back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Flatulatii

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 17:08

Domnilor, ultimul p�r�pe care l-am sc�pat ast�zi pe cracul n�dragului drept, a fost �n momentul �n care m-am hot�r�t a participa la concursul organizat de c�tre administra�ia acestui forum cu tema :

Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?....

....a care evident!... are dreptul s� participe oriceb�inos dar, c�tig�torul va fi acel cebesepe gustul admin-uli !

Pentru c� o flatula�ie f�r� asisten��, degeaba se elibereaz�-n peisajul ambiental, v-am adus p�r�ul�n loca�ia cuvenit� pentru a-l mirosi �mpreun�

El p�r�ulasunat cam a�a:

R�spuns : un traning prof �n cadrul cursurilo executivo-administrative ale Academiei de �tiin�e Economice din BIRMANIA, s�-nve�e �i ei c�teva proceduri elegante de impozitare a popua�iei rom�ne�ti conform manualelor reactualizate-n timp de criz� cu titlul : BIR-MANIA, Autor Dl.BIR-MAN VL�DESCU, tip�rit� la Editura tehnico-economico-stiin�ific�- Zahareaua S.R.L , Sdi�ie extins�, Coli Tipar tip cod : 007 igenico-reciclabilo-transmisibil�.

Eeeeee ?!....ce spune�i, dup� a�b�inic�, am vreo �ans� s� c�tig vr-unc�cat din partea admin-ului?...sau trebuie s� m� resemnez c� �-a�a. adminul o s� ofere premiul cui se besepe gustul s�u !..

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 17:28

De la: mytcor, la data 2010-01-13 17:08:15Domnilor, ultimul p�r�pe care l-am sc�pat ast�zi pe cracul n�dragului drept, a fost �n momentul �n care m-am hot�r�t a participa la concursul organizat de c�tre administra�ia acestui forum cu tema :

Care credeti ca ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a guvernului romaniei in 2010?....

....a care evident!... are dreptul s� participe oriceb�inos dar, c�tig�torul va fi acel cebesepe gustul admin-uli !

Pentru c� o flatula�ie f�r� asisten��, degeaba se elibereaz�-n peisajul ambiental, v-am adus p�r�ul�n loca�ia cuvenit� pentru a-l mirosi �mpreun�

El p�r�ulasunat cam a�a:

R�spuns : un traning prof �n cadrul cursurilo executivo-administrative ale Academiei de �tiin�e Economice din BIRMANIA, s�-nve�e �i ei c�teva proceduri elegante de impozitare a popua�iei rom�ne�ti conform manualelor reactualizate-n timp de criz� cu titlul : BIR-MANIA, Autor Dl.BIR-MAN VL�DESCU, tip�rit� la Editura tehnico-economico-stiin�ific�- Zahareaua S.R.L , Sdi�ie extins�, Coli Tipar tip cod : 007 igenico-reciclabilo-transmisibil�.

Eeeeee ?!....ce spune�i, dup� a�b�inic�, am vreo �ans� s� c�tig vr-unc�cat din partea admin-ului?...sau trebuie s� m� resemnez c� �-a�a. adminul o s� ofere premiul cui se besepe gustul s�u !..

mytcor...dac� c�știgi premiul ...m� iei și pe mine �n excursie?
pls....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 17:45

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-13 17:28:53
De la: mytcor, la data 2010-01-13 17:08:15Domnilor, ultimul p�r�pe care l-am sc�pat ast�zi pe cracul n�dragului drept, a fost �n momentul �n care m-am hot�r�t a participa la concursul organizat de c�tre administra�ia acestui forum cu tema :

El p�r�ulasunat cam a�a:

pls....

.De�ii-n custodie vr-un prieten ?....�i-ai g�sit partener ?...

�i-l recomandasem pe Karpov, dar, spre stupoarea mea de ceva timp mi-a cam �nselat a�tept�rile, m� mai g�ndesc, p�n� acum numai p�r�uria tras pe topicul despre atrocit��i, mai vedem,..sper s� nu fac�cacape el p�n� la sf�r�itul discu�iilor d-acolo.

S-a-ntors Adipopa poate rezolv�m problema tripticelor

Ce-ai facut la examen?..sper s� nu fi datv�nturip-acolo!..

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:01

mytcor..de ce nu mai pot posta nimic pe topicul �sta?

de trei ori am incercat sa-ti raspund scriind mesaje diferite si nu am reusit

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:32

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-13 18:01:19mytcor..de ce nu mai pot posta nimic pe topicul �sta?

de trei ori am incercat sa-ti raspund scriind mesaje diferite si nu am reusit

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:36

Ioana poate nu te-ai spovedit.....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:39

da' parca era vorba sa se faca reduceri de personal,nu sa se mai incarce schema cu diversi "consilieri "de talia lui Ardei Gheorghe sau D. Bitman.....dar,deh : banii vorbesc,banii vorbesc

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:42

El p�r�ulasunat cam a�a:

pls....
nu te ia , ca el vrea in Honolulu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 23:30

De la: nastasemihail, la data 2010-01-13 18:42:23

El p�r�ulasunat cam a�a:

pls....
nu te ia , ca el vrea in Honolulu.

p�i...o vrea el , dar nu se poate....c� excursia e la viena....
dac� vrea honolulu..se duce pe banii lui...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:14

M�i , ast�zi am avut o disput� p�r��it� cu cineva ce arunca pisica moart�-n poarta institu�iilor financiare interna�ionale .

Institu�iile financiare interna�ionale v-au �nfiin�at: caritas-ul , geral-ul �i toate skemele piramidale financiar �n deceniul "90 ?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au devalizat b�ncile ?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au distrus ramurile industriale de baz� a unui stat ce se respect� din punct de vedere economic, practic�nd pt.Ro dob�nzi cu mult
peste pia�a creditelor interna�ional�?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au determinat s� garanta�i guvernamental creditele companiilor private?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au determinat s� scuti�i de la plata datoriilor c�te bugetul de stat a restan�elor �i sumelor niciodat� achitate de c�tre sectorul de stat pt. plata pensiilor (casa de pensii �i de s�n�tate, sau cum se numesc acum ele �n Ro)

A�i uitat cele acele b�inicice valorau 2,8Mld � reprezent�nd datorii c�tre bugetul de stat al RO. scutite de c�tre Gov. T�riceanu ?..

Institu�iile financiare interna�ionale v-au determinat s� face�i consum �n proport�ie de peste 80% din import ?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au determinat s� v�-ndatora�i (persoane fizice �i nu numai) mai mult dec�t era necesar �i acum s� intra�i �n incapacitate de plat�?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au determinat s� devaliza�i sau s� administra�i prost fondurile de pensii ?

Institu�iile financiare interna�ionale v-au indicat s� acumula�i datorii exclusiv pent. consum ?

repertoriulb�inos �i lista ar fi foarte lung�, dar, am s-o sf�r�esc aici evident nu �nainte de a�i spune c�:

Fundamentul politico-fiscalo-financiaro-economico-social de dup� Dec."89 din RO. a fost �i este construit pe MINCIUN�, p�n� c�nd aceast� minciun� ce d�inuie de 20 de ani nu va fi distrus� �i reconstruit de la 0 (zero)...nimic benefic �i durabil nu va putea fi construit �n Ro de catre nimeni.

Capitalismul, �n esen�a sa, este legea evolu�iei naturale,selec�ie darwinist�b�ino�ilor, totul este performan�� �i competi�ie, cine-i "tare" supravie�uie�te �i prosper�, cine nu, MOARE !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:40

...LUMEEE, LUMEEEE !...p�r��iala PeSeDe-risto-D�mbovi�ean� este �n toi, se peconizeaz� �n viitorul apropiat un congres al celui mai mare , zis, partid al flatulen�ilor de pe partea st�ng� a e�ichrului politico-cufuros rom�nesc.
Av�nd �n vedere faptul c� b�inosul onorific al acestui partid, a sc�pat c�teva p�r�uri de-un iz ilegalisto-subversiv pe la col�urile diferitelor reportofoane ale mediei , acestea �nregistr�nd Hi-Fi toat� gama tonalit��ilor flatulen�elor respective, onorificul b�ind cu non�alan�a-i binecunoscut� �n st�nga �i-n dreapta f�r� pic de jen�, a reu�it �ntr-un final fericit, s�-i trag� un p�r� violent-mustrant de-o-mpu�iciune f�r� precedent celui ce-a reu�it performan�a momentului , de-a se p�r��ii �n tonuri fals st�ngiste �i-ntr-o palet� coloristic� violet�.
Dup� aceast� gaf� monumental�, flac�ra violet a prost�nacului �op�ito-b�inos ce i-a produs noroi �n poart�, a ajuns la o at�t de �nalt� frecven�� a vibra�iilor �nc�t a intersectat frecven�ele de emisie ale razelor violet din mass-media intern� �i interna�ional�, r�sp�ndindu-se pe cele 5 continente instant.
Pe celelalte 2 continente,violetele-i flatula�ii, nu s-au propagat informa�ional deoarece:
a) nu sunt locuite,
b)condi�iile meteo nu-s propice penetr�rilor vibrante ale razei violet,
c)pur-�i-simplu n-a interesat audien�a

Cu deosebit interes, avem s-a�tept�m viitorul congres �i apari�ia corurilor de flatulen�i, a c�ror interpretare flatulent� de sub bagheta diferi�ilor b�ino�i, �n pro sau contra, alegerii viitorului p�r��it violaceu st�ngist �ef PSD-ist, exprim�ndu-ne speran�a todeodat� c� situa�ia nu va deveni cufuroas� ci de-a dreptul c�c�cioas�.

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 16:39

TRAIASCA PARTUL VIOLET CEA MAI INODORA DINTRE TOATE BASINICILE AFLATE IN ATENTIA MEDIA. SA ASTEPTAM MIROSUL DAT DE REPREZENTANTII FMI SI BANCII MONDIALE ASTIA NU MANANCA FASOLE DAR SIGUR NE VOR MANCA IN VIITOR PE NOI.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 17:02

De la: 9am174385, la data 2010-01-20 16:39:00TRAIASCA PARTUL VIOLET CEA MAI INODORA DINTRE TOATE BASINICILE AFLATE IN ATENTIA MEDIA. SA ASTEPTAM MIROSUL DAT DE REPREZENTANTII FMI SI BANCII MONDIALE ASTIA NU MANANCA FASOLE DAR SIGUR NE VOR MANCA IN VIITOR PE NOI.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 17:03

Stimabililor, am gaze proaspete !

Proiectul de lege pentru impozitarea averilor mai mari de 500.000 de euro, depus la Parlament

....p�r�,p�r�,p�r�,p�r� !...

Impozitul anual pe avere ar urma sa fie in cuantum de 0,5% pentru valoarea averii nete detinute care depaseste pragul de 500.000 euro, in echivalent in lei la cursul BNR, la data de 31 decembrie a fiecarui an fiscal de referinta (dupa deducerea unor sume - conform metodologiei ce va fi prevazuta in normele de aplicare)....bla,bla,blaaaaa !

�Ce se impoziteaza

Initiativa legislativa vizeaza impozitarea bunurilor imobiliare si mobiliare, a drepturilor banesti si a valorilor apartinand contribuabilului persoana fizica, sotului/sotiei, precum si copiilor minori in cazul in care sunt administratorii legali ai bunurilor acestora.

Proiectul de lege mai prevede ca persoanele fizice rezidente sa plateasca impozit anual pe avere pentru patrimoniul net detinut in tara si in strainatate, iar cele nerezidente sa plateasca pentru patrimoniul net detinut in Romania, cu conditia respectarii conventiilor internationale pentru evitarea dublei impuneri.

..p�r�,p�r�,p�r�,p�r� !...fleo�c !....�i uite a�a , acest b�inos ordinar, ce sus�ine sus �i tare c� s-ar fi inspirat din legisla�ia fiscal� francez�, acest cufurit pe numele s�u, Mugurel Surup�ceanu un pedeseristo-flatulent, evacu�ndu-�i resturile neuronale prin rect a-nceput a p�r��ii strident prin parlament.

P-aceast� cale-l informez p-acest b�it intelighent cam cum st� treaba-n fran�uzita b�in� dezinformativ� ce-o tot p�r��ie pe toate canalele Realit��ii pe dos Tv. NIET!..
Acest nene cufuros, a uitat s� ne spun� �i ce s-a �ntmplat b�inosului fisc fran�utzit dup� adoptarea acestei legi, nenea cu pricina, dac� adulmeca izul flatulen�ei fran�uzite, afla c� familiile ce dep�seau pragul valoric al averii �i urmau a fi impozitati, mergeau p�n� acolo �nc�t so�ii respectivi preferau s� divor�eze, s�-�i �mpart� bunurile c�t �i copiii, dar continuau s� convie�uiasc� �mpreun�.
A�a c�, nenelu' respectiv a reu�it de-a dreptul s�-�i provoace noroi �n poar� tot p�r��ind c� s-ar fi inspirat, la propriu �i la figurat, din flatulen�a fran�uzit�.......p�r�,p�r�,p�r�,p�r� !...
Cam cum ar trebui s� trateze Gov. a�a problem�?..
Foarte simplu !...

a) Legiferarea �i instituirea unei POLI�II FISCALE (termen 180 zile)
b) Verificarea averilor de peste 1 euroi, de ce?..pentru a stabili dac� acel euroi este dob�ndit LICIT sau ILICIT.
1) ILICIT, se confisc� !
2) LICIT, se impoziteaz�!
3) IMPOSIBILITATEA dob�ndirii averii sau a unei p�r�i din aceasta de c�tre propietar in termen de 30 zile, IMPOZITARE 99,9% !..
4) AVERILE NEDECLARATE, se CONFISC� de IURE !

N-ave�i s� mirosi�i niciodat� o astfel de b�inic�, a�a-i ?!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:04

De la: 9am174385, la data 2010-01-20 16:39:00TRAIASCA PARTUL VIOLET CEA MAI INODORA DINTRE TOATE BASINICILE AFLATE IN ATENTIA MEDIA. SA ASTEPTAM MIROSUL DAT DE REPREZENTANTII FMI SI BANCII MONDIALE ASTIA NU MANANCA FASOLE DAR SIGUR NE VOR MANCA IN VIITOR PE NOI.

Flatula�ie post combustie

Pervers al naibi' Aliod'ron,
C�nd cl�mp�ne din neuron.
Se-prinde flac�ra albastr�
�i Geoan� pic� din fereastr�!
La naiba cu Aliod'ron,
Ce m�-ndemna la terapie
Cu st�ri vibrante de h�rtie...
Ufff !..c�t am fost de prost�nac,
Acum �n p�l�rie-o s� m� cac !...

Adio tu, pre�edin�ie...
Adio tu, partid iubit...
Tu ,vin' la mine p�lp�ire,
�n albastra-mi devenire.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:11

De la: mytcor, la data 2010-01-20 18:04:57

Flatula�ie post combustie

Pervers al naibi' Aliod'ron,
C�nd cl�mp�ne din neuron.
Se-prinde flac�ra albastr�
�i Geoan� pic� din fereastr�!
La naiba cu Aliod'ron,
Ce m�-ndemna la terapie
Cu st�ri vibrante de h�rtie...
Ufff !..c�t am fost de prost�nac,
Acum �n p�l�rie-o s� m� cac !...

Adio tu, pre�edin�ie...
Adio tu, partid iubit...
Tu ,vin' la mine p�lp�ire,
�n albastra-mi devenire.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 15:00

...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLU�IEI rom�ne "...INCREDIBIL !...

Dac� acest gunoi uman are tupeul s� declare a�a ceva �n anul de gra�ie 2010, �i s� incerce "reformarea" conducerii P.S.D. prin a�ezarea-n prim plan a celor ce-i credeam deja-n tomberonul istoriei (A.N�stase, M.Mitrea, I.Iliescu, V.Surdu etc, etc) atunci popula�ia rom�niei chiar �i merit� soarta !...

O asemenea jicnire la adresa Rom�nilor �i a celor peste 1600 deceda�i �n Dec. "89 este INIMAGINABIL� !...

ALOOO !...acei ce se simt c-au contribuit din plin la acel procent de ; 49,66% �i l-a�i votat pe Geoan�, (cel ce flatuleaz� fl�c�ri violete, duc�ndu-se buhul despre clasa politic� d�mbovi�ean� pe tot mapamondul) n-ave�i nimic de spus, v� complace�i �n aceast� situa�ie, acei indivizi ce v-au distrus de 20 de ani dorea�i s� v� conduc� ?...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:11

De la: mytcor, la data 2010-01-22 15:00:04...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLU�IEI rom�ne "...INCREDIBIL !...

Dac� acest gunoi uman are tupeul s� declare a�a ceva �n anul de gra�ie 2010, �i s� incerce "reformarea" conducerii P.S.D. prin a�ezarea-n prim plan a celor ce-i credeam deja-n tomberonul istoriei (A.N�stase, M.Mitrea, I.Iliescu, V.Surdu etc, etc) atunci popula�ia rom�niei chiar �i merit� soarta !...

O asemenea jicnire la adresa Rom�nilor �i a celor peste 1600 deceda�i �n Dec. "89 este INIMAGINABIL� !...

ALOOO !...acei ce se simt c-au contribuit din plin la acel procent de ; 49,66% �i l-a�i votat pe Geoan�, (cel ce flatuleaz� fl�c�ri violete, duc�ndu-se buhul despre clasa politic� d�mbovi�ean� pe tot mapamondul) n-ave�i nimic de spus, v� complace�i �n aceast� situa�ie, acei indivizi ce v-au distrus de 20 de ani dorea�i s� v� conduc� ?...

..ca Basescu o fi vreo floricica !!!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:33

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-24 08:11:10
De la: mytcor, la data 2010-01-22 15:00:04...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLU�IEI rom�ne "...INCREDIBIL !...

Ce cau�i aici pr�p�ditule, f�r� s�-�i fi montat masca contra gazelor pe muian *?
A�a-i, c�-�i pute trist ?...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:35

vai Myc!!! a explodat butelia!!! nici nu mai pot respira!!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:36

De la: mytcor, la data 2010-01-24 10:33:20
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-24 08:11:10

Ce cau�i aici pr�p�ditule, f�r� s�-�i fi montat masca contra gazelor pe muian *?
A�a-i, c�-�i pute trist ?...

Te-ai sculat cu chef de cearta in general, sau ti-a casunat pe mine? Vezi ca Emil te tot striga la topicul lui!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:53

...ce s� v� fac m�, voi nu vre�i s� trage�i p�r�uri, pe voi v-atrag doar izurile, ca pe mu�te !...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:57

De la: mytcor, la data 2010-01-24 10:53:50...ce s� v� fac m�, voi nu vre�i s� trage�i p�r�uri, pe voi v-atrag doar izurile, ca pe mu�te !...

auzi..daca noi sintem muste...tu esti hemoroid?stai la poarta flatulatiei?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:06

De la: crio, la data 2010-01-24 10:57:55
De la: mytcor, la data 2010-01-24 10:53:50...ce s� v� fac m�, voi nu vre�i s� trage�i p�r�uri, pe voi v-atrag doar izurile, ca pe mu�te !...

auzi..daca noi sintem muste...tu esti hemoroid?stai la poarta flatulatiei?

...avantaj Eu !...la mine-i c�lduric� !..

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:08

ok...aici nu te mai pot contrazice.M-ai lasat fara replica

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:24

De la: crio, la data 2010-01-24 11:08:53 ok...aici nu te mai pot contrazice.M-ai lasat fara replica

dac� tot n-ai replic�, ceva p�r�uri n-ai?...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:27

ah..as avea....ministerul sanatatii vrea sa taie toate sporurile cadrelor medicale....Probabil ca ajuns la concluzia ca nu mai are de unde sa taie si atunci ..hai sa se bage si-n sistemul sanitar ca prea era la caldurica.Probabil ca ...mita nu va mai fi pe sest,va fi afisata in fata usii de la salon ca tarif ptr amabilitatea de a efectua tratamentele.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:31

De la: crio, la data 2010-01-24 11:27:24ah..as avea....ministerul sanatatii vrea sa taie toate sporurile cadrelor medicale....Probabil ca ajuns la concluzia ca nu mai are de unde sa taie si atunci ..hai sa se bage si-n sistemul sanitar ca prea era la caldurica.Probabil ca ...mita nu va mai fi pe sest,va fi afisata in fata usii de la salon ca tarif ptr amabilitatea de a efectua tratamentele.

... da' ce Musette, �n Ro mai exist� sistem sanitar(s�n�tae) ?...acolo-i o cloac� d�r�p�nat� , prost dotat�, mizerabil� �i-n majoritate incompetent�.

micile oaze medicale sunt ale unor ideali�ti, �n rest, lacrimi �i s�nge !..

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:32

ok,eu sint una care provoaca lacrimi si singe!!!! hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:35

De la: crio, la data 2010-01-24 11:32:47ok,eu sint una care provoaca lacrimi si singe!!!! hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

z�t !...deschide topic, sistem de s�n�tate-n Ro.

neagr�, dulce �i fierbinte !....aaaaa!..

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FLATULATII
Mergi la: