back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >> Sari la pagina:

cisteianu2

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:28

In martie 2010 de-abia intram in criza. Ce mai e de zis. Greu pt omul de rand. Basescu va fii dat jos de un nou parlament. In rest numai bine ROMANILOR.

ramysingular

1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin

Romania in 2010? Nu vad nici o schimbare in bine, din contra, ma astept la ce este mai rau: mai multi someri, preturi mai mari, taxe si impozite marite, coruptie, interese ascunse, nivel de trai si mai scazut, violenta, un viitor sumbru pentru marea majoritate a romanilor. Nu mai sper la o minune, mai ales ca inca 5 ani vom continua cu aceiasi politicieni. Promisiunile lor ma lasa rece.

flodorlig97

1 mesaj

Vad un tablou sumbru, cu probleme politice si economice foarte mari

perianu_ion

5 mesaje
Oras: Cluj

2010? Un an in care vor fi convulsii sociale de mica anvergura,rezolvate de guvernanti ca de obicei cu promisiuni desarte si cateva firimituri aruncate atunci pe moment pentru a potoli foamea.d.pv. economic,un an greu in care se vor vedea unele semne de redresare nesemnificativa,in industrie(care mai este)agricultura,daca Dumnezeu tine cu noi ( fiindca stiti povestea,,agronomul fara ploaie e ca s...tuletele fara c....ocean),,investitii daca nu se vor papa banii cu salarii,pensii,sanatate,etc.Un curs de schimb,reletiv stabil(3,25-3,35)deoarece M.Isarescu vegheaza (aici ar fi multe de povestit,dar nu e cazul) Si ca sa inchei optimist ,toata lumea multumita si cu lacrimi pe obraz.

gj_media

1 mesaj

dumnezeule trebuie sa fie foarte destept ca sa-ti dai seama ce va face romania in europa in urmatorii 4 ani...figuratie....se cheama..vom mima democratia in timp ce altii vor face bani pe rupte aici iar datoria noastra externa probabil va atinge 100 de milierde de euro.Niculescu Ana-Maria responsabil mass-media ajofm gorj, maria a plecat de la noi

nicoleta_gorcea

1 mesaj

Romania in 2010 o sa fie la fel ca intodeauna . Politicienii se vor cearta dar cand vor trebuii sa imparta prada se vor intelege foarte bine. Tot plin de pitzipoance si cocalari. Tot plin de nervi si stres.

ginucaanca

1 mesaj

la fel ca si in 2009 sau poate chiar mai rau pentru ca nu se va termina criza in 2010 asa cum ne spun parlamentari inca sunt foarte multe firme care intra in faliment, iar din acest motiv eu nu vad cum am putea iesi din criza daca nu oferim locuri de munca ci facem restructurari.

amepana

1 mesaj

Romania -tara haotica! Griul este culoarea anului 2010 pentru minunata noastra tara. Romanii se vor gandi din ce in ce mai mult la viitorul lor si al copiilor lor si vor animati de dorinta acerba de a parasi tara numita Romania. Sumbru, nu? Poate se vor adapta, asta fiind apanajul oamenilor intelingenti...! Cu speranta nasterii a multor genii, sa aratam noi lumii intregi ce inseamna lumina in 2010, Adriana

petrebanciu

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Un an asemanator cu 2009 din punct de vedere economic. Adica : creste somajul, scade puterea de cumparare, prin diminuarea veniturilor, P.I.B. ramane la valorile anului acesta. In mediul politic, dupa un inceput furtunos, se aseaza apele. Geoana si Antonescu vor fi dati la oparte de membrii ramasi in cele doua partide. Justitia va incepe sa dea pedepse si multi smecheri vor fi debusolati si buimaciti de ceea ce li se poate intampla tocmai lor. Spre sfarsitul anului vor fi semne mai bune pentru intreprinzatori. SPER CA DUMNEZEU SA FACA SA FIE ASA! SAU BINE PESTE ASTEPTARI. BANCIU PETRE 0724.11.22.33

raluotilia

1 mesaj
Oras: Iasi

In 2010 Romania afectata de aceasta criza cred ca va atinge apogeul tranzitiei pe care o suportam timp de 20 de ani de la caderea comunismului din anul 1989.

mela_tweety

1 mesaj

buna................!!!!!!!!!!!!! cu toate ca nu stiu cat de bun va fii anul 2010, suntem inglobati in datorii, totul parca se scufunda , cand deschizi televizorul si asculti stirile parca mai e putin si se apropie sfirsitul lumii, oamenii se sinucid si se omoara intre ei , parca nu se mai vede nici o luminita pentru noi cei din paturile sociale defavorizate................politicienii azi se pupa ,miine se injura si parca nimeni nu mai face nimic pentru tara ...............oare unde sunt oamenii de bun simt ??????????????...............nu stiu ce sa spun as vrea sa fiu mai optimista dar parca ceva ma retine,............ cineva spunea o data ca suntem o tara binecuvintata de Dumnezeu dar cred ca si Dumnezeu si-a intors fata de la noi .........eu totusi vreau sa fiu optimista si sa cred ca va rasari si soarele pentru tara noastra............Sarbatori fericite!

danielstroe79

2 mesaje

O VAD .... NU STIU...., DAR STIU CUM MI-AS DORI S-O VAD...: "DE DEPARTE DE PESTE OCEAN" :*

o_gurita4u

1 mesaj

In 2010 Romania va fi in plina criza finaciara sau cel putin asa ne vor minti alesii nostri. Un prilej bun de a mari taxele si impozitele, pretul alimentelor, al medicamentelor ca doar vom avea cel mai mare numar de bolnavi de gripa porcina din Europa. Vom avea din nou greve in sistemul bugetar deoarece salariile nu vor fi pe masura asteptarilor angajatilor. Un an plin de scandaluri mondene, ca deh asa ne-au obisnuit televiziunile, cu emisiuni de doi bani si invitati pe masura doar doar sa aiba raiting mare. Un sistem de invatamant ineficient, care va provoca din nou o mare confuzie in randul elevilor si care cel mai probabil se va schimba iar in 2011. In concluzie, in 2010 vom avea o Romanie pitoreasca cu iz de saracie, la fel ca si in anii trecuti.

narcisacraciun

1 mesaj

Nu cred ca Romania isi va reveni vreodata din criza asta economica. Romanii sunt din ce in ce mai saraci, mai stresati, mai fara vlaga si dorinta de a trai. Tinerii isi doresc sa traiasca in Romania dar nu sunt lasati si de aceeia incearca sa-si cladeasca un viitor in alta tara. In 2010 Romaina va fi mai saraca decat in 2009 si mai "bogata" decat in 2011

galjenica

1 mesaj

Sunt optimista...Economia tarii se va revigora usor,somerii care vor sa munceasca isi vor gasi un loc de munca,iar noi care muncim cate 12 ore pe zi nu mai avem timp sa ne bucuram de rezultatele materiale obtinute.Mentalitatea si ipocrizia,lenea si delasarea,minciuna, din pacate vor convietui alaturi de majoritatea dintre noi , deci din acest punct de vedere stagnam multi ani de acum incolo. cu stima, jenica gal

brunetica_miry

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:29

viziunea mea este una foarte pozitiva ... vad Romania spanzurata de un copac roz ... :D

lavinia_tarau

1 mesaj

Buna ziua! Este foarte interesanta propunerea si oferta dumneavoastra si va multumesc pentru aceasta sansa la exprimare. Din pacate insa, nu cred intr-o revigorare economica a Romaniei. Ceea ce ma pune pe ganduri insa este ca tot mai multi tineri isi fac planuri de plecare din tara. Ma intreb daca in aceste conditii de probleme majore financiare si stabilitate, planurile mele ar fi mai bine sa se contureze pentru o viata in Romania sau pentru un trai demn si decent departe de casa. Indiferent de raspunsul care mi-l da inima, ratiunea ma indeamna sa-mi gasesc locul intr-o lume civilizata, acolo unde respectul, valoarea si dreptul la o viata normala nu tin doar de dictionar si vis, ci de o lume reala. Va doresc sarbatori linistite si fericite! La multi si fericiti ani! Cu stima, Lavinia

razvan_cornea

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Din pacate vad Romania intr-o instabilitate politica ce continua de cateva luni. De asemenea, din punct de vedere economic, cred ca va fi un an foarte greu din cauza crizei la nivel mondial si a lipsei unei strategii la nivel guvernamental. Multumesc, Razvan

emanuellisman

1 mesaj
Oras: Galati

Va fi un an greu cu multe concedieri necesare si sper cu o revitalizare a economiei.

oldblack84

1 mesaj

vad romania putin mai curata, mai asfaltata si cu oameni mai binevoitori, iubitori!

codrut888

1 mesaj

sinistra. sunt mai pesimist putin de felul meu, asta e ..... desi mi as dori sa vad o Romanica schimbata in bine.

alexandrubodin

1 mesaj

La fel ca si pana in prezent , poate doar cu cateva grade Celsius in plus datorate incalziri globale.

Laura_244

1 mesaj

Pentru mine o fie un an frumos,iubesc si sunt iubita,cred ca asta e cel mai frumos lucru de pe Pamant.Romania o sa isi revina din criza usor,usor,o sa avem din nou mai multe locuri de munca si mai bine platite ca in 2009,sunt convinsa!Din viata politica sper ca o sa fie exterminati toti "prostanacii" " care este",macar o parte din ei,ca sunt prea multi si ne sufoca!In orice caz ,nu trebuie sa astepam sa se intample minuni,fara ca noi sa nu facem ceva.Noi suntem Romania,noi culegem ce semanam!Eu sunt convinsa ca o sa fie din ce in ce mai bine!Sarbatori fericite!Un an nou plin de belsug!

ratzoni_18

1 mesaj
Oras: Constanta

Cred ca in 2010 va fi mai bine. O sa ne revenim incet incet. O sa invatam sa ne bucuram de viata fara sa mai asteptam ajutor de la cei ce ne conduc tara. O sa pretuim mai putin banii si mai mult prietenii. O sa ne intoarcem la valorile si traditiile romanesti.

melania_pana

1 mesaj

In 2010 Romania, dpdv al cosmeticii va arata fff bine (vitrine, cladiri, parcuri, etc ), al nivelului de trai din ce in ce mai rau. Politic? ........... deplorabil

ciucla_cristina

1 mesaj

In 2010 criza va continua in Romania. Rata somajului va creste pentru ca trebuie sa indeplinim conditiile impuse de FMI. La inceput de an vor creste preturile, se maresc taxele si impozitele si chiar mai mult cred vor mai aparea si altele noi cu scopul de a mai aduce bani la bugetul de stat.Reforme si politici noi care nu vor fi intotdeauna in interesul cetateanului.Coruptia nu va fi stopata niciodata.Despre o crestere economica s-ar putea vorbi doar statistic dar nu cred ca va fi resimtita la nivelul populatiei.Scandaluri si circuri politice tot mai multe pentru a distrage romanului atentia de la ce este cu adevarat important....La criza de azi te si mai amagesti sa crezi ca mai poti primi ceva gratis.E prea frumos sa fie adevarat. O zi frumoasa.

KATALINASTANCIU

2 mesaje

Eu incerc sa vad Romania in 2010 cu optimism, desi previziunile sunt sumbre, dar totusi, daca nu am avea totusi speranta ca se va schimba si ceva in bine in tara asta am cadea cu totii intr-o depresie continua, si am deveni locuitorii unei tari de nevrotici.Asa ca nu ne ramane decat nadejdea ca Dumnezeu va lumina cateva minti care sa si gaseasca solutii pentru a scoate tara asta frumoasa din criza.

romana

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:30

Romania va fi infasurata intr-un val al tristetii, confuziei si al unui bun simt demult apus. Va fi o ingenunchiere fortata de politicienii de SCOALA NOUA !!! Cita amaraciune !!!

angelycam

2 mesaje
Oras: Hunedoara

Buna ziua, Dupa parerea mea, Romania in 2010 va avea o mica ameliorare a problemelor interne. La fel cum spera toti romanii de rand, sper si eu ca lucrurile sa se indrepte, sa intre pe fagasul lor normal, iar cei pe care i-am ales sa-si faca treaba cat mai bine si mai corect. Romanii sunt inteligenti si harnici, am toata increderea ca in Romania vor fi schimbari in bine. Angelica.

cadis_adi

1 mesaj
Oras: Oradea

se va fura poate un pic mai subtil decat s-a facut pana acum, se vor face doar reformele care nu vor dauna capitalului politic si cam atat... poate se vor mai acoperi cateva gauri negre creeand alte gauri la fel de negre si mari.

Pagini: << 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: