back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Flatulatii

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:57

De la: Dorulet, la data 2010-01-10 02:52:26
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:49:20Ce e alea fla...?

B�ini Emile!!!
( oricum, termenul corect este flatulen��...dar suntem rom�ni...�i "merge �i a�a" )

Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:01

Sa va fie rusine, sa intrati pe un asemenea.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:06

De ce Nea Mihai?
Asta e un fenomen natural!
Eu insa am cunoscut numai termenul vulgar, acum sint telectual!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:12

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:06:14De ce Nea Mihai?
Asta e un fenomen natural!
Eu insa am cunoscut numai termenul vulgar, acum sint telectual!
Sa-i spui ca e natural unei tipe cu care vorbesti......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:15

Da ce e numai la barbatI?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:17

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:15:51Da ce e numai la barbatI?
Intreaba o femeie asa mai straina...sa-ti spuna.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 08:51

Categoric numai la barbati...nu distrugeti icoanele , mai ales ca ,mananca Activia, am vazut eu la TV

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:28

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-10 08:51:03

Categoric numai la barbati...nu distrugeti icoanele , mai ales ca ,mananca Activia, am vazut eu la TV

sub masca lui Bond.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:38

De la: xyz, la data 2010-01-10 10:28:15

sub masca lui Bond.

Buna dimineata, soare!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:43

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-10 10:38:53
De la: xyz, la data 2010-01-10 10:28:15

sub masca lui Bond.

Buna dimineata, soare!

Buna, Octan.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:23

Apropo de Activia - rezultate garantate in 14 zile, sau banii inapoi.

Exercitiu de imaginatie - recuperarea banilor, a incercat cineva vreodata?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:25

....Aloooo !...adresez ultimilor participan�i un apel umanitar �i nonconformist.

Conform titulaturii, fac apel c�tre domniile dumneavoastr� s� renun�a�i a flaula pe acorduri disonante �i-n chei necunoscute, aici se flatuleaz�-n adev�rate rapsodi, se dezl�n�uiesc adevarate simfonii pe acorduri personalizate dar, o adev�rata simfonie a p�r��ielilor nu se pot ob�ine cu 3 boabe de fasole �-acelea ne fierte a�a cum se cuvine.
Deci; ...s�-nceap� uvertura, ave�i onoarea !...

Se admit �i concertele folclorice cu b�inici tradi�ionale conform zonei etnologice c�reia-i apar�ine�i.
Aten�ie !...atunci c�nd situa�ia va deveni mocirloas�, nu ro�i�i, este suficient s� ridica�i 2 dedete �i-o s-ave�i permisiunea de-a v� schimba �inuta, menuurile dar nu �i instrumentul, cei ce vor fi depista�i c� tri�eaz�, sau folosesc instrumente contraf�cute, vor fi exclu�i din orchetr� f�ra a beneficia de vreo clemen�� din partea celorlal�i instrumento�ti sau din partea asisten�ei !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:31

De la: mytcor, la data 2010-01-10 11:25:12....Aloooo !...adresez ultimilor participan�i un apel umanitar �i nonconformist.

Conform titulaturii, fac apel c�tre domniile dumneavoastr� s� renun�a�i a flaula pe acorduri disonante �i-n chei necunoscute, aici se flatuleaz�-n adev�rate rapsodi, se dezl�n�uiesc adevarate simfonii pe acorduri personalizate dar, o adev�rata simfonie a p�r��ielilor nu se pot ob�ine cu 3 boabe de fasole �-acelea ne fierte a�a cum se cuvine.

Se admit �i concertele folclorice cu b�inici tradi�ionale conform zonei etnologice c�reia-i apar�ine�i.
Aten�ie !...atunci c�nd situa�ia va deveni mocirloas�, nu ro�i�i, este suficient s� ridica�i 2 dedete �i-o s-ave�i permisiunea de-a v� schimba �inuta, menuurile dar nu �i instrumentul, cei ce vor fi depista�i c� tri�eaz�, sau folosesc instrumente contraf�cute, vor fi exclu�i din orchetr� f�ra a beneficia de vreo clemen�� din partea celorlal�i instrumento�ti sau din partea asisten�ei !

Dai o tenta britanica temei Baietii reginei considera un semn de mare prietenie si cordialitate sa-si dea drumul la flatu...flufa.. parturi dupa neste pahare...auzita din sursa directa!...cam scarbita, sursa

Nu trageti in pianist!
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:34

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-10 11:31:39
Dai o tenta britanica temei Baietii reginei considera un semn de mare prietenie si cordialitate sa-si dea drumul la flatu...flufa.. parturi dupa neste pahare...auzita din sursa directa!...cam scarbita, sursa
Au ventilatoare puternice ... banuiesc, pt reimprospatarea aerului ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:36

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-10 11:31:39
De la: mytcor, la data 2010-01-10 11:25:12....Aloooo !...adresez ultimilor participan�i un apel umanitar �i nonconformist.

.dedica�ie

St� Grivei pe g�nduri dus
Singur cuc bastardu'
κi ridic� cracu'n sus
�i strope�te gardu'.

Doi coco�i se iau la sfad�
Pentru o gain�;
Iar mag�rul, tot m�gar
Trage o be�in�

A ie�it un bobocel
Ro�u la culoare
Ca o pu�� de c��el
Care-a stat la soare!

Un berbec cu curu-n sus
Scuip� o c�c�reaz�
I-a intrat un vierme-n cur
�i-l cam enerveaz� !..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:43

Zece membri umanisti
Visau spaga noua;
Unu-a luat-o si n-a zis...
Si-au ramas doar noua.

Noua membri umanisti
Faceau bani din copt;
Cand la loto au pierdut
Au ramas doar opt...

Opt membri umanisti
S-au pus iar pe fapte:
Au intrat la �conservat�...
Si-au ramas doar sapte.

Sapte juni conservatori
Fac afaceri grase;
Trei antene-au cumparat...
Si-au ramas doar sase.

Sase membri antenisti
Tot urlau lozinci;
Unul a urlat gresit...
Si-au ramas doar cinci.

Cinci tovarasi de partid
Dau cu subsemnatu�;
Unul �Felix� s-a semnat...
Si-au ramas doar patru.

Patru membri antenisti
Vorbesc intre ei
Moise a vorbit prea mult
Si-au ramas doar trei.

Trei membri umanisti
Nu mai vor razboi;
Unul s-a facut mason
Si-au ramas doar doi.

Doi membri conservatori
Luminau catunul.
Unul chiar s-a curentat...
Si-a ramas doar unul.

Un membru conservator,
Cel mai lamurit,
A plecat cu JET-ul lui
Si n-a mai venit...

Zero membri umanisti
Lupta pentru pace
Caci partidul lor maret
Stie el ce face!

MORALA. LUI FELIX
Cu fata spre peremisti
Si cu curul spre pedisti,
Nu e greu de presupus
Ce-o sa-ti intre din apus.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:46

Pentru cei care nu cunosc conceptul de �bucla� oferim aici explicatiile clarificatoare pentru a intelege ce se intampla atunci cand se spune despre un program de calculator ca �intra in bucla� (�looping�).

Directorul unei firme ii spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie�

Secretara isi suna sotul:
- Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine in acest timp.

Sotul isi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea�

Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:
- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala.? Deci saptamana viitoare nu veniti la scoala.

Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:
- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber vom merge la munte impreuna.

Bunicul, (care este directorul din aceasta istorioara) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.

- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu�

Sotul isi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca in calatorie.

Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.

Copilul ii spune bunicului:
- Bunicule, saptamana viitoare mergem la scoala asa ca, imi pare rau dar nu mai pot sa-ti tin companie.

Bunicul director isi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare continua pregatirile pentru plecarea la congres�

Acum ati inteles ce inseamna �a intrat in bucla� ?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 19:09

Aoleu, ce "telectuale" e "vinturile" astea, bre!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 03:21

S-a aerisit pe aici ptr o zi.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 03:46

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:09:00Aoleu, ce "telectuale" e "vinturile" astea, bre!
'''Telectualele'' lui peste prajit ....

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 07:19

Chiar indragostitii cand admira luna
cu sau fara voie scapa cate una
Dar c-o tuse seaca bine regizata
Sau c-o melodie mai pe nas cantata,
Fac ca sa vibreze tot a melodie
Chiar si nedorita scurta galagie
Din pacate nu pot prezenta toata Dilema di cauza limbajului ,uneori licentios dar o pot expedia prin mail doritorilor.Fac cuvenita mentiune ca poezia nu-mi apartine,nu de alta dar sa nu platesc cumva impozit pe dreptul de autor.Se pare ca Dilma a fost scrisa de Toparceanu.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 13:26

De la: 9am174385, la data 2010-01-12 07:19:03

Chiar indragostitii cand admira luna
cu sau fara voie scapa cate una
Dar c-o tuse seaca bine regizata
Sau c-o melodie mai pe nas cantata,
Fac ca sa vibreze tot a melodie
Chiar si nedorita scurta galagie
Din pacate nu pot prezenta toata Dilema di cauza limbajului ,uneori licentios dar o pot expedia prin mail doritorilor.Fac cuvenita mentiune ca poezia nu-mi apartine,nu de alta dar sa nu platesc cumva impozit pe dreptul de autor.Se pare ca Dilma a fost scrisa de Toparceanu.

...Vaaaaaaai !!!!!!! ....domni�orico, s� �tii c� fondul lexical din Lb.Rom�n� cuprinte sigur acele cuvinte pe care T.Arghezi le-a folosit �n compunerea acelei structuri literare, chiar v� rug�m a o expune aici , cu toate c� dac-a�i fi fost atent� ea exist� deja postat�, 'au m�-n�el ?!

9am174385

50 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 14:43

Da stimate domn ai dreptate.M-am grabit si n-am citit toate comentariile.Am vazut ca ai postat Dilema intreaga Imi fac mea culpa.Domnisorica e un domn de 60 de ani cam rusinos nevoie mare .
Ai perfecta dreptate .Daca e in Dex cuvantul , inseamna ca e ok.Nu te amendeaza,,,,,cna-ul de pe forum.

Salut.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 18:35

De la: 9am174385, la data 2010-01-12 14:43:04Da stimate domn ai dreptate.M-am grabit si n-am citit toate comentariile.Am vazut ca ai postat Dilema intreaga Imi fac mea culpa.Domnisorica e un domn de 60 de ani cam rusinos nevoie mare .
Ai perfecta dreptate .Daca e in Dex cuvantul , inseamna ca e ok.Nu te amendeaza,,,,,cna-ul de pe forum.

Salut.

of,of,of !..o mai vece "racil�" de-a mea, nu obi�nuiesc a cotrob�ii prin menuu-rile biografice ale userilor �i �mi dau �n petic cu formule de adresare neconforme, accepta�i scuzele mele Herr !...

oricum...s� v� traiasc�-n s�natate , bucurii �i mul�i ani nepo�elele (cred) bucur�ndu-v� �i Dvs. al�turi de Ele !....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:29

De la: mytcor, la data 2010-01-10 17:46:45Pentru cei care nu cunosc conceptul de �bucla� oferim aici explicatiile clarificatoare pentru a intelege ce se intampla atunci cand se spune despre un program de calculator ca �intra in bucla� (�looping�).

Directorul unei firme ii spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie�

- Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine in acest timp.

Sotul isi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea�

Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:
- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala.? Deci saptamana viitoare nu veniti la scoala.

Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:
- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber vom merge la munte impreuna.

Bunicul, (care este directorul din aceasta istorioara) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.

- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu�

Sotul isi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca in calatorie.

Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.

Copilul ii spune bunicului:
- Bunicule, saptamana viitoare mergem la scoala asa ca, imi pare rau dar nu mai pot sa-ti tin companie.

Bunicul director isi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare continua pregatirile pentru plecarea la congres�

Acum ati inteles ce inseamna �a intrat in bucla� ?

:

Foarte interesanta...bucla :

Cutremuur

51 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:32

Bucla e atunci cind striga consoarta dupa tine "lasi cam multe scame ". Si te uiti dupa ele. Dar le vede numai ea.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:34

De la: 9am174385, la data 2010-01-12 14:43:04Da stimate domn ai dreptate.M-am grabit si n-am citit toate comentariile.Am vazut ca ai postat Dilema intreaga Imi fac mea culpa.Domnisorica e un domn de 60 de ani cam rusinos nevoie mare .

Salut.

Dupa avatar n-as zice ca aveti 60 de ani ...sau era asa o gluma????

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 21:36

De la: Cutremuur, la data 2010-01-12 21:32:40Bucla e atunci cind striga consoarta dupa tine "lasi cam multe scame ". Si te uiti dupa ele. Dar le vede numai ea.

Normal si ca sa ai un motiv in plus sa pleci sa-ti iei bere sau sa bei una (daca o ai deja )

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 14:03

.... M�i drag�, doamnelor domni�oricilor �i domnilor, pe fluxurile de �tiri ce-mi parvin din Ro, constat c� membrii guvernului E. Boc deja s-au balonat .

De frica auto-provoc�rii unor colici intestinale guvernamentale acum pe timp de criz�, ministrul de finan�e cu toate c� p�n� mai ieri sc�pa c�te-ob�inic� vindicativ�, a�a mai discret, ast�zi ab�ituna tunat� !...Vl�descu l-a numit consilier personal peb�inosul Dan Bitman.
Rom�ni !..de-acum, b�inileeconomice ale ministerului de finan�e vor fi a�ezate pe portativ, orchestra va primi instruc�iuni �n ceea ce prive�te aranjamentul muzical iar Dl. Dan Bitman �� va acorda rectul �n vederea unei interpret�rib�inoase a tuturor p�r��ielilorfinan�iste ale ministrului Vl�descu.

Nici nu-mi revine bine olfactivul �n paramertii normali de func�ionare dupa cele dou� flatulen�e finan�isto-muzicale �i se-aude zgomotos o alt�b�in� , d-aceast� dat� din zona b�ino�ilor�i-ab�inicilor parlamentari ce-�i tol�nesc dosurile obosite pe luxoasele fotolii ale �mpu�catului.
Legea impozitelor pe averile mari, a�a se nume�te ultima flatulen�� ce se V�ntu-r� prin Parlament.
M�i nene, �tia din Parlament bag seam� c� au crampe deja, la ei pasu �i b�inapasul�i b�inicacorul p�r��ielilor parlamentare vor s� impoziteze averileb�ite !...

M�i s� fie, cum poti impozita o avere b�t�cunesim�ire maxim� ce-a produs �i mocirl�-n poartab�inosului dac� tu nu �tii dac� acea b�in�-iveritabil�, b�it�pe bune, adic� b�it��n mod cinstit .
Se dore�te cumva legalizarea b�inilortrase ilicit sau nemeritate, sau b�inilede provenien�� �ndoielnic�?...

M�i s� fie, situa�ia devine de-a dreptul cufuroas�, trebuie s�-mi �mbrac echipamentul de protec�ie �i s�-mi instalez masca contra gazelor pe figur�, nu mai merge a�a frate, nu se mai poate !...

9am174385

50 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 14:27

Multumesc stimate domn pentru ca suntem si prieteni in particular da-mi si ceva amanunte despre tine.
Vad ca esti superactiv pe forum ,ai stil personal si pe deasupra esti citit frate nu gluma.
Te astept ac asa.... Salut

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FLATULATII
Mergi la: