back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:53

De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:51:45
De la: doruletz, la data 2010-06-17 23:49:21
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:48:50
De la: doruletz, la data 2010-06-17 23:47:08Merry. merci ca-mi dai idei...o sa ma orientez catre o grila muuuuult mai tanara, ca sa nu ma plictisesc pe la 55 de ani....

N-o sa te plictisesti .. ca dupa viitoare reglementari .. o sa iesi la pensi la 75 de ani ...

Dorulet ... cam cat costa o cazare ieftina si buna la mare anul asta ... 2 pers .. 2 zile .. mancare neinclusa ?

Lasa-ma sa ma interesez. Ai vreo preferinta? Particular? Hotel? Pensiune? Si mai conteaza si in ce perioada....

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:54

De la: doruletz, la data 2010-06-17 23:47:08Merry. merci ca-mi dai idei...o sa ma orientez catre o grila muuuuult mai tanara, ca sa nu ma plictisesc pe la 55 de ani....

N-o sa te plictisesti .. ca dupa viitoare reglementari .. o sa iesi la pensi la 75 de ani ...
poate tu ca esti mai tinar....eu am vechime dar nu am virsta de pensionare............si oricum ma simt ca la 35 de ani asa ca hai la proba.....

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:55

De la: Merry, la data 2010-06-17 23:52:25Barbatii care sint respinsi sint pentru ca nu sint capabili sa faca un preludiu ca lumea................sau sint prea grabiti sa-si faca treaba si pe urma se intorc pe partea cealalta.....sau au gasit ceva mai bun...............poate sa fie mai tinara sau mai invirsta...............sint multe cauze !!!

Stai un pic ... ca cu preludiul este cu dus si intors .... nu e chiar asa .. sunt perioade destul de dese in care femeile ... trebuie RACITE .... ca sa nu mia aiba atatea pofte. Se stie ca un barbat in clduri nu se AGITA . .ca o femeie in calduri ....

Ideea este daca dupa menopauza ... mai exista aceste AGITATIUNI ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:56

De la: Merry, la data 2010-06-17 23:54:35

poate tu ca esti mai tinar....eu am vechime dar nu am virsta de pensionare............si oricum ma simt ca la 35 de ani asa ca hai la proba.....

Eu n-am vazut nimic!!! Da' pot sa trag cu urechea???

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

De la: Merry, la data 2010-06-17 23:42:47
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:38:37Din cate stiu femeile dupa menopauza .. nu mai au pofte sexuale. Si nu inteleg cum de mai dureaza inca 11 ani activitatea sexuala ...

Vad ca tu ai varsta apropiata de 55 .. nu ne dai si nou detallii cu poftele la varsta asta ?
cine te-a informat sa sti ca te-a mintit.............nu la femei este problema.................la berbanti!!! si sa sti ca fac 53 luna viitoare...nu ma fa sa te pun la proba ca pleci cu capul plecat de rusine!!!
asta ca sa citesti bine raspunsul meu!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

De la: doruletz, la data 2010-06-17 23:53:27
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:51:45
De la: doruletz, la data 2010-06-17 23:49:21

Dorulet ... cam cat costa o cazare ieftina si buna la mare anul asta ... 2 pers .. 2 zile .. mancare neinclusa ?

Lasa-ma sa ma interesez. Ai vreo preferinta? Particular? Hotel? Pensiune? Si mai conteaza si in ce perioada....

Poate in august ... nu trebui esa te interesezi .. ma gandeam ca daca esti de pe acolo ... stii asa informativ ..

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:58

Cainii care latra .. nu musca ...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:55:50
De la: Merry, la data 2010-06-17 23:52:25Barbatii care sint respinsi sint pentru ca nu sint capabili sa faca un preludiu ca lumea................sau sint prea grabiti sa-si faca treaba si pe urma se intorc pe partea cealalta.....sau au gasit ceva mai bun...............poate sa fie mai tinara sau mai invirsta...............sint multe cauze !!!

Stai un pic ... ca cu preludiul este cu dus si intors .... nu e chiar asa .. sunt perioade destul de dese in care femeile ... trebuie RACITE .... ca sa nu mia aiba atatea pofte. Se stie ca un barbat in clduri nu se AGITA . .ca o femeie in calduri ....

Ideea este daca dupa menopauza ... mai exista aceste AGITATIUNI ...

Mai Adi ,tu precis ai gasit o astfel de femeie si nu sti la ce sa te astepti?

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Nu mai stiu...criza asta a intors totul pe dos...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:59

De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:58:18

Ce nu te tin baierele?

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:01

De la: Merry, la data 2010-06-17 23:59:27
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:58:18

Ce nu te tin baierele?

Hai ma .. sa nu ne intrecem cu gluma ... ha isa discutam altceva .. ca deviaram ...

Fosta membra 9am.ro

2502 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:02

Eu o sa ma retrag...ne-om mai ciondani pe aici....Noapte buna va doresc!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:02

da de unde acest interes subit pentru femeile la menopauza?...............eu am prietena care este de la 36 de ani la menopauza ,din cauza avorturilor care se faceau pe vremuri................are 63 de ani si este la fel ca in tinerete de dornica de sotul ei !!!

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:04

De la: Merry, la data 2010-06-18 00:02:32da de unde acest interes subit pentru femeile la menopauza?...............eu am prietena care este de la 36 de ani la menopauza ,din cauza avorturilor care se faceau pe vremuri................are 63 de ani si este la fel ca in tinerete de dornica de sotul ei !!!

Daca zici tu .....

Hia sa o dam .. in mancare .... ca maine nu am ce manca .... te priepi sa gatesti ?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:11

imi pare rau Adi dar acum sint suparata ca prietenul nostru Silviu a pierdut-o pe Elena ,sotia lui pentru care a facut tot ce este posibil omeneste ca sa o salveze...noapte buna!!!

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 00:15

De la: Merry, la data 2010-06-18 00:11:37imi pare rau Adi dar acum sint suparata ca prietenul nostru Silviu a pierdut-o pe Elena ,sotia lui pentru care a facut tot ce este posibil omeneste ca sa o salveze...noapte buna!!!

Hmmmm

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 20:35

De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:52:31
De la: super_green_frog, la data 2010-06-17 23:50:22
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:38:37Din cate stiu femeile dupa menopauza .. nu mai au pofte sexuale. Si nu inteleg cum de mai dureaza inca 11 ani activitatea sexuala ...

Vad ca tu ai varsta apropiata de 55 .. nu ne dai si nou detallii cu poftele la varsta asta ?

Nu e adevart. Te contrazice o femeie la menopauza.

Stai un pic .. ce cotrazici ?

Comentariul meu era mai complet dar m-au taiat. Nu mai revin in detaliu dar afirmatia postata mai sus continua cu urmatoarele precizari :

1. menopauza nu influenteaza activitatea sexuala. Menopauza inseamna doar lipsa ovulatiei, cea care iti permite sa concepi un copil pe cale naturala.
2. ovarele sunt raspunzatoare de actvitatea sexuala si ele continua sa existe si dupa menopauza. Extirparea totala a ovarelor (castrarea) duce intradevar la lipsa "poftei" la care te referi. In schimb, in cazul aparitiei unor probleme, medicii extirpa cat pot de putin. Din acest motiv, al importantei galndelor ovariene, medicii fac tot posibilul sa extirpe un ovar daca celalalt nu e afectat sau daca e afectat , se straduiesc sa pastreze macar o fasie din ovar. O femeie fara ovare nu mai simte placerea actului sexual si nici necesitatea.
3. uterul in schimb este doar un organ pe post de sac in care este purtat fatul timp de 9 luni. In occident, multe femei care decid ca nu vor mai avea copii, aleg sa faca extirparea uterului inca de tinere. Medicii practiva histrectomia ( extirparea uterului) ca metoda de evitare a cancerului uterin. Asta nu afecteaza deasemenea viata sexuala, dupa cum am spus, rolul principal este cel de saculetz pentru bebe.
4. In occident, medicii merg mai departe de atat. Sunt femei carora le este recomandata extirparea de san inca din prima tinerete pentru evitarea imbolnavirii de cancer la san avand in vedere incidenta foarte mare a bolii si mai ales predispozitia genetica a respectivelor femei. Daca a mama, sora, bunica bolnava de cancer, prefera extirmarea sanului si inlocuirea cu sani artificiali. Am vazut un documentar pe tema asta. Erau fete tinere care datorita fricii de imbolnavire, au facut extirpare de san si inlocuirea cu unii artificiali.

Din toate astea, de retinut era ca ovarul este cu adevart important in pastrarea unei vieti sexuale normale. Cat timp le ai, esti femeie, indiferent de varsta, fara probleme ca in cazul barbatilor. Stim ca barbatii nu functioneaza "fara probleme" dupa o anumita varsta. Unii incep sa scartaie dupa 40 de ani iar altii nu au probleme pana inchid ochii. Depinde cat de atenti au fost cu viata lor sexuala (sechele lasate, boli cu transmitere sexuala tratate incorect sau netratate la timp, alimentatie, mod de viata, igiena intima, controal medical periodic, etc).
Aviz barbatilor. Am citit recent un articol despre un studiu facut pe un esantion mare de barbati. Unui grup li s-a administrat silimarina iar celuilalt nu. Dupa catibva ani, monitorizrea a aratat ca barbatii care luau silimarina nu s-au imolnavit de prostata, boala specific masculina. Desi silimarina se prescrie ca protector hepatic, s-a constatat ca previne cancerul de prostata, administrata din timp in doze de preventie. Pe prospect nu scrie chestia asta. E un studiu recent.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 20:41

De la: super_green_frog, la data 2010-06-18 20:35:10
De la: _maressalul_, la data 2010-06-17 23:52:31
De la: super_green_frog, la data 2010-06-17 23:50:22

Nu e adevart. Te contrazice o femeie la menopauza.

Stai un pic .. ce cotrazici ?

Comentariul meu era mai complet dar m-au taiat. Nu mai revin in detaliu dar afirmatia postata mai sus continua cu urmatoarele precizari :

1. menopauza nu influenteaza activitatea sexuala. Menopauza inseamna doar lipsa ovulatiei, cea care iti permite sa concepi un copil pe cale naturala.
2. ovarele sunt raspunzatoare de actvitatea sexuala si ele continua sa existe si dupa menopauza. Extirparea totala a ovarelor (castrarea) duce intradevar la lipsa "poftei" la care te referi. In schimb, in cazul aparitiei unor probleme, medicii extirpa cat pot de putin. Din acest motiv, al importantei galndelor ovariene, medicii fac tot posibilul sa extirpe un ovar daca celalalt nu e afectat sau daca e afectat , se straduiesc sa pastreze macar o fasie din ovar. O femeie fara ovare nu mai simte placerea actului sexual si nici necesitatea.
3. uterul in schimb este doar un organ pe post de sac in care este purtat fatul timp de 9 luni. In occident, multe femei care decid ca nu vor mai avea copii, aleg sa faca extirparea uterului inca de tinere. Medicii practiva histrectomia ( extirparea uterului) ca metoda de evitare a cancerului uterin. Asta nu afecteaza deasemenea viata sexuala, dupa cum am spus, rolul principal este cel de saculetz pentru bebe.
4. In occident, medicii merg mai departe de atat. Sunt femei carora le este recomandata extirparea de san inca din prima tinerete pentru evitarea imbolnavirii de cancer la san avand in vedere incidenta foarte mare a bolii si mai ales predispozitia genetica a respectivelor femei. Daca a mama, sora, bunica bolnava de cancer, prefera extirmarea sanului si inlocuirea cu sani artificiali. Am vazut un documentar pe tema asta. Erau fete tinere care datorita fricii de imbolnavire, au facut extirpare de san si inlocuirea cu unii artificiali.

Din toate astea, de retinut era ca ovarul este cu adevart important in pastrarea unei vieti sexuale normale. Cat timp le ai, esti femeie, indiferent de varsta, fara probleme ca in cazul barbatilor. Stim ca barbatii nu functioneaza "fara probleme" dupa o anumita varsta. Unii incep sa scartaie dupa 40 de ani iar altii nu au probleme pana inchid ochii. Depinde cat de atenti au fost cu viata lor sexuala (sechele lasate, boli cu transmitere sexuala tratate incorect sau netratate la timp, alimentatie, mod de viata, igiena intima, controal medical periodic, etc).
Aviz barbatilor. Am citit recent un articol despre un studiu facut pe un esantion mare de barbati. Unui grup li s-a administrat silimarina iar celuilalt nu. Dupa catibva ani, monitorizrea a aratat ca barbatii care luau silimarina nu s-au imolnavit de prostata, boala specific masculina. Desi silimarina se prescrie ca protector hepatic, s-a constatat ca previne cancerul de prostata, administrata din timp in doze de preventie. Pe prospect nu scrie chestia asta. E un studiu recent.

OOO . .asa mai vii de acasa ... de mult timp nu am citit un comentariu asa bun. Felicitari ...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 20:41

Nu aveam de gand sa raspund dar mesajul meu anterior aparut taiat, incomplet, parea de-a dreptul vulgar daca nu si provocator.
Regret cele intamplate in viata lui @silviu. Are nevoie de timp. Suferinta Elenei a luat sfarsit iar sufletul ei si-a gasit pacea ....Exista persoane care se chinuie mult timp cu morfina si asta nu e viata.

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 21:08

De la: super_green_frog, la data 2010-06-18 20:41:44Nu aveam de gand sa raspund dar mesajul meu anterior aparut taiat, incomplet, parea de-a dreptul vulgar daca nu si provocator.
Regret cele intamplate in viata lui @silviu. Are nevoie de timp. Suferinta Elenei a luat sfarsit iar sufletul ei si-a gasit pacea ....Exista persoane care se chinuie mult timp cu morfina si asta nu e viata.

Nu gandii asa... gandste-te ca poate mesajul asta va salva cel putin o viata ce cancer.

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:23

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:38

De la: _maressalul_, la data 2010-06-19 10:23:54www.220.ro/funny/Interviu-Cu-Un-Moldovean-Dupa-Concert/eV55VXpEru/

Cred ca noi suntem singurii care vorbim singuri.......

adnnana

111 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:53

De la: _KARPOV, la data 2010-06-19 10:38:25
De la: _maressalul_, la data 2010-06-19 10:23:54www.220.ro/funny/Interviu-Cu-Un-Moldovean-Dupa-Concert/eV55VXpEru/

da parca disparusei ma

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:28

De la: adnnana, la data 2010-06-19 12:53:08

da parca disparusei ma

Am fost eliminat de 2 ori...m-am certat cu un nesimtit pe forum.....

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 18:06

NU RENUNTA NICIODATA

Van Gogh a vandut un singur tablou pe perioada vietii lui . Si acesta surorii lui pe un pret infim .Aceasta nu l-a oprit sa picteze peste 800 de tablouri .

In 1954 Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a cocediat pe Elvis Presley dupa un singur concert .I-a spus : Nu vei ajunge nicaieri fiule .Mai bine te-ai intoarce la condus camioane .

Bathoven a fost considerat de catre profesorii sai , fara nicio sansa ca compozitor. Nu l-a ascultat insa si a compus 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale fiind complet surd .

Albert Einstein nu a vorbit pana la 4 ani si nu a citit pana la 7 ani .Una din profesoare l-a descris ca fiind incet la minte, nesociabil si pierdut pt totdeuna in vise prostesti .A fost exmatriculat de la scoala si a pierdut admiterea de la Politehnica de la Zurich .Totusi a invatat sa vorbeasca , sa citeasca , sa faca putina matematica nu ?

GINA
adnnana

111 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:05

De la: _maressalul_, la data 2010-06-18 21:08:49
De la: super_green_frog, la data 2010-06-18 20:41:44Nu aveam de gand sa raspund dar mesajul meu anterior aparut taiat, incomplet, parea de-a dreptul vulgar daca nu si provocator.

Nu gandii asa... gandste-te ca poate mesajul asta va salva cel putin o viata ce cancer.
unde is dedicatiile ma? ca eu nu vad nimic sau nu is cu adresa mea?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:10

Alooo, "reaua"...te vad. Nu-l mai asmutzi ca nu-i mai suport pe injuriosi. Doar eu am voie sa-l injur pe sefu si madama ..ca merita...au facut din tara asta o panarama. Da ?

adnnana

111 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:25

De la: super_green_frog, la data 2010-06-22 18:10:03Alooo, "reaua"...te vad. Nu-l mai asmutzi ca nu-i mai suport pe injuriosi. Doar eu am voie sa-l injur pe sefu si madama ..ca merita...au facut din tara asta o panarama. Da ?
cu mine vorbesti broscuto?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:28

De la: _KARPOV, la data 2010-06-19 18:28:46

da parca disparusei ma

Bad-nik-fluturi-fumuri-bad si bad.etc....................................

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:34

De la: 9am045616, la data 2010-06-23 12:28:19
De la: _KARPOV, la data 2010-06-19 18:28:46

da parca disparusei ma

Bad-nik-fluturi-fumuri-bad si bad.etc....................................
Astia sunt pirati tai de calatorie??? Ce echipaj tare ai mai...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Pagini: << 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: