Info
x
Despre orice
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 22:01
De la: karpov, la data 2009-10-20 21:24:45De la: alehin, la data 2009-10-20 18:59:36De la: alehin, la data 2009-10-18 16:52:19Exista 5 case de culori diferite . |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 23:02
De la: alehin, la data 2009-10-18 16:02:01Speranta de viata pe teritoriul Scitiei (Dobrogea actuala) era de 44 de ani la barbati si de 42 de ani la femei. Asta daca aveau sansa sa treaca de primii ani. "O treime dintre copii nu atingeau virsta de un an si doua cincimi nu ajungeau la 5 ani", precizeaza Andrei Soficaru. "Cauza principala erau maladiile contagioase infantile. Pina la vaccin, mortalitatea infantila este crescuta peste tot", precizeaza Zoe Petre. Infectii apar insa si la nastere (15-20% dintre femei mor la 20-35 de ani, dar nu se stie daca toate au murit in urma nasterilor). "Febra puerperala e o infectie post-partum care a decimat populatia feminina a globului pina in sec. XIX, pina la Pasteur. Instrumentele nu erau sterilizate, iar in timpul nasterii infectia microbiana se putea transmite chiar prin miinile moaselor", ... ... frate, dar cum ia numarat ? ... au ajuns o adevarata paranoia ''adevarurile'' astea facute sa socheze ... fratilor, mai cititi si printre rinduri ... mai cititi si diverse alte subiecte (biografii, carti de istorie diverse, ...) ... o sa va mirati ce informatii se scapa pe acolo ... in 1500 era destul de normal sa ai rude in jurul virstei de 100 de ani ... in toata europa ... si multe altele care se bat in cap in cap cu listele si listutzele care contin numai ''adevarul absolut'' inca de la aparitia universului ... ... imunitatea oamenilor a evoluat odata cu evolutia tuturor celorlalti factori provocatori de boli (virusurilor, bacterii, ...) ... in etape ... si asa va fi in continuare (intr-un fel e putin justificata groaza referitoare la mutatia virusilor pentru ca Pasteur nu ne poate ajuta cu NIMIC) ... e grosolan sa sugerezi(dar vad ca prinde la multi dornici de ''adevaruri'' simple, aparent socante, si care sa le fie folositoare in diferite scopuri) ca oamenii au picat deodata din cer si a trebuit sa apara Pasteur ca sa salveze toata populatia lumii ... iar lista cu populatiile pe diversi ani e chiar copilareasca si adresata copiilor ... scuze ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 23:36
Binecunoscuta epidemie care a decimat populatia Europei la sfarsitul Evului Mediu, Ciuma Neagra, si care i-a inspirat lui Edgar Allan Poe binecunoscuta povestire Masca Mortii Rosii, nu lovea la intamplare, spun cercetatorii, ci mai ales pe cei cu o imunitate slabita, datorita subnutritiei. Cea mai cumplita epidemie de pe teritoriul European a omorat intre 1347 si 1351 fiecare persoana din trei de pe teritoriul Europei, ajungandu-se, dupa estimari, la un total de 75 de milioane de morti. Se credea ca cine intra in contact cu agentul era sortiti pieirii, fara discriminare. Ciuma neagra” sau „Marea Ciuma” a castigat ansamblul Europei occidentale intre 1348 – 1357. In 1348, ea a atins o mare parte a Frantei, Italia, Anglia, Germania de Vest si Peninsula Iberica. Un an mai tarziu, Germania in intregime si Scandinavia, cat si Tarile de Jos. In 1352, Rusia. Doar cateva regiuni situate la mare distanta de drumuri, ca zonele muntoase, au putut scapa de acest flager. Europa a pierdut din cauza sa o treime din populatie. Cea mai mare epidemie din istorie, asa o considera toti. Unele orase si-au vazut populatia redusa la un sfert! Si asta in aproape un an... Anglia a pierdut, se pare, 70% din populatia sa, care avea circa 7 milioane de oameni. In 1400, mai erau in viata numai 2 milioane! Se traia bine si pe vremea aia -unii ajungeau la 100 de ani , daca adunai varsta la toti cei din familie !
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 23:45
De la: karpov, la data 2009-10-20 23:36:52 ... ai mers prea departe ... puteai sa te limitezi la gripa spaniola ... ''impresionanta'' cifra exacta de care dispui ... ia intereseaza-te pe oameni de ce virsta si-a facut studiile anatomice Leonardo da Vinci ? ... ... trezeste-te ...
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 23:51
De la: homemarcel0, la data 2009-10-20 23:02:15De la: alehin, la data 2009-10-18 16:02:01Speranta de viata pe teritoriul Scitiei (Dobrogea actuala) era de 44 de ani la barbati si de 42 de ani la femei. Asta daca aveau sansa sa treaca de primii ani. "O treime dintre copii nu atingeau virsta de un an si doua cincimi nu ajungeau la 5 ani", precizeaza Andrei Soficaru. "Cauza principala erau maladiile contagioase infantile. Pina la vaccin, mortalitatea infantila este crescuta peste tot", precizeaza Zoe Petre. Infectii apar insa si la nastere (15-20% dintre femei mor la 20-35 de ani, dar nu se stie daca toate au murit in urma nasterilor). "Febra puerperala e o infectie post-partum care a decimat populatia feminina a globului pina in sec. XIX, pina la Pasteur. Instrumentele nu erau sterilizate, iar in timpul nasterii infectia microbiana se putea transmite chiar prin miinile moaselor", Mai ...nu toata lumea e la nivelul tau de asteptare si ntelegere .daca,,..e chiar copilareasca si adresata copiilor ... scuze ...,,....... atunci ...lasa-i pe ei sa raspunda ...te simti cumva?????
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 00:00
De la: alehin, la data 2009-10-20 23:51:36De la: homemarcel0, la data 2009-10-20 23:02:15De la: alehin, la data 2009-10-18 16:02:01Speranta de viata pe teritoriul Scitiei (Dobrogea actuala) era de 44 de ani la barbati si de 42 de ani la femei. Asta daca aveau sansa sa treaca de primii ani. "O treime dintre copii nu atingeau virsta de un an si doua cincimi nu ajungeau la 5 ani", precizeaza Andrei Soficaru. "Cauza principala erau maladiile contagioase infantile. Pina la vaccin, mortalitatea infantila este crescuta peste tot", precizeaza Zoe Petre. Infectii apar insa si la nastere (15-20% dintre femei mor la 20-35 de ani, dar nu se stie daca toate au murit in urma nasterilor). "Febra puerperala e o infectie post-partum care a decimat populatia feminina a globului pina in sec. XIX, pina la Pasteur. Instrumentele nu erau sterilizate, iar in timpul nasterii infectia microbiana se putea transmite chiar prin miinile moaselor", ... trebuie sa medieze cineva si bancurile copiilor ...
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 00:36
Datele cu privire la populatia globului din acel tabel s-ar parea ca sunt mai reale decat cele din biblie ! Daca de la 1900 in sus datele sunt cat de cat reale atunci cele dinainte de 1900 ,daca stii putina aritmetica, de clasa 4 , poti sa le apreciezi -sa afli astfel populatia lumii de acum cateva sute sau mii de ani . Ca sa stii sa apreciezi corect e nevoie sa cunosti ceva istorie si ceva despre botanica ! Dupa parerea unora populatia traia pe vremuri prin codrii cosminului sau prin alti codri nestiuti deoarece mari aglomerari urbane ca in prezent nu au existat decat in Roma antica ! Erau oameni si in trecut care traiau 100 de ani dar de exemplu stra stra bunicul meu a fost singurul din 11 frati care a supravietuit in urma unei epidemii de tifos dupa razboiul din 1977 ,asa ca teoria chibritului nu prea functioneaza ! Trebuie sa ai informatii diverse ca sa poti sa gandesti cat de cat coerent -asta cu ganditul e mai dificil cand nu te abtii si te ia gura pe dinainte -incearca sa gandesti mai intai si dupa aceea pune-te cu cei informati ! Daca l-ai luat pe NU in brate si nu concepi precum crestinii si alte adevaruri mai bine abtine-te ca sa nu devii ridicol ! De la sublim la ridicol nu e decat un pas !
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 00:43
De la: karpov, la data 2009-10-21 00:36:19 |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 00:48
Karpov ...???? raspunde .....ti-e dor de Ioana ?????Hai ?????
Faci pe suparatul????
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 00:53
De la: alehin, la data 2009-10-21 00:43:38De la: karpov, la data 2009-10-21 00:36:19 Ai baut ceva ,mai fata ,te bagi peste operele mele literare ,fa si tu o pauza -are lumea impresia ca eu am scris si ce spui tu sau o sa creada ca nu stii sa butonezi claviatura ! Nu sunt suparat dar adevarul este ca ma deranjeaza ignoranta unora ! Sunt multi si in prezent ,care traiesc aceleasi evenimente ca si mine si nu inteleg nimic . Se vor duce la alegeri si vor alege prost ca si pana acum -ei nu inteleg -sunt sau nu sunt informati ei fac alegerea proasta -nu gandesc -nu au discernamant -culmea e ca eu trebuie sa suport prostia lor-alegerea lor proasta -nu sunt in stare nici macar sa voteze orice altceva decat basescu,geoana,crin antonescu,vadim,oprescu sau becali 1 Astia sunt buni pentru jilava sau Socola ! Sunt suparat pe prostie !
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 11:20
De la: karpov, la data 2009-10-21 00:53:46De la: alehin, la data 2009-10-21 00:43:38De la: karpov, la data 2009-10-21 00:36:19 ... bibicule ... tu traiesti la o scara foarte, foarte miiiiiica ... intelege asta ... vezi doar niste efecte si nu stii nimic de cauze ... nu ai posibilitatea de a verifica NIMIC pentru ca traiesti in borcan si esti dependent de statistici (aruncate cu ''marinimie'' peste tot fara a fi insotite de nici o baza de calcul, cauze sau efecte ) ... ele iti dau sentimentul ca iti poti face o impresie de ansamblu asupra ''lumii'' ... incepi sa crezi ca esti important ... ... dai exemple dar nu te gindesti la ele, mintea ta e deja programata sa incerce sa ajunga la rezultatele din statistici ... ... aici apare ignoranta de care vorbesti ... refuzul de a gindi singur ... faci aluzie la matematica si la botanica (???) accepti ca oamenii traiau totusi 100 de ani dar te blochezi ca bunicul tau a fost singurul care a supravietuit unei epidemii ... dar asa a fost INTOTDEAUNA ... asa este si acum ... durata de viata nu depinde doar de conditii exterioare, ci mai ales de conditii interioare ... ... ai vreo problema ca am sa votez cu base ? ...
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 11:46
""ai vreo problema ca am sa votez cu base ?"" QED Comunismul a fost condamnat de presedintia romaniei ,este considerat un regim criminal ! Regimul comunist e vinovat de crime impotriva umanitatii - daca ai fost membru de partid ,cu acte in regula ,adica cu carnetul rosu,inseamna ca ai facut parte dintr-o organizatie criminala ! A face parte dintr-o asemenea organizatie inseamna complicitate la crima ! A te gandi ca merita sa votezi un prezumtiv criminal precum basescu inseamna sa te incadrezi in gasca celor fara un minim de logica elementara -a celor multi dar prosti sau a celor fara discernamant sau de ce nu -a celor interesati ! Daca ti-ai pus o asemenea problema nu ma mai mira modul tau de a gandi -esti un fel de toma necredinciosul -patologic ! A nu sti sa te folosesti de informatii te coboara pe scara evolutiei ! Daca stramosii nostri ar fi gandit ca tine atunci cand plecau la vanatoare si nu s-ar fi gandit rapid la ce optiuni au cand se aflau in fata vanatului ar fi murit de foame sau ar fi devenit papica pentru acesta . E greu sa gandesti ,daca toata lumea ar gandi nu ar mai castiga unul ca Iliescu alegerile cu *80 % si nu ar exista aia cu orto-doxul in procent de 80 %. Tu s-ar parea ca te tii cu dinti de gasca celor 80 % -iti place sa ai majoritatea ! Eu prefer sa fiu minoritar !
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 12:01
De la: karpov, la data 2009-10-21 11:46:23 ... gigica ... ce ''informatii'' detii tu ? ... ... tu chiar esti copil, zau asa ... adica auzi peste tot sloganurile - informatia inseamna putere, si nu iti pui intrebarea cum naiba chiar tu, care nu ai plecat o zi din locurile tale natale, ai ajuns sa detii atitea ''adevaruri absolute'' perfect si exacte ... asa pur si simplu niste rezumate ca sa nu pierzi timpul ... ... adevarul e intotdeauna pe la mijloc si trebuie,chiar daca nu iti place, sa asculti si alta parere daca vrei sa fii OBIECTIV ... ... comunismul a fost condamnat de BASE, nu de o presedintie asa foarte generala, ceea ce spune multe ... comunistii ramasi (geo, ilici, anto, ...) au fost foarte suparati la vremea aceea ... ai dreptate ca comunismul a fost o crima dar nu uita cine la creat si implementat ... ca gainari care sa il urmeze au fost destui ... ca si acum ... |
|
ancam 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 13:58
Magazin online cu lenjerii de pat pentru toate gusturile. Lenjerii moderne si de lux pentru dormitorul casei tale, oferte speciale si preturi incepand de la 50 ron.
www.lenjerieonline.net |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 23:51
"" comunismul a fost condamnat de BASE, nu de o presedintie asa foarte generala, ceea ce spune multe ... comunistii ramasi (geo, ilici, anto, ...) au fost foarte suparati la vremea aceea ... ai dreptate ca comunismul a fost o crima dar nu uita cine la creat si implementat ... ca gainari care sa il urmeze au fost destui ... ca si acum ..."" Nu conteaza cine face o organizatie criminala,pot fi evreii,rusii,americanii sau Liberia,Palestina sau Iranul -daca ai aderat la o asemenea organizatie criminala chiar daca nu ai decat carnet de membru , esti complice la crima ! Nu ai auzit de apartenenta la o grupare criminala -nu stii ce inseamna favorizarea infractorului sau asociere in vederea comiterii de infractiuni !?? Sau pentru tine toate astea sunt exagerari si neadevaruri tu esti singurul care stie adevarul ! Eu am avut rude printre detinutii politici si stiu de la ei ce jigodii erau si asazisii membri de rand ! Dupa mintea ta, fiul unui detinut politic daca ar fi fost marinar ca Basescu ar fi ajuns capitan de vas sau sa lucreze la Anvers ? Te inseli amarnic ,urmasii detinutilor la un moment dat chiar au fost exmatriculati din facultati ! Presiunea psihica a celor 4 milioane de membri de partid -care dadeau impresia de forta si de adeziune din partea populatiei a cantarit destul de mult si din acest motiv si dej si ceausescu nu au fost contestati decat de o minoritate . O jigodie comunista ca basescu nu are ce sa caute ,din nou,in functia suprema in stat -a fost un oportunist ,ca multi altii,care a beneficiat de anumite favoruri in detrimentul altora care poate erau mai competenti ! "" Ca reprezentant al Navrom la Anvers, actualul presedinte a "umflat" pretul reparatiei unui cargou romanesc * Ulterior, Basescu a fost penalizat cu 20% pe o luna pentru "neindeplinirea atributiunilor" "" Un asemenea post sigur nu putea fi obtinut decat daca erai "membru SIE "-asemenea dosare nu pot fi date publicitatii deoarece ar iesi la iveala toate matrapazlacurile statului roman si poate al altor state din Europa care au contribuit la diverse operatiuni secrete ! Trezeste-te ! Informeaza-te ! Nu mai abera ca nici copiii nu te cred -ei nu mai cred nici in Mos Craciun ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 00:57
Imi plac LISTA LUI ... ADNANA !!! Florin - e "bad" si e cel mai de treaba Alehin - e o pacifista, femeie cu principii Lizuca - olteanca mea cu povesti lungi Dorulet- e o dura, dar iarta repede Mytcor-e cel mai tare Ioana- e sincera Mihail- e interesant Azazel- e necurat GabiGabi- zice multe adevarate Camelya- e true Dorin- stie el ceva, da nu vrea sa ne spuna Dark- e realist Tisor- stie ce are de facut la varsta lui Gabitza- e dulce Marian(Vanea)- tot realist Pasadro- respect Sunny(Irirna)- trecand peste toate, e de treaba Horus - optimista Republicanul- imi place, nu mai stiu de ce Karpov - iubirea mea, sufletu' meu Nici una nici alta Andu- prea multa religie Vieru Cezar-idem Lyly-prea credula Nu imi plac Homemarcel- e badaran Adnana - sunt o mincinoasa Radita- are gandire comunista Adipopa - pfffff Victorita- offff Midnight- prea desteapta Maresalul - lenes, las Nu ma pot pronunta Vasix, Nicobekesi, Tell, Lorduljohn, The Daca am omis ceva revin va pup pe toti indiferent de preferintele mele
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 01:16
De la: Horus, la data 2009-10-22 00:57:52 Horus de ce ai tinut sa reiei lista (preferintele???!!!)luiSclipici Rimel Unghii false ???? Unde ai mai auzit tu de Midnight ,Victorita , Pasadros ...s.a ? N-am inteles care sunt preferintele tale ????
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 01:23
Horus sa stii,,Oja cu sclipici -CIUNGA-N PAR,, aia isi intinde alea 2 vorbe la care tine atat de mult (unu era ,, misto,, si celalalt ,,cool,,sau nashpa ...nu mai stiu )pe alte taramuri....de ce o mai revigorezi acum....???!!
Las-o sa se ducaaaa....
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 01:28
De la: alehin, la data 2009-10-22 01:23:22Horus sa stii,,Oja cu sclipici -CIUNGA-N PAR,, aia isi intinde alea 2 vorbe la care tine atat de mult (unu era ,, misto,, si celalalt ,,cool,,sau nashpa ...nu mai stiu )pe alte taramuri....de ce o mai revigorezi acum....???!! Bai,nu te-ai prins ! Horus a reactualizat lista -ne-a trecut si pe noi iar pe adipopa ,maresalul si pe ea insasi marea fandosita i-a descalificat ! Citeste draga ,cu atentie ,nu dormi -e intr-adevar o ora tarzie pentru copiii dar fa si tu un efort-nu doare !
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 01:32
De la: karpov, la data 2009-10-22 01:28:23De la: alehin, la data 2009-10-22 01:23:22Horus sa stii,,Oja cu sclipici -CIUNGA-N PAR,, aia isi intinde alea 2 vorbe la care tine atat de mult (unu era ,, misto,, si celalalt ,,cool,,sau nashpa ...nu mai stiu )pe alte taramuri....de ce o mai revigorezi acum....???!! N-ai tu grija am citit cu atentie.. si am vazut doar ca Horus a i prelucrat lista ...caci eu n-as fi primit o asa apreciere ....nici in ruptul capului ...de la Ciunga-n Par ..... Am protestata doar la vederea numelui ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 12:22
De la: Horus, la data 2009-10-22 00:57:52saraca de tine, nu prea ai treaba, asa-i idioata mica, daca vrei autograf, poti sa imi ceri, nu trebuie sa imi faci publicitate, ca e facuta deja
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 20:33
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-22 12:22:34De la: Horus, la data 2009-10-22 00:57:52saraca de tine, nu prea ai treaba, asa-i FOARTE trist draga Ciunga-n Par - Poale lungi Unghii false ...ca nu ti-ai gasit linistea pe forumul vostru si inca mai ai curiozitatea sa ,,tragi cu ochiul ,, ...???!! Recunoaste ...indiferent de parerea ta ...noi eram ,,sarea si piperul ,, .... HHHmmmm ...,,idioata mica ,, ....sa-l consider compliment ...???? In sensul ca ...tu esti deja MARE ....??????
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 22:41
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-22 12:22:34De la: Horus, la data 2009-10-22 00:57:52saraca de tine, nu prea ai treaba, asa-i sml-love0038:
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 23:49
De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... In plus, Adnana e o tipa de treaba, trebuie doar sa stii sa comunici cu ea !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 23:57
De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... Explica-mi si mie cum sa inteleg ...complimentul ...,,idioata mica, si atunci am sa inteleg ...daca e de treaba.....!? |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 00:34
De la: alehin, la data 2009-10-22 23:57:40De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... Iar te pui cu narcisistele ! Ea nu are liniste pana nu apare in revista plai cu boi ! Tu nu simti ca ea de fapt are nevoie de incurajare -o sa o aduci in pragul sinuciderii-o sa o ai pe constiinta -cred ca la noapte sta sa-ti corecteze lucrarea si maine poate se va ocupa de recenzia ei ! Chiar nu ti-e mila de ea ,e si ea oama !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 00:45
De la: karpov, la data 2009-10-23 00:34:37De la: alehin, la data 2009-10-22 23:57:40De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 00:46
De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... E de treaba si atat ! Uneori uita si vrea sa para altceva ! Se crede inteligenta si se supara daca eu o fac narcisista ! Daca te uiti la noul ei avatar si la comentariul ei vei observa ca eu am dreptate si am remarcat de mult narcisismul ei ,este deja patologic ! Daca nu dovedesti ca mai si gandesti ci doar faptul ca esti de treaba ,trebuie sa inveti sa fii modesta ! Ea nu stie sa fie modesta ,este ironica fara motiv si nu posteaza nimic concret ,ceva prin care sa-si dovedeasca istetimea ,doar vorbe si atacuri sub centura ! E greu sa ai un dialog cu o asemenea persoana ,e de preferat sa o ignori ,sa nu iti doresti o conversatie cu ea deoarece ai avea de pierdut .
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 00:52
De la: Horus, la data 2009-10-23 00:46:41De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 01:03
De la: Horus, la data 2009-10-23 00:46:41De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:49:40De la: alehin, la data 2009-10-22 20:33:33Alehin, indiferent cat de mult te supara cineva ... nu trebuie sa cobori cu limbajul pana aici ... Bai ...tu nu vezi ce avatar si-a tras de femeie singura si disperata ??!!!! aaaaa?????Ceee Cosmo ???!!! Disperare .!!!!!.nene... scrie pe fatza ei ...JALNICA FIINTA ...da-o-n ...SCAMELE EI ...NU-I MAI POMENI NUMELE ...
|
|
|
|

idioata mica, daca vrei autograf, poti sa imi ceri, nu trebuie sa imi faci publicitate, ca e facuta deja