back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Flatulatii

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 13:00

Acum ori iti cumperi un storcator romanesc ori unul coreean ...sau eu zic ca tot nemtii le fac mai bune conditia ca intr-adevar sa fie facut in Nemtzia si nu pe vapor de chinezi .Acum si Bosh isi asambleaza aparatura undeva in europa(mana de lucru ieftina) cu multe piese coreene

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 17:18

Lumeeeee, lumeeeeee, �nv�rti�i fla�neta s� se flatuleze planetaaaaa !...

ultimab�inic� PSD-ist����� este de-o striden�� vindicativo-exhaustiv� cu iz trandafirosseeee

Cel se ne-o expune-n pia�a mediei pudice ,?...nime altul dec�t cel ce-�i num�ra cohonesurile-n parlam�ntul ru�iniciosei politichiiiii !...

exemplificare ?...""Adrian Nastase: Anuntul extradarii lui Hayssam este o diversiune in timp de pace """

normal !...ar fi o diversiune pe timp de pace �i reformarea PSD-ului din temelii, sau poate scoatrea sa �n afara legiiiiiii, pt. �nalt� tr�dare �i submiare a economiei na�ionaleeeeeee la fel cum aceeia�i membrii ai s�i au scos �n afara legii PCR_uuuuuuuuuuuuul !....

Strajnic� flatulen������������������ !...se-mput trandafirii �i se ofilesc nu alta !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 17:26

Oricum, vis a vis de aer , i-l avem ,,amanetat si pe acesta cu alte tari!Aduceti-va aminte.

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 17:37

De la: IPU, la data 2010-01-08 17:26:58Oricum, vis a vis de aer , i-l avem ,,amanetat si pe acesta cu alte tari!Aduceti-va aminte.

....IPULE, aici nu-i vorba despre stratul de ozon neicu�orule ci despre flatulen�ele soase pe diferite orificii cona�ule !....

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 17:50

AM INTELES DLE INGINER! STIAM CA E VORBA DE BASINI, TU NU AI INTELES MOSULE ! DAR NU CONTEAZA NU MA MAI AVENTUREZ P-ACI, DACA TE DAI ASA! PA! UNDE SE ,, IMPUTE TREABA AERUL NU SE MAI POATE RESPIRA! ,, DISCUTA LINISTIT,, , E UN SUBIECT INTERESANT! SI PLACUT PT UNII CARE NU-SI DAU SEAMA DE DEVIATII DELA SUBIECT! OK! miscare!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:00

De la: IPU, la data 2010-01-08 17:50:03AM INTELES DLE INGINER! STIAM CA E VORBA DE BASINI, TU NU AI INTELES MOSULE ! DAR NU CONTEAZA NU MA MAI AVENTUREZ P-ACI, DACA TE DAI ASA! PA! UNDE SE ,, IMPUTE TREABA AERUL NU SE MAI POATE RESPIRA! ,, DISCUTA LINISTIT,, , E UN SUBIECT INTERESANT! SI PLACUT PT UNII CARE NU-SI DAU SEAMA DE DEVIATII DELA SUBIECT! OK! miscare!

....adic� tu IPULE nu te be�i de fel !..tu strici copaia de ma�e pentru c� te ru�inezi s� tragi o b�in�tunat�-n auzul tuturor ?..sau tu dai b�inici d-alea chinuite, d-alea pe vang� ?...

Hai b�iete, trage-o b�inic� s�n�tos� �i bine venit� oric�nd, scapi de balon�ri cedreacu !...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:13

ASA TE VREAU FRATE! VORBA ROMANULUI CEA DE PE URMA: CE DRACU SA VORBIM ASA CUM NE SPUNE CAPUL! NICI MACAR NU SUNT ,, CONSTIPAT ,, ASA CUM CREZI TU! ALTII SUNT , NU TU! SAU EU !!NICI MACAR NU MA INTERESEAZA DACA TU MA CREZI ,, BATE SAUA ,, SA PRICEAPA CALUL! MA INJURI TE INJUR, DAR ASTA MAI TIRZIU! VREAU SA TE VAD IN ,,CE APE TE SCALZI,,.DACA AI OBSERVAT NU IES PRIMUL LA ,,INTERVAL,, ASTEPT! DACA OMUL E,,CORECT,, PACE LUI ! DACA NU! NU! ! ASTA E! VARSA ,,MOSULE,, CUTIA PANDOREI,, CA STII CE SE VA INTIMPLA !S-A DUS DRACULUI MONOTONIA!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:19

De la: mytcor, la data 2010-01-08 18:00:22
De la: IPU, la data 2010-01-08 17:50:03AM INTELES DLE INGINER! STIAM CA E VORBA DE BASINI, TU NU AI INTELES MOSULE ! DAR NU CONTEAZA NU MA MAI AVENTUREZ P-ACI, DACA TE DAI ASA! PA! UNDE SE ,, IMPUTE TREABA AERUL NU SE MAI POATE RESPIRA! ,, DISCUTA LINISTIT,, , E UN SUBIECT INTERESANT! SI PLACUT PT UNII CARE NU-SI DAU SEAMA DE DEVIATII DELA SUBIECT! OK! miscare!

....adic� tu IPULE nu te be�i de fel !..tu strici copaia de ma�e pentru c� te ru�inezi s� tragi o b�in�tunat�-n auzul tuturor ?..sau tu dai b�inici d-alea chinuite, d-alea pe vang� ?...

Hai b�iete, trage-o b�inic� s�n�tos� �i bine venit� oric�nd, scapi de balon�ri cedreacu !...

vezi ca fratele Silviu are nevoie de o centrifuga strainoasa....intra pe " basescu" si vezi !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:31

NU STIU CE VREI SA ZICI , DAR NU POT INTRA ACOLO!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:36

De la: IPU, la data 2010-01-08 18:31:41NU STIU CE VREI SA ZICI , DAR NU POT INTRA ACOLO!

scuza-ma,dar era ptr. mytcor,ptr. ca el iti raspunsese tie si d'aia am dat click pe postarea lui ! dar daca vrei sa intri si tu la bataie pe "basescu" cauta pe Forum- la politica si intra pe topicul respectiv !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:40

MAMAIE ! NU VORBESC CU MAMAILE IN GENERAL CA SUNT SENILE! ASTA DACA NU TI-AI INVERSAT CIFRELE VIRSTEI MATALE! DACA SUNT INVERSATE PREMEDITAT ATUNCI AI FACUT O MARE GRESEALA ! CREIERUL LA VIRSTA MATA NU MAI DA COMENZI SIGURE CATRE GURA! DA COMENZI CATRE ,,VANGA ,, CA SA-L CITEZ PE ANTEMERGATORUL MEU RASPUNZATOR DE STAREA MEA DE ACUM, CA SI PE MATALE , BRE DEALTFEL!

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:46

I-MI PARE RAU DE VORBELE URITE DAR FII MAI ATENTA CUI II TRIMITI MESAJELE! DAI SI PESTE DE-AL DE MINE CARE SE TRANSFORMA INTR-UN OM MAI PUTIN INTELEGATOR ,,CU ALTII,, CARE ABIA ASTEPTA DUPA COLT!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 18:53

De la: gabigabi, la data 2010-01-08 18:36:19
De la: IPU, la data 2010-01-08 18:31:41NU STIU CE VREI SA ZICI , DAR NU POT INTRA ACOLO!

scuza-ma,dar era ptr. mytcor,ptr. ca el iti raspunsese tie si d'aia am dat click pe postarea lui ! dar daca vrei sa intri si tu la bataie pe "basescu" cauta pe Forum- la politica si intra pe topicul respectiv !

asta ai spus tu ; asta ti-am raspuns eu la faptul ca nu poti intra acolo ! dar,am inteles : ai flatulatii ! baseste in continuare cit poftesti,mie nu-mi pasa ce-ti bese mintea ! salut mocofane !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:28

DECI E VALABIL CE TI-AM SCRIS INAINTE! CE NU POTI SA ACCEPTI NISTE SCUZE FEMALE? E GREWU ?CUM VROIAI SA REACTIONEZ? SA INTORC SI CELALAT OBRAZ MAMAIE? NA! DACA NU TE LASI1 LAS-O BALTA ! HAI SA INCHEIEM SUBIECTUL SI SCUZA-MA PT . A DOUA OARA .SA STII CA RESPECT OAMENII CU ANI MULTI, E, NU CHIAR ASA DE MULTI,PT. CA MIINE POIMIINE VOI AJUNGE SI EU LA ACEASTA VIRSTA! TE CRED , SI TE SCUZ PT. REACTIA TA! IMPORTANT ESTE SA NE RECUNOASTEM GRESELILE! DACA NU INSEAMNA CA NU AM INVATAT SA FIM MAI INTELEPTI IN VIATA!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 06:40

De la: IPU, la data 2010-01-08 18:46:45I-MI PARE RAU DE VORBELE URITE DAR FII MAI ATENTA CUI II TRIMITI MESAJELE! DAI SI PESTE DE-AL DE MINE CARE SE TRANSFORMA INTR-UN OM MAI PUTIN INTELEGATOR ,,CU ALTII,, CARE ABIA ASTEPTA DUPA COLT!

astea s-au chemat Scuze ? himmm ! si dupa care Colt te-am asteptat ? ca sa ce ? habar n-am despre ce vorbesti,dar cred ca esti un om tare banuitor si tot ti se pare ca are cineva ceva cu tine !...n-am tata,nimic cu tine ! acu' te vad prima oara si la raspunsul meu prietenos,tu ai dat cu maciuca-n balta si m-ai improscat !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 06:49

De la: IPU, la data 2010-01-08 18:46:45I-MI PARE RAU DE VORBELE URITE DAR FII MAI ATENTA CUI II TRIMITI MESAJELE! DAI SI PESTE DE-AL DE MINE CARE SE TRANSFORMA INTR-UN OM MAI PUTIN INTELEGATOR ,,CU ALTII,, CARE ABIA ASTEPTA DUPA COLT!

Bravo pentru postarea asta, era sa sar la beregata!
..si pe doamna Gabi o iubesc, dar n-are ea nevoie de protectia mea ca daca-ti da un dos de palma te face racheta!...dar dupa cum ti-a raspuns, vezi ca-i o doamna; pupa mana frumos, sa fie PACE!

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 06:57

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-09 06:49:34

..si pe doamna Gabi o iubesc, dar n-are ea nevoie de protectia mea ca daca-ti da un dos de palma te face racheta!...dar dupa cum ti-a raspuns, vezi ca-i o doamna; pupa mana frumos, sa fie PACE!

buna dimineata, Gigica cel drag !....toate femeile au nevoie de protectie ....chiar si numai cu gindul sau inima! si,daca stau si ma gindesc bine si barbatii au nevoie de ea : o vorba buna,un zimbet cald si o mingiiere ,pot face dintr-un iepuras un leu.... am zis si eu....daca vrei,poti sa ma contrazici ca nu ma supar !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:01

De la: gabigabi, la data 2010-01-09 06:57:05
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-09 06:49:34

buna dimineata, Gigica cel drag !....toate femeile au nevoie de protectie ....chiar si numai cu gindul sau inima! si,daca stau si ma gindesc bine si barbatii au nevoie de ea : o vorba buna,un zimbet cald si o mingiiere ,pot face dintr-un iepuras un leu.... am zis si eu....daca vrei,poti sa ma contrazici ca nu ma supar !

Pai astia va ataca mai mult pe la ,,Basescu'' unde intru rar ca imi repunga ( sic! ) dar ca sa fiu cavaler incerc de-acu incolo....

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:11

ma descurc, Gigica cel drag : m-am facut rea si am invatat sa raspund si eu !....am remarcat ca exista o categorie de oameni care, de le vorbesti frumos,te cred un papa-lapte ! cum l-ai pus la punct,chiar mai dur, se umplu de respect,ceea ce mi se pare tare aiurea !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:19

De la: gabigabi, la data 2010-01-09 07:11:21ma descurc, Gigica cel drag : m-am facut rea si am invatat sa raspund si eu !....am remarcat ca exista o categorie de oameni care, de le vorbesti frumos,te cred un papa-lapte ! cum l-ai pus la punct,chiar mai dur, se umplu de respect,ceea ce mi se pare tare aiurea !

Dati-i inainte, ca-mi place sa va citesc, cel mai adesea spuneti ce gandesc eu, dar mult mai bine

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:30

ei,asta da, lauda ! multumesc....sper sa merit,intr-adevar ,lauda ta ! ....am o groaza de treaba astazi si eu bintui pe aici ! daca vezi ca nu mai raspund,inseamna ca mi-am rupt radacina de sub scaunul calculatorului si m-am dus la bucatarie !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 08:53

OCTANE, TI-A SCAZUT CIFRA OCTANICA,DACA M-AI INTILNI VREODATA TI-AR PIERI CHEFU SA MAI VORBESTI MAN! TE CAM DAI PERSONALITATE IMPORTANTA! MOSULE ACTORUL CARE TE REPR. CA AVATAR NU TE FACE MAI DESTEPT! SAU MAI INTERESANT! CITESTE MAI ATENT DESPRE CE ESTE VORBA, SI NU MAI ABERA! EA A GRESIT PRIMA SI PUTETI COALIZA CIT VRETI! SUNTETI DE ACEEASI SPETA ! DACA LASI GARDA JOS SI-TI RECUNOSTI GRESEALA VEI FI HAITUIT, SI CIUDAT! EI NA, NU MAI FAQ COMPROMISURI CA NU SE MERITA!,, PREIETENESTE I-TI SPUN SI EU ,,.APROPOS ,POTI SA-TI CHEMI SI ,, CAVALERIA,,.-O SA AI OSURPRIZA CARE O SA TE MACINE ,,PERMANENT,,

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 08:58

MAMAIE AI GRESIT PLATESTI! ASTA E! LA TINE NU S-A AUZIT DE TOLERABILITATE! ARUNCI CU NOROI, TE SCUZI , TI SE ACCEPTA SCUZELE SI TE ,,AFISEZI,, ASA CUM ESTI DE ALTFEL! POTI SA TE UNESTI LA BINE SI LA GREU CU BARBATI,, SIMPATICI,, ,,SARITORI,, DIN JUDETUL TAU!DECI ORICINE AI FI , PA!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 08:59

De la: gabigabi, la data 2010-01-09 06:40:20

astea s-au chemat Scuze ? himmm ! si dupa care Colt te-am asteptat ? ca sa ce ? habar n-am despre ce vorbesti,dar cred ca esti un om tare banuitor si tot ti se pare ca are cineva ceva cu tine !...n-am tata,nimic cu tine ! acu' te vad prima oara si la raspunsul meu prietenos,tu ai dat cu maciuca-n balta si m-ai improscat !

IPU.le draga ,cu ce te-am atacat ,omule ? chiar nu inteleg : ti-am spus doar cum sa intri pe forumul la care nu puteai sa intri ....cu ce-am gresit ?

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 09:11

Esti extraordinara si te tii tare! octan habar n-are cu cine este prieten! nici macar nu te mai forta sa ironizezi de acolo de sus1 coboara!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 17:04

...a�a bibiloilor p�r��i�i nestingheri�i !...

hai s� vedem cine-o d� pe cea mai odorizat� !....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 00:17

Baaaaaiiii ce miroase aici????

Hidrogen sulfurat???

Aerisiti nebunilor ca va intoxicati !!!
Sunteti in camera de gazare????
Baaa vedeti ca Mytcor va atrage in capcana asta sulfuroasa si dupa aia va face .. sapun !!!!??? ca la Auschwitz !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:40

Serios, nu mai mincati asa de mult. Ca faceti naibii ceva pe la intestine. Beti sucuri naturale.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:49

Ce e alea fla...?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:52

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:49:20Ce e alea fla...?

B�ini Emile!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FLATULATII
Mergi la: