Info
x
Calatorie in timp
|
Xtremul 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:26
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 17:20:37si care-i treaba ei inafara de a distrage atentia de la o discutie f. interesanta si cu implicatii ptr.fiecare om @ florine ? adica si ptr.tine,chit ca tu crezi sau nu in asta ! cind vine valul,sa nu crezi ca nu vei fi luat de el EL, draga gabigabi, se mai si... joaca, sa stii (delfinii ne-ar putea povesti destule pe tema asta) - niciodata gratuit, ce-i drept...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:26
Daca ar intra in discutii oneste despre subiecte care le cunoaste, ar fi mai bine.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Xtremul 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:36
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-08-22 08:49:04A schimba trecutul nu este posibil , pentru ca printre altele , risti sa te autoanulezi . . Calatoria in timp , este in oarecare masura la indemana oricui . Este suficient sa privim cerul instelat . . Ceea ce vedem este o realitate trecuta ! Corect, in principiu: dupa ultimele zvonuri insa, celebrele paradoxuri temporale din literatura SF (sint peste 50 de tipuri, dar hai sa citez doar unul - ala al reintoarcerii in timp si-al omoririi din greseala, sa zicem, a strabunicului propriu in lupta de la Marasesti - urmata cumva logic de auto-anihilare) nu-s valabile. Se pare ca s-ar crea doar o nuoa... linie temporala (notiunea de "timelines" e din ce in ce mai dezbatuta si de savantii ocupati cu fizica aprticulelor elementare) - deeeeci, o noua linie temporala in care totul decurge... altfel."Jocul cu timpul" e asadar posibil, dar e si f.f.riscant - pe directia asta, se pare (iar... se pare, dara asta e - dovezi "concrete" sint greu de adus) ca, de vreo 60 de anisori (de la celebrul experiment Philadelphia de fapt) "tzesatura" continuumului spatiu-timp a cam fost perturbata de mult prea curiosii cercetatori activi in domeniul "operatiunilor negre" (black-ops).
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:45
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:47
De la: 999florin, la data 2009-08-24 17:45:02[teal][u]Orkut Scraps[/u][/teal] - [red]Music Video Clips Scraps[/red][teal][u]Orkut Scraps[/u][/teal] - [red]Music Video Clips Scraps[/red]Spune-mi si mie, ce legatura are ceea ce postezi tu aici, cu subiectul. Iti bati joc cu nerusinare de toate topicurile. Asta e un subiect serios.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:47
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:48
De la: Xtremul, la data 2009-08-24 17:36:06De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-08-22 08:49:04A schimba trecutul nu este posibil , pentru ca printre altele , risti sa te autoanulezi . . Calatoria in timp , este in oarecare masura la indemana oricui . Este suficient sa privim cerul instelat . . Ceea ce vedem este o realitate trecuta ! S-au continuat experimente mai departe? Sint dovezi?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:01
Mihai
Te las ca ma duc sa vad daca pot face rost de un lant pentru Florin. Daca tu gasesti mai repede, arata-i-l! |
|
|
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:02
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:03
Nu numai ca a rupt lantul, dar a spart si gardul!
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:03
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 18:01:33Mihai Cauta ceva cam cum e la vase, de vreo 10 cm grosime.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:26
Anchor chain pentru Florin
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:51
"Odata ce ai deschis o cutie cu rime, singura solutie de a le inchide din nou este sa folosesti o cutie mai mare."
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:56
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:51:36"Odata ce ai deschis o cutie cu rime, singura solutie de a le inchide din nou este sa folosesti o cutie mai mare." ..si care-i diferenta dintre o rama si-un porc ?.. |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:59
De la: mytcor, la data 2009-08-24 18:56:47Rima nu porc...porcu rima. Si porcul nu intra in cutie.De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:51:36"Odata ce ai deschis o cutie cu rime, singura solutie de a le inchide din nou este sa folosesti o cutie mai mare."
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 19:02
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:59:56De la: mytcor, la data 2009-08-24 18:56:47Rima nu porc...porcu rima. Si porcul nu intra in cutie.De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:51:36"Odata ce ai deschis o cutie cu rime, singura solutie de a le inchide din nou este sa folosesti o cutie mai mare." ...dupa ingnat, intra !...dar "cutia", musai frigorifica sa-i fie 1 |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 19:05
De la: mytcor, la data 2009-08-24 19:02:34O sa tin minte...daca nu uitDe la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:59:56De la: mytcor, la data 2009-08-24 18:56:47Rima nu porc...porcu rima. Si porcul nu intra in cutie.De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 18:51:36"Odata ce ai deschis o cutie cu rime, singura solutie de a le inchide din nou este sa folosesti o cutie mai mare."
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 20:19
citez ....nu spui de la cine....persoana importanta
" rau e sa fi prost,dar si mai rau sa nu-ti dai seama ca esti prost,crezindu-te inteligent" ....dau un pupic celui ce stie de la cine e ! infantilism,cam asa s-ar traduce comportamentul lui Florin....e ca un copil suparat ca ailalti nu-l baga-n seama si atunci le strica jocul....aite asa ,din oftica ! ca-i singurul vinovat de asta,nu-si da seama ...sau e perplex ca NOI NU NE DAM SEAMA CE INTELIGENT ESTE EL si atunci, posteaza peste tot,orice,numai sa-i incurce pe toti !....ptui despre ce vorbeam ?
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 24 August 2009, ora 22:52
1. Prin manipularea lanturilor cauzale , se poate in mod evident crea un nou viitor . Problema este ca nu se poate sti daca in mod obligatoriu , acest viitor alternativa , este mai bun . Filosofii antici Democrit sau Leucip , au speculat existenta atomului . Se pare insa ca antichitatea cunostea mult mai mult despre atom decat credem noi ca stia . In Biblioteca din Alexandria se aflau dupa cate se crede , pergamente a caror continut se referea la ceea ce noi numim astazi fizica nucleara( vezi lucrarea " Cartile Blestemate" , autor Jacques Bergier ) . Se stie prea bine ca un bigot religios , Omar , a pus capat existentei celei mai mari comori a antichitatii , in anul 646 d.Hr. Sa presupunem ca istoria putea fi manipulata si manuscrisele de care am pomenit ar fi supravetuit si ar fi inspirat o alta generatie de genii . Poate acum aveam colonii pe Marte , la fel de bine cum puteam sa nu mai existam . In treacat fie zis , se pare ca ceva s - a pastrat in alte depozite de carte . Astfel in scrierile ramase de la Raymond de Lule , apar instructiuni de protectie similare cu cele existente astazi in laboratoatele in care se utilizeaza substante radioactive .
2. Germanii au fost preocupati de stiinta ezoterica tibetana . Chiari adoptarea zvasticii drept simbol sta marturie . Cartile si rapoartele lui Sven Heddin , Ferdinand Ossedowski , Nicolai Roerich , etc (cartile traduse si in limba romana ) au starnit un real interes pentru cercurile conducatoare . 3.O intampalre interesanta este redata in cartea " Intalnire de gradul IV " scrisa de catre Dan Farcas . La o companie americana , lucra un tip , care de fiecare data intarzia la serviciu multe ore dupa sfarsitul programului . La un moment dat , conducerea companiei se sesizeaza si verifica calculatorul salariatului . Continea un volum imens de informatii despre alte lumi locuite . Daca s - ar fi listat materialul , umplea cca . 40 de volume ! Salariatul a declarat ca scrie fara sa gandeasca . Scrie ca un automat ! Au " aflat " serviciile secrete . Acestea au confiscat materialul . Salariatul a disparut . Se pune intrebarea cum accesa informatiile acel om ? Calatorea in timp si spatiu ? I se transmiteau informatiile ? De cine ? In ce scop ? A fost o cacilama ? De ce a interesat serviciile ? 4. Tahionii sunt particule intuite matematic . Se deplaseaza cu viteze superluminice . In universul tahionic , timpul curge din viitor spre trecut . Tahionii permit deci calatoria in trecut . Ce s - ar intampla cu temponautul intr - o masina a timpului cu motor tahionic ? 5.Daca ar fi sa calatoresc in timp as alege sigur viitorul . Poate sub influenta romanelor din seriile "Dune" (Frank Herbert ) , sau " Fundatia " ( Isaac Asimov ) , etc . Oricum timpul de azi imi pare insipid! 6. Putem sa ne imaginam ca manipularea lanturilor cauzale , creaza o istorie paralela care are un curs de sine statator ? Noi unde ne aflam ? 7. Aceste istorii paralele pot curge in universurile paralele , a caror existenta se fundamenteaza pe principiul continuitatii materiei ? |
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 00:04
Exista dovezi de manipulari ale lanturilor cauzale ? Nu stiu ! Cineva spunea ca bataia din aripi a unui fluture la Paris poate produce un taifun in Java . Exagera , sigur . Un adevar tot exista ! Calatorind in timp , voit sau nu , deci din pura intamplare , poti produce un " accident istoric " . Ce rol joaca aleatoriul ? Probabilitatile de 0 % ( imposibilitatea ) si cea de 100 % ( certitudinea ) , dau determinarea . Intre aceste limite se afla intamplarea . Ciudat ca uneori intamplarea tinde catre determinare , deci catre interventie . Dau un exemplu din cartea unui autor care nu a fost preocupat de senzational : Alvin Tofler , iar cartea este " Al treilea val " . Prima editie in limba romana si pe care am citit - o la acea vreme , a aparut la editura Politica si a fost prefatata de catre generalul Olteanu . Scrie Alvin Tofler , ca la jumatatea secolului XIX , in Franta s - a gasit la o margine de drum un copil parasit . Era un baiat si era ... albastru . Baiatul ajunge la un circ . Explicabil , nu - i place ideea de a deveni subiect de amuzament pentru prosti . Cand mai creste pleaca in SUA . Acolo gaseste o fata de varsta apropiata , tot de culoare albastra . Se casatoresc si pleca intr - un tinut izolat . Au copii . in baza incestului primordial , copii , au la randul lor copii . Tot asa . Acum este o comunitate cu cateva sute de oameni de culoare albastra . O comunitate inchisa , in genul poporului amish . In primul rand este o foarte mica probabilitate ca acel baiat sa gaseasca o fata de aceeasi rasa si de aceeasi varsta . Ambii fiind unicate pe mapamond . Putea foarte bina ca femeia , sa aiba o varsta venerabila . Exista o foarte mica probabilitate ca cei doi s - au intalnit . Putea foarte bine ca baiatul sa fie in Ilinois , iar fata in Transvaal , sau baiatul in Noua Galie de Sud , iar fata in Ontario . Comunitatea de azi este viabila in ciuda casatoriilor strict endogame . Alt joc de probabilitati . Daca compunem ( prin inmultire , asa cum cere matematica ) , probailitatile de : nastere a celor doua unicate in acelasi timp , de intalnire in acelasi loc si de viabilitate a stirpei , rezultatul ne va duce catre imposibilitate . Deci apare banuiala unei interventii , a unei manipulari . Cu ce scop ? De catre cine ?
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 00:14
La inceputul anilor " 90 , reporterii revistei sovietice " Literaturnaia Gazeta " , iau un interviu lui Dalai Lama . Interviul a fost preluat in excelenta revista " Mondorama " , a carei redactor sef si fondator a fost regretatul Radu Budeanu . Reporterii rusi intreaba pe inaltul personaj , daca stie unde se afla Shambala ! Raspunsul dat de Dalai Lama , este antologic( citez aproximativ ) : " Shambala poate este undeva in Himalaia , sau poate undeva in Tibet , ori poate in Cosmos , iar in acest caz , as fi fericit daca astronautii sovietici , vor ajunge primii acolo " Comentariile sunt de prisos .
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 07:43
buna dimineata,tuturor ! eh,cite subiecte fierbinti ati deschis @rotaru ! dar din toate,as vrea sa spun ca mie insumi mi s-a intimplat acea scriere dictata....de catre cine ?nu stiu ! m-am tot intrebat cine-i sau ce e la capatul celalalt al pixului ....de unde-mi vin ideile ! lucru curios este ca nu ma concentram pe asta ...din contra ! simteam nevoia sa scriu si-mi puneam cafeaua ,caietul,scrumiera si tigara si,o mare incintare si relaxare ma cuprindeau si, incepeam sa scriu ....apoi,ma minunam ce iesea ! am zis ca nu stiu...him,nu-i chiar asa ! am scris in acel caiet despre o constiinta colectiva,ca o banca de date universala in care tot ce s-a gindit si spus vreodata,ramine ! si poti accesa acea banca de date .... deschid o paranteza : ulterior am aflat de Achasa,apoi despre Inconstientul colectiv,inchei aceasta paranteza ...instantaneu,probabil ,cind se creeaza niste conditii propice ....asa ca acel cadru creeat de mine,in care relaxarea,placerea sau starea de bine,introduce creierul in starea alpfa si e posibil ca odata facuta conexiunea ,accesarea sa devina constanta....este foarte adevarat ca de atunci, prinsa-n virtejul vietii de zi cu zi, mai rar sa apara acel moment propice ....clar ca zbuciumul,nervii,nelinistea,agitatia in general,taie contactul !.....imi mai vine sa cred ca si data noastra de nastere,combinata cu nr. de litere ale numelui nostru, traduse si ele in cifre ,sa dea o cifra - o cheie,care sa-ti permita intrarea pe fisierul cu informatiile aferente acelui cifru !....asa mi-a venit !
|
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:59
Anul 2012,marcheaza incheierea unui ciclu astral,mai precis toate sistemele solare vor incheia perioada de oscilatie in jurul spiralei timpului.Pe linga faptul ca Terra singurul corp ceresc din Univers populat de plante,animale,pasari (planeta vie),va primi mai multa energie care va produce o schimbare radicala in clima cit si in spirala ADNului vietuitoarelor,timpul va fi simtit ca un fluid in constiinta oamenilor cu efecte benefice asupra dezvoltarii si descoperirii unor noi capacitati ale creerului,facind vizibila aureola individului,separind lumea veche de noua generatie in aparenta.Hazardul,poate fi fatal,depinde in ce pozitie se va afla Terra fata de Soare la momentul trecerii prin Centura fotonica a intersectiei galactice
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:22
Experienta scrierii spontane a cunoscut - o Bogdan Petriceicu Hasdeu . Scria ca si cum i - ar fi dictat fiica sa Iulia , care era decedata . Hasdeu a publicat pornind de la aceasta intamplare cartea " Sic Cogito " .
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:28
ah,asa-i ,uitasem de asta ! si pe baza acelei dictari a fost construit acel castelas pe care l-am vizitat demult si care mi-a dat fiori reci pe sira spinarii !
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:33
De la: gabigabi, la data 2009-08-25 09:28:57ah,asa-i ,uitasem de asta ! si pe baza acelei dictari a fost construit acel castelas pe care l-am vizitat demult si care mi-a dat fiori reci pe sira spinarii ! Omul ,animalul terestru cel mai evoluat ,este stapinit de sentimente ,dar uneori amesteca sentimentele cu nevoiile fiziologice si rezulta Hazardul
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:08
Terra nu este singura " planeta vie " din Univers . Exista suficiente dovezi cu privire la existenta civilizatilor estraterestre si a pluralitatii lumilor locuite . Chiar si Biblia , ca sa raman in ton , face distinctie intre ingeri si " oameni din ceruri " . Deci doua sintagme diferite . Interesante sunt aici interpretarile lui Victor Kernbach , cartea " Enigmele miturilor astrale " , carte a carei prima editie a fost in urma cu mai bine de 30 de ani . Textele mayase din pacate nu mai exista , decat in mica masura . Au fost distruse de alti bigoti , de data aceasta spanioli . Putinele codex - uri salvate , nu pot oferi o imagine completa a sistemului de gandire mayas . Sunt informatii rupte din contexte . Cred ca in 2012 , nu se va intampla nimic special , in ciuda parerii unor autori . Daca apocalipsa( schimbarea cu lupta dintre bine si rau ) exista , atunci ea a inceput intr - o zi de 28 iunie 1914 . Multe dintre teoriile esatologice , care anunta un sfarsit iminent al lumii sunt promovate de anumite cercuri pentru a crea haosul social .
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 18:30
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-08-25 11:08:52Terra nu este singura " planeta vie " din Univers . Exista suficiente dovezi cu privire la existenta civilizatilor estraterestre si a pluralitatii lumilor locuite . Chiar si Biblia , ca sa raman in ton , face distinctie intre ingeri si " oameni din ceruri " . Deci doua sintagme diferite . Interesante sunt aici interpretarile lui Victor Kernbach , cartea " Enigmele miturilor astrale " , carte a carei prima editie a fost in urma cu mai bine de 30 de ani . Textele mayase din pacate nu mai exista , decat in mica masura . Au fost distruse de alti bigoti , de data aceasta spanioli . Putinele codex - uri salvate , nu pot oferi o imagine completa a sistemului de gandire mayas . Sunt informatii rupte din contexte . Cred ca in 2012 , nu se va intampla nimic special , in ciuda parerii unor autori . Daca apocalipsa( schimbarea cu lupta dintre bine si rau ) exista , atunci ea a inceput intr - o zi de 28 iunie 1914 . Multe dintre teoriile esatologice , care anunta un sfarsit iminent al lumii sunt promovate de anumite cercuri pentru a crea haosul social .Nu va uitati la virsta din topic,eu dainui de la facerea lumii cum se spune,Biblia este o poveste naiva care a fost inflorita in lungul secolelor dupa cum a dictat interesul celor care au stapinit.Si eu Cristos sint o poveste ,desi am existat si exist inca dar imaginatia bolnava a omului a facut sa apar cu puteri supranaturale,creind sperante desarte.Nu-mi cunosc virsta si nici nu-mi mai regasesc semintiile disparute de mileni,dar supravetuiesc sa vad ce se mai intimpla pe pamint si cit de mare ajunge rautatea umana.Acum toti excrocii au devenit preoti si hotii conducatori ,iar popoarele se invrajbesc in numele religiei si politicii.In 2012 u adevarat va fi o mare schimbare ,cei care se erijeaza in stapinii lumii vor disparea
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 18:58
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-08-25 00:04:00Exista dovezi de manipulari ale lanturilor cauzale ? Nu stiu ! Cineva spunea ca bataia din aripi a unui fluture la Paris poate produce un taifun in Java . Exagera , sigur . Un adevar tot exista ! Calatorind in timp , voit sau nu , deci din pura intamplare , poti produce un " accident istoric " . Ce rol joaca aleatoriul ? Probabilitatile de 0 % ( imposibilitatea ) si cea de 100 % ( certitudinea ) , dau determinarea . Intre aceste limite se afla intamplarea . Ciudat ca uneori intamplarea tinde catre determinare , deci catre interventie . Dau un exemplu din cartea unui autor care nu a fost preocupat de senzational : Alvin Tofler , iar cartea este " Al treilea val " . Prima editie in limba romana si pe care am citit - o la acea vreme , a aparut la editura Politica si a fost prefatata de catre generalul Olteanu . Scrie Alvin Tofler , ca la jumatatea secolului XIX , in Franta s - a gasit la o margine de drum un copil parasit . Era un baiat si era ... albastru . Baiatul ajunge la un circ . Explicabil , nu - i place ideea de a deveni subiect de amuzament pentru prosti . Cand mai creste pleaca in SUA . Acolo gaseste o fata de varsta apropiata , tot de culoare albastra . Se casatoresc si pleca intr - un tinut izolat . Au copii . in baza incestului primordial , copii , au la randul lor copii . Tot asa . Acum este o comunitate cu cateva sute de oameni de culoare albastra . O comunitate inchisa , in genul poporului amish . In primul rand este o foarte mica probabilitate ca acel baiat sa gaseasca o fata de aceeasi rasa si de aceeasi varsta . Ambii fiind unicate pe mapamond . Putea foarte bina ca femeia , sa aiba o varsta venerabila . Exista o foarte mica probabilitate ca cei doi s - au intalnit . Putea foarte bine ca baiatul sa fie in Ilinois , iar fata in Transvaal , sau baiatul in Noua Galie de Sud , iar fata in Ontario . Comunitatea de azi este viabila in ciuda casatoriilor strict endogame . Alt joc de probabilitati . Daca compunem ( prin inmultire , asa cum cere matematica ) , probailitatile de : nastere a celor doua unicate in acelasi timp , de intalnire in acelasi loc si de viabilitate a stirpei , rezultatul ne va duce catre imposibilitate . Deci apare banuiala unei interventii , a unei manipulari . Cu ce scop ? De catre cine ? "Stenoza pulmonara progreseaza însa gradual si majoritatea copiilor capata o coloratie albastra-vinetie a pielii (cianoza) în primul an de viata, datorita amestecarii anormale la nivelul inimii a sângelui oxigenat (rosu deschis) cu cel neoxigenat (albastru). Unii copii pot prezenta cianoza înca de la nastere. Datorita acestei tendinte de a dezvolta cianoza, tetralogia Fallot este considerata o boala cianogena (care asociaza cianoza). Adesea copiii pot face crize de cianoza - declansate de plânset, suparare, baie, luarea mesei sau alte eforturi minime - si sunt acompaniate de respiratie dificila. Un copil cu tetralogie Fallot care are o criza de cianoza trebuie asezat în pozitie "pe vine" sau pozitie fetala (genunchii la piept), pentru ameliorarea simptomelor. Criza de cianoza poate uneori reprezenta o urgenta medicala. " Sunt mai multe malformatii congenitale care dau culoarea albastra - vinetie a pielii ,i-am vazut si intra-devar sunt stranii ! In ceea ce priveste calatoria in timp din ce am inteles eu exista ceva legat de entropie ce nu permite asa ceva ! Eu cred ca e posibila ,totusi ,deoarece alte descoperiri pareau mult mai putin probabile si totusi s-au materializat ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:08
De la: isus_cristos, la data 2009-08-25 08:59:33Anul 2012,marcheaza incheierea unui ciclu astral,mai precis toate sistemele solare vor incheia perioada de oscilatie in jurul spiralei timpului.Pe linga faptul ca Terra singurul corp ceresc din Univers populat de plante,animale,pasari (planeta vie),va primi mai multa energie care va produce o schimbare radicala in clima cit si in spirala ADNului vietuitoarelor,timpul va fi simtit ca un fluid in constiinta oamenilor cu efecte benefice asupra dezvoltarii si descoperirii unor noi capacitati ale creerului,facind vizibila aureola individului,separind lumea veche de noua generatie in aparenta.Hazardul,poate fi fatal,depinde in ce pozitie se va afla Terra fata de Soare la momentul trecerii prin Centura fotonica a intersectiei galactice De ce te gandesti asa departe NOI oricum nu vom pati nimic si in 2012 vom petrece impreuna ziua de nastere avand in vedere ca e aceeasi la amandoi 25 decembrie ! Marele HORUS , te saluta ! pe tine ...doamne ! |
|
|
|

sa stii (delfinii ne-ar putea povesti destule pe tema asta) - niciodata gratuit, ce-i drept...
insa, celebrele paradoxuri temporale din literatura SF (sint peste 50 de tipuri, dar hai sa citez doar unul - ala al reintoarcerii in timp si-al omoririi din greseala, sa zicem, a strabunicului propriu in lupta de la Marasesti
- urmata cumva logic de auto-anihilare) nu-s valabile. Se pare ca s-ar crea doar o nuoa... linie temporala (notiunea de "timelines" e din ce in ce mai dezbatuta si de savantii ocupati cu fizica aprticulelor elementare) - deeeeci, o noua linie temporala in care totul decurge... altfel.

" rau e sa fi prost,dar si mai rau sa nu-ti dai seama ca esti prost,crezindu-te inteligent" ....dau un pupic celui ce stie de la cine e !