back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:51

4 ore faci!!!!
Doamna Mara...Bad va transmite calde salutari!!!!

Mara_54

219 mesaje

De la: _maressalul_, la data 2010-06-16 21:46:23Vreme trece ... vreme vine ...
Mara tot cu mine tine.
Stam pe forum si vorbim,
Caldra s-o nimicim ...

Maresale, Maresale,
Ma inclin in fata ta,
versurile-s colosale
sa mor de-nteleg ceva...

Am venit in asta seara
sa-ti citesc frumosul vers
si citesc, iara, si iara,
tot nimic n-am inteles....Caldra? ce-o fi insemnand sa-mi spui.
Si s-o nimicim? de ce? las-o sa plece hai hui....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

De la: anca_corina, la data 2010-06-16 21:51:024 ore faci!!!!

si pupicurile de rigoare..

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:52

De la: anca_corina, la data 2010-06-16 21:47:12mamaaaa!!!! toti vor sa se joace!!! eu vreau nani!!!

Vreme trece.. vreme vine ...
Peste noi si peste toti...

Noi am vrea sa ne jucam
Cu anii...
Numai Anca ...
Vrea la nani.

Baaaaa... da parca Eminescu a murit de tanar ...

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:53

De la: Mara_54, la data 2010-06-16 21:51:06
Mara tot cu mine tine.
Stam pe forum si vorbim,
Caldra s-o nimicim ...

Maresale, Maresale,
Ma inclin in fata ta,
versurile-s colosale
sa mor de-nteleg ceva...

Am venit in asta seara

Ah .. era ... CALDURA ... omiprezenta calura ...

Mara_54

219 mesaje

si eu lui, si spune-i ca imi lipseste umorul lui

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

oh..Adrian....imi faci poezii? esti foarte inspirat...

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:55

Mara tot cu mine tine.
Stam pe forum si vorbim,
Caldra s-o nimicim ...

Maresale, Maresale,
Ma inclin in fata ta,
versurile-s colosale
sa mor de-nteleg ceva...

Am venit in asta seara

Apropo .. DEMENTIAL ...

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

De la: Mara_54, la data 2010-06-16 21:53:24

si eu lui, si spune-i ca imi lipseste umorul lui

e ,,la fel de glumet...

Mara_54

219 mesaje

De la: _maressalul_, la data 2010-06-16 21:53:21
Mara tot cu mine tine.
Stam pe forum si vorbim,
Caldra s-o nimicim ...

Maresale, Maresale,
Ma inclin in fata ta,
versurile-s colosale
sa mor de-nteleg ceva...

Am venit in asta seara

Ah .. era ... CALDURA ... omiprezenta calura ...

hai la o bere sa ne racorim

Mara_54

219 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:57

De la: _maressalul_, la data 2010-06-16 21:55:16
Mara tot cu mine tine.
Stam pe forum si vorbim,
Caldra s-o nimicim ...

Maresale, Maresale,
Ma inclin in fata ta,
versurile-s colosale
sa mor de-nteleg ceva...

Am venit in asta seara

Apropo .. DEMENTIAL ...

ississ

332 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:59

Pana la coada cine cu cine joaca?
Intre noi, gagicile?

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 21:59

De la: ississ, la data 2010-06-16 21:59:15Pana la coada cine cu cine joaca?
Intre noi, gagicile?

jucam..de-a nani...

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:00

Intre noi, gagicile?

Pai ce tu esti gagica ?

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:02

noapte buuna!!!!! eu nani!!!
doamna mara..vineri?

ississ

332 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:02

De la: _maressalul_, la data 2010-06-16 22:00:28
Intre noi, gagicile?

Pai ce tu esti gagica ?

Mai pustiulica...

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:03

Mara e in forma mare,
Pe canicula extrema
Tosusi am o intrebare:
Cum de versu-i nenteles?

Poate a baut un vin,
Sau chiar un pahar de gin.
O iertam ina asta seara...
Si ii cantam la vioara.

Acum vrea sa bem o bere,
Sa ne racorim un pic,
Si sa facem o cantare
Colo .. langa plopul mic....

Dupa 8 ore de programare... ma uimesc si pe mine ...

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:06

De la: ississ, la data 2010-06-16 22:02:13
De la: _maressalul_, la data 2010-06-16 22:00:28
Intre noi, gagicile?

Pai ce tu esti gagica ?

Mai pustiulica...

Care e treaba ...fatuco ?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 12:26

despre orice?...ok !!!

Pe ce lume traiesti?

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!
Sunt frustrata, deprimata, nefericita. Ce am facut sa merit asta?

Te auzi?
Apoi te intrebi:

Cum vad viata?
Care sunt principiile dupa care ma ghidez?
Ce fac cand am impresia ca viata si-a intors armele impotriva mea?

Ma nemultumeste ce traiesc! Ma pierd adanc in rutina, ma gandesc ca am atatea probleme, ma gandesc ca nimeni nu ma intelege, incerc sa gasesc solutia salvatoare ca intregul curs al vietii mele sa se modifice!

Vreau o minune!
Cine e vinovat cand lucrurile imi merg pe dos?
Cum apreciez viata cand ma simt mizerabil?
De ce ar trebui sa fiu ingaduitoare daca altcineva e vinovat pentru ce mi se intampla?

Cand devii constienta si responsabila de viata pe care o duci, deseori apar intrebari in legatura cu ce experimentezi in fiecare zi.
Uneori gasesti raspunsurile alteori te pierzi in secolul vitezei, pui totul pe seama destinului crunt si a altora si starea ta generala devine una de iritare, de nemultumire continua.

Scoala, serviciu, situatia familiala si sentimentala sunt aspectele care ne influenteaza in ceea mai mare masura si ma tot intrebam in urma cu cativa ani:

Ce as putea sa fac sa-mi schimb radical viata?

Bun, traiesc, iubesc, ma simt bine o zi, ma simt mai putin bine alte 10 si totusi care e secretul oamenilor care sunt mereu veseli si par rupti dintr-o cu totul alta lume unde ti se ofera, tot, unde ti se da buna dispozitie, unde zambetele nu sunt doar la loterie si unde soarele rasare si fara sa-l platesti sau sa-l mituiesti.

Stiu cum ! Am sa-ti spun o poveste.

A fost o data ca niciodata un rege care domnea peste o tara prospera. Intr-o zi el a mers in excursie in niste taramuri indepartate ale regatului lui. Cand s-a intors la palat a inceput sa se planga cat de tare il dor picioarele pentru ca era prima data cand mergea intr-o excursie atat de lunga si drumul pe care a pasit era batatorit si plin de pietre. A stat putin si s-a gandit, iar apoi a ordonat ca fiecare drum din palatul sau sa fie acoperit cu piele. In mod sigur asta a costat sacrificarea multor animale si o multime de bani.

Vazand asta unul dintre servitorii sai intelepti a indraznit sa-l intrebe: De ce trebuie sa cheltuiesti atatia bani, maria ta? De ce nu tai doar o bucata de piele sa-ti acoperi piciorul care te doare.
Surprins la inceput, pana la urma regele a fost de acord cu sugestia servitorului si a ordonat sa i se faca pantofi pentru el.

Morala?

Uneori, pentru a face ca lumea sa fie un loc in care sa traiesti fericit, mai bine te schimbi tu, iti schimbi perceptia si viziunea decat sa incerci sa schimbi lumea!
Daca nu esti rege s-ar putea sa nu-ti fie usor sa faci toate modificarile in exterior pentru a te simti bine in interior.

Viata se masoara in functie de rapiditatea schimbarii, sccesiunea influentelor care modifica fiinta. George Elliot

Sa nu te mai tin in suspans am sa-ti spun secretul pentru a-ti schimba viata radical.
Cum? Printr-o singura arma: Atitudinea

O mare parte din viata ta implica atitudinea ta fata de tine si fata de altii si cum influenteaza aceasta atitudine modul in care te simti. Intelegea deplina a unei atitudini corecte poate contribui la o viata satisfacatoare si de succes.
Iti voi dezvalui imediat factorii care stau la baza unei atitudini satisfacatoare :

E important sa te bucuri de viata! Gandeste-te la toate lucrurile frumoase pe care le gazduieste aceasta calatorie numita viata. Gandeste-te si fii recunoscator ca traiesti, ca esti sanatos , ca cele mai importante nevoi in viata iti sunt satisfacute si priveste in jurul tau. Nu ma refer la cladiri urate, la oameni tristi, priveste natura in perfectiunea ei.

Priveste toate posibilitatile pe care ti le poate oferi viata si pe care tu le-ai uitat ancorat in problemele cotidiene. Cand lucrurile nu merg atat de bine poti sa incerci sa apreciezi ceea ce e bun in viata ta.

Distreaza-te! Fa haz de necaz pentru ca rasul elimina frustrarile . Nu e dracul chiar atat de negru

Fii responsabil: Tu esti responsabil pentru toata fiinta ta. Poti sa stai, sa depinzi de altii oameni , sa te faca fericit, multumit, de succes insa un lucru e sigur: Nimeni nu iti cunoaste mai bine valentele fericirii, multumirii, succesului. Tu si numai tu poti avea grija ca nevoile sa-ti fie indeplinite.

Robert Schuller spunea adesea: Daca e sa fie, atunci totul depinde de mine.

Intr-adevar depinde de tine daca alegi sa stai sa-ti plangi de mila, in loc sa accepti fiecare lucru, fie el pozitiv sau negativ, ca pe o experienta si o schimbare iminenta pentru a deveni mai intelept.
Ai putea incepe chiar acum! Ai putea sa razi de un eveniment mai putin placut din viata ta , sa gasesti ceva comic la el, in imaginatia ta si sa-ti spui: Acum cu siguranta sunt mai intelept.

Multi avem tendinta de acuza pe cineva pentru problemele noastre, pentru greselile noastre. Cand iti asumi fiecare greseala, o accepti si mergi mai departe zambind , invatand ceva din ea iti castigi respectul fata de tine. Ai capabilitatea de a rezolva problemele asa ca poti merge mai departe.

Cum functioneaza sistemul asta al nostru?

Comportamentul si alegerile pe care le faci contribuie la starea ta generala. Raspunsurile emotionale si spirituale la comportamentul nostru, produc schimbari la nivel psihic si implicit la modul in care ne simtim si percepem lucrurile. Tu poti, esti capabil, esti inteligent si vei alege atat comportamentul pozitiv cat si raspunsurile pe care le implica.

Lucreaza cu toata fiinta ta: Ce inseamna asta? O parte nu poate functiona bine decat daca intregul functioneaza bine. Gandeste-te la computerul din fata ta. Daca nu ai avea tastatura sau monitorul intregul sistem nu ar mai functiona la fel. Anumite limite de utilizare ti-ar fi impuse.

E important sa-ti amintesti ca esti facut din trup, minte si suflet. Aceste 3 parti nu pot fi separate. Toate functioneaza impreuna orice ai face. Atitudinea ta fata de tot ceea e face trebuia sa ia in considerare intreaga ta persoana. E dificil sa te bucuri de viata daca trupul tau sau spiritul sunt bolnave. Ai grija de trupul tau, de mintea ta si de spiritul tau in egala masura.

Acum te las cu cateva tehnici cand atitudinea ta pozitiva e in pericol, poti sa alegi sa le folosesti:
Inainte de asta, nu uita!

Nu poti controla obstacolele dar iti poti controla atitudinea si asta face diferenta intre oamenii care sunt controlati de evenimente si cei care ei singuri controleaza evenimentele din viata lor.

Asculta-te: Incepe sa dai atentie gandurilor, ideilor, credintelor tale. De fiecare data cand te gandesti la ceva negativ mai gandeste-te o data Incearca sa gasesti ceva pozitiv in situatie.

Dormi suficient: Multi oameni nu dorm destul noaptea si ca urmare se trezesc obositi si deprimati. Fa-ti norma de somn sa capeti energie si sa-ti duci planurile la capat cu elan.

Gandeste in perspectiva: Daca te simti stresat sau frustrat fa un pas inapoi si priveste la scara larga. Stresul tau chiar merita? Sunt problemele tale asa de mari in comparatie cu ale celorlalti? Uneori problemele noastre isi pierd din importanta daca le privim la scara vietii in general si la problemele care exista in lume.

Ia o pauza: Uneori singura solutie este sa te detasezi de tot. Nu conteaza daca pauza ta e o plimbare cu masina sau o excursie in Bahamas . Chiar si o plimbare in jurul blocului poate face minuni cu starea ta de spirit.

Daca nu ai timp am o solutie pentru tine de 30 secunde ca sa-ti schimbi atitudinea:
www.goal-setting-guide.com/automood.html

Nu uita, de fiecare data cand te gandesti la ceva alege o atitudine pozitiva . Iti va face viata mai fericita si vei avea parte de succesul pe care il vrei!

Pe curand,
Cristina Miculete psiholog

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:15

Evadeaza in mintea ta..vei fi surprins de strainul pe care il vei recunoaste in persoana ta.

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:54

De ce nu pot scrie in forum?Trimit mesajul,imi scrie ca este adaugat cu succes dar nu este inregistrat?!

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:55

De la: deep_in_thought, la data 2010-06-17 14:54:55De ce nu pot scrie in forum?Trimit mesajul,imi scrie ca este adaugat cu succes dar nu este inregistrat?!

...tocmai ai reusit...
Se mai intampla. Au un server de toata lauda...

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:57

Nop...Ceea ce vroiam sa trimit e pe social si nu mi l-a luat nici acum..

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:57

De la: deep_in_thought, la data 2010-06-17 14:54:55De ce nu pot scrie in forum?Trimit mesajul,imi scrie ca este adaugat cu succes dar nu este inregistrat?!
pt ca a fost adaugat odata cu alt mesaj....da inapoi pagina ,copiaza si retipareste....ok?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:03

Am incercat pe social pe 4 topicuri si degeaba.
Ma las pagubasa ca oricum am pierdut mesajul...

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:04

Si nu s-a mai postat acolo de ceva timp

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:55

De la: deep_in_thought, la data 2010-06-17 15:04:23Si nu s-a mai postat acolo de ceva timp
daca mergi pe sageata de sus stinga ,ai sa regasesti pagina cu mesajul tau.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:57

De la: Merry, la data 2010-06-17 15:55:47
De la: deep_in_thought, la data 2010-06-17 15:04:23Si nu s-a mai postat acolo de ceva timp
daca mergi pe sageata de sus stinga ,ai sa regasesti pagina cu mesajul tau.

concurs de tras cu arcul?.........................

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 16:00

concurs de tras cu arcul?.........................
in cine?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 16:13

Barbatul viril se recunoaste dupa voce.

Nu conteaza fizicul: inaltimea, greutatea, masa musculara; este vocea cea care tradeaza forta unui barbat, agresivitatea si chiar potenta lui sexuala, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea California.

Experimentul a debutat cu inregistrarea celor mai diferite voci de barbati (de la cele apartinand membrilor unui trib bolivian si unor pastori din Anzi pana la cele ale unor studenti din Romania si Statele Unite), care repetau toti aceeasi fraza, pronuntata pe un ton normal. Apoi, forta fizica a acestora a fost masurata in baza unor indicatori precum strangerea de mana, circumferinta toracelui si a bicepsilor si numarul de altercatii avut in ultimii patru ani.

In cadrul studiului menit a analiza "secretele" vocii masculine, cercetatorii de la universitatea californiana au descoperit ca femeile detin o surprinzatoare capacitate de a intui "potentialul" unui barbat doar ascultandu-l vorbind. Doar analizand vocile masculine inregistrate, chiar si in limbi straine, participantele la studiu au reusit sa-I selectioneze pe cei mai puternici, independent de aspectul fizic.

Sursa: La Repubblica

Pagini: << 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: