back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:09

De la: annca_a, la data 2011-01-28 09:13:36
De la: coradu, la data 2011-01-27 21:23:32ce frecventat era topicul asta....pe vremuri....

da.dar nu va mai fi.

poate totusi....cine stie?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:10

De la: revenitu, la data 2011-01-28 14:03:12
De la: coradu, la data 2011-01-27 21:23:32ce frecventat era topicul asta....pe vremuri....

i pe mine m-a apucat nostalgia i mai rsfoiesc prin arhiv ...
Era o ... plcut atmosfer !
Pn a venit criza .
i ni s-au ncreit frunile ...
Purul adevr , dar dac nu facem haz de necaz , cu greu trecem ... prleazu'...

poate de vina-s CRIZELE...
noi sa fim sanatosi...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 23:29

Pentru ca e "Despre orice", eu voi scrie un banc pe care l-am primit si mi-a placut:

Doi ceretori,igani romni n Italia se ntlnesc i se ntreaba unul pe altul:
- Ci bani ai strns azi?
- 6 euro
- 6 euro? Ce ai fcut de ai strns doar 6 Euro?
- Am fcut de toate mbrcat ponosit, srccios, fa de milog, am i scris pe o plcu de carton c am o nevast i 4 copii de ntreinut. Dar tu ct ai ctigat?
- 6000 euro!
- Ce?!?!? Cum ai procedat de i-au dat aa de mult?
- Am pus lng mine o bucat de carton pe care scria: mi lipsesc 6 euro s m ntorc n Romnia!

Nimic nu e imposibil pn nu devine imposibil! Galina
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 11:34

La noi, daca esti murdar si ceri bani sa pleci din tara, garantat primesti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dalina

388 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 15:49

De la: _galina_, la data 2011-01-28 23:29:35Pentru ca e "Despre orice", eu voi scrie un banc pe care l-am primit si mi-a placut:

Doi ceretori,igani romni n Italia se ntlnesc i se ntreaba unul pe altul:
- Ci bani ai strns azi?
- 6 euro
- 6 euro? Ce ai fcut de ai strns doar 6 Euro?
- Am fcut de toate mbrcat ponosit, srccios, fa de milog, am i scris pe o plcu de carton c am o nevast i 4 copii de ntreinut. Dar tu ct ai ctigat?
- 6000 euro!
- Ce?!?!? Cum ai procedat de i-au dat aa de mult?
- Am pus lng mine o bucat de carton pe care scria: mi lipsesc 6 euro s m ntorc n Romnia!

numai cetatenii de etnie TIGAN , isi pun probleme fata de originea lor !Ce inseamna a fi ROMAN???????????????

dalina

388 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 15:51

De la: nastasemihail, la data 2011-01-30 11:34:59La noi, daca esti murdar si ceri bani sa pleci din tara, garantat primesti.

Daca esti murdar,ai de toate,ceri bani si esti multi (frauda) ce inseana????????????

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 01:56

De la: dalina, la data 2011-01-30 15:51:36
De la: nastasemihail, la data 2011-01-30 11:34:59La noi, daca esti murdar si ceri bani sa pleci din tara, garantat primesti.

Daca esti murdar,ai de toate,ceri bani si esti multi (frauda) ce inseana????????????

Ce sa insemne ?
Ca esti PSD, PNL, PDL sau UDMR !
Asta inseamna.
Numai ca dupa ce iti da cineva 6 euro si faci cateva miliarde, tot nu pleci, mai vrei ...
Si tot in Romania !
Ca e pacat ... de ce sa pleci dintr-o tara asa de bogata ...?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 02:28

De la: Silviu, la data 2011-01-31 01:56:53
De la: dalina, la data 2011-01-30 15:51:36

Ce sa insemne ?
Ca esti PSD, PNL, PDL sau UDMR !
Asta inseamna.
Numai ca dupa ce iti da cineva 6 euro si faci cateva miliarde, tot nu pleci, mai vrei ...
Si tot in Romania !
Ca e pacat ... de ce sa pleci dintr-o tara asa de bogata ...?

Suntem o tara bogata dar nu in bani. Bogatia nu inseamna numai bani

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 02:56

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele.
In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina?
Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul.
Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 03:08

Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camera. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congelatorului. Papagalul zice "Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va sigur insa ca nu se vor mai repeta!". Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: "Apropo, doar asa, de curiozitate;gaina cu ce a gresit?"

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 12:52

ar trebui sa facem ceva cu topicu asta.m-am uitat si eu pe paginile lui.si pe topicul am dreptate sau nu.foarte simpatic.eu am venit mai tirziu dar chiar nu am reusit cu tot entuziasmul meu sa fac ce se facea pe vremuri aici.se prosteau in fel si chip ,se scria orice le veneau prin minte,tot felul de povesti,tot felul de jocuri....
cred ca...la nu moment dat conflictele care au avut loc ne-au mai taiat din elan.ar trebui citi sintem si ne stim sa avem mai multa incredere unul in celalalt,sa fim mai deschisi,chiar sa vorbim de spre orice...ne trece prin minte.ca mai toti de aici avem ..minte cit...incape in oceanul Pacific.

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 02:58

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am nțeles c n toate mprejurrile, m aflam la locul potrivit, n momentul potrivit.
Și atunci, am putut s m liniștesc.
Astzi, știu c aceasta se numește Stim de sine.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am realizat c neliniștea și suferința mea emoțional, nu erau nimic altceva dect semnalul c merg mpotriva convingerilor mele.
Astzi, știu c aceasta se numește Autenticitate.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am ncetat s doresc o viaț diferit și am nceput s nțeleg c tot ceea ce mi se ntmpl, contribuie la dezvoltarea mea personal.
Astzi, știu c aceasta se numeste Maturitate.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am nceput s realizez c este o greșeal s forțez o situație sau o persoan, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine c nici acea persoan, nici eu nsumi nu suntem pregtiți și c nu este momentul
Astzi, știu c aceasta se numește Respect.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am nceput s m eliberez de tot ceea ce nu era benefic Persoane, situații, tot ceea ce mi consum energia. La nceput, rațiunea mea numea asta egoism.
Astzi, știu c aceasta se numește Amor propriu.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am ncetat s-mi mai fie team de timpul liber și am renunțat s mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astzi fac ceea ce este corect, ceea ce mi place, cnd mi place și n ritmul meu.
Astzi, știu c aceasta se numește Simplitate.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am ncetat s mai caut s am ntotdeauna dreptate i mi-am dat seama de ct de multe ori m-am nșelat.
Astzi, am descoperit Modestia.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am ncetat s retriesc trecutul i s m preocup de viitor. Astzi, triesc prezentul, acolo unde se petrece ntreaga viaț. Astzi triesc clipa fiecrei zile.
Și aceasta se numeste Plenitudine.

n ziua n care m-am iubit cu adevrat, am nteles c rațiunea m poate nela i dezamgi. Dar dac o pun n slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios.
i toate acestea nseamn S tii s triești cu adevrat.

Poem scris de Chalie Chaplin

All Things Grow With Love
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 05:29

Ce minunat !
Ce sa-mi mai doresc ? Romania,o tara minunata ,industrializata si exportatoare in cele mai indepartate colturi din lume .Oamenii muncesc cu drag si sunt fericiti,salariile decente ,3500 euro lunar ,ofera conditii fiecarui cetatean sa-si petreaca concediul in cele mai exotice statiuni din lume.Copii tarii,au invatamintul general.liceal ,superior gratuit,oricine poate studia si aprofunda meseria,profesia spre care are chemare si pasiune,la absolvire, avind asigurat locul de munca ,locuinta in functie de necesitatile si numarul membrilor de familie.Productia interna asigura abundenta pentru piata de consum,produsele de o calitate exceptionala fiind distribuite,pentru populatia autohtona iar cele de calitate indoelnica fiind repartizate la export pentru tarile subdezvoltate ,SUA,TARILE AFRICANE,TARILE ARABE.Incepind din acest an Romania a fost declarata ,teritoriu cu regim special ,datorita multitudinii de cereri ,venite din intreaga lume pentru cetatenia de roman,statul roman fiind nevoit sa perceapa o taxa de minimum 5 milioane de euro /persoana ,pentru pretendentii la cetatenia de roman ,limitind astfel exodul populatiei Terei catre teritoriul supra aglomerat al Romaniei.Romania ,locul unde te simti acasa,visul orcarui locuitor al planetei Pamint

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 16:45

De la: ctitorul, la data 2011-02-01 05:29:58Ce minunat !
Ce sa-mi mai doresc ? Romania,o tara minunata ,industrializata si exportatoare in cele mai indepartate colturi din lume .Oamenii muncesc cu drag si sunt fericiti,salariile decente ,3500 euro lunar ,ofera conditii fiecarui cetatean sa-si petreaca concediul in cele mai exotice statiuni din lume.Copii tarii,au invatamintul general.liceal ,superior gratuit,oricine poate studia si aprofunda meseria,profesia spre care are chemare si pasiune,la absolvire, avind asigurat locul de munca ,locuinta in functie de necesitatile si numarul membrilor de familie.Productia interna asigura abundenta pentru piata de consum,produsele de o calitate exceptionala fiind distribuite,pentru populatia autohtona iar cele de calitate indoelnica fiind repartizate la export pentru tarile subdezvoltate ,SUA,TARILE AFRICANE,TARILE ARABE.Incepind din acest an Romania a fost declarata ,teritoriu cu regim special ,datorita multitudinii de cereri ,venite din intreaga lume pentru cetatenia de roman,statul roman fiind nevoit sa perceapa o taxa de minimum 5 milioane de euro /persoana ,pentru pretendentii la cetatenia de roman ,limitind astfel exodul populatiei Terei catre teritoriul supra aglomerat al Romaniei.Romania ,locul unde te simti acasa,visul orcarui locuitor al planetei Pamint

Si cind te-ai trezit?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 18:24

De la: ctitorul, la data 2011-02-01 05:29:58Ce minunat !

Bei ! Tu ai dormit noaptea trecuta cu nasul in poala lui EBA ?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 15:01

Asta nu e orice....Preotia zilelor noastre a facut un salt trecand in calendarul bisericesc,duminica ziua intaia a saptamani asa cum este scris in Biblie.Acest lucru nu s-a mai intamplat din anul 321 dupa Hristos.Eeeeeee......ce ziceti?

april77

52 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 13:52

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-23 21:53:22Imi plac

Florin - e "bad" si e cel mai de treaba
Amethyst- e o pacifista, femeie cu principii
Adipopa- e destept si e cel mai diplomat de pe forum
Lizuca - olteanca mea cu povesti lungi
Dorulet- e o dura, dar iarta repede
Mytcor-e cel mai tare
Ioana- e sincera
Mihail- e interesant
Azazel- e necurat
GabiGabi- zice multe adevarate
Camelya- e true
Dorin- stie el ceva, da nu vrea sa ne spuna
Dark- e realist
Maresalul- nu e incapatanat
Tisor- stie ce are de facut la varsta lui
Gabitza- e dulce
Marian(Vanea)- tot realist
Pasadro- respect
Sunny(Irirna)- trecand peste toate, e de treaba
Mari_uka- optimista
Republicanul- imi place, nu mai stiu de ce
Vlad- iubirea mea, sufletu' meu

Nici una nici alta

Andu- prea multa religie
Vieru Cezar-idem
Lyly-prea credula

Nu imi plac

Homemarcel- e badaran
Radita- are gandire comunista
Kinga_reis- pfffff
Victorita- offff
Midnight- prea desteapta
Terente- lenes, las

Nu ma pot pronunta

Vasix, Nicobekesi, Tell, Lorduljohn, The

Daca am omis ceva revin va pup pe toti indiferent de preferintele mele

...postate in 2009????!!!!!! poti sa-mi spui citi s-au schimbat,descrierii tale?citi mai posteaza astazi?...si daca Vlad a ramas si astazi iubirea ta....sufletul tau???!!!

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:22

Am cea mai mare activitate in top pe acest forum. Locul intai

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:26

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-04 16:22:24Am cea mai mare activitate in top pe acest forum. Locul intai

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:28

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-04 16:22:24Am cea mai mare activitate in top pe acest forum. Locul intai

Si ce username aveai pe cand topicul asta era in trend?

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:30

De la: Melody_, la data 2011-02-04 16:28:27

ga3e68f4ai9

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:31

m-ai lamurit!

Maresalul parca era ,,cel mai iubit dintre pamanteni"pe topicul asta....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:34

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-04 16:30:07
De la: Melody_, la data 2011-02-04 16:28:27

ga3e68f4ai9

si ce poza?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 21:57

Zodiac pisicesc

PISICA BERBEC - CUCERITOAREA

(20 martie 19 aprilie)

Semn de foc, pisicile Berbec au o personalitate exploziva. Uita-te la pisica ta Berbec cum se ghemuieste gata sa sara pe prada si observa toata strategia pe care o dezvolta si energia cu care sare in momentul in care se hotaraste sa actioneze.

Pisicile Berbec sunt in mod natural agresive si prefera jocurile si situatiile in care trebuie sa-si construiasca o strategie de lupta pentru a-si cuceri prada. Datorita inclinatiei catre strategie si combativitate, tind sa aiba mai mult succes la vanatoare decat pisicile din alte semne. Nu fi surprins daca pisica ta va aparea intr-una dintre aceste zile triumfatoare, purtandu-si in bot prada proaspat capturata. S-a nascut pentru a captura inamici, a-i lua ostatici si, in cele mai multe dintre cazuri, a-i omori.

Pisicile Berbec sunt foarte posesive, aparandu-si teritoriul cu orice pret. Si sunt perfect convinse ca si tu faci parte din teritorul lor. Daca auzi vreodata un stapan de pisica spunand Pisica mea se poarta ca un caine, atunci fii sigur ca ai in fata un stapan de pisica Berbec.

S-ar putea sa dureze ceva pana cand pisica ta Berbec va accepta si se va purta prietenos si cu alti oameni decat cu tine. Pentru ea, relatia dintre voi doi este speciala. Iar ceilalti nu fac decat sa intervina intre voi doi.

Cum sa te porti cu o pisica Berbec? Pisicile Berbec sunt niste luptatoare: da-le ceva de cucerit si dupa aceea lasa-le sa-si apere cuceririle.

Nume potrivite pentru pisicile Berbec: General, Napoleon, Rambo sau Tigru

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 21:57

PISICA TAUR - GURMANDA

(20 aprilie 20 mai)

Pisica Taur isi doreste placere, care in viziunea ei inseamna multa mancare si lenevitul cu burta plina. Niste gurmande, pisicile Taur nu pot trece niciodata pe langa castronul cu mancare fara sa mai ia macar o bucatica, oricat de satule ar fi. De aceea majoritatea pisicilor Taur sunt grase. Mancarea poate sa arate rau, sa miroasa rau si chiar sa aiba gust rau, ele tot o vor manca. Partea buna e ca fac mult mai rar decat alte pisici nazuri la mancare.

Singurele activitati fizice de care este interesata pisica Taur sunt ridicatul si plimbatul dintr-un loc intr-altul, catre locul unde se gaseste mancarea sau pentru ca in cealalta parte a camerei pare a fi un loc mai confortabil de tolanit. Aceste pisici alearga foarte rar, semanand mai mult cu niste vacute. Unele foarte melodioase. Miauuuuuuuuuu! Chiar si cand torc sunt melodioase.

Pisicile Taur sunt interesate inainte de orice de confort. O perna confortabila, un loc langa foc sau pe calorifer, un castron plin de mancare sunt lucrurile pe care si le doreste. Nu e nevoie sa te straduiesti foarte mult pentru a multumi o pisica Taur. Placerile simple (mancare si o perna) sunt viata ei.

Cum sa te porti cu o pisica Taur? Abtine-te sa o stresezi incercand sa o faci sa se joace. Pisica ta Taur isi va da seama ca o iubesti daca ii umpli constant castronul cu mancare.

Nume potrivite pentru pisicile Taur: Grasa, Garfield, Winston Churchil, Balonas

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 21:58

PISICA GEMENI - CURIOASA

(21 mai 21 iunie)

Este important sa-ti dai seama ca atunci cand ai o pisica Gemeni, de fapt ai doua pisici intr-una. Foarte schimbatoare, ce mergea cu pisica asta cu o ora in urma, acum nu mai are nici un efect.

Pisicilor Gemeni le place sa comunice. Vor mieuna uitandu-se fix la tine, ca si cum ti-ar vorbi. Mieunaturile pisicilor Gemeni sunt usor de interpretat. Trebuie doar sa asculti si sa faci ceea ce iti spun. Odata ce pisica Gemeni realizeaza ca intelegi ce-ti spune, va vorbi din ce in ce mai mult. Le place atat de mult sa comunice incat ar trebui sa aiba propria lor emisiune pe Animal Planet.

Poate ca nu vor ajunge niciodata gazdele unei emisiuni, dar in mod sigur le place sa se uite la televizor si sa asculte radioul. Ar fi bine sa ascunzi telecomanda de pisica ta Gemeni pentru ca ea nu incearca sa se joace cu telecomanda, ci chiar sa inteleaga cum poate schimba canalele cu ea. Vor fi cele mai fericite pisici din lume daca atunci cand pleci de acasa le lasi televizorul sau radioul deschise.

Pisicile Gemeni sunt pline de energie si nu pot sta linistite. Sunt foarte istete si vor incerca tot timpul sa te provoace intelectual. De fapt, cel mai bun mod de a comunica cu o pisica Gemeni este sa o provoci intelectual. Asteapta de la tine sa le fii cel mai bun prieten si partener de joaca.

Cum sa te porti cu o pisica Gemeni? Schimba des canalele la televizor. Se stie ca Gemenii se plictisesc repede, iar pisicile Gemeni nu fac exceptie.

Nume potrivite pentru pisicile Gemeni: Turcescu, Inspectorul Gadget, Techni, Racheta

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 21:59

PISICA RAC - IUBITOAREA

(22 iunie 21 iulie)

Aceasta pisica are nevoie de FOARTE MULTA atentie! Daca ai fost vreodata indragostit si nu te puteai abtine sa nu te uiti permanent la persoana respectiva, atunci stii ce simte pisica ta pentru tine. Poate ai senzatia ca doarme, dar daca te misti un pic, ea se va trezi imediat si se va uita cu drag la tine. Cand o pisica Rac se hotaraste sa se intinda, ea se va aseza astfel incat sa poata sa-ti urmareasca orice miscare.

Mai mult decat persoanele Rac, aceste pisici sunt extreme de iubitoare, mamoase si dornice de mangaieri. Scopul lor in viata este sa stea langa tine, sa te iubeasca si sa aiba grija de tine. Iti ofera toata dragostea lor si cer in schimb tot dragoste. Au nevoie de atat de multa dragoste, afectiune si atentie incat daca le ignori se vor bosumfla imediat si iti vor intoarce spatele in semn de protest.

Pisica Rac are doua locuri favorite de cuibarit: unul in care se poate izola si ascunde, mai ales cand e bosumflata, si altul din care iti poate urmari orice miscare. Daca o pisica Rac miauna brusc, uitandu-se fix in ochii tai, ea spune Te iubesc!

Cum sa te porti cu o pisica Rac? Vorbeste cu pisica ta. Si arata-i cat de mult o iubesti. Aminteste-ti ca iti ofera ceea ce isi doreste cel mai mult: iubire.

Nume potrivite pentru pisicile Rac: Julieta, Iubitel, Romeo sau Valentino

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 21:59

PISICA LEU - REGINA

(22 iulie 21 august)

Pisicile Leu sunt cu adevarat regale. Daca ii cumperi unei astfel de pisici o zgarda, atunci ai face bine sa-i iei una cu pietre pretioase. Iti vei da seama imediat ca aceste pisici sunt reginele zodiacului. Au o postura mandra si eleganta, ca de leu la vanatoare, si un ego imens.

In momentele de relaxare, aceste pisici prefera o relatie tactila cu multe mangaieri, spalaturi, tors si impuns cu capul. Sunt niste pisici foarte frumoase si romantice care te vor hipnotiza cu farmecul lor.

Dar cand vine vorba de mancare, fiecare pisica e pe cont propriu. Maraielile, scuipaturile si luptele sunt ceva normal pentru aceste pisici. La fel ca la lei, motanii vor manca primii, pisicile dupa si puii la sfarsit. Da, sunt niste pisici foarte egoiste. Si nu se sfiesc s-o arate.

La fel ca si leii, isi petrec cam 20 de ore pe zi dormind si lenevind si ii fac pe toti cei din jurul lor sa stea dupa ele pentru ca, nu-i asa, ele sunt niste regine. Le place sa fie admirate, iubite, venerate si mangaiate permanent. Aceste pisici vor umbla tantos prin casa doar pentru a fi admirate si se vor invarti in jurul oglinzii doar pentru a-si vedea propria reflexie in ea. Daca le ignori, vor face orice pentru a-ti atrage atentia. Pot ajunge chiar sa faca pipi pe un obiect la care tii foarte mult. Dupa care vor face pe imbufnatele si iti vor intoarce spatele, ducandu-se ostentativ la altcineva pentru a cauta afectiune.

Cum sa te porti cu o pisica Leu? Iubeste-o si admir-o. Are nevoie de admiratie mai mult decat de mancare.

Nume potrivite pentru pisicile Leu: King, Regina, Printesa Diana, Queenie, Print, Rex

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 22:00

PISICA FECIOARA CURATENIA INTRUCHIPATA

(22 august 22 septembrie)

Pisicile Fecioara sunt cele mai mofturoase si pretentioase pisici pe care le vei intalni vreodata. Astrologii spun ca cutia de nisip a unei pisici Fecioara seamana cu o gradina japoneza. De fapt, pisicile Fecioara sunt foarte fericite daca spatiul din jurul cutiei lor de nisip este frumos decorat. Un bonsai, un micut paravan de hartie sau alte obiecte decorative, asezate la nivelul ochilor lor, le fac foarte fericite.

Pisicile Fecioara sunt extrem de curate. Acesta este motivul pentru care au foarte putine probleme de sanatate. Blana lor este in permanenta impecabila, fara cea mai mica pata. De asemenea sunt foarte atente cand mananca sau beau apa, imprastiind foarte putin in jur. Acestor pisici le place ca totul in jur sa fie curat. Le place apa, acceptand fara proteste sa fie spalate. Cat despre ghemele de blana, ce gheme? Daca le vei gasi, vor fi fie aranjate frumos intr-un colt, fie acoperite temeinic in cutia lor de nisip.

Cum sa te porti cu o pisica Fecioara? Daca ai o pisica Fecioara cu parul lung, ingrijeste-i blana cu atentie. Pastreaza-ti casa curata si ordonata pentru ca aceasta este si casa ei, iar ei asa ii place sa fie.

Nume potrivite pentru pisicile Fecioara: Doc, Felix, Perfecto sau Mr. Proper

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 22:01

PISICA BALANTA - FERMECATOAREA

(22 septembrie 22 octombrie)

Pisicile Balanta sunt fermecatoare, amuzante, sociabile. Intr-un cuvant: minunate. Cu greu vei gasi o pisica Balanta care sa nu aiba si o personalitate incantatoare. Si stiu perfect ce efect are purtarea lor asupra ta. Ba chiar si flirteaza un pic cu tine.

Pisicile Balanta au nevoie de companie. Adica se simt cel mai bine daca mai exista o pisica in casa, preferabil tot dintr-un semn de aer (Gemeni sau Varsator). In felul acesta atmosfera din casa va ramane amuzanta, jucausa si plina de energie. In caz contrar, pisica Balanta va deveni apatica, nefericita si lenesa.

Daca pisica ta Balanta iese afara, sigur va aduce alte pisici in vizita si, inainte sa-ti dai seama, vei ajunge sa hranesti toate pisicile din cartier. Ii place sa iasa, sa verifice ce s-a mai intamplat prin cartier, sa socializeze. Si ii place sa se distreze! Este genul acela de pisica ce intra in belele regulat doar pentru ca vrea sa se distreze. Un alt lucru important de spus despre pisica Balanta este ca uraste nedreptatea si va protesta atunci cand se considera nedreptatita sau va sari in ajutorul celor care ea crede ca au fost nedreptatiti.

Cum sa te porti cu o pisica Balanta? Asigura-te ca are companie felina. Altfel se va simti extrem de singura si nefericita. Ii place sa se ia la tranta si sa se joace de-a prinselea prin toata casa cu alta pisica.

Nume potrivite pentru pisicile Balanta: Farmec, Pisi, Vorbareata, Joker, Ariel

Pagini: << 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: