back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Calatorie in timp

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:29

In sud-estul Chinei circula a legenda despre "insulele fericitilor". O salba de insule care apar si dispar.

In 1990 am vazut la tv, un film, facut atunci, cu niste insule filmate in aer cam la 20 grade. In partea de jos erau franjurate si semanau in rest cu insulele din zona. Mincate la baza, putin tronconice. Insa sus erau complet diferite, plate, cu vegetatie bogata. Cele din mare erau tuguiate in sus. Deci este cam exclusa fata morgana, iluzia.

In plus se pare ca filmau mai multi turisti. Era o mare de turisti de fata. Oamenii strigau de uimire. Deci e cam exclusa escrocherie. Atunci se filma exclusiv analogic. f greu se faceau falsuri. Fenomenul se pare ca apare din cind in cind. Se spune ca acolo ajung suflete de morti.

Am cautat pe internet filmul dar mi-a fost imposibil sa-l gasesc. Ar trebui sa fie. Si se pare ca e unicat.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:32

Daca stiti cazul acela cu un avionl aparut pe un aeroport. A aterizat corect. Cu toti pasagerii schelete la bord. Unul avea tigara aprinsa. Avionul venea din urma cu 15 ani. E intr-un hangar, parca prin SUA.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:32:06Daca stiti cazul acela cu un avionl aparut pe un aeroport. A aterizat corect. Cu toti pasagerii schelete la bord. Unul avea tigara aprinsa. Avionul venea din urma cu 15 ani. E intr-un hangar, parca prin SUA.

poi...cine l-a pilotat timp de 15 ani?...si cine i-a aprins aluia tigara?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:45

De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 02:39:02
De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:32:06Daca stiti cazul acela cu un avionl aparut pe un aeroport. A aterizat corect. Cu toti pasagerii schelete la bord. Unul avea tigara aprinsa. Avionul venea din urma cu 15 ani. E intr-un hangar, parca prin SUA.

E real cazul. E incredibil. E totusi topic cu cala toriile in timp. Unde e cel mai bine de spus de caz. Ai vazut filmele cu avioane ce intra in falii de timp diferite. Sint inspirate de acest caz.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:47

De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 02:39:02

Probabil timpul s-a bifurcat in 2, cel normal in lumea noastra, cu corpurile , si cel al corpului energetic, in care persoanele erua vii, binemersi.

Si eu am aceasta senzatie de curgere a 2 timpuri diferite, de vreo citiva ani.

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:49

De la: ioa_d, la data 2009-08-27 21:04:19
De la: isus_cristos, la data 2009-08-27 20:58:57
De la: ioa_d, la data 2009-08-27 20:45:50ma "isus cristos" stii macar cum se scrie numele asta?
Hai da tu prima cu piatra !

nu dau cu nici o piatra..daca nu esti ortodox inteleg greseala ...
Vorbim de limba romana nu de ebraica care-mi schimonoseste numele in Iisus Hristos,precum au facut tiganii ,asumind denumirea de rromi,deoarece tigan simbolizeaza (om de nimic,creatura spurcata) REFERITOR LA INSULELE CARE APAR SI DISPAR,este un fenomen asemanator cu"fata morgana"numai ca apare in oceane ,acolo unde sint adincimi foarte mari si se produc eruptii vulcanice,orce corp care intra in zona dispare de fapt intr-un virtej,care se poate intinde pe zeci ,sute de km,functie de marimea eruptiei de pe fundul oceanului.Cit priveste ortodoxia ,este creatia cea mai indoelnica si perfida printre alte religii,care denatureaza adevarul,reduce individul la stadiul primatelor,oricum fiecare este liber sa creada in ce vrea ,daca asta aduce liniste in viata lui,care de fapt este o LUPTA,pina la epuizare.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:54

Hei, insulele erau filmate, probabil de multi. Era o zi normala, fara eruptie vulcanica. Si tocmai am demonstrat ca era exclusa fata morgana. ERAU INSULE DINTR-O LUME PARALELA SAU ASTRALA. Mai scuteste-ma cu chestia aia cu Isus. Eu vorbesc de lucruri serioase. Nu mi-o demonta ca e si un film. Asta nu mai e poveste de adormit copii.
Era la mal, in apropierea tarmului Chinei. Apa f mica, zeci de metrii, puzderie de insule de citiva km patrati.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:54

Eu am pus aceasta istorisire, poate se gaseste cineva sa spuna unde e filmul sau filmele. Anii 90, la inceput.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 August 2009, ora 03:27

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:54:04Hei, insulele erau filmate, probabil de multi. Era o zi normala, fara eruptie vulcanica. Si tocmai am demonstrat ca era exclusa fata morgana. ERAU INSULE DINTR-O LUME PARALELA SAU ASTRALA. Mai scuteste-ma cu chestia aia cu Isus. Eu vorbesc de lucruri serioase. Nu mi-o demonta ca e si un film. Asta nu mai e poveste de adormit copii.
Era la mal, in apropierea tarmului Chinei. Apa f mica, zeci de metrii, puzderie de insule de citiva km patrati.
Cu filmulete trucate si dosare masluite,o sa mai iau un mandat

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 03:34

De la: LUGULUGU, la data 2009-08-28 03:27:32
De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:54:04Hei, insulele erau filmate, probabil de multi. Era o zi normala, fara eruptie vulcanica. Si tocmai am demonstrat ca era exclusa fata morgana. ERAU INSULE DINTR-O LUME PARALELA SAU ASTRALA. Mai scuteste-ma cu chestia aia cu Isus. Eu vorbesc de lucruri serioase. Nu mi-o demonta ca e si un film. Asta nu mai e poveste de adormit copii.
Cu filmulete trucate si dosare masluite,o sa mai iau un mandat

e inundatie cu voi......

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 28 August 2009, ora 07:42

Imi amintesc de cazul avionului care a aterizat si care avea la bord numai schelete . cazul l - am citit intr - o carte , cu ani in urma . In presa au aparut informatii despre existenta unor munti fantomatici in Romania , mai precis In zonele Retezat si Buzau . In ce ma priveste am avut ocazia sa vad un asemenea fenomen ( un relief care nu exista ) in toamna anului 1975 , alaturi de colegii de scoala si profesorii care ne insoteau . Imaginea s - a pastrat neschimbata ore in sir . Posibilitatea unui miraj era exclusa .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 14:44

Astfel fde fenomene s-au intimplat si in triunghiul bermudelor. S-au gasit cel putin un vas, fara oameni la bord, si cu mincarea calda in farfurii. Tot modificari temporale...

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:50

Cine se pune cu imaginatia oamenilor,risca sa traiasca intr-o alta dimensiune ,cu capul in nori,tot nu va reusi cine a fost primul,oul ,gaina, si care este ordinul de masura al naivitatii

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:58

De la: isus_cristos, la data 2009-08-28 02:49:40
De la: ioa_d, la data 2009-08-27 20:45:50ma "isus cristos" stii macar cum se scrie numele asta?

Vorbim de limba romana nu de ebraica care-mi schimonoseste numele in Iisus Hristos,precum au facut tiganii ,asumind denumirea de rromi,deoarece tigan simbolizeaza (om de nimic,creatura spurcata) REFERITOR LA INSULELE CARE APAR SI DISPAR,este un fenomen asemanator cu"fata morgana"numai ca apare in oceane ,acolo unde sint adincimi foarte mari si se produc eruptii vulcanice,orce corp care intra in zona dispare de fapt intr-un virtej,care se poate intinde pe zeci ,sute de km,functie de marimea eruptiei de pe fundul oceanului.Cit priveste ortodoxia ,este creatia cea mai indoelnica si perfida printre alte religii,care denatureaza adevarul,reduce individul la stadiul primatelor,oricum fiecare este liber sa creada in ce vrea ,daca asta aduce liniste in viata lui,care de fapt este o LUPTA,pina la epuizare. [/quot
Este prea timpuriu sa fii inteles,omenirea inca mai oscileaza intre copac si stiinta.Abia cind vor cobori toti din copac,se va lamuri trecutul

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:03

De la: isus_cristos, la data 2009-08-28 02:49:40

Vorbim de limba romana nu de ebraica care-mi schimonoseste numele in Iisus Hristos,precum au facut tiganii ,asumind denumirea de rromi,deoarece tigan simbolizeaza (om de nimic,creatura spurcata) REFERITOR LA INSULELE CARE APAR SI DISPAR,este un fenomen asemanator cu"fata morgana"numai ca apare in oceane ,acolo unde sint adincimi foarte mari si se produc eruptii vulcanice,orce corp care intra in zona dispare de fapt intr-un virtej,care se poate intinde pe zeci ,sute de km,functie de marimea eruptiei de pe fundul oceanului.Cit priveste ortodoxia ,este creatia cea mai indoelnica si perfida printre alte religii,care denatureaza adevarul,reduce individul la stadiul primatelor,oricum fiecare este liber sa creada in ce vrea ,daca asta aduce liniste in viata lui,care de fapt este o LUPTA,pina la epuizare.

deci vorbim in romana?
si pe einstein cum il traduci in romana? sau angelinei jolie cum ii spui ti un romana? fa-mi si mie o lista cu personalitati cu numele tradus in romana, sa vedem tu cum le spui.....
daca te cheama ionica petrescu, un ungur cum ar trebui sa te traduca?
esti culmea!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:11

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:54:56Eu am pus aceasta istorisire, poate se gaseste cineva sa spuna unde e filmul sau filmele. Anii 90, la inceput.

Un avion dispărut în 1946 a aterizat în 1993 în America de Sud

Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre „cel mai mare mister din istoria zborului”. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrînul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 și la bordul căruia s-au găsit în 1993, la aterizare, cești de cafea caldă și țigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme și miroseau încă a tipar.

„Aș fi dorit să pot da o explicație, dar mă aflu în fața unui mister” spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredințat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.

„Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toți pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 și arată de parcă ar fi decolat ieri.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu știe! Cei 36 de pasageri, precum și echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”

Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripție foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota și a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în același moment un Boac din Brussel se pregătea și el să aterizeze. Mulțumită manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard în vârstă de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.

„Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis ușile și, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete”, spune Guevara. „Unul dintre oamenii noștri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât și-a pierdut echilibrul.”

După o examinare amănunțită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit, în care accesul era strict interzis.

Cercetările se concentrează asupra întrebării: unde a fost avionul în toți acești ani? Singurul lucru cert este numărul de zbor al acestuia - 348, locul de decolare și destinația.

Din grupul de experți care cercetează acest caz face parte și cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. După cum afirmă aceasta, în acest caz poate fi vorba despre o deplasare în timp. Ea a lansat și ipoteza că moartea pasagerilor ar putea avea legătură cu un posibil contact cu ființe extraterestre.

„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranță în viață. Și în plus, ei nu ar fi fost nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolarea ce a avut loc în anul 1946”, a adăugat un om de specialitate.

„Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete si curelele de siguranță erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva "din afară" i-a omorât pe pasagerii aflați la bordul avionului și apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ. Se știe că extratereștrii pot executa operațiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le dețin.”

Guevara afirmă că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putință pentru a elucida acest mister. „Eu mă rog să fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.

imagecache5.art.com/p/LRG/15/1555/6R9DD00Z/clyde-sunderland-lock...">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:29

Fragment din lucrarea „Spațiu timp și dincolo de ele prin yoga”

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:43

Mytcor
Felicitari pentru reportaj!

Personal, nu cred ca extraterestrii ori fiinte mult mai avansate decit noi sa fi omorit oamenii!
Considerind perioada, 1946, este timpul cind omenirea a intrat "oficial" in contact cu astfel de fiinte.
Tinta lor nu era distrugerea, ci cooperarea. Este posibil insa sa fi avut loc un acident in "temporal stasis".
Temporal stasis este un "tunel" al timpului. Navele extraterestre creeaza astfel de tuneluri ca sa sepoata deplsa dintr-o periada in alta, dovada fiind "tuburile" plasmatice, sau rezidurile de energie-Padurea Baciu.
Accidental, avionul, probabil a intrat intr-un astfel de spatiu.
Fiintele umane, biologice, nefiind protejate de nici un scut nu au putut rezista la o astfel de transformare rapida.
Totusi, fiinta umana este inzestrata cu cele mai puternice posibilitati, pe care de-ocamdata nu le cunoaste, si nu stie cum sa le foloseasca:
-telepatie, radio-emisie, temporal teleportare, spatial teleportare, vindecare, etc.
De aceea aceste fiinte vor sa desfaca Nodul Gordian, care ne tine legati.
Fiecare din noi am fost creati cu abilitati imense.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 17:51

Iata un exemplu al puterii umane:

Un vapor, a avut un accident, si apa intra cu repeziciune in el.
Echipajul a transmis SOS_ul.
Autoritatile respective au hotaril sa trimita ajutor, dar dura 3 zile pina la interceptare.
In acest timp, vaporul era deja scufundat.
Pe chei, apare un om si le spune sa se relaxeze.
El se asaza jos si incepe, intr-o pozitie de meditatie sa se concentreze, pentru 3 zile si 3 nopti.
In ultima zi vaporul apare in port.
Tot echipajul coboara.
In clipa cind ultimul din echipaj a coborit, vaporul se scufunda si este gasit la locul, unde original s-a intimplat accidentul.
Omul de pe chei, extenuat, cade inr-un somn de citeva zile.

Concluzia: avem puteri pe care nu le cunoastem!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 18:59

ciudat!...

imi amintesc ca am citit si eu articolul cu pricina..dar parca era inainte de '89

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:07

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-28 18:59:55

ciudat!...

imi amintesc ca am citit si eu articolul cu pricina..dar parca era inainte de '89

triunghiul Bermudelor...si aici se intampla multe ciudatenii-dispareau toate vapoarele cand ajungeau prin zona...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:12

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 14:44:37Astfel fde fenomene s-au intimplat si in triunghiul bermudelor. S-au gasit cel putin un vas, fara oameni la bord, si cu mincarea calda in farfurii. Tot modificari temporale...

uimitor ,parca am fi pe aceeasi lungime de unda ! mi-am amintit de Triunghiul Bemudelor inainte sa citesc ceea ce ai postat pe topic in legatura cu aceasta.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:39

1-Triunghiul Bermudelor (avānd drept „colturi" Florida, Insulele Bermude si Insula Porto Rico)
2-The West Mediterranean Sea , aproape de „Coloanele lui Hercule" - Gibraltar.
3- S-E Japonia, arhipelagul Bonin - Ogasawara, in imediata apropiere a uriasei fose oceanice cu adancimea de... 10347 de metri!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:59

In triunghiul Bermudelor nu au disparut numai vapoare ci si avioane.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 20:02

Custeau, oceanograful, a spus o data ca in oceanul planetar sint lucruri de care te ingrozesti.
Si s-a oprit aici. Acum baiatul lui Marcel a preluat cercetarile dar nu se mai aude nimic.
Cine stie ce interdictii mai are de intimpinat?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 20:53

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-28 20:02:28Custeau, oceanograful, a spus o data ca in oceanul planetar sint lucruri de care te ingrozesti.
Si s-a oprit aici. Acum baiatul lui Marcel a preluat cercetarile dar nu se mai aude nimic.
Cine stie ce interdictii mai are de intimpinat?

Jacques-Yves Cousteau

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 29 August 2009, ora 00:38

Sunt arhicunoscute cazuri precum disparitia regimentului Norfolk( prezentat de Doru Davidovici in " Lumi Galactice" ) , sau a celor 30 de membri ai unei comunitati de indieni din Canada ( descris de Dan Apostol in cartile sale ) .
Mai putin se stie de intamplarea petrecuta in 1945 : Era la putin timp dupa capitularea germanilor in Cehia ( 12 mai ) . Luptele incetasera . Patru avioane militare romanesti pornesc intr - un zbor de patrulare in zona muntilor Tatra . Era un zbor de rutina . Acele avioane nu s - au mai intars nici pana - n ziua de azi . Putin probabil sa fi fost doborate , de vreme ce conflictul se incheiase . Oricum , ar fi fost gasite epavele . Deasemeni putin probabil ca pilotii sa fi dezeratat si sa fi fugit spre Occident de exemplu . Era imediat dupa razboi , comunismul nu se instaurase de facto in Romania , iar pilotii erau militari . Chiar sa fi fost asa , cel putin unii dintre membrii celor patru echipaje , tot ar fi dat semne de viata in urmatoarea perioada .
Relatari insolite apar acolo unde nu te astepti ! Astfel Jaroslav Hasek in celebrul sau roman " Peripetiile bravului soldat Svejk " , povesteste printr - un personaj , despre disparitia unui pluton de militari austrieci care patrulau intr - un oras sarbesc ocupat . Trecand pe langa o biserica plutonul , pur si simplu a disparut dupa un colt de strada ! Am avut rezerve de a scrie despre acest al doilea caz . " Peripetiile bravului soldat Svejk " , este in definitiv un roman si ca in orice roman , licentele scriitoricesti sunt permise . Totusi ceva ma face sa cred ca intamplarea nu este inventata , ci a fost culeasa de catre Jaroslav Hasek , din povestirile militarilor . Probabil scriitorului i s - a parut interesanta intamplrea si a imortalizat - o .

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 03:49

Da Cousteau!
El a spus ca a vazut fiinte imense in oceanul planetar, de tipul dinosaurilor "de mult disparuti".

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 03:52

Ceea ce ne duce acum la Aghartha si Shambala, din interiorul planetei, unde Amiralul Bird spune ca in zborul sau din interiorul Pamintului a vazut mamuti, dinosauri si plante imense- copaci de 1mie de metri.
Chiar stim noi totul despre planeta noastra?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 03:56

Sintem in asteptarea expeditiei, care trebuie sa se intoarca, daca se mai intoarce, de pe vaporul atomic Ialtima.
100 de oameni de stiinta s-au dus sa gaseasca intrarea de la Polul Nord, in interiorul Pamintului.
Expeditia a plecat pentru 14 zile in Ianuarie 2009 si trebuia sa se intoarca in Februarie 2009.
Pina acum nu avem nici o comunicare!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului calatorie in timp
Mergi la: