Info
x
Calatorie in timp
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 24 August 2009, ora 10:52
Am spus ca cele trei aspecte au interferente consistente . In definitiv " gaura de vierme " descoperita matematic , poate fi un loc in care timpul se comprima , astfel incat deplasarea in spatiu sa fie aproape instantanee . Pe de alta parte gravitatia foarte mare curbeaza spatiul si modifica timpul . Este posibil ca aparitii bruste sau prezente simultane sa fie explicate prin deplasari intr - un timp " comprimat" , fenomen insesizabil pentru referentialul extern . Se cunoaste legenda despre Pitagora , care a fost vazut simultan la Atena si la Siracuza in Sicilia . Apariatia celor doi copii " verzi " in Spania , care a fost relatata in presa , dar si in literatura ( ex . cartea " Din tainele naturii " , autor Dan Apostol ) , este un alt exemplu . Ma intreb daca nu cumva deplasarea voluntara si materiala in timp , a fost deja realizata ! Evident in secret ! Daca nu ma insel si in cartea lui Eric von Daniken , " Amintiri despre viitor " , dar si in alte surse se amiteste despre un craniu de mamut care dateaza de 40000 de ani . Gaura din craniu , dovedeate ca animalul a murit ... impuscat . Bun , admit ipoteza ca a fost ucis de membrii unei expeditii extraterestre . Insa , nu pot accepta sub nicio forma ipoteza ca acei extraterestri , stapani ai spatiului , utilizau niste amarate de arme de foc , in genul pistoalelor Kalasnikov de astazi . Mai bine imi surade ideea ca niste temponauti contemporani , au dorit un gratar la iarba verde cu carne de mamaut ( din curiozitate stiintiifca , evident ) . Au savarsit deci acum 40000 de ani nazdravanii , in genul yankeului de la curtea regelui Arthur , din romanul lui Mark Twain .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:09
e chiar foarte posibil ca deplasarea in timp sa se cunoasca deja,daca ma gindesc la acei misteriosi mesageri tibetani : lung -gom-pa,pe numele lor .....si daca-mi mai amintesc si despre expresiile : aripi la picioare ....sau fuge de-i sfiriie calciiele ....sau fugea atit de repede ca n-atingea pamintul,ma gindesc ca nu-s figuri de stil ,ci expresia unei realitati uitate !
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:59
Calul spune ; " Cum sa te duc Fat Frumos : iute ca vantul sau iute ca gandul ? " Fat Frumos alege " iute ca gandul " . Despre mesagerii tibetani a scris in cartile sale Alexandra David Neel , dar si Karel Soucek , in cartea " Banuiala unei umbre " .
|
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:08
ce frumos ar fii sa calatoresc in timp
|
|
nuskin 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:14
ma bucur ca abordati subiectul strict stiintific dar daca ar fi sa va lasati fraul liber imaginatiei....ce ati alege? in ce perioada ati vrea sa fiti acum...lasand la o parte faptul ca ati mai trait, ca v-ati reincarnat si acum sunteti aici, pe pamant in perioada asta.
unde ati vrea sa fiti acum...?
Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:47
De la: nuskin, la data 2009-08-24 14:14:41ma bucur ca abordati subiectul strict stiintific dar daca ar fi sa va lasati fraul liber imaginatiei....ce ati alege? in ce perioada ati vrea sa fiti acum...lasand la o parte faptul ca ati mai trait, ca v-ati reincarnat si acum sunteti aici, pe pamant in perioada asta. Cinstit....tot in prezent. Oamenii sint cu mult mai destupati la minte ca in orice epoca.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:51
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 10:21:23@rotaru - imi vine sa cred ca cele 3 aspecte infatisate de dvs.,nu sunt chiar atit de diferite,ba as zice ca-s legate ! si argumentez : daca e adevarat ca sufletul parcurge n vieti -aici,pe pamint- ptr.a evolua ....deci "viata dupa moarte " atunci , el traverseaza in cursul evolutiei sale, toate "cerurile" creeatiei ....ipostaza in care poate alege sa se intoarca pe pamint in postura de Initiat sau chiar de Invatator ptr.marile religii sau filozofii ale Lumii ,asa cum s-a si intimplat si atunci el executa "calatorii in timp " .... Zborul este evolutie spirituala. Unii spun ca ti-ar pare rau de ceva. Eu cind visez ca zbor pot spune ca e cea mai grozava senzatie. Chiar mai grozava decit ceea ce stie toata lumea. Nu cunosc cineva sa nu fi visat asa ceva. Poate dorm prea adinc si nu mai tin minte. Eu dupa vise cu zbor, chiar am avut evenimente chiar in ziua sau zilele urmatoare care mi-au dat senzatia respectiva. Dar se pare ca unele sint din viitor sau urmatoarea viata. Presupun.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:53
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 11:09:38e chiar foarte posibil ca deplasarea in timp sa se cunoasca deja,daca ma gindesc la acei misteriosi mesageri tibetani : lung -gom-pa,pe numele lor .....si daca-mi mai amintesc si despre expresiile : aripi la picioare ....sau fuge de-i sfiriie calciiele ....sau fugea atit de repede ca n-atingea pamintul,ma gindesc ca nu-s figuri de stil ,ci expresia unei realitati uitate ! Se pare ca au existat, si poate si acum. Eu nu pun la indoiala ce a spus englezoaica. Ma mir cum o astfel de caraecteristica nu a fost dusa mai departe si la alte generatii. Era prin 1930.
