Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
gciulu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:40
In 2010 Romania nu va avea stabilitate politica asa ca va merge tot mai rau. Cine va suferi? Populatia si anume oamenii de rand, pentru ei sperantele sunt minime.
|
|
vladulescuioan 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
O VAD IN GRIS, DACA NE LASAM PE MANA POLITICIENILOR AJUNGEM LA SAPA DE LEMN. TREBUIE SA NE GASIM SINGURI CAIILE DE SUCCES. INITIATIVA PERSONALA ESTE CALEA CEA MAI SIGURA PENTRU FIECARE CA SA NE FEREASCA DE INSOMNIILE NEAJUNSURILOR.
|
|
simona_popescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
In 2010 Romania nu va fi prea diferita fata de 2009. Cu siguranta aceeasi oameni care au constiinta muncii lor si a rolului pe care il au in societate, vor continua sa munceasca, sa-si plateasca taxele, sa se bucure de familie si prieteni, sa fie generosi si compatimitori cu cei care sunt in dificultate. Acestia suntem noi! Vor mai fi la fel si ei, oamenii politici care nu invata nimic si care traiesc in lumea lor, diferita de a noastra. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne vedem de drum!
|
|
dfripis 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
O Romanie inghetata!!! In anul2010 Romania, obisnuita sa infrunte calamitatile, va infrunta si cea mai cumplita calamitate, cea politica, plina de ura cu politicieni ce/si vor arata adevaratii colti ai suprematiei personale. Nici un semn de interes national...si din nou dezamagiti.
|
|
flo590818 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
O Rom�nie vesel�, dar, bine�n�eles, trist� �n incon�tien�a ei care �i permite s� fie vesel� (mici, bere, gr�tare, manele) �n ciuda starii ei de fapt: mizer�, cu nadragii/fusta rupte-n f..d, �nglodat� �n datorii, cu apetit ridicat la pomanageal�. Economic? C�derea (a se citi recesiunea) se va opri (c�nd e�ti la p�m�nt, singura c�dere mai este morm�ntul, nu?). Socila? C�derea va continua datorit� c�derii economice anterioare.
|
|
adam30 5 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: Ramnicu Valcea |
Romania in urmatorul an trebuie sa iese pe linia de plutire, sa reusim sa fim mai performanti, altfel o sa avem o criza sociala fara precedent
|
|
floripaun84 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Probabil ca in 2010 v-a fi la fel cum a fost si anul acesta
|
|
donderaoctavian 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
maI RAU ca in 2009
|
|
|
|
|
eminemvsa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010..... avand in vedere nametii de afara , vad acest an ca pe o coborare cu sania pe partie...doar ca va lipsi placerea si sentimentul de bine pe care ti-l confera aceasta . fapt care ma determina sa nu ma bucur ca partia va fi lunga si extrem de abrupta... Spre binele nostru... ...sper ca ma insel
|
|
ioanabaidan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
O Romanie dominata de o instabilitate polica ceea ce va determina si oscilatii neprevazute in toate sectoarele atat economice cat si sociale, cu un popor care este nevoit sa suporte rezultatele negative a jocurilor de culise a politicienilor actuali, care nu constientizeaza consecintele dezastruase rezultate de inconstienta lor. Raspunderea politica promisa in campaniile electorale paleste pe zi ce trece in fata avizilor de putere.Cuvantul dominant cel putin al inceputului de an INSTABILITATE - politica, sociala, economica!
|
|
radu3_2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
cu speranta mai bine ca in 2009
|
|
gabi_semergiu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Nu trebuie sa ne perdem speranta.Oricum niciodata la noi nu a fost bine ,asa ca sintem caliti,Elementul nou consta in faptul ca acum putem face comparatii directe de ceea ce inseamna o socitate normala, asezata prin calatoriile care le facem. Situatia in care ne aflam se datoreste in totalitate noua,in modul in care ne alegem reprezentantii.In fond avem conducatorii pe care ii meritam.Sper ca in cursul vietti mele sa apuc sa vad ca intram si noi in rindul lumii civilizate.
|
|
craiu_madalina 1 mesaj Membru din: 5/01/2009 |
vad o tara care se va ridica din proporia-i cenusa. suntem optimisti si increzatori ca munca si seriozitatea ne va salva.
|
|
claudiu_cirneala 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010 va fi intr-un crah economic fara precedent.Va continua sa cada pietele, cursul de schimb va creste, dobanzile la banci la fel , salariile vor scadea, serviciile vor fi din ce in ce mai proaste si scumpe. Nimeni nu va mai investi nimic. Sa speram ca cei ce ne conduc vor avea intelepciunea sa faca ceea ce trebuie.
|
|
emyiakab 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Vad Romania in culori intunecate pentru anul 2010 si nu numai...Pentru ca politicienilor nu le pasa absolut deloc de tara si de poporul acesta care a avut, are si va avea mereu oameni minunati. In orice loc exista persoane competente si de caracter, dar atata vreme cat politicienii promoveaza fel si fel de oportunisti, mai mult sau mai putin incompetenti, clientela partidului, oricum ar fi ea !!!, copii, nepoti si amante ale acestora, toti cei care sunt purtatori de valoare intelectuala si umana vor sta in locul mereu rezervat lor, si anume marginea, orice margine, toate marginile. Cristos, singurul fiu de zeu si singurul om care a trait sub semnul sublimului spunea, in esenta, ca unde iubire nu e, nimic nu e!.As spune eu, intr-o parafraza, ceva asemanator: unde Frumusete nu e, nimic nu e....au mai ramas atat de putine si rarisime lucruri FRUMOASE intre noi, romanii...O spun cu mare tristete, eu care am iubit mereu Lumina, eu care cred in poporul nostru si in fiinta lui ascunsa, ca un foc subteran, din care sper ca intr-o buna zi, mari flacari vor lumina si vor incalzi acest taram in care Dumnezeu a sadit candva o scanteie din Lumina Sa!!!
|
|
mpaun 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Va fi un an destul de greu pentru Romanica noastra in 2010 ... dar, cum speranta moare ultima, sa fim totusi optimisti si sa ne gandim ca isi va reveni (macar spre sf anului).
|
|
camelia2002ro2000 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Nu vad in culori prez roz economia Romaniei in anul 2010 ,dar traim cu speranta ca ne vom reveni din acest punct de vedere .
|
|
danicosmi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Buna ziua. In primul rand o sa scapam de asa zisa criza politica care ne-a afectat nu numai pe noi ci pe intreaga lume, iar apoi cu siguranta se vor crea noi locuri de munca vom avea o Romanie mai prospera, mai bine vazuta si peste hotare dar asta bineinteles se va putea doar cu ajutorul populatiei.In viziunea mea Romania o va putea duce mai bine datorita aceluiasi presedinte care deocamdata a facut mai multe pentru tara fata de ceilalti dinaintea lui. Va multumesc, Cosmina
|
|
daria_raluca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:41
Va fi un an asa cum mi la-m imaginat imediat dupa al II lea tur de alegeri,dupa aflarea rezultatului,adica ,un an in care vom face multe sacrificii,cred ca cel mai greu de pana acum de cand am inceput eu a costientiza ce inseamna sa ai un salariu,sa ai o familie pt care ai responsabilitati,copii carora vrei sa le oferi tot ce e mai bun.In concluzie va fi un an al sacrificiilor si asta numai din cauza unor incompetenti care au ramas la putere si care nu au fost in stare sa diminueze efectele crizei economice,ba mai mult le-au accentuat ,si sincer, cu toate sacrificiile noastre pe care le vom face in anul urmator tot nu vad o iesire din aceasta blestemata de criza economica cu urmari negative mai putine.
|
|
marian_simescu 1 mesaj Membru din: 23/12/2008 |
In 2010 Romania va fi la mijocul perioadei de criza.
|
|
cumatru22 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
pai in prima jumatate a anului nu o vad foarte bine,adica tot in criza s aspunem asa,dar eu sper in a doua jumatate sa se redreseze incetul cu incetul.
|
|
cristina_ordean 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Un mic haos.... sper ca macar in a doua jumatate a anului sa se simta o imbunatatire. Trebuie sa ne fie mai bine in 2010!!!
|
|
mircea_tagaduan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
relansare economica usoara incepand cu ultimul trimestru al anului
|
|
dutzu88 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania este o tara ca multe alte tari numai ca romanul stie sa se planga mereu! Criza ne-a afectat, si pe noi si pe altii, doar ca noi nu stim sa iesim prea repede din ea! Politicieni care se cearta sunt peste tot, mai ales ca in alte parti vedem pumni si palme imprastiate in stanga si in drapta(deci avantaj noi). In 2010 sunt sigur ca lucrurile nu se vor schimba mai deloc. Romanul va fi acelasi intotdeauna fiind intotdeauna nemultumit de ceea ce se intampla la el in tara. Totusi eu sper ca aceasta criza economica pe care sincer eu unul am simtit-o puternic sa ia sfarsit. Ma sperie putin ideea ca prima jumatate a anului 2010 sa fie mai rea ca pana acum(ca tot asa se zice in presa si la televizor)! Vom vedea daca pe acest mandat, Basescu ne va scoate din ce suntem acum.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Romania , mai ales datorita actualului guvern Boc ,va aluneca ca pe tobogan, spre accentuarea crizei, spre saracie, Romania va ajunge prin datoriile care le are la incapacitatea sa le mai plateasca , vom fii nevoiti sa vindem economia tarii ,industria tarii pentru a plati datoriile , va creste somajul , coruptia ,indisciplina,puterea mafiei ,tineretul nu va mai avea viitor, iar pensionarii vor avea zilele numarate !
Ticu
|
|
avdragosligia 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Va fi un an mai rau decat a fost 2010 din punct de vedere financiar ( material) pentru toate clasele sociale, dar in mod special si direct proportional pentru clasele sociale cu venituri modeste sau mici. In schimb, va fi un an, in care se vor schimba mentalitati . Vom fi fortati sa acceptam legi de reforma. Pe plan politic ,de asemenea, se vor schimba mentalitati. Consider ca prospectia pe care o prezint este bazata pe mult realism si de restul ...optimism. Dragos Ilie.......Blejoi, nr.25, Prahova
|
|
simonika_74 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
O Rom�nie plina de datorii ,o Rom�nie care nu ofera nimic tinerilor. A ramas speranta ca intr-o zi o sa fie bine si pentru noi romani. Nu stim daca anul 2010 o sa fie asa cum visez eu. Un an bun,un an in care sa-mi gasesc un loc de munca,pentru ca sunt somer dupa 12 ani de lucru intr-o firma cu capital strain. Romanul a fost invatat sa se ridice din mocirla si sa mearga mai departe. Sper sa fac si eu acelasi lucru. Silvia Purcaru.
|
|
florindragomir 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Romania de azi este un rezultat al unui trecut. Este o tara cu legi si fara de legi. Pentru unii muma pentru altii ciuma, depinde in ce barca de afli.Pentru mine este inca o tara in care sper ca fetita mea de 8 ani la adolescenta sa se bucure de o viata mai buna. Dar pentru asta va trebui ca eu sa muncesc mai mult, sa fac sacrificii.Ceea ce imi propun eu nu si-au propus cei ce au supravietuit sau inca supravietuiesc si care au avut ocazia sau obligatia sa faca ceea ce eu imi propun sa fac pentru viitor. Oamenii traiesc aici si acum, nu au timp de sacrificii, de efort ,nu se gandesc la o Romanie viitoare si ii inteleg . Prin urmare, avem ceea ce altii au decis pentru noi. Este pacat ca aceasta tara are tot ce ii trebuie pentru a fi in topul tarilor dezvoltate . Din pacate, tara noastra a fost si este locuita de oameni care nu sunt in stare sa faca din si in aceasta ceea ce trebuie pentru a fi acolo unde resursele ne pot duce.
|
|
ghita_irina1985 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Buna ziua , in anul ce va veni , vad o Romanie saraca din punct de vedere economic,dar imi permit sa sper ca aceasta saracie nu va exista si in sufletele noastre.sa demostrat in timp ca romani la greu sunt mai buni si devin mai omenosi. La multi ani!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:42
Anul 2010 va fi un an mai greu ca cel care se incheie. Cu o situatie politica departe de a fi clarificata, cu niste lideri care isi urmaresc 100% interesele personale si 0% interesele nationale, consider ca nu vom iesi din situatia actuala prea curand. Cred ca anul 2010 ne va trage mult inapoi spre anii '90 ca nivel de trai.
|
|
|
|