Info
x
Despre orice
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 12:42
De la: , la data |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:28
Cine a murit???....cine s-a retras???....noutati ceva???....cine ma pune in tema,nu de alta dar sezonul meu de pescuit s-a cam terminat
,si am sa intru mai des alaturi de voi....daca ma REPRIMITI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....... pentru cei care nu m-au uitat!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:50
sdfgsdfg92@yahoo.com
Pe parcurs ce cititi ... o sa va dati seama cine sunt... In sfarsit ... dupa 1 luna de zile de la stergerea contului ... acesta a fost doar dezactivat. Cascadorii rasului. Cum v-am "promis" ... a trecut saptamana si am "trecut" sa va plang de mila. Karpov ... o sa-mi permit sa-ti raspund pe acum ... pe topicul asta la ce ai scris pe celalat : De la: , la data Mai da intelept mai esti ! Karpov ... sa fim seriosi ... problema nu a fast ca nu putei sa te cobori la nivel nostru... ci ca nu ai putut sa tii pasul cu noi. Iar despre Horus... sa-mi fie frica? Asta este o GLUMA PROASTA. Motivul pentru care nu am "tinut legatura" cu Horus este EXTREM de simplu. Imi amintesc pe la inceputurile dicutilor mele cu ea ca era doar o ISTERICA ... in plus INVENTA tot felul de ABERATII. Stiu ca ajunsese la un moment dat sa-mi zica "nu-stiu-ce-chestii" despre sotia mea. Eu nu sunt casatorit. INTELEGI? Daca nu ... iti mai zic o chestie... tu ai veni pr forum si zicei ca ai 17 ani. Acum daca eu ma apuc sa zic in gura mare ..ca tu esti doar un tata frustrat care nu stie sa-si educa copii si are probleme cu bautura... tu cam cum MA VEDEAI PE MINE? SCHIZOFRENIC NU? Pai asa o vedeam si eu pe Horus. Am si eu limitele mele in discuutii... NU-MI STA IN CARACTER SA INVENTEZ LUCRURI DOAR CA SA MA BAG IN SEAMA. Astele fac cei mia penali oameni .. gen Horus. Ideea este ca nu mi-a zis doar mie INVENTACIUNI... ci si Dorei ...si Adnanei. MAi mult aceste INVENTII TOTAL NEADEVARATE ...continua si in ziua de azi. Tine minte Karpov ... doar 2-3 persoane de pe TOT forumul asta ... au fost mia PENIBILI decat Horus. Unul dintre ei era obsedat de clonele de pe 9am. Doamne .. CE RETARZI .. si acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte. Nivi nu stii cat m-am bucurat sa vad personaje care ATACA BIBLIA ... ca eu eram printe putinii care face asta... doar ca Horus a dat-o in atacuri la persoana si INVNETII. Nu ai cum sa nu ignori aceste persoane. Sunt jegurile societatii... ORICE AI ZICE. De la: , la data Esti puternic doar atunci cand ai impresia ca partenerul e mai slab decat tine -ai crezut ca eu sunt ala dar ca de obicei ai gresit -nu ai ales varianta corecta -nu te-ai gandit ca poate eu nu ma limitez sa discut doar despre orice -eu ,in comparatie cu tine,mai stiu cate ceva ! Ce patetic ... eu m-am maimutarit? Ha ha ... Sicer ... mi-ar fi placut tare mult sa ne contrazicem ... dar era IMPERATIV sa aveti macar un pic de OBIECTIVISM. Sa faceti diferenta ... intre IDEE si PERSOANA. Eu ti-am atacat IDEEILE tale ... cu probleme cu inima si sex cu orele ..care CLAR nu erau compatibile... in schimb tu m-ai atacat PERSONAL. Nici nu prea aveai cum ... ca doar erai in "duet" cu una dintre cele mia PENALE "userite" de pe 9am. Tu facei pe masculul dominat nu eu ... eu combateam idei. De la: , la data S-ar putea sa ai surprize cu Onica , la un moment dat ,sa nu mai vrea sa fie tinta pentru badarani -mai exista si oameni normali precum mytcor , dorinel sau ebony ! Aoleu ... daca ati stii voi ce se intampla IN REALITATE .... eheeee. Oamenii aia pe care tu ii cataloghezi ca "normali"... au fost printre primii useri de pe noul forum. Iar despre Onica ...stai linistit ... ca ne mai povesteste despre tine (mimoza terbuie sa se increada) ...si cum vorbiti pe mail. Karpov ...CREDE-MA ...daca-mi prindeam mintea ...puteam sa aflu si ce discutati. Dar chiar NU MA INTERESEAZA. Eu pe Ioana nici macar prietena nu o mai consider... e prea VARZA. De la: , la data In lupta asta eu am avut de castigat ,tu in schimb nu ai receptat nimic ,daca nu te controlezi ...la medic s-ar putea sa ai probleme mari in viitor ! Ce-ai castigat? Ia uimeste-ma. Ai ramas pe un forum cenzurat ... sa te certi cu "baba senila" (gabigabi)... si sa te pupi in fund cu jegurile forumului. Hia mai K ... fii serios. Forumul pe care postam acum este NET SUPERIOR ... ca interfata si functionalitate acestuia. In plus ... ESTE CUSTOMIZABIL... putem sa-i facem ce vrem ...de la culori ..la alegerea emoticoanelor ... la administrarea topicurilor. CA sa nu mia vorbesc ca doar cei "selecti" au ajuns acolo. Si ghici ce ... NU VA DUCE NIMENI dorul. Su tu zici ca TU ai castigat ? Ha ... PATETIC. De la: , la data M-am lamurit cata stiinta ai si pe latura sexuala - niste chestii banale tie ti s-au parut exagerari-astfel mi-am dat seama ca esti pe langa ! Ti-am mai zis ... partea cu sexul mi s-a parut exagerata supa ce ai spus ca nu poti sa faci efort ca ai probleme de mic CU INIMA. Oricum ce ai scris tu despre sex ... poate doar niste "labari ereditari" te luau in serios. De la: , la data Eu am spirit de observatie foarte bine dezvoltat -remarc usor ceva ce nu este in regula ! Aha .. la fel cum ai remarcat si INVENTIILE lui Horus... sau cat de PENIBILA este Ioana. Din toate aste nu pot spune decat ca ai tupeu ... in rest NIMIC. De la: , la data Daca te apuca pandaliile ,poti sa folosesti vreo 24 de invective dar nu te obosi sa le legi intr-o fraza coerenta ca tot nu iti iese ! Stii cum e melodia aia "FARA DOVEZI ... tu FRAIER ...noi HOTI..." ... intelegi ALUZIA nu??? ...ca doar tu le intelegi pe toate... De la: , la data De la horus : LISTA LUI ... ADNANA Alehin - e o pacifista, femeie cu principii Karpov - iubirea mea, sufletu' meu Maresalul - lenes, las Si cum ...Adnana - sunt o mincinoasa ... rezulta urmatoarele : Alehin - o rasista, femeie fara principii Karpov - cineva de aruncat la gunoi Maresalul - harnic, viteaz. Vezi mai Karpoave ... cum stau lucrurile .. sau tu nu te prinsesi ca Horus a siz ca Adnana e mincinoasa si toate erau "pe dos". Ei lasa ... iti mai scapa si tie ... De la: , la data Apropo de ... Ciunga-n Par - Poale lungi Unghii false Funny ... very funny... BUT, AGAIN, NOT REAL. Chiar m-am gandit la o comparatie in Adnana si Ioana. E GREU sa compari o asa diferenta de CLASA, STIL si INTELIGENTA. E ca si cum ai compara o fata din 2009 cu una din 1700. Cu toate aste o voi face... Obiectivismul ma obliga sa fiu de acord cu voi intr-o privinta asupra Adnanei. Ce a narcisismului. Zilele astea chiar a dat dovada de asa ceva ... dar nu exagerat. Fetele mai sunt pe toane ... ca de mai "au probleme". Se intelege cand se intampla RAR. Dar Ioana ... Ioana nu vrea sa scape nici o ocazie in care sa se afirme... sa-i zica lumea cat e de frumoasa. Si mai zilele astea "striga ca disperata" pe noul forum ... intreband cum se pun poze .. ca sa o vada lumea ... sa-i puna comment-uri. Mimoza tot momoza ramane ... si Ioana e plin ade narcisim MEREU. Ca tot suntem la capitolul frumusete... Adnana ... a participat la un concurs in care castigatoarea poza pe coperta cosmopolitan. Si asta spune MUULTE. In schimb Ioana postase acum 2 zile o poza cu ea ... de zicei ca are 60 de ani. NU GLUMESC si NIC NU SUNT RAUTACIOS. Mai mult Adnana si Ioana su o poza impreuna ... de la Moeciu ... sunt luate foarte de aproape. Doamneee ce-am ras uitandu-ma la poza aia. PE BUNE ca Ioana are capul de 2 ori mia mare decat al Adnanei ... care este NORMALA. FARA NICI O EXAGERARE. Ma pucasera un pic remuscarile ca RADEEM ... este mai mult UN HANDICAP. Si nu mia vorbesc de corp .. pt ca chiar imi pare rau ... chiar nu pot fi atat de rautacios ... desi AS AVEA DREPTATE. Cu toate ca Adnana are bani sa-i dea Ioanei cu ei in cap ... care dintre ele credeti ca MUNCESTE? Doar Adnana ... Stiti ce viseaza MIMOZA DE IOANA... sa gasesca pe unul care sa o intre ..."auzi draga ...tie iti mai trebuie bani?". Nu sunt INVENTII ... cititi topicu lastacap coada si veti gasii daor la posturile Ioanei asfel de VISE DE MIMOZA INTRETINUTA. Sunt convins ca au fost zile in care Adnana a cheltuit cam cati a vazut Ioana in 2 luni de zile ... cu toate astea Adnana munceste 11 ore pe zi. Pe cand TERMINATA de Ioana nu este in stare sa-si ia o hartie de pe jos daca-i cade. Baaaaa ... bagati bine la cap!!! Ioana este o jigodie ordinara. V-au "fermecat" pozele? Pai numia in poze ii se opresc ochii si sparancenele. CA daca o vezi in realitate cum isi da ochii peste cap si cum se balanseaza din gat ... ZICI CA E SCHIZOFRENICA. Ti se face pur si simplu greata cand deschide gura. as nu mia zic ca la Moeciu ... zicea ... "sa pune ALEA masa"... de parca ea era printesa si altele sclave. Sau de MIZERIA di ncamera ei... ca gasei pe jos de la antiperspirant la cutii de bere. Baaaaaaa ... I-A FOST LENE SA-SI IA CORDONUL DE LA CAPOD cand i-a cazut jos. A stat 2 zile acolo. Sa vorbim despre planurile de viitor. Adnana munceste si isi strange bani pr a avea propria afacere ... pe cand MIMOZA DE Ioana se viseaza profesoaza in capitala. In conditiile in care un sariu de profesor este 7 mil... iar o rata la apartament cu 2 camere in Bucuresti costa 17 milioane... Ioana viseasa ... viseaza ... viseaza ... ce ? Nici ea nu stie. Pt ea nu exista REALITATE .. doar VISE. Ar mai fi multe chestii URATE .. mai da URATE RAU de spus despre Ioana ... nu ma cobor asa joc ... mi-e MILA de ea. As putea si sa dovedesc ... si toate IMPRESIILE pe care le-a lasat sa se destrame si sa o vada lumea ca pe SHTOARFA SHTOARFELOR. N-am eu sufletul ala rau... desi AR MERITA. Si pentru o BISERICOASA ... care arunca in stanga sin drepta cu RELIGIE ... apoi ma baga niste injuraturi ...(chiar eu am primit una pe noul forum de la Ioana)... nu poti simtii decat MILA. Inca o data ... este o DIFERENTA IMEEEEENSA intre Adnana si Ioana. Paoate PREA MARE ca Adnana sa fie bagata in MIZERIA asta. De la: , la data Concluzie : Ca tot exista si asa ceva ... Sunt doar curios de REACTII ... Acum ca stiti ADEVARUL ... vreu sa vad cum o dati ... ORI SUNTETI PROSTI FRAMADA ... ORI FOARTE RAU INTENTIONATI. Ia sa vedem .... |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:24
In primul rand,Domnule ,,Maresal'',iti sugerez sa inveti sa scrii fara greseli ,in al doilea rand,degeaba te dai tu ca nu esti asa de rau ,ca nu te cobori la ceva, ce deja ai facut ,ORICUM:!!!
((,,Ar mai fi multe chestii URATE .. mai da URATE RAU de spus despre Ioana ... nu ma cobor asa joc ... mi-e MILA de ea. As putea si sa dovedesc ... si toate IMPRESIILE pe care le-a lasat sa se destrame si sa o vada lumea ca pe SHTOARFA SHTOARFELOR. N-am eu sufletul ala rau... desi AR MERITA.'')) Esti un penibil,ce vrei sa demonstrezi,chiar trebuie sa fi in halul asta de oribil?Ar trebui sa-ti fie rusine,esti cel mai dezgustator om,care se crede cel mai perfect,esti cumva PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA? Ce zici, ca n-ai tu sufletul ala?? TU NU AI SUFLET DELOC,NU SIMTI NIMIC,DECAT CIUDA,SILA ,MILA..... Mai las-o in pace pe Ioana,de aia nu poti tu sa-ti traiesti viata??Get a life !!! Si mai lasa-i pe alti sa si-o traiasca !!!! ASA CUM VOR !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:35
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-22 22:41:12quote]sml-love0038: Nu am reusit sa iti raspund la mesaj,pentru ca nu merge.Cred ca am laptopul virusat, nu pot sa intru nici pe contul meu YouTube macar.Incerc sa iti postez aici,ca sa stii ca am citit mesajul si nu ma fac ca ploua
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:38
De la: Ebony, la data 2009-10-23 16:24:59In primul rand,Domnule ,,Maresal'',iti sugerez sa inveti sa scrii fara greseli ,in al doilea rand,degeaba te dai tu ca nu esti asa de rau ,ca nu te cobori la ceva, ce deja ai facut ,ORICUM:!!! Nico,nu vreau sa ma cert, nu vreau sa ma contrazic, nu vreau sa comentez, vreau doar sa iti zic ca si tu faci greseli gramaticale de imi pocneste monitorul
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:39
De la: dark1secret, la data 2009-10-23 16:35:30nimeni nu mai poate sa raspunda la mesaje pe 9am, trebuie sa ii trimiti un mesaj nouDe la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-22 22:41:12quote]sml-love0038:
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:44
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 16:39:16De la: dark1secret, la data 2009-10-23 16:35:30nimeni nu mai poate sa raspunda la mesaje pe 9am, trebuie sa ii trimiti un mesaj nouDe la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-22 22:41:12quote]sml-love0038: Adnano...imi esti datoare o concluzie.. ..si merci ptr info
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:49
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 16:38:34De la: Ebony, la data 2009-10-23 16:24:59In primul rand,Domnule ,,Maresal'',iti sugerez sa inveti sa scrii fara greseli ,in al doilea rand,degeaba te dai tu ca nu esti asa de rau ,ca nu te cobori la ceva, ce deja ai facut ,ORICUM:!!! Da..Mersi mult,apreciez....,dar cred ca exagerezi,in fine,whatever...... |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:51
De la: dark1secret, la data 2009-10-23 16:44:08De la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 16:39:16De la: dark1secret, la data 2009-10-23 16:35:30nimeni nu mai poate sa raspunda la mesaje pe 9am, trebuie sa ii trimiti un mesaj nouDe la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-22 22:41:12quote]sml-love0038: pai tu primul cu concluza ce tu mi-ai zis mie vreo concluzie???
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 17:20
De la: symy1, la data 2009-10-23 14:28:58Cine a murit???....cine s-a retras???....noutati ceva???....cine ma pune in tema,nu de alta dar sezonul meu de pescuit s-a cam terminatSymy, eu ti-am dat un mesaj privat in care te invitam pe noul forum.daca nu l-ai citit, sa imi spui sa ti-l retrimit
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 17:42
Nico,n-am cum sa-ti dau mesaj ca la profilul tau spune ca nu vrei sa primesti mesaje private.Rezolva asta si-ti dau mesaj ca tu dai pe o adresa gresita.Tasteaza un singur t:htp,daca intelegi ce vreau sa-ti spun
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 17:55
Bai , MARE-SAL !