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:58
Problema la calatoria in timp nu e posibilitatea ei. Ci rezistenta corpului nostru sau chiar mental. Se pare ca ne ramine o parte din esenta astrala pe acolo. Sint dovezi de spargeri ale barierei intre timpuri.
Dar ginditi-va ca se termina timpurile. Nu prea stiu toate implicatiile. Dar s-ar putea chiar sa se faca interferente intre ...timpuri. Nu glumesc. De aceea se spune ca va fi posibila calatoria in timp. Dar prin 2400. De fapt 2012, aduce sfirsitul timpului si o uriasa revelatie la nivelul intregii omeniri. Nu stiu daca punctual anul, sau va fi doar inceputul si se va intinde chiar pe sute de ani, aceasta revelatie. Care va schimba, e putin zis radical, toata viata noastra.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:04
daca tot am ajuns la "povesti" atunci, imi aduc aminte de varianta povestii lui P. Ispirescu : Povestea Porcului,varianta care introduce ideea omului pasare ! spun asta ,ptr. ca in drumul ei de a-si cauta sotul,printesa primeste de mincare,de la cele 3 sfinte : Miercuri ,Vineri si Duminica ,cite o gaina cu recomandarea sa pastreze bine oscioarele ramase ....gaina- simbol al perenitatii !....ajunsa la locul unde se ascundea sotul ei, gaseste un fel de cuib cilindric,cu intrarea numai pe sus si la care nu poate ajunge decit folosindu-se de oscioarele strinse intr-o bocceluta si care se unesc imediat,construind o scara....si de fapt,legenda omului pasare,nu-i chiar noua !
|
|
adiereapadurii 28 mesaje Membru din: 18/08/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:07
buna ! eu calatoresc in timp de vreo 570 de ani dar nu-mi aduc aminte nimic decit de la clectivizarea Romaniei si de la tradarea regelui Mihai catre rusi ca era infantil si sa multumit cu citeva vagoane de aur sa plece din Romania la rude in occident
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:10
ma-nfioara un pic gindul la implicatiile acestui,atit de aproape,an 2012 si ,intr-adevar, mintea imi refuza sa se gindeasca la concretul ei....nu stiu de ce ; e un refuz al ei !
|
|
adiereapadurii 28 mesaje Membru din: 18/08/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:10
Am unteren superb de vinzare la SAFTICA,1200 MP CU 65000 EURO TOT CU UTILITATI,TEL 0722545763
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:15
Apropo de reprezentari, s-ar putea sa deschid si un topic. Voi va reprezentati scara cifrelor exact ca un sir, o scara, f intortocheata, dar logica.
