Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:34
Iarna frig, la vara cald, in toamna se face vinul .................... o sa ne scaldam in aceleasi probleme ca si pana acum din pacate, cred ca mult timp de aici inainte.
|
|
|
office9_49
1 mesaj
Oras: Timisoara
|
Jalnic. Nu am sperante pentru mai bine.
|
calina_stan
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Cu speranta ca totusi ne vom reveni! Ca vor ajunge la conducere, pana la urma, niste romani care nu se vor mai gandi la punga si vor face planuri pentru Romania de peste 50 de ani. Chiar daca noi nu vom mai ajunge pana atunci... Trebuie sa invatam sa gandim pentru generatia viitoare si nu pentru noi! Speranta moare ultima, nu? Pana atunci...... O ducem de azi pe maine.....
|
ViorelP
6 mesaje
Oras: Timisoara
|
Romania in 2010 va fi prima tara care va fi implementat androizii in folos industrial si casnic, si masinile zburatoare (astfel, nu va mai fi nevoie de autostrazi). De asemenea, romanii vor fi primii care sa trimita o nava cu echipaj pana la cea mai apropiata stea si inapoi. Abia astept :)
|
|
|
oana_lup_83
1 mesaj
|
Buna ziua, In primul trimestru al anului cred ca vom fi in continuare intr-o criza economica devastatoare si vor fi noi miscari in strada. In a doua parte a anului cred ca vor interveni factori externi, carora ne vom reindatora, insa vor veni cu solutii reale de iesire din criza si vom incepe sa ne miscam in virtutea inertiei. Aceasta "miscare" cu siguranta si-o vor asuma politicienii ca fiind un fapt al lor.
|
horea_crazy
1 mesaj
|
Mai bun ca toi anii de pana cuma.
|
udy_cris
1 mesaj
|
Daca ar fi sa raspuns cum vad eu Romania, raspunsul meu nu ar fi unul ce mi-ar incanta prea mult sufletul. Insa, daca m-ati intreba ce mi-as dori pentru anul 2010, cred ca as putea sa va raspund mai usor! Mi-as dori un an 2010 cu mai multa bucurie pretutindeni, iubire in ochii tuturor, fericire in sufletele tuturor romanilor, sanatate, putere de a depasi mai usor incercarile ce ne asteapta si rabdare sa ne putem cladi un viitor mai bun. Romania anului 2010 vreau sa fie o Romanie a viselor implinite pentru toate sufletele romanilor!
|
|
|
alexdeleanu
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:35
ROMANIA 2010.... OARE ESTE CINEVA CARE SA STIE.....CEARTA INTRE POLITICIENI SI INCOMPETENTA IN GESTIONAREA ACESTEI PERIOADE DE CRIZA ,CEL PUTIN ASA CRED DUPA CREIONAREA NOULUI GUVERN BOC
|
|
|
stelian_cb_one
1 mesaj
|
Sper sincer intr-o eficientizare a tot ceea ce inseamna statul roman, in special in transparenta folosirii banilor publici( "ai nostri ai tuturor") ; din pacate numarul somerilor va creste, cel putin in primele luni ale anului 2010, totodata pe plan politic pentru binele tuturor romanilor ar fi bine sa se stabilizeze o majoritate. Bine ar fi de asemenea sa avem niste surse de informare a populatiei, atat tv, radio, ziare, internet, cat mai obiective si mai aproape de reala realitate. Si sigur mai sunt multe de spus dar atat deocamdata! Cu respect Stelian Constantin Buboi
|
catalin_the_yo
3 mesaje
|
Nu pot sa am o viziune asupra viitorului nostru, dar aspir la un an mai decent ....
|
viorelhome
1 mesaj
Oras: Constanta
|
2010 va fi caracterizat de criza economica care se va mentine daca nu se va accentua spre recesiune, cearta eterna dintre asa zisii " politicienii " ( a se traduce vanatori de putere ) si in final, vai si amar de bietul ROMAN care le suporta pe toate.
|
florica_mustatea
1 mesaj
|
Eu sunt optimista, asa ca vad o Romanie mai buna din toate punctele de vedere: economic, politic si nu in ultimul rand ca imagine.
|
beatrice2
2 mesaje
|
Vad o Romanie greu incercata, falimentara, framantata politic si ecomonic. O Romanie plina de datorii, pe care, din pacate, va trebui sa le suportam cu toti. Vad taxe mai mari pentru societati si angajati, mai multi someri si foarte multe companii care-si vor reajusta businessul, sau chiar il vor inchide. Am o viziune care ma intoarce 20 de ani in urma! Si mai vad o Romanie in pragul dictaturii, prost condusa. Sper sa nu mi se adevereasca viziunile.....! Un an nou fericit echipei, care ma tine informata in fiecare zi! Cu stima, Beatrice Ene
|
tomcris27
7 mesaje
|
Romania in 2010 va fi o mare scena de dispute politice,de esecuri financiare si mult mai putine realizari interne{ma refer la dezvoltarea productiei in agricultura,industrie,turism,comert}.
|
alynusha2004
1 mesaj
|
Felul in care vad Romania in anul 2010mmm...nu este deloc bun,nu cred ca o sa depaseasca starea in care este acum,ci dimpotriva cred ca o sa fie si mai jalnic decat a fost anul acesta,multa saracie,multa lume care o sa incerce sa plece in alte tari sa isi faca acolo un viitor,pe care acesta nu il poate face aici in Romania...acest lucru consta in micsorarea salariilor,cresterea din ce in ce mai mult a oamenilor care raman fara un loc de munca....e jalnic!!!
|
simona_panaite
1 mesaj
|
Cred ca 2010 va fi un an dificil din multe puncte de vedere. In afara de toata circoteca politica si administrativa prin care trecem, si pentru care prea putini incercam sa facem vreo schimbare, suntem o natiune bolnava. Imi amintesc cat de indignata am fost cand Silviu Brucan a spus ca o sa ne trebuiasca 20 de ani pentru a scapa de mentalitatea comunista. DIn pacate se pare ca a fost un optimist........si asta din nefericire pentru noi. Ducem lipsa de implicare, de valori, de modele....generatia care abia s-a nascut acum 20 de ani este deja scarbit asi prea putini raman sau se intorc sa lupte pentru tara lor, sa incerce sa faca o diferenta. Dar...speranta moare ultime...cred in continuare in capacitatea poporului roman de a se trezi, de a isi impinge modelele sa ia atitudine publica, de a schimba lucrurile pentru ca " ASA VREM NOI".....
|
csjiorga1997
6 mesaje
|
Primele luni, ianuarie-mai foarte grele, somajul va mai creste, bancile nu vor mai acorda credite si vor inregistra din ce in ce mai multe intarzieri la credite, se vor mai inregistra insolvente, dupa care, incet (foarte incet), se va relua activitatea economica, vor reincepe angajarile. In vara turismul se va descurca mai bine ca in 2009, iar spre sfarsitul anului (2010) vom avea o minuscula crestere economica.
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Oras: Vaslui
|
Romania in 2010, va fi chinuita rau de tot! Se va continua cu "criza economica". Batalia politica, va continua si ea. Guvernantii nostrii, se vor certa, cum au facuto si pana acuma iar romanii de rand, vor ramane, in continuare, fara locuri de munca, motivul fiind acelasi, "criza economica" si pt. a putea iesi din recesiune, FMI-ul "ordona" romaniei, sa concedieze din bugetari iar pt. guvernanti, bugetari inseamna doar, invatamant, sanatate, aparare, justitie, internele si...cam atat. Ei nu se dau afara, ei nu-si micsoreaza salariile ca doar ce, conduc tara si fac legi si pt. asta le trebuie muuulti bani(salar). Pana nu vor fi condamnati, cei de la purtere, de inselaciune de fals si uz de fals, in Romania in 2010, va fi rau de tot. Daca nu va fi o noua revolutie, va fi rau, URAT! Dumnezeu cu mila!
|
maryuslupascu
1 mesaj
|
Buna Ziua catre toata redactia 9AM,in primul rand vreau sa va multumesc pentru toate stirile cu care ma tineti la curent la tot ce se intampla in tara si nu numai in tara si peste hotare.Suntei cei mai in masura sa n-e trimiteti stirile fara nici o retinere de la continutul si realitetea acelor stiri.Despre intrebarea "TU CUM VEZI ROMANIA IN 2010? , sincer nu vad o Romanie mai altfel decat cum e acum,toti promit ca fac ca dreg ca nustiu ce mai fac,si cand sa faca dau din colt in colt,apar in mass media si numai vorba goale.Imi pare rau ca o spun dar asta e realitatea in Romania,numai hoti ,mincinosi,mafioti,escroci,puturosi si adormitii din conducerea Romaniei,acesti indivizi n-e conduc pe noi. NU VAD O VIATA MAI BUNA IN ROMANIA IN 2010.
|
rely_tutunaru
1 mesaj
|
O SITUATIE DIN CE IN CE MAI GREA . SOMERI MAI MULTI SI MULTE INTREPRINDERI FALIMENTATE.
|
morpheeen
1 mesaj
|
In 2010 ne va atinge varful crizei economice, somaj crescut, salarii mai mici sau la fel, preturi mai mari, nivel de trai mai scazut.
|
m19iully
1 mesaj
|
Daca vor fii adoptate masuri de relaxare fiscala si se vor aproba proiecte cu finantare Phare pentru agricultura, va fii mai bine.
|
mikkit29
1 mesaj
|
|
ekson2
1 mesaj
|
In semestrul I o sa se simta inca criza,somajul in crestere,dar in al doilea semestrul urmeaza sa se relanseze economia.,incep sa se faca angajari care reprezinta o deosebita importanta in tara pentru ca sectorul privat nu mai poate sa tine atatia bugetari.
|
loveparaid
2 mesaje
|
Cum vad eu Romania? O sa aiba probleme si mai mari din cauza crizei economice si din pacate premierul desemnat nu este in stare sa ajute Romania!
|
adina_mneagu
1 mesaj
|
Fiind tanara(inca!), imi permit luxul de a fi optimista. Vad o Romanie asa cum mi-as dori-o: linistita, ferita de meschinarii si plina de oameni pasnici, zambitori(suna cam SF, stiu). Sunt cam idealista, nu-i asa? Doamne ajuta sa devina realitate!
|
sandu_marius
1 mesaj
|
Va fi un an foarte greu mai ales in actuala configuratie politica.Nu este posibil sa refeormezi Romania cu un asa ministru .Sunt profund mahnit.Acum cind USA si Europa de vest incep sa miste,sa iasa din criza ,noi ne adancim mai tare in aceasta criza.Cred ca 2010 va fi mai greu ca 2009.Doamne ajuta.
|
stef12ania
1 mesaj
|
Romania se afla pe o panta descendenta, iar alegerile si noul guvern va da un avant acestei caderi...
|
ancaanastasescu
1 mesaj
|
Romania in 2010 va fi blocata in restructurari economice si financiare.Va fi un an foarte greu din punct de vedere financiar si economic.Va fi un an de sacrificiu si de sacrificati,din cauza disponibilizarilor masive ce urmeaza sa se faca si a taxelor care vor creste.2010 va fi inca un an adaugat in lunga perioada de tranzitie pe care o traim de 20 de ani.
|
horatiu_muresanu
1 mesaj
|
In 2010 Romania va trebui sa recistige increderea Europei ca partener de dialog credibil. Curba cresterii economice va fi puternic aplatizata si va fi (mult) influentata de evolutia economiilor vest europene (in principal) si de masurile (inlesnirile) economice care vor fi promovate de executivul & legislativul Romaniei. Accesarea fondurilor europene reprezinta o prioritate pentru mediul economic romanesc atat ca resurse financiare nerambursabile cat si pentru crearea de noi locuri de munca si implicit reducerea somajului.
|
|
|