Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 10:30
De la: altul, la data 2011-07-27 15:49:31De la: _galina_, la data 2011-07-23 16:13:17De la: eugenb, la data 2011-07-23 14:17:02O femeie ctre un brbat la o petrecere: Dar am scris clar ca nu voi mai pune ochii pe nimeni si mi-s de cuvant mai ales ca am avut de curand (de curand inseamna dupa decesul regretatului meu Luigi), un foarte bun prieten dezinteresat si tot s-a dus la spital de unde inca nu s-a externat!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 11:44
Brbatul nu este mplinit, pn nu se cstorete. Dup aceea e terminat !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 11:46
Aseara am pus-o in pozitia 71
- pozitia 71 , cum e asta ? - un 69 plus doi martori.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 18:23
1. Plimbai-v cu maina. Parcai la marginea drumului, punei-v ochelarii de soare i scoatei pe geam usctorul de pr. ndreptai-l ctre mainile care vin din fa. Acum numrai ci oferi frneaz brusc n faa voastr!
2. Rencrcai automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizat timp de trei sptmni. Cnd toat lumea va fi depit dependena de cafea, schimbai-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Dac scoatei bani la ghieul bncii la rubrica scopul folosirii banilor scriei _pentru marijuana 4. Cnd suntei pe un coridor, srii n loc s mergei. Apoi ncercai s numrai cte persoane se uit la voi cruci! 5. Dac suntei la restaurant i vrei s comandai ceva, cerei ap plat dietetic 6. Sunai-v prietenii cu cinci zile nainte s mergei la o petrecere i spunei-le c nu vei putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. Cnd scoatei bani de la ATM, apucai-v de strigat din toi rrunchii Am ctigat! Am ctigat! 8. Dac v aflai ntr-o grdin zoologic, luai-o brusc la fug ctre parcare strignd ngrozit Salvai-v! A scpat leul! 9. Dac avei copii, la masa de sear spunei-le c din cauza recesiunii va trebui s renunai la ei! 10. La farmacie, cumprai o cutie de prezervative i dup aia ntrebai farmacistul unde este cabina de prob!
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:01
De la: coradu, la data 2011-07-31 18:23:291. Plimbai-v cu maina. Parcai la marginea drumului, punei-v ochelarii de soare i scoatei pe geam usctorul de pr. ndreptai-l ctre mainile care vin din fa. Acum numrai ci oferi frneaz brusc n faa voastr! Daca faceti asa ... familia atunci suna la 112 pt "camasa de forta" ! Oare pt cine ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:02
Trei poliiti stteau de vorb:
- Aa de proast este nevast-mea, zice primul, c nchiriaz videocasete i noi nici mcar nu avem video. - A mea, zice al doilea, e i mai proast, a cumprat detergent de splat vase i noi nici nu avem main de splat vase... - Ale voastre nu snt nimic, zice al treilea, eu am fost cu nevast-mea la supermarket s fac cumprturi i ea i-a luat 20 de prezervative pentru vacan... V dai seama ce proast, ca eu nici nu m duc cu ea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:04
Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele:
- Asa, vad ca nu lucram - Asa este. - Inseamna ca trandavim pe banii statului - Exact, trandavim. - Se pare ca suntem studenti? - Ei, cu asta nu pot sa fiu de acord! Student sunt numai eu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 12:05
Ion si Maria dormeau impreuna:
- Ioane, iti miros picioarele. ... - Daca vrei tu .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 23:39
De la: eugenb, la data 2011-08-01 12:05:14Ion si Maria dormeau impreuna: ntr-o zi soul vine mai devreme acas i uimit o gsete pe nevast-sa cu amantul ei. Surprins, acesta i spune amantului: - Sunt un om relativ calm. Hai n camera cealalt s discutm. Amantul bucuros c nu are probleme se duce n camera de alturi i sta de vorb cu soul femeii ca de la brbat la brbat. - Fii atent ce facem, zise soul. Voi trage dou focuri de arma n aer i ne vom preface mori. La cine va veni nevast-mea acela o va pstra. - OK. Soul trage cele dou focuri de arm i din camera de vizavi se aude: - Costele, iei de sub pat ca s-au mpucat dobitocii ia.
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 20:56
El si ea n pat, dupa ce s-a consumat noaptea nuntii. Dupa o tacere ndelungata ea, n sfrsit, ntreaba:
- De fapt, tu ce leafa ai? - 500 de lei. - oooooofffff....si asta-i mica! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2011, ora 20:57
Directoru unei firme vine acasa si-i spune sotiei:
-Am o problema grava la birou. -Sa nu mai spui niciodata ''am o problema"corect se spune "AVEM O PROBLEMA" -Ok ,atunci secretara noastra...O SA NE FACA UN COPIL!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2011, ora 02:47
De la: eugenb, la data 2011-08-02 20:57:25Directoru unei firme vine acasa si-i spune sotiei: Unii chiar nu inteleg ca nu se fac copii la birou. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 02:48
De la: eugenb, la data 2011-08-02 20:56:27El si ea n pat, dupa ce s-a consumat noaptea nuntii. Dupa o tacere ndelungata ea, n sfrsit, ntreaba: Terente nu avea leafa deloc...... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 09:12
Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu.
Se aude o frana de masina, in fata casei. - Fugi pe balcon! A venit barbat-meu! Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate si fuge in balcon. Dupa un timp, revine in dormitor. - Ma nevasta, da' stresati mai suntem! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 4 August 2011, ora 12:35
Erau stresati saracii ... de atata stres...le intrase in sange...
|
Postat pe: 4 August 2011, ora 16:56
O tanara merge pe malul unui lac si zareste la un moment dat un pescar si langa el o caramida. Curioasa, se duce si intreaba pescarul:
- La ce folositi acea caramida? - Daca ti-o tragi cu mine, iti spun. Nervoasa, fata pleaca, dar peste cateva zile trece iar prin acel loc, zarind pescarul tot cu acea caramida langa el. - Domnule, mor de curiozitate, spuneti-mi.. La ce va foloseste acea piatra? - Daca ti-o tragi cu mine, iti spun. Pleaca acasa ofensata, dar nu-si poate stapani curiozitatea, asa ca se intoarce, si-o trage cu pescarul, apoi intreaba: - Acum imi spuneti ce faceti cu acea caramida? - Papusa, peste n-am prins de cand stau aici, dar la caramida esti a 3-a . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 18:17
De la: eugenb, la data 2011-08-04 16:56:03O tanara merge pe malul unui lac si zareste la un moment dat un pescar si langa el o caramida. Curioasa, se duce si intreaba pescarul: fain sport...sa te dai cu ,,CARAMIDA,,.. sa inteleg ca locurile cele mai bune de pescuit se intituleaza generic ,,CRMIDRII????
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2011, ora 19:19
Avocat: Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York?
Martor: Refuz sa raspund la aceasta intrebare. A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago? M: Refuz sa raspund la aceasta intrebare. A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami? M: Nu. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 5 August 2011, ora 21:31
O femeie vine acas i-i zice soului:
- i aminteti de toate durerile de cap pe care le-am avut n ultimii ani? Ei bine, nu le mai am. - Nu mai ai dureri de cap?, ntreab soul. Ce s-a ntmplat? - Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator... Acesta mi-a spus s stau n faa unei oglinzi, s m holbez la mine i s-mi repet: Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap. i a mers! Durerile de cap au disprut. - Ei bine, este extraordinar. - tii, tu nu ai prea fost un ?macho? n pat n ultimii ani. De ce nu te duci i tu la acest hipnotizator s vezi dac nu poate s te ajute n aceast problem? Soul a fost de acord s ncerce. Dup consultaie, soul vine acas, i rupe hainele, i ridic n brae soia i o duce n dormitor. O pune pe pat i-i spune: - Nu mica, m ntorc imediat. Se duce n baie, se rentoarce dup cteva minute, sare n pat i face dragoste pasional cu soia sa, aa cum nu o mai fcuse niciodat. Nevast-sa e uluit: - Biete, a fost minunat! - Nu mica, m ntorc imediat. Se ntoarce n baie, st cteva minute, se ntoarce n dormitor i runda a doua a fost mai bun chiar i dect prima oar. Soia rmne ameit i extaziat. Brbatul i spune din nou: - Nu mica, m ntorc imediat. i se ntoarce iar n baie. De data asta, soia l urmeaz n linite i acolo, n baie, l vede stnd n faa oglinzii i repetnd: ?Ea nu este soia mea. Ea nu este soia mea. Ea nu este soia mea...!? Meniune: nmormntarea i funeraliile brbatului vor avea loc mine.
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 09:28
Ei vedeti ? Si autosugestia este buna cateodata.... dar pana sub 60 de ani....in rest face adevarate minuni.
|
Postat pe: 6 August 2011, ora 10:31
DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT :
Smbta dimineaa m-am strecurat uor din aternut, mi-am fcut pachetul i am cobort pe tcute n garaj. Am legat barca la crlig i am nceput s dau cu spatele. Abia cnd am ieit cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata i vntul btea cu 100 km/h. Am deschis radioul i am aflat c vremea avea s fie la fel toata ziua. Am tras napoi n garaj i, tiptil, m-am dus napoi n dormitor. M-am strecurat la loc lng nevasta-mea i i-am optit: "E o vreme groaznic afar." Pe jumatate nca adormit, ea a rspuns: "i poi imagina c prostul de brbatu-meu s-a dus la pescuit pe aa o vreme?"... Ce inseamna sa fii "pescar" ... si nu "peste" ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2011, ora 10:38
De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : Ar putea fi valabila si reciproca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 00:23
De la: Marin56, la data 2011-08-07 10:38:03De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : nu conteaza de care parte a unditei te afli..important e sa participi.... LA PESCUIT...
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 01:05
Moare BILL CLINTON si ajunge in iad.
Ca fost sef de stat, Lucifer ii ofera sansa sa isi aleaga singur o pedeapsa. Astfel incep sa viziteze camerele de tortura. In prima camera era Hitler legat de un stalp, iar diavolii aruncau pe el acid sulfuric. Clinton spune ca nu-i convine aceasta pedeapsa pentru ca-i prea cruda. Lucifer ii mai da o? sansa. In a doua camera era Mao intr-un cazan mare cu smoala. Normal refuza si aceasta pedeapsa. Mai are o sansa. In a treia camera, Kenneth Starr (procurorul care a anchetat cazul Monica Lewinsky) era legat de maini picioare, iar Monica in genunchi in fata lui ii facea sex oral. Clinton foarte fericit spune: - Da, normal, astfel de pedeapsa imi doresc! Lucifer: - Monica, esti libera, ti-am gasit inlocuitor!
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 02:13
De la: coradu, la data 2011-08-08 00:23:24De la: Marin56, la data 2011-08-07 10:38:03De la: eugenb, la data 2011-08-06 10:31:28DIN AMINTIRILE UNUI BARBAT : Mai e si rima. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 08:06
Apropos de lungimea ... "ramei" folosite :
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator in retea pentru un coleg. Cand a ajuns la setarea parolei ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus: penis. Fara sa clipeasca, aceasta a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care s-a prabusit pe scaun de ras. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED, NOT LONG ENOUGH ! |
|
Postat pe: 8 August 2011, ora 08:54
Ca sa vezi ! Pana si calculatorul stie prea multe....
|
Postat pe: 9 August 2011, ora 00:46
Culmea notului: cu o mn noi i cu cealalt s dai din picioare
Cumea fizicii: s pui un cal putere s pasc pe un cmp magnetic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2011, ora 00:48
tiri:
"Ieri, n piaa central a oraului, trupele speciale au dispersat o demonstraie a masochistilor. Plcerea a fost enorm, n ambele tabere! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 9 August 2011, ora 02:07
si republicanii si monarhistii au creier de buburuza
|
|
|