Daca stai bine cu memoria ar trebui sa-ti aduci aminte ca eu nu m-am luat de voi decat in momentul in care voi ati atacat in haita ,e vorba de atacul sustinut impotriva lui Karpov ! Am simtit ca lupta este inegala si am intervenit ! Voua cred ca nu va picat bine deoarece nu erati obisnuiti ca cineva sa va riposteze ! Apropo de vocabular ,studiaza-te intai pe tine -sa vezi ce vocabular ai cand nimeni nu te ataca si dupa aia fa referire la vocabularul meu care se vroia a fi un raspuns impotriva invectivelor tale ! Eu niciodata ,din senin ,nu am jignit pe nimeni ,in comparatie cu tine ! Tu incepi din senin sa jignesti ,nu stiu poate ca nu o faci voit,poate pur si simplu nu iti dai seama de reactia ta,nu poti sa te controlezi ! Mie nu imi pasa de parerea ta ,eu stiu de ce am reactionat astfel si consider ca EU prin comparatie cu tine am circumstante atenuante ! Ca sa-ti dai seama de diferenta dintre noi eu sunt capabila sa-mi cer scuze -sunt insa convinsa ca tu si pupilele tale nu stiti cum sa reactionati la asa ceva ! Voi aveti niste tare ,jigniti dar nu acceptati sa vi se raspunda cu aceeasi moneda . SCUZELE MELE ,chiar sincere si sunt curioasa de efect !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 18:04
De la: Ebony, la data 2009-10-23 16:24:59In primul rand,Domnule ,,Maresal'',iti sugerez sa inveti sa scrii fara greseli ,in al doilea rand,degeaba te dai tu ca nu esti asa de rau ,ca nu te cobori la ceva, ce deja ai facut ,ORICUM:!!! Nico...știu că nu-l suporți pe Mareșal, însă cel puțin el, dacă și-a făcut o opinie despre Ioana și despre Adnana....este pentru că se cunosc, face to face!Tu poți spune același lucru??? O cunoști pe Ioana în realitate??? Hmmm... ...și nu te mai lua de gramatica omului...că el a avut decența să recunoască faptul că nu dă doi bani pe gramatică...și nu este interesat!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 18:51
Maresale,maresale ,ce ma fac eu cu tine ! Cred ca ai dat de ,se intampla ceva cu tine -nu te mai recunosc !Daca ai probleme spune-mi ,poate te pot ajuta ! Oricum noile tale postari imi dau de gandit -ai devenit oare mai tolerant cu noi astia din clasa de mijloc a forumurilor ? Oricum sa stii ca eu mai activez si pe alte forumuri ,chiar si pe cele din strainatate asa ca nu e nevoie sa-mi plangi de mila ! Ioana pentru mine reprezinta altceva decat pentru tine si altii -cred ca esti de acord ca o persoana nu poate fi buna cu toata lumea ! Tie cred ca nu ti-ar placea ca prietena ta ,din politie ,sa ma placa pe mine sau pe alti barbati sau chiar femei .Asa si Ioana poate ca ma place si poate ca si eu o plac si in astfel de situatii comportamentul nostru unul fata de altul este altul decat cel cu alte persoane . Eu o plac si pe Ebony dar nu cred ca as putea sa o plac pe Adnana chiar daca nu as fi certat cu ea . Adnana e frumoasa ,poate este si isteata dar are ceva ce nu o poate face compatibila cu mine . Mie imi plac fetele sensibile si pe cele 2 amintite mai sus le simt asa ! Cred ca imi dai dreptate ca nu am cum sa o simt astfel pe Dora ,ea chiar daca a fost o sensibila nu mai stie sa fie -poate stie doar sa fie o mama buna si atat ! Apropo de bani -am si eu acces la bani -la mai multi bani decat Adnana -stiu sa fabric bani dar nu pierd atata timp ca Adnana sau ca tine -sunt eficient . Ioana poate nu are bani dar e posibil sa fie ajutata de parinti si atunci s-ar putea sa-i ajunga banii din salariu ca sa se intretina daca va avea o casa ! Nu cred ca Ioana e materialista deoarece la un moment dat mi s-a parut ca are nevoie de ajutor si m-am oferit sa-i dau niste bani si m-a refuzat desi eram dispus sa-i ofer fara a avea pretentia sa mi-i returneze ! Asa ca incearca si tu sa-ti reconsideri pozitia fata de anumite persoane deoarece fiecare isi alege in viata partenerii dupa anumite principii . Nu toti pot fi prietenii tai ,daca Ioana nu te vrea nici nu se va obosi sa-ti demonstreze cat de deosebita este ,pur si simplu nu ii pasa de parerea ta ! Eu pe Horus o inteleg ,ii multumesc ca mi-a luat apararea ! Eu nu sunt de acord cu intoleranta unora si obisnuiesc sa raspund la atacuri insa uneori ma abtin deoarece stiu ca nu am nimic de castigat si-mi risipesc energia de pomana ! Cand cineva nu intelege sau nu te agreeaza e greu sa obtii contrariul -e o pierdere de timp si pentru mine timpul costa bani ! S-ar putea sa fii tentat sa crezi ca am exagerat cu chestia aia ca eu produc bani ,daca vrei te invat si pe tine -te ajut sa-ti deschizi o firma si te invat sa o conduci -ca sa nu mai fii la mana unor patroni asa cum crezi tu ca suntem noi la cheremul celor de pe forum ! Eu stau pe forum pentru ca am chef si voi pleca cand am chef ! Eu nu depind de nimeni si de nimic -fac numai ce vreau eu ! Sper ca ti-a venit mintea la cap ca nu e doar ceva accidental in comportamentul tau ! Oricum daca nu esti in stare sa apreciezi scuzele lui Horus atunci nu mai e nimic de facut cu tine -vei ramane un forumist problema si atat ! A fi forumist e una -a fi om e alta ! |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:06
De la: karpov, la data 2009-10-23 18:51:02Mama, la 17 ani esti si vreun director de firma, dupa ce ca faci sex cu orele si mai ai si probleme cu inima si mai joci si sah cu spatele. ba! jur ca nu mai vreau sa ma iau de nimeni , nu mai vreau sa ma cert cu nimeni, dar baiatul asta chiar are probleme psihice
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:35
Vad ca Domnul Maresal,are avocati,foarte bine....sa fiti sanatosi,cu totii..!!!!!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:42
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 19:06:23De la: karpov, la data 2009-10-23 18:51:02Mama, la 17 ani esti si vreun director de firma, dupa ce ca faci sex cu orele si mai ai si probleme cu inima si mai joci si sah cu spatele. Măi Adnana...hai să mergem la treburile noastre...nu de alta...dar copiii trebuie să rămână cu jucăriile și biberoanele lor...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:03
ADNANO !
Mama, la 17 ani esti si vreun director de firma, dupa ce ca faci sex cu orele si mai ai si probleme cu inima si mai joci si sah cu spatele. ba! jur ca nu mai vreau sa ma iau de nimeni , nu mai vreau sa ma cert cu nimeni, dar baiatul asta chiar are probleme psihice Mai fata ,ca sa produci bani ,nu trebuie sa fii neaparat director de firma ,e suficient sa ai creier ! Ce mare lucru e sa-ti faci o firma ? Depui 2oo de lei intr-un cont ,faci un act constitutiv,faci rost de un sediu de firma -de preferat pentru primire corespondenta-dai niste declaratii la notariat -iei un cazier fiscal -eventual si unul judiciar -depui actele la Registrul Comertului -completezi acolo si niste cereri tipizate,alegi sa fii platitor de TVA sau neplatitor ,optezi pentru impozit pe profit de 16 % sau daca te incadrezi intr-o anumita suma pentru impozit pe venit-daca ai ceva contracte in tarile UE emiti facturi fara TVA adica Invoice -fiind scutit cu drept de deducere -daca te duce mintea faci o firma si in paradisurile fiscale -Stiind toate astea poti sa obtii bani din consultanta -asa ajuti patronii care vor sa scape de fiscalitatea excesiva -totul este legal -daca e ceva ce nu stii externalizezi niste activitati si ca treaba sa mearga bine angajezi oameni ca tine care produc bani . Profitul ,in final,e mai mare decat orice salariu pe care l-ai obtine tu ca angajata ! Asta inseamna eficienta si e "suficient "sa-ti bati capul doar 2-3 ore pe zi la firma parintilor sau a prietenilor ! Poti sa ma intrebi orice si o sa vezi ca am dreptate ! Stiinta nu vine cu varsta in schimb nestiinta da ! Nu e bine sa faci aprecieri despre ceva sau cineva daca nu esti sigura de realitate -s-ar putea sa ai surpriza ca pe un domeniu pe care crezi ca-l stapanesti sa fie cineva mult mai bine informat ! |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:06
De la: Ebony, la data 2009-10-23 19:35:28Vad ca Domnul Maresal,are avocati,foarte bine....sa fiti sanatosi,cu totii..!!!!!Salute !!! Ce mai faci ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:19
De la: karpov, la data 2009-10-23 21:03:50ADNANO !bai nu imi mai expune mie teorii din astea de tot rahatul luate de pe net si care nu au nicio treaba cu practica. bai baiete, tu esti in lumea viselor.wake-up!!! pune mana pe carte si ia bacul cu nota mare sa intri la o facultate buna (sper sa iei nota mai mare ca mine, la cat de destept esti) si anagajeaza-te part time la Mc cum cei de varsta ta. sau ce imi spui tu mie, ca ai semnat deja 10 contracte cu Irinel Columbeanu si vreo 5 cu Becali.tu esti tata lor asa-i??? tu nu iti dai seama cat de aiurea suna ce spui.crezi ca eu nu am vazut cum se fac afacerile???crezi ca baga cineva in seama un chisat de 17 ani , care vine sa il invete afaceri. tu chiar nu iti dai seama ce afirmatii faci??? si in final mai adaugi ca sute de oameni cu afaceri importante de zeci de ani, habar nu au sa faca afaceri si au dat faliment ca is mai prosti ca tine.ba ma lasi????
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:21
De la: Ebony, la data 2009-10-23 19:35:28Vad ca Domnul Maresal,are avocati,foarte bine....sa fiti sanatosi,cu totii..!!!!!nico, iar te indoiesti de faptul ca ti-as fi prietena???a cata oara ar fi asta????crezi ca mai suport????
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:22
De la: Dorulet, la data 2009-10-23 19:42:10da, Dora, mergem, numai ca sa vezi ca acus intra Ioana si il crede pe Karpov ca invarte si bani cu lopataDe la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 19:06:23De la: karpov, la data 2009-10-23 18:51:02Mama, la 17 ani esti si vreun director de firma, dupa ce ca faci sex cu orele si mai ai si probleme cu inima si mai joci si sah cu spatele.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:31
ADNANA ! Eu desi nu am tangenta cu telefonia mobila ,de care te ocupi tu ,cred ca stiu despre telefonie ,in general ,mai mult decat tine -Stiu despre centralele 7 D,despre centralele Pentaconta,despre pentomate,centrale PABX,despre frecventa,despre MVI SI MVU,despre cabluri TCYY ,PVC,in gel sau fibra optica ,despre centrale electronice,CT,repartitor,minirepartitor,,...etc ! Daca faceam ce faci tu mi-ar fi placut sa stiu ce fac si cum a luat nastere telefonia-sa inteleg ce fac si poate sa incerc sa ma perfectionz . Chestiile de mai sus nu prea le gasesti pe internet dar le poti afla de la cei mai in varsta care au lucrat la Romtelecom sau DTc MB ! Deci ar fi cazul sa recunosti ca afirmatiile mele in general se bazeaza pe adevar !
|
|
analisys_2007 403 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:39
karpov eu sunt de acord cu tine...dupa cum te exprimi pari foarte inteligent.bravo tie
cei mai bogati din romania cum ar fi Becali si Tiriac nu au prea multa scoala...Becali e un excentric iar de Tiriac sa scris ca in generala a ramas corigent la matematica.Unii oameni sunt nascuti pentru afaceri.Asa au avut ei soarta.Poate ca exista oameni care au cate 3-4 facultati si muncesc prin strainatate sau in romania pe salarii de mizerie...intr-un fel sau altul ca sa reusesti in viata depinde de destin,si trebuie sa fi omul la locul si momentul potrivit.Opinia mea este ca sa fi un bun afacerist nu trebuie neaparat sa ai multe facultati.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:51
""si in final mai adaugi ca sute de oameni cu afaceri importante de zeci de ani, habar nu au sa faca afaceri si au dat faliment ca is mai prosti ca tine.ba ma lasi????"" ADNANA In general cei care dau faliment in prezent sunt cei care nu stiu sa faca afaceri decat cu statul ! Ei se bazau pe relatii-in prezent statul nu mai are bani pentru investitii si cei care au mai ramas sunt prea putini ca sa se imparta la toata clientela politica ! Puteai sa remarci faptul ca nu se mai omoara nimeni sa guverneze -nu mai au interesul ! O firma serioasa se adapteaza -isi scade cheltuielile sau se orienteaza pe piata -exista afaceri care merg si in perioada de criza si uneori merg chiar mai bine . Daca nu faci risipa si ai contracte cu clienti puternici -mai ales din tarile dezvoltate din UE atunci chiar ca nu iti pasa . Afacerile marunte dispar ,raman pe piata doar cei puternici si bine informati . Tatal meu si-a redus activitatea la 1/3 si castiga mai bine ca inainte-firma a devenit viabila -au disparut anumite cheltuieli care grevau finantele firmei si profitul s-a dublat . E greu de inteles acest lucru ,insa nu conteaza ce cifra de afaceri ai daca profitul este mic. Asa ca abtine-te cu aprecierile -chestiile astea nu le poti lua de pe internet daca nu le si intelegi ! Si in alta ordine de idei sa stii ca sexul ajuta atunci cand ai probleme cu inima !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:52
De la: Dorinel, la data 2009-10-23 21:06:33De la: Ebony, la data 2009-10-23 19:35:28Vad ca Domnul Maresal,are avocati,foarte bine....sa fiti sanatosi,cu totii..!!!!!Salute !!! Ce mai faci ? Bine,dragule
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:56
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-23 21:21:13De la: Ebony, la data 2009-10-23 19:35:28Vad ca Domnul Maresal,are avocati,foarte bine....sa fiti sanatosi,cu totii..!!!!!nico, iar te indoiesti de faptul ca ti-as fi prietena???a cata oara ar fi asta????crezi ca mai suport???? Nu ma indoiesc de nimica,doar ca nu stiu ce vedeti toate in persoana lui Maresal,ca doar nu e Dumnezeu ,e inca plin de defecte,pe care el le vede de fapt ,calitati,te-ai suparat pe mine??Esti prea draguta,sa faci asta ,ne impacam?
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:57
De la: Ebony, la data 2009-10-23 21:52:28 Ce isi mai doresc intre timp femeile ?!! Recunosc ... imi este greu UNEORI sa le inteleg.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:59
De la: Dorinel, la data 2009-10-23 21:57:56De la: Ebony, la data 2009-10-23 21:52:28 Pai cred ca unele, isi doresc copii
|
|
|
|

.......
pentru cei care nu m-au uitat!!!
((,,Ar mai fi multe chestii URATE .. mai da URATE RAU de spus despre Ioana ... nu ma cobor asa joc ... mi-e MILA de ea. As putea si sa dovedesc ... si toate IMPRESIILE pe care le-a lasat sa se destrame si sa o vada lumea ca pe SHTOARFA SHTOARFELOR. N-am eu sufletul ala rau... desi AR MERITA.''))
ASA CUM VOR !!!
Nico...știu că nu-l suporți pe Mareșal, însă cel puțin el, dacă și-a făcut o opinie despre Ioana și despre Adnana....este pentru că se cunosc, face to face!
,se intampla ceva cu tine -nu te mai recunosc !