La mine reprezentarea este chiar diferita in functie de domeniul la care aplic cifrele. Am asta din primul moment in care am invatat cifrele.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:18
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 16:10:48ma-nfioara un pic gindul la implicatiile acestui,atit de aproape,an 2012 si ,intr-adevar, mintea imi refuza sa se gindeasca la concretul ei....nu stiu de ce ; e un refuz al ei ! Stai linistita! Nu se va-ntimpla nimic. Vor veni numai aia care au dat calendarul Maiasilor. De fapt sint aici dar nu s-au prezentat inca. Se spune ca au o infatisare reptiliana. E acelasi babau ca si Y2K. Iar tu continua sa adiezi padurea ca aici se vorbeste de altceva, nu de cumparare de terenuri! |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:20
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 16:15:03Apropo de reprezentari, s-ar putea sa deschid si un topic. Voi va reprezentati scara cifrelor exact ca un sir, o scara, f intortocheata, dar logica. Te faci Taoist? Vezi ca-ti trbuie un nume nou! |
|
Xtremul 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:26
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 15:53:18De la: gabigabi, la data 2009-08-24 11:09:38e chiar foarte posibil ca deplasarea in timp sa se cunoasca deja,daca ma gindesc la acei misteriosi mesageri tibetani : lung -gom-pa,pe numele lor .....si daca-mi mai amintesc si despre expresiile : aripi la picioare ....sau fuge de-i sfiriie calciiele ....sau fugea atit de repede ca n-atingea pamintul,ma gindesc ca nu-s figuri de stil ,ci expresia unei realitati uitate ! Da, se pare ca exista si acum - in conexiune sau nu cu Agartha, ipoteticul (dar posibilul) regat subpamintean cu "iesiri" in Tibet. Tema-i insa atit de stufoasa... si ocultata (putini stiu ca, la cucerirea Berlinului de catre trupele rusesti in mai 1945, au fost gasiti aproape 300 de calugari tibetani acolo , iar Hitler avea chiar un consilier de taina tibetan). Ceva spaturi prin arhivele KGB ar lamuri poate unele lucruri... ;)Sau ca tatal penultimului presedinte al Germaniei Richard von Weiszaecker, astrofizicain de renume (printre altele) a fost timp de 20 de ani ambasador prin respectiva zona asiatica, pastrind relatii trainice cu liderii religiosi budisti (von Weiszaecker senior fiind si autorul uneia dintre putinele teorii plauzibile care explica formarea sistemului solar). Pe net exista inca unele imagini destul de recente (de prin anii '90) care par sa certifice capacitatile... supranaturale ale calugarilor tibetani: nu descriu insa pe cei "inaripati", ci deplasarea... prin aer a unor cataroaie enorme, cu puterea... SUNETULUI. O sa caut linkul din nou, pentru cei interesati. Hai c-am ars-o cam offtopic - oricum, daca m-as fi lansat pe panta comentarii notiunii "timp", nu terminam nici maine dimineatza...
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:28
poti sa spui si aici @mihaile cum e cu cifrele ! zi-i !
@radita - am ramas blocata pe povesti : e o frumoasa poveste SF cu prietenia dintre un un uman si un reptilian : " Fratele meu,inamicul "....in clipa asta am un lapsus : fratele sau poate prietenul meu,inamicul !scuze |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:35
Nu prea am ce sa spun. ca reprezentare e ca spirala, in spatiu.Dar mai complexa. Si este diferita chiar la scara zecimala. E ciudat, As fi curios daca si altii au reprezentarea asta.
Poate o sa o desenez, daca am chef. Dar e ciudat, aici pe forum , dar si aiurea. Cind spun lucruri importante parca se termina cu ele.
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:38
Povestile sint ca o ceapa, cu cit dai frunzele la o parte te apropii de adevar.
Ce tot va framintati mintile? Calatoria in timp este posibila! Puterea mintii este incomensurabila! Dar unitatea mintilor este colosala: Chiar Isus a spus ca daca 2 se vor uni sa ceara un lucru, le va fi dat. Si El este dincolo de timp si spatiu! |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:40
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 16:35:16Nu prea am ce sa spun. ca reprezentare e ca spirala, in spatiu.Dar mai complexa. Si este diferita chiar la scara zecimala. E ciudat, As fi curios daca si altii au reprezentarea asta. Mihai Spirala este in fiecare fiinta: ADN |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:40
De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 16:35:16Nu prea am ce sa spun. ca reprezentare e ca spirala, in spatiu.Dar mai complexa. Si este diferita chiar la scara zecimala. E ciudat, As fi curios daca si altii au reprezentarea asta. Mihai Spirala este in fiecare fiinta: ADN |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:47
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 16:40:36De la: nastasemihail, la data 2009-08-24 16:35:16Nu prea am ce sa spun. ca reprezentare e ca spirala, in spatiu.Dar mai complexa. Si este diferita chiar la scara zecimala. E ciudat, As fi curios daca si altii au reprezentarea asta. Eu vorbeam de reprezentarea cifrelor, ca sa ma ajute in calcule. La asta ma refer. E practic aceeasi, la mine, ca atunci cind am facut ochi. Si m-a ajutat f mult in calcule. Nu stiu cum e la altii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:47
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Xtremul 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:52
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 16:10:48ma-nfioara un pic gindul la implicatiile acestui,atit de aproape,an 2012 si ,intr-adevar, mintea imi refuza sa se gindeasca la concretul ei....nu stiu de ce ; e un refuz al ei ! Mai pe scurt (fiindca versiunea completa a tabloului - doar prin prisma mea, evident - ar ocupa hectare de monitor ), deschiderea / schimbarea asta din 2012, 13, 17 sau cind o fi sa fie ar insemna cred in principiu un mare salt de... hai sa-i zicem "vibratie colectiva" (ca sa nu-i zic plicticos "constiintza") atunci cind toti vom fi realizat ca, intr-o consecintza ultima, raul/necazul oricarui om de pe Pamint e in definitiv si-al nostru. Fiindca, in ciuda dovezilor aparent contrare servite de viata reala, inca mai cred ca fiecare dintre noi e doar o bucatica de Dumnezeu "trimisa la plimbare" din preaplinul cam plictisit la un moment dat al Sefului al Mare (clar situat in afara TIMPULUI), bucatzele care musai or sa se intoarca inapoi cindva la El (nici in Rai, nici in Iad), imbogatite-cizelate de trecerea printr-o gramada de experientze (rele, bune/rele, bunicele si-abia intr-un final extaziante). Pin'la extazu' ala baban mai avem insa cale lunga de patimit...
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:55
Florine
O sa oboseasca fata asta, ca ai bagat-o pe toate topicurile. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:56
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 16:55:21Florinelas-o emile sa-si faca treaba ei,nu oboseste ea asa usor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:03
haaaaaa! Mihaile,nu sti ca se si spune ca orice dorinta spusa isi pierde din puterea ei de indeplinire ? chiar asa-i si cu ce-ai spus....cit despre spirala,asa e si reprezentarea mea,dar referitor la fiecare zi din viata noastra ! eu asa o vad : urcind pas cu pas ,intr-o magnifica spirala si e acuta aceasta reprezentare !....adica nu asa,din cind in cind ma gindesc la ea,ci e prezenta-n fiecare clipa !
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:20
si care-i treaba ei inafara de a distrage atentia de la o discutie f. interesanta si cu implicatii ptr.fiecare om @ florine ? adica si ptr.tine,chit ca tu crezi sau nu in asta ! cind vine valul,sa nu crezi ca nu vei fi luat de el
@xtrem de mult mi-a placut chestia " cu trimise la plimbare" prin spatiile creeate si chiar as vrea sa-ti spun ca nu tocmai din plictiseala au fost trimise ci, sa se autoverifice ! |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:25
De la: gabigabi, la data 2009-08-24 17:20:37si care-i treaba ei inafara de a distrage atentia de la o discutie f. interesanta si cu implicatii ptr.fiecare om @ florine ? adica si ptr.tine,chit ca tu crezi sau nu in asta ! cind vine valul,sa nu crezi ca nu vei fi luat de elNu vezi ca el nu spune mai nimic valoros de la el. Cu copy/paste, oricine poate face. Eu am impresia ca el ori se incarca cu informatii pina la refuz, ori posteaza exclusiv numai ptr punctaj, chiar daca nu va mai avea forum. Asta ma enerveaza la el, ca distruge forumul, in sensul ca oamenii intra si pleaca cind vad aceleasi postari.
|
|
|
|

, iar Hitler avea chiar un consilier de taina tibetan). Ceva spaturi prin arhivele KGB ar lamuri poate unele lucruri... ;)
- oricum, daca m-as fi lansat pe panta comentarii notiunii "timp", nu terminam nici maine dimineatza...

), deschiderea / schimbarea asta din 2012, 13, 17 sau cind o fi sa fie ar insemna cred in principiu un mare salt de... hai sa-i zicem "vibratie colectiva" (ca sa nu-i zic plicticos "constiintza") atunci cind toti vom fi realizat ca, intr-o consecintza ultima, raul/necazul oricarui om de pe Pamint e in definitiv si-al nostru.