe, viata noastra este alta, tehnologia incepe sa avanseze pe zi ce trece.oricum in 2010 vara Romania, o romanie total schibata, o romanie in care tehnologia o sa a junga sa faca totul, dar raman optimista, crezand ca fiecare student va avea posibilitatea sa aiba un loc de munca, si sa numai fie nevoit sa plce dincolo pentru a avea un trai mai bun, si unde este platit mai bine. dar daca stau bine si sunt atenta la cum au inceput toate lucrurile, adica cu stangul, incep sa imi pun tot felul de intrebari...dupa terminarea facultatii oare voi gasi un loc de munca?, cat se va schimba sistemul in invatamant?, oare se face ceva incat sa fie oamnenii multumiti, incepand de la copiii din scoala generala si terminand cu batranii?...si multe alte intrebari care mi le pot pune si sincer as vrea ca in 2010 sa se implineasca toate

rodicaminea

1 mesaj

Sper ca macar din partea a doua a anului sa ne indreptam putin cate putin spre normalitate.

dani81nana

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:15

ROMANIA???Va referiti la tara amanetata la FMI? O sa fie rau, foarte rau! As vrea sa imi pot imagina ceva mai bun dar realitatea este alta! Sarbatori fericite si sa dea Dumnezeu sa ma insel!

9am121742

1 mesaj

In 2010!?!?....Optimismul din mine spera la iesirea Romaniei din aceasta mare criza macar la jumatatea anului 2010, DAR nu stiu cat de mult ne-ar ajuta si asta. Din pacate Romania este o tara vanduta cu tot cu poporul ei. 2010, ca si alti ani, ne va intampina cu "mult indragitele" majorari pe toate planurile. In concluzie va fi din ce in ce mai greu sa supravietuim. Pacat de oamenii din tara asta care se chinuie sa traiasca.

sile_tif

1 mesaj
Oras: Constanta

o romanie plina de someri si fara fonduri si plina de datorii

razvanath

1 mesaj

in gri dar.... sper si cred intr-o redresare si integrare 100 % Europeana.

9am178861

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:16

CU MULTA RABDARE SI LASANDUI PE CEI ALESI SASI FACA DATORIA

stamate_laurentiu

3 mesaje

Previziunile pentru 2010 sunt sumbre , probabil o usoara crestere economica caracterizate si pe export dar totodata prevad in continoare cresterea somajului intrucat marilor companii le va trebuii ceva mai mult timp pentru asi putea revenii , iar consumatorii vor fi in continuare limitati cu cheltuielile cea ce mentine in continoare criza economica dar la un nivel mai mic decat in 2009.Va exista si in 2010 frica de a investii masiv, afaceristii vor fi sceptici in cea ce priveste investitia in Romania , o tara destul de saraca in Comunitatea Europeana in care Guvernul sa dovedit a fii impotent si incapabil sa mentina cat de cat economia la un punct stabil si sa indatorat peste masura. Agricultura ,expoturile ,turismul ,securitatea si siguranta cetateanului , aici trebuie investit si lucrat mult pentru a putea sa punem tara pe picioare si a atrage turistii din afara granitelor dar pentru asta trebuiesc oameni cu adevarat pregatiti , oameni care sa nu profite de functie pentru interesul personal , oameni care sa doreasca sa faca cu adevarat ceva bun pentru Romania , oameni cu o mentalitate Europeana , oameni pe care din pacate in Romania sunt putini si nu sunt acolo unde ai vrea sa fie si tu , pentru ca macar copii nostrii sa beneficieze de o Romanie in care sa se simta respectat ,liber, si protejat. Succes Romania.

ingdesigngo

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Romania vazuta in 2010: Vad o romanie mai stabila din punct de vedere politic, cu un nou guvern, cu o noua forta. Vad o crestere economica de pana la 2,4% pana la sfarsitul anului 2010, o rata a somajului mult mai scazuta fata de 2009 si o dezvoltare mai complexa.

eu_creatza_2oo4

1 mesaj

In cadere libera spre cea mai grozava saracie din ultimele decenii.

itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Romania va fi la fel ca acum pana-n aprilie-mai dupa care va incepe o usoara crestere economica. Grevele vor fi insa si pana atunci si dupa. La investitori le va mai scadea putin apetitul de lucrari. Guvernul va rezista pana in toamna viitoare.

9am037642

1 mesaj

Imi place sa cred ca anul 2010 ca va fi un an mai bun, pentru noi romanii. Niciodata nu e tarziu sa invatam din greselile facute, sa invatam din trecutul nostru pentru un viitor mai bun. Pentru a afla cine suntem si incotro ne indreptam ar fi bine sa ne uitam in trecut, sa ne cunoastem istoria si sa ne pretuim mai mult oamenii de valoare ai acestei tari.

x_plode2580

2 mesaje
Oras: Caransebes

Sper ca 2010 sa fie un an mai bun decat 2009.Sper sa se rezolve toate problemele economice,sa scada numarul somerilor,sa creasca salariile.Sper prea mult? :) Ce s-ar intampla cu noi daca nici macar nu am spera?!!

alextoader63

1 mesaj
Oras: Craiova

In 2010 Romania va depasi o perioada critica , din p.d.v. politic si economic cu ajutorul extern si cu o revigorare a economiei interne.2010 va fi anul relansarii economice , bineinteles spre sfarsitul anului .

Pagini: << 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: