back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 15:19

la multi ani si o primavara frumoasa, grabitilor!

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 18:39

De la: 9am243736, la data 2011-03-08 15:16:03Trei tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi renova apartamentul.
Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic.
- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?”
Si ea mi-a raspuns: “Sa te imbraci bine

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
-"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???"
Barbatul raspunde foarte calm:
-"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..."

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 18:45

De la: coradu, la data 2011-03-07 23:18:41,,La multi ani,tuturor doamnelor si domnisoarelor,,!!!!!!!!!!!!!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 18:48

De la: coradu, la data 2011-03-08 18:39:31
De la: 9am243736, la data 2011-03-08 15:16:03Trei tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic.
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?”

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
-"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!"
-"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..."

La mine e invers..,,de ce l-ai lasat pe magarul ala in fata?" ,,esti singura politicoasa, toti se baga!!! "

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:42

Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci
cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel,
sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:43

Bunica mea a fost o femeie dura. Trei soti a ingropat, cu toate ca doi
numai motaiau...

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:44

De la: Ingrid, la data 2011-03-08 18:48:39

La mine e invers..,,de ce l-ai lasat pe magarul ala in fata?" ,,esti singura politicoasa, toti se baga!!! "

Pe bune, sunt multi magari care-ti taie calea, mai ales Bucuresteni, ca pisica neagra.
Nici n-ai timp sa-i injuri, dar tot n-ar auzi....prefer soferitele in trafic, chiar excesiv de prudente, tot gasesti o modalitate sa le depasesti. La mine e ca in postarea lui Coradu; las-o la 20, trage mai pe dreapta, vine o masina sa nu intri in ea, las-o incet intri in localitate, ai depasit 80 la ora, poastreaza distanta, fii atent ca ala intra in tine, pune frana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti vine sa-i dai volanul cu riscul s-o bage
in toate bordurile. Singuratatea la volan e cel mai bun prieten si o muzica buna.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:44

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.
Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu
te gandi la chestia asta!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:47

De la: emil_pislaru, la data 2011-03-08 19:44:00

Pe bune, sunt multi magari care-ti taie calea, mai ales Bucuresteni, ca pisica neagra.
Nici n-ai timp sa-i injuri, dar tot n-ar auzi....prefer soferitele in trafic, chiar excesiv de prudente, tot gasesti o modalitate sa le depasesti. La mine e ca in postarea lui Coradu; las-o la 20, trage mai pe dreapta, vine o masina sa nu intri in ea, las-o incet intri in localitate, ai depasit 80 la ora, poastreaza distanta, fii atent ca ala intra in tine, pune frana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti vine sa-i dai volanul cu riscul s-o bage
in toate bordurile. Singuratatea la volan e cel mai bun prieten si o muzica buna.

Nerecunoscatorule, te ajuta pentru ca te iubeste!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 19:49

Nu exista oameni nebuni. Acei asa zis nebuni sint persoane ce intra in lumi astrale, si unii pierd ptr ani intregi uzul ratiunii. Practic nu se mai pot reculege. Si pot fi ajutati, de mai multi oameni, asta in cazul in care forta lor psihica f mare, nu ii trage si pe ceeilalti in lumile in care umbla ei.
Asta in cazul in care nu au vreo afectiune ascunsa ce le da stari de deviere comportamentala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 20:03

Pestele care lupta impotriva curentului... moare electrocutat.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 20:06

Totusi daca ai calitati de la nastere, este un mare ajutor

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 20:17

Fugi de tentatii dar incet, sa te poata ajunge.

Exista o lume mai buna dar este foarte scumpa.

A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou.

Daca o pasarica ti-a soptit ceva atunci inseamna ca ai innebunit
pentru ca pasarelele nu vorbesc.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 20:19

Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj
nu te face masina...

Judecata buna vine in urma experientelor rele, iar acestea vin in urma
judecatii rele. (Biblia zice sa nu judeci...)

Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala
atunci cand o repeti.

Este mai usor sa obtii iertarea decat permisiunea.

Constiinta este aceea care sufera atunci cand restul partilor fiintei
tale se simt atat de bine.

Greutatea normala: nu trebuie sa cantaresti mai mult decat frigiderul tau.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.

Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai
mai incercat pana atunci.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 21:05

De la: emil_pislaru, la data 2011-03-08 19:44:00

cum asa?
fara.......copiloatâ?????????????

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 21:08

De la: nastasemihail, la data 2011-03-08 19:49:43Nu exista oameni nebuni. Acei asa zis nebuni sint persoane ce intra in lumi astrale, si unii pierd ptr ani intregi uzul ratiunii. Practic nu se mai pot reculege. Si pot fi ajutati, de mai multi oameni, asta in cazul in care forta lor psihica f mare, nu ii trage si pe ceeilalti in lumile in care umbla ei.
Asta in cazul in care nu au vreo afectiune ascunsa ce le da stari de deviere comportamentala.

cine nu stie sa inoate,trage si salvatorul la....fund....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2011, ora 21:15

De la: Ingrid, la data 2011-03-08 19:42:21Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci
cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel,
sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel.

pai da...ca dintre cei sapte pitici ai ALBEI ,doar SOM -NO- RI -LÂ avea ochii oblici..

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Martie 2011, ora 12:12

Dupã ce ºi-a scrântit piciorul la 65 de ani, Grigore Moisil a afirmat: "ªtiam cã la vârsta mea te scrânteºti la cap, nu la picior."

Un linguºitor îi atrase atenþia lui Oliver Cromwell, care intra biruitor în Londra, ce multã lume se strânsese sã-l vadã. "Tot atâþia ar fi fost ºi dacã m-ar fi dus la eºafod", fu rãspunsul.

Celebrul compozitor Hans von Bulow, plimbandu-se intr-o seara prin Berlin, ingandurat, s-a lovit de un trecator. Acesta s-a oprit iritat si se rasti la muzician:
- Dobitoc!
Bulow isi scoase palaria si spuse:
- Incantat de cunostinta, numele meu este Bulow!

O echipa de zidari lucra la repararea parterului unei case cumparate de celebrul tenor Enrico Caruso (1873-1921). Intr-o zi, in timp ce cintaretul repeta citeva arii intr-o camera de la etajul I, se prezenta la el maistrul.
- Doriti sa terminam reparatiile luna asta?
- Bineinteles! - raspunde Caruso.
- Atunci, fiti amabil si nu mai cintati. Imediat ce va aud, oamenii mei lasa totul balta si stau sa va asculte...
A fost, povestea mai tirziu Caruso, cel mai frumos compliment care i s-a facut vreodata.

Marele scriitor irlandez George Bernard Shaw a fost invitat ca punct de atractie la masa unor aristocrati. Amfitrioana, cunoscuta pentru inteligenta sa cam subreda, facu imprudenta sa-l intrebe:
- Spuneti-mi, va rog; am auzit ca pestele regenereaza materia cenusie. Ce peste ma sfatuiti sa consum ?
- Balena ! - raspunse prompt Shaw.

Dupã ce a eºuat în campania militarã din Rusia, în 1812, Napoleon se retrãgea grãbit spre vest.
În dreptul râului Niemen, el împreunã cu suita sa se oprirã ºi cerurã ajutorul unui þãran barcagiu din împrejurimi sã-i treacã pe celãlalt mal.
Când þãranul îi ajutã sã treacã râul, Napoleon se interesã:
- Mulþi dezertori au trecut râul zilele acestea?
Naiv, þãranul i-a rãspuns:
- Niciunul, dumneavoastrã sunteþi primul.

Împãratului Octavian Augustus îi fu prezentat un grec care semãna uimitor cu el ºi, în plus, avea ºi cam aceeaºi vârstã.
Glumind, Augustus îl întrebã dacã nu cumva maicã-sa fusese în tinereþea ei pe la Roma, cam prin vremea când ºi tatãl împãratului era tânãr. Rãspunsul grecului fu prompt:
- Mama nu a fost, dar tatãl meu a stat la Roma mai de mult. cam cu un an înainte de naºterea ta, Cezar!

N.T.Orãºanu, poet ºi publicist, autor de epigrame ºi pamflete politice, a fost trimis în timpul domniei lui Cuza de nenumãrate ori la închisoarea Vãcãreºti, fiindcã pe vremea aceea exista arestul preventiv pentru delicte de presã. De câte ori Orãºanu scria câte un articol violent sau atingãtor la Vodã, îºi trimitea imediat salteaua, plapuma ºi pernele la Vãcãreºti.
Directorul penitenciarului nu voia sã le primeascã, însã Orãºanu îi rãspundea:
- Nu-þi fie teamã, o sã primeºti ºi ordinul peste câteva ceasuri.
Fapt ce se adeverea întotdeauna.

Un amic al lui Caragiale i s-a plâns acestuia într-o zi:
- Auzi, nene Iancule, neruºinatul ãla de Georgescu, nepricopsitul, coate-goale ãla, a îndrãznit sã mã facã tâmpit ºi idiot.
- Când, stimabile? l-a întrebat Caragiale cu un aer scandalizat.
- Acum o orã.
- Ce mãgar! a exclamat Caragiale.
Apoi, luându-l gura pe dinainte:
- Totdeauna a fost în întârziere neisprãvitul ãsta!

În anul 1906 trebuia sã se formeze un nou guvern francez. Cel desemnat cu formarea lui, Ferdinand Sarrien, a invitat acasã câþiva oameni politici pentru consultãri, printre care ºi pe Georges Clemenceau. În timpul discuþiilor s-a servit un bufet rece. Vãzând cã dintre oaspeþi numai Clemenceau nu serveºte nimic, gazda l-a întrebat:
- Dumneata ce doreºti, domnule Clemenceau?
- Internele, a rãspuns acesta.
A doua zi, Clemenceau a depus jurãmântul ca ministru de interne!

Ziarisul ºi prozatorul Anton Bacalbaºa a fost invitat într-o searã la o petrecere. Printre ceilalþi invitaþi se afla ºi un general în retragere. Acesta tocmai citise volumul de schiþe satirice în care scriitorul demasca tarele vieþii cazone. Fãrã sã ºtie cã scriitorul se afla chiar în faþa sa, generalul indignat ameninþa cã îl va chema pe autor în faþa justiþei pentru injurii aduse corpului ofiþeresc, la care Bacalbaºa a intervenit:
- Lãsaþi-l, domnule general. Cine ºtie ce amãrât o fi ºi scriitorul ãsta. Nu vedeþi? Pânã ºi numele îl are ca vai de capul lui, ba cal, ba ºa!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2011, ora 21:22

De la: emil_pislaru, la data 2011-03-09 12:12:15
Dupã ce ºi-a scrântit piciorul la 65 de ani, Grigore Moisil a afirmat: "ªtiam cã la vârsta mea te scrânteºti la cap, nu la picior."

Un linguºitor îi atrase atenþia lui Oliver Cromwell, care intra biruitor în Londra, ce multã lume se strânsese sã-l vadã. "Tot atâþia ar fi fost ºi dacã m-ar fi dus la eºafod", fu rãspunsul.

Celebrul compozitor Hans von Bulow, plimbandu-se intr-o seara prin Berlin, ingandurat, s-a lovit de un trecator. Acesta s-a oprit iritat si se rasti la muzician:
- Dobitoc!
Bulow isi scoase palaria si spuse:
- Incantat de cunostinta, numele meu este Bulow!

O echipa de zidari lucra la repararea parterului unei case cumparate de celebrul tenor Enrico Caruso (1873-1921). Intr-o zi, in timp ce cintaretul repeta citeva arii intr-o camera de la etajul I, se prezenta la el maistrul.
- Doriti sa terminam reparatiile luna asta?
- Bineinteles! - raspunde Caruso.
- Atunci, fiti amabil si nu mai cintati. Imediat ce va aud, oamenii mei lasa totul balta si stau sa va asculte...
A fost, povestea mai tirziu Caruso, cel mai frumos compliment care i s-a facut vreodata.

Marele scriitor irlandez George Bernard Shaw a fost invitat ca punct de atractie la masa unor aristocrati. Amfitrioana, cunoscuta pentru inteligenta sa cam subreda, facu imprudenta sa-l intrebe:
- Spuneti-mi, va rog; am auzit ca pestele regenereaza materia cenusie. Ce peste ma sfatuiti sa consum ?
- Balena ! - raspunse prompt Shaw.

Dupã ce a eºuat în campania militarã din Rusia, în 1812, Napoleon se retrãgea grãbit spre vest.
În dreptul râului Niemen, el împreunã cu suita sa se oprirã ºi cerurã ajutorul unui þãran barcagiu din împrejurimi sã-i treacã pe celãlalt mal.
Când þãranul îi ajutã sã treacã râul, Napoleon se interesã:
- Mulþi dezertori au trecut râul zilele acestea?
Naiv, þãranul i-a rãspuns:
- Niciunul, dumneavoastrã sunteþi primul.

Împãratului Octavian Augustus îi fu prezentat un grec care semãna uimitor cu el ºi, în plus, avea ºi cam aceeaºi vârstã.
Glumind, Augustus îl întrebã dacã nu cumva maicã-sa fusese în tinereþea ei pe la Roma, cam prin vremea când ºi tatãl împãratului era tânãr. Rãspunsul grecului fu prompt:
- Mama nu a fost, dar tatãl meu a stat la Roma mai de mult. cam cu un an înainte de naºterea ta, Cezar!

N.T.Orãºanu, poet ºi publicist, autor de epigrame ºi pamflete politice, a fost trimis în timpul domniei lui Cuza de nenumãrate ori la închisoarea Vãcãreºti, fiindcã pe vremea aceea exista arestul preventiv pentru delicte de presã. De câte ori Orãºanu scria câte un articol violent sau atingãtor la Vodã, îºi trimitea imediat salteaua, plapuma ºi pernele la Vãcãreºti.
Directorul penitenciarului nu voia sã le primeascã, însã Orãºanu îi rãspundea:
- Nu-þi fie teamã, o sã primeºti ºi ordinul peste câteva ceasuri.
Fapt ce se adeverea întotdeauna.

Un amic al lui Caragiale i s-a plâns acestuia într-o zi:
- Auzi, nene Iancule, neruºinatul ãla de Georgescu, nepricopsitul, coate-goale ãla, a îndrãznit sã mã facã tâmpit ºi idiot.
- Când, stimabile? l-a întrebat Caragiale cu un aer scandalizat.
- Acum o orã.
- Ce mãgar! a exclamat Caragiale.
Apoi, luându-l gura pe dinainte:
- Totdeauna a fost în întârziere neisprãvitul ãsta!

În anul 1906 trebuia sã se formeze un nou guvern francez. Cel desemnat cu formarea lui, Ferdinand Sarrien, a invitat acasã câþiva oameni politici pentru consultãri, printre care ºi pe Georges Clemenceau. În timpul discuþiilor s-a servit un bufet rece. Vãzând cã dintre oaspeþi numai Clemenceau nu serveºte nimic, gazda l-a întrebat:
- Dumneata ce doreºti, domnule Clemenceau?
- Internele, a rãspuns acesta.
A doua zi, Clemenceau a depus jurãmântul ca ministru de interne!

Ziarisul ºi prozatorul Anton Bacalbaºa a fost invitat într-o searã la o petrecere. Printre ceilalþi invitaþi se afla ºi un general în retragere. Acesta tocmai citise volumul de schiþe satirice în care scriitorul demasca tarele vieþii cazone. Fãrã sã ºtie cã scriitorul se afla chiar în faþa sa, generalul indignat ameninþa cã îl va chema pe autor în faþa justiþei pentru injurii aduse corpului ofiþeresc, la care Bacalbaºa a intervenit:
- Lãsaþi-l, domnule general. Cine ºtie ce amãrât o fi ºi scriitorul ãsta. Nu vedeþi? Pânã ºi numele îl are ca vai de capul lui, ba cal, ba ºa!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 05:11

De la: Ingrid, la data 2011-03-08 20:03:43Pestele care lupta impotriva curentului... moare electrocutat.

Adica sa inteleg ca singele circula doar prin artere?
Sau ca apa se evapora numai si dispare?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 05:11

De la: Ingrid, la data 2011-03-08 20:03:43Pestele care lupta impotriva curentului... moare electrocutat.

Adica sa inteleg ca singele circula doar prin artere?
Sau ca apa se evapora numai si dispare?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 05:13

De la: Ingrid, la data 2011-03-08 19:44:30Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Si de unde stim sa nu ne ducem la...al 4-lea psihiatru?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 05:17

De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 05:13:34
De la: Ingrid, la data 2011-03-08 19:44:30Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Si de unde stim sa nu ne ducem la...al 4-lea psihiatru?

...nu stim

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2011, ora 09:34

Alarma Coradule!!! Cica au tiganii aragaz, fugi si vezi daca n-o fi al Vetei, mai !

Youtube: Bogdan de la Cluj - Aragazul

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 17:05

Intr-o zi un cercetator, studiaza un purice. . El lua un purice si il pune pe o masa. Dupa care ii spune :
-Sari !
Puricele sare 1m. Dupa care ii mai rupe un picior. Apoi ii spune iar:
- Sari!
Puricele sare 75 cm. Dupa care iimai rupe un picior. Si ii spune iar :
-Sari!
Puricele sare numai jumate de metru. In final il ia pe purice si ii rupe toate picioarele. Apoi il aseaza inapoi pe masa, si ii spune iar :
- Sari!
Dar puricele nu mai sare. Dupa care , cercetatorul trage concluzia:
Cand unui purice ii se rupe toate picioarele, acesta nu mai aude...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2011, ora 22:34

De la: Ingrid, la data 2011-03-11 09:34:08Alarma Coradule!!! Cica au tiganii aragaz, fugi si vezi daca n-o fi al Vetei, mai !

nu cred...aragazul e la locul lui...VETA...nu....
o fi plecat ea cu balaoachesul

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2011, ora 22:37

Tiganca gravida in intersectie i se rupe apa. Ce sa faca, ce sa faca!? Vede un politist dirijand intersectia:
- Hauleo, manca- ti-as chipiul lu' matale, mi se rupse apa si am gemeni, ajuta- ma si pe mine sa nasc, traiasca familia ta de haladit!
- Doamna, dar eu nu am pregatire medicala, nu cred ca pot!
- Hai, ba printisorule, ca nu ie greu, astepti acolo sa iasa plodu', tai cordonul ala cu briceagu' si gata. Politistul isi da acordul. Da sa iasa primul baiat, iese si intra inapoi grabit.
Inauntru, asta de a iesit ii spune celuilalt:
- Ba, pupa- ti- as ochii, hai prin spate, ca in fata e gaborii!

___gladlynelf___________

25 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 23:07

Imparatul Tiganilor merge in carje si intalneste un alt tigan.

-Haoileoooo !...Ce sa intamplat cu majestatili voastreeeee ?...sar-manurili,mancat-as!
- Eeeee-he bai praleo, accident da masina bei praleo, mi-a tamponizat unu´hemmerele meu..
-Hoaaaiiileoooo majestateeeee !..Nasparlie situatia inaltimili voastre imperiale, dar, nu poti merge fara carje?.
-Nu stiu praleo,. duomnu´doftor spune ca da, avocatul meu spune ca nu ...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2011, ora 23:19

De la: ___gladlynelf___________, la data 2011-03-11 23:07:23Imparatul Tiganilor merge in carje si intalneste un alt tigan.

-Haoileoooo !...Ce sa intamplat cu majestatili voastreeeee ?...sar-manurili,mancat-as!
- Eeeee-he bai praleo, accident da masina bei praleo, mi-a tamponizat unu´hemmerele meu..
-Hoaaaiiileoooo majestateeeee !..Nasparlie situatia inaltimili voastre imperiale, dar, nu poti merge fara carje?.
-Nu stiu praleo,. duomnu´doftor spune ca da, avocatul meu spune ca nu ...

Un sondaj de opinie in Italia.
Interviatorul intreba multi oameni de pe strada daca ei considera ca in Italia sunt prea multi tigani.
10% raspund " Si" ; alti 20% raspund "No" iar 70 % raspund:
- Minte astia, sa moara familia mea!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2011, ora 23:23

De la: coradu, la data 2011-03-11 22:34:23
De la: Ingrid, la data 2011-03-11 09:34:08Alarma Coradule!!! Cica au tiganii aragaz, fugi si vezi daca n-o fi al Vetei, mai !

nu cred...aragazul e la locul lui...VETA...nu....
o fi plecat ea cu balaoachesul

ee. pune rau l in fata, poate e la butelii

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: