Info
x
Calatorie in timp
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 04:13
De la: GISSELLA, la data 2009-08-31 15:46:37Este posibil sa calatoresti in timp,factor destul de epuizant,depinde de capacitatile cerebrale.Dar de aici pina la balivernele cu insule fantoma,avioane cu scheleti,sa avem iertare ,se cistiga bani din publixcarea unor asemenea fantasmagorii Fetito, eu cind am vazut acel film cu insulele acelea in aer la tv, tu nici nu te nascusesi. Inainte de a emite judecati de genul asta, mai gindeste. Ca oamenii urlau de uimire. Si erau sute de fata. Iar cu avionul acela, mai sint si alte cazuri. Acei avion , este undeva intr-un hangar, probabil fara schelete. Au urlat ziarele in acel moment, bineinteles nu la noi. Noi am aflat, din articole de o schioapa prin Magazin. Ca de, noi eram materialisti, nu ne aplecam la prostiile de genul asta. Mai studiaza, sa nu te ia realitatea pe sus, si sa faci soc. Lumea nu este numai mocirla in care ne balacarim cu totii. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 04:15
De la: 9am038113, la data 2009-08-30 23:41:57cand esti tanar esti prost dar cand ai imbatranit esti si mai prost ca de aia ai imbatranit....de prost. Am observat, ca unii tinerii sint foarte intelepti cind imbatrinesc si ei. Dar numai ei sint intelepti, ceilalti nu. Asta e semn de "intelepciune".
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 04:18
Aveti grija mai tinereilor ca ati bagat o doza de rautate pe topicul asta, cu faptul ca nu intelegeti niste fenomene obsrvate, si la fel ca multi sceptici si conservatori notorii, dati dovada de imbatrinire porematura. Daca nu acceptati date observationale abtineti-va si lasati-i pe cei care au un cuvint de spus in lamurirea fenomenelor observate sigur.
Asta ca sa nu spun altele mai dure despre tinerii obositi de orice nu le convine. Eu am o parere f buna de noua generatie, dar pe mine personal ma agaseaza conservatorismul oricui, nejustificat, numai de amorul artei. Ca sa fim mitica contra.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 04:19
Este topic de calatorie in timp, nu de "nu exista nimic decit ce vrea muschii creierului meu sa fie".
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 06:30
Jupin nastase,ia calatoreste in viitor sa vezi daca mai pacalesc un mandat cincinal
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:04
Intre TIMP am adus minerii,am rapit jurnalistii,am vindut armament,am saracit Romania,am promovat Elene sa avem motiv de distractie,am gonit muncitorii din Romania,am distrus industria si agricultura si acum tocam banii de la UE si FMI,ca mai sint inca fraieri care vor plati,daca vom cistiga alegerile
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:21
In antichiate a exista mitul Hyperboreei , sinonima probabil cu Ultima Thule . Acest ( e ) pamant(uri )desi erau situate in Marele Nord , beneficiau de o clima calda . Catre Ultima Thule s - a aventurat Pytheas . Pytheas a fost fara doar si poate un tip rational , dovada este jurnalul sau de calatorie ( tradus in romana ) , care si - a pastrat farmecul dupa aproape 25 de secole .
Probabil ca legenda Hyperboreei . a supravetuit printre popoarele din nord pana aproape de zilele noastre . In cartea " Agartha - Paradisul Pierdut " , este redata o intamplare , asupra careia am rezerve , dar care ilustreaza persistenta mitului . Este vorba de un pescar care , pe la mijlocul sec . XIX , impreuna cu tatal sau , pleca in nordul extrem . Acolo ajung intr - un tinut cu clima calda si cu vegetatie exotica . Tinutul era populat de oameni din cea mai pura rasa ariana . Pe drum , tatal moare . La intoarcere , tipul este acuzat de crima . Datorita povestii sale , ajunge la ospiciu . Sta acolo 15 ani si scapa dupa ce retracteaza totul . Redevenit liber , pleaca dupa un timp in California , unde devine fermier . Scrie o carte in care descrie calatoria si tinutul unde a ajuns . Cartea a avut succes si a influentat mai tarziu teoria Pamantului gol . In sud , unul dintre carmacii expeditiei lui Magellan ( Caproni ) , zareste o insula mare , careia ii da numele sau - Caprona . A figurat o vreme pe harti , dupa care nefiind regasita , a fost stersa . Edgar Rice Burroughs , creatorul romanelor din seria Tarzan si parintele celebrului ( candva ) personaj , a fost inspirat de legenda Capronei , intr - un roman fantastic - " Al saptelea taram " . In roman Caprona beneficiaza de o clima calda si era populata cu popoare primitive si animale antedeluviene . Insula Caprona este amintita in lucrarea " Enigmele Terrei " scrisa de catre Horia Matei . Antonio Pigafetta , conicarul expeditiei lui Magellan si probabil primul scriitor care a inconjurat lumea , nu amiteste in jurnalul sau de insula Caprona ( cel putin nu apare in editia romaneasca ) .Miturile nu sunt simple fantasmagorii asa cum multi cred . Sunt izvoare istorice de un tip special , care transmit realitati stravechi si in care trebuie cautat filonul de adevar . Cei care le - au creat si intretinut nu traiau in epoca presei de senzational . |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:08
" La scara cosmica , ne invata fizica moderna , doar fantasticul are unele sanse de a fi adevarat " Pierre Teilhard de Chardin
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:16
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-01 11:21:50In antichiate a exista mitul Hyperboreei , sinonima probabil cu Ultima Thule . Acest ( e ) pamant(uri )desi erau situate in Marele Nord , beneficiau de o clima calda . Catre Ultima Thule s - a aventurat Pytheas . Pytheas a fost fara doar si poate un tip rational , dovada este jurnalul sau de calatorie ( tradus in romana ) , care si - a pastrat farmecul dupa aproape 25 de secole . |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:51
Coincidentele sunt de fiecare data interesante . Scriam mai sus despre acei oameni rosii , amintiti de catre Eugen Buoreanul in cartea sa " De la Thule la Taprobana " , ca locuind in zona vulacanului Hekla . Este oare o pura intamplare faptul ca Jules verne , a plasat in romanul sau " Calatorie in centrul pamantului " , intrarea in tinuturile subterane , prin vulcanul Hekla ?
Ma indeamna sa fac legatura cu muntele Shasta din California , amintit de cercetatorul Serge Hutin in cartea sa " Oameni si civilizatii disparute " . Mentionez ca Serge Hutin a decedat in conditii misteriaose in 1997 . Gen . Emil Strainu il aminteste in cartea " Razboiul Ingerilor " , printre cai care au platit cu viata curajul de a scrie despre lucruri incomode . S - a spus ca sub Shasta sunt tuneluri care conduc in tinuturi subterane , unde s - ar pastra resturile civilizatiei lemuriene . S - a scris ca la fel ca in cazul Heklei , in vecinatatea Shastei apar oameni ciudati , care refuza contactul . Ca tot a venit vorba , Gen Emil Starinu a dedicat o lucrare cu privire la moda lichidarii cercetatorilor incomozi : " OZN - Anchetatorii au viata scurta " . Deasemeni face referire la teoria Pamantului gol , daca retin bine , in cartea " Cutremurele care vor lovi Romania - Teorii si cercetari nonconventionale " |
|
Xtremul 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:28
De la: MARICELA, la data 2009-08-31 15:06:13 Este adevarat,Isus pune accentul in recomandarile de pe topic pe realitatea fizica si nu pe misticism.Referitor la sanatate la durata vietii si aici are dreptate,omul arata pe chipul pe fizionomia fetii ,daca se hraneste bine ,cu ce se hraneste si daca este sanatos.In primul rind trebuie stiut ca organismul tradeaza starea de suferinta prin extremitatile sale,pielea,retina,podoaba capilara,aspectul ponderal etc.Greutatea corporala a individului uman trebuie sa fie egala cu ce trece peste un metru din valoarea inaltimii din care se scade cifra 10,adica cineva care are 1,80 m se scade 10 din 80 si rezulta 70 kg.greutatea omului la care sistemul digestiv -urinar functioneaza normal Si ce-are asta-n clin ori maneca cu tema topicului ("calatoria in timp"), eii??? Offtopicurile idioate de-a dreptul sint un balast jenant pe toate hectarele :) astea de forum - nu mai zic nik despre faptul ca userul penibil autobotezat Iisus (???!!!) n-ar trebui s-o mai arda cu materialismu' dialectic , macar din motivul importantzei "celor nevazute", subliniata in atitea rinduri de... adevaratul Iisus !!!
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:32
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-02 10:51:12Coincidentele sunt de fiecare data interesante . Scriam mai sus despre acei oameni rosii , amintiti de catre Eugen Buoreanul in cartea sa " De la Thule la Taprobana " , ca locuind in zona vulacanului Hekla . Este oare o pura intamplare faptul ca Jules verne , a plasat in romanul sau " Calatorie in centrul pamantului " , intrarea in tinuturile subterane , prin vulcanul Hekla ? Good point , Marian!Chiar daca o tzira offtopic uneori... In orice caz, unele postari ale tale m-au ajutat sa intru-n analiza unor surse de informare pina acum necunoscute. Multzam fain ! |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:51
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 17:48:26De la: Xtremul, la data 2009-08-24 17:36:06De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-08-22 08:49:04A schimba trecutul nu este posibil , pentru ca printre altele , risti sa te autoanulezi . . Calatoria in timp , este in oarecare masura la indemana oricui . Este suficient sa privim cerul instelat . . Ceea ce vedem este o realitate trecuta ! Mda, ramasesem dator c-un raspuns: DA, experimentele continua (din pacate, fiindca perturbarile temporale s-au complicat din cauza asta) - exista probe circumstantziale solide apropo de cunoscutul experiment Montauk de pilda (al carui scop principal a fost inchiderea buclei temporale deschise-n 1943 de experimentul Philadelphia, si prin care au... intrat prin zona noastra cica o serie de entitatzi terifiante), ori vizavi de teoria aparent ilogica a identitatii reale a "micilor gri" aterizati... fortzat in 1947 la Roswell - calatori temporali UMANI, nu doar umanoizi, veniti din... viitorul nostru cu scopuri altruist-preventive, legate, culmea, de apropiatele evenimente dramatice la care vom fi martori in 2011,12,13 ori ctnd o fi sa fie. Si participanti, evident, destul de curind in orice caz.
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 15:00
De la: nastasemihail, la data 2009-09-01 04:13:15De la: GISSELLA, la data 2009-08-31 15:46:37Este posibil sa calatoresti in timp,factor destul de epuizant,depinde de capacitatile cerebrale.Dar de aici pina la balivernele cu insule fantoma,avioane cu scheleti,sa avem iertare ,se cistiga bani din publixcarea unor asemenea fantasmagorii Confirm: vazut filmul respectiv, tot prin 1990 - "cineva" a avut totusi grija ca unele inregistrari la fel de shocante sa dispara fara urma in cine stie ce arhive "reclasificate". Exemplu aleatoriu: filmele (ca-s mai multe) cu OZN-urile nemtzesti din Antarctica - baza Neuschwabenland (prim-planuri detaliate, personaje recognoscibile) - pe care l-am vazut , si-nca de 3 ori, in 1991 pe TVR Cluj la vremea aia. Pe tema bazei asteia germane ultrasecrete (clar active si-n prezent) si-a caftelii terminate indecis dintre aparatorii ei si cei 4.500 de soldati ai aparent absurdei expeditii postbelice (WW II) a amiralului Byrd (o alta enigma a istoriei inca "above top secret") - multe de spus...
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 15:21
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 17:25:29De la: gabigabi, la data 2009-08-24 17:20:37si care-i treaba ei inafara de a distrage atentia de la o discutie f. interesanta si cu implicatii ptr.fiecare om @ florine ? adica si ptr.tine,chit ca tu crezi sau nu in asta ! cind vine valul,sa nu crezi ca nu vei fi luat de elNu vezi ca el nu spune mai nimic valoros de la el. Cu copy/paste, oricine poate face. Eu am impresia ca el ori se incarca cu informatii pina la refuz, ori posteaza exclusiv numai ptr punctaj, chiar daca nu va mai avea forum. Asta ma enerveaza la el, ca distruge forumul, in sensul ca oamenii intra si pleaca cind vad aceleasi postari. Asta-i si scopul (spre care tinde cu metode tipic securistice) al lui florin999 - sau 666, mai exact... Pina si postarile penibile ale nick-urilor "Isus Cristos" ori "Horus" (care se complimenteaza vad reciporc p-acilea - alooo, asteptati-l si pe Buddha, va rog ) par sa aiba acelasi scop pervers de "diluare" a topicurilor interesante prin "bruiere" doar aparent incent-aiurita.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 06:21
De la: Xtremul, la data 2009-09-02 15:00:25De la: nastasemihail, la data 2009-09-01 04:13:15De la: GISSELLA, la data 2009-08-31 15:46:37Este posibil sa calatoresti in timp,factor destul de epuizant,depinde de capacitatile cerebrale.Dar de aici pina la balivernele cu insule fantoma,avioane cu scheleti,sa avem iertare ,se cistiga bani din publixcarea unor asemenea fantasmagorii Deci ai vazut si tu filmul cu acele insule, din marea Chinei de sud-est. Erau mult mai clare decit o fata morgana. Si difereau putin de cele din mare. Oricum confirma legenda, cu acele insule. Probabil un univers paralel, sau o lume astrala. Ceea ce e ciudat e ca aceste lumi se pare ca sint mai stabile ca cele terestre, Aici totul se modifica in timp. Dar acolo probabil ca e o lume energetica, permanenta. Din moment ce se vede probabil de mii de ani de cind oamenii sint cu legenda. Un fel de imagine.
|
|
INITIATORUL 67 mesaje Membru din: 19/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 06:27
Deocamdata,calatoria in timp se face doar cu gindul.Imaginatia omului este nesfirsita,uneori bolnavicioasa.
Omenirea se afla intr-o faza a existentei critice,cuprinsa de teama epuizarii resurselor energetice conventionale,spectrul foametei in lumea a 3 a,oscilatia misticism-stiinta,tendinte exspansioniste,toate acestea prevestind nemultumiri si pericolul unei conflagratii mondiale.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 06:34
De la: INITIATORUL, la data 2009-09-03 06:27:40Deocamdata,calatoria in timp se face doar cu gindul.Imaginatia omului este nesfirsita,uneori bolnavicioasa. Asta prevesteste doar ridicarea constiintei. Ea a ramas putintel in urma cunoasterii.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 11:10
Cunoasterea este premiza principala a constiintei . Problema este ca astazi pentru foarte multi contemporani cunosterea este deficitara . Dilatarea sferei cunosterii , duce subiectul in tangenta cu noi domenii ale necunoscutului . De aici curiozitatea , dorinta de a descoperi si in primul rand , de aici pleca intrebarile . Un om normal trebuie sa se intrebe permanent .
|
|
nuskin 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:00
imi cer scuze ca nu am mai scris nimic dar sunt in concediu si am acces la internet mai greu.....
as dori din tot sufletul sa avem un topic civilizat, sa discutam politicos si sa respectam ideile fiecaruia. mersi mult de intelegere tuturor si astept cu mare interes postarile voastre. in definitiv e un topic deschis pt toata lumea si fiecare e liber sa spuna ce doreste dar am mare rugaminte sa nu ne jignim intre noi. un we minunat tuturor.
Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 04:28
De la: nuskin, la data 2009-09-03 20:00:24imi cer scuze ca nu am mai scris nimic dar sunt in concediu si am acces la internet mai greu.....pai ce sa mai spunem. Zi si tu.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:35
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-03 11:10:26Cunoasterea este premiza principala a constiintei . Problema este ca astazi pentru foarte multi contemporani cunosterea este deficitara . Dilatarea sferei cunosterii , duce subiectul in tangenta cu noi domenii ale necunoscutului . De aici curiozitatea , dorinta de a descoperi si in primul rand , de aici pleca intrebarile . Un om normal trebuie sa se intrebe permanent . asta-i mirarea mea cea mai mare : care va sa zica, am fost decazuti din starea perfecta de rai,tocmai ptr.ca "cineva "ne-a sugerat ca-i importanta Cunoasterea si ,cind sa ne ducem si sa cautam pin' la esenta ,ne oprim multumiti de putinul stiut,avind impresia ca deja le stim pe toate.... |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 08:01
De la: gabigabi, la data 2009-09-04 18:35:01De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-03 11:10:26Cunoasterea este premiza principala a constiintei . Problema este ca astazi pentru foarte multi contemporani cunosterea este deficitara . Dilatarea sferei cunosterii , duce subiectul in tangenta cu noi domenii ale necunoscutului . De aici curiozitatea , dorinta de a descoperi si in primul rand , de aici pleca intrebarile . Un om normal trebuie sa se intrebe permanent . PARCA FACI PARTE DIN GRUPUL DE BABE AL LUI OPRESCU DE CUGETI CU INTIRZIERE
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 09:03
Atingerea " esentei " cunoasterii este un deziderat , care nu stiu daca va fi atins . Orice descoperire noua , deschide un nou domeniu necunoscut . Poate Universul nu este infint , dar este enorm . Mai mult, nu stim cate Unrversuri exista . Se spune ca timpul a inceput sa curga de la Big Bang . Dar inainte de aceasta nu a fost timp ? Cum se face ca au fost observate in profunzimile Universului corpuri ceresti mai vechi decat Universul nostru ? Sunt fantomele unui Univers disparut ? Pe de alta parte studiul microunversului aduce permanent noi motive de mirare . Umanitatea a dat , da si va da genii . Oameni care forteaza limitele cunoasterii , oameni care produc idei , creaza , scriu , inventeaza , mobilizeaza masele in sensul bun . Ei sunt fauritorii istoriei . Opus lor sunt acei oameni pentru care lumea se reduce la show biz , starlife , filmulete produse la tona, show - uri idioate si altele asemenea . In lumea lor amarata cred ca stiu totul . Nu - i intereseaza decat ce marca de lenjerie poarta nu stiu care ordinara , pe care ei au inaltat - o la rang de " VIP " . Cred ca stiu totul pentru ca refuzand cunoasterea nici nu banuiesc ca mai exista si altceva ! La inceputul anilor " 70 , sambata seara rula un seria : " invadatorii " . Un extraterestru ( din acel film ) spunea " In lumea noastra Poetii sunt Regi " ! Frumos ! De acea si calatoreau printre stele ! Pentru ca in definitiv , orice creator este un Poet .
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:59
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-05 09:03:45Atingerea " esentei " cunoasterii este un deziderat , care nu stiu daca va fi atins . Orice descoperire noua , deschide un nou domeniu necunoscut . Poate Universul nu este infint , dar este enorm . Mai mult, nu stim cate Unrversuri exista . Se spune ca timpul a inceput sa curga de la Big Bang . Dar inainte de aceasta nu a fost timp ? Cum se face ca au fost observate in profunzimile Universului corpuri ceresti mai vechi decat Universul nostru ? Sunt fantomele unui Univers disparut ? Pe de alta parte studiul microunversului aduce permanent noi motive de mirare . Umanitatea a dat , da si va da genii . Oameni care forteaza limitele cunoasterii , oameni care produc idei , creaza , scriu , inventeaza , mobilizeaza masele in sensul bun . Ei sunt fauritorii istoriei . Opus lor sunt acei oameni pentru care lumea se reduce la show biz , starlife , filmulete produse la tona, show - uri idioate si altele asemenea . In lumea lor amarata cred ca stiu totul . Nu - i intereseaza decat ce marca de lenjerie poarta nu stiu care ordinara , pe care ei au inaltat - o la rang de " VIP " . Cred ca stiu totul pentru ca refuzand cunoasterea nici nu banuiesc ca mai exista si altceva ! La inceputul anilor " 70 , sambata seara rula un seria : " invadatorii " . Un extraterestru ( din acel film ) spunea " In lumea noastra Poetii sunt Regi " ! Frumos ! De acea si calatoreau printre stele ! Pentru ca in definitiv , orice creator este un Poet .Universul seamana cu un indragostit,este misterios pina este inghitit de gaura neagra
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 16:32
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-09-05 09:03:45Atingerea " esentei " cunoasterii este un deziderat , care nu stiu daca va fi atins . Orice descoperire noua , deschide un nou domeniu necunoscut . Poate Universul nu este infint , dar este enorm . Mai mult, nu stim cate Unrversuri exista . Se spune ca timpul a inceput sa curga de la Big Bang . Dar inainte de aceasta nu a fost timp ? Cum se face ca au fost observate in profunzimile Universului corpuri ceresti mai vechi decat Universul nostru ? Sunt fantomele unui Univers disparut ? Pe de alta parte studiul microunversului aduce permanent noi motive de mirare . Umanitatea a dat , da si va da genii . Oameni care forteaza limitele cunoasterii , oameni care produc idei , creaza , scriu , inventeaza , mobilizeaza masele in sensul bun . Ei sunt fauritorii istoriei . Opus lor sunt acei oameni pentru care lumea se reduce la show biz , starlife , filmulete produse la tona, show - uri idioate si altele asemenea . In lumea lor amarata cred ca stiu totul . Nu - i intereseaza decat ce marca de lenjerie poarta nu stiu care ordinara , pe care ei au inaltat - o la rang de " VIP " . Cred ca stiu totul pentru ca refuzand cunoasterea nici nu banuiesc ca mai exista si altceva ! La inceputul anilor " 70 , sambata seara rula un seria : " invadatorii " . Un extraterestru ( din acel film ) spunea " In lumea noastra Poetii sunt Regi " ! Frumos ! De acea si calatoreau printre stele ! Pentru ca in definitiv , orice creator este un Poet . ....atit de frumos spus,incit chiar nu stiu ce-as mai putea spune ! multumesc mult !
|
|
INITIATORUL 67 mesaje Membru din: 19/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 01:22
De curind savantii americani au descoperit ca cine gindeste moare de cancer iar cine consuma brinza devine rasist
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 08:53
" Cine gandeste moare de cancer " Este un slogan postmodernist !
|
|
LUPULUS 14 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 20:30
Voi oamenii,nu calatoriti in timp,va consumati timpul fara rost.Timpul este un fluid infratit cu viteza si spatiul,dar se comprima cind viteza egaleaza valoarea de propagare a luminii.Daca eu Lupulus dau o fuga pina la planeta cateilor si ma deplasez cu viteza luminii,am nevoie pentru dus intors de un an si ma intorc mai batrin cu un an ,dar la intoarcere nu va mai gasesc deoarece pe Terra va trece 360.000 de ani.
Normal ca ma voi bucura ca nu voi mai gasi oamenii acestia rai care se maninca intre ei ,pentru religie si politica,uitind ca oameni sint
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 03:45
Pe voi astia cu postari impersonale va da cineva strigare sau veniti singuri?
|
|
|
|

n-ar trebui s-o mai arda cu materialismu' dialectic
, macar din motivul importantzei "celor nevazute", subliniata in atitea rinduri de... adevaratul Iisus !!!
, Marian!
- urmata cumva logic de auto-anihilare) nu-s valabile. Se pare ca s-ar crea doar o nuoa... linie temporala (notiunea de "timelines" e din ce in ce mai dezbatuta si de savantii ocupati cu fizica aprticulelor elementare) - deeeeci, o noua linie temporala in care totul decurge... altfel.
o serie de entitatzi terifiante), ori vizavi de teoria aparent ilogica a identitatii reale a "micilor gri" aterizati... fortzat in 1947 la Roswell - calatori temporali UMANI, nu doar umanoizi, veniti din... viitorul nostru cu scopuri altruist-preventive, legate, culmea, de apropiatele evenimente dramatice la care vom fi martori in 2011,12,13 ori ctnd o fi sa fie. Si participanti, evident, destul de curind in orice caz.
) par sa aiba acelasi scop pervers de "diluare" a topicurilor interesante prin "bruiere" doar aparent incent-aiurita.