back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 >> Sari la pagina:

david_ioan2000

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:24

Din fericire viata economica numai depinde asa de mult de viata politica si cum eu sunt un optimist incurabil cred ca in 2010 Romania se va redresa economic dupa luna martie si va relua trendul ascendent,la inceput nu in acelas ritm din 2007 dar oricum ascendent Multumesc pentru ocazia de a -mi spune o parere ,sper corecta

ambalajedc

2 mesaje

O VAD ADANCINDU-SE IN CRIZA POLITICA FAPT CE VA DUCE LA PERPETUAREA CRIZEI ECONOMICE DAR SPER INTRO REVENIRE IN A2-A PARTE A ANULUI CAM PRIN SEPTEMBRIE. MULTUMESC, DAN MOCAN

9am124441

1 mesaj

Neschimbat�, poate in r�u cel mult. Pot s� spun �n totu�i cum a� dorii s� arate Rom�nia �n 2010, o Rom�nie a bunului-sim�.

9am097245

1 mesaj

Anul 2010 pt noi romanii va fi cred cu mult mai "'intunecat'' decat 2009.Criza economica mondiala se ve simti in Romania cu mult mai accentuata in anul ce vine,2010.Rata disponibilizarii va creste din ce in ce mai mult si multi dintre romani vor ramane fara locuri de munca si inclusiv fara nici un venit.

9am100380

1 mesaj

Nu comentez nimic, dar spotul este foarte tare! www.220.ro/gkpg9gBtUt/5-Ani

florinvoi

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:25

La ce politicieni avem va fi JALE multi ani de acum in colo

9am062238

1 mesaj

cei care si-au pastrat echilibrul in 2009 vor trece si peste 2010 nu vad mari schimbari fata de 2009, ba din contra ar putea fii si mai rau ....dar trebuie sa ne mentinem.

stoian_art

2 mesaje

la fel de rau

lucian_cioobtaru

1 mesaj
Oras: Brasov

o sa fim intr-un ______mare , foarte mare ..... :-&

dorinelafloarea

1 mesaj
Oras: Pitesti

In situatia in care suntem acum, nu vad o schimbare prea mare.O sa continue aceasta criza, care de fapt este o criza inchipuita, sau mai bine zis un trend sa ne aliniem si noi romani la standardele europene.

josephinnebakerr

2 mesaje
Oras: Arad

tot a�a cum o vedea Goga �n 1905 (vezi poezia NOI)

kinkirescovici

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:26

Romania in 2010...in momentul de fata este pe cea mai de jos treapta din toate punctele de vedere: economic, social, medical, educatie, infrastructura si mai putem gasi exemple. Criza economica nu a facut decat sa adanceasca problemele deja existente. Personal, sunt foarte dezamagita de cum involueaza lucrurile si deasemenea deziluzionata, deoarece ca tineri obisnuiti ai acestei tari nu ni se da posibilitatea sa avem cu adevarat un cuvant de spus in toate deciziile care se iau, suntem practic dirijati de niste corzi invizibile, dar care le simtim din plin pe propria piele. Cei care ar trebui sa ia cele mai bune decizii pentru aceasta tara nu fac decat sa iasa in evidenta printr-o falsa implicare si sa isi dispute puterea, de parca tot ce reprezinta aceasta putere este un imens ciolan aiurit. Am devenit ridicoli in toata lumea, toti ne vad ca pe niste corupti, incapabili samd, cand de fapt aceasta tara are posibilitatea de a da oameni inteligenti, competenti, integrii si cu multe alte valori etice si morale. Este mai simplu sa se incurajeze toate lucrurile negative si vesnic sa auzim aceiasi replica: "Aceasta este tara in care traim! Asta este Romania!" NU!!! Asta a ajuns aceasta tara minunatata care a fost invadata de coruptie, influenta, pile, leneveala si vesnica sintagma: "Las-o ma ca merge-asa!" Oare? Chiar merge? As vrea sa aud si eu cateva exemple de ceva care merge aici....macar unul. Suntem manipulati pe toate partile: ziare, televiziuni cu diverse orientari politice, cand de fapt ar trebuie sa fie toate cat mai obiective, sa ilustreze cat mai bine toata mizeria de care sunt capabili mai marii nostrii si nu numai. Oricum aici e doar vorbarie. De care oricum cu totii suntem satuli. Nu pot fi chiar toti romanii prostiti asa cum se incearca!

9am18595

1 mesaj

Eu cred ca Romania in anul 2010 va fi si mai poluata, iar daca nu facem nimic in acest sens va fi si mai rau cu fiecare an ce trece.

andreea9am

1 mesaj

Romania in 2010... Pentru ca romanii au oferit o noua sansa domnului Basescu sper din tot sufletul sa se schimbe in bine. Sa fie o tara cu mai multe locuri de munca, o tara unde sa iti doresti sa vii, nu de unde sa iti doresti sa pleci..nu? toti oamenii pleaca din ea si foarte putini se mai intorc si doar npoi putem lupta sa o schimbam. Cum ajutorul oamenilor Romania poate deveni o tara a sperantei, a fericirii si a implinirilor. Romania in 2010 trebuie sa fie o tara calduroasa primitoare si sa ofere multe posibilitati tinerilor si nu numai

roxana_dmtr

1 mesaj

Eu ma incadrez in categoria oamenilor optimisti,sunt si o tanara care inca mai spera in modernizarea Romaniei.Prea multe nu se vor schimba,dar merita sa credem.Spre sfarsitul anului Romania sa iasa din recesiune,iar banii care vor veni de la FMI sa fie bine administrati.Am incredere k Dl Presedinte Traian Basescu,care a obtinut al 2-lea mandat nu va mai repeta greselile facute in primul,iar noul Guvern va colabora si vor fi mai aproape de popor,ci nu se vor mai certa care cum.. impart ''ciolanul''.

marian_nairam2000

1 mesaj
Oras: Sibiu

Cea mai optimista varianta este: Emil Boc suspendat, inainte de plecarea castigatorului in Viena, Elena Udrea propusa de Base ca prim-ministra iar eu castigand un bilet dus (fara posibilitate de intorcere) in Australia, Noua Zeelanda sau China. Varianta pesimista: jumate din forta de munca actuala sta acasa si priveste la televizor (ca sunt toti someri) cum la fiecare 3 luni se formeaza un nou guvern prin combinari aleatorii intre PDL, PSD si PNL, Prostanacul inca urla ca el a cstigat alegerile iar ministrul udmr-ist al culturii va muta Festivalul International de Film Transilvania la Budapesta. In oricare din situatii criza economica se va adanci, EURO va creste promisiunile de mai bine vor depasi limita bunului simt. Asa va arata Romania bunului simt in care vom trai bine si impreuna vom invinge!

mihaelaroman2003

1 mesaj

In coditiile actuale oamenii bogati si mai bogati iar muncitorul de rand cu salariul minim pe economie - somer sau poate nici asa nu se poate pentru el. Sincer sunt dezamagita de gandirea ,,mai marilor nostri '' care isi angajeaza rudele si prietenii pe posturi foarte bune si cu salarii foarte mari si respetivul angajat din 8 ore lucratoare 4 ore sta la cafea si tigara ( un asfel de specimen am si eu in birou angajata de 3 luni ).Sincer imi pare rau sa va spun asta dar acesta este crudul adevar. Va doresc Sarbatori Fericite si LA MULTI ANI!

nelusplesea

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

eu unul pot sa spun ca am votat cu acest domn ,,Basescu" in turul doi,dar in urma ogoliilor lui penibile etalate in ultima saptamana ,pot sa spun ca pentru 2010 saracia in care ne aflam o sa creasca ,infractionalitatea deasemeni o sa creasca si in acelasi timp trebuie sa suportam chiar mai mult mizeriile politice (citez,,pentru anul urmator guvernul a facut propunere de marirea bugetului cu 2.3) .deci situatia dezastru poate catre 2011 ne putem trezi sper. p.s.votam degeaba ...de ce oare mai suntem intrebati?..pacat.

natalia_stanciu

1 mesaj

Pentru 2010 ,vad o Romanie agitata,cu revolte sociale,cu din ce in ce mai putini tineri caci multi vor alege alte tari ..si sigur va fi criza ... Natalia Stanciu,0722955952,Ploiesti

diesel_tupac_alex

1 mesaj

Parerea mea despre Romania tara noastra este ca nu o sa se schimbe peste neste noapte tot aia pe care o stim cu politicieni corupti , saracie , si plina de gropi . Asa ca nu imi fac sperante prea mari ca o sa fiu dezamagit sigur si nu imi place sa ma mint singur , nu ca nu as vrea sa se schimbe in bine dar 20 de ani nu au fost de ajuns iar acum un an sigur nu o sa ajunga Romania visurilor noastre ( imi pare rau daca ma crede-ti pesimist dar sunt doar realist ) .

Quartz

6 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Romania este in coada plutonului numit Europa si sper sa apuc ziua cand romanii se vor apuca serios de munca si se vor respecta reciproc. Sper sa vad ca Romania anului 2010 va incepe un mars fortat de recuperare privind toate domeniile de dezvoltare.

roberto_boy75

1 mesaj

cred ca anul urmator il va preceda pe acesta dar in trimestrul al doilea vom incepe o redresare usor simtitoare iar daca nu va fi asa nu stiu pe unde mai scotem camasa

bibi

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Salut 9AM , Cum vad eu Romania in 2010 ? Pai ... va dau un raspuns simplu ... INFECTA SI PLINA DE PARAZITI . Vom fi tara de care fug toti, tara numita RROMANIA din cauza unor incidente din tarile europene si nu numai, tara unde in spatele imaginii unui presedinte amabil care " a facut ceva" pentru Romania si "ne-a scapat" de comunisti ( cum multi gandesc ) , se ascund infractiuni, maldare de gunoi, locuri de munca obtinute numai prin pile ( cine nu are pile, poate sa someze ) , plina de cersetori care prefera sa " faca copii pe banda" , caci e mai usor decat sa muncesti si creezi si mila daca apari cu cinci copii dupa tine si spui ca nu ai ce sa le dai sa manance ... pe langa asta statul roman ofera ajutoare sociale si alocatii pentru cei saraci... fara ca vreodata sa fi muncit ... dar nu-i asta o problema , caci sunt multi care cotizeaza la stat ... si se trezesc ca muncesc pana la 60 de ani ... si nu mai apuca sa-si ia pensia ... si multe alte neplaceri cauzate de oameni care nu stiu sa guverneze si sa aplice legi. In 2010 probabil ca vom acelas doctor PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI , iar probabil ca la Ministerul Sanatatii vom avea ministru un inginer ceva ... dar sa nu aiba cumva treaba cu medicina , s.a.m.d ... in concluzie vom fi o tara haotica , dar macar ne vom vedea pe prima pagina a ziarelor din celelalte tari ... va fi aceasi "mancatorie" in parlament si aceleasi "razboaie intre partide" , aceleasi emisiuni proaste la televizor, aceleasi ziare fara un continut interesant si educativ ( cu mici exceptii ), si sunt multe alte neplaceri pe care le vom suporta in 2010... Dar sa nu uitam de oamenii care isi merita numele de MARE ( ex. mari doctori, mari ingineri, mai arhitecti ) care probabil ca se vor lipsi de Romania si vor pleca undeva unde sa nu li se mai faca rau vazand imaginea acestei tari... Caci noi nu stim sa pretuim valorile noastre... Cam asa vad eu Romania in 2010 ... plina de paraziti si lipsita de valori ( chiar si de valori morale ).

9am038644

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:27

Romania? pai astai romania care era odata in 2010 o sa murim de foamae o sa fie mult mai rau ca in 2009 nu stiu cum so descurca romani dar mai mult ca sigur sa sa fie un dezastru o sa fure sa sparga sa dea in cap asta e in 2010

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje

Dupa umila mea parere, eu cred ca in 2010 Romania isi va continua drumul de dezvoltare, insa criza din domeniul imobiliarelor se va acutiza tot mai mult. Nu pot decat sa sper ca romanii isi vor pastra locurile de munca si ne va fi mai bine. :)

treboranad

1 mesaj

In 2010 Romania va fi intr-o mare saracie!!

ancutz2929

1 mesaj

In mod realist, in 2010 vad o Romanie macinata de conflict politic, inca zbuciumata din aceasta cauza, dezorientata dar in care societatea civila treptat isi va da seama ca trebuie sa intervina si sa se exprime mult mai puternic. Sper ca romanii sa invete sa ia atitudine, sa reactioneze atunci cand lucrurile nu sunt in avantajul lor, sa traga la raspundere pe cei ce nu-si tin promisiunile si nu isi respecta cuvantul dat. In mod ideal vad o Romanie mai curata, mai optimista, cu oameni harnici care incep sa isi ia soarta in propriile maini incepand o afacere adevarata, vad oameni seriosi pentru asta ne lipseste, mult mai senimi, cu zambetul pe buze. Oare 2010 sau 2110 va aduce o Romanie in care oamenii sa fie verticali, demni si respectabili?

vasilebibire

1 mesaj

Cred ca in martie 2010,va fi virful crizei economice,insa daca vom avea un guvern stabil,[politic] care va sti sa ia masuri de reducere a cheltuielilor publice[pensii de lux ,salarii nesimtite...],imbunatatirea mediului de afaceri, de incurajare a investitiilor,de atragere a investitorilor straini,de reducerea fiscalitatii si birocratiei,vom iesi din criza economica incet, dar sigur.Cei care vor avea cel mai mult de suferit,sunt somerii anului 2009,care vor termina somajul in 2010, iar cautarea unui nou loc de munca devine un vis utopic...

realandreea

1 mesaj

In anul 2010, cu toate ca ne-am dori si inca mai speram cu totii sa fie mai bine, consider ca lucrurile vor sta la fel ca in ultimii 20 de ani. Cei mai multi dintre politicieni vor lucra in continuare in scopul intereselor personale si ale celor cu putere economica si influenta. Cei care sunt saraci vor ramane la fel sau vor fi si mai saraci. Clasa de mijloc va fi impovarata de taxe, care sa poata sustine bugetul de stat cel prea furat. Gradul de civilizatie se va reflecta in continuare in mormanele de gunoaie de pe strazi, in limbajul suburban, in toaletele publice infecte, etc. Presa va ramane la fel, in sensul ca va dezinforma cetatenii in functie de interesele politice ale patronilor trusturilor, va uita sa promoveze valorile reale si, in schimb, vor continua sa prezinte in mod consecvent toate categoriile de mizerii umane pentru un amarat de rating generator de bani, multi ce-i drept. Copii vor avea parte de acelasi invatamant lipsit de consecventa si calitate. Tinerii care nu au suportul unor parinti cu bani nu vor reusi in continuare sa-si cumpere o casa civilizata si se vor chinui mutandu-se dintr-un apartament inchiriat in altul, dupa hachitele proprietarilor. Cei mai multi oamenii tot nu vor reusi sa se angajeze, asa cum ar fi normal, adica pe criterii de valoare, cunostinte si aptitudini, pentru ca tot cei fara calitati, dar cu relatii vor avea prioritate. Justitia va da in continuare dreptate celui care prezinta "daruri", in defavoarea celui care are dreptate. Inselatoriile se vor inmulti, pentru ca oamenii nu sunt aparati in nici un fel, decat de propria inteligenta. Legile vor fi in continuare incoerente, cu elemente care se contrazic, cu elemente lasate complet neacoperite (in general aspecte de care pot profita oamenii cu bani). Poate vi se pare o parere pesimista. De fapt este doar realista, obiectiva.

gigelbaciu

1 mesaj
Oras: Craiova

O tara care isi va schimba radical atitudinea si care va incepe sa prospere,sa munceasca eficent,sicare va fi la mare cautare de catre occidentali !

Pagini: << 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: