Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 12:21
De la: coradu, la data 2010-10-22 12:18:44Sotul vine acasa foarte tarziu, putin cam afumat si ca sa nu-l certe sotia se gandeste sa-i faca o partida de sex oral. Se furiseaza in dormitor, se baga sub plapuma si trece la treaba. Dupa ce rezolva problema merge la baie si ramane perplex cand o vede pe sotia sa iesind din baie.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 07:33
Profesoara intreaba:
-Cine v-a adus pe lumi copii? Ionescu raspunde: - Barza! - Corect! ii spune profesoara. La care Bula se scoala in picioare si intreaba: - Barza este acea fiinta cu picioare lungi si cracanate si cu cioc lung si ascutit? La care profesoara ii raspunde: - Da. - Tata n-ar f*** o asemenea fiinta!!!
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 07:38
In timpul orei de romana invatatoarea le da elevilor de invatat ptr a doua zi, poezia lui Mihai Eminescu "Si daca ramuri bat in geam"
A doua zi invatatoarea asculta pe toti elevii si cand ajunge la Bulisor acesta zice: -Si daca ramuri bat in geam....... si daca ramuri bat in geam.....ma enervez si tai copacul Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 07:44
De la: nastasemihail, la data 2010-10-23 07:33:24Profesoara intreaba:
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 09:00
Rideti voi, dar a scazut numarul berzelor.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 173 mesaje Membru din: 23/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 10:03
De la: nastasemihail, la data 2010-10-24 09:00:00Rideti voi, dar a scazut numarul berzelor. Daca de peste tot li s-au stricat cuiburile! Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e mai frumos ca visul! Samuel.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:37
Doi tractoriºti ardeleni pe câmp, scot pita, slana, bat o ceapã de roata de la tractor ºi se pun sã mãnânce. Vine ºeful turbat de nervi ºi îi întreabã:
- Voi de ce nu semãnaþi? ... Unul dintre ei rãspunde: - Pãi... nu suntem fraþi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:40
Doi medici discutã:
- Am avut un bolnav care ar fi trebuit sã moarã încã de acum zece ani, dar trãieºte. - Asta e o dovadã cã atunci când bolnavul vrea sã trãiascã, medicina e neputincioasã. ******************************************************************************************************** Bancul zilei: Dacã viaþa e tristã, cu siguranþã salariul e hazliu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 23:32
De la: nastasemihail, la data 2010-10-23 07:38:15In timpul orei de romana invatatoarea le da elevilor de invatat ptr a doua zi, poezia lui Mihai Eminescu "Si daca ramuri bat in geam"
GINA
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:07
Un ardelean intrã într-un bar la New York. Barmanul îl ia tare, din prima ºi îi spune cã în acest bar se bea numai pe pariu.
- Domnule, io pun pariu cu tine cã nu poþi sã bei o sticlã de Whisky în 30 de minute. Ardeleanul îºi cere scuze, iese din bar ºi apare peste 10 minute înapoi, pune banu pe tejghea ºi acceptã provoc...area. Barmanul îi dã sticla, ardeleanul o terminã în 10 minute. Barmanul, stupefiat: - Domnule, dar n-am crezut cã aºa ceva e posibil. N-am crezut cã sunteþi în stare de aºa ceva. Nimeni nu a mai reuºit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da m-am dus la barul de peste drum sã verific! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 16:14
De la: Ingrid, la data 2010-11-03 16:07:42Un ardelean intrã într-un bar la New York. Barmanul îl ia tare, din prima ºi îi spune cã în acest bar se bea numai pe pariu. Prevederea e mama....exceselor.
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 08:48
La reintoarcerea pe pamant , un astronaut a inceput sa descrie planeta Marte si locuitorii acesteia:
-Femeile martiene au o calitate uimitoare: fundurile le au in fata si sanii in spate. -Dar este ceva oribil!- a exclamat reporterul. -Da, cand le privesti, insa cand dansezi este minunat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:39
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi. Watson raspunde: - Vad milioane de stele. - Si ce-ti indica acest fapt? Watson se gandeste o clipa: - Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Dar ce iti indica tie acest fapt? Holmes ramane tacut un moment, apoi spune: - Watson, esti un dobitoc, cineva ne-a furat cortul!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:45
De la: coradu, la data 2010-11-14 23:39:16Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten: bine-ai venit, felina fioroasa!
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:54
bine v-am regasit!
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:59
De la: coradu, la data 2010-11-14 23:54:14bine v-am regasit! ..ce-ai facut cu Ion si Gheo?
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:06
De la: Ingrid, la data 2010-11-14 23:59:41De la: coradu, la data 2010-11-14 23:54:14bine v-am regasit! nu pot posta... s-au schimbat regulile pe-aici? Ion si Gheo stateau de vorba. Gheorghe: - Ma Ioane, eu tot vad la TV si ascult la radio de bursa, ce Dumnezeu e aia bursa? Ion: - Pai ma Gheo, e cam greu de explicat, da uite iti dau un exemplu. Tu iti cumperi o gaina care iti face niste oua. Din ouale alea ies alte gaini care si alea fac oua. Si din oule alea ies alte gaini care si ele fac oua. Si tot ase pana la un moment dat tu ai cateva sute de gaini. No si-atunci numa vine o apa mare si involburata si iti ia toate gainile si le ineaca. S'apai atunci tu imediat te gandesti..."futu-i mama masi de afacere, rate trebuia sa cumpar!"
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:07
De la: coradu, la data 2010-11-15 00:06:03De la: Ingrid, la data 2010-11-14 23:59:41De la: coradu, la data 2010-11-14 23:54:14bine v-am regasit! ntz...s-a pastrat tot, inclusiv elementul surpriza ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:08
Da, cei care lipsesc mai mult de 2 ore, nu mai au dreptul de a posta. Ci doar de mirii.....
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:10
De la: nastasemihail, la data 2010-11-15 00:08:58Da, cei care lipsesc mai mult de 2 ore, nu mai au dreptul de a posta. Ci doar de mirii..... hrrrrrrrrr....
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:12
De la: nastasemihail, la data 2010-11-15 00:08:58Da, cei care lipsesc mai mult de 2 ore, nu mai au dreptul de a posta. Ci doar de mirii..... deci..corespund... am mai bine de 2 ore... cred ca vreo luna..
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:14
in Memoriam... Mari poeti, de-a lungul vremii, au asemanat femeia Cu o floare, cu un soare, c-o zeita, cu scanteie, cu o apa, c-o papusa Eu, cum nu-s poet prea mare, zic ca seamana c-o usa. Usa catre fericire, usa catre mangaiere Usa ce spre taine duce galopand... luna de miere. Usa catre inrobire, usa jugului etern Usa care-ti deschide perspectiva spre infern. De, dar ca s-ajungi sa intri, e-o problema delicata Fiindca mai intai de toate, usa trebuie descuiata. Si treaba se face bine si devine fericita Nu cu cheia la-ntamplare, ci cu cheia potrivita, Cheia ei originala, orice usa-n lumea asta Dupa nunta si traditie are cheia ei si... basta! Dar de iei un gen de usa, simpla, dubla sau de tei Si-ai sa vezi ca merg la dansa doua sau mai multe chei Stai, n-o sparge cu toporul, nu tipa, nu fa scandal Ia-ti mai bine portofelul si te du la tribunal. Ca sa-ti iei o alta usa, liber trebuie sa fii Si-asta costa, dupa leafa, de la 3 la 7 mii! Cand alegi o usa noua, trebuie s-o faci cu arta Sa n-aiba, Doamne fereste, broasca defecta, sparta... Ca broasca atat e buna pana n-a scapat la chei, Ca pe urma n-o mai fereci, nici cu doua nici cu trei E asemeni cu ulciorul, care dus prea des la apa Te trezesti ca-i sare smaltul, ori se sparge, ori se crapa Usa este ca gaina, ca abia cand e batrana Mai matura si mai coapta, face supa cea mai buna. Da, dar care om in viata nu si-a spus in gandul lui: "Da-o dracului de supa, vreau un piciorus de pui"? Usa este ca un loto, zice pustiului un tata Nu e nici o diferenta - dai un ban mai tragi odata insa, dragul tatii, afla, nu tine cat vesnicia, Ca exagerand cu joaca, ti se strica jucaria. Am vazut o usa care a trait in viata toata Ca o sfanta cuvioasa, si-a murit nedescuiata A urlat la dansa cerul, cu o voce ca de crai: Hei, stafie ingalbenita, poate vrei sa intri-n rai? Mars la iad, acolo-i locul pentru-o scandura uscata Ai trait degeaba-n lume si-ai ramas tot incuiata. Ce te temi mereu de usa! o sa-mi spuneti cu temei! Habar n-am: Bun! Perfect! Aveti dreptate, sa vorbim atunci de chei. Fiindca principalu-n lume, nu e gandul, nici ideea Nu e focul si nici roata, principalul este cheia. Si exista chei... O groaza, cati barbati, atatea chei, Ca de cand e lumea lume, cheile le tin la ei. Unele sunt lungi si groase, sau subtiri ca un siret Altele mici, delicate, ce deschid si un fiset. Principalul nu-i marimea, important - la orice usa - E sa se lovesca cheia si sa fie... jucausa. Sa nu se-ndoaie-n broasca si sa tina la-nvartit. Chei de lacate, valize, de casete, frigidere, De camari, de manastire, pivnite sau sifoniere, Ar mai fi cheia franceza, cheia la casa de bani, Cheia de la TURNUL LONDREI sau facuta de tigani, Dara, ce te faci amice, ca din sute de modele Tu te chinui toata viata cu o cheie de... sardele! Merge ea cat merge bine, dar apoi prinde rugina Si-atunci nici Gerovitalul n-o mai scoate la lumina! Poti sa-i dai cu glaspapirul, smirghel, pile, ciocolata, Tot ce-ncerci este zadarnic, ti-a iesit din uz si gata! Geaba-ncerci, geaba te zbuciumi si degeaba-ti iesi din fire. Nu te mai vaita la lume, nu e vina nimanui, Leaga-o cu-n siret sau funda, fa-i un nod si pune-o-n cui! Sunt atitea chei pe lume, cheia "SOL " si cheia " FA ", Dar asta nu te-ncalzeste daca n-ai tu cheia ta. Si... zicand cum zic batranii... la o tinerete noua, Zici... privindu-ti... amintirea... "AH, DE-AS FI AVUT EU DOUA! "
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:19
Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune:
- Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice: - Ba, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi!
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:25
N-ai voie sa vinezi ursi.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:27
De la: coradu, la data 2010-11-15 00:14:38 Multa-ntelepciune, bre!
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:27
De la: nastasemihail, la data 2010-11-15 00:25:51N-ai voie sa vinezi ursi...ca uite ce patesti
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:29
De la: nastasemihail, la data 2010-11-15 00:25:51N-ai voie sa vinezi ursi. oare ursii gunoieri or fi salariatzii lui PRIGOANA????
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:29
Un țãran e întrebat: - Câinele dvs. e de rasã purã? - Purã! - Are și arbore genealogic? - Nu are nevoie, îl folosește pe ãla din curte! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:31
Cind am stat in Busteni, umblau noaptea ursii prin tot orasul. Nu mai au nici o jena.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:33
De la: M_Elody, la data 2010-11-15 00:29:55 O FI FOST VREUN ARBORE CU ...PEDIGREE...
|
|
|

..ce-ai facut cu Ion si Gheo?