Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 10:30
De la: altul, la data 2011-07-27 15:49:31De la: _galina_, la data 2011-07-23 16:13:17De la: eugenb, la data 2011-07-23 14:17:02O femeie c�tre un b�rbat la o petrecere: Dar am scris clar ca nu voi mai pune ochii pe nimeni si mi-s de cuvant mai ales ca am avut de curand (de curand inseamna dupa decesul regretatului meu Luigi), un foarte bun prieten dezinteresat si tot s-a dus la spital de unde inca nu s-a externat!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 11:44
B�rbatul nu este �mplinit, p�n� nu se c�s�tore�te. Dup� aceea e terminat !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 11:46
Aseara am pus-o in pozitia 71
- pozitia 71 , cum e asta ? - un 69 plus doi martori.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 18:23
1. Plimba�i-v� cu ma�ina. Parca�i la marginea drumului, pune�i-v� ochelarii de soare �i scoate�i pe geam usc�torul de p�r. �ndrepta�i-l c�tre ma�inile care vin din fa��. Acum num�ra�i c��i �oferi fr�neaz� brusc �n fa�a voastr�!
2. Re�nc�rca�i automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizat� timp de trei s�pt�m�ni. C�nd toat� lumea va fi dep�it dependen�a de cafea, schimba�i-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Dac� scoate�i bani la ghi�eul b�ncii la rubrica scopul folosirii banilor scrie�i _pentru marijuana 4. C�nd sunte�i pe un coridor, s�ri�i �n loc s� merge�i. Apoi �ncerca�i s� num�ra�i c�te persoane se uit� la voi cruci�! 5. Dac� sunte�i la restaurant �i vre�i s� comanda�i ceva, cere�i ap� plat� dietetic� 6. Suna�i-v� prietenii cu cinci zile �nainte s� merge�i la o petrecere �i spune�i-le c� nu ve�i putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. C�nd scoate�i bani de la ATM, apuca�i-v� de strigat din to�i r�runchii Am c�tigat! Am c�tigat! 8. Dac� v� afla�i �ntr-o gr�din� zoologic�, lua�i-o brusc la fug� c�tre parcare strig�nd �ngrozit Salva�i-v�! A sc�pat leul! 9. Dac� ave�i copii, la masa de sear� spune�i-le c� din cauza recesiunii va trebui s� renun�a�i la ei! 10. La farmacie, cump�ra�i o cutie de prezervative �i dup� aia �ntreba�i farmacistul unde este cabina de prob�!
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:01
De la: coradu, la data 2011-07-31 18:23:291. Plimba�i-v� cu ma�ina. Parca�i la marginea drumului, pune�i-v� ochelarii de soare �i scoate�i pe geam usc�torul de p�r. �ndrepta�i-l c�tre ma�inile care vin din fa��. Acum num�ra�i c��i �oferi fr�neaz� brusc �n fa�a voastr�! Daca faceti asa ... familia atunci suna la 112 pt "camasa de forta" ! Oare pt cine ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:02
Trei poli�i�ti st�teau de vorb�:
- A�a de proast� este nevast�-mea, zice primul, c� �nchiriaz� videocasete �i noi nici m�car nu avem video. - A mea, zice al doilea, e �i mai proast�, a cump�rat detergent de sp�lat vase �i noi nici nu avem ma�in� de sp�lat vase... - Ale voastre nu s�nt nimic, zice al treilea, eu am fost cu nevast�-mea la supermarket s� fac� cump�r�turi �i ea �i-a luat 20 de prezervative pentru vacan��... V� da�i seama ce proast�, ca eu nici nu m� duc cu ea� Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:04
Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele:
- Asa, vad ca nu lucram� - Asa este. - Inseamna ca trandavim pe banii statului� - Exact, trandavim. - Se pare ca suntem studenti? - Ei, cu asta nu pot sa fiu de acord! Student sunt numai eu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:05
Ion si Maria dormeau impreuna:
- Ioane, iti miros picioarele. ... - Daca vrei tu .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 23:39
De la: eugenb, la data 2011-08-01 12:05:14Ion si Maria dormeau impreuna: �ntr-o zi so�ul vine mai devreme acas� �i uimit o g�se�te pe nevast�-sa cu amantul ei. Surprins, acesta �i spune amantului: - Sunt un om relativ calm. Hai �n camera cealalt� s� discut�m. Amantul bucuros c� nu are probleme se duce �n camera de al�turi �i sta de vorb� cu so�ul femeii ca de la b�rbat la b�rbat. - Fii atent ce facem, zise so�ul. Voi trage dou� focuri de arma �n aer �i ne vom preface mor�i. La cine va veni nevast�-mea acela o va p�stra. - OK. So�ul trage cele dou� focuri de arm� �i din camera de vizavi se aude: - Costele, ie�i de sub pat ca s-au �mpu�cat dobitocii �ia.
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 20:56
El si ea �n pat, dupa ce s-a consumat noaptea nuntii. Dupa o tacere �ndelungata ea, �n sf�rsit, �ntreaba:
- De fapt, tu ce leafa ai? - 500 de lei. - oooooofffff....si asta-i mica! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 20:57
Directoru unei firme vine acasa si-i spune sotiei:
-Am o problema grava la birou. -Sa nu mai spui niciodata ''am o problema"corect se spune "AVEM O PROBLEMA" -Ok ,atunci secretara noastra...O SA NE FACA UN COPIL!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2011, ora 02:47
De la: eugenb, la data 2011-08-02 20:57:25Directoru unei firme vine acasa si-i spune sotiei: Unii chiar nu inteleg ca nu se fac copii la birou. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 02:48
De la: eugenb, la data 2011-08-02 20:56:27El si ea �n pat, dupa ce s-a consumat noaptea nuntii. Dupa o tacere �ndelungata ea, �n sf�rsit, �ntreaba: Terente nu avea leafa deloc...... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 09:12
Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu.
Se aude o frana de masina, in fata casei. - Fugi pe balcon! A venit barbat-meu! Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate si fuge in balcon. Dupa un timp, revine in dormitor. - Ma nevasta, da' stresati mai suntem! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 4 August 2011, ora 12:35
Erau stresati saracii ... de atata stres...le intrase in sange...
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 16:56
O tanara merge pe malul unui lac si zareste la un moment dat un pescar si langa el o caramida. Curioasa, se duce si intreaba pescarul:
- La ce folositi acea caramida? - Daca ti-o tragi cu mine, iti spun. Nervoasa, fata pleaca, dar peste cateva zile trece iar prin acel loc, zarind pescarul tot cu acea caramida langa el. - Domnule, mor de curiozitate, spuneti-mi.. La ce va foloseste acea piatra? - Daca ti-o tragi cu mine, iti spun. Pleaca acasa ofensata, dar nu-si poate stapani curiozitatea, asa ca se intoarce, si-o trage cu pescarul, apoi intreaba: - Acum imi spuneti ce faceti cu acea caramida? - Papusa, peste n-am prins de cand stau aici, dar la caramida esti a 3-a . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 18:17
De la: eugenb, la data 2011-08-04 16:56:03O tanara merge pe malul unui lac si zareste la un moment dat un pescar si langa el o caramida. Curioasa, se duce si intreaba pescarul: fain sport...sa te dai cu ,,CARAMIDA,,.. sa inteleg ca locurile cele mai bune de pescuit se intituleaza generic ,,C�R�MID�RII????
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2011, ora 19:19
Avocat: Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York?
Martor: Refuz sa raspund la aceasta intrebare. A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago? M: Refuz sa raspund la aceasta intrebare. A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami? M: Nu. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 21:31
O femeie vine acas� �i-i zice so�ului:
- ��i aminte�ti de toate durerile de cap pe care le-am avut �n ultimii ani? Ei bine, nu le mai am. - Nu mai ai dureri de cap?, �ntreab� so�ul. Ce s-a �nt�mplat? - Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator... Acesta mi-a spus s� stau �n fa�a unei oglinzi, s� m� holbez la mine �i s�-mi repet: Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap. �i a mers! Durerile de cap au disp�rut. - Ei bine, este extraordinar. - �tii, tu nu ai prea fost un ?macho? �n pat �n ultimii ani. De ce nu te duci �i tu la acest hipnotizator s� vezi dac� nu poate s� te ajute �n aceast� problem�? So�ul a fost de acord s� �ncerce. Dup� consulta�ie, so�ul vine acas�, �i rupe hainele, �i ridic� �n bra�e so�ia �i o duce �n dormitor. O pune pe pat �i-i spune: - Nu mi�ca, m� �ntorc imediat. Se duce �n baie, se re�ntoarce dup� c�teva minute, sare �n pat �i face dragoste pasional cu so�ia sa, a�a cum nu o mai f�cuse niciodat�. Nevast�-sa e uluit�: - B�iete, a fost minunat! - Nu mi�ca, m� �ntorc imediat. Se �ntoarce �n baie, st� c�teva minute, se �ntoarce �n dormitor �i runda a doua a fost mai bun� chiar �i dec�t prima oar�. So�ia r�m�ne ame�it� �i extaziat�. B�rbatul �i spune din nou: - Nu mi�ca, m� �ntorc imediat. �i se �ntoarce iar �n baie. De data asta, so�ia �l urmeaz� �n lini�te �i acolo, �n baie, �l vede st�nd �n fa�a oglinzii �i repet�nd: ?Ea nu este so�ia mea. Ea nu este so�ia mea. Ea nu este so�ia mea...!? Men�iune: �nmorm�ntarea �i funeraliile b�rbatului vor avea loc m�ine.
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 09:28
Ei vedeti ? Si autosugestia este buna cateodata.... dar pana sub 60 de ani....in rest face adevarate minuni.
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 10:31
DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT :
S�mb�ta diminea�a m-am strecurat u�or din a�ternut, mi-am f�cut pachetul �i am cobor�t pe t�cute �n garaj. Am legat barca la c�rlig �i am �nceput s� dau cu spatele. Abia c�nd am ie�it cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata �i v�ntul b�tea cu 100 km/h. Am deschis radioul �i am aflat c� vremea avea s� fie la fel toata ziua. Am tras �napoi �n garaj �i, tiptil, m-am dus �napoi �n dormitor. M-am strecurat la loc l�ng� nevast�a-mea �i i-am �optit: "E o vreme groaznic� afar�." Pe jumatate �nca adormit�, ea a r�spuns: "��i po�i imagina c� prostul de b�rbatu-meu s-a dus la pescuit pe a�a o vreme?"... Ce inseamna sa fii "pescar" ... si nu "peste" ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2011, ora 10:38
De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : Ar putea fi valabila si reciproca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 00:23
De la: Marin56, la data 2011-08-07 10:38:03De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : nu conteaza de care parte a unditei te afli..important e sa participi.... LA PESCUIT...
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 01:05
Moare BILL CLINTON si ajunge in iad.
Ca fost sef de stat, Lucifer ii ofera sansa sa isi aleaga singur o pedeapsa. Astfel incep sa viziteze camerele de tortura. In prima camera era Hitler legat de un stalp, iar diavolii aruncau pe el acid sulfuric. Clinton spune ca nu-i convine aceasta pedeapsa pentru ca-i prea cruda. Lucifer ii mai da o�? sansa. In a doua camera era Mao intr-un cazan mare cu smoala. Normal refuza si aceasta pedeapsa. Mai are o sansa. In a treia camera, Kenneth Starr (procurorul care a anchetat cazul Monica Lewinsky) era legat de maini picioare, iar Monica in genunchi in fata lui ii facea sex oral. Clinton foarte fericit spune: - Da, normal, astfel de pedeapsa imi doresc! Lucifer: - Monica, esti libera, ti-am gasit inlocuitor!
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 02:13
De la: coradu, la data 2011-08-08 00:23:24De la: Marin56, la data 2011-08-07 10:38:03De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : Mai e si rima. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 08:06
Apropos de lungimea ... "ramei" folosite :
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator in retea pentru un coleg. Cand a ajuns la setarea parolei ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus: penis. Fara sa clipeasca, aceasta a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care s-a prabusit pe scaun de ras. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED, NOT LONG ENOUGH ! |
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 08:54
Ca sa vezi ! Pana si calculatorul stie prea multe....
|
Postat pe: 9 August 2011, ora 00:46
Culmea �notului: cu o m�n� �no�i �i cu cealalt� s� dai din picioare
Cumea fizicii: s� pui un cal putere s� pasc� pe un c�mp magnetic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2011, ora 00:48
�tiri:
"Ieri, �n pia�a central� a ora�ului, trupele speciale au dispersat o demonstra�ie a masochistilor. Pl�cerea a fost enorm�, �n ambele tabere! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 9 August 2011, ora 02:07
si republicanii si monarhistii au creier de buburuza
|
|
|