Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 22:46
Pe bune: am primit un e-mail cu ,,cel mai bun banc din lume" si cateva bancuri campioane pe tara, care au participat la concurs.
Toate sunt de pe topicul acesta, fara a fi cele mai bne
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 22:46
Cum iti mai merge casnicia? il intreaba un barbat pe altul la carciuma.
- Foarte bine, dar ceva parca ma pune pe ganduri: ne-am mutat de la Oradea la Constanta si avem in continuare acelasi postas! Raporteaza abuz de limbaj |
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 22:56
- Eu am ajuns, în sfârºit, la o înþelegere cu soþia mea. O zi mã duc eu la cumpãrãturi, o zi ea.
- ªi sunteþi mulþumiþi? - Bineînþeles! O zi bem, o zi mâncãm... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 19:31
Trei tipi acuzati de viol. Judecatorul:
- Tu primul din stanga, povesteste cum ai abuzat de victima? - Domnule judecator, am fixat-o pe covor, cu fata in sus si am facut-o in pozitie normala. - 5 ani inchisoare! Tu de la mijloc cum ai abuzat? - I-am pus picioarele la umar domnule judecator. - 8 ani inchisoare. Si tu, al treilea cum ai abuzat? - Eu am luat-o pe la spate, domnule judecator. - Esti achitat! Murmur in sala, proteste din partea celorlalti acuzati, avocatii apararii cer explicatii. - Simplu! Zice judecatorul. Din pozitia pe la spate putea sa fuga dar nu a facut-o! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 19:40
De la: _Ingrid, la data 2013-01-31 19:31:54Trei tipi acuzati de viol. Judecatorul: Era o impiedicata cu doua picioare stangi.
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 19:41
La pescuit, o gramada de pescari cu scule de mii de dolari, momeala de sute de parai, etc.
Apare si Bula cu un bat de 1.5 metri, o sfoara si un ac. Pune o boaba de mamaliga in ac, si arunca. Scoate numai crapi de 4, 5, 7, 10 kile. Se uita la ei, si-i arunca inapoi. Restul pescarilor, innebuniti. - Mai Bula, dar de cand te-ai apucat de pescuit sportiv? - Adica cum sportiv, mancatzi-as? - Pai prinzi, il arunci, prinzi, il arunci... - Aaaaa, nu pescuiesc sportiv, ii arunc pentru ca n-am tigaie asa mare acasa.
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 19:52
De la: _Ingrid, la data 2013-01-31 19:41:41La pescuit, o gramada de pescari cu scule de mii de dolari, momeala de sute de parai, etc.
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 22:40
De la: myriam_bozen, la data 2013-01-14 22:46:58 Cum iti mai merge casnicia? il intreaba un barbat pe altul la carciuma.
Daniela
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 22:42
La ºcoalã profesoara îi pune pe elevi sã facã propoziþii cu verbul "a þese". Primul:
- Mama þese la gherghef. Al doilea: - Tata þese un covor. Bulã: - Eu am niºte chiloþi largi... Profesoara: - Bine Bulã, dar care-i treaba? Sã nu spui cã þi i-a þesut maicã-ta... Bulã: - Nu, dar þ'ese p*la prin ei. Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 23:00
Un profesor le dã elevilor ceva de scris. Bulã refuzã. Profesorul:
- Singura scuzã ca sã nu scrii, e sã ai o boalã foarte gravã! Bulã: - De epuizare sexualã ce ziceþi? Profesorul se uitã la el câteva clipe: - Asta nu e scuzã, poþi sã scrii cu mâna cealaltã! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
MITOCANUL 206 mesaje Membru din: 25/10/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2013, ora 15:53
O blonda se intilneste cu un blond.
El -Esti vopsita. -De unde ti-ai dat seama? -Ti-ai uitat eticheta in par. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:32
"Ești varzã! Habar n-ai sã conduci o mașinã" mi-a zis soțul supãrat.
"Hai, mã, cã exagerezi!" i-am rãspuns. Atunci a dat din cap dezaprobator, a luat o gurã mare de aer, a ieșit din mașinã și a înotat la suprafațã. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:36
Interzis persoanelor deosebit de sensibile:
La un interviu de angajare: - “Care credeþi cã este cel mai mare defect al dumneavoastrã?” Aplicantul: - “Sinceritatea” Angajatorul: - “Nu cred cã sinceritatea este un defect” Aplicantul: - Mã doare-n p*lã de ce credeþi dumneavoastrã”. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:42
De la: _Ingrid, la data 2013-01-31 19:41:41La pescuit, o gramada de pescari cu scule de mii de dolari, momeala de sute de parai, etc.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2013, ora 15:45
Pânã la urmã, s-a dovedit cã bebeluºul pe care îl creºteam de douã sãptãmâni nu era al meu. Cicã a fost nu ºtiu ce încurcãturã la spital. Sincer sã fiu m-am gândit ºi eu la treaba asta... Mai ales cã eu mã dusesem acolo ca sã-mi scoatã gipsul.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 08:10
O doamna avea probleme cu sanii. Ii erau prea mici.
Se duce la un medic naturist care o sfatuieste ca in fiecare zi la ora 5 fix sa-si maseze incet sanii si sa zica"Ala-bala-portocala". Toate bune si frumoase, insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea.Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si intreaba: - E ora 5, doamna? - Da. Atunci se intoarce cu spatele si incepe si el: -Melc-melc-codobelc.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:18
De la: _Ingrid, la data 2013-02-24 15:45:11Pânã la urmã, s-a dovedit cã bebeluºul pe care îl creºteam de douã sãptãmâni nu era al meu. Cicã a fost nu ºtiu ce încurcãturã la spital. Sincer sã fiu m-am gândit ºi eu la treaba asta... Mai ales cã eu mã dusesem acolo ca sã-mi scoatã gipsul.
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:18
De la: _Ingrid, la data 2013-03-09 08:10:43O doamna avea probleme cu sanii. Ii erau prea mici.
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:19
De la: _Ingrid, la data 2013-02-24 15:45:11Pânã la urmã, s-a dovedit cã bebeluºul pe care îl creºteam de douã sãptãmâni nu era al meu. Cicã a fost nu ºtiu ce încurcãturã la spital. Sincer sã fiu m-am gândit ºi eu la treaba asta... Mai ales cã eu mã dusesem acolo ca sã-mi scoatã gipsul.genial!!! Asta-i ca ala:... Doi amici se intalnesc: - ce faci Costica?....de ce ai bandaj la picior, ce-ai patit? -aaaa..... l-am avut la cap, dar a alunecat Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:19
De la: _Ingrid, la data 2013-02-24 15:36:56Interzis persoanelor deosebit de sensibile:
Daniela
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 23:08
Concluzia
Aveti grija sa nu va mai trosniti picioarele, (a se citi rupeti), ca va treziti cu un bebe in brate. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 08:19
Un tip jefuieste o banca, ascunde banii ,dar in cele din urma este prins.
Adus in fata judecatorului, acesta ii spune: - Domn'e, daca dai banii inapoi iti voi micsora pedeapsa! - Auzi domn'e, daca vroiam sa dau banii inapoi, fãceam un împrumut !!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Martie 2013, ora 18:30
Vara. Pe lac merge o barcã cu motor, ce trage dupã ea o fatã pe schiuri nautice. La un moment dat funia se rupe, iar fata dispare sub apã. Bãieții din barcã repede sar și încep sã o caute. Mult timp nu o gãsesc, pânã când, unul gãsește sub apã un corp. Ei repede o scoat la suprafațã și se încep operațiunile de salvare, inclusiv respirație artificialã. Trec minutele una dupã alta… fata nu-și revine, atunci unul din ei se dã mai într-o parte și spune:
- Ceva aici nu e în regulã. - De ce? - Noi pe ea o trãgeam pe schiuri? - Da… și? - Asta are patine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Martie 2013, ora 21:21
În restaurant, dupã o lungã aºteptare, clientul întreabã:
- Nu vã supãraþi, chelnerul care mi-a luat comanda mai lucreazã la dumneavoastrã? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:28
Dezmembrari auto Un þigan conducea Merþanu ºi deodatã face pana de cauciuc. Se dã jos din maºinã sã schimbe roata ºi cum meºterea la ea, din senin, apare un alt þigan ºi îl întreabã: - Ce faci aici mancaþ-aº? - Pãi scot roata. Atunci al doilea þigan sparge parbrizul ºi spune satisfãcut: - Gata frate, eu iau casetofonul. In Franta Cum zic tiganii cand ajung prima oara in Paris, in fata Turnului Eiffel? "-Haauleu, cat fieeer veeechi!" Tehnici de cersit Doi cersetori, tigani romani in Italia, se intalnesc si se intreaba unul pe altul: - Cati bani ai strans azi? - 10 euro. - 10 euro? Ce ai facut de ai strans doar 10 Euro? - Am facut de toate - imbracat ponosit, saracacios, fata de milog, am si scris pe o placuta de carton ca am o nevasta si 4 copii de intretinut. Dar tu cat ai castigat? - 5000 de euro ! - Ce?! Cum ai procedat de ti-au dat asa de mult? - Am pus langa mine o bucata de carton pe care scria: "Imi lipsesc 10 euro sa ma intorc in Romania!" Tiganul si esarfa Þiganu' merge acasã: - De-ai ºti, muiere, ce eºarfã am vrut sã-þi aduc. - ªi de ce n-ai adus-o, mînca-þi-aº? - N-am putut, tot la mine se uita vînzãtoarea. Despre tigani De ce sînt þiganii negri? Pentru cã, atunci cînd s-au nãscut ei, barza era în concediu ºi i-a adus cioara! Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:33
Democratie si rasism Puradelul il intreabã pe Bulibasa ce este democratia: - Atunci când cheltuim ajutorul social in douã zile si apoi mergem si luãm ce-i al altuia, aia e democratia! - Si ala nu zice nimic ? - Ba da, dar aia e rasism ! Pui furat Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu' pe puradel: - Mo! Ciordele cirikiliki? - Ciordeles mo, ciordeles . - Auzi ma ce zice asta, ca nici nu l-o vazut! Zeama de varza Un tigan beat mergea incetisor spre casa. In drumul lui da de un baietel care se juca prin curte. Tiganul il intreaba : - Noroc vericule. Nu ai pe-acasa niste zeama de varza, manca-ti-as? - Ba da, avem, cum sa nu. Va aduc imediat! Copilu ii aduce o oala cu zeama de varza tiganului. Acesta soarbe insetat si il intreaba pe baietel : - E bun ma. Mai ai? - Da, mai avem un butoi plin. Noi nu mancam varza din butoi ca au intrat niste sobolani in el Tiganul scuipa si, nervos, da cu oala de pamant. La care copilu : - No vai maaa .. ai spart olita lui Gigel . Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:13
O tipa ii spune indignata prietenei sale:
-Draga, de trei ore sotul tau flirteaza cu blonda aia, fara rusine, si tu nu zici nimic??!!! - Sssstt, taci din gura, ca vreau sa vad cat poate sa mai stea cu burta supta! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:21
Rasela, pe patul de moarte:
- Itic, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Strulica asta mic, copilul nostru, nu e al tau. - Dar cu cine l-ai facut? - Cu studentul care a fost in gazda la noi. - Cum l-ai convins? - I-am dat bani. - De unde ai avut banii? - Din buzunar, de la tine. -Si atunci de ce zici ca nu e al meu? Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:30
Micutul Bula intra in dormitorul tatalui sau, exact cand acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal incearca sa-si ascunda erectia aplecandu-se si facandu-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? intreaba John. - Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat. - Si... vrei sa-l omori sau sa-l regulezi? Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:34
Mos Ion in trenul de Constanta, in compartiment cu un grup de tineri.
- Mergeti la mare copii? - Da bade. - Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran si obosit. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Braila? - Da tataie, dormi linistit. Adoarme mosul, tinerii se apuca de cantat, de jucat carti, trece timpul si... cand se uita pe geam la un moment dat, trenul era deja oprit in Braila. Intra in panica, il trezesc pe mos: - Hai tataie sus, am ajuns la Braila! Trenul se pune in miscare... - Pai cum sa fac ca imi rup gatul? - Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren, o iei la fuga pe peron odata cu trenul, asa nu o sa-ti pierzi echilibrul, dupa aceea incetinesti si te opresti. Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren si nu pateste nimic. Tinerii rasufla usurati ca l-au ajutat. Dupa cinci minute apare mosul in compartiment. Toti raman inmarmuriti: - Ce s-a intamplat tataie? - Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara:... - Hai tataie ca te ajut eu, hopa sus! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
|
|