back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >> Sari la pagina:

dana_s_13

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:58

Buna intrebare! Nu astept nimic bun de la anul 2010. Chiar daca as castiga, ma voi simti acolo la Viena 4 zile in paradis, iar cand voi ajunge acasa, va trebui sa ma trezesc brusc si sa vad ca realitatea e alta. Si cu toate astea, bune, rele, eu meseria mi-o voi face; elevii mei nu trebuie sa simta ca eu nu mai sunt platita la salariu intreg, ca nu ma "recompenseaza" nimeni, nici macar cu un multumesc pentru un loc 1 la o faza nationala, dupa luni de plecat cu 4 ore mai tarziu acasa, neglijind familia si multe altele.... Asa ca, ce pot astepta eu bun de la anul 2010? Merg inainte cu speranta ca poate peste cativa ani, vom avea un loc binedefinit in societate. Astept in schimb prezenta voastra in mail-urile mele, cu stiri noi, proaspete si poate, poate mai bune. Va doresc mult succes si un an cu mai multi abonati si cu stiri multe, multe...

sun_catalina

4 mesaje

Sper ca in 2010 Dumnezeu sa le dea mai multa minte si intelepciune parlamentarilor, ministrilor, presedintelui si celor care le sta in putere sa scoata Romania din criza si sa ne aduca si nou romanilor , in sfarsit, un trai decent si de ce nu- mai bun. Din pacate nu vad cu ochi buni anul ce vine (din punct de vedere economic ,social etc) Ne trebuie o "mana de fier" si trebuie lasate toate ambitiile politice deoparte si facut ceva bun pentru tara ...Daca ne revenim din punct de vedere economic ne va fi bine, daca ne adancim in mocirla va fi vai si amar de noi... poate ar fi bine ca fiecare parlamentar sau om politic sau cei care au facut averi pe spinarea si din visteria statului sa-si vanda cate o proprietate si sa mai achite din datorii. S-ar strange ceva banutzi la buget :d -vorba aceea Vrabia malai viseaza in rest un an bun plin de bucurii si implaniri si multa sanatate

mihaeluta_pisi

1 mesaj

Ramania in 2010 o vad trista, resemnata, cu certuri, datorii si foarte multi someri. Dar cu multi copilasi nou-nascuti cu multi tineri care mai acorda o sansa de reusita la noi in tara si se gandesc sa mai ramana acasa. Sa fim sanatosi si sa avem nervii tari!

ionuthuszar

1 mesaj

Buna ziua, Eu am fost intotdeauna o fire optimista, si de accea cred ca anul 2010 o sa fie unul mai bun, cu mai multe realizari pe plan economic; o sa iesim din recesiune dar nu cred ca o sa depasim criza financiara in 2010. Avand in vedere faptul ca FMI o sa conduca Romania in primul trimestru al lui 2010 in plan financiar, cred ca o sa fie o "gura sanatoasa" care va redresa Romania. Odata iesita din recesiune, cred ca lucrurile incet incet or sa reintre in normal in Romania lui 2010. Sarbatori fericite si un 2010 plin de satisfactii si bucurii! Cu respect , Ionut HUSZAR

livia_dan24

1 mesaj

Un ''brad'' plin de somerii.....un an in care va domi un haos total iar cuvantul cheie pentru anul 2010 find cu adevarat criza.

aditza_runcanu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

IN 2010 EU VAD O ROMANIE MAI RELAXATA ECONOMIC SI SOCIAL CHIAR CU UN SAL USOR SPRE FINALUL ANULUI

9am085168

1 mesaj

Mai rau decat a fost in 2009...pacat, ca ne meritam soarta!!!!

9am081959

1 mesaj

Chiar daca toate previziunile sunt negative, eu mai pastrez o mica speranta ca va fi un an mai bun decat 2009, ca vom reusi sa iesim din impasul prin care trecem si politicienii nostri vor intelege ca e vital sa lucreze pentru intreaga tara, nu doar pentru interesul lor. Sper din suflet ca va scadea somajul care afecteaza atatia studenti absolventi si ca intreaga economie se va revitaliza. Eu asta sper, ce va fi o sa vedem, nu mai e mult pana in 2010. Din partea mea Sarbatori fericite tuturor romanilor!

cassy_cata

1 mesaj

Dupa parerea mea Romania va merge din inertie, fara schimbari majore in bine, vom fi o tara datoare-vanduta datorita imprumuturilor . Romania ,,tara de glorie" cu industrie,pib in crestere, joburi pt tot omu, un acoperis asupra capului...... a ajuns acum Romania hotilor,sarlatanilor si ingratilor. Va fi o rata a somajului record fata de ultimii ani si nivel de trai foarte greu. Dupa 20 de ani de la revolutie in Romania este aproape la fel, ba din contra someri multi, nivel de trai foarte greu, salariu de mizerie si super preturi cat si taxe foarte mari comparativ cu veniturile. 2010 nu va redresa deloc situatia ci o va face mai dificila.

marilena_marculescu

1 mesaj
Oras: Targoviste

In anul 2010 in Romania va fi dezastrul din toate punctele de vedere ,,asta este parerea mea.

mihaela_mehedintu

1 mesaj

Romania probabil ca va trece printr-o perioada extrem de dificila. Rata somajului, criza economica, un guvern nesigur si instabil in care oamenii nu mai au incredere, sunt factori care duc la insecuritate, indeamna la pesimism si dupa cum se vede in ultimul timp la cresterea numarului de oameni ce ajung sa se sinucida. Previziunile sunt pesimiste, insa in masura in care nu ne pierdem credinta, Romania va iesi din declin.

felicianegoi

1 mesaj

Romania in 2010 o sa fie cu picioarele in prapastie! 2010 va fi un an in care toate cheltuielie vor creste iar salariile vor ramane la fel de mici, singura speranta a oamenilor va fii sa-si pastreze locul de munca ca sa poata trai. Asta e Romania, o tara in care toti se roaga sa aiba un loc de munca, chiar daca este prost platit.................din pacate nu prea se mai vede luminita de la capatul tunelului..........

oxanapopescu2005

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:59

Eu am o fire foarte optimista, de aceea nu pot sa vad Romania in 2010 decat mai bine decat in 2009, eu spun ca lucrurile se vor linisti si aseza, economia se va relansa chiar daca nu intr-un ritm foarte alert, pentru ca asa suntem noi, mai "linistiti". dar in a doua parte a anulul totul va intra in norma.Cum nimic nu este intamplator pe lumea asta si criza care a afectat Romania a fost de bun augur, ne-a invatat sa fim mai responsabili, mai economici, a triat piata patronilor, a firmelor ,iar daca cei care au ramas sunt oameni de calitate nu poate sa fie dacat foarte bne in anul 2010. Va doresc ca noul an sa va aduca multe impliniri, multi clienti, multi bani si multa multa sanatate.LA MULTI ANI!!! Oxana POpescu

luci_son

1 mesaj

In 2010 Romania va fi o tara plina de someri, de datorii, de oameni saraci condusi de o mana de guvernanti carora nu le pasa decat de interesele lor. Va fi un an urat pt Romania. Nu vad nimic bun in anul 2010 pt romani.

9am032857

1 mesaj

Eu vad ca tara noastra o duce din ce in ce mai rau, in loc sa crestem noi scadem. Nu pot sa imi dau seama cum e posibil asa ceva, o sa ajungem sa numai avem ce manca, numai vorbesc de plata datoriilor si alte obligatii...vb doar de hrana de zi cu zi care e tot mai scumpa. De ce Romania este tara cu cele mai multe taxe??....pt k in fiecare an apar noi taxe si nu se vede nimik benefic dupa urma lor, nu stiu cum sa faca k sa ne ia banii mai repede. Tara asta e o mizerie, m-am saturat de ea...si ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici.

baciuflo

1 mesaj

Cum vad eu Romania??? Mai jalnic decat a fost si pana acuma...2010 va fii un an mai greu din toate punctele de vedere. Pacat ca avem o tara frumoasa si bogata si ne batem joc de ea!

kati_musteata

1 mesaj
Oras: Campina

CU POLITICIENI NOSTRI NU VOM AJUNGE DEPARTE FATA DE 2009....NOI TOTI VOM AVEA DE SUFERIT...EI AU SALARII MARI SI NU DUC LIPSA DE NIMIC.

rizea_ciprian

1 mesaj

Din pacate vad o Romanie trista, o Romanie la terapie intensiva pentru cel putin 2 luni (ianuarie si februarie 2010), dar traiesc cu speranta ca o sa ne revenim.

sem

1 mesaj

In 2010 as vedea Romania ... din Canada!

petregh

1 mesaj

Varianta I: - accentuarea instabilitatii politice datorita tendintelor dictatotriale a presedintelui si guvernului Boc; degradarea in condtinuare a situatiei economice datorita atat lipsei unei politici eficiente de combatere a cauzelor si efecelor crizei precum si datorita politicilor fiscale ostile agentilor economici si persoanelor fizice; Varianta II(cu sanse mici de realizare): guvernul Boc sa realizeze relansarea economiei si sa -si consolideze pozitia in aprecierea electoratului. In caz de reusita va convoca alegeri parlamentare anticipate la sfarsitul anului, va castiga detasat alegerile si isi va impune programul economic.

Colye

1 mesaj
Oras: Braila

Acest an care urmeaza pentru multi dintre noi va fi greu,poate chiar foarte greu, in conditiile in care guvernantii nostrii i-si vad doar interesul lor si a acolitilor lor, iar oamenii de rand or sa treaca prin niste vremuri foarte aspre , pacat de aceasta tara care are multe de oferit dar nu este condusa de oameni care se considera cu adevarat romani si care ar putea sa faca ceva in tara asta. Am ajuns la concluzia ca numai cu masuri cu adevarat drastice sa se mai poata misca ceva in tara asta. Va urez multa,multa sanatate si sarbatori fericite langa cei dragi, Dumnezeu sa ne ajute !

tgilca

1 mesaj

Am mai trimis o data dar poate ca nu a ajuns.. Cum sa vezi Romania in 2010?GRi...ca intotdeauna....dar parca e mai sumbru ca niciodata...nu sper nimic de le acest guvern.Ma gandesc daca se va declara falimentul. tarii.. Dar sa visam ca ar putea fi mai bine nu ne impiedica nimeni...visul ramane.Asa ca daca oamenii vor incerca sa fie mai buni...va fi totusi un progres.Sa auzim de bine si sa ne facem sarbatorile fericite.La multi ani!pentru voi

9am045780

1 mesaj

Anul 2010 cred ca va fi pentru majoritatea romanilor foarte greu.Concedierile masive,si lipsa unor masuri viabile pentru redresarea economica isi vor arata efectele. Pentru mime ca mama singura,somera si persoana cu handicap 2010 va fi crunt.

elena_mediax

1 mesaj

Cum vad Romania anului 2010? O Romanie inzapezita! O Romanie surprinsa de criza, asa cum este acum "surprinsa" de zapada.Multe probleme, putine solutii, dar nu cred ca asta conteaza pentru clasa politica. Toti politicienii lupta ptr ei si Romania nu mai este imbujorata, are o tenta portocalie, bolnavicioasa. Ai carnet portocaliu , esti bine vazut si ocupi si un post bine platit. Daca ai studii in Romania anului 2010 si nu esti portocaliu -la fata- nu dai bine. Ca o concluzie, Romania intra in 2010 "aparata" de haiducii lui BOC care au ca slogan : "FURAM IN NUMELE VOSTRU, DAR PENTRU BUZUNARUL NOSTRU!" In 2010 clientela politica o duce bine si ceilalti primesc preavize in numele a ceea ce au ales.

9am102259

1 mesaj

dupa castigarea alegerilor de catre domnul TRAIAN BASESCU vad o Romanie la fel,cu un presedinte care incearca sa faca ceva dar mentalitatea multora dintr-e romani nu da voie ca tara noastra sa urmeze un curs ascendent................

dnflorentina

1 mesaj

Romania in 2010 din pacate in viziunea mea nu are un viitor foarte fericit. Poate va fi ceva mai bine decat in 2009, insa vom trai si vom vedea. Pana in 2010 va urez Sarbatori fericite!

9am018848

1 mesaj

Romania merge pe un drum bun. E mai rau cand e liniste in tara, atunci putem sa spunem ca se fura si lucrurile merg prost,dar atat timp cat lucrurile se arata cu degetul mergem pe drumul cel bun.La multi ani! si HAI ROMANIA!

nic1972k

1 mesaj
Oras: Sf Gheorghe

Va fi dificil in primele trei trimestre iar in al 4-lea cred ca va incepe sa se intrevada un pic de speranta! Sarbatori fericite!

flo_mihaiela

1 mesaj

Simplu si la obiect: cred ca situatia din Romania va fi din ce in ce mai tensionata, atat pe plan politic, cat si economic. Acordul Romaniei cu FMI-ul ne va impinge catre reduceri drastice de salarii si concedieri in masa. Se va ajunge la o scadere a puterii de cumparare a banului, deci un roman mai sarac si mai nefericit decat deja este. Oricum, increderea noastra, a tuturor, cu privire la capacitatea de conducere si guvernare rationala a persoanelor aflate la guvernare este redusa, ca atare nu cred ca situatia o sa fie mai buna decat cea actuala, mai ales ca se pare ca cei care ar trebui sa ne "conduca" nu prea au idei in legatura cu iesirea din situatia in care ne aflam. Probabil ca nu ne mai ramane decat speranta de mai bine.

9am11888

1 mesaj

Cred ca nu sunt on pesimist, ci dimpotriva. Sper sa nu se adevereasca previziunea mea, dar cred ca 2010 va fi dezastruos pentru Romania. Puterea care a fost si a revenit are de aparat libertatea reprezentantilor executivi in guvern si teritoriu, iar opozitia s-a maturizat si intarit, asa cum se configureaza ea, dupa ce a fost refuzata sa participe la formarea unui guvern cu reprezentare nationala a actualelor forte politice. Salariile / pensiile vor scadea, iar numarul somerilor va creste. Nici-decum ca va stagna caderea economica si ca se va relansa economia in 2010. Sper ca nu acesta sa fie cursul, dar eu asa il vad.

Pagini: << 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: