back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Flatulatii

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:46

Din nefericire,cum gindesti tu asa gindesc si 90% din romani.N-am de gind sa deschid un alt topic in care sa fie loc de injurii si de .... Sint o gramada de topicuri de genul asta.Oricite argumente as avea pro sint mult mai multe contra.Iar eu sint una singura.Eu stiu cum lucrez in acest sistem dar nu pot sa-mi iau apararea singura.multi practica aceasta meserie..dar ..sint multe alte exemple de indivizi care practica o meserie doar ptr beneficiile materiale,si nu numai in sistemul sanitar.Ok,nu deschid topic de injurii!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:59

De la: crio, la data 2010-01-24 15:46:12Din nefericire,cum gindesti tu asa gindesc si 90% din romani.N-am de gind sa deschid un alt topic in care sa fie loc de injurii si de .... Sint o gramada de topicuri de genul asta.Oricite argumente as avea pro sint mult mai multe contra.Iar eu sint una singura.Eu stiu cum lucrez in acest sistem dar nu pot sa-mi iau apararea singura.multi practica aceasta meserie..dar ..sint multe alte exemple de indivizi care practica o meserie doar ptr beneficiile materiale,si nu numai in sistemul sanitar.Ok,nu deschid topic de injurii!!!

...n-ai avea nici m�car un singur argument pro !...c�t despre injurii la adresa sistemului medical din Ro. ele sunt rostite pe bun� dreptate !...

...�n rest, po�i flatula aici �n voie despre orice �i oricine, c-o singur� condi�ie:
...p�r�ul, trebuie musai argumentat!..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:55

De la: mytcor, la data 2010-01-24 15:59:51
De la: crio, la data 2010-01-24 15:46:12Din nefericire,cum gindesti tu asa gindesc si 90% din romani.N-am de gind sa deschid un alt topic in care sa fie loc de injurii si de .... Sint o gramada de topicuri de genul asta.Oricite argumente as avea pro sint mult mai multe contra.Iar eu sint una singura.Eu stiu cum lucrez in acest sistem dar nu pot sa-mi iau apararea singura.multi practica aceasta meserie..dar ..sint multe alte exemple de indivizi care practica o meserie doar ptr beneficiile materiale,si nu numai in sistemul sanitar.Ok,nu deschid topic de injurii!!!

...n-ai avea nici m�car un singur argument pro !...c�t despre injurii la adresa sistemului medical din Ro. ele sunt rostite pe bun� dreptate !...

...�n rest, po�i flatula aici �n voie despre orice �i oricine, c-o singur� condi�ie:
...p�r�ul, trebuie musai argumentat!..

...n-ai gaze deci .

ok...eu pot spune despre sistemul medical rom�nesc c�-i o hazna ce se-mpute pe zi ce trece �i-nt�rzie vidanjorii s�-�i fac� datoria !...

..�n rest, de p�r�uri mai mult sau mai pu�in vindicativ rezonante acustic c�;...n-avem aia, n-avem de celelalte, c� nu-i finan�are, c� n-avem salarii, etc..etc...m-am cam lecuit, s� nu le-aud !...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:06

o fi si asa ,dar se poate si altfel ! in 2008 , cind sotul meu a facut un tbc ganglionar si a fost internat la ftiziologie,la sp. O.Nasta, oamenii de acolo s-au purtat Exemplar ! abia de 1 martie ,cu greu am reusit sa le fac cadou un martisor si flori si bomboane de 8 martie,doamnelor ! mi s-a parut extraordinar ca se poate si asa !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:20

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 16:06:44o fi si asa ,dar se poate si altfel ! in 2008 , cind sotul meu a facut un tbc ganglionar si a fost internat la ftiziologie,la sp. O.Nasta, oamenii de acolo s-au purtat Exemplar ! abia de 1 martie ,cu greu am reusit sa le fac cadou un martisor si flori si bomboane de 8 martie,doamnelor ! mi s-a parut extraordinar ca se poate si asa !

G�boan�o, singularitatea p�r�ului t�u existen�ial nu poate fi generalizat �i nici nu-l pot adulmeca majoritarii.

Corul b�ino�ilor din sistem este cu mult mai pu�in numeros dec�t cel al cufuri�ilor profitori de pe urma lui., a�a c�...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:33

De la: mytcor, la data 2010-01-25 16:20:03
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 16:06:44o fi si asa ,dar se poate si altfel ! in 2008 , cind sotul meu a facut un tbc ganglionar si a fost internat la ftiziologie,la sp. O.Nasta, oamenii de acolo s-au purtat Exemplar ! abia de 1 martie ,cu greu am reusit sa le fac cadou un martisor si flori si bomboane de 8 martie,doamnelor ! mi s-a parut extraordinar ca se poate si asa !

G�boan�o, singularitatea p�r�ului t�u existen�ial nu poate fi generalizat �i nici nu-l pot adulmeca majoritarii.

Corul b�ino�ilor din sistem este cu mult mai pu�in numeros dec�t cel al cufuri�ilor profitori de pe urma lui., a�a c�...

nu zic ca nu-i asa,dar am vrut sa-ti spun ca si @crio are dreptate si mai sunt oameni care Rezista si Refuza sa se ralieze acelui Mod de viata despre care faceam vorbire pe topicul lui BASESCU..... P. S apropos : mi-a disparut acel topic ! trebuie sa-l caut pe Forum ! de ce oare ,ADM 9am ? si mai am o intrebare : de ce ma anunti ca mesajul a fost postat cu succes si de aparut ,nu apare ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:14

...cufuro�ii de la Realitatea pedosTV, declan�at cu pu�in� vreme-n urm� , o adev�rat� hemoragie de b�ini pomo�ionale �n vderea str�ngeri de fonduri cu ocazia organiz�rii acelui Tele-P�r�-Don �n urma cutremurului din Haiti .
Aceast� cor al b�ino�ilor de la Realitatea pedosTV de-o ipocrizenie de necuprins �i de-o prostie pe m�sura crainicului s�u P�r��ici Tontolici, dac� nu le-ar pl�cea at�t de mult mirosirea propriilor b�ini expirate �i de n-ar practica cu succes tehnicile celor cu fudulia-n dotare, poate c� i-am ajuta s�-�i vidanjeze haznaua.....dar, nu era mai bine s� organizeze acel teledon pentru str�ngerea de fonduri �n vederea salv�rii acelor zeci , poate sute, ce au cam decedat din cauza condi�iilor meteorologice vitrege din perioada de cod galben �i portocaliu al temperaturilor deosebit de sc�zute(-20, -30gC) de pe teritoriul Ro .

M�����, ce-mpu�it�-i situa�iuneaaaaa !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 17:13

mytcor...daca nu mai vrei sa fii prieten cu mine...refuza-mi invitatia de prietenie pentru ca ma enerveaza sa-mi apara in lista....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 17:19

De la: mytcor, la data 2010-01-28 16:14:31...cufuro�ii de la Realitatea pedosTV, declan�at cu pu�in� vreme-n urm� , o adev�rat� hemoragie de b�ini pomo�ionale �n vderea str�ngeri de fonduri cu ocazia organiz�rii acelui Tele-P�r�-Don �n urma cutremurului din Haiti .
Aceast� cor al b�ino�ilor de la Realitatea pedosTV de-o ipocrizenie de necuprins �i de-o prostie pe m�sura crainicului s�u P�r��ici Tontolici, dac� nu le-ar pl�cea at�t de mult mirosirea propriilor b�ini expirate �i de n-ar practica cu succes tehnicile celor cu fudulia-n dotare, poate c� i-am ajuta s�-�i vidanjeze haznaua.....dar, nu era mai bine s� organizeze acel teledon pentru str�ngerea de fonduri �n vederea salv�rii acelor zeci , poate sute, ce au cam decedat din cauza condi�iilor meteorologice vitrege din perioada de cod galben �i portocaliu al temperaturilor deosebit de sc�zute(-20, -30gC) de pe teritoriul Ro .

...te sfatuiesc sa trimiti asta prin e-mail celor de la Realitatea TV, sau prin SMS la una dintre emisiuni poate ca se va prinde vreodata rusinea si de obrazul lor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 19:25

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-28 17:13:11mytcor...daca nu mai vrei sa fii prieten cu mine...refuza-mi invitatia de prietenie pentru ca ma enerveaza sa-mi apara in lista....

.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 19:32

De la: click_cont, la data 2010-01-28 17:19:56
De la: mytcor, la data 2010-01-28 16:14:31...cufuro�ii de la Realitatea pedosTV, declan�at cu pu�in� vreme-n urm� , o adev�rat� hemoragie de b�ini pomo�ionale �n vderea str�ngeri de fonduri cu ocazia organiz�rii acelui Tele-P�r�-Don �n urma cutremurului din Haiti .

...te sfatuiesc sa trimiti asta prin e-mail celor de la Realitatea TV, sau prin SMS la una dintre emisiuni poate ca se va prinde vreodata rusinea si de obrazul lor.

...s� n-ai speran�e de�arte, ei sunt ru�ini veritabile, iar fa�a le este-n dos tot timpul, �i adulmec� propriile p�r�uri extaziindu-se d-a�a adieri parfumate !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 15:47

"Am scris mereu pentru a nelini�ti �i nu pentru a calma"
"Noi, rom�nii, am fost mae�trii umorului macabru. Se practica autoderiziunea f�r� team� �i f�r� limite. La noi r�sul a fost un mod de a supravie�ui"
"Pentru mine umorul are dou� fe�e - cea �naintea c�reia r�zi �i o fa�� ascuns�, cea care te face s� pl�ngi. �n piesele mele eu propun un zbor deasupra umorului trist."
"R�sul are efectul unui bumerang �i trebuie s� ai curajul s� �i-l asumi. C�ci, foarte adesea, c�nd r�dem de altul, nu �n�elegem c� r�dem de noi �n�ine."
"Trebuie s� �tim s� ne accept�m cu calm �i r�nile �i incapacitatea de a fi con�tien�i de iluzia �n care tr�im uneori"

Fragmente dintr-un interviu acordat de Matei Vi�niec

HAPPY BIRTHDAY !

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:48

De la: mytcor, la data 2010-01-29 15:47:58 "Am scris mereu pentru a nelini�ti �i nu pentru a calma"
"Noi, rom�nii, am fost mae�trii umorului macabru. Se practica autoderiziunea f�r� team� �i f�r� limite. La noi r�sul a fost un mod de a supravie�ui"
"Pentru mine umorul are dou� fe�e - cea �naintea c�reia r�zi �i o fa�� ascuns�, cea care te face s� pl�ngi. �n piesele mele eu propun un zbor deasupra umorului trist."
"R�sul are efectul unui bumerang �i trebuie s� ai curajul s� �i-l asumi. C�ci, foarte adesea, c�nd r�dem de altul, nu �n�elegem c� r�dem de noi �n�ine."
"Trebuie s� �tim s� ne accept�m cu calm �i r�nile �i incapacitatea de a fi con�tien�i de iluzia �n care tr�im uneori"

Fragmente dintr-un interviu acordat de Matei Vi�niec

HAPPY BIRTHDAY !

selectia este absolut aleatoare,nu??

La multi ani Domnului Matei Visniec !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:39

....ast�zi m-am balonat!..�i-am s� trag c�teva p�r�uri in urma lectur�rii c�torva analize cononomico-fonanciare , cred c� flatulen�ele lor m-au determinat s� fltulez la r�ndul meu p-acela� registru sonor.

... de dincolo de pragul nesim�irii, cam a�a se poate numi crepusculara zon�-n care actuala clas� politic� rom�neasc�, a reu�it a se pozi�iona �n raport cu majoritatea de peste 90% a societ��ii civile, reu�indu-i performan�a de a o dezagrega �i demobiliza �ntr-o a�a m�sur� �nc�t, atunci c�nd este vorba de solidaritate membrii acestei societ��i civile se metamorfozeaz� instant �n individuali�ti feroce, dar atunci c�nd individzalistul observ� c� se afl� �n imposibilitatea de a �mpune clasei politice respectarea obliga�iilor sale fa�� de individ, atunci brusc �i aminte�te �i chiar strig� solicit�nd solidarizarea celorlal�i indivizi �n atingerea scopului cauzei sale.

Iertat� s�-mi fie �ndr�zneala dar, at�t timp c�t aceast� societate civil� nu va ac�iona unitar slujind cauzele fiec�rui individ �n parte �n atingerea scopurilor , indiferent dac� acel individ este activ socio-economic sau nu, p�n� atunci nimic �i nimeni n-o s� reu�easc� altceva dec�t a vorbi vorbe �i a �ipa pentru a-�i auzi glasul .
Dac� ar fi s� analiza�i mai cu are aten�ie, at�t cei ce se consider� ast�zi �n c�mpul cu flori al muncii, dar �i ceilal�i ce sunte�i ast�zi pensionari cu ceva cupoane acumulate-n te�cherea, felul �n care evolueaz� economicul rom�nesc, atunci sigur ar trebui s� fi�i �ngrijora�i at�t unii c�t �i ceilal�i.
Nu �tiu dac� ar fi posibil� o schimbare de mentalitate peste noapte a societ��ii civile �i chiar dac� acest fapt ar putea fi �i posibil, tare-mi este team� c� ar fi prea t�rziu, efectele r�ulului care a fost f�cut deja au nceput a nu mai putea fi �nl�turate cu alte cuvinte sentin�a este deja pronun�at�.
Aceast� mentalitate p�guboas� a popula�iei, �n majoritatea ei lipsit� de educa�ia minim necesar� distingerii realit��ii socio-economice �n care se-ndreapt� �ara, asociat� cu incompeten�a �i incon�tien�a total� a clasei politice rom�ne�ti dar nu numai, includ aici �n zona incompeten�elor indiferente �i acea zon� a oamenilor de afaceri rom�ni -miliardarii de carton ai rom�niei- ce nu au f�cut altceva �n ultimii 20 de ani dec�t s� sus�in� o clas� politic� confec�ionat� din acela�i carton , mahalagit� �i manelizat� p�na-n m�duva oaselor dar convenabil� datorit� faptului c� �i-au onorat promisiunile , admi��nd �i promov�nd schemele de afaceri cu statul, ai exact, schemele de jefuire a statului la umbra legisla�iei, prin diferite inginerii financiare, prin diferite modalit��i de garantare de c�tre trecutele guvern�ri a creditelor externe sau interne contactate de ace�ti "oameni de afaceri" vero�i, f�r� a se ad�uga vreo-dat� o c�time de plus valuare �n sectorul lor de activitate.
Pe unde au trecut ace�ti afaceri�ti, a lasat locul pustiu,p�rjolit, f�r� speran�e de-a se mai putea resuscita acel sector de activitaten, ceea ce a condus evident la un adev�rat dezastru socio-economic dar, trec�nd dincolo de acest� generalist� sintacm�- socio-economic- dorin�a lor de �mbog��ire peste noapte �i cu orice pre�, au condus �i-au l�sat �n urma lor adev�rate drame umane.
Sute de mii de locuri de munc�, poate chiar milioane, desfiin�ate, �ntregi sectoare economice �i chiar ramuri industriale pulverizate-n neant, o varietate de produse autohtone scoase din pia�a intern� pe motiv c-ar fi dep�ite moral, dar nimeni nu s-a interesat de retehnologizare, nimeni nu s-a g�ndit la eficientizare a produc�iei autohtone, s-a b�tut moneda� pe importuri, pe consumul produselor ce soseau din Vest �i pe al c�ror importuri �l controlau mai marii zilei, at�t cei din politic c�t �i cei din mediul de "afaceri".
�n final ce-ar mai fi de spus, s� trec la concluzii sau s-o las �ntre ape?...cum ar fi corect din punct de vedere civic, eu cred c� nici �n cel mai de groaz� pelicul� cinematografic� pe care a�i viziona-o, nu ave�i s� tr�i�i un epilog mai dezastruos dec�t cel pe care o s�-l tr�i�i �n Rom�nia viitorilor ani.
A�i putea spune c� aberez, ei bine nu.
Tocmai datorit� celor enun�ate mai sus, rezultatul final nu va fi altul dec�t intrarea economiei rom�ne�ti in stare total� de faliment, impicit a statului Roman, c� el acum �i-a prelungit agonia �n care se zbate cump�r�nd factor timp prin acest �mprumut acordat de c�tre FMI, acest fapt va produce numai �nt�rzierea finalului, dar nu-l va evita.
Restituirile imprumuturilor, scaden�a termenelor prev�zute-n acel acord-�i-al clauzelor sale confiden�iale- dorin�a fiec�ruia c�t mai mare de consm nes�buit, cu mult peste ceea ce dispune, dorin�a altora de �mbog��ire �n c�tiva ani c�t al�ii de-a lungul c�torva genera�ii, imposibilitatea unora de rambursare a �mprumuturilor contactate, etc, etc, extapolate la nivel na�ional, vor conduce la un blocaj general al economiei implicit la intrarea statului �n incapacitate de plat�. FALIMENT !...
Dori�i s� evita�i acest faliment?...atunci �nc� de ieri trbuie s� economisi�i, s� stopa�i risipa, s� limita�i consumul la strictul necesar, s� v� stabili�i priorit��i"zero" �i s� ac�iona�i energic �i f�r�-nt�rziere �n acea direc�ie, ave�i nevoie de a �nv��a a deveni mode�ti, a fi zg�rci�i cu banii vo�trii dar mai ales ai statului Rom�n.
Nu dori�i s� vede�i la propriu chipul falimentului?...atunci este bine s� �ti�i c� suportarea eforturilor �i sacrificiilor populatei vor fi direct propor�ionale pentru evitarea acesti faliment, pe c�t este ea de solidarizat� �mpotriva palierelor politico-economice ce au stat la baza situa�iei actuale a rom�niei din toate punctele de vedere.

sper s� nu put� at�t de r�u �nc�t s� v� mute nasu' din loc !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 20:32

Gotic�

Ce solemnitate, c�t� majestate,
nimeni nu z�mbea, nici se bucura,
parc� se s�rb�torea
ne�ncetata moarte a mea.

Sunt vitraliile reci,
c�nt�rile seci ;
nu e dragoste nici �n lum�n�ri, nici �n statui.
Mi-e fric� � �i-a� vrea � �i n-am cui �

Vine �i Missa Solemnis s� m� striveasc�,
�i Voievodul din ram� s� m� str�pung�,
�i statuia Fecioarei, hurduc�nd lespezi de piatr�,
vrea s� m-ajung� �

Traian Calin Uba

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:56

FLATULEN�� ascetico-transcendent�

Ast�zi, m-am hot�r�t s� trag un p�r� versificat,
�i-l trag �n nasul celui mitizat,
Al doamnelor �i domnilor din infinit...
S� afle universu-ntreg c� m-am b�it !...
S� afle �i omniprezenta �ncifrat� entitate,
C� �i-n b�in�-i un procent de libertate,
Iar din nesocotita-I socoteal�,
Storc�nd b�ini �i r�d�cini p�trate,
A reu�it �n ultim� instan��
S-o fac� zob, �i frac�ii depravate,
Iar el, crez�nd c� prin icoana-i mut�,
Atribuindu-�i verticalitatea infinit�,
A reu�it s� culce-un 8 ,pe-orizontala pric�jit�.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:03

De la: mytcor, la data 2010-01-31 14:56:32FLATULEN�� ascetico-transcendent�

...scrie autoru, numele adevarat.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:09

,,Dori�i s� evita�i acest faliment?...atunci �nc� de ieri trbuie s� economisi�i, s� stopa�i risipa, s� limita�i consumul la strictul necesar, s� v� stabili�i priorit��i"zero" �i s� ac�iona�i energic �i f�r�-nt�rziere �n acea direc�ie, ave�i nevoie de a �nv��a a deveni mode�ti, a fi zg�rci�i cu banii vo�trii dar mai ales ai statului Rom�n.
Nu dori�i s� vede�i la propriu chipul falimentului?...atunci este bine s� �ti�i c� suportarea eforturilor �i sacrificiilor populatei vor fi direct propor�ionale pentru evitarea acesti faliment, pe c�t este ea de solidarizat� �mpotriva palierelor politico-economice ce au stat la baza situa�iei actuale a rom�niei din toate punctele de vedere.,,

Flatulenta...e un cuvant cam sofisticat !

pai s-a economisit cu flatulenta chiar !
s-a economisit chiar si democratia...ca daca era prea multa strica !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:10

De la: click_cont, la data 2010-01-31 15:03:51
De la: mytcor, la data 2010-01-31 14:56:32FLATULEN�� ascetico-transcendent�

...scrie autoru, numele adevarat.

Victori�o, �ezi bl�nd �i f�r� de p�cat,
�i nu-ncerca s�-mi iei,
B�inile la sp�nzurat !...

Iar de nu po�i dormi u�or,
Pentru c� nu-l cuno�ti pe autor,
Atunci ��i recomand de zor ..

O frec�ie, �i-un paracetamol !..

S� spui merci, te-am,... inscrip�ionat !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:41

De la: 9am077225, la data 2010-01-31 15:09:53,,Dori�i s� evita�i acest faliment?...atunci �nc� de ieri trbuie s� economisi�i, s� stopa�i risipa, s� limita�i consumul la strictul necesar, s� v� stabili�i priorit��i"zero" �i s� ac�iona�i energic �i f�r�-nt�rziere �n acea direc�ie, ave�i nevoie de a �nv��a a deveni mode�ti, a fi zg�rci�i cu banii vo�trii dar mai ales ai statului Rom�n.
Nu dori�i s� vede�i la propriu chipul falimentului?...atunci este bine s� �ti�i c� suportarea eforturilor �i sacrificiilor populatei vor fi direct propor�ionale pentru evitarea acesti faliment, pe c�t este ea de solidarizat� �mpotriva palierelor politico-economice ce au stat la baza situa�iei actuale a rom�niei din toate punctele de vedere.,,

Flatulenta...e un cuvant cam sofisticat !

pai s-a economisit cu flatulenta chiar !
s-a economisit chiar si democratia...ca daca era prea multa strica !

....sofisticat ?...mai ceva dec�t codul fiscal Ro ?...nu cred !...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 23:05

Ce cauti tu in viata mea?

A fost tot timpul in spatele tau. Inca de cand te-ai nascut si ai avut parte de prima masa. Te-a insotit, mai apoi, prin viata ca un clovn amator de glume proaste fara voia ta. A fost fidela si surprinzatoare in acelasi timp. Te-a facut de ras la gradinita, in scoala generala, la liceu, ba chiar si in facultate. Mai tarziu, la locul de munca te deranjeaza constant, parca dinadins.

Precum o cunostinta de neam prost, nu s-a sfiit sa dea buzna, sonor, chiar in momentele solemne ale vietii tale. Ce conta pentru ea ca vorbeai la o conferinta, ca stateai la masa intr-un anturaj select, ca te aflai la o intalnire de afaceri sau ca erai intr-un mijloc de transport in comun? Nici in clipa casatoriei nu se sfieste sa-si faca simtita prezenta...

Ai chinuit-o, te-ai incordat, ai ascuns grimase si injuraturi sub un zambet fortat, ai inventat cele mai incredibile scuze si explicatii. Nimic, tot nu pleca de acolo. Sau daca disparea senzatia pe moment, penibila explozie putea interveni cand iti era lumea mai draga. Nu avea importanta ca erai in fata profesorului, a sefului sau a unei audiente largi. Nu a respectat nici momentul atat de drag oricarui pescar, cand pestele perfect musca momeala... si atunci a bubuit puternic speriind vietatile apei si starnind hohote in randul colegilor de pescuit...

De multe ori, ti-a demonstrat ca nu stie ce este aceea rabdare si respect. Tu credeai ca te poti controla in orice moment, ea nu si nu, vroia sa iti arate cu orice pret ca este cu cateva secunde inaintea ta. Si cand te gandesti ca totul nu este decat un fenomen normal, comun tuturor vietuitoarelor.

Asa numita flatulenta- in termeni stiintifici - este pur si simplu expulzarea in afara organismului a unui amestec de gaze care nu sunt altceva decat produse secundare ale procesului digestiv petrecut la mamifere. Amestecul de gaze, denumit "flatus" ("vant" in latina) de catre medicii romani din Antichitate, este adus in rect de aceeasi miscare peristaltica care transporta reziduurile fecale din intestinul gros in rect. Terminatiile nervoase din anticamera evacuarii din trupul uman sunt cele vinovate de declansarea exploziei mirositoare. Ele si numai ele...

Variatiile "sunetului" depind in exclusivitate de tonusul muschilor sfincterului anal si de viteza amestecului de gaze propagat. Pentru specia umana, flatulenta se intampla deopotriva accidental si incidental. Asta inseamna ca nedoritele explozii apar indeosebi cand tusesti, stranuti, te ridici brusc de pe scaun sau, in general, cand depui activitati fizice solicitante. Activitatile cele mai propice pentru eliberarea de gaze sunt, in ordine: halterele de performanta, unde - invariabil - sportivii care ridica greutati imense scapa invariabil cateva bubuieli, culturismul, din motive similare si, nu radeti... cantatul la Opera. Da, nu va mirati prea tare! Datorita efortului specific prin care sopranele, basii, baritonii si alti cantareti de opera sunt nevoiti sa-si umple cu aer cutia toracica si sa cante cu putere, apare in mod natural fenomenul de flatulenta.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 23:07

Baaaaaaiii m-ati terminat cu flatulentele astea ...!!!!! tot la ele sunteti?????
Bashinoshilor!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 23:08

Mytcor am impresia ca tu esti concert-maistru ...cu gagheta ....dar cu te descurci ...cu mirosul?????

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 13:37

De la: karpov, la data 2010-01-31 23:08:13Mytcor am impresia ca tu esti concert-maistru ...cu gagheta ....dar cu te descurci ...cu mirosul?????

...Eu....Konzertmeister ?...Karpov, �i-ai pierdut �uguiatul �i-ai r�cit la neuron ?!...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 14:20

De la: mytcor, la data 2010-02-01 13:37:23
De la: karpov, la data 2010-01-31 23:08:13Mytcor am impresia ca tu esti concert-maistru ...cu gagheta ....dar cu te descurci ...cu mirosul?????

...Eu....Konzertmeister ?...Karpov, �i-ai pierdut �uguiatul �i-ai r�cit la neuron ?!...

Am vrut sa spun ..bagheta ...scuze

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 14:22

De la: karpov, la data 2010-02-01 14:20:12
De la: mytcor, la data 2010-02-01 13:37:23

Am vrut sa spun ..bagheta ...scuze

omp

182 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:46

Ma uit cu greata la stiri si nu am putut sa nu observ ca imediat dupa ce s-au terminat dozele de Cangrip s-a schimbat moda .... nu se mai moare de gripa ... cred ca este vorba de eficienta vaccinului !!!
Vorba unei reclame ''Asta da pufff !! '' sau partz .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:20

...p�i da !...dar ultima flatulen��, este cea mai ur�t mirositoare, apropos.

b�i, voi �ti�i cine a reu�it culmea deghz�rii b�ino�ilor ?...
-v� spun eu, Rom�nii !...3 �ntr-unu'

Hitler, Fidel Castro,Che Guevara ,... �ntr-un bob de Maz�re !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:41

De la: omp, la data 2010-02-02 14:46:22Ma uit cu greata la stiri si nu am putut sa nu observ ca imediat dupa ce s-au terminat dozele de Cangrip s-a schimbat moda .... nu se mai moare de gripa ... cred ca este vorba de eficienta vaccinului !!!
Vorba unei reclame ''Asta da pufff !! '' sau partz .

poi cica s-a scandalizat uniunea europeana...s-a suparat pe companiile farmaceutice pentru ca au fortat autoritatile sa declare pandemie aiurea....
in europa cateva zeci de milioane de oameni au fost vaccinati...degeaba

mare partz si gripa asta... ....
dupa ce s-au suparat cei de la uniunea europeana , s-a oprit si mass-media....nimeni nu mai vorbeste acum de gripa porcina....au uitat-o complet ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....adica a avut soarta gripei aviare....

probabil urmeaza gripa bovina

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:51

...felin� !...am spus d-acum un an !...

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FLATULATII
Mergi